Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Daaan! x8Dx

Včeraj napravila nov rekord, šla peš (nimam več bergel) 2 kilometra. :hepko: :hepko: xsrcx

...saj se je verjetno že vse razrešilo tko kot mora biti ane xcrossfingx

Ne še čisto. :sori:

Uhh blagor ti :2src: jaz komaj čakam na dopust - se mi že pomalem meša ker nisem še vidla morja letos - sploh!!! :eek: Bo pa potem 14 dni v kosu če bo vse posreči http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif xcrossfingx

Ja sej jst sm bla tudi prvič letos. Če bo šlo vse po sreči grem pa ta vikend za en teden na morje... kamp, prikolica, 20 metrov do morja, jadrnica, žur... :2src: xcrossfingx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Sej ti nisem "fovš" da greš na morje, ampak ............

Skoz bolj me premetava za kakšen dan uiti iz vsakdana.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Čavči

...

Eh, sem nekem blesave volje :sori: Nekaj probavam z učenjem, pa mi niti ne gre tako slabo, le zdi se mi, da imam že prepolno glavo, sem pa šele na začetku :o|o:

.

.

.

Napoli pogrešam.

Oziroma bolj tisto ozračje doli. Pa to, da je bila takrat Slo&Slo lajf nekje daaaaleeeeč.

Eh... pa sej se mi je zdelo, da tega, kar sem imela dol, ne morem vleči v nedogled in da ne bo ravno vse oh in sploh, ko pridem nazaj, ampak …bu hu hu :cry: :cry: smrkam pa le lahko tu pa tam, ko se že tko nekaj za brezveze smilim sama sebi...

Verjeto me daje un sindrom ... kako se mu že reče ... skratka ko čepiš skoraj pred diplomo, sfali ti status, namen te imajo vreč iz študenta, ti pa jamraš zakaj se nisi raje na neko naravoslovje vpisal, bi vsaj sedaj bilo služb za izbirat, al pa še boljš - šel raje na srednjo šolo, mel poklic, pa zej že neki let delovnih izkušenj bla bla bla pa zakaj nimam kakšne tetke v Lj, da bi me sedaj pod streho vzela pa bla bla še dalje in ja, skratka svet je krivičen, non-stop nekaj delaš, pokazati pa nimaš kaj, razen tu pa tam kakšne luknje v denarnici.

Tko.

Bujš.

x;)x

Aja, drgač se fajn se mejte, ane! x:)x

Grem se nekako skulirat, po pa nazaj na žur (se h knjigam vsest op.prev. x:o)x )

P.S.: Janif, na to uho - učenje&ne - pa jaz ne slišim!

Alo, še drugi kaj migat! Jaz se namreč zeloooo lažje učim če imam družbo oz. če vem, da še kdo poleg mene trpi x:Dx x:Dx

x;)x

papa

Ah, tepka - pozabila še nekaj!

Čeeeestiiitke Ale'!!!!

Če si ti happy, smo mi tudi! x:)x

Pa še tole – pri nas se bo začela preeeekraaasna nevihta! x:px

...

No … najbrž sem na tenutke tudi sem miceno miceno čudna. Al kaj?! x:Dx

x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Dobro jutro!

Lep poskočen dan! Gremo delat.

Kok je energije. Za na Triglav in nazaj v eni uri.

Dobro jutro!

Lep poskočen dan! Gremo delat.

Kok je energije. Za na Triglav in nazaj v eni uri.

x:Dx :palec:

A s helikopterjem? :inocent: x;)x

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Energije toliko kot jo rabim... x:Dx x^x

Cajta preveč, se bo treba nekaj izmislit... :o|o: :eek: x?x

Uživajte... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Za helikopter?

Te vzamem s seboj.

Izmisli si, da si na dopustu in si se ravno usedel v udoben stov ter piješ pivo.

Za helikopter?

Te vzamem s seboj.

Izmisli si, da si na dopustu in si se ravno usedel v udoben stov ter piješ pivo.

x:Dx x:px

To se pa ne rabim zmišljevat, raje kar naredim... x:px x:px x;)x

Nič bat za moj cajt, dolgčas mi ne bo, ne zdaj ne v penziji... x^x x:px

Triglav bo pa tudi še enkrat, pa brez helikopterja... x:px

Da vidim če je kaj zrasel od takrat ko sem bil zadnjič gor... :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Napoli pogrešam.

Oziroma bolj tisto ozračje doli. Pa to, da je bila takrat Slo&Slo lajf nekje daaaaleeeeč.

Alo, še drugi kaj migat! Jaz se namreč zeloooo lažje učim če imam družbo oz. če vem, da še kdo poleg mene trpi x:Dx x:Dx

x;)x

papa

tistemu gor mi pravimo post-potovalna depresija x;)x včasih se začne dva dni potem, ko prideš domov, včasih pa šele takrat, kose lajf začne preveč v normalne, dolgočasne tirnice postavljat x:)x pomaga, da si daš cilj, da hitr sfiniširaš diplomo in boš šibala nazaj x;)x

Evo, se javim za pomagat trpet... čimprej moram sfiniširat seminarsko in jo oddat, da ne bo prepozno, pa sem vmes čist pozabla nanjo, tko da... skor od začetka.. pa ta teden sem si postavla rok, da se začnem učit antropologijo.. če ne nardim teh 60 strani piflarije, sem še zmeraj 3. letnik :o|o:

kej lažje zdaj? x:px x:o)x x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ok, se ravno vrnem z jadranja (če bom šla). x8Dx x:px

Moram pa še en obisk preverit če pride al ne, preden ti potrdim. x;)x Luda kuća v avgustu. x:Dx x:Dx

Dbest :palec:, upam, da boš šla xwizardx

Ja hvala. xsrcx Imaš prav, dolgoročno je res boljše, za obeh...

Ampak vseeno bi lahko zadevo drugače speljala. Samo zdaj kar je je. x:o)x

Nazaj ne morem več, lahko grem samo še naprej...

Jaz mislim, da si naredila, tako kot je treba x;)x Je pa res, da rezultat vedno ni tak kot

smo pričakovali, ampak če deluješ, se je treba soočiti tudi s posledicami, je pa vsekakor

boljše delovati, kot ne :vio: Ker potem spet prihajamo v podobne situacije in to se nam

lohk ponavlja, dokler nekaj ne naredimo x:)x

Če se spomneš zgodbe z "uno" bejbe, jst sem se trudil nekaj v vato zavijat, pa je blo čist

nepotrebno, njej je izpadlo šokantno, tako ali tako xnckrivx

Super!!! xokx Sej počasi boš že zaštekal kaj ti najbolj odgovarja. x;)x

Bom, bom x:px, predvsem pa si moram kaj tazga privoščit, ker mi paše, bikec pač x;)x

Jst tudi ne maram ignorance.. mogoče je pa Luna v Ovnu kriva? :inocent: x:Dx x;)x

Luna v ovnu nasplošno ni potrpežljiva, tako da je že v osnovi daleč od tega, da bi bla

kakšen ljubitelj ignorance, če nekaj vprašaš, pričakuješ odgovor x:)x

Meni je to bolj poznano, ker znam bit dost direkten in potem je prihajalo do zamer in

ignorance. Ampak s tem se nisem nikoli obremenjeval, me pa zmoti, če ne vem razlog

za ignoranco x;)x No, sej to sem že razrešil, sej znam izzvat človeka, da reagira :inocent:

Spetuna.press x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Tale se mi tudi zdi malo vodnarska.

Mene še živ bog ni spravil na masažo, kljub zagotovilom da to paše in dobro dene in......

Ne maram in nisem še probala.

Ne vem zakaj imam odpor,

Ne ne grem. A sem smotana, pa tako si potem sproščen.

Ali potrebujem nekoga, ki mi je všeč in bi bila to "erotična" masaža?

Ti že nekaj ne paše w:Iw Jst sem bikec v osnovi in mi paše, da se me

mal pedena x;)x

"Erotična" masaža od nekoga, ki te všeč, ti bo pa zihr pasala x:px

Vreme je blo, ja - samo smo se za las izognili dežju - smo šli (oz. hotli it) na severozahodni konec, pa smo vmes spremenili smer x;)x in uspešno ubežali nevihtam. Je blo pa super bit spet z vetrom "v laseh", al je boljše če rečem kosteh x:Dx :P

:inocent: Sori v imenu vremenkotov x;)x, dež letos res pretirava, v Lj je bil dež cel večer, me je še malo osvežil po masaži, sem pa zbral kar

dober timing, pa imam samo dobrih pet minut peš, prej in kasneje je precej zlivalo, bi bil čist premočen xcivx

O Janif - dobra ideja tale masaža :palec: Bi prav pasalo it kaj... lepo da se pustiš razvajat x:)x Od diplome pa raje tudi jaz ne bi... sva kar na istem se mi zdi x:Ix ampak bom delala v tej smeri (da bo kaj bolje) že ta teden x8Dx

Mejte lep dan družba x:Xx

pa-pa

Letos sem se končno premaknil, da si bom masažo večkrat privoščil x:px, doslej sem bil samo enkrat na masaži stopal x:)x, samo že ko pomislim na masažo, mam tak prijeten občutek x:px, tako da je bil že cajt :vio:

Za tvojo in mojo diplomo xwizardx xwizardx

Jp, its poletje allright... x:)x

Se je treba hladit z ledom xcivx

Sej tut pozimi paše :P, na toplem seveda x;)x

eh, Mayan je pa zbrisala tisti post xcivx, no sej bistvo sem si zapomnil x;)x

Tkole je, sej si pokrit z rjuho in odgrne sam tisti del, ki ga masira, pa še tangice

imaš gor, tut zadnjič sem moral mal gruntat, kako jih dat gor, tisti trakci so mi

nekam čudno hodili, ampak je ratal x:Dx

Pol se pa prepustiš njenim rokam, masaža gre po energijskih linijah, pa vedno

maser(ka) vzpostavi stik in to najlažje na stopalih in potem naprej x;)x Tako,

da če je ta prava, že zna umirit situacijo oz. povečan pretok energije, če pa ne,

pa ne verjamem, da se bo obremenjevala s tem, torej zakaj bi se jst, saj moški

nimamo polmetrskega x:Dx

Meni osebno se zdi težje masirat, recimo kot moški masirat žensko, recimo ritko,

sem prepričan, da bi testosteron precej narasel xnckrivx, zato pa morajo trenirat x;)x

Edino, kar še nisem pogruntal, ampak po moje je to povezano z korensko čakro, vedno

ko ležiš na hrbtu, ti pritisne na medenico (na obeh straneh) in tam nekaj časa obmiruje,

saj mislim, da je to to, vrh notranjega dela noge, na pregibu :inocent:

ka pa za mojo, enkrat? x:)x

x:Xx

aja, si že tolk daleč :palec:, pol pa kr dvakrat xwizardx xwizardx

Daaan! x8Dx

Včeraj napravila nov rekord, šla peš (nimam več bergel) 2 kilometra. :hepko: :hepko: xsrcx

Čestitam xokx :onfire: :onfire:, ti boš še gore premikala x:px, se pravi zdej si čist brez bergl x?x

Ja sej jst sm bla tudi prvič letos. Če bo šlo vse po sreči grem pa ta vikend za en teden na morje... kamp, prikolica, 20 metrov do morja, jadrnica, žur... :2src: xcrossfingx

To se sliš pa zelo vabljivo x:px

Čavči

...

Eh, sem nekem blesave volje :sori: Nekaj probavam z učenjem, pa mi niti ne gre tako slabo, le zdi se mi, da imam že prepolno glavo, sem pa šele na začetku :o|o:

.

.

.

Napoli pogrešam.

Eh... pa sej se mi je zdelo, da tega, kar sem imela dol, ne morem vleči v nedogled in da ne bo ravno vse oh in sploh, ko pridem nazaj, ampak …bu hu hu :cry: :cry: smrkam pa le lahko tu pa tam, ko se že tko nekaj za brezveze smilim sama sebi...

Verjeto me daje un sindrom ... kako se mu že reče ... skratka ko čepiš skoraj pred diplomo, sfali ti status, namen te imajo vreč iz študenta, ti pa jamraš zakaj se nisi raje na neko naravoslovje vpisal, bi vsaj sedaj bilo služb za izbirat, al pa še boljš - šel raje na srednjo šolo, mel poklic, pa zej že neki let delovnih izkušenj bla bla bla pa zakaj nimam kakšne tetke v Lj, da bi me sedaj pod streho vzela pa bla bla še dalje in ja, skratka svet je krivičen, non-stop nekaj delaš, pokazati pa nimaš kaj, razen tu pa tam kakšne luknje v denarnici.

Tko.

Bujš.

x;)x

Aja, drgač se fajn se mejte, ane! x:)x

Grem se nekako skulirat, po pa nazaj na žur (se h knjigam vsest op.prev. x:o)x )

P.S.: Janif, na to uho - učenje&ne - pa jaz ne slišim!

x;)x

papa

...

No … najbrž sem na trenutke tudi sem miceno miceno čudna. Al kaj?! x:Dx

x;)x

:att: Janif, a slišal kaj je rekla, migat x:px, samo ne samo fizično, priznam pri laufanju še kr podiram svoje rekorde, se moram enkrat prav na štadion spravit, da vidim, ali sem prej po terenu tako počas ali se pa res hitrejši ratal x;)x

Jst sem tut odvisen od okoliščin, če je delovno vzdušje, mi gre boljše in zdej si lohk zadam za cilj, vsakič ko se vsedem za diplomo, si moram predstavljat tebe, Vilinči, pa Svečko, kako se trudite in pol že iz kljubovanja nekaj naredit, v stilu, če one lahko, lohk tut jst x;)x

Čudna :inocent:, sploh ne, pri vodnarjih ni nič čudnega x:)x

Za tvojo voljo xwizardx xwizardx, sicer te čist štekam, jst bi užival v prijetni mediteranski klimi, samo še solidno mesečno rento bi treba staknit xscratchx Aja, to sem že enkrat omenil, letos se nč omejevat s cilji, imaš tako leto, kar visoko zastavit, pa bo x:px

Ne morem verjet, nič mi ne teži s smeškoti ...

Mesečno rento boš že dobil.

Samo malo loto špilaj in bo priletela.

Drugače imaš pa urejene planete (naštudirane) in sigurno veš kdaj je pravi trenutek štartat na dobitek.

Mesečno rento boš že dobil.

Samo malo loto špilaj in bo priletela.

Drugače imaš pa urejene planete (naštudirane) in sigurno veš kdaj je pravi trenutek štartat na dobitek.

Tako enostavno glih ni :inocent:, sicer bi blo pa tut mal dolgočasno, če bi lohk zdej rekel, 31.7. 2012

bom v tem trenutku ležal v senci pod borovci ...

Heyhey!

Uuuu ste bli pridni!!! Sploh Janif na volji za pisat. x:Dx :palec: Fajn! Je lepo prit sem pa najt tolko obveznega domačega branja. x;)x

Jaz mislim, da si naredila, tako kot je treba. Je pa res, da rezultat vedno ni tak kot

smo pričakovali, ampak če deluješ, se je treba soočiti tudi s posledicami, je pa vsekakor

boljše delovati, kot ne. Ker potem spet prihajamo v podobne situacije in to se nam

lohk ponavlja, dokler nekaj ne naredimo.

Če se spomneš zgodbe z "uno" bejbe, jst sem se trudil nekaj v vato zavijat, pa je blo čist

nepotrebno, njej je izpadlo šokantno, tako ali tako xnckrivx

Janif.. včasih mam res občutek, da me ti razumeš brez da ti kaj bolj konkretno povem.

Bova mela ful za debatirat ko prideš na obisk. x:)x

Ja veš da se spomnim zgodbe...

---- Pri meni je problem da se mi zdi da včasih prehitevam stvari... -ne vem če razumeš- Jst nekaj začutim da bi lahko blo ok, druga oseba pa lahko rabi več let da pride do istega spoznanja. In če sm jst potem preveč direktna, lahko spravim drugo osebo v neroden položaj, ker ne ve več kako se obnašat v moji družbi... ker ga/jo spravim v zadrego, ali ker se začne preveč obremenjevat s tem ker mi ne more izpolnit želje... Ampak jst še bolj trpim v sebi če sm tiho, če ne povem vn tega kar čutim, in tega kar si želim... pa čeprav v sebi vem da ne more sprejet tega kar si želim... in čeprav vem da s tem reskiram, da izgubim osebo ki mi veliko pomeni... :sori:

Čeeeestiiitke Ale'!!!!Če si ti happy, smo mi tudi! x:)x

eeeem... x:Ix

HVALA! x:Xx :flowers:

Za Napoli te pa popolnoma razumem! x;)x Zna zasvojit. xDDx xsrcx

Dbest :palec:, upam, da boš šla xwizardx

Uf ja, še vedno nič ne vem če grem sploh.... če frend ne dobi nakazanega keša, ne moremo it... in zgleda da se do zadnjega ne bo vedelo... potem pa na hitrco spakirat če gremo, al pa najt novo varianto za ne ostat doma. xDDx x:px Če se ne javim tu, potem sm na morju. x:Xx

Luna v ovnu nasplošno ni potrpežljiva, tako da je že v osnovi daleč od tega, da bi bla

kakšen ljubitelj ignorance, če nekaj vprašaš, pričakuješ odgovor x:)x

Meni je to bolj poznano, ker znam bit dost direkten in potem je prihajalo do zamer in

ignorance. Ampak s tem se nisem nikoli obremenjeval, me pa zmoti, če ne vem razlog

za ignoranco x;)x No, sej to sem že razrešil, sej znam izzvat človeka, da reagira :inocent:

Spetuna.press x:Dx

Zelo dobro si to napisal! :palec:

Ja jst tudi znam izzivat, samo da včasih pride potem do užaljenosti. x:o)x

...se pravi zdej si čist brez bergl x?x

Ja, zdej sm že čisto brez. xsrcx Malo še šepam, kar je logično, ker mišice še vedno niso utrjene... ampak treniram.

Lepo se mejte... x:Xx xsrcx

če bi lohk zdej rekel, 31.7. 2012

bom v tem trenutku ležal v senci pod borovci ...

Hmmm.... samo to ni tko težko izvedljivo. x:px

samo kdo pa ve, kaj vse se bo do takrat še zgodilo... sploh s temi podnebnimi spremembami je težko kaj napovedovat. Poleg drugih okoliščin. x;)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

tistemu gor mi pravimo post-potovalna depresija x;)x včasih se začne dva dni potem, ko prideš domov, včasih pa šele takrat, kose lajf začne preveč v normalne, dolgočasne tirnice postavljat x:)x pomaga, da si daš cilj, da hitr sfiniširaš diplomo in boš šibala nazaj x;)x

Evo, se javim za pomagat trpet... čimprej moram sfiniširat seminarsko in jo oddat, da ne bo prepozno, pa sem vmes čist pozabla nanjo, tko da... skor od začetka.. pa ta teden sem si postavla rok, da se začnem učit antropologijo.. če ne nardim teh 60 strani piflarije, sem še zmeraj 3. letnik :o|o:

kej lažje zdaj? x:px x:o)x x;)x

Ojla, lej jo! x:)x

Imaš kar lepo prav in kot kaže je mene res tale ppdepra (vsaj) 2x zadela - takoj ko sem se vrgla z vlaka, prišla domov & zaštekala kje sem ...

potem pa še tko kot si rekla - po cca 3 mesecih, ko sem ugotovila, da sem nazaj v isti "merdi" če se lahko tako izrazim.

Pa sej tok grozno tud ni no x;)x Bi pa preživela tudi, če bi bilo boljše x:Dx x;)x

Samo ... pa ni švoh tole - da si dam v bučo, da moram nekako še zabriljirat na svojem zadnjem izpitu, diplomo spacat skup (ojej, to bo še pestro :o|o: ) in potem pa magari če bankrotiram - za nagrado nekam v tujino spičit! Po ko se bom broke vrnila nazaj, pa bo diploma v žepu, se lahko pa še povsem mirne vesti na zavod za brezposelne prijavim x:Dx

Tok o mladih&optimističnem pričakovanju prve službe.

(ne mislim tok resno x;)x )

Tnx za sotpljenje!

Pa ker vem, da kakšne take stvari, ki jih nekje pozabiš in moraš potem jovo na novo nazaj študirat in v neko berljivo obliko spravljat niso ne lahke, niti preveč luštne ... Srečno! xcrossfingx

Antropologija ti bo pa tud laufala, boš vidla! xcrossfingx

... Say what you mean

:att: Janif, a slišal kaj je rekla, migat x:px, samo ne samo fizično, priznam pri laufanju še kr podiram svoje rekorde, se moram enkrat prav na štadion spravit, da vidim, ali sem prej po terenu tako počas ali se pa res hitrejši ratal x;)x

Jst sem tut odvisen od okoliščin, če je delovno vzdušje, mi gre boljše in zdej si lohk zadam za cilj, vsakič ko se vsedem za diplomo, si moram predstavljat tebe, Vilinči, pa Svečko, kako se trudite in pol že iz kljubovanja nekaj naredit, v stilu, če one lahko, lohk tut jst x;)x

Čudna :inocent:, sploh ne, pri vodnarjih ni nič čudnega x:)x

Za tvojo voljo xwizardx xwizardx, sicer te čist štekam, jst bi užival v prijetni mediteranski klimi, samo še solidno mesečno rento bi treba staknit xscratchx Aja, to sem že enkrat omenil, letos se nč omejevat s cilji, imaš tako leto, kar visoko zastavit, pa bo x:px

Ne morem verjet, nič mi ne teži s smeškoti ...

Kaj 4 smo za diplomo spacat?

Žalost!

x:Dx x;)x

Mene boste še malo počakali, ker sem dala začasno diplomo na stran. Do septembra imam da spedenam diplomski izpit. Cel žur, ja :o|o:

Po praviš da je to moje leto? :inocent:

Hmmmm ... pa ravno to prihodnje (kao šolsko) se mi bolj piškavo zdi ...

No ... mogoče bom pa le kako staknila kje status, pa še poceni&luštno sobico v Lj (čeprav me prav nič nič ne mika, da bi spet visela z raznoraznimi ala Salomonov Oglasnik v eni roki, telefonom pa v drugi in Ja, dober dan ... a tako, ste že oddali ... aha, tole+stroški ... ja, pa sej sem mirna študentka ... ne nimam psa ... ipd :xx!: :xx!: ) da bi lahko šla dalje delat v mojo ljubo Lj službico, pa šeeee...

jah itak - zabriljirala na predstavitvi svoje diplome! x^x

Po upičla nekje še en fajn šihtek, magari na projektu ...

...totalno zabriljirala še tam ...

vmes spoznala še kakšno fajn klapo, ki bi me tu pa tam kam gratis na potovanje "odvlekla"

pa tko mimogrede še kakšnega single lpb-ja (Janif, a to veš kaj je? x:Dx )...

Koka babja! xsmx

... Btw a si si ti tudi tako predstavljal to moje super-duper leto? :inocent:

Eh ... se opravičujem, ampak ... no, saj se bere - spet mi nekaj dogaja! xnckrivx x:Dx

Moram it prebrat Napoved za ??31.teden, da bom videla, zakaj se tko obnašam x:Dx x:Dx

Luštno se mejte! x;)x

... Say what you mean

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Ne preveč delat danes, vroče bo... :switz: x:px

Petek je... :onfire: :onfire:

Aja... :inocent: ...meni trenutno to nič ne pomeni... x:px x:px

Danes je mrk, ne preveč zijat v sonce... x;)x x8Dx

Jeti kako fini smeškoti.

Eden od njih sem jaz.

Drugače doberdan.

Vroče ja, pa me še vedno navdja ena taka lepa energija.

Vse bi nekam poslala pa toliko lepega vidim v njih, pa se vseeno zjezim pa jih imam vseeno rada....

Saj bo mrk šel čez nas in mlaj bo dobil vrhunec in se bo umirilo.

Kaj 4 smo za diplomo spacat?

Žalost!

x:Dx x;)x

Mene boste še malo počakali, ker sem dala začasno diplomo na stran. Do septembra imam da spedenam diplomski izpit. Cel žur, ja :o|o:

Po praviš da je to moje leto? :inocent:

Hmmmm ... pa ravno to prihodnje (kao šolsko) se mi bolj piškavo zdi ...

No ... mogoče bom pa le kako staknila kje status, pa še poceni&luštno sobico v Lj (čeprav me prav nič nič ne mika, da bi spet visela z raznoraznimi ala Salomonov Oglasnik v eni roki, telefonom pa v drugi in Ja, dober dan ... a tako, ste že oddali ... aha, tole+stroški ... ja, pa sej sem mirna študentka ... ne nimam psa ... ipd :xx!: :xx!: ) da bi lahko šla dalje delat v mojo ljubo Lj službico, pa šeeee...

jah itak - zabriljirala na predstavitvi svoje diplome! x^x

Po upičla nekje še en fajn šihtek, magari na projektu ...

...totalno zabriljirala še tam ...

vmes spoznala še kakšno fajn klapo, ki bi me tu pa tam kam gratis na potovanje "odvlekla"

pa tko mimogrede še kakšnega single lpb-ja (Janif, a to veš kaj je? x:Dx )...

Koka babja! xsmx

... Btw a si si ti tudi tako predstavljal to moje super-duper leto? :inocent:

Eh ... se opravičujem, ampak ... no, saj se bere - spet mi nekaj dogaja! xnckrivx x:Dx

Moram it prebrat Napoved za ??31.teden, da bom videla, zakaj se tko obnašam x:Dx x:Dx

Luštno se mejte! x;)x

Super ti gre, sedi, pet x:px, aja na faksu je mal drugač, deset, deset :vio:

Ja, zakaj pa ne x;)x, prav dobro se sliši, sicer pa to traja do tvojega naslednjega rojstnega dneva, tako da v pol leta bo raztur x:px

Lpb .. luškan poba :inocent:, tako se mi je posvetilo :P, a mam prav x?x

Za diplomski izpit, pa xwizardx xwizardx, to sem enkrat že napisal, sploh nisem mogel verjeti, da obstaja še kje

drugje kot na matematki w:Iw

Danes je sončni mrk, to naj bi močneje delovalo na moške :inocent:, za dodatek je še mlaj xnckrivx, ostalo pa mislim, da je pod kontrolo x;)x

Super ti gre, sedi, pet x:px, aja na faksu je mal drugač, deset, deset :vio:

Ja, zakaj pa ne x;)x, prav dobro se sliši, sicer pa to traja do tvojega naslednjega rojstnega dneva, tako da v pol leta bo raztur x:px

Lpb .. luškan poba :inocent:, tako se mi je posvetilo :P, a mam prav x?x

Za diplomski izpit, pa xwizardx xwizardx, to sem enkrat že napisal, sploh nisem mogel verjeti, da obstaja še kje

drugje kot na matematki w:Iw

Danes je sončni mrk, to naj bi močneje delovalo na moške :inocent:, za dodatek je še mlaj xnckrivx, ostalo pa mislim, da je pod kontrolo x;)x

lpb =lep, pameten in bogat! x:Dx x:Dx

Sej pravim, da se mi zadnje čase nekaj fenclja :inocent: x:Dx

Full čutim tele lunine mene. Drugače spim kot top, včeraj sem pa zijala pol noči kot čuk v strop :o|o:

Ponavadi je sicer tako na kakšno polno luno, ko lahko mirno celo noč prebedim oz. me le zmanjka enkrat zjutraj, ko je že vse svetlo :o|o: Aja, pa menda me na krajce tud buta :inocent:.... Ups, kaj naj drugega rečem x:Dx

Danes sem že uspela za prav brez veze cel popoldan zapravit in me sedaj 100xbolj mika, da bi brala kakšno dobro bukvo/pogledala kakšen film, ker se mi ven na vroče sone nekako noče ... pa bom vseeno skušala stisnit zobe in kaj za ta izpit pogledat :xx!:

Bomo že preživeli! x;)x

Srečno še ostalim!

Pa lep dan!

papa

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...