janif 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Aja, to sem pa pozabil povedat, ni čudno, da sem se tolk udomačil tukaj , lušna hribovska kolegica je tut vodnarka Se pa močno čuti poletni utrip.Nikogar na dosegu.Sej smo vodnarji.Danes tukaj, jutri tam. Zakaj bi se naprezali in imeli skrbi s forumom. Taki smo in nam je luštno. tebe pa sploh ne vem, če sem že pozdravil , tako da en lep pozdrav ,te je lepo brat, pa kr optimistično naprej, sej se boš tukaj marsikaj nalezla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 To so bila kratka poročila, zdej pa vreme x:Dx Čestitam... Za vzpon in opis... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Moja mašinca.... pravzaprav naša.Je bilo naročeno naj se zrihta med mojo odsotnostjo, pa ni bilo nič.Blokira, melje, me meče ven, windovs se nonstop oglaša da potrebuje posodobitve.....Samo še čakam da se sesuje in zablokira na celi fronti. Potem se bodo spomnili da potrebujemo nekaj novega.Bi bilo že zrihtano, pa očka ne dovoli brbljat po kompu, ker je kao njegov, pojma pa tako ali tako nima. Do nadalnjega brez smeškotov in citatov, kmalu za tem nekaj dni brez objav (ker kompa ne bo), potem pa v nove zmage.Glede na to kakšen ekran imam pred seboj, ne bo panike da bi bil računalnik slab. Trnutno ravno norim, ker me je spet ven zabrisal, pisat nisem mogla, poslati pa še toliko manj. Če ne gre drugače, lahko probaš tole... http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_076.gif Jaz pa danes naredil totalno obnovo sistema, zdaj imam gor Visto... Je bilo tako ali tako treba naredit generalno...http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_134.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Tale kladu mi je pa luštn. Alef, ko bi ti bil tam kjer nisi in jaz malo bližje tebi in bi bila malo bližje......In potem (da ne bo kdo misliv da sem pokvarjena), bi moja mašinca dobila generalno.Računalnik mislim. Še vedno si lahko z nasmehom na ustnicah rečem- "Vsaka stvar z namenom!"Sej je prov luštno ko mi stvar ne deluje namazano, imam vsaj izgovor da ne znam in mi ni treba drugega opravičila. JanifLepo prebrat vzpodbudo, Nalezla sem se že veliko dobre volje in pozitivizma.Fajn tale spovednica na ekranu. Zakaj sem prišla do tega foruma, je pa zgolj naklučje.Po poporodnih težavah (seveda sem prvo objavila temo, ki je bila mimo in še malo zraven), ste me lepo sprejeli,potem se je dobila oblika razmišljanja, kasneje praksa v tipkanju..... Priznam. Sem odvisnik.Lunin odvisnik. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Dobro jutro.Dva potujoca angela sta se ustavila v hisi bogate druzine, da bi prenocila. Druzina je bila nevljudna in jima ni dovolila prespati v hisici za goste. Lahko sta prespala v majhni mrzli kleti. Ko sta si pripravljala posteljo na trdnih tleh, je starejsi angel opazil luknjo v steni in jo zakrpal. Ko ga je mlajsi vprašal, zakaj je to storil, mu je odgovoril: »Stvari niso vedno taksne, kot se zdijo na prvi pogled.«Naslednjo noc sta prenocila v hisi, sicer revnega, a zelo gostoljubnega kmeta in njegove zene. Po zelo skromni vecerji sta kmet in zena dovolila angeloma spati v njuni postelji, da se bosta lahko dobro odpocila. Naslednje jutro sta angela nacla kmeta in zeno vsa objokana. Njuna edina krava, katere mleko je bil njun edini prihodek, je lezala mrtva na polju. Mlad angel je bil razjarjen in je vprasal starejsega angela: »Kako si lahko dovolil, da se to zgodi?!!« Prvi moz je imel vse, a si mu vseeno pomagal,« ga je obtozil. »Druga druzina ni imela veliko, a so bili vseeno pripravljeni deliti z nama, pa si dovolil, da jim pogine krava.«»Stvari niso vedno taksne, kot se zdijo na prvi pogled,« je odgovoril starejsi angel. »Ko sva prenocila v kleti hise za goste, sem opazil zlato, skrito v luknji v zidu. Ker pa je bil lastnik obseden s pohlepom in svoje srece ni hotel deliti, sem luknjo enostavno zazidal, da je moz ne bi nasel.«»Sinoci, ko sva spala pri kmetu, v njegovi postelji, pa je po njegovo zeno prisla smrt. Namesto nje sem ji dal kravo. Stvari niso vedno take, kot se zdijo.Ostani potrpezljiv in misli pozitivno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Nalezla sem se že veliko dobre volje in pozitivizma.Fajn tale spovednica na ekranu.---------------------------------------- Dva potujoca angela.... ...... Stvari niso vedno take, kot se zdijo. :palec: Hvala za zgodbico. ***Danes sem spet spala 12 ur, prav rabim spanje... potem pa končno začela delat spet album...Moja energija se mi vrača. Lep pozdravček vsem... upam da uživate! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ojla ritke. Kaj se dogaja? Vsi martinčkate nekje, al imate pun kufer računalnika?Tako čudovit dan, da je treba malo v senco.Še bazenček si napihnem, da bo vsaj občutek tapravi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ma je blo lepo v naravi malček.... samo res mi je žal da nisem imela kopalk s sabo... Soča mi je ravno prav topla/mrzla da bi se not fajn razživela pa naplavala... Jutri obvezno grem, samo vreme upam da mi pusti. Ampak vseeno je lep dan za mano... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ma je blo lepo v naravi malček.... samo res mi je žal da nisem imela kopalk s sabo... Soča mi je ravno prav topla/mrzla da bi se not fajn razživela pa naplavala... Jutri obvezno grem, samo vreme upam da mi pusti. Ampak vseeno je lep dan za mano... A jih rabiš? Luftarji... Predzadnji frej dan... Danes računalniško aktiven... Poplna obnova sistema itd... Pa ni bilo nobene volje še na forumu viset... Uživajte v ostanku dneva... http://www.smilies.4-user.de/include/Sternzeichen/smilie_zodiak_023.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Sternzeichen/smilie_zodiak_031.gif Ojla ritke. Kaj se dogaja? Vsi martinčkate nekje, al imate pun kufer računalnika?Tako čudovit dan, da je treba malo v senco.Še bazenček si napihnem, da bo vsaj občutek tapravi. Alef martinček včeraj... Podiral en star šporhet, in to v največji vročini... No ja... ...hlajenje je bilo kar učinkovito... Danes imam prav lepo barvo po ksihtu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 A jih rabiš? Ma tam kjer sem bla danes ja, malo preveč folka blo da bi svojo belo rit razkazovala... Če bi šli kam bolj na divje pa mi ni problem (če je tudi družba prava) ... Danes imam prav lepo barvo po ksihtu... Rdečo? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Si v ksiht kot višnjev bonbonček.Lep, lila, kmalu kot izsušena in razpokana zemlja....Važen da je šporhet OK. Koliko ima Soča sedaj stopinj?Sava je mrzla, Soča verjetno toliko bolj.Brrrrrr. Mislim da nebi bilo fletno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Koliko ima Soča sedaj stopinj?Sava je mrzla, Soča verjetno toliko bolj.Brrrrrr. Mislim da nebi bilo fletno.Ma odvisno kje, ponekod je bolj mrzla, ponekod bolj topla.... ...na Mostu na Soči, kjer se razširi v jezero, je bla meni ful topla... (samo mi je blo čudno ker se nobeden ni kopal )... Kolko stopinj pa ne bi znala rečt, meni se je zdelo tam nekje 23° C, ampak to ti govorim po mojem občutku... za nekoga drugega je pa lahko 18°C, tko da ne vem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ma tam kjer sem bla danes ja, malo preveč folka blo da bi svojo belo rit razkazovala... Če bi šli kam bolj na divje pa mi ni problem (če je tudi družba prava) ... Rdečo? Si v ksiht kot višnjev bonbonček. Lep, lila, kmalu kot izsušena in razpokana zemlja.... Verjamem da obe uživata ob predstavi kakšne barve je moj ksiht danes... Pa vaju moram razočarat, mene po obrazu sonce nikoli ne opeče... Porjavi do neke mere, to je vse... Drugod pa... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_010.gif Kar se pa riti tiče, Ale, imaš prav... Če je še bela, je treba nanjo na soncu bolj pazit kot na ksiht... Vem iz izkušenj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Opa. A si nuld drugače v življenju.Jest tega ne izvajam običajno, mam raje gužvo in skakajnje iz pomolov, malo v lokalček na pivo..... Kako izgledaš v obraz, mi je pa znano.Lepa zagorela povt, ki bo še spremenila barvo. Pa še to: Nikoli ne reci nikoli.A se še nisi napapcov zarečenega kruha? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 Opa. A si nuld drugače v življenju.Jest tega ne izvajam običajno, mam raje gužvo in skakajnje iz pomolov, malo v lokalček na pivo..... Kako izgledaš v obraz, mi je pa znano.Lepa zagorela povt, ki bo še spremenila barvo. Pa še to: Nikoli ne reci nikoli.A se še nisi napapcov zarečenega kruha? Pa... ...jaz ne maram gužve, ne na morju ne drugje.Za morje mi tako ni kaj dosti... Raje kje na bolj mirnem mestu, s kopalkami ali brez, pa pir s sabo... Zarečenega kruha se že najedel... Ampak po obrazu me pa res nikoli sonce ne opeče... Me pa zato povsod drugje bolj... Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 Dobro za tebe. Eno gužvo bo pa potrebno izvest.Piknik, ali kaj podobnega. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Dobro za tebe. Eno gužvo bo pa potrebno izvest. Piknik, ali kaj podobnega. Iz tvojih ust v božja ušesa... Piknik je bil letos že druga stvar ki je propadla... Mogoče nam pa do Božiča kaj rata... Morgen luftarji... Upam da vam včeraj in ponoči vreme ni delalo preveč težav... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Dobro jutro. Ponoči in včeraj ni bilo prtiranih nevšečnosti, izgleda da bodo dnes.Računalnik je potreboval 23 minute, da se je spravil v stanje, da lahko deluje.Poden. Sej sem že rekla da se ne bom več sekirala, samo čakanje me moti.Bo že. Bom napisala pismo Božičku, on bo vedel recept kako nas skupaj spravit na eno debato. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Dobro jutro. Ponoči in včeraj ni bilo prtiranih nevšečnosti, izgleda da bodo dnes.Računalnik je potreboval 23 minute, da se je spravil v stanje, da lahko deluje.Poden. Sej sem že rekla da se ne bom več sekirala, samo čakanje me moti.Bo že. Bom napisala pismo Božičku, on bo vedel recept kako nas skupaj spravit na eno debato. Nabavi si svojega, z onim naj se pa ata ukvarja, če praviš da je njegov... Lahko tudi rabljenega, oglej si malo spodnji link Swedata - rabljeni PC-ji Če te zanima kaj več, me vprašaj na OS... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Hello, danes pa prav nič poletno , ponoči je blo pestro , sem pa včeraj zvečer gledal, ko sem šel proti domu mal v nebo, nevihtni oblaki, bliskanje z vseh strani, ampak kot se je kasneje izkazalo, je šlo mimo nas, nič ne zavidam tistim, ki so to pokasiral , je zgledalo kar malo grozljivo, sem si predstavljal, da bi bil v takem nekje v hribih , včeraj sem samo navijal, da vzdrži še ene pol ure, da pridem na varno, pa me je kar ubogalo No, Grmado in Šmarno sem včeraj spustil, preveč temni oblaki so bili okoli Pri laufanju pa še vedno padajo rekordi, posledicahribov.press , drugače sem pa preselil še del stvari, nisem pa še vse pospravil po omarah, se še mal organiziram Ja čau Janif te je lepo spet brat ja saj s kolesom bom verjetno res rešla tko kot ste predlagali Ja - super je blo, jutri pa spet nov izlet tkooo mi je všeč da je moj pripravljen počet vse to. Ker sem zlo težko na miru in mi je všeč da vsakič doživiva nekaj novega Držim da ti vse čim prej in zlahka uspe zrihtat. Jaz še zdaj prekladam stvari gor in dol po stanovanju ker še nisem za vse pogruntala kam bi dala se morem najprej dobro znajt v prostoru, potem mi gre pa tudi sama organizacija in pospravljanje lažje od rok. Se javljam po nekaj dnevih odsotnosti Mam tako gužvo da ni blo časa pisat, čez vikend sem bla pa bolj v letečem, oz. boljše vozečem stanju Živjo tudi tebi Ale Sem preživela ja Aeval in Janif pa se bosta verjetno že kmalu javila in sporočila kako sta preživela. Jaz sem mela pester vikend - bila po spletu okoliščin v Tolminu in to z motorjem NORO Sva šla z mojim na izlet po naši lepi Sloveniji, pa sva se ustavla še v Tolminu in se pomešala med metalce z vseh vetrov V nedeljo sva bila pa na Alefovem koncu po cestah medvedje dežele Bodite lepo, naj vas tale dežek prijetno ohladi in osveži da boste polni energije Vidva sta pa prava popotnika , sej je lepo to, glavno da uživata Še mal pa te bom dal med pogrešane , čeprav vidim, kako gre pospravljanje in organizacija , cajt pa kr leti. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 JanifLepo prebrat vzpodbudo, Nalezla sem se že veliko dobre volje in pozitivizma.Fajn tale spovednica na ekranu. Zakaj sem prišla do tega foruma, je pa zgolj naklučje.Po poporodnih težavah (seveda sem prvo objavila temo, ki je bila mimo in še malo zraven), ste me lepo sprejeli,potem se je dobila oblika razmišljanja, kasneje praksa v tipkanju..... Priznam. Sem odvisnik.Lunin odvisnik. Malenkost , saj zato pa smo Nč ni naključje , vse ima svoj namen Če si ti odvisnica, kaj smo potem šele mi Za tvojo mašinco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Mašinca.Sej sem res malo mimo, ker še nimam svoje, bom.Sam avto popravim, me bo kr malo veliko prišlo, potem imam pa mir za nekaj časa.Potem je pa mašinca navrsti. Mi je Alef že dal namig.Ko bo enkrat ura sto, pa ponovno nastopim, kaj, kakšno, na kaj je treba pazit....To bo še burleska, takrat bom prilimana na forum in Alefa. Če sem jaz odvisnik, ste vi fanatiki.Al kako? JanifKam se seliš?Pa ti ja ni cegu na glavo padu? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Mašinca.Sej sem res malo mimo, ker še nimam svoje, bom.Sam avto popravim, me bo kr malo veliko prišlo, potem imam pa mir za nekaj časa.Potem je pa mašinca navrsti. Mi je Alef že dal namig.Ko bo enkrat ura sto, pa ponovno nastopim, kaj, kakšno, na kaj je treba pazit....To bo še burleska, takrat bom prilimana na forum in Alefa. Če sem jaz odvisnik, ste vi fanatiki.Al kako? JanifKam se seliš?Pa ti ja ni cegu na glavo padu? še dobro, da nismo v Ameriki, bi bli že vsi pozaprti Selim se par kilometrov severneje na svoje , tam zraven sicer še en blok gradijo, ampak cegli na srečo ne letijotolk daleč Ti pa kar lepo po vrsti , saj se nč ne mudi , računalniki so kr trpežni, sam hitrost jih lohk j..., sploh če so kakšni novejši programi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Hej banda! No jst zadnje čase samo spim, ko malo dete... po minimum 10 určk, pa tudi več znese. Kar se pa riti tiče, Ale, imaš prav... Če je še bela, je treba nanjo na soncu bolj pazit kot na ksiht... Vem iz izkušenj... Ma mene v fris kar hitro prime, lih obratno kot tebe.... porjavim pa hitro po ostalih delih telesa.Ampak letos se še nisem sončila in je treba postopoma, najprej v senčki in vodi, potem pa še malo na sončka.... upam da bo jutri sonček, čeprav me malo skrbi če se bo dalo kopat v Soči ko so taka neurja... pa odlomljene veje... bom morala res pazit. Danes smo imeli tudi točo. Ajd, uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 AleSamo spančkaš. Kadarkoli berem, si ravno iz postelje, spala si 12 ur....A si vredu? JanifSlovenija je amerika.Prosto po prešerno, samo še filem posnamemo.Mogoče raje ne, potem bo povno amerikancev tule.Tole NA SVOJE mi je zelo na uho pisano.Končno, kajne.Jest bi se tud.Kako ne prenesem, ko mi nonstop negdo brblja po sobi in povsod, pa računalnik je od "vseh", kao, ker je v isti hiši kot mi vsi.Nas ne manjka. Nas je koj samo osem.Potem se še nobeden, razen mene ne spoka na dopust za kakšen teden.........Muka učasih. Tudi zame sonček sije.Vse ob času. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.