Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dan xsrcx

Se javljam spet... Po lepem vikendu sva mela včeraj kr velik šok - sva vstala sredi noči v 1dm blata in vode v hiši, da niti ne govorim, kako je blo pred in okoli nje... :wOOt: :O: In potem dobrih šest ur čiščenja vsega mogočega materiala, blata in vode. :OO: Prvič sem vidla kako je to, če ti zalije hišo. Zdaj samo držim xcrossfingx da ne bo več takih nalivov kot so bli v nedeljo.

Sicer sem pa dobro - če odštejem zaspanost :sleeping: x:Dx

Vidim da drugi ste vsi pridni in uživate v poletju :palec:

En lep dan želim vsem skupaj, pa čim več sončka da nas pogreje x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Mi je Alef že dal namig.

Ko bo enkrat ura sto, pa ponovno nastopim, kaj, kakšno, na kaj je treba pazit....

To bo še burleska, takrat bom prilimana na forum in Alefa.

:eek: x8Dx x:Dx x:px

Če sem jaz odvisnik, ste vi fanatiki Al kako?

Ne, samo preveč cajta imamo... x:px :inocent:

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Končno spet en lep dan, po vsem tistem dežju in nevihtah... :palec: x:px x:Dx

Pri nas razen dežja, grmenja in vetra nič hujšega, včeraj je kakšnih pet minut padala toča v velikosti koruze.

Da bi le pri tem ostalo... xwizardx

Videl pa vse ostalo na TV... :wOOt: :wOOt: :cry:

Tistim pa ki ste to doživeli - da se kaj takega ne ponovi več... xwizardx :detelca:

Lep dan vam želim... x;)x x8Dx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_052.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Oj oj,

A bi ko maline?

Jest jih imam že vrh glave.

Maline tako, maline na tako, maline kar tako.....

Maline.

Ful jih je.

Toča in neurja so tudi pri nas šla mimo, hvla Bogu.

Smilijo se mi tisti, ki so bili v nekaj pičlih minutah brez pridelka, strehe nad glavo.....

Koliko škode smo zadali naravi da nam takole vrača.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dan xsrcx

Se javljam spet... Po lepem vikendu sva mela včeraj kr velik šok - sva vstala sredi noči v 1dm blata in vode v hiši, da niti ne govorim, kako je blo pred in okoli nje... :wOOt: :O: In potem dobrih šest ur čiščenja vsega mogočega materiala, blata in vode. :OO: Prvič sem vidla kako je to, če ti zalije hišo. Zdaj samo držim xcrossfingx da ne bo več takih nalivov kot so bli v nedeljo.

Sicer sem pa dobro - če odštejem zaspanost :sleeping: x:Dx

Vidim da drugi ste vsi pridni in uživate v poletju :palec:

En lep dan želim vsem skupaj, pa čim več sončka da nas pogreje x:Xx

:eek: kje pa je bilo to x?x xwizardx da se kaj tazga ne ponovi x:)x

Za sonček pa :2src:, upam, da me bo do večera zbudil :inocent:, se nekak že cel dan ne spravim k sebi, še dobro da ekran ne govori x:Dx,

ejjj, alo, kaj spet dremaš, a boš kej delal ..., paziii, skor si me z glavo :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Daaaan!!! xDDx

Ale

Samo spančkaš. Kadarkoli berem, si ravno iz postelje, spala si 12 ur....

A si vredu?

x:Dx x:Dx x:px

Ehh, je prišla za mano selitev, pa rabim spet napolnit baterije... xDDx Pa še ni konec z opremljanjem, kar moram kombinirat z delanjem albuma, pohajanjem, kolesarjenjem in sodelovanjem kle gor na LN Forumu... xDDx x8Dx x;)x

Čez ene pol urce grem po Soški cesti kolesarit, če bo ta črn oblak nad mano se skadil stran... :o|o: pa kopalke mam s sabo! x8Dx x:px Tufo v vodo ne uide! xDDx

...sva vstala sredi noči v 1dm blata in vode v hiši, da niti ne govorim, kako je blo pred in okoli nje... :wOOt: :O: In potem dobrih šest ur čiščenja vsega mogočega materiala, blata in vode. :OO: Prvič sem vidla kako je to, če ti zalije hišo. Zdaj samo držim xcrossfingx da ne bo več takih nalivov kot so bli v nedeljo.

Hiši? A nisi v LJ? :inocent:

Oj oj,

A bi ko maline?

Maline.

Ful jih je.

Maline?!!! :yumy:

Škoda da bi se skuhale po pošti, pa bi ratala marmelada vn (te pa ne maram :xx!: ).

Lep pozdravček vsem!

x:Xx xsrcx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ok, nakolesarila sm se, v vodo pa nisem šla, je preveč rjave barve, raje ne izzivam. Tko da so kopalke lepo ostale na suhem v nahrbtniku... pa drugič. itak zmorem vsaki dan več, pa bom še šla po Soški cesti, meni je najlepša, čeprav velja za eno izmed najbolj nevarnih cest v Sloveniji. Me ni strah, itak me angelčki varvajo. xsrcx

Ok, nakolesarila sm se, v vodo pa nisem šla, je preveč rjave barve, raje ne izzivam. Tko da so kopalke lepo ostale na suhem v nahrbtniku... pa drugič. itak zmorem vsaki dan več, pa bom še šla po Soški cesti, meni je najlepša, čeprav velja za eno izmed najbolj nevarnih cest v Sloveniji. Me ni strah, itak me angelčki varvajo. xsrcx

x:Dx :palec:

Pridna... x8Dx :palec:

Poznam to cesto, dobro, prevozil precejkrat, ampak z avtom, ne s kolesom... :inocent: x:Dx

Če je nevarna... x?x

Meni se ne zdi, da je pa bolj v slabem stanju pa drži.

Sploh med Kobaridom in Bovcem, ki je tudi zame najlepši del... :palec: x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dan dober.

Najbolj nevarne ceste?

Vsaka ima pasti.

Tako da nevarne so vse, sploh takšne v slabem stanju ali zelo prometne.

Jaz vem katera budala gre v mojo smer, samo katera gre iz nasprotne je uprašanje.

Če jaz nebi imela odpor do kolesa, ali če bi se mi sploh dalo zbasat na njega, bi lahko bolj pametovala.

Se lotim kolesarit nekajkrat letno, pa še to če je nujno.

Raje grem v hribe.

A je že kdo zasledil da gobe rastejo?

Najraje imam marele. Tudi jurčki mi potegnejo.

Čau x:Dx

Danes imam celo čas nekaj malega v miru napisat... Mamo sicer ful pestro v službi, doma pa itak skoraj nič nisem. Kak lep dan se je naredil :2src: upam da tudi jutri ne bo kaj dosti dežja xcrossfingx

Oj oj,

A bi ko maline?

Maline.

Ful jih je.

:wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e060.gif Jaz bi maline x:px :yumy: Se jih nikdar ne morem naveličat. Škoda res - kot pravi Ale - da se jih ne da poslati po pošti x;)x

:eek: kje pa je bilo to x?x xwizardx da se kaj tazga ne ponovi x:)x

V posavskem koncu, ja - upam, da bo zdej vse OK - smo dobro spucali tudi vse jarke naokrog pa upam, da bo to kaj pomagalo xwizardx

Hiši? A nisi v LJ? :inocent:

Sem v LJ ja, le zadnje čase bolj malo pri sebi doma x:Ix sem več pri svojemu dragemu.

Uff mam kar malo slabo vest ker nisem kolesarila že dooolgo :fiju: sem prav lenčina zadnji mesec, oz, me zdaj bolj mika motor kot kolo, pa hitrost in polaganje ovinkov :inocent: xnckrivx Kolesa pa še zdaj nisem uspela niti pripeljati do sebe tko da mam še en izgovor :frog:

Družba upam da se maste vsi fajn in da uživate v sončku xsrcx danes je res prav priojetno toplo http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s010.gif

Pozdravček vsem xflowx

Latinski izrek

Hojla luftarji... x:Xx xsrcx

V temi o pikniku se nekaj menimo da bi se v petek po 19. uri dobili v BTC v Kratochvilu na en drink... x:px

Vabljeni vsi zainteresirani.

Neurja menda ne bo, naj bi bilo že prej, iz četrtka na petek... x:o)x

Živjo! :)

Alef - jst sigurno NE pridem...

x:Dx :palec:

Pridna... x8Dx :palec:

Poznam to cesto, dobro, prevozil precejkrat, ampak z avtom, ne s kolesom... :inocent: x:Dx

Če je nevarna... x?x

Meni se ne zdi, da je pa bolj v slabem stanju pa drži.

Sploh med Kobaridom in Bovcem, ki je tudi zame najlepši del... :palec: x:px

Eh Alef, tko daleč pa še nisem šla - do Kobarida... zdaj naskakujem šele Kanal ob Soči, pa še nisem šla do tja, ker je bila že preveč pozna ura, po temi pa nisem hotela vozit nazaj....

Za kolesarit po tistih koncih se pa splača dat kolo na vlak - do Mosta na Soči - potem pa čez Tolmin po stari cesti do Kobarida... ful lep izlet...

Soška cesta je za kolesarje obupna, ker je pri kraju ceste dvignjen rob asfalta, ki te lahko lepo zabriše čez ograjo v grmovje ali pa v Sočo, v drugo smer pa v skale... pa kamjonisti tko vozijo (nekateri), da te stisnejo čisto na rob ceste, najraje bi te zrinili dol. :vragec: ... in ena izmed najbolj nevarnih zato, ker je največ prometnih nesreč na tej cesti, poleti sploh motoristi, pa tudi drugače - avti, kamijoni, verižno... ful zahrbtna cesta, niti domačinom ne prizanaša.

Ampak je pa lepa, ker se ves čas voziš ob Soči... pa s kolesom je fajn hlad, čeprav je peklensko sonce povsod drugod... in če je prevroče, skočiš pa v vodo da se ohladiš. xDDx x8Dx

V posavskem koncu...

Sem v LJ ja, le zadnje čase bolj malo pri sebi doma x:Ix sem več pri svojemu dragemu.

ooo Vilinči!!! xsrcx

Aja, zdej štekam... ma sej je prow da se imaš lepo, ti privoščim! xsrcx

Samo ej, kolesa pa zdej ne pustit da da bo zarjavelo... pa tko si se ga veselila. x:)x x;)x Motor, ja ja, štekam! x:px x;)x Adrenalina rulz!!! x8Dx x:px

Ajd, uživajte vsi, upam da vas ne bo dež spet preveč pral... bo treba čarat da bo kmalu spet sonček! xDDx x;)x

x:Xx

Dobro jutro!

Kako lep dan.

Malo sem nalomljena ker se krompirček kar vali iz zemlje ko se ga lotimo.

Včeraj nekaj ton, danes samo tri.

Zmigajmo riti bo jutri, danes zmigajmo hrbet in roke.

Počutim se kot osemdeset let stara mama.

Sramota. Da me vse boli po samo enem dnevu fajn fizičnega dela.

Tudi to bo minilo, saj ni vsak dan takšen.

Dobro jutro!

Kako lep dan.

Zmigajmo riti bo jutri, danes zmigajmo hrbet in roke.

Počutim se kot osemdeset let stara mama.

Sramota. Da me vse boli po samo enem dnevu fajn fizičnega dela.

Tudi to bo minilo, saj ni vsak dan takšen.

:eek: x:Dx

Te bomo jutri pomladili v Kratochwillu... x;)x x8Dx x:px

Dobro jutro luftarji...http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_01.gif

Hellow! x8Dx

To ime me tkooo na Harry Potterja spominja... x:Dx x:o)x

x:Dx

Mene pa na Haškovega Dobrega vojaka Švejka... x:Dx :palec:

En prov lep dobr jutr.

Malo sem vam naštimala za branje.

Kralj je imel, kot edinega sina, mladega princa; pogumnega, spretnega in pametnega.

Da bi ga naucil pomembnih stvari v zivljenju, ga je poslal k staremu modrecu.

»Razsvetli mojo pot zivljenja,« je modreca poprosil mladi princ.

»Moje besede bodo zbledele kot stopinje v pesku,« je dejal stari modrec. Vseeno pa ti zelim podati nekaj namigov. Na svoji poti bos nasel troje vrat. Preberi navodila, napisana na vsakih izmed njih. Neustavljiva zelja te bo gnala, da jim sledis. Ne skusaj jim pobegniti, saj bos nenehno obsojen ziveti tisto, cemur si se ognil. Toliko ti lahko povem. Vse to moras cutiti globoko v svojem srcu in globoko v sebi. Pojdi zdaj. Sledi poti pred sabo.

Stari modrec je izginil in Princ je stopil na Pot zivljenja. Hitro se je znasel pred velikimi vrati, na katerih je pisalo: »SPREMENI SVET«.

»To sem tudi nameraval,« je pomislil Princ, »Tako kot me ene stvari na tem svetu razveseljujejo, mi druge sploh ne ugajajo.«

In zacel je svoj prvi boj. Njegov vzor, njegova strast in njegova moc so ga gnali, da se je soocil s svetom, se zavzemal, osvajal in oblikoval stvarnost glede na svoje zelje. Tako je spoznal uzitek in vrtoglavost zmagovalca, a v svojem srcu ni nasel miru. Nekaj stvari je spremenil, a mnoge so ostale taksne kot so bile. Minilo je mnogo let. Nekega dne je srecal starega modreca, ki ga je vprasal: »Cesa si se naucil na svoji Poti?«

»Naucil sem se,« je odgovoril Princ » kako spoznati to, kar je v moji moci in to, kar ni ; kaj je odvisno od mene in kaj ni.«

»To je dobro,« je rekel starec. »Uporabi svojo moc za tiste stvari, ki so v tvoji moci. Pozabi na tiste, ki so zunaj nje.« In starec je izginil.

Malo kasneje se je Princ znasel pred drugimi vrati. Prebral je: »SPREMENI DRUGE«.

»To je bil moj namen,« si je mislil. »Drugi ljudje so vir uzitka, veselja in zadovoljstva, a so prav tako vir bolecine, grenkobe in nezadovoljstva.«

In uprl se je vsemu, kar bi ga lahko motilo pri njegovih ljudeh. Poskusal je spremeniti njihove znacaje in iztrebiti njihove slabosti. Tako se je zacel njegov drugi boj. Minilo je mnogo let. Nekega dne, ko je razmisljal o koristnosti spreminjanja drugih, je srecal starega modreca, ki ga je vprasal: »Cesa si se naucil na svoji Poti?«

»Spoznal sem,« je dejal Princ »da niso drugi ljudje vir ali vzrok mojega veselja ali kazni, mojega zadovoljstva ali mojih nazadovanj.« »So samo moznosti, ki jih jim je treba razodeti.« »Korenine teh stvari lezijo v meni.«

»Prav imas,« je dejal stari modrec. »Glede na to kaj vzbudijo v tebi, te drugi razodenejo samemu sebi.«

»Bodi hvalezen tistim, zaradi katerih tvoje veselje in uzitek trepetata.«

»In bodi hvalezen tudi tistim, ki se zbudijo v tvoji zalosti in nesreci, zakaj skozi njih te zivljenje nauci, kaj v sebi se moras spoznati in ti pokazejo pot, ki jo moras prehoditi.«

In starec je izginil.

Malo kasneje je Princ stal pred vrati, na katerih je pisalo: »SPREMENI SAMEGA SEBE«.

»Ce sem resnicno sam vzrok svojih problemov, je to prav to, kar moram narediti,« je dejal. In

zacel je svojo tretjo bitko. Skusal je spremeniti svoj znacaj, se boriti s svojo nepopolnostjo, odpraviti svoje napake, spremeniti vse, kar mu ni bilo pri sebi vsec, vse, kar ni soglasalo z njegovim idealom. Po mnogih letih boja, v katerem je spoznal uspeh pa tudi poraze, je Princ srecal starega modreca. Ta ga je vprasal: »Cesa si se naucil na svoji poti?«

»Spoznal sem,« je dejal Princ »da so stvari, ki jih lahko izboljsamo in tudi take, ki se nam upirajo in jih ne moremo spremeniti.«

»To je dobro,« je dejal starec.

»Je,« je rekel Princ »a pocasi me ze utrujajo te bitke proti vsemu in vsakomur, proti samemu sebi.« »Bo temu kdaj konec?« »Kdaj bom nasel mir?« »Zelim prenehati z bojevanjem, zelim odnehati, pustiti vse, dovolj je.«

»Prav to je tvoja naslednja lekcija,« je dejal stari modrec.

»Preden pa nadaljujes, se obrni in poglej prehojeno Pot.«

In starec je izginil.

Ko se je tako ozrl, je Princ v daljavi zagledal tretja vrata, ki so na svoji hrbtni strani nosila napis: »SPREJMI SAMEGA SEBE«

Princ je bil presenecen nad tem, da ni videl tega napisa, ko je sel skozi vrata na drugi strani.

»Ko se clovek bori, postane slep,« si je dejal.

Na tleh je zagledal, razmetano okoli njega, vse tisto kar je zavrgel in proti cemur se je boril: svoje pomanjkljivosti, sence, strahove in stare skrbi. Takrat je spoznal, kako jih spoznas, sprejmes in jih imas rad. Naucil se je ljubiti samega sebe, ne da bi se se kdaj primerjal z drugimi, ne da bi se obsojal in grajal. Srecal je starega modreca, ki ga je vprasal: »Cesa si se naucil na svoji poti?«

»Spoznal sem,« je dejal Princ »ce se bom sovrazil in se ne sprejemal taksnega kot sem, ne bom nikoli zadovoljen in srecen sam s sabo. Naucil sem se sprejeti se, popolnoma in brezpogojno.«

»To je dobro,« je dejal starec. »To je prvo pravilo modrosti.« »Zdaj se lahko vrnes skozi tretja vrata.«

Kmalu je bil na drugi strani, ko je v daljavi zagledal zadnjo stran drugih vrat, na kateri je pisalo: »SPREJMI DRUGE«.

Najvecje presenecenje zanj je bilo, da ni vec videl nepopolnosti drugih, njihovih napak, vsega, kar ga je v preteklosti sramotilo in proti cemur se je boril. Spet je srecal starega modreca.

»Cesa si se naucil na svoji Poti?« ga je vprasal.

»Spoznal sem,« je dejal Princ »da, ce sem zadovoljen sam s sabo, ne morem vec kriviti drugih za njihove napake in me ne morejo vec strasiti.« »Spoznal sem, kako lahko sprejmem in ljubim druge, popolnoma in brezpogojno.«

»To je dobro,« je dejal starec.« »To je drugo pravilo modrosti.« »Lahko se vrnes skozi druga vrata.«

Ko je tako stopil skozi druga vrata, je ze od dalec opazil zadnjo stran prvih vrat, na kateri je pisalo: »SPREJMI SVET«.

»Kako cudno,« je dejal »da teh besed nisem opazil ze prej.« Ozrl se je okoli sebe in videl svet, ki ga je hotel prej premagati, preoblikovati, spremeniti. Presenecen je bil nad njegovo cistostjo in lepoto. Presenecen je bil nad njegovo popolnostjo. Vseeno je bil to isti svet kot prej. Se je svet spremenil, ali je bil njegov pogled nanj drugacen?

Srecal je starega modreca, ki ga je vprasal: »Cesa si se naucil na svoji poti?«

»Spoznal sem, » je dejal Princ »da je svet odsev moje duse.« »Moja dusa ne more videti sveta, vidi le samo sebe v tem svetu.« »Ko je moja dusa srecna in radostna, je tak tudi svet.«

»Ko je dusa premagana, takrat se ji svet zdi zalosten.« »Svet, sam po sebi, ni niti vesel, niti zalosten.« » Svet JE tu, obstaja, je vse.« »Naucil sem se ga sprejeti, ne da bi ga pri tem obsojal; sprejeti popolnoma in brezpogojno.«

»To je tretje pravilo modrosti,« je dejal stari modrec. »Zdaj si pomirjen sam s sabo, z drugimi in s svetom.«

Princa je preplavil mocen obcutek mirnosti, jasnosti in polnosti. V njem se je naselil mir.

»Zdaj si pripravljen, da stopis skozi zadnji prag,« mu je dejal stari modrec.

»Ta, ki vodi od miru polnost do polnosti miru.«

Dobro jutro družba xsrcx

Malo sem vam naštimala za branje.

Najprej hvala tebi pika polonica za tole čtivo... mi je polepšalo jutro in dan :flowers:

Hojla luftarji... x:Xx xsrcx

V temi o pikniku se nekaj menimo da bi se v petek po 19. uri dobili v BTC v Kratochvilu na en drink... x:px

Vabljeni vsi zainteresirani.

Neurja menda ne bo, naj bi bilo že prej, iz četrtka na petek... x:o)x

Jaz tudi danes ne morem priti - na žalost - dobim obiske - škoda - bi blo prav zanimivo in zabavno spoznat vse face s tu gor xDDx Verjamem da boste neznansko uživali x:Dx Spijte kako pivo še zame x;)x xcheersx

ooo Vilinči!!! xsrcx

Aja, zdej štekam... ma sej je prow da se imaš lepo, ti privoščim! xsrcx

Samo ej, kolesa pa zdej ne pustit da da bo zarjavelo... pa tko si se ga veselila. x:)x x;)x Motor, ja ja, štekam! x:px x;)x Adrenalina rulz!!! x8Dx x:px

Čau Ale xDDx Ja se mam lepo :2src: po nekaj letih sem spet tudi v ljubezni srečna xsrcx

Motor in adrenalin :hepko: to je pa itak norroooo x:Dx x^x upam da bo ta vikend ratalo da se greva spet vozit ker bi pasalo malo akcijeee x8Dx

Kolo pa tudi še pride na vrsto x;)x

Kako lep dan.

Vidim da ste pri vas pridni :palec: super - ti želim, da bo čim boljša letina xcrossfingx

Kako ste kaj ostali - Alef in Janif, pa Aeval?

En lep pozdravček vsem, pa fajn sem mejte danes zvečer x:Xx

Latinski izrek

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Alef OK... x:px x:Dx

Mal muskelfiber od košnje včeraj in predvčerajšnjim... :o|o: x8Dx

Bo treba razmišljat o samohodni kosilnici... :inocent: x;)x x:px

Vreme enkratno...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_077.gif

No ja... x:Dx x:px ...imam vsaj izgovor za zabušavat...http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_054.gif

Pika Polonica, za zgodbo... :palec: :palec:

Kdo pa danes ne zabušava?

Jaz sigurno vodim v lenarjenju.

Še opranega perila se mi ne da obesit, kaj šele da bi kaj drugega počela.

Komaj čakam na današnji večer, da malo zamenjem okolje in družbo, ker mi tukaj vse nekaj preseda.

Ne da ni nihče dober (potem je z menoj nekaj narobe) ampak so vsi enaki. ZAMORJENI.

Vsi bi samo delal, samo ukazoval, samo bili glavni .....mene pa tolkli v tla.

Tale luna je od hudiča, vam povem.

Oj ...

Danes ne delam - pada dež...

...ni mi do učenja, niti pisanja/branja, zato vas samo lepo pozdravljem x;)x

Če je tako, pa če nimaš nič bolj pametnega za počet, se nam lahko pridružiš v Kratochwilu(BTC) po sedmi uri zvečer... x;)x x8Dx

Pika Polonica - hvala za zgodbico!!! xsrcx Mi je ratalo kar toplo pri srčku, ker včasih postanejo dvomi močnejši od zaupanja, in me je spomnila na to, kaj hočem v srcu... včasih me želje zapeljejo z moje poti, me potegnejo iz sebe, ampak moram ostat jaz, taka kot sem, in se imet brezpogojno rada. In zaupat vase.

---

Uživajte zvečer.... xcheersx

Pa lep pozdravček vsem! x:Xx

Če je tako, pa če nimaš nič bolj pametnega za počet, se nam lahko pridružiš v Kratochwilu(BTC) po sedmi uri zvečer... x;)x x8Dx

U, hvala za povabilo, ampak žal ne bo šlo. Čepim na drugem koncu Slo in ne, nisem doma x;)x

Uživajte!! Po pa lepo prosim poročilo kako ste se kaj imeli! x:)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Še tule napišem - - bi kdo šel zame v BTC pogledat po kolko so (najcenejše) tuš kabine -samo kabina- ?

Pliiisssss!!! ...da ne hodim gor brez veze.... V KP je 80 evrov v Obi-ju.

Še tule napišem - - bi kdo šel zame v BTC pogledat po kolko so (najcenejše) tuš kabine -samo kabina- ?

Pliiisssss!!! ...da ne hodim gor brez veze.... V KP je 80 evrov v Obi-ju.

Pojdi na

Bauhaus Katalog

In si naloži ali pa samo oglej njihov katalog.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...