alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Morgen luftarji... Včeraj smo se imeli fajn v Kratochwilu... Ostali toliko časa da so znotraj že mize pospravljali... Bilo je... http://www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_f_008.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_222.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Dobro jutro. Kako bi še spala. Me je ena muha preganjala in se ni dalo več.Pa ravno na nos, po licih, pa okol oči..... da bi jo tud mahnla, samo blizu ne pride ko je potreba po ubijanju. Včerej je bilo mega.Tako prazne ceste sredi sezone si tudi nisem predstavljala. Kar padla sem na gorenjsko. Alef, A si jih kaj srečal, tistih iz vadbenega centra iz vašega konca? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Dobro jutro. Kako bi še spala. Me je ena muha preganjala in se ni dalo več.Pa ravno na nos, po licih, pa okol oči..... da bi jo tud mahnla, samo blizu ne pride ko je potreba po ubijanju. Včerej je bilo mega.Tako prazne ceste sredi sezone si tudi nisem predstavljala. Kar padla sem na gorenjsko. Alef, A si jih kaj srečal, tistih iz vadbenega centra iz vašega konca? Ja, jih je bilo nekaj za cesto, pa zgleda da se jim ni dalo ustavljat... Mogoče zato ker je bila tako lepa noč, s polno luno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Saj ni bilo krize, pa vseeno smo izbrali pravi dan, da se drugim ni dalo ubadati z nami.Jest sem jih tudi srečala, pa so že poskušal me ustavit, ampak so me eni "zajebal" ker so po celovški šli kot sneta skira.Posledica je bila podobna burleski. Predno sem pripeljala usporedno, so jih že imeli na havbi z lisicami, ali pa so jih smo mirili. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Pojdi na Bauhaus Katalog In si naloži ali pa samo oglej njihov katalog.Wau !!! 40 evrov! Hvala Alef! Morgen luftarji... Včeraj smo se imeli fajn v Kratochwilu... Ostali toliko časa da so znotraj že mize pospravljali... Včerej je bilo mega.Super! Kdo ste pa vse bli? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Dober dan Kakšen lep sonček se je danes naredil Sem šla po slabem mesecu končno spet na kolo - naredila 35 km kar je blo po tolikem času kar dovolj (me je že spet začelo boleti koleno pa raje ne pretiravam). Je blo pa super se pregret in spucat in spet čutit veter v laseh / čeladi Nas je blo pa danes dosti na cesti in ful luštno mi je ker se tudi kolesarji (tako kot motoristi) med seboj pozdravljamo. Eni mi je celo pokazal jezik hehe faca Sem šla po cesti proti Horjulu in parkrat doživela šok ker so nekateri vozniki takooo objestni Se tolažim da uni tam gor pazijo name in hkrati seveda vozim z glavo, čeprav v kakšnih situacijah me prav stisne pri srcu, ko vidim, kako blizu nesreči je bilo Kot je Alef napisal zgoraj ste se včeraj očitno imeli super - bi blo fajn slišat še kaj več Mi je kar malo žal samo včeraj pač ni šlo - upam da mi na naslednje srečanje uspe priti... Ale - čim več sreče pri nakupu Mejte kar najlepši vikend in si napolnite baterije za naslednji teden Pozdravček Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Wau !!! 40 evrov! Hvala Alef! Super! Kdo ste pa vse bli? Aliana, Amis, Pika polonica, Silki, Cookie, Antoninus, Janif, Alef+Onix in njegova NatašaSestra od Amis Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Aliana, Amis, Pika polonica, Silki, Cookie, Antoninus, Janif, Alef+Onix in njegova NatašaSestra od AmisČe gledam zasedbo je moralo bit prav zabavno... Sicer osebno nobenega od vas ne poznam, se pa da iz pisanja tu na forumu marsikaj razbrat o osebi, tko da...Fajn! :palec: Zakaj pa Robida ni prišla? (če ni preveč osebno vprašanje) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Če gledam zasedbo je moralo bit prav zabavno... Sicer osebno nobenega od vas ne poznam, se pa da iz pisanja tu na forumu marsikaj razbrat o osebi, tko da...Fajn! :palec: Zakaj pa Robida ni prišla? (če ni preveč osebno vprašanje) Se ji ni dalo iti v Ljubljano... Ja, je bilo zabavno... Naslednjič ko se kaj zmenimo se pa probaj prikazat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Doberdanvsiskupaj Celo dopoldne zaseden računalnik, potem se pa ne morem razgledat po forumu.Ena luštno zabušantska nedelja je danes. Kosilo sem celo skuhala, sedaj je pa poven želodček se mi ne ljubi nič več.A v vaših koncih tudi kaže na dež? Grem raje kleklat, bo vsaj čas minil. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Hey! Pri nas je blo prej sončno, zdaj se pa nekaj oblači... pa ful soparno je. Sem mislila da bom šla kaj plavat ta vikend, pa mi očitno ni bilo namenjeno. Ok, pa drugič. Študiram da bi šla na štop do Obale zdej čez teden... samo če dobim album za delat ne bo nič s to idejo.Nič, se bom prepustila pa da vidimo kaj bo. ***Naslednjič ko se kaj zmenimo se pa probaj prikazat... Alef, nisem imela prevoza, na štop si pa še ne upam v Ljubljano, ker ne morem še tolko hodit... da bi reskirala da dobim prevoz prav do BTC-ja se mi je pa zdelo malo preveč lahkomiselno. Če se zmenimo kje ob Soči ni problema (če ne bom ravno takrat kje drugje), drugo pa zaenkrat ne pride v poštev. Žal. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Pa naredimo taborjenje ob Soči?Že na pijačo nas je bilo malo, kaj šele na taborjenje? Bi se spodobilo, da užgem vsaj en izlet nekam. Če me pot zanese v tvoj konec ALE, pridem na kofi. Samo en problem imam. Ne da se mi podajat v neznano, ker nisem popotnik.Pustimo malenkosti, da sem imela seminarsko nalogo o Soči, Bovcu in dolini tam okoli.Napisat je bilo lažje, kot mene tja spravit, pa ne vem zakaj se ne spokam. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 V Indiji je zivel moz, ki je prinasal vodo. Imel je dve vedri, vsako na eni strani palice, ki jo je nosil na ramenih. Eno vedro je imelo razpoko, medtem ko je bilo drugo vedro popolno in je vedno, na dolgi poti od potoka do gospodarjeve hise, prineslo vso vodo. Poceno vedro pa je prispelo napol polno.Tako je bilo dve leti, vsak dan. Nosac je vedno prinesel vedro in pol vode svojemu gospodarju. Seveda, popolno vedro je bilo ponosno na svoj dosezek, saj je bilo temu namenjeno, ubogo poceno vedro pa se je sramovalo svoje nepopolnosti in je bilo razocarano, saj je opravilo samo polovico svoje naloge. Po dveh letih svojega »neuspeha«, je nekega dne nagovorilo nosaca ob potoku: » Sram me je in rad bi se vam opravicil.«»Zakaj«, je vprasal nosac, »cesa te je sram?«V zadnjih dveh letih mi je uspelo, zaradi razpoke, ki jo imam na dnu, dostaviti samo polovico svojega tovora, saj voda kaplja vso pot do gospodarjeve hise. Zaradi mojih napak morate vi opraviti vse delo in ne dobite vseh zaslug za svoj trud«, je dejalo vedro.Nosacu se je staro, poceno vedro zasmililo, zato mu je socutno dejal:« Na poti do gospodarjeve hise si oglej roze ob stezi.«Po hribu navzgor je staro, poceno vedro opazilo, kako sonce greje lepe, divje roze ob stezi in to ga je razveselilo. Vendar pa se je na koncu poti pocutilo slabo, saj je uspel dostaviti spet samo polovico tovora in zato se je ponovno opravicilo nosacu.Nosac je rekel vedru: »Ali si opazilo, kako roze rastejo samo na tvoji strani poti in ne na strani drugega vedra? To pa zato, ker sem vedno vedel za tvojo pomanjkljivost, vendar sem jo izkoristil v dobre namene. Posadil sem semena roz na tvojo stran poti in ti si jih na poti nazaj zalivalo.Dve leti sem nabiral cvetlice in z njimi krasil gospodarjevo mizo. Ce ne bi bilo tebe, prav taksnega kot si, gospodar ne bi mogel uzivati v tej lepoti.« VSAK OD NAS IMA SVOJE POMANJKLJIVOSTI. MI VSI SMO POCENA VEDRA. Nekateri od nas nismo ljubki, ko se postaramo, nekateri niso zelo pametni, eni so visoki, drugi veliki, bolj mocni, tretji plesasti, cetrti pa nimajo razvitih fizicnih sposobnosti.Ampak prav te napake in »nepopolnosti« dajejo nasemu zivljenju smisel, zaradi njih smo to kar smo.Vsakega cloveka moras vzeti za takega kot je in v njem poiskati tisto dobro. Okoli nas je veliko dobrega- veliko dobrega je v tebi. Blagor prilagodljivim, zakaj oni se lahko prilagodijo vsaki situaciji. Ne pozabi spostovati razlicne ljudi v svojem zivljenju. Oziroma, tako kot nekateri radi pravimo, ce ne bi bilo v mojem zivljenju »pocenih veder«, bi bilo le-to zelo dolgocasno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Pa naredimo taborjenje ob Soči?Že na pijačo nas je bilo malo, kaj šele na taborjenje? Bi se spodobilo, da užgem vsaj en izlet nekam. Če me pot zanese v tvoj konec ALE, pridem na kofi. Samo en problem imam. Ne da se mi podajat v neznano, ker nisem popotnik.Pustimo malenkosti, da sem imela seminarsko nalogo o Soči, Bovcu in dolini tam okoli.Napisat je bilo lažje, kot mene tja spravit, pa ne vem zakaj se ne spokam.Ej, na kavo si dobrodošla... do Nove Gorice pa po mojem tudi ni nobena znanost prit. Če hočeš da ti razkažem naše konce tudi ni problem, z veseljem. In Sočo. -- Ne vem. Nekaj smo se z Janifom tudi menili, pa mogoče bi bil še kdo za... Nič, bomo vidli, če nam je namenjeno, potem bo uspelo... ampak mora bit sončno, če ne ne bo filinga. Če nas bo malo pa me ne skrbi... raje manj pa tisti tapravi, kot pa gužva in žur kr`neki. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 ellow bandahttp://smiliestation.de/smileys/Huepfend/1.gif mejte se lepo kot se znate samo vi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 E super Ale.Malo počakjmo kako bo s taborjenjem ali čim podobnim, se pravi " Srečanje v Novi Gorici",samo ne bom dolgo čakala. Izlet se bi mi prilegel. Janifa tako ali tako že poznam (vav kaj dela srečanje ob pivu v Ljubljani) in bomo na vezi.Seveda je tu tudi Alef, pa pa .... Jebela cesta in moje poznavanje imen.Vsi ki so bili v Kratohvilu so za akcijo in še kakšen model zraven.Se pravi, tistih osem ali sedem kavic boš pa že skuhala. Predno bo do tega prišlo imam občutek da bova midvi že spoznali Sočo in vse ostalo.Lahko se pa motim. Kakor je namenjeno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Zakaj pa Robida ni prišla? (če ni preveč osebno vprašanje) Uživam v miru narava in steška me je spraviti od doma. Samo kakšna nujna zadeva, al pa v trgovino pa še to največkrat alef gre. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Uživam v miru narava in steška me je spraviti od doma. Samo kakšna nujna zadeva, al pa v trgovino pa še to največkrat alef gre. Dober dan luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Daaan! E super Ale.Malo počakjmo kako bo s taborjenjem ali čim podobnim, se pravi " Srečanje v Novi Gorici",samo ne bom dolgo čakala. Izlet se bi mi prilegel. Janifa tako ali tako že poznam (vav kaj dela srečanje ob pivu v Ljubljani) in bomo na vezi.Seveda je tu tudi Alef, pa pa .... Jebela cesta in moje poznavanje imen.Vsi ki so bili v Kratohvilu so za akcijo in še kakšen model zraven.Se pravi, tistih osem ali sedem kavic boš pa že skuhala. Predno bo do tega prišlo imam občutek da bova midvi že spoznali Sočo in vse ostalo.Lahko se pa motim. Kakor je namenjeno. Hmmm.... najprej o kuhanju kavic -- če se dobimo ne mislim kuhat kafeta za tolko folka... pa nimam niti placa za vseh da jih stlačim v garsonjerco. Tko da če se bomo v večih dobili, se bomo kje zunaj... Za 4-5 ljudi pa ni problem. Če se zmenimo za taborjenje, piknik v naravi, potem to ne bo v Novi Gorici, ker tu nimaš kaj dosti izbire... je treba it malo naprej po Soški dolini.... lahko se pa dobimo v Novi Gorici pa gremo potem skupaj naprej. A veš, ful je odvisno od vremena... če bojo dobre napovedi in če ne pride kaj nujnega vmes... potem ja. Uživam v miru narava in steška me je spraviti od doma. Samo kakšna nujna zadeva, al pa v trgovino pa še to največkrat alef gre. Aja, ok če ti tko bolj paše... Ja ja, priden Alef. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Ja ja, priden Alef. Ne ga preveč hvalit Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Dobro jutro Smola pa taka.Sigurno je nostalgija žla po vodi, da ne govorim o velikem žuru.Saj bo še prilika. Taborjenej verjetno letos odpade, saj se še menit nismo začeli, za takšno stvar je pa potreben čas, saj ni tako enostavno kot pijača. Ko bi vsaj vreme se malo umirilo, sedaj je pa dovolj dežja.Tako se je dogajalo tudi pred štirimi leti, saj je prestopno leto.Drugo leto bo pa suša pokazala svoje zobe. Samo da je lep dan, čeprav mrzev. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Mladi Demosten je hotel postati mojster govornistva. Toda bil je prikrajsan za mnogo stvari: znanje, denar za ucenje pri govornikih, zdravje saj je dolge ure delal pod vrocim soncem in, najvaznejse, za dobro podajanje besedila, kajti brezupno je jecljal.Toda vztrajnost dela cudeze in Demostenu je uspelo slediti predavanjem najbolj slovitih govornikov in filozofov. Imel je sreco poslusati celo velikega Platona, ko je razlagal svoje teorije. Spodbujen z gledanjem in poslusanjem predavanj mladi moz ni izgubljal casa, da bi se povzpel na govorniski oder za svojo prvo javno razpravo. Toda kaksen polom !!'' Skrajsaj stavke na tri, ''se je nekdo zadrl. '' Zakaj ponavljas eno in isto stvar desetkrat? '' ''Glasneje, nic te ne slisimo. Tvoja pljuca so sibka, tak si, kot zasopel kovaski meh, '' se je norcevala nehvalezna mnozica. Demosten, cigar jecljanje se je zaradi razburjenja se povecalo, je med zvizgi zapustil oder. Vsakemu drugemu, ki bi se izgovarjal na svojo nesreco, bi gotovo vzelo pogum. Mladi moz pa je vedel, da je zivljenje niz razocaranj za tiste, ki se niso naucili biti potrpezljivi in vztrajni.'' Moram nekaj narediti glede svojega nastopa, '' si je rekel, zbirajoc pogum.Jeza mu je dala moc, da je premagal fizicne pomanjkljivosti in vse napore je vlozil v izpolnitev svojih ambicij. Naslednji dan si je obril glavo, da ga ne bi premamila skusnjava in bi sel na ulico. Umaknil se je v votlino, kjer je do soncnega zahoda vadil, ne upirajoc se pomanjkanju vsakdanjih udobnosti.Zvecer, ko je Helios manj zgal in so figova drevesa pozdravila skrzate, je Demosten prisel iz votline in ves iz sebe dirjal cez polja, medtem pa na ves glas recitiral svoje razprave, da bi si okrepil pljuca.Meseci in leta so minila, preden se je Demosten spet pojavil na zborovanju mescanov. Toda tokrat mu je uspelo: z edinstvenim uzitkom je branil starega izdelovalca svetilk, katerega so hoteli njegovi nehvalezni otroci prizadeti. Mnozica je stoje ploskala sijajni retoriki in Demosten je bil imenovan za ambasadorja mesta. Velikokrat dajemo prevelik pomen sreci ali smoli in pozabljamo, da vrednost posameznega cloveka ali njegovega dejanja nima nic opraviti z usodo, pa naj bo dobra ali slaba.Ali lahko recemo za Demostena, ki je naredil vse da bi uspel, da je imel sreco? Seveda ne, to bi bila zalitev zanj. Zakaj zelimo srece na izpitu nekomu, ki se je trdo ucil? Sreca ali njeno pomanjkanje ni odvisno od nas, ampak od volje in vztrajnosti. Mar ne?Torej, ce komu uspe, bi morali reci: '' To je normalno, prijatelj, zasluzis si, pozel si sadove svojega trdega dela. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Mladi Demosten je hotel postati mojster govornistva. Toda bil je prikrajsan za mnogo stvari: znanje, denar za ucenje pri govornikih, zdravje saj je dolge ure delal pod vrocim soncem in, najvaznejse, za dobro podajanje besedila, kajti brezupno je jecljal.......Velikokrat dajemo prevelik pomen sreci ali smoli in pozabljamo, da vrednost posameznega cloveka ali njegovega dejanja nima nic opraviti z usodo, pa naj bo dobra ali slaba. Ali lahko recemo za Demostena, ki je naredil vse da bi uspel, da je imel sreco? Seveda ne, to bi bila zalitev zanj. Zakaj zelimo srece na izpitu nekomu, ki se je trdo ucil? Sreca ali njeno pomanjkanje ni odvisno od nas, ampak od volje in vztrajnosti. Mar ne?Torej, ce komu uspe, bi morali reci: '' To je normalno, prijatelj, zasluzis si, pozel si sadove svojega trdega dela. Ena misel o sreči ki sem jo nekje prebralTisti ki išče srečo je tak kot mačka ki lovi svoj rep.Lovi ga in lovi, vrti se v krogu za njim a rep beži pred njo.In ne zaveda se da ga pravzaprav ves čas nosi s sabo. Hvala ti za tvoje zgodbe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Kako je takle komentar lepo prebrat.Nekateri si tako zgodbo obrnejo po svoje in je brez pomena objava. IMAM JIH KAR NEKAJ, JIH BOM ŠE OBJAVILA. Če jim lahko negdo sledi tako kot Alef in še nekaj drugih, recimo (mislim da) Strelka, pa še ena je ki ime žav (po moji praksi) ne vem iz glave, se iz njih lahko potegne bistvo in nasploh smisev življenja.Pred časom sem se videla v njih kot žrtev, danes kot poznavalec. Vedno bolj sem mnenja, da smo tukaj sami pozitivci in si pomagamo "živeti".Res so začrtane naše smernice, samo od nas je odvisno kako reagiramo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.