Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dobro jutro

Prav prijeten dan za poležavanje.

Sem se ravno navadila na vročino, sedaj me pa zebe.

V tem času na morju sem že urejala sobe, pomagala pospreviti cunje, poiskati kopalke in brisače.....

Imeli smo zelo dobro hrano. Ponavadi se na morju je takrat ko si lačen oz se shujša. Ni modela ki bi včeraj prišel domov lažji kot pred odhodom.

Šele danes vidim, kaj pomeni če 10 dni ne spiš več kot tri ali štiri ure na dan (v povprečju), od tega 4 neprespane noči.

Posledica so predvsem podučnjaki, zehanje, utrujenost.

Bistvo pa je, da sem uživala.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro družba x:Dx

Se javljam po nekaj dnevih odsotnosti x;)x Mam tako gužvo da ni blo časa pisat, čez vikend sem bla pa bolj v letečem, oz. boljše vozečem stanju :P

Bilo je pa vroče včeraj tudi enemu rekreativcu iz Ribnice(Hrovače pri Ribnici).

Med tekom proti Črnemu Vrhu na Mali Gori je srečal medvedjo družino... :eek: :wOOt:

:eek: :0: :OO!: No tam gor jih je verjetno kar realno pričakovat... met malo v mislih da v gozdu le nismo sami.

Tu manjkata samo še Alef pa Laško...

:palec: Lepo Alef lušten plac za druženje in sproščanje imaš xDDx

Vilinčica, Janif, Aev... x?x --- Preživeli? :inocent: xDDx

Živjo tudi tebi Ale xsrcx Sem preživela ja x8Dx Aeval in Janif pa se bosta verjetno že kmalu javila in sporočila kako sta preživela. Jaz sem mela pester vikend - bila po spletu okoliščin v Tolminu :2src: in to z motorjem :onfire: NORO x:Dx Sva šla z mojim na izlet po naši lepi Sloveniji, pa sva se ustavla še v Tolminu in se pomešala med metalce z vseh vetrov x;)x V nedeljo sva bila pa na Alefovem koncu xDDx po cestah medvedje dežele

Jest sem že iz dopusta.

Kako je bilo noro dobro.

Imela sem 8 otrok, ful pridnih, ful ubogljivih......

Zakaj vse lepo tako hitro mine?

Nepozabno.

Pozdravljena pika polonica super za tvoj dopust :palec: Sicer pa - saj spomini na lepe trenutke pa ne minejo tako hitro ane x:)x

Alef meni so pa všeč tile "mufkasti" smajliji :2src: x:Dx

VilaSonca Iiiii :2src: kaki luštni ptički xsrcx lep pozdrav tudi tebi xDDx

Bodite lepo, naj vas tale dežek prijetno ohladi in osveži da boste polni energije x:Xx x^x

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Guest VilaSonca

oj, Vilinčica, to je turkey family. x:Dx sončen pozdravček tudi tebi. x;)x

no, pa eno rožico za vse. x:)x

post-2239-1215501287.gif

Bistvo pa je, da sem uživala.

x:Dx :palec: :palec: xwizardx

To je edino pomembno... x8Dx x;)x

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

hello

post-2239-1215499971.gif

Hello... xsrcx

http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_147.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_93.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jest mam tudi tako kužiko.

Ful je luštna, samo je še mladiček, tako da čevlji, cunje, škatle..... ni varno puščati na dosegu njenega gobčka.

Za dobro jutro se povalja v gnojnici, potem pa prav potuhnjeno pride in se nasloni na pomožnosti sveže cunje, ko se odpravljam po opravkih.

Takrat bi jo pa najraje za ušesa, ampak je ceneje, če dvignem glas.

Mula majhna (mlada, ker je že v velikosti nornalnega nemškega ovčarja), popestri še tako turoben dan.

Dobro jutro! x:Dx x;)x

Vilinčica, Janif, Aev... --- Preživeli?

Jap, jaz ja!

Bioritem itak spet totalno na bučo postavljen, pa en dan sem bila bolj kot ne blesava, malo glas škripa ... drgač je pa kul.

Aja, edino lenoritis me je spet napadu :inocent: Nekako mi knjige pa študij ne dišijo več ... Naslednji teden grem pa že delat in se spet ne bom mogla učit ... Joj no sem smotana xrolleyesx

Aja, potem si se le odločila da greš!

Ej, uživaj maximalno! Jojj, bogi Tolmin 3 dni... tolko metalcev, rokerjev, panksev (in še kakšen radovednež od kje na kupu... pa menda pridejo folk iz cele Evrope, Rusije, pa še kje... je ful poznan po svetu med folkom ki posluša to zvrst muzike... joj, res bogi Tolmin... samo bo pa zakon!!!

Aev --- OBVEZNO POROČILO --- !!!

Glede tega kok je Tolmin bogi ... se povsem strinjam! Jaz sem vedno dobivala cel popizditis, pa na jok mi je skor šlo, ko sem gledala vso svinjarijo, ki je za folkom ostajala, po to, da so stvari v Sočo metali ... Misem?!! Tolmin je na vhodu v Triglavski narodni park, še pred parimi leti je bila Soča pitna (no, sicer ne za nalit se ga x:Dx ) ... in ja, težko je gledat da je (dost) folku vseeno....

Tako da letos sem tudi bila kar malo skeptična, ko je folk začela se nabirati, ampak ...

Waw! Povsem pozitivno pesenečena!! Dajal so (prvič) vrečke za smeti, kozarec za pijačo si si prvič plačal, potem pa si ga naslednjič, ko si šel po pijačo moral imeti zraven - posledično na tleh skoraj ni bilo opaziti kozarecev, pa tudi na splošno se je kot kaže folk spravil bolj k sebi - redko da je kakšna piksna priplavala po Soči ...

Tudi nisem opazila nekih kretenov, ki bi se kje izživljali - eno leto so bili vsi nakupovalni vozički iz mercatorja pri sotočju x:Dx pa enga mulca sem skoraj za ušesa, ker najprej je s šamponom pri Soči po tleh bedarije pisal, potem pa skret papir po drevesihg začel metat?!! Smrkavc! :o|o: x:Dx

Sem pa od dost folka slišala, da se dost manj pritožujejo nad metalci kot pa nad obiskovalci regija. Ko je regi se full stvari pokrade, pa okrog Soče še ne vem kok časa smrdi ...

Ne vem no. Slišala pač, nisem pa nikoli bila (ok, prvo leto ko je bil sem šla pred vhod pogledat), tko da to ni bila info iz 1.roke.

No, pa da ne bom samo pametovala x;)x

Skratka blo je speeeecjaaaalnoooo!!!! :D

Uživala maksimalno, vsak dan šla nekje med 6-7h zjutraj spat ker sem pač srečala ogromno frendov s katerimi se že 100let nisem videla ... pa se je pač zavleklo :inocent: x:Dx

In čeprav najprej nisem bila nekaj zelo zelo vesela nad izborom koncertov, sem bila kar z vsemi, ki sem jih šla poslušat prav zadovoljna! Pa na Helloweenih sem skor cmizdila x:Dx pa happy sem ker spet videla Brainstorme in Apocalyptico x:px ... In Extremo tud superca, prav tako Iced Earth ... no, edino Korpiklani so me malo razočarali ... Pa iiii :2src: na Ministry sem svetila tam nekje v 3. vrsti, folk je norel, name pa en totalno lušken metal iz Romunije ahtal, da me niso pohodili ... x:Dx x;)x

Družbo sem imela torej super, pil ga niti nismo (preveč) - pridna Aev.! x:Dx x:Dx ...

edino ... no, tole ne sodi ravno k recenziji mc-ja, pa vseeno ... skoraj na rit sem padla, ker počasi opažam, da ena od frendic (+njen tip) nekako nista to, kar sem mislila do sedaj ... Ok, štekam, da kot par pač delaš za dobro obeh, ampak...ne za vsako ceno, predvsem pa ne na račun/za hrbtom drugim, ki naj bi tudi bili blizu :o|o: Kr neki. Pa ... ni ne prvič, verjetno žal tudi ne zadnjič, da sem opazila kaj takega ... tokrat na srečo dokaj hitro ... bomo že preživeli. Ona, ki zej tako grdo pozablja/dela s frendi, pa upam da tudi, če bo šlo kdaj kaj narobe z njenim dragim...

To je to.

Jutri pa plezat x:px

Za vikend menda v hribe :D

Potem delat, pa učit se ....

Fajn se mejte,

pa lepe pozdravčke vsem ki kukate/pišete tu not

kakšne si pa nabavla x?x

Uživaj na metal campu, sej lohk še za nas skačeš, čeprav men bi blo tolk metala precej overdose, jst mam raje

mešano na žaru

Gojzarčki so od firme asolo, ma ne vem točno modela. Sratka temno sivo-modre barve z dodatki rumene x:Dx x:Dx Kot močerad sem! :o|o: Pa ... sej sej barva ni važna, glavno, da bojo služili namenu! Sem pa komaj dobila en model, ki mi je sedel, pa je dost uni - ne prevroč, pa dobro naj bi vodo držal, tako da ga imam lahko poleti pa še za v snegec :D

So pa pri nas po 170e, ampak mi jih je uspelo dobit za 130, potem sem pa še za popust na blagajni fehtarila in na koncu dala za gojzarje + nove gamaše 120 e?!! Carica! x^x x:Dx

Aja, drgač sm pa tud jst za mešano! Punk-rock, stari rock, hard rock, nekaj goldis iz 70', 80' malček granđa, pa nekaj zvrsti metala, po se pa konča x:Dx

... Say what you mean

And mean what you say ...

To je pa bila razlga.

More bit ful dobro, ko se za vsaj dva dni zvališ na en koncert, ko te boli patak kje in kako se boš umil in preživel tisti čas.

Sej (predvidevam) da te razposajena množica potegne v vrtinec zabave.

Jest ne takem žuru še nisem bila, bilo bi pa dobro probat.

Da narava pri tem trpi je razumljivo, saj alkohol dela svoje.

Žav brez tega ne gre.

Dobra fora je to, da kozarec vračaš vsakič ko prideš po novo pijačo.

Samo po dveh dneh sigurno pridobi okus po nečem, kar ne sodi zraven.

To je pa bila razlga.

More bit ful dobro, ko se za vsaj dva dni zvališ na en koncert, ko te boli patak kje in kako se boš umil in preživel tisti čas.

Sej (predvidevam) da te razposajena množica potegne v vrtinec zabave.

Jest ne takem žuru še nisem bila, bilo bi pa dobro probat.

Da narava pri tem trpi je razumljivo, saj alkohol dela svoje.

Žav brez tega ne gre.

Dobra fora je to, da kozarec vračaš vsakič ko prideš po novo pijačo.

Samo po dveh dneh sigurno pridobi okus po nečem, kar ne sodi zraven.

Maš prav - potegne! x:Dx

Če bom prav zelo zelo pridna (berite: če se bom učila) bom mogoče šla še na en tak podoben festivalčič ... Bomo vidli no.

Drgač pa - kozarec samo vrneš na šanku. Ko ti dajo novo pijačo dobiš tud nov kozarec! Gre samo za sistem zbiranja. x;)x

Ok, letim pometat, rože do konca zalit, papigo nafutrat, cunje oprat, po probat neki užitnega za v tortiljo najt ... in ja, popoldan pa plezat :D

Aja pa učila bi se tud lahko :o|o:

Pa fajn bod'te! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Kakšen lep dan se je naredil, v primerjavi s prejšnjima dvema... x:px :palec: :onfire:

Brez oblačka... x:Dx x8Dx

Samo je pa mrrrrzlo...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif

No ja... x:Dx :inocent: ...še vedno bolje kot http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_077.gif

Alef dopustniško len... :inocent: xnckrivx

No, kaj bom že postoril, npr. popravil kosilnico... :o|o: x:Dx x^x

Trava raste kot nora, konec tedna bo treba spet kosit... :vragec: xrolleyesx x:Dx

Uživajte... xwizardx :flower: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Kosilnico popravljat?

Koliko se nama stvari prekriva.

Samo jaz jo ne bom sama, ker je nož odletel.

Smola pa taka. Nisem jaz kriva, če je kamen ležal tam že vsaj dve leti in kanček nepozornosti, potem pa vseka in odleti.

Vsaj nekaj časa imam mir pred travo, ker je ne morem pokosit.

Hellou!!! xDDx

Aha, še dve sta se javili... pozdravljeni Vilinčica in Aev! xsrcx x:Xx

Hvala za poročili, je blo fajn prebrat. Pa obe v Tolminu! x8Dx

Je rekel frend ki je bil včeraj gor, da so še vedno gor folk z Metal Campa...

Dajal so (prvič) vrečke za smeti, kozarec za pijačo si si prvič plačal, potem pa si ga naslednjič, ko si šel po pijačo moral imeti zraven - posledično na tleh skoraj ni bilo opaziti kozarecev, pa tudi na splošno se je kot kaže folk spravil bolj k sebi - redko da je kakšna piksna priplavala po Soči ...

Fajn tole prebrat! :palec: :palec: Da so začeli tudi na okolje gledat, ker mi je res škoda da se zasvinja tko dober plac...pa sploh Soča! Ko je še ena redkih čistih rek...

Kako to misliš da je bila pred leti še pitna? Kaj zdaj ni več? :inocent: Jst jo še vedno pijem pa mi ni nič... razen na takih množičnih srečanjih. :o|o:

Sem pa od dost folka slišala, da se dost manj pritožujejo nad metalci kot pa nad obiskovalci regija. Ko je regi se full stvari pokrade, pa okrog Soče še ne vem kok časa smrdi ...

Ne vem no. Slišala pač, nisem pa nikoli bila (ok, prvo leto ko je bil sem šla pred vhod pogledat), tko da to ni bila info iz 1.roke.

Ma ne vem lej, že dolgo nism bla gor... pritožb nisem slišala na račun regija, tko da ne morem nič rečt.

Tisto leto ko sem bila jst se ne spomnim da bi "smrdelo" po čem drugem kot po travi. x:Dx x:px

Pa lep pozdravček tudi še ostalim, uživajte max! x8Dx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Kosilnico popravljat?

Koliko se nama stvari prekriva.

Samo jaz jo ne bom sama, ker je nož odletel.

Smola pa taka. Nisem jaz kriva, če je kamen ležal tam že vsaj dve leti in kanček nepozornosti, potem pa vseka in odleti.

Vsaj nekaj časa imam mir pred travo, ker je ne morem pokosit.

x:Dx

Prav ti je, kaj pa ne gledaš kje kosiš... :inocent: x8Dx

No ja... x:Dx :inocent: ...saj se meni tudi zgodi da udari ob kakšen kamen, samo prav velikih skal pri meni ni, tako da do zdaj ni bilo kakšne večje škode.

Jaz jo bom kar sam popravljal, počilo je ohišje noža tam kjer je imet trave... :o|o: :vragec:

Očitno jo preveč uporablajam... :eek: x?x

Imaš mir pred travo, ja... x:Dx

Za zdaj... x8Dx

Samo bo zrasla... x;)x x:Dx

Naj kar zraste.

Košaro dol in akcija na polno.

Ko bo za kositi v naslednje, se bo pa pobrala in spravila na kup.

Se pa močno čuti poletni utrip.

Nikogar na dosegu.

Sej smo vodnarji.

Danes tukaj, jutri tam. Zakaj bi se naprezali in imeli skrbi s forumom.

Taki smo in nam je luštno.

Se pa močno čuti poletni utrip.

Nikogar na dosegu.

Sej smo vodnarji.

Danes tukaj, jutri tam. Zakaj bi se naprezali in imeli skrbi s forumom.

Taki smo in nam je luštno.

x:Dx

Jaz nekje v dosegu, ker sem pa na dopustu pa čakam da se nekdo prvi oglasi tu noter... :inocent: x;)x x8Dx

Danes na sporedu vzdrževanje računalnika, je treba pač malo porihtat določene stvari... xnckrivx

Saj res, kako kaj tvoja mašina?

V zvezi s tistim kar sva se pogovarjala po OS x?x

Lep dan ti želim... xsrcx

Pa vsem ostalim luftarjem in obiskovalcem... x:Dx xwizardx

Vilinčica, Janif, Aev... x?x --- Preživeli?

x:Xx

Se še ta zadnji javlja :inocent:, dons spet v službi, šele zdej sem se nekak k sebi spravil w:Iw, to je zihr energija od foruma.

Zdej lohk že lažje razmišljam o uživanju, tako da lohk kej napišem o Triglavu x:)x, s petka na soboto, tko slišim dež, pa si mislim, ma kolegici sta že čarali, da bo OK. Zjutraj ob petih je še nekaj rosilo, sam čim sva prišla ven iz Lj, je blo lepše x:px Pol smo se pa na Gorenjskem vsi nabrali in proti Krmi, tam smo dobili kavico iz termovske, pridna kolegica :palec: in deset pred sedmo akcija, smo pa že pri parkiranju videli krave pred nami, no in pol smo jih tut kmalu ujeli, tko da so pastirji dobili pomočnike :inocent:, ko smo se prebijali med čredo krav :vio:, dobro so natrenirane te Gorenjske, da rinejo po taki poti, sam prevečkrat počivajo, pa jih je treba mal spodbudit x;)x Tako, da je bil ta najbolj tak dolgočasen del prijetno popestren, kolegici sta bili še poštempljani, krave so zgleda jedle preveč sveže trave, pa je letel od zadaj celo pot, en teliček je dobil porcijo direkt za vrat, je bilo treba gledat na varnostno razdaljo na ozkem delu, ali pa bit pred njimi. Ampak to je blo zato, ker sta šli prvič x;)x Ne vem pa kako so se prebijali tisti, ki so šli dol, ker je pot s Pokljuke zaprta, smo srečali za to pot zelo veliko ljudi, ki so šli dol. Ko sem šel prvič smo namreč na vsej poti srečali samo dva, ki sta šla tut gor x:)x No, spremstvo je potem ostalo je Malem polju, približno 1500 m visoko, pol pa pavza malo višje na Zgornji Krmi in naprej, prevroče ni blo, je blo kr oblačno, oz. megleno, tako sta naročili xnckrivx

Potem pa so prišli pa mal bolj strmi klanci, tam sem jim pa mal uhajal, se bolj zmatram, če se ustavljam v klancih, kot če hodim svoj tempo, najprej mimo Kuric (tempo ni bil ne vem kakšen, če me je en z lahkoto prehitel), sam tujci pa hodijo x:o)x, sploh ne vem, kako je enemu ratal sprožit cel plaz kamnov, na srečo ni blo nobenega tolk blizu, tisti pred mano je skočil za skalo, jst sem bil pa itak še ob steni, pred Konjskim sedlom sem se ustavil za malco, če si prvi, maš mal več počitka x:px , nobene vročine, prav mrzlo je pihalo, pri Konjskem sedlu smo naredili par fotk, pa ovce so nas pozdravile, pol pa proti Planiki v megli, samo kmalu je ratalo bolj vroče, tko da sem slekel zgornji del, da sem bil lepo v kratkih rokavih. Čist malo pod Planiko, se je pa odprlo, klanec se mi je zdel prav položen (ta prvič se mi je zdel pa tko strm), spet sem jim ušel, mal sem moral gledat na markacije v megli, da nisem zavil s poti, na Planiki je pa fajn grelo, pa lepo se je odprl pogled na Triglav x:px Tam sem se pol namazal s sončno kremo, pa palce pospravil, vse table okoli koče pogledal, ostalih pa še nikjer, sem šel že prav gledat, so pol komentirali, da jih je kolega mal zapeljal s poti proti snegu (to je zihr zarad tega, ker turno smuča), so že gruntal kam morjo it, pol se jim pa koče odpre, pa jst gor posvetim, mam take fajn svetleče tekaške majce. Na Planiki smo mel pol daljšo pavzo, kolega me je nadomeščal in je ene palačinke, za mene je blo še prezgodaj. Okoli enih smo pa le štartali gor, mal sem jih že preganjal, ker sem hotel bit mal več na vrhu, ni blo kaj dost ljudi videt, kar je fino in tako se je tut nadaljeval, nobenih procesij, prav užitek je blo, sploh ko prideš do zajl, pa roke delajo kjer je bolj strmo, vmes ne vem kdaj so se mi zgubili, mal sem okol razgledoval, tako da sem se na Malem Triglavu, ko je bla tako prazna "avtocesta" do gor, odločil, da se bomo kar na vrhu dobili, sem bil pa več cajta gor x:px Idealno glih ni blo, oblaki so se mal podili, tako da na vse strani se ravno ni videlo, Tako da, morja nismo vidli, okol je pa cel kup hribov ... Punc pa nismo tepli x;)x Je pa en kr fino svoje kolege s pohodno palco x:Dx, sej so vse pofotkal, tako da bojo mel črno na belem. Vetra pa ni bilo ne vem kaj, ta prvič nas je orng prepihal.

Na vrhu je blo v enem delu mal snega, tako da je bil narejen tak majčken snežak. Drugače je bilo pa videt precej snežnih zaplat, vse izven poti. Pol pa spust proti Kredarici (ta prvič se mi je zdelo težje), zdej pa nič posebnega, je zdaj kar nekaj zajl in niso več samo klini, kar je boljše, pa še dlani mal utrjuješ, so na koncu že čist rdeče. Na Kredarici smo se pa lohk umili s toplo vodo x:px, bravo sonce :palec:, pol pa kosilo/večerja, zelenjavna juha in makaronovo meso, mi ni blo tolk do hrane, čeprav je bil komentar, da sem pojedel tolk kot so trije skupaj, nisem jim kriv, če tako slabo jejo x:Dx Palačink niso imeli :vragec:, jabolčni zavitek pa nč posebnega. Po hrani še mal večerne žarke lovit, , dolg dan je zdej, potem pa v našo majhno sobico, postlje postlat, pograd za štiri, mal širši od običajnega, pa dva jogija, gor in dol, prav velik prostora ni blo. Najbolj smo se režali, ko je eden, na katerega ima luna očitno vpliv, zgleda je takoj zaspal in pol se kr naenkrat oglasi s takim prestrašenim glasom: Kje sem, kje sem, kje sem ??? In to vse v spanju, pol smo se pa tolk režal, da se je še on zbudil x:Dx

Zjutraj je blo treba spraznit sobo že do osmih xcivx, tako da po zajtrku še mal na sonček posedet, sploh ne vem, kdaj me je sonce po nogah ožgal x:o)x, smo se pa že prejšni dan odločili, da ne gremo direkt dol, ampak še ovinek proti Vodnikovi koči, ker še nobeden ni bil, tam okoli je blo pa zelo lepo, vse zeleno, rožce lepo cvetijo, kolega je dobil spet palačinke, ekstra zanj jih je naredila, ker si jih tako srčno želel, men se je zdel še zgodaj :inocent:, pa zanimilo ga je, če se lohk tam poleži do devetih x:Dx Vodnikov dom pa čist prazen, zdej ko se do njega ne da prit s Pokljuke. Od doma pa mal klanca na Bohinjska vratca, tam okoli pa nekaj gnezd planinskih kavk, na vratcih je fajn pihalo in so se prav nabirale gor in jadrale v vetru. Samo dolg jih nismo občudovali, ker je preveč pihalo, sledil je pa strm spust čez melišče, meni se je zdel najbolj utrudljiv del poti, nazaj grede sem itak lovil pozadino, dol ne grem preveč hitro, dol pa počitek na eni klopci, pa na pijačko, no jst sem še sirove štruklje x:px

Musklfibra je mal blo, ene dva dni, samo zmatran pa nč, včeraj sem šel laufat in sem prav letel, rekord, ki sem ga postavil po Stolu, sem popravil še

za minuto pa pol, tako da sem laufal slabih 47 minut pa pol, pred Stolom ni šlo pod 50 minut.

To so bila kratka poročila, zdej pa vreme x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Se še ta zadnji javlja :inocent:, dons spet v službi, šele zdej sem se nekak k sebi spravil w:Iw, to je zihr energija od foruma.

...

..

.

To so bila kratka poročila, zdej pa vreme x:Dx

x:Dx x:px x;)x

Pozdravljen Janif, SUPER poročilo, vidim da se ti je fajn dogajalo... :palec: :palec:

Pa čestitke za nov rekord! x:Xx xsrcx

Ostalim pa tudi lep pozdravček! x:Xx

x:Dx x:px x;)x

Pozdravljen Janif, SUPER poročilo, vidim da se ti je fajn dogajalo... :palec: :palec:

Pa čestitke za nov rekord! x:Xx xsrcx

Ostalim pa tudi lep pozdravček! x:Xx

Hvala x:Xx, tudi tebi en lep pozdrav x:)x

Zadnje tri dni sem spustil :inocent:, čiščenje, pospravljanje omar xcivx, kolk enih stvari se nabere, no kakšne

so prav legendarne x:px, za te bom že našel plac v novem stanovanju x;)x Samo mi je pa to bolj naporno,

kakor bi ne vem kolk hodil xnckrivx, sem si pa še svojo dozo Revite nabavil, pa mal podebatiral s zdajšnim

sosedom, z bratom sta se včasih precej družila, ki tam dela, sej drugač se bolj mal srečamo.

:wOOt:

x:Dx to je bil sigurno moj najdaljši komentar x;)x

Hvala x:Xx, tudi tebi en lep pozdrav x:)x

Zadnje tri dni sem spustil :inocent:, čiščenje, pospravljanje omar xcivx, kolk enih stvari se nabere, no kakšne

so prav legendarne x:px, za te bom že našel plac v novem stanovanju x;)x Samo mi je pa to bolj naporno,

kakor bi ne vem kolk hodil xnckrivx, sem si pa še svojo dozo Revite nabavil, pa mal podebatiral s zdajšnim

sosedom, z bratom sta se včasih precej družila, ki tam dela, sej drugač se bolj mal srečamo.

x:Dx x:Dx

Jaz sem šele danes prišla k sebi fizično in psihično, sm bla prav v stresu s to selitvijo.... se pa pozna da sem spala cc. 12 ur danes, kaj vse sem sanjala imaš pa v "Napoved za ta teden" x;)x napisano xDDx

Revita je zakon! :palec:

---

a si se že preselil? :inocent:

Moja mašinca.... pravzaprav naša.

Je bilo naročeno naj se zrihta med mojo odsotnostjo, pa ni bilo nič.

Blokira, melje, me meče ven, windovs se nonstop oglaša da potrebuje posodobitve.....

Samo še čakam da se sesuje in zablokira na celi fronti.

Potem se bodo spomnili da potrebujemo nekaj novega.

Bi bilo že zrihtano, pa očka ne dovoli brbljat po kompu, ker je kao njegov, pojma pa tako ali tako nima.

Do nadalnjega brez smeškotov in citatov, kmalu za tem nekaj dni brez objav (ker kompa ne bo), potem pa v nove zmage.

Glede na to kakšen ekran imam pred seboj, ne bo panike da bi bil računalnik slab.

Trnutno ravno norim, ker me je spet ven zabrisal, pisat nisem mogla, poslati pa še toliko manj.

Dobro jutro!

Jap, jaz ja!

Bioritem itak spet totalno na bučo postavljen, pa en dan sem bila bolj kot ne blesava, malo glas škripa ... drgač je pa kul.

Aja, edino lenoritis me je spet napadu :inocent: Nekako mi knjige pa študij ne dišijo več ... Naslednji teden grem pa že delat in se spet ne bom mogla učit ... Joj no sem smotana xrolleyesx

Glede tega kok je Tolmin bogi ... se povsem strinjam! Jaz sem vedno dobivala cel popizditis, pa na jok mi je skor šlo, ko sem gledala vso svinjarijo, ki je za folkom ostajala, po to, da so stvari v Sočo metali ... Misem?!! Tolmin je na vhodu v Triglavski narodni park, še pred parimi leti je bila Soča pitna (no, sicer ne za nalit se ga x:Dx ) ... in ja, težko je gledat da je (dost) folku vseeno....

Tako da letos sem tudi bila kar malo skeptična, ko je folk začela se nabirati, ampak ...

Waw! Povsem pozitivno pesenečena!! Dajal so (prvič) vrečke za smeti, kozarec za pijačo si si prvič plačal, potem pa si ga naslednjič, ko si šel po pijačo moral imeti zraven - posledično na tleh skoraj ni bilo opaziti kozarecev, pa tudi na splošno se je kot kaže folk spravil bolj k sebi - redko da je kakšna piksna priplavala po Soči ...

Tudi nisem opazila nekih kretenov, ki bi se kje izživljali - eno leto so bili vsi nakupovalni vozički iz mercatorja pri sotočju x:Dx pa enga mulca sem skoraj za ušesa, ker najprej je s šamponom pri Soči po tleh bedarije pisal, potem pa skret papir po drevesihg začel metat?!! Smrkavc! :o|o: x:Dx

No, pa da ne bom samo pametovala x;)x

Skratka blo je speeeecjaaaalnoooo!!!! :D

Uživala maksimalno, vsak dan šla nekje med 6-7h zjutraj spat ker sem pač srečala ogromno frendov s katerimi se že 100let nisem videla ... pa se je pač zavleklo :inocent: x:Dx

In čeprav najprej nisem bila nekaj zelo zelo vesela nad izborom koncertov, sem bila kar z vsemi, ki sem jih šla poslušat prav zadovoljna! Pa na Helloweenih sem skor cmizdila x:Dx pa happy sem ker spet videla Brainstorme in Apocalyptico x:px ... In Extremo tud superca, prav tako Iced Earth ... no, edino Korpiklani so me malo razočarali ... Pa iiii :2src: na Ministry sem svetila tam nekje v 3. vrsti, folk je norel, name pa en totalno lušken metal iz Romunije ahtal, da me niso pohodili ...

Družbo sem imela torej super, pil ga niti nismo (preveč) - pridna Aev.!

edino ... no, tole ne sodi ravno k recenziji mc-ja, pa vseeno ... skoraj na rit sem padla, ker počasi opažam, da ena od frendic (+njen tip) nekako nista to, kar sem mislila do sedaj ... Ok, štekam, da kot par pač delaš za dobro obeh, ampak...ne za vsako ceno, predvsem pa ne na račun/za hrbtom drugim, ki naj bi tudi bili blizu :o|o: Kr neki. Pa ... ni ne prvič, verjetno žal tudi ne zadnjič, da sem opazila kaj takega ... tokrat na srečo dokaj hitro ... bomo že preživeli. Ona, ki zej tako grdo pozablja/dela s frendi, pa upam da tudi, če bo šlo kdaj kaj narobe z njenim dragim...

To je to.

Fajn se mejte,

pa lepe pozdravčke vsem ki kukate/pišete tu not

Fajn poročilo x:Xx, se vidi, da si uživala, Apocalyptico bi jst tut x:px, jih še nisem uspel ujet, Helloween bi se tut dal poslušat, tko mi je ostal v spominu kot bolj izi metal, nad industrijo nisem preveč navdušen (preveč elektronike ni zame xnckrivx), ostalo se mi pa sam sanja, kaj je :inocent:

Za frendico pa x:o)x, no sej vidim, da si ti kr oko sokolovo :palec:, opaziš, kar "ne bi smela", jst mam to zelo rad xnckrivx

Gojzarčki so od firme asolo, ma ne vem točno modela. Sratka temno sivo-modre barve z dodatki rumene x:Dx x:Dx Kot močerad sem! Pa ... sej sej barva ni važna, glavno, da bojo služili namenu! Sem pa komaj dobila en model, ki mi je sedel, pa je dost uni - ne prevroč, pa dobro naj bi vodo držal, tako da ga imam lahko poleti pa še za v snegec

So pa pri nas po 170e, ampak mi jih je uspelo dobit za 130, potem sem pa še za popust na blagajni fehtarila in na koncu dala za gojzarje + nove gamaše 120 e?!! Carica! x^x x:Dx

Aja, drgač sm pa tud jst za mešano! Punk-rock, stari rock, hard rock, nekaj goldis iz 70', 80' malček granđa, pa nekaj zvrsti metala, po se pa konča

:wOOt: boš pa prav sevala na poti x:px, luštno, glavno, da ti sedejo, sicer jih ne poznam, samo po ceni sodeč, so orng gojzarji, pa vidim, da si se nekaj naučila na jugu x;)x

Sej vem, da si ta prava glede muzke x:px, v to nisem nikoli dvomil x;)x

x:Dx x:Dx

Jaz sem šele danes prišla k sebi fizično in psihično, sm bla prav v stresu s to selitvijo.... se pa pozna da sem spala cc. 12 ur danes, kaj vse sem sanjala imaš pa v "Napoved za ta teden" x;)x napisano xDDx

Revita je zakon! :palec:

---

a si se že preselil? :inocent:

Bom prebral x:px, jutri x;)x

Ne :inocent:, ne laufa mi to tolk hitro, pol sem pa zmeraj zadaj s plani, samo zdej ga za vprašanje dni x:px

Sem sam na hitr preletela od Janifa pisarije, ujela besedo krave, snežak, rekord.

Aja, pa :vragec: xsrcbumx tle not se tut že nism ustavla en pini mini cajta

x:px no, sej ta glavno si vidla x;)x

Lepo bodi x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...