Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Zdej sam na hitro, ker šibam x:)x

Jutri jo maham na Mahavšček in Bogatin, tako da pomaham mal v tvoj konec x;)x, upam da bom

zadel pravo smer, od Krna še levo :inocent:

Še mal bolj levo bo pa za Ale x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Jutri jo maham na Mahavšček in Bogatin, tako da pomaham mal v tvoj konec x;)x, upam da bom

kok je slovenščina simpatična :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Po pravici povedano - FOVŠ!

Jst pa spet ne bom mogla nikogar nikamor v naturo zvleči :o|o: Ok, mati bi se šla sončit, meni pa tole nekako ne diši ... Luft, natura, gojzarji al pa bajk, pa za spremembo bi šla še s kom kam, ker ... čeprav me največkrat povleče v samotarske športe, včasih paša tudi malo družbe x:Dx x;)x

Tko da le glej, da boš še za nas užival! Če se bom pa le spokala kam...pa itak da bom vse zgobcala, ko pridem nazaj! x:Dx x:Dx

kok je slovenščina simpatična :2src:

Ane x;)x Jst vedno kamorkoli grem, reklamo delam! x:Dx

So mi pa še posebej všeč narečja.

Tko da - Mahawščk! x:Dx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Zdej pa je dobro jutro. xsrcx

Sončni mrk je za nami, mlaju pojenjuje moč.....

Lahko se vrnemo v stare tirnice.

Kako je matalo folk. Na cesto skoraj ni bilo nosu za pomolit,

ker si se lahko na vsakem koraku uprašal, če so res takšne budale za volanom :eek: .

Lep sonček danes, tudi vroče nam bo še. xDDx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Bravissimo x:)x :palec:

xDDx x:Xx

...pa a je na koncu x;)x

Jutri jo maham na Mahavšček in Bogatin...

Ma sigurno uživaš... samo nisem pa nič gledala če mi kdo maha. x8Dx x;)x

Glede na to da sm tu, je očitno da nisem šla na morje. Frend ni dobil nakazila. :sori:

Mogoče v ponedeljek vseeno gremo, bomo vidli... xrolleyesx

Naj frendica je imela prometno ponoči, izpahnjena ključnica, v ponedeljek ima operacijo.

Sem se zbudila ob 4h zjutraj, čez pol ure pa sporočilce dobila... itak da potem nisem več zaspala.

Lepo soboto vsem... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Luftarji... x:Xx xsrcx

Tukaj smo imeli krasno nevihto, ni bilo sicer nič pretresljivega, hvala bogu... x:Dx

Je pa ropotalo s krajšimi presledki skoraj štiri ure... xrolleyesx :vragec:

In ko je nehalo, pred kakšno uro, je bilo vse okrog kot novo, umito... :palec:

Trava, zrak, gozd, vse... xsrcx

Sem šel takoj malo bos po mokri travi, shladit podplate... x:px

Uživajte dalje... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Lepo da si uživala. x8Dx :palec:

Mene pa ne spraviš na bazen, pa ga mam čisto blizu. Mi ni všeč.

Pa prost vstop bi imela.... samo če bi hotela it.

Kaj čem... xnckrivx x:o)x

ahm x^x

jam x^x

no, pol me pa zanima kk se rečeeeee, am.... recimo metulj po italijansko... x?x x:)x

metulj = farfalla x:)x

Pa dejva v temi "Italijanščina" naslednjič, če kaj ne veš... ker pa sklepam da znaš English dobro, si lahko tudi tukaj (English-Italian Dictionary in drugi slovarji) kaj pogledaš. Je fajn slovarček.

Dober dan

Danes se pa (še) da dihat.

Popoldan spet na bazen.

Kako bo pasalo. Malo rekreacije ne škodi, ane?

Glede na to, da sem že iz kolesa.

glih dons sm vidla 4 k so letali skupej, sm jih hotla fotknt, pa so mi že ušli potem---- :o|o:

xDDx Ja jih je težko "ulovit" v letu... poznam pa en plac tu blizu nas, ko vsako poletje dobesedno hodiš skozi na stotine metuljev v letu... in je ful lep filing xsrcx

Pozdravček vsem x:Xx xsrcx

Mitra --- fajn se mej x:)x x;)x

Aja, moram ti povedat da mi je bil prejšnji nick dosti bolj všeč... Mitra me spominja na mitraljez x:o)x

pika polonica mi je bolj nežno ime, pa prinašalka sreče

Ne vem če veš, ampak ko sem imela za it na operacijo kolka v Valdoltro, mi je okno prekrilo na stotine pikapolonic vseh barv... nikoli prej in nikoli pozneje... in to sem vzela kot sporočilo da mi ni treba bit v skrbeh, ker se bo vse ok izteklo... in se tudi je! Zato mi je pikapolonica še tolko bolj všeč. xsrcx

Ampak dobro... sej se bom že privadila x:)x

Mogoče pa je... ta plac je blizu ene manjše reke, kjer so tolmuni... pa ful mir je še, ni turistično in malo ljudi pozna, tko da si res spočiješ možgane...

Ti kar pridno raziskuj naprej, sigurno je tudi na Dolenjskem kak neokrnjen plac blizu vode... x;)x

S katerega konca Dolenjske pa si?

Ale

Pika polonica je bilo tisto na brzino.

Mitra je nekaj na brzino.

Ne morem se spomnit novega imena in spet Marso morit.

To ime mi je sedlo po občutku in je bil (Mitra) dober in pozitiven Bog.

Pika polonice so znak miru in prerojenja (upam da sem prav napisala).

Kot žuželke ali hrošč ne delajo nobene škode, samo listke malo obglodajo, pa še to ne da bi se kaj prezirano poznalo.

To bo bolj vedel kakšen biolog ali profesionalec.

Da so ti priletele na okno, je bilo verjetno v spomladanskem času.

Nisem brala tvojih linkov za nazaj, samo vem da si trenutno že brez bergel, se pravi si imela poškodovano nongo.

Jaz osebno sem jih največ videla lanskoleto jeseni, ko so se (recimo) parile, vsaj izgledalo je tako. Bilo jih je na stotine in ena čez drugo, ena na drugi.....

Ale

Pika polonica je bilo tisto na brzino.

Mitra je nekaj na brzino.

Ne morem se spomnit novega imena in spet Marso morit.

To ime mi je sedlo po občutku in je bil (Mitra) dober in pozitiven Bog.

Bom malček razmislila kakšno ime bi ti pasalo po energiji...

Pika polonice so znak miru in prerojenja (upam da sem prav napisala).

Kot žuželke ali hrošč ne delajo nobene škode, samo listke malo obglodajo, pa še to ne da bi se kaj prezirano poznalo.

To bo bolj vedel kakšen biolog ali profesionalec.

Da so ti priletele na okno, je bilo verjetno v spomladanskem času.

Nisem brala tvojih linkov za nazaj, samo vem da si trenutno že brez bergel, se pravi si imela poškodovano nongo.

Jaz osebno sem jih največ videla lanskoleto jeseni, ko so se (recimo) parile, vsaj izgledalo je tako. Bilo jih je na stotine in ena čez drugo, ena na drugi.....

Ohh hvala za pomen... mir in prerojenje (nov začetek x?x )

Bilo je prve dni novembra, je pa bilo ful toplo takrat, smo bili potem v bolnici v Valdoltri (Ankaran) v kratkih rokavih na terasi...

Imela sem hudo prometno nesrečo pred 4 leti, kjer mi je motor od avta zabilo v predel mehurja, medenice, kolka... tako da sem imela eksplodiran mehur, zlom medenice na 3 mestih, totalka zdrobljen kolk in vkleščen ishiadični živec med drobce kosti, poškodbo kolena, nalomljeno ledveno vretence, zlomljen palec na nogi (ki se je kar sam zarasel ker niso opazili v bolnici), udarec v glavo in posledično delno izgubo spomina, vranico so mi hoteli odstranit pa so se zadnji trenutek premislili... tolko, na hitro. Sem bila 5 tednov nepokretna, mrtve noge, potem so me počasi začeli dajat na voziček, nato sem nadaljevala na hoduljo, bergle, eno berglo in zdaj sem brez vsega, samo še malo šepam in ne morem še delat dolgih razdalj... glede na to da sem imela obljubljeno da bom ostala na vozičku, da ne bom nikoli več hodila, in da bom morala imet vrečko za urin, sem se dobro zmazala vn. Verjemi pa da če se sama ne bi tolko trudila, in si sama pomagala z alternativnimi metodami zdravljenja, mi ne bi nikoli uspelo.

'čer! x:)x

Se mi je zataknilo pri študiju – pa ravno proti koncu članka :xx!: in sem vam vsaj en »Oj« prišla rečt x;)x

Imela sem hudo prometno nesrečo pred 4 leti...

Ale' jaz tudi nisem vedela, da si se tako hudo »skištala«. Kar nekaj časa me namreč ni bilo na forumu, stvari za nazaj nisem brala, ker je itak preveč … pa no, saj tudi drugače se mi kar večkrat zgodi, da pridem na na lnf samo :eek: :eek: in pa ajjjaaaa?? :eek: Pač nimam&si niti ne vzamem toliko časa, da bi vse prebrala, kar se tu dogaja in potem je verjetno normalno, da kdaj samo debelo gledam. No ...se mi pa tole tudi v resničnem lajfu dogaja x:Dx da namreč za kakšno novico, trač …izvem zadnja. In potrem itak še ostali zraven Kako pa tega ne veš?!! Pač ne. Pa še fajn se mi zdi, ker se me kot kaže te razno razne kwante (podnapisi: trači, novice opravljive sorte x:Dx x:Dx ) kar izogibajo. x^x x;)x

Kaj sem že hotela prej napisati??

Aja Ale', da če po pravici povem, si kar ne morem predstavljati, kaj bi jaz naredila&kako bi se počutila v tvoji oz.podobni situaciji …

Vprašanje, če bi tako + prenesla vse skupaj. Sama sreča, da se izteka tako kot se in da nisi ena tistih, ki občepijo doma&se smilijo sami sebi, ker potem verjetno res ne bi toliko napredovala...

… in potem še en poduk, kako se prevečkrat v lajfu sekiramo zaradi bedarij!

Da bi le zdravje bilo, pa se vse da! (pri več folka pa žal samo tisto v buči primanjkuje! :o|o: )

Fajn se imejte, počasi bom poskusila članek (po)končati x:Dx potem, če spet ne bom mogla zaspati (že 3 dni :o|o: ) bo mogoče še kakšen dvd-jček padu ... drugače pa komaj čakam jutra!!

A zakaj?

Ker je mati štrudelj iz planinske skute in debelih rozin spekla in komaj čakam, da ga bom za zajtrk! x:px x:Dx x:Dx

Lepe sanje!

Aev. x;)x

Še nekaj sem (spet) pozabila.

Mitra, ne zameri, ampak meni se tudi zdi, da ti je prej una pikapoka bolj pristajala!

Kakor te pač jaz dojemam no …

Saj mogoče te bom tudi v Mitri našla, ampak nekako se mi zdi … presurovo zate.

Ne se pa preveč sekirat, ker če se namreč ti fajn počutiš, se bomo pa še mi privadili!

papa

... Say what you mean

Evo, Aeval, nisem bla solidarna danes...

sem buljila v printe za sestavt seminarsko tri ure skup (vmes uspela cvekat po msnju, napisat mail, lnfarit..) in ni blo nič od mene, pol pa zbrcala sebe in dragega sprobat kolesarsko opremo (me je včer skor prisilil, da sem si une hlače s pleničko kupila.. )

zdaj smo pa z obiski pokončali kup polnozrnatih palačink in gremo spat.

jutr pa resno.. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa še zame mal štrudla pust? :OoO:

p.s. smisliš se mi, ker moraš zdle za faks delat :sori:

Ko bi ti vedel, kok se šele sama sebi smilim! x:Dx x:Dx

Eh, bom že preživela tud ta izpit.

Kr itak - če se zej ne bi učila, bi mogla pa diplomo pisat. Če nič od tega, bi pa ziher kje preko študenta delala...

Tko da skoraj ista pašta x;)x

Bo že, itak sem si bolj kot ne sportsko lagano zastavla vse skupaj, tko da se bo (verjetno) dalo preživet.

.

.

.

Se že vidim, ko bom čez par dni že nekaj kontra temu pisala! x:Dx Sem se že navajena, da mi bo ziher kot vedno kje začela voda teči v grlo in potem bo jok in stok in se bom res vsem morala smilit! x:Dx x:Dx

Ti ... sorry! Tale s skutnim štrudljem bo namreč težka! x:Dx

My favourite, tko da vprašanje, kok bom sploh tiste, ki z mano bivanjski prostor delijo, zraven pustila! x:Dx x;)x

Lumpa, sej vem! x;)x

... Say what you mean

Aev... samo dve izbiri imaš --- al se boriš al pa obupaš... jst sm se pač odločila za življenje.

Dokler nisi v tej situaciji si ne moreš predstavljat kako boš reagiral... ampak ko pride do tega, deluješ... al pa ne... po svojih močeh. Vsak od nas ima preizkušnje v lajfu. Kako ji dojema/sprejema pa je stvar vsakega posameznika. Ne mislit da niso bili dnevi, ko sem se smilila sama sebi... samo potem sem spet poiskala svetlo točko, ki me je vlekla/potiskala naprej, proti novim zmagam. Učiš se pa itak cel lajf, in ko imaš eno zmago za sabo, greš osvajat naslednjo.

**

Srečno pri (po)končavanju članka... xwizardx

p.s. Za štrudl ti pa kr malo zavidam... se mi kar sline cedijo zdej.... x:px x;)x

Lepe sanje tudi tebi... x:Xx xsrcx

Evo, Aeval, nisem bla solidarna danes...

sem buljila v printe za sestavt seminarsko tri ure skup (vmes uspela cvekat po msnju, napisat mail, lnfarit..) in ni blo nič od mene, pol pa zbrcala sebe in dragega sprobat kolesarsko opremo (me je včer skor prisilil, da sem si une hlače s pleničko kupila.. )

zdaj smo pa z obiski pokončali kup polnozrnatih palačink in gremo spat.

jutr pa resno.. x:)x

Eh, pa saj mora bit tud malo pavze vmes! Če ne gre in ne gre je itak bolje pustit, pa kaj drugega it delat, kot pa se nekaj brezveze mrcvarit. Saj ti bo pa po tej pavzici bolje zalaufalo, boš vidla! x;)x

Hej, ti zagotavljam, da so kolesarke nakup leta!! Boš videla, kok bosta ti&tvoja rit hvaležni za tole! x;)x

Jaz sem si jih šele lani al predlani?? nabavla, pa se jim sedaj vsakič skoraj klanjam, ko se iz njih spravljam! Ni važno koliko časa prečepim na bajku, rit me čisto nič več ne boli!

... Say what you mean

Aev... samo dve izbiri imaš --- al se boriš al pa obupaš... jst sm se pač odločila za življenje.

Dokler nisi v tej situaciji si ne moreš predstavljat kako boš reagiral... ampak ko pride do tega, deluješ... al pa ne... po svojih močeh. Vsak od nas ima preizkušnje v lajfu. Kako ji dojema/sprejema pa je stvar vsakega posameznika. Ne mislit da niso bili dnevi, ko sem se smilila sama sebi... samo potem sem spet poiskala svetlo točko, ki me je vlekla/potiskala naprej, proti novim zmagam. Učiš se pa itak cel lajf, in ko imaš eno zmago za sabo, greš osvajat naslednjo.

**

Srečno pri (po)končavanju članka... xwizardx

p.s. Za štrudl ti pa kr malo zavidam... se mi kar sline cedijo zdej.... x:px x;)x

Lepe sanje tudi tebi... x:Xx xsrcx

Lepo si tole napisala! :palec:

Pa res ti želim, da bo šlo samo vsak dan ... samo še na boljše!

Pa ... a se mi samo zdi, al sem pravi raztur naredila s tem svojim štrudljem?! x:Dx x:Dx

Sorči ... si predstavljam, da vam nekako ni smešno!

Jst doma s celim pekačem frišnega štrudlja, vi pa ... nekako ne ...

Jooooj, kok sem lumpa!!! x:Dx

Lahko pa vam vsaj recept za tolažilno nagrado napišem! :inocent:

Obljubim, da je res res še bolj na easy kot pasulj! (pasulja namreč ne znam spacat) in primeren za še tko negospodinjske tipe!

(in tipice x;)x )

... Say what you mean

men se še do hladilnika ne da it, tko da make-a-sthrudl zame odpade x:Dx ima pa sosed dobre slive, pa tema je zdle... (muahaha!) x:Dx x:Dx

xsmx xsmx

Pazi, če ima sosed kakšnega Fifija! x:Dx x;)x

Pa ...po pa že ni tok sile, če praviš da se ti še do hladilnika ne da! x;)x Ko meni pade cuker bi ... ma ja, marsikaj naredila! x:Dx

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...