Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Našla sem ime ki se mi je usedel v srce (da ne rečem v dušo).

Alef se je potrudil, jaz potem še bolj ker z angleščino v detajle sem skregana (pa še za maturo jo imam), ampak sem letos položila 4 letnike za šalo.

x:Dx

Alef se je potrudil, ja... xrolleyesx :o|o: x:Dx

Se je bolj stric Google potrudil kot pa Alef... :inocent:

Moja angleščina je tudi bolj tako... :o|o:

Če berem tekst razumem sicer vse, prevest to v slovenščino pa še napisat je pa že malo težje... x:Dx :inocent:

Aeval... :palec: :palec:

Uživajte v ali na soncu, kar vam bolj paše... x:px x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Daaan! :)

Spet sem bolje... včeraj sm se naplavala, se naklepetala, uživala kot je treba... happy :)

lep pozdravček vsem x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

To se mi zdi malo vodnarska.

V vodo, potem pa nič več ven, vsaj dve uri.

Pozdravčke v tipkani svet.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Hellow :)

Ma sm si lih misnla da bi rabla še škrge da bi lahko več časa raziskovala tudi podvodni svet... joj, ko pridem jst v vodo rabiš res trnek da me vn nazaj zvlečeš... sva se prav režali s frendico. Potem ko se naplavam, se pa še ob obali primem za kakšno skalo in pustim da me valovi nežno božajo...taka izi masažca :inlove: x:)x

prijetno nedeljo vsem x:Xx

Medtem, ko je Jana servirala pecenko za vecerjo, Janez komentira:«kako okusno« a ze dolgo se sprasuje zakaj Jana vedno odreze oba konca pecenke. Tako jo vprasa. Ona odgovori: »Ja dragi, v svoji mladosti sem opazovala svojo mamo kako je to pocela in zato ti ne morem razloziti, zakaj mora biti tako a lahko jo vprasam, ko bom z njo naslednjic govorila.«

V vecernih urah tistega dne Jana poklice svojo mamo, da bi jo vprasala. Po kratki tisini, mama odgovori: »Draga moja, vedno sem opazovala svojo mamo kako je to pocela, zato bos morala vprasati njo.«

Sedaj je Jana resnicno postala radovedna in je takoj zatem, ko je odlozila poklicala svojo staro mamo.

»Mama povej mi zakaj odrezes oba konca pecenke stran, ko jo pripravljas? Ali je to zato, da je bolj okusna?«

Njena stara mama odgovori: »Kolikor se spomnim sem to storila zato, ker nisem mogla spraviti celega kosa pecenke v pekac.«

Nauk te zgodbe je, da mi kot druzba pocnemo reci skoraj instinktivno ali avtomaticno brez, da bi poznali pravi zgodovinski razlog, ki nas je do tega pocetja pripeljal.

Kot primer poglejmo, vsak ima v sebi nek glas, ki nam govori: »moram biti prfekten«, »moram pohiteti«,»moram se potruditi«,»zadovolji me«,»moram biti mocan«

Glede na solo izvrsnih analiz, smo vedno pridobili ta sporocila iz otrostva, zato »vzorci« prihajajo od nasih starsev in nasih prednikov. Oboji so v nas vcepili vzorce, ki nas vodijo in usmerjajo skozi zivljenje in zato, ker menimo, da so najbolj verodostojni, se jih oklepamo z vsemi stirimi. Zato marsikatero rec, ki sicer ni v skladu z nasim razmisljanjem podredimo tem vzorcem, saj menimo, da so edini pravilni.

A vprasajmo se, kdo od nas je vedno sposoben vse narediti prav? Nobeden!

Torej je izjava »sem perfekten«, zelo destruktivna za cloveka in njegovo razmisljanje. Le ta sprozi notranjo napetost v cloveskem razmisljanju. Tako v individualnem cloveku, kot v druzbi. To je glavni razlog za zadrzano komuniciranje med ljudmi. Pomislite na kaj pomislite, ko zelite nekoga spoznati? Ali bom naredil prav, ali se bom osmesil, kaj bodo rekli prijatelji…

A vprasajmo se, kdo od nas je vedno sposoben vse narediti prav? Nobeden!

Tako v individualnem cloveku, kot v druzbi. To je glavni razlog za zadrzano komuniciranje med ljudmi. Pomislite na kaj pomislite, ko zelite nekoga spoznati? Ali bom naredil prav, ali se bom osmesil, kaj bodo rekli prijatelji…

:palec:

Ena misel o napakah - Tisti ki misli da je brez napak je ves ena velika napaka.

Popolnosti ni, zakaj torej težiti k tem da bi jo dosegli?

In ko omenjamo popolnost, se takoj pojavi primerjanje z nečem, z nekimi merili ki to popolnost določajo.

Ampak kdo jih je postavil?

Nekdo pač, nekoč, nekje... x?x

Ni važno, bil je pa človek, z lastnimi merili, lastnim videnjem.

Zakaj bi sledili temu?

Mar ni bolje živeti tako kot ti pove srce, pustiti to drugim... xsrcx

Mogoče je pa to popolnost? http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Popolnisti ni!! To se verjetno vsak normelen zaveda.

Nikoli mi še ni uspelo preseči uprašanja, zakaj nas na drugih moti to, kar smo mi sami?

Tisti ki me najbolj moti, še zdaleč ni to kar sem jaz.

Ne želim spreminjati osebnosti tega človeka, ne želim spreminjati sebe.

Vsak dela kar mu je namenjeno, živiš z nekom, ki bo to prenesel.

A sem kaj falila?

Kok se je pa zej fajn upralo! :2src:

In waaaaw kok je meni to fajn!! – da je tema, zrak postane kar naenkrat hladnejši, svež, pihat začne vetrič, potem pa blisk, grom, dešššššššš x:px

Že ko mali froc, ko so me že spravili spat, sem rada vstala na postelji, odškrtnila zaveso le toliko, da sem lahko nos prislonila k steklu in uživala v zvoku, vonju dežja in sanjala ob bliskanju ter grmenju….

Se mi toži ja x;)x

Pa lepo se mejte! ... grem počasi prebrati še članek ali dva.

Janif, delaš kaj za tist tvoj študij, al ja?!

x:Dx x:Dx Zezam malo! x;)x

papa

... Say what you mean

And mean what you say ...

Nikoli mi še ni uspelo preseči uprašanja, zakaj nas na drugih moti to, kar smo mi sami?

Ali nas moti na drugih to kar smo sami ali morda to kar nismo sami, to je vprašanje... x?x

Ali je nekaj tretjega?

Naučit se je treba sprejemanja, samo prenašanje ni dovolj.

Sprejemanja drugih, sprejemanja samega sebe.

Spreminjati druge, spreminjati svet je nemogoče, je nesmisel.

Spremeniš lahko edino sebe, svoje poglede, razmišljanja, videnja.

In zavedati se da je tvoje življenje odvisno samo od tebe. xsrcx

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Končno spet pravo poletno jutro, toplo, brez oblačka... :palec:

Imejte se fajn, kjerkoli... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Projekcijo, ko v drugem ponavadi vidimo, kaj pri sebi najtežje sprejemamo ni treba tako absolutno zaobjemat - da smo to izključno mi, kar nas pri drugem moti. Če nas moti, je logika res, da je potem problem v nas. Je res, vendar lahko samo delno.. Do tega zavedanja pa vendarle moramo skozi proces oz. izkušnjo.

Joan Borysenko je zapisala milejše tako da pušča prostor: "Tisto, do česar smo pri sebi najbolj nestrpni, vidimo zunaj sebe najbolj jasno."

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Joan Borysenko je zapisala milejše tako da pušča prostor: "Tisto, do česar smo pri sebi najbolj nestrpni, vidimo zunaj sebe najbolj jasno."

Ena misel(izvora ne poznam)

Vsak človek ima tri obraze:

Takega kot ga vidi sam

Takega kot ga vidijo drugi

In takega kakršen je v resnici.

Le malokdo ima vse tri obraze enake.

Najlaže je res gledat ven iz sebe, okrog sebe.

In kazati s prstom na druge.

Ampak... x:Dx ...ko stisneš prste v pest in z iztegnjenim kazalcem kažeš na nekaj, trije prsti kažejo nazaj nate... :inocent: :o|o:

Ena ful ful lepa pesem Neže Maurer xrainbowx (upam, da ni narobe, če je tu pri Vodnarjih.. ;) )

Ne vem, kdo sem

Ne vem, kdo sem, ne kakšna sem.

Vsak, ki me sreča,

me ustvari po svoje, zase -

ko da je bog.

Gledam to svojo novo podobo

in ljubim človeka,

če me je ustvaril dobro in lepo,

in ga sovražim,

če ustvari spako.

Ljudje so slabi bogovi -

njihova moč ne seže do jutri:

človek odide, pozabi

in mene ni več.

Stopim se kakor voščena figura na soncu

in ni ne sreče, ne žalosti, ne želja.

Zgodi se, da pride še kdo

in ustvari nekaj podobnega,

kot je nekdaj bilo,

ko sem verjela,

da klešejo duše iz marmorja -

tedaj zajočem nenadno, brez vzroka.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Seveda paše ta pesem v vodnarje.

Saj je sedaj taka tema.

Ravno tako kot če bi se jaz uprašala če je prav da sem sem uvrstila to temo, kako se sprejeti in kako druge.

Sem že vedela kam, poglej koliko odgovorov.

Pride trenutek "slabosti", ko te malo podre, nekaj napišeš (tisto kar čutiš), pridejo odgovori da te sestavijo in gremo z optimizmom dalje.

Tako vse pesmice delajo mozaik in stopnico za nadalno pot.

Daaan :)

Meni se spet vrača moja poz. energija in optimizem xsrcx

Očitno je obdobje Leva res najbolj pozitivno zame... je pač tisti uživač v meni najbolj potolažen, ko sem v prijetni družbi, ko pohajam, ko se mi dogajajo nepredvideni dogodki, prijetna presenečenja, ko se razvajam... kaj čem, Venera v Levu, v 11. hiši, hiši prijateljstva xDDx x:px

--- kratek povzetek iz www.astro.si

Venera v 11. hiši

Ljudje z Venero v 11. hiši so najsrečnejši v družbi prijateljev in znancev. Radi se zabavajo. Lahko računajo na podporo žensk, sploh prijateljic ali starejše sestre. V ljubezni doživljajo vznemirjenje in pogosto nepredvidene dogodke, ki popolnoma spremenijo prvotno začrtano smer. Potrebujejo partnerja svobodnih nadzorov. Radi sodelujejo pri projektih v skupini podobno mislečih ljudi.

________________________________________________________________________________

K zgornjemu opisu moram dodat samo to, da enako podporo dobivam tudi od prijateljev, znancev... moškega spola, ne samo ženskega. Ostalo pa vse drži. xsrcx

Ena ful ful lepa pesem Neže Maurer xrainbowx (upam, da ni narobe, če je tu pri Vodnarjih.. ;) )

Ne vem, kdo sem

mayan - ful lepa pesmica :2src: xsrcx

Itak da paše sem. xDDx

Lep pozdravček vsem x:Xx

Pika Polonca, Vilinčica, Janif --- hvala vam!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Sicer sm si pa sama zakuhala vse skupaj s svojo iskrenostjo.... ampak bom rešila nastalo situacijo! xrainbowx

Sem šla potem se zdivjat s kolesom, da sm vrgla vn najhujši pritisk, potem so pa prišli moji trije sončki (dve naj prijateljici in en sinko, ki je moj največji sonček), nenapovedano, kot da bi začutili da jih rabim... srčki so! xsrcx

Danes spet pridejo, jutri me pa pelje naj prijateljica NA MORJE!!! :onfire: :onfire:

Janif, super! Avgust bom imela sicer precej zaseden (najbrž), pa bomo vseeno poskušali uskladit... kateri termin si pa fraj?

Kakor obračam zadeve, od 9. naprej x;)x

Za iskrenost pa :palec:, kakorkoli obrneš je boljše x;)x, dolgoročno x:px

Projekcijo, ko v drugem ponavadi vidimo, kaj pri sebi najtežje sprejemamo ni treba tako absolutno zaobjemat - da smo to izključno mi, kar nas pri drugem moti. Če nas moti, je logika res, da je potem problem v nas. Je res, vendar lahko samo delno.. Do tega zavedanja pa vendarle moramo skozi proces oz. izkušnjo.

to je pa lepo napisano :vio:, pa lepo, da si se tukaj oglasila x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Sem vedno govoril, da se pri vodnarjih lohk kaj naučim x:px, no sicer še nisem prebral vse o mitri, za daljše tekste rabim psihološko predpripravo x:Dx

Kaj sem hotel povedat :inocent: V četrtek zvečer tam okoli enajst, mi je blo ful dbest, mal sem šel še na zrak, zunaj pa zatemnitev, kot vojno stanje, luči niso delovale, kakšen dbest filing, hodiš po ulici v skoraj totalni temi, edina svetloba prihaja iz stanovanj xcivx, men se je zdel zanimivo, priznam pa da ni za tiste, ki se bojijo, sovražnik vreba sa svih strana x:Dx

V petek so na Zmajskem mostu (pri tržnici) tolk pridno delali, da so optiko presekali, tako da smo bili od pol enajstih naprej odrezani, no, ja, sej je bil petek, pa še poletje, pa smo si lepo v izi vzeli, ta petek, ki pride, bi bla pa panika x:o)x, ne bi mogli naredit nujnih stvari :vio:

V soboto, luna v biku x:px, jst pa na masažo, spet me je Tajka v roke vzela, sam tokrat sem si privoščil bolj v izi masažo, z aromatičnimi olji, ta pa meni zelo ustreza x:px, pa še angleško je znala x:)x Mi je bla pa zanimiva reakcija, kakšno uro kasneje, čist zaspan sem ratal, sem šel kar počivat, po kakšni uri sem pa vstal in normalno naprej x;)x Tako drobna, pa tolk me je utrudila x:Dx

V nedeljo mi je ratal končno pomit balkon x:px, kakšna je bila voda, pa kolkrat sem jo zamenjal, raje ne omenjam x;)x, sem pa pol imel tako energijo, da mi je blo tako škoda, da je konec vikenda, ker jst bi komot še žural celo noč x:px

Neki sem bil dons nihajoče, ampak čim sem prišel tukaj me je minilo, moja vodnarska luna ne mara ignorance w:Iw, no ja, kdor molči devetim odgovori :vio:

Daaan :)

Meni se spet vrača moja poz. energija in optimizem xsrcx

Očitno je obdobje Leva res najbolj pozitivno zame... je pač tisti uživač v meni najbolj potolažen, ko sem v prijetni družbi, ko pohajam, ko se mi dogajajo nepredvideni dogodki, prijetna presenečenja, ko se razvajam... kaj čem, Venera v Levu, v 11. hiši, hiši prijateljstva xDDx x:px

--- kratek povzetek iz www.astro.si

Venera v 11. hiši

Ljudje z Venero v 11. hiši so najsrečnejši v družbi prijateljev in znancev. Radi se zabavajo. Lahko računajo na podporo žensk, sploh prijateljic ali starejše sestre. V ljubezni doživljajo vznemirjenje in pogosto nepredvidene dogodke, ki popolnoma spremenijo prvotno začrtano smer. Potrebujejo partnerja svobodnih nadzorov. Radi sodelujejo pri projektih v skupini podobno mislečih ljudi.

________________________________________________________________________________

K zgornjemu opisu moram dodat samo to, da enako podporo dobivam tudi od prijateljev, znancev... moškega spola, ne samo ženskega. Ostalo pa vse drži. xsrcx

Lep pozdravček vsem x:Xx

Dbest xokx, tako je tudi prav x:px

Kakor obračam zadeve, od 9. naprej x;)x

Ok, se ravno vrnem z jadranja (če bom šla). x8Dx x:px

Moram pa še en obisk preverit če pride al ne, preden ti potrdim. x;)x Luda kuća v avgustu. x:Dx x:Dx

Za iskrenost pa :palec:, kakorkoli obrneš je boljše x;)x, dolgoročno x:px

Ja hvala. xsrcx Imaš prav, dolgoročno je res boljše, za obeh...

Ampak vseeno bi lahko zadevo drugače speljala. Samo zdaj kar je je. x:o)x

Nazaj ne morem več, lahko grem samo še naprej...

V soboto, luna v biku x:px, jst pa na masažo, spet me je Tajka v roke vzela, sam tokrat sem si privoščil bolj v izi masažo, z aromatičnimi olji, ta pa meni zelo ustreza x:px, pa še angleško je znala x:)x

Super!!! xokx Sej počasi boš že zaštekal kaj ti najbolj odgovarja. x;)x

moja vodnarska luna ne mara ignorance w:Iw

Jst tudi ne maram ignorance.. mogoče je pa Luna v Ovnu kriva? :inocent: x:Dx x;)x

Kok se je pa zej fajn upralo! :2src:

In waaaaw kok je meni to fajn!! – da je tema, zrak postane kar naenkrat hladnejši, svež, pihat začne vetrič, potem pa blisk, grom, dešššššššš x:px

Že ko mali froc, ko so me že spravili spat, sem rada vstala na postelji, odškrtnila zaveso le toliko, da sem lahko nos prislonila k steklu in uživala v zvoku, vonju dežja in sanjala ob bliskanju ter grmenju….

Se mi toži ja x;)x

Pa lepo se mejte! ... grem počasi prebrati še članek ali dva.

Janif, delaš kaj za tist tvoj študij, al ja?!

x:Dx x:Dx Zezam malo! x;)x

papa

w:Iw ti kr zezaj, še premal, še premal zame :inocent:, ševednostoji.press xcivx

Sem ti hotel napisat, da ti bo muca vrnila jezik, pa si me prehitela x;)x, planetki se premikajo x:Dx

To se mi zdi malo vodnarska.

V vodo, potem pa nič več ven, vsaj dve uri.

Pozdravčke v tipkani svet.

se mi zdi, da sem nekje prebral, da imam to po vodnarjih x;)x, voda je zakon, predvsem slana x:px

Hellow :)

Ma sm si lih misnla da bi rabla še škrge da bi lahko več časa raziskovala tudi podvodni svet... joj, ko pridem jst v vodo rabiš res trnek da me vn nazaj zvlečeš... sva se prav režali s frendico. Potem ko se naplavam, se pa še ob obali primem za kakšno skalo in pustim da me valovi nežno božajo...taka izi masažca :inlove: x:)x

prijetno nedeljo vsem x:Xx

Jst tut tako prakticiram, če se da, po kakšni uri ali več v vodi, se prav prileže x;)x

Tale se mi tudi zdi malo vodnarska.

Mene še živ bog ni spravil na masažo, kljub zagotovilom da to paše in dobro dene in......

Ne maram in nisem še probala.

Ne vem zakaj imam odpor,

Ne ne grem. A sem smotana, pa tako si potem sproščen.

Ali potrebujem nekoga, ki mi je všeč in bi bila to "erotična" masaža?

Dobr dan xsrcx

Spet en lep poletni dan kot se za ta čas spodobi x^x :palec:

Bo, bo, mislim vreme, sej je že prav nespodobno veliko oblakov za poletje xcivx

Vreme je blo, ja - samo smo se za las izognili dežju - smo šli (oz. hotli it) na severozahodni konec, pa smo vmes spremenili smer x;)x in uspešno ubežali nevihtam. Je blo pa super bit spet z vetrom "v laseh", al je boljše če rečem kosteh x:Dx :P

Pika Polonca, Vilinčica, Janif --- hvala vam!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Ja ni za kaj - saj se je verjetno že vse razrešilo tko kot mora biti ane xcrossfingx

Spet sem bolje... včeraj sm se naplavala, se naklepetala, uživala kot je treba... happy :)

Uhh blagor ti :2src: jaz komaj čakam na dopust - se mi že pomalem meša ker nisem še vidla morja letos - sploh!!! :eek: Bo pa potem 14 dni v kosu če bo vse posreči http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif xcrossfingx

V soboto, luna v biku x:px, jst pa na masažo, spet me je Tajka v roke vzela, sam tokrat sem si privoščil bolj v izi masažo, z aromatičnimi olji, ta pa meni zelo ustreza x:px, pa še angleško je znala x:)x Mi je bla pa zanimiva reakcija, kakšno uro kasneje, čist zaspan sem ratal, sem šel kar počivat, po kakšni uri sem pa vstal in normalno naprej x;)x Tako drobna, pa tolk me je utrudila x:Dx

O Janif - dobra ideja tale masaža :palec: Bi prav pasalo it kaj... lepo da se pustiš razvajat x:)x Od diplome pa raje tudi jaz ne bi... sva kar na istem se mi zdi x:Ix ampak bom delala v tej smeri (da bo kaj bolje) že ta teden x8Dx

Mejte lep dan družba x:Xx

pa-pa

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Dober dan

Vroče, pardon suparno.

Najbolje bi se bilo za zabarikidirat v stanovanje in tudi nosu ne ven pomolit.

Še boljša varianta je, da se fliknem v morje.

Smola pa taka, ker sem doma in ne nekje na plaži.

Saj bi šla samo za kakšen dan ali dva.

Me je letos začelo premetavati, da bi se kar za tri mesece ali več vrgla na morje za kakšnega oskrbnka ali kaj podobnega.

Nebi šla v pralnico ali kuhinjo, malo da bi bila na frej luftu, sem se že naveličala zaprtih prostorov kjer lahko strežeš in ustrežeš dugim.

Sliši se zelo dobro.

Dober dan

Vroče, pardon suparno.

Najbolje bi se bilo za zabarikidirat v stanovanje in tudi nosu ne ven pomolit.

Še boljša varianta je, da se fliknem v morje.

Smola pa taka, ker sem doma in ne nekje na plaži.

Saj bi šla samo za kakšen dan ali dva.

Me je letos začelo premetavati, da bi se kar za tri mesece ali več vrgla na morje za kakšnega oskrbnka ali kaj podobnega.

Nebi šla v pralnico ali kuhinjo, malo da bi bila na frej luftu, sem se že naveličala zaprtih prostorov kjer lahko strežeš in ustrežeš dugim.

Sliši se zelo dobro.

x:Dx x8Dx

Če ti rata... :palec:

Vroče je, samo raje vidim da je to kot pa sam dež, pa veter... x:px

Alef spet na počitnicah... x:Dx ...pardon, bolniški... :o|o:

Stara stvar... xrolleyesx :vragec:

Bil preveč korajžen(beri butast pa postavljaški) pa se je križ spuntal... :inocent: xrolleyesx xnckrivx

Bo treba res počasi v penzijo... x:px

Luftarji... x:Xx xsrcx

Moja mat je vodnar in pravjo, da vodnarji so tko eni kolektivči napredi , al ka že. In res moja mat je napredna, napredno zatežena x:Dx :vragec:

ja ja sej vem off topic, kr vi šprehejte naprej... x8Dx

:o|o: xrolleyesx

To se tebi samo zdi ker je ne razumeš... :inocent: x:Dx

Pa ti tega ni za zamerit, vodnarja malokdo razume, največkrat še sam sebe ne... :vio: x:Dx x8Dx

Štala ali hlev?

Znamo bit zateženi, ko spoznamo napako, nam je žav in priznamo to. Po možnosti se iskreno opravičimo.

Alef

Torej si bil na "prisilnem" dopustu, sedaj pa še malo za počiti živce.

Boli, verjamem.

Ti je že tako namenjeno, bolje to kot da bi pokasiral kaj v službi.

Sem ponavadi bentila ko sem pristala na bonički, samo se je izkazalo da je bilo vedno za kaj dobro.

Dodo vsaj tvoje živalce prišle na svoj račun.

Kuvrtat

Vodnar je zračno znamenje

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...