Mitra 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Spet nekaj minut čakanja, da se je ta stvar odprla.Tudi to se dogaja. Vsem prav lepe in prisrčne pozdravčke, se vidimo oziroma pišemo čez nekaj dni. Že pojem: Mi gremo pa na morje, se plavat naučit...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Vsem prav lepe in prisrčne pozdravčke, se vidimo oziroma pišemo čez nekaj dni. Že pojem: Mi gremo pa na morje, se plavat naučit...... Najbrž že čofotaš v vodi... ...jaz sem tista, ki sem v rdeči obleki, ruto na glavi, soplesalec ima dolge skravžljane lase, pa roke drživa v zraku, smo v koloni...Malo čudna fotka, samo me predstavi tako kot sem. Vesela, debela, žareča v obraz.... (vedno rdečelična).Aha, zato najbrž pika polonica... Bilo bi zanimivo slišati drugo verzijo, je ne poznam.Bom napisala ob priliki. Kako pa to da si poškodovana?Uff, dolga štorija, ki traja že 4 leta. Hudo prometno sem imela, pa se še pobiram nazaj. Sej sm že dosti pisala o tem tu na forumu. Da strežeš kljub bolečinam, to mi je pa znano.Jeb.. Vodnarje in nihove podznake, ki ne poznajo drugega, kot to, da so usteržljivi kljub mukam.Saj nam je v veselje.A to je za Vodnarje značilno? Ma veš, jst raje kot da poslušam jamranje od drugih in očitanje, raje naredim sama, pa čeprav pri tem trpim. Sem se itak navadila na bolečino, živim z njo vsaki dan. Včasih boli bolj ko se preobremenim, da bi pa bolečine sploh ne čutila, pa še ni bilo trenutka od usodnega dneva dalje. Če pa vidim da me folk izkorišča pa sploh popizdim. Al pa se umaknem. Želim ti čimprejšnje okrevanje, pazi na svoje zdravje.Vedno tudi ponavljam, vsaka stvar z namenom.Hvala! Ja se strinjam da je vsaka stvar z nekim namenom. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Daaaan družba Sem vas že kr malo pogrešala... Čez vikend sem končno dobila internet tudi v svojem novem domku, tko da bom lahko zdaj pisala tudi od doma Sicer pa je bil vikend kar pester - sem prvič fajn pospravla stanovanje - je sicer še vedno malo v razsulu ker še nisem čisto pogruntala kam vse spravt, ma počasi mi bo uspelo Prav zaljubla sem se v svoj novi domek Tko mirno in tiho je - prav prijetno. Pa par sosedov sem že spoznala... zanimivo je. Pa očitno nas je v bloku ful kolesarjev ker so stojala pred blokom vedno polno zasedena. Malo mi je bedno edino, ker ne vem, kam bi dala svoje treking kolo - zaenkrat ga mam še doma ker tam zunaj (pred blokom) ga niti slučajno ne bi puščala in verjetno ga bom mogla z liftom vozit gor v stanovanje pa na balkon... samo v garsonjerici je malo prostora, balkon pa ni zaprt, tko da če je dež kolo ne more bit zunaj hmmm... bom še vidla kaj bom nardila. Mi je pa hudo da sem ga kupla, zdaj pa tam sameva Pridna Sem te že hotel dat med pogrešane , pa sem tut sam selil računalnik, pa sem bil tri dni brez Neta , sem bil pa vsaj bolj priden Za kolo ti priporočam tako kot Ale, na balkonu ga mej, kakšen polivinil ali pa šotorko dobi, da ga pokriješ v primeru dežja, pa je Jaz bi že šla kaj žurat, samo čas me malo heca zadnje tedne vsak dan si želim, da bi mela kaj časa se malo usest in v miru zvečer v počivalniku (ful mi je smešna ta beseda ) spit kak kozarček dobrega vina, ma mi je v vsem času odkar sem na svojem to uspelo le 2x Vsak dan se najde še sto stvari, ki jih je treba uredit in mi potem kronično zmanjkuje časa. Ko neham urejat stvari za stanovanje pa se morem "vržt" nazaj v diplomo. Če ne bo spet kriza. Vikendi so zdaj "rezervirani" za mojega. Tko da se mi res zdi da nimam nič časa Če bo kak vikend uspelo da bom "frej" pa z veseljem Bi bilo lepo ja se vsest k Soči pa udart fajn debato in kaj zapet, popit in pojest, še kaj športat (se ne bi branla kake odbojke) in skratka se met fajn Ale in Janif - Sporočim če bo kak prilika OK. Oz. če se bosta vidva kaj zmenla sporočta pa povem, kako sem s časom. Janif vidim da si bil ful priden jaz sem tudi včeraj uživala - sva nardila izletek na gorenjski konec - sicer pod hribe (nisva kaj dosti hodila v hrib, samo po ravnem ) , ma je blo takooo lepo Super za izletek , važno, da je bilo lepo in da sta uživala No, cajt tut mene heca, tako da prej kot v drugi polovici julija niti ne računam, preselit se moram dokončno, zraven gre še mal pomivanja (balkon že tko "lepo" zgleda ), pa nabavljanja, diplomo bo treba zalaufat, drugače me bodo v službi že po žepu udarili , tako da pestro. Samo jst sem bikec in uživanju se pa ne odpovem, tut če pride mal do krize Izkušnje so me naučile, da tut če se odpovedujem, pol nisem nč bolj priden, oz. se mi je dogajal, da sem si rekel, ta vikend ne grem nikamor, ker bom delal diplomo, pol pa res nisem šel nikamor, sam tut za diplomo nisem bil razpoložen Tako, da drug vikend gremo na Triglav, pol bo pa mal pavze, za diplomo se bo treba pa mal potrudit, to pa že vem, no tut tega sem sposoben , samospodbuda.press Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 x:Dx Očitno res. Ma ja sej vse ob svojem času... Kolo si pa le priskrbi ob priliki, jst se zdej vsak dan z njim furam, uživam in vedno hitreje grem... danes zjutraj pa mi eden na specialnem kolesu (pa pol manj ga je blo v obsegu kot mene ) ni mogel utečt, tolko energy je blo v meni... ma dobro, po mestu itak ne smeš it več kot 50/h. Ajd, lepo se mej.... Ti si pa ta prava , že une fanatike na specialkah loviš Fsm (povzeto po Aev ) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Halo, samo na hitro bom nekaj civknila, pa vas lepo pozdravila ...vreme je prelepo za pred compjutrom za čepet, pa bukvača, ki jo žulim, predebela Btw ne gre mi nekaj zavidljivo hitro ... študij namreč ...kje so šele narejeni izpiski+vse v bučo stlačeno :xx!: Pa sej bo počasi Prejšnji vikend fajn delala - eni dve stvari prek štud.servisa, sedaj bom pa počasi zaključila s šihtom ... treba se učit ... pa julija enkrat spet začnem delat nekaj, kar sem že pred časom obljubila ...Pih, bogi jst Sem se pa v sob. že prvič namočila v našem morju! Po plezariji smo se namreč še do obale zapeljali, pa na dobro večerjo ... de best dan je bil! da bo bukva čimhitreje strani premikala Mmm, to se sliš pa zelo fino, si lohk komot predstavljam, kje bi se kopal, pa kam bi na večerjo, pri plezariji bi bolj zabušaval Pismu ... sem vam skorajda fovš Jaz imam tudi počasi dosti tega, da sem razpeta med 2 kraja, na trenutke še v tretjem ... vsa moja šara pa nekje vmes in ko kaj rabim, ziher ni tam, kjer se trenutno sama nahajam Bi bilo počasi fajn si neko stalnico uštimat ...Pa tud tole bo, ko bo treba, ane Ajde, fajn se (s)mejte pa uživajte sončke! Tut za to lohk P.S.: Metal camp ja, regi jok brate, nee! Na regi gremo bobne sprobovat , bojo tut uni za roke, ne sam palčke , pa lohk bomo brez elektrike, pa ne bo tolk odmeval, če bomo kdaj vsak svoj ritem mel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Daaaan Hmmm doma me neki net zafrkava - sem hotla včeri od doma nekaj napisat, pa je čim sem kliknila na komentar, stran zablokirala in mi je kao javlo neko napako in se mi je zaprla stran me prav zanima kaj za en je spet to Bilo je proti koncu zime.Pika polonica hvala za novo pravljico Pridna Sem te že hotel dat med pogrešane , pa sem tut sam selil računalnik, pa sem bil tri dni brez Neta , sem bil pa vsaj bolj priden Za kolo ti priporočam tako kot Ale, na balkonu ga mej, kakšen polivinil ali pa šotorko dobi, da ga pokriješ v primeru dežja, pa je Ja čau Janif te je lepo spet brat ja saj s kolesom bom verjetno res rešla tko kot ste predlagali Super za izletek , važno, da je bilo lepo in da sta uživala Ja - super je blo, jutri pa spet nov izlet tkooo mi je všeč da je moj pripravljen počet vse to. Ker sem zlo težko na miru in mi je všeč da vsakič doživiva nekaj novega No, cajt tut mene heca, tako da prej kot v drugi polovici julija niti ne računam, preselit se moram dokončno, zraven gre še mal pomivanja (balkon že tko "lepo" zgleda ), pa nabavljanja, diplomo bo treba zalaufat, drugače me bodo v službi že po žepu udarili , tako da pestro. Samo jst sem bikec in uživanju se pa ne odpovem, tut če pride mal do krize Izkušnje so me naučile, da tut če se odpovedujem, pol nisem nč bolj priden, oz. se mi je dogajal, da sem si rekel, ta vikend ne grem nikamor, ker bom delal diplomo, pol pa res nisem šel nikamor, sam tut za diplomo nisem bil razpoložen Tako, da drug vikend gremo na Triglav, pol bo pa mal pavze, za diplomo se bo treba pa mal potrudit, to pa že vem, no tut tega sem sposoben , samospodbuda.pressDržim da ti vse čim prej in zlahka uspe zrihtat. Jaz še zdaj prekladam stvari gor in dol po stanovanju ker še nisem za vse pogruntala kam bi dala se morem najprej dobro znajt v prostoru, potem mi gre pa tudi sama organizacija in pospravljanje lažje od rok. Danes je takooo lep dan - upam, da vsi uživate - sploh ker je petek bo zvečer pasalo kako v dobri družbi Pozdravček vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Spet nekaj minut čakanja, da se je ta stvar odprla.Tudi to se dogaja. Daaaan Hmmm doma me neki net zafrkava - sem hotla včeri od doma nekaj napisat, pa je čim sem kliknila na komentar, stran zablokirala in mi je kao javlo neko napako in se mi je zaprla stran me prav zanima kaj za en je spet to Kaj je to... Verjetno kakšne nadgradnje ali popravila strani... Forum je pač treba kot vsako stran občasno mal porihtat da potem lažje in bolj tekoče čvekamo in pišemo vesoljne modrosti tu gor... Ker pa sta Marsa in Mitja sama za to in nimata ekipe in proračuna kot kakšni večji forumi, gre to bolj počasi... Potrpite malo... Da boste malo boljše volje evo vam enega zelo frišnega štirikratnega vodnarja... http://www4.slikomat.com/08/0627/ob8-Nejc1.jpg Nejc, moj vnuček, rojen na isti datum kot jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Tam so sedaj samo slike. Jaz sem tista, ki sem v rdeči obleki, ruto na glavi, soplesalec ima dolge skravžljane lase, pa roke drživa v zraku, smo v koloni...Malo čudna fotka, samo me predstavi tako kot sem. Vesela, debela, žareča v obraz.... (vedno rdečelična). Firbčni Alef seveda šel takoj gledat... Pa nisem videl nobene debele... Same luštne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Da boste malo boljše volje evo vam enega zelo frišnega štirikratnega vodnarja... http://www4.slikomat.com/08/0627/ob8-Nejc1.jpg Nejc, moj vnuček, rojen na isti datum kot jaz... uuuu kak lep sonček Pa že zdej jezik kaže Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 pa bi kdaj zdrav folk še vedno raje videl da jst njih strežem. Sej včasih z veseljem, ampak včasih mi gre pa na živce, sploh ko vidim da ne cenijo tega ko se potrudim in kljub bolečinam naredim. Jeb.. Vodnarje in nihove podznake, ki ne poznajo drugega, kot to, da so usteržljivi kljub mukam.Saj nam je v veselje. Ena misel - ne spomnim se kje sem jo našel, niti ne vem če jo bom napisal tako kot je bila... Stotim ljudem si pomagal.Petdeset od teh te ne bo hotelo niti poznati več.Tridest jih bo prepričanih da je bila to tvoja dolžnost.Devetnajst jih bo mislilo da bi to lahko opravil bolje.Samo eden, najbolj reven in ubog od vseh, se ti bo iz srca zahvalil.In po vsem tem se vprašaš - ali je bilo vredno?Zaradi enega samega ki je znal ceniti tvojo pomoč? Ampak odgovor že nosiš v svojem srcu.Glasi se - da, bilo je vredno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Ena misel - ne spomnim se kje sem jo našel, niti ne vem če jo bom napisal tako kot je bila... Stotim ljudem si pomagal.Petdeset od teh te ne bo hotelo niti poznati več.Tridest jih bo prepričanih da je bila to tvoja dolžnost.Devetnajst jih bo mislilo da bi to lahko opravil bolje.Samo eden, najbolj reven in ubog od vseh, se ti bo iz srca zahvalil.In po vsem tem se vprašaš - ali je bilo vredno?Zaradi enega samega ki je znal ceniti tvojo pomoč? Ampak odgovor že nosiš v svojem srcu.Glasi se - da, bilo je vredno... :2src: ...ja mi je znano tole, in vedno znova ko preberem mi je všeč... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Halo,samo pozdravit sem vas prišla na hitro! Učenje gre počasi počasi :xx!: Izkoriščam lepe dneve, pa raje športam, malo celo doma pomagam ...Jutri bo piknik - mati imela v četrtek rojstni ... Eh, je tole (poleg pokojnega nonota) ena tabujših rakic, kar jih poznam! V ned bo verjetno bajk na kakšno daljšo turo zapel, mogoče pa kaj drugega, bomo videli ......počasi bo res metal camp, pa ... po pravici povedano, se meni tudi skorajda ne da ... Sicer lani je bila podobna pesem, ampak me je potem tik pred zdajci totalno zagrabilo in sem visela v prvih linijah pred odrom pa norela hujš ko pol skandinarskih metalcev skup ma ... no, bolje da nič ne šlogam, bom raje na koncu poročilo oddala (mogoče celo scenzurirano ) Alef, tebi pa kar verjamem, da si ponosen dedi!Pa odraščanje tega 4x vodnarčka ti bo tudi lahko (pozitivno) pestrilo dneve! Fajn se mejte vsi skupaj/al pa vsak posebej, no Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Jutro... jao, vsak delček telesa me boli.... ...bi se mi prilegla ena fajn masažca Včeraj smo uspeli napravit taglavno, danes še nekaj drobnarij do konca (kar mi bo vzelo še en par urc), jutri pa vrnem ključ. Zdaj mi en frend še posteljo sestavi, tko da bom lahko ža danes spala... v novem stanovanjcu. Me pa čaka še ful dela tam, ma važno da smo spraznili tastaro... ...zlate frende mam (pa močne tudi ) Tko da danes ne bo nič nedeljsko, ampak delavno s polno paro. Še album moram danes končat... pa skuhat kosilo... nič... mejte se max, prijetno nedeljo vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Alef, tebi pa kar verjamem, da si ponosen dedi!Pa odraščanje tega 4x vodnarčka ti bo tudi lahko (pozitivno) pestrilo dneve! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Morgen luftarji... Ale, za stanovanje... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Pa da ti "selitvene težave" čimprej minejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Ale, za stanovanje... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Pa da ti "selitvene težave" čimprej minejo... Hvala Alef! Ma taglavno smo končali včeraj, ni pa še konec... danes pa predaja starih ključev in vselitev v novega. Moram dokončat album, se mi mudi, pride iskat ob 11h... ...tko da vas vseh lepo pozdravljam... ter vam želim zanimiv in prijeten začetek tedna! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Pozdravljeni vsi!Me kar nekaj časa ni bilo-hjah, ni blo časa.....Lep dan vsem želim! Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Morgen... http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_137.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_152.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Uf, kakšen mir tu not... Jst končno lahko rečem, da imam svoj domek... in supeer je blo spančkat prvo noč...Zjutraj sm se pa zbudila z občutkom kot da sem na morju, v apartmaju, ptičje čivkanje, svežina gozda v bližini in mir brez ropotanja avtov, strojev in podobnega "civilizacijskega" sranja. Edino tigrasti komarji so pa res opasni... danes grem pogledat za mrežo za na okno. Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Morgen... http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_137.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_152.gifĐizs krajst, kje si pa te staknu?! Uf, kakšen mir tu not... Jst končno lahko rečem, da imam svoj domek... in supeer je blo spančkat prvo noč...Zjutraj sm se pa zbudila z občutkom kot da sem na morju, v apartmaju, ptičje čivkanje, svežina gozda v bližini in mir brez ropotanja avtov, strojev in podobnega "civilizacijskega" sranja. Edino tigrasti komarji so pa res opasni... danes grem pogledat za mrežo za na okno. Uživajte! Fajn! Če se spi ok, po bo ostalo še kako super! Aja, smotka, Oj vam še nisem, rekla! Danes šopingirala. Se končno odločila da se bom skeširala, predvsem pa sem se odločila kakšne gojzarčke hočem met. Nekaj na izi, ma vseeno - važno da je tačka not komot. Samo .. stestirala bi jih rada čimprej Dobila še lepi popust za to in ker sem staknila še popust na ena na easy gamaše, sem še te - sred poletja nabavla.Pa karto za 3 dni metal campa.Zej grem pa žalostinko za zapravljenim kešem ubost Mejte se, se razpišem raje enkrat, ko mi ne bo tko vroče! xrosex Janif poročilo s Triglava!!!! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Đizs krajst, kje si pa te staknu?! Tukiaj... Grosse Smilies http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_109.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_117.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Dobro jutro http://smilies.vidahost.com/contrib/lilly/asleep1bluepink.gif Kaj je to... Verjetno kakšne nadgradnje ali popravila strani... Forum je pač treba kot vsako stran občasno mal porihtat da potem lažje in bolj tekoče čvekamo in pišemo vesoljne modrosti tu gor... Ker pa sta Marsa in Mitja sama za to in nimata ekipe in proračuna kot kakšni večji forumi, gre to bolj počasi... Potrpite malo... Mah ja doma mi računalnik nagaja - ni kriv forum ker v službi mi čisto normalno dela. Problem je v moji stari, že čisto hin kišti Bom mogla v nakup nove, ma ko bo kaj denarja za to... Do takrat pa bo že. Da boste malo boljše volje evo vam enega zelo frišnega štirikratnega vodnarja... Nejc, moj vnuček, rojen na isti datum kot jaz... Lušnega vnučka imaš Alef tak navihan zgleda tko kot deda ane Jst končno lahko rečem, da imam svoj domek... in supeer je blo spančkat prvo noč...Zjutraj sm se pa zbudila z občutkom kot da sem na morju, v apartmaju, ptičje čivkanje, svežina gozda v bližini in mir brez ropotanja avtov, strojev in podobnega "civilizacijskega" sranja. Edino tigrasti komarji so pa res opasni... danes grem pogledat za mrežo za na okno.Super Ale torej si tudi ti končno v novem stanovanju. Hehe pa lep ambient imaš tam - sodeč po tvojih opisih Komarji so pa itak ena zelo sitna nadloga - mene majo še prav posebno radi :xx!: Mreže za okno so odlična ideja - bi si rada tudi jaz omislila kaj takega za v stanovanje. Pa karto za 3 dni metal campa. O hudo Zanimivo! Boš napisala potem kako je kaj blo? Na metal campu pa res nikoli nisem bla so mi bolj "ležali" Otočec in reggae. Mejte lep dan družba, pozdravček vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Dobro jutro Mah ja doma mi računalnik nagaja - ni kriv forum ker v službi mi čisto normalno dela. Problem je v moji stari, že čisto hin kišti Bom mogla v nakup nove, ma ko bo kaj denarja za to... Do takrat pa bo že. Takrat ko sem tisto pisal je bil kriv forum.Moja mlinček sicer ni rosno mlad, je pa "pomlajen" oz. nadgrajen, tako da je kar močna mašina, pa se mi je forum vseeno odpiral celo večnost... Se zgodi pač včasih... Lušnega vnučka imaš Alef tak navihan zgleda tko kot deda ane Dobro jutro luftarji... Pred dobro uro z nočnega šihta...http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_153.gifKofe pa par čikov že pod streho, zdaj pa počasi http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_046.gifUživajte v(na) soncu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Halo xrosex Dobro jutro http://smilies.vidahost.com/contrib/lilly/asleep1bluepink.gif O hudo Zanimivo! Boš napisala potem kako je kaj blo? Na metal campu pa res nikoli nisem bla so mi bolj "ležali" Otočec in reggae. Mejte lep dan družba, pozdravček vsem Itak da bo poročilo! Če preživim Grem pa že 5.ič in … trenutno … kaj da nimam prave volje, počasi me prav začenja grabit! Ista štorija kot lani – pa ne veeeem, pa ne da se mi … potem pa letela, ko je začelo! Samo pa …malo sem skoraj razočarana, ker sem upala, da bodo Judase privlekli na 5.obletnico, al pa kakšen legendaren star band … pa nič. Ok Helloween pa ...no, sej je kr dost fajn bandov Pa upam, da bom imela 3 dni dovolj! Itak po 3h dneh brez spanja si mortos crepos totales. Pa tudi če res nič ne popivaš rabiš potem vsaj 2 dneva da prideš k sebi. Že zaradi vročine in ker si cel dan+večer+noč na nogah. Waaaaaa kok bomo norel! Uživajte! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Čaw banda! Imam Janifa na sumu da je utekel spet nekam na hladno... Al pa se je šel namakat kam... Pa karto za 3 dni metal campa. O hudo! Zanimivo! Boš napisala potem kako je kaj blo? Na metal campu pa res nikoli nisem bla... so mi bolj "ležali" Otočec in reggae. Itak da bo poročilo!Če preživim Grem pa že 5.ič in … trenutno … kaj da nimam prave volje, počasi me prav začenja grabit! Ista štorija kot lani – pa ne veeeem, pa ne da se mi … potem pa letela, ko je začelo! Samo pa …malo sem skoraj razočarana, ker sem upala, da bodo Judase privlekli na 5.obletnico, al pa kakšen legendaren star band … pa nič. Ok Helloween pa ...no, sej je kr dost fajn bandov Pa upam, da bom imela 3 dni dovolj! Itak po 3h dneh brez spanja si mortos crepos totales. Pa tudi če res nič ne popivaš rabiš potem vsaj 2 dneva da prideš k sebi. Že zaradi vročine in ker si cel dan+večer+noč na nogah. Waaaaaa kok bomo norel! Uživajte! x:Dx Aja, potem si se le odločila da greš! Ej, uživaj maximalno! Jojj, bogi Tolmin 3 dni... tolko metalcev, rokerjev, panksev (in še kakšen radovednež od kje ) na kupu... pa menda pridejo folk iz cele Evrope, Rusije, pa še kje... je ful poznan po svetu med folkom ki posluša to zvrst muzike... joj, res bogi Tolmin... samo bo pa zakon!!! Aev --- OBVEZNO POROČILO --- !!! Janif poročilo s Triglava!!!! Fajn!Če se spi ok, po bo ostalo še kako super!Ja itak! Super Ale torej si tudi ti končno v novem stanovanju. Hehe pa lep ambient imaš tam - sodeč po tvojih opisih Komarji so pa itak ena zelo sitna nadloga - mene majo še prav posebno radi! Mreže za okno so odlična ideja - bi si rada tudi jaz omislila kaj takega za v stanovanje.Ja, končno!!! Ja, res je lep ambient, danes sem opazovala lastovke in siničke kar skozi okno... ***Ma mreža je super, sem jo sprobala in danes ponoči ni bilo niti ene komarke not... pa ni drago... jo dobiš že za 3 evre in nekaj v Merkurju, jst sem vzela mere 130x150 ker ni šlo drugače, pa itak pole odrežeš kar ostane, imaš pa različne mere in so še cenejše ene... se ne splača trpet za tak drobiž... Mi je šlo na smeh včeraj ker ko sem šla kupovat, je bila kar naenkrat gužva in vsi iskali samo mrežo proti komarjem ---- pa sem si mislila če mogoče berejo LNF... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Morgen... Že zdaj vroče, kako bo šele čez dan... Pa še vrt moram pokosit danes... No ja... ...bo pomagalo tole http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_172.gifV primernih količinah... Uživajte v lepem, sončnem in vročem dnevu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.