Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Hvala Aev x:)x

Ja napiši recept... če se mi ga bo dalo delat. x;)x x:o)x

Verjamem da je izi, ma kar se tiče pečenja peciva se nism že kr dolgo s tem ukvarjala...

bi bil pa že čas da se spet lotim malček ustvarjat tudi na tem področju. x:)x

Ostala kuha pa mi ne dela težav... sm pa bolj za mediteranske jedi. xsrcx

zdej pa zadosti za danes... grem probat it spat. Jutri pa nov dan...

nočko x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Hvala Aev x:)x

Ja napiši recept... če se mi ga bo dalo delat. x;)x x:o)x

Verjamem da je izi, ma kar se tiče pečenja peciva se nism že kr dolgo s tem ukvarjala...

bi bil pa že čas da se spet lotim malček ustvarjat tudi na tem področju. x:)x

Ostala kuha pa mi ne dela težav... sm pa bolj za mediteranske jedi. xsrcx

zdej pa zadosti za danes... grem probat it spat. Jutri pa nov dan...

nočko x:Xx

Ok, potem ti postnem ju3 recept za štrudljusa! Neki mi je zej začel comp hecat in je bolje, da se spokam... itak me še un članek čaka... Pa res - bolj na easy ne bi moglo bit, ker če se ga še jaz spravim delat, ki tudi nisem kaj navdušena nad peko ...

Če slučajno pozabim - samo zbrcaj me! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Imela sem hudo prometno nesrečo pred 4 leti

Verjemi pa da če se sama ne bi tolko trudila, in si sama pomagala z alternativnimi metodami zdravljenja, mi ne bi nikoli uspelo.

:eek: :palec:

Po vsem tem kar se ti je zgodilo, vsak ti čast da si se takole pobrala... :palec: :palec:

Je pa res, kot pišeš, če se sama ne bi trudila, ti nihče ne bo mogel pomagat.

Verjamem da ti bo uspelo okrevat popolnoma... :palec: xwizardx :detelca:

Luftarji... x:Xx xsrcx

Alef na prisilnem dopustu od LNF... :o|o:

Oziroma moj PC... :xx!: xrolleyesx :vragec:

Stvar urejena... x^x x^x

Spet bom lahko pametoval tukaj... x:px x:Dx x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Ale

Si napisala tako zgodbo, da me kar mraz ruka.

Svaka ti čast na odločitvi, da boš živela. Tvoj angelček te je vodil k tej odločitvi in trdna volja do življenja.

Sama sebi se pa moraš malo zasmiliti na čase in pasti na dno brezna, da veš kako je potem sladko živeti na osebnih zmagah.

Pa ne mislim da si morala nesrečo doživet, samo to da se zavedaš da imaš tudi slabe trenutke.

To nas dela močne.

Ravno včeraj je negdo komentiral, da gre najraje po liniji največjega upora, da potem lahko zmaga.

Ta misev mi je zelo sedla v uho.

Toliko bi še lahko sedaj pisala kako sem vesela za tebe da si tako premagla najprej smrt, potem nepokretnost, vrečko.....

Brez potrebe bi pisala, samo čestitke lahko. :palec: :palec: :palec:

Kar se pa imena tiče, meni osebno spet nekaj ne sede.

Sploh se ne morem naučit kaj Mitra predstavlja v detajle.

Ne vem kako se reče, mislim da numerologija, nisem ziher.

Kakorkoli premečem črke in iščem izpeljanko, nekaj ne gre.

Sem se malo zaje....

Brzina je moja vrlina hitrost pa slabost.

Zdej pa imam.

Spet bom Marso morila za sprmembo imena.

Žav.

Predlogi, welcome.

xDDx

Še malo branja.

Naj vam tekne tako kot je meni

Le malo je mladostnikov, ki bi znali ceniti zgodnje vstajanje in pomagali ocetu pri delu v druzinskem nasadu oljk ali kje drugje.

Robi ni bil nobena izjema.

Medtem ko jima je Miso, Robijev pes, sledil, je oce veckrat dejal: ''Loti se svojega dela veselo in vedro. Glej, jutro je sveze. Gledas mati Naravo, ki ti ponuja svoje prastare darove. Zaradi tebe so onemeli skrzati, evkaliptusova drevesa se blago zibljejo in te pozdravljajo, zemlja, nezno prekrita z jutranjo roso, se ti odpira.''

Oplazen s skepticnim sinovim pogledom, je oce poudaril svoje besede vzpodbude rekoc: ''V vsakem primeru pa nimamo izbire, kajti delo krepi cloveka.''

Toda tistega dne je bilo edino, kar je pritegnilo Robijevo pozornost, ptice na nebu, cebele, vrtece se po zraku in dezevniki, ki so se zvijali med prstjo. Lopata je bila pretezka in Robi je pocivajoc na njenem drzalu ugotovil, da je mnogo bolj prijetno sanjariti

.

'' Kaj pa mislis, da bos dosegel s tem !? '' , je zavpil oce.'' Zemlja se ne bo sama prekopala ! ''

Toda brezdelje, tako zlahka cenjeno pri mladih, je v Robiju vzbudilo misel in ga navdalo s pogumom, da je surovo (neolikano) odvrnil ocetu: '' Kaksni kleceplazni hlapci smo zaradi dela! Poglej zivali. Ali se je njim treba ubijati z delom, ko pa jim narava daje pocitek in zavetje in ves cas na svetu za igranje? Ljudje bi morali ravnati enako, kajti svet je narejen tako, da se lahko zanesemo nanj. Psi so gotovo srecnejsi kot mi, samo posnemati jih moramo!''

Oce ga je pogledal. Ampak za cuda ni vzkipel od jeze. Nasprotno,le mirno je rekel: ''Kakor ti drago, Robi. Ker bi rad zivel srecno kot pes, pojdi pocivat skupaj z Misom pod tisto veliko olivno drevo. Bom ze sam dokoncal delo. ''

Zbegan zaradi ocetove nenadne velikodusnosti in vesel, da se je resil lopate, je ubogal in se stegnil pod stoletnim drevesom.

Konec dneva je oce brez besed oznanil sinu, da je prisel cas vrnitve domov. In ceprav Robi ni ves dan nic delal, je bil izjemno lacen.

Ravno je hotel planiti po kruhu in juhi iz crnega fizola, ko ga je oce ustavil: ''Ne, Robi! sam si rekel, da bi rad zivel kot pes. No, pri nasi hisi dobi Miso hrano sele, ko mozje koncajo, saj ves, brez dela ni jela, in ker on nic ne dela, si pac zasluzi le ostanke hrane. Pojdi in se mu pridruzi !

Tistega vecera Robi ni dobil ostankov, kajti oce je bil zelo lacen in jih ni pustil. Odsel je spat pozno, pa se to s praznim zelodcem.Toda naslednjega jutra je zgodaj vstal, brez prigovarjanja. Cel dan je tezko delal, prav tako kot oce. Zvecer sta skupaj jedla in oce mu je ponudil del svojega mesa: ''Zato ker si si zasluzil'', je rekel, ne da bi se kaj dodal.

Bolecina vsakdanjega dela nam je vsem vzela pogum. Toda ali naj se vidimo kot suznje ali pa raje kot pol-bogove, katerim je s hrabrostjo in delom omogoceno spreminjanje in preoblikovanje okolja po svoji predstavi? Delo je gotovo eno od plemenitih in hvalevrednih nacinov za spreminjanje sveta v bolj vabljiv in privlacen dom za vse nas.

In vsak clovek lahko prispeva kamen v to zgradbo. Prepricujemo se, da bo zivljenje boljse potem, ko se porocimo, imamo otroka in potem se enega. Potem smo razocarani, ker otroci se niso dovolj stari in verjamemo, da bomo zadovoljni, ko zrastejo.

Kasneje smo spet razocarani, ker imamo opravka z najstniki. Gotovo bomo srecni, ko pridejo iz teh let.. Govorimo si, da bo zivljenje popolno, ko bo nas partner spremenil vedenje, ki nas moti, ko bomo kupili nov avto, sli na krasne pocitnice ali ko se bomo koncno upokojili.

Resnica je, da ni boljsega trenutka v katerem bi lahko postali srecni, kot ta sedaj. Da ravno

ZDAJ !!!

Ce ne zdaj, kdaj pa potem? Tvoje zivljenje bo vedno polno izzivov. Najboljse je kar priznati samemu sebi to dejstvo in biti vseeno srecen. Sreca je edini nacin.

Torej, spostuj vsak trenutek ki ga imas. Se bolj, ce si s clovekom, ki ti pomeni nekaj vec (toliko, da prezivis svoj cas z njim). In zapomni si, cas ne caka nikogar.

Zato, ne cakaj…

…da bos odplacal avto ali hiso.

…da dobis nov avto ali hiso.

…da otroci zapustijo dom.

…da gres spet v solo.

…da koncas solo.

…da izgubis 5 kg.

…da pridobis 5 kg.

…da se koncno locis.

…da se upokojis.

…da pride poletje.

…da pride pomlad.

…da pride zima.

…da pride jesen.

…da umres.

ZDAJ je cas, da si srecen.

Kajti sreca je potovanje in ne cilj,

xsrcx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Uuuu ste bli pridni!!! Sploh Janif na volji za pisat. x:Dx :palec: Fajn! Je lepo prit sem pa najt tolko obveznega domačega branja. x;)x

Evo, Janif :inocent: spet pri času za pisat, volje mi skoraj nikoli ne manjka x:px

Janif.. včasih mam res občutek, da me ti razumeš brez da ti kaj bolj konkretno povem.

Bova mela ful za debatirat ko prideš na obisk. x:)x

Ja veš da se spomnim zgodbe...

---- Pri meni je problem da se mi zdi da včasih prehitevam stvari... -ne vem če razumeš- Jst nekaj začutim da bi lahko blo ok, druga oseba pa lahko rabi več let da pride do istega spoznanja. In če sm jst potem preveč direktna, lahko spravim drugo osebo v neroden položaj, ker ne ve več kako se obnašat v moji družbi... ker ga/jo spravim v zadrego, ali ker se začne preveč obremenjevat s tem ker mi ne more izpolnit želje... Ampak jst še bolj trpim v sebi če sm tiho, če ne povem vn tega kar čutim, in tega kar si želim... pa čeprav v sebi vem da ne more sprejet tega kar si želim... in čeprav vem da s tem reskiram, da izgubim osebo ki mi veliko pomeni... :sori:

Vživljanje v drugega ali kako že x;)x

Sicer pa jst tebi govorim o delovanju xcivx, ker si pri tvoji luni itak petkrat hitrejša v reagiranju xnckrivx No, jst ki bolj cincam, pa iz izkušenj ugotavljam, da enkrat itak pride do tega, kar sem vedel/čutil, da bo prišlo. No, jst na vsako stvar gledam s pozitivne strani in izkaže se, da je čist dobro, da se ali odnos prekine ali pa postavi na en drug nivo x:)x S tem, da jst ne gojim nobenih zamer, ali pa kakšnih sklepov: do konc življenja ne bom govoril/a s tabo, ker se mi zdi to trapast :vio:

Zelo dobro si to napisal! :palec:

Ja jst tudi znam izzivat, samo da včasih pride potem do užaljenosti. x:o)x

Ah, ja, užaljenost, meni se je pa dogajalo, da me je kdo izzival in ko sem reagiral, je bil pa on/ona užaljena, ker znam

bit direkten, pač nisem filozofski tip x:Dx

Ja, zdej sm že čisto brez. xsrcx Malo še šepam, kar je logično, ker mišice še vedno niso utrjene... ampak treniram.

Bravo :onfire: :onfire: Kar pridno treniraj, jst ki laufam že kar nekaj let, vem, da ne gre hitro, ampak gre pa, pa

niti sam ne opaziš, pol sem pa slišal kakšno opombo, včasih pa nisi bil tako razvit x;)x

Hmmm.... samo to ni tko težko izvedljivo. x:px

samo kdo pa ve, kaj vse se bo do takrat še zgodilo... sploh s temi podnebnimi spremembami je težko kaj napovedovat. Poleg drugih okoliščin. x;)x

To je že res, samo hotel sem reči, da bi blo dolgočasno, če bi že vse vedel naprej, ravno nepredvidljivost je zanimiva x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

lpb =lep, pameten in bogat! x:Dx x:Dx

Sej pravim, da se mi zadnje čase nekaj fenclja :inocent: x:Dx

Full čutim tele lunine mene. Drugače spim kot top, včeraj sem pa zijala pol noči kot čuk v strop :o|o:

Ponavadi je sicer tako na kakšno polno luno, ko lahko mirno celo noč prebedim oz. me le zmanjka enkrat zjutraj, ko je že vse svetlo :o|o: Aja, pa menda me na krajce tud buta :inocent:.... Ups, kaj naj drugega rečem x:Dx

:inocent: no, ja, prvo črko sem pa zadel, me je zmotil pol pb, dve črki xscratchx, sem bil pa kr blizu x:Dx

Ja, ti imaš luno tam, kjer je doma (v raku), pa boljš čutiš to dogajanje v vesolju :inocent:, no sej lunine mene

so samo enkrat na teden x:Dx

kok je slovenščina simpatična :2src:

zanimivo, kaj vse ven pade x:Dx

Daaan x:Dx

Ufff kolko ste se razpisali :palec: je blo kar lepo "prit nazaj" in videt da je blo "v luftu" tolko dogajanja x;)x

Včeraj napravila nov rekord, šla peš (nimam več bergel) 2 kilometra.

Ja sej jst sm bla tudi prvič letos. Če bo šlo vse po sreči grem pa ta vikend za en teden na morje... kamp, prikolica, 20 metrov do morja, jadrnica, žur...

xsrcx :palec: Bravo Ale ufff je dober filing ane ko se lahko spet zaneseš na svoje noge x^x

Kaj ti je uspelo prit do morja? Jaz zdržim še 14 dni, potem pa dopuuust :2src: x^x

Za tvojo in mojo diplomo

Se moram prav pohvalit veš - sem bla pridna xDDx - sem se prejšnji teden spravla na teren za diplomo, pa zdaj grem spet, tko da zadeve se končno (spet) premikajo. Je prav fajn občutek ko veš da si pridem in da lahko sam sebe malo pohvališ x:Ix

Jst sem tut odvisen od okoliščin, če je delovno vzdušje, mi gre boljše in zdej si lohk zadam za cilj, vsakič ko se vsedem za diplomo, si moram predstavljat tebe, Vilinči, pa Svečko, kako se trudite in pol že iz kljubovanja nekaj naredit, v stilu, če one lahko, lohk tut jst

Dobra metoda ja - meni tudi dostikrat pomaga če vidim okrog sebe ljudi v akciji :palec: Janif saj samo začeti moraš xupx Za vse nas "diplomo-pisce" xcrossfingx xwizardx da bi šlo čim hitreje in lažje

Sem šel takoj malo bos po mokri travi, shladit podplate...

Uuuu :2src: to je pa takoooo fino x^x ko je trava tko lepo mehka in hladna - pašeee x:px

Imela sem hudo prometno nesrečo pred 4 leti,

Ufff Ale tudi jaz nisem vedla vseh detajlov, ma vse kar lahko rečem je le to da kar tako naprej http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/f030.gif - si prišla že tako daleč s srčno močjo in optimizmom! Vse dobro, pa čim več moči za vse uspehe in rasti, ki še sledijo xwizardx

Ker je mati štrudelj iz planinske skute in debelih rozin spekla in komaj čakam, da ga bom za zajtrk!

x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c080.gif jumiii to se pa takooo slastno sliši!

zdaj smo pa z obiski pokončali kup polnozrnatih palačink in gremo spat.

No - pol pa še tole :eek: pol pa naj ne bom lačna x;)x Še dobro da bo kmalu čas za malico ker me hungry!!! :yumy:

Alef na prisilnem dopustu od LNF...

Oziroma moj PC...

Stvar urejena...

Spet bom lahko pametoval tukaj...

Hehe Alef vidim da mava še vedno podobne težave - jaz doma še vedno sploh ne morem pisat. Čakam na popolni remont PC-ja. Bom vse ruknila dol in še enkrat naložila na novo. Upam da bo potem bolje.

Predlogi, welcome.

Meni je bil tudi tvoj prejšnji prav lušten - pikapolonica verjetno zato ker so mi te žuže tko luštne xsrcx

xDDx

Še malo branja.

Naj vam tekne tako kot je meni

Zato, ne cakaj…

ZDAJ je cas, da si srecen.

Kajti sreca je potovanje in ne cilj,

:palec: Hvala za še eno lepo zgodbico!

Družba - lep dan vam želim x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Aeval

"Ok, potem ti postnem ju3 recept za štrudljusa!

Če slučajno pozabim - samo zbrcaj me!"

ČAKAM!!! :inocent: x:Dx x:Dx x;)x

Wau ste me presenetli s tem! xsrcx xsrcx

... jst sm pa mislila da ve že cel forum... x:o)x Pa res sm že pisala o tem... xnckrivx

V glavnem, hvala vsem x:Xx xsrcx

Po vsem tem kar se ti je zgodilo, vsaka ti čast da si se takole pobrala...

Je pa res, kot pišeš, če se sama ne bi trudila, ti nihče ne bo mogel pomagat.

Verjamem da ti bo uspelo okrevat popolnoma...

Ale

Si napisala tako zgodbo, da me kar mraz ruka.

Svaka ti čast na odločitvi, da boš živela. Tvoj angelček te je vodil k tej odločitvi in trdna volja do življenja.

Sama sebi se pa moraš malo zasmiliti na čase in pasti na dno brezna, da veš kako je potem sladko živeti na osebnih zmagah.

Pa ne mislim da si morala nesrečo doživet, samo to da se zavedaš da imaš tudi slabe trenutke.

To nas dela močne.

Ravno včeraj je negdo komentiral, da gre najraje po liniji največjega upora, da potem lahko zmaga.

Ta misev mi je zelo sedla v uho.

Toliko bi še lahko sedaj pisala kako sem vesela za tebe da si tako premagla najprej smrt, potem nepokretnost, vrečko.....

Brez potrebe bi pisala, samo čestitke lahko. :palec: :palec: :palec:

Ufff Ale tudi jaz nisem vedla vseh detajlov, ma vse kar lahko rečem je le to da kar tako naprej - si prišla že tako daleč s srčno močjo in optimizmom! Vse dobro, pa čim več moči za vse uspehe in rasti, ki še sledijo

Zlati ste!!! :2src: xsrcx

Bravo :onfire: :onfire: Kar pridno treniraj, jst ki laufam že kar nekaj let, vem, da ne gre hitro, ampak gre pa, pa niti sam ne opaziš, pol sem pa slišal kakšno opombo, včasih pa nisi bil tako razvit

Točno to! Deluješ, pa niti sam ne opaziš kdaj napreduješ... potem pa te sreča nekdo na ulici, ki te ni videl kakšen mesec, pa samo gleda... a veš kolko ljudi me veselo pozdravlja ko grem ven, peš ali s kolesom... nekateri sploh ne morejo verjet!!! x:)x In še največji negativci v mestu gledajo zdaj name malček drugače kot so še pred kakšnim letom... čeprav še vedno vidim v nekaterih posameznikih sovraštvo do mene... samo se je za vprašat zakaj?!! Sami nočejo spremenit svojega lajfa na boljše, in sovražijo vseh okrog sebe, ki so bili sposobni to naredit. Lažje je slabo govorit o drugem.

Bravo Ale ufff je dober filing ane ko se lahko spet zaneseš na svoje noge

Ja ful lep občutek je. Včasih se počutim tko lahka xsrcx (kljub preveliki telesni teži x:o)x )...

Mitra

"ZDAJ je cas, da si srecen.

Kajti sreca je potovanje in ne cilj. xsrcx "

Se popolnoma strinjam. :palec: :palec:

janif

"Sicer pa jst tebi govorim o delovanju, ker si pri tvoji luni itak petkrat hitrejša v reagiranju. No, jst ki bolj cincam, pa iz izkušenj ugotavljam, da enkrat itak pride do tega, kar sem vedel/čutil, da bo prišlo. No, jst na vsako stvar gledam s pozitivne strani in izkaže se, da je čist dobro, da se ali odnos prekine ali pa postavi na en drug nivo S tem, da jst ne gojim nobenih zamer, ali pa kakšnih sklepov: do konc življenja ne bom govoril/a s tabo, ker se mi zdi to trapast

Aja, potem je moja Luna kriva... x:px Le kaj je potem krivo za mojo zmedo pri čustvih?

Bi ti meni malo pogledal v mojo karto? Ti napišem na OS? Pa ti razložim malo več kaj me zanima?

Najbrž imaš res dar za vživljanje v drugega, pa lahko potem začutiš kaj se dogaja z drugo osebo. Saj jaz imam tudi kar močno to. Včasih čutim prijatelja/prijateljico na razdaljo, brez telefona, brez nič da bi mi povedal/a kaj se dogaja z njo/njim... in me potem kliče čez kakšen dan, mesec, pol leta, ko pač začuti da rabi... in mi pove točno to kar sem jst v sebi že vedela.

janif

"...bi blo dolgočasno, če bi že vse vedel naprej, ravno nepredvidljivost je zanimiva"

Imaš prav, nepredvidljivost je res zanimiva, samo priližno je pa že fajn vedet v katero smer bi rad šel... ker če ne si kot pink-ponk žogica, ki jo odbiva z ene smeri v drugo... sicer se jst včasih počutim kot regratova lučka, ki jo premetava v vetru, ampak hkrati čutim da me nese v pravo smer... vmes pa odkrivam nove kraje, dogodivščine, spoznavam ljudi, živali, svet... pridobivam izkušnje, padam in znova vzletim....

Kaj ti je uspelo prit do morja? Jaz zdržim še 14 dni, potem pa dopuuust

Ni mi uspelo ne, žal.

Kam pa greš na morje?

Predlogi, welcome.

xDDx

Pikapolonica -- skupaj pisano, ne kot prej ... se mi zdi da še najbolj pooseblja tebe, tudi sam pomen je pozitiven, kar rabiš pri svoji rasti... in tudi si jo predstavljam kako na zelenem, zibajočem se listu vrh drevesa pripoveduje ostalim svoje zgodbice... xsrcx

p.s. Žal sm mogla smeške brisat... razlog pa že itak vsi vemo x:Dx

Aja, zdaj pa PREVEČ CITATOV! :vragec: No prav, jih pa pobarvam... x:o)x

Nimam smeškota ki bi skakal, ampak mi je predlog všeč.

Kar se negativcev ki te gledajo tiče, pa samo tako naprej. Sami sebi v skledo serjejo.

Prihodnost? Janif ve vse.

No, pa še nekaj od sobotnega hribolazenja. Zanimivo, kako sva z bratom prišla do te ideje :inocent:, on je predlagal, da bi šla enkrat na polno na Komno, jst pa da bi šel pol še kakšen krog, ker samo na Komno, mi glih ni. In zato sem predlagal še Mahavšček in Bogatin. Pol je povabil pa še mami, gor je polno rož, za čaje ..., ampak je šla že petič gor, tako da smo bili zmenjeni.

Na Komno je šlo kar hitro x:)x, počutil sem se kot na Tour D'France v boju za zmago na gorski etapi, priznam, da sva sekala bližnjice,če so bile, mal je blo mokro, tako da je mal zdrsavalo, tako da sva "ubežnike" gladko prehitevala, blo je v stilu, eni so pred nama, aja, so že za nama xnckrivx Na koncu mi je brat mal ušel, lažjiruzak.press :inocent:, no ne za dost, za tri, štiri minute, v glavnem uro in petindvajset minut sem rabil, če koga slučajno zanima, je brat rekel, da sem kot Valjavec, mam en svoj stalni tempo, on je pa bolj za skoke, sam ga lohk tut zmanjka x;)x No, sej nisva šla tekme, bratovski obračun x:Dx, ampak tako za popestritev poti.

Ko sva prišla gor, je nekaj zagrmelo v daljavi, eh orientacija mi še vedno ni močna xcivx, izkazalo se je potem, da je to v Tolminskem koncu, najina smer je bla ful bolj desna, no midva sva šla, brat ni imel čist nč samo za obleč :vragec:, najprej levo proti planini Govnjač (pot proti Voglu), začetek zelo obetaven x:o)x, ozka pot, strmo navzdol med vejami, prav nč fajn, se je takoj vidlo, da je zlo obiskana :inocent:, no po ene desetih minutah se je le mal odprlo in pol je blo lepše, sploh ko sva že videla planino Govnjač in ostanke iz prve svetovne vojne, čestitke za novo postavljene table :palec:, s fotko, tako da si človek lažje predstavlja, kaj je tam res bilo. Seveda sva jih mogla mal pregledat, no sej ni kaj dost za videt, so mel pa vodo takrat s planine, sam se nisva mogla predstavljat, kje bi bla tista voda x:)x Sem pa ravno prebral, da ta planina sodi med slovenska mrazišča, tudi več kot -40 stopinj pozimi seveda, so že namerili. Zdej mi je jasno, kaj pomenijo tiste stopinje v koči pod Bogatin, najnižja temperatura na planini Govnjač, julij 2006 -9,4 :eek: Mene ni nič zeblo, če koga zanima, pa vreme je lepše kazalo, sicer bolj oblačno, ampak ta hudi oblaki so bili daleč x;)x Sva srečala pa prva živa bitja od Komne in to so bile krave, najprej so ble bolj stran, pol so naju prišle pa pozdravit (ni za tiste, ki se jih bojijo xnckrivx) Pot proti Voglu je zgledala kar lepa, proti Mahavščku pa niti ne, za začetek sva naletela na na koprive, seveda v kratkih hlačah oba (no jst sem imel v ruzaku tut spodnji del), mal sva obadva pokasirala, ker so ble ene bolj skrite med enimi večji listi (nisem botanik :inocent: ), tako da sva se odločila (dve varianti sta bili bližnjica proti Mahavščku, tako je pisalo ali pa običajna pot) kar po bližnjici, so jo krave mal ojačale, tako da se je dalo mimo kopriv, običajna pot je zgledala kot pot med velikolistnato travo, spodaj pa za dodatek koprive, pa ledino bi orala x:Dx

Koprive so bile tako hitro za nama, pol je blo pa lepše, dokler nisva prišla v strmino in je bližnjica pokazala zobe x:Dx No, dol ravno ne bi hotel po tej poti, gor pa nekako rineš, s palcami se orng odrineš, kje si lohk pomagaš tut z rokami x;)x Ko sva pa to strmino premagali in prišla na običajno pot sva pa kmalu prišla do planote, tam je blo pa je lepo :2src:, taka uvalasta planota, čisto obdano z malo višjimi hribi, tam bi kar bil, naprej je blo pa lepo, razgled naokoli in ko sva mela malco, lej to, eni ljudje sicer kar nekaj naprej, nisva edina x:Dx No in ko sva prišli že bližje Mahavščku, pa niso bili več daleč pred nama, počasni so.press x:Dx, na grebenu je blo ful zanimivo, ker je meglico čez nosilo, čeprav nekega vetra ravno ni bilo. No do vrha jih še nisva ujela, na vrhu pa, so ble štiri bejbe x:)x iz Bohinjske Bistrice, kar na trodnevnem izletu, tako da smo se pol zaklepetali in sem čisto pozabil pomahat :inocent: Pol pa malo dol, pa spet gor na Bogatin in že dol proti Bogatinskemu sedlu, spusti niti niso bli ne vem kolk vabljivi, no nekak smo šli. Pol so šle pa one proti Krnskim, midva sva pa mami srečala, je prišla do sedla in nazaj grede je blo mal obnove botanike, no sej nekaj sem pa vedel :inocent: Pa še dve tabli sta bili taki kot na planini Govnjač, tudi pod Bogatinskim sedlom je blo celo naselje skladišč, tam kjer je koča pod Bogatin, se pa itak še vidijo ostanki (koča je edini ostanek bolnice).

Pol pa še jota in v dolino, mamikrhitrohodi.press, pri Slapu Savici smo še vodo točili, take nimamo v Ljubljani, pol pa proti domu.

Sem hotel eno kratko poročilo napisat, pol sem pa čist not padel x:Dx

Kot ponavadi, preveč smeškotov ..., sej brišem, brišem, a še ni dost, zdej pa je.

Po pravici povedano - FOVŠ!

Jst pa spet ne bom mogla nikogar nikamor v naturo zvleči :o|o: Ok, mati bi se šla sončit, meni pa tole nekako ne diši ... Luft, natura, gojzarji al pa bajk, pa za spremembo bi šla še s kom kam, ker ... čeprav me največkrat povleče v samotarske športe, včasih paša tudi malo družbe

Tko da le glej, da boš še za nas užival! Če se bom pa le spokala kam...pa itak da bom vse zgobcala, ko pridem nazaj!

Ane Jst vedno kamorkoli grem, reklamo delam!

So mi pa še posebej všeč narečja.

Tko da - Mahawščk!

To je pa čist po indijansko x:Dx

Tut zate sem užival, glej poročilo x:px

Ma sigurno uživaš... samo nisem pa nič gledala če mi kdo maha.

Naj frendica je imela prometno ponoči, izpahnjena ključnica, v ponedeljek ima operacijo.

Sem se zbudila ob 4h zjutraj, čez pol ure pa sporočilce dobila... itak da potem nisem več zaspala.

Za frendico xwizardx

Sem užival, "kratko" poročilo je zgoraj.

Janif

Ful dobro. me veseli da kdo tako lepo opiše potovanje po hribih in gorah.

iščem model ki bi šel z menoj malo na kakšno transvezalo za nekaj ddni, pa ne najdem, tako da me zelo veseli kakšen "normalen" podvig v hribe.

Mene osebno je minilo kolovratit sama po hribih, odkar sem srečala divje prašiče na sredini hriba.

A si Marso predstavljaš, ko jih je srečala na srebini barja.

Kar tako naprej

Nimam smeškota ki bi skakal, ampak mi je predlog všeč.

Me veseli! xDDx

:hepko: :onfire:

--- če hočeš tega prvega, napiši hepko pa dvopičje pred njim in za njim, če hočeš drugega pa onfire in ravno tako med dvema dvopičjema... poskusi x;)x

Kar se negativcev ki te gledajo tiče, pa samo tako naprej. Sami sebi v skledo serjejo.

Vem, ampak včasih pa vseeno zaboli. :sori:

Samo se ne dam!!! x^x x:)x Na srečo je še vedno tolko pozitivčkov okrog mene... pa tule tudi! xDDx xsrcx

Oho, zdaj pa še poročilo!!! Ful dobro! :palec: xsrcx Pa še dobro da nisi mahal, ko itak nisem gledala... x:px x;)x

Danes je očitno Merkur ful močen ko tolko pišemo... pa niti sanja se mi ne o kakšnem zamorjenem razpoloženju, odkar sm tu gor se mi usta vedno bolj navzgor vihajo... x:Dx x;)x

Đizs, a ste zmešani, pa kaj tok pišete, jst sem hotela imeti manjšo pavzo med učenjem, ne pa da obtičim za compjutrom celo uro?!

x:Dx x:Dx

Pa da me slučajno kdo narobe razumel! Hecam se! x;)x

Včeraj zvečer mi je lnf zablokiral, meni se je pa še tok čvekalo :o|o:

Un konec članka še kar čaka .... preveč je duhamoren in sem se raje spravila druge zapiske študirat, pa še malo tečnarit, ker opažam, da sem že uspelo pozabit oz.zabrkljat tisto, kar sem prejšnji teden kao že obvladala :o|o: :xx!:

Tko, Ale' da ne bom ostala kaj dolžna x;)x

štrudljus na najbl easy način:

Rabiš:

- 1 kupljeno listnato testo - uno, kjer sta po 2 kvadra v zavitku (od hokus pokus, pa tud mercatorjevo je dobro, al pa pečjakovo )

-1/2 kg sladke skute (komot kupljene, še boljša je domača)

-cca 100 g rozin

- 1/2dl ruma

- 1 jajce

-1 tekočo sladko smetano

-sladkor (ene 3 jedilne žlice)

-1 vanilin sladkor

-2 jušni žlici drobtin

-malo masla

-malo sladkorja v prahu

-pikič ostre moke

Torej:

- odtališ listnato testo.

- še par ur prej daš rozine močit v rum (če se prej napijejo so bolj sočne, lepe&okrogle, štrudelj ima full boljšo aromo, kot če daš ti 2 sestavini ločeno v maso).

- v posodo daš sladko skuto, dodaš stepeno sladko smetano, 2-3 jedilne žlice sladkorja, vanilin sladkor, šoto (vzemi rumenjak +sladkor, stepi v šoto, beljak prihrani), rozine z rumom, vse skupaj zmešaš in paziš le to, da sproti preveč file ne poješ, ker če ne jo za v štrudelj zmanjka! x:Dx

- odmrznjeno testo kar na tanko zvaljaš. Najbolje je, da si kar po svojem pekaču narediš mere tako, da bosta pač šli obe roli štrudla ena poleg druge lepo not.

- v ponvi raztopiš malo masla in prepražiš drobtine. Te razporediš po razvaljanem testu (itak -pol na eno, pol na drugo testo), razporediš na to še maso, zrolaš, konce testa lažje »zlepiš« na štrudelj, če jih malček z maslom namažeš in položiš v pekač namazan z maslom (ki ga jaz ga še malo z ostro moko posipam) tako, da je z robovi navzdol. Premažeš z malo beljaka in napikaš z vilico/zobotrebcem, da se štrudeljčka ne razpočita.

- peč daš najprej na 200°, potem za 10 min zmanjšaš na 180° in skupno pečeš pribl.40-45min.

Čez nekaj časa – vendar še toplega – posipaš s sladkorjem v prahu .

-Ohlajenega postrežeš.

Upam, da ti bo okusen, če se ga boš kdaj lotila!

Zej pa grem nazaj k svojim bukvam, se oglasim še kasneje kaj!

... Say what you mean

Hej,

Sem že nazaj.

Trapasto učenje! :xx!:

In še bolj trapasto je, če maš fotra non-stop doma in mora nujno na vse grlo gledat TV, sobo pa maš zasedeno zarad materiala za diplomo! De best okoliščine, ja! :o|o:

Mah ... bom že kako v nadomestni sobi potrpela!

nimajo Fifija, vsaj zuni ne x:Dx :palec:

punce znate bit kr ...khm... odločne ko ste lačne, ja

Bejba, pa naj bo še tok huda, ko ji pade cuker ... ma to samo laufiiii daleč proč! x:Dx x;)x

Kako pol ... si potem dobu kaj od sosedove češplje? :inocent:

x:Dx x:Dx Jap, pa res se malo sumljivo bere tole! x:Dx x;)x

:inocent: no, ja, prvo črko sem pa zadel, me je zmotil pol pb, dve črki, sem bil pa kr blizu

Ja, ti imaš luno tam, kjer je doma (v raku), pa boljš čutiš to dogajanje v vesolju, no sej lunine mene

so samo enkrat na teden

He, he , saj ti gre dobro s temi kraticami! :palec:

Pa don't worry, drugače jih ne uporabljam tok, ponavadi le v sms-ih, ko ITAK napišem 3x predolg roman in moram potem na raznorazne načine krajšat s lp, fsm ipd. x;)x

Jah, fajn ane - lunine mene so samo SAMO 1x na teden?!

Moja mati tud full happy, ko me je treba prenašat!

In jaz tudi, ko moram sama sebe!

:o|o: x:Dx

Se bom pač pretvarjala, da mi je fajn, če čutim vsak ... ki se na nebu zgodi, pa bo! x:Dx

Si nam pa - zopet - super poročilo spisal! x:)x

Fajn, da si užival! Jaz tudi komaj čakam, da se bom spet spokala kaj v hribe, domači pa nič kaj na volji :o|o:

Daaan

Kaj ti je uspelo prit do morja? Jaz zdržim še 14 dni, potem pa dopuuust

Se moram prav pohvalit veš - sem bla pridna - sem se prejšnji teden spravla na teren za diplomo, pa zdaj grem spet, tko da zadeve se končno (spet) premikajo. Je prav fajn občutek ko veš da si pridem in da lahko sam sebe malo pohvališ

Dobra metoda ja - meni tudi dostikrat pomaga če vidim okrog sebe ljudi v akciji :palec: Janif saj samo začeti moraš Za vse nas "diplomo-pisce" da bi šlo čim hitreje in lažje

Meni je bil tudi tvoj prejšnji prav lušten - pikapolonica verjetno zato ker so mi te žuže tko luštne

Družba - lep dan vam želim

Pih, jst sem pa že skoraj pozabila, kako morje sploh izgleda :o|o:

Ga bom pa konec septembra mogoče vsaj za vzorec deležna. Bolje kot nič! x;)x

De best za diplomco! :palec: Slišiš, Janif??

x;)x

Kar težko sline požeram, pa bom raje naredila štrudelčka.

Hi, hi, sem res lumpa s tem štrudljem! x:Dx x:Dx

Se ga pa splača naredit - obljubim!

Pa ... ne hiti z imenom. Mogoče se boš Mitre tudi naučila/hotela pikapolonco nazaj, al pa nekaj 15-ega.

(čeprav jaz tudi za pikopoko navijam x;)x )

Počakaj raje, da se imena res naveličaš/ugotoviš da to ni to in potem kaj naredi.

Pa srečno!

P.S.: Grrr ko je treba smeškote brisat! :vragec:

... Say what you mean

Đizs, a ste zmešani, pa kaj tok pišete, jst sem hotela imeti manjšo pavzo med učenjem, ne pa da obtičim za compjutrom celo uro?!

Pa da me slučajno kdo narobe razumel! Hecam se! x;)

xsmx xsmx

x;)x

Vedno ti uspe da se režim, ko berem tvoje poste (pa ne vzet za slabo, smeh je za zdravje xDDx )

Tko, Ale' da ne bom ostala kaj dolžna x;)x

štrudljus na najbl easy način:

:wOOt: Fuuul dobro si napisala!!! :palec: :palec:

Ponavadi se v receptih ne znajdem najbolje, pa potem improviziram...

Tega si bom pa kar sprintala, pa MORA ratat! x:px

NAJLEPŠA HVALA!!! x:Xx xsrcx

p.s. Pa kakšno diplomo to delaš? Iz česa?

xsmx xsmx

x;)x

Vedno ti uspe da se režim, ko berem tvoje poste (pa ne vzet za slabo, smeh je za zdravje xDDx )

Tnx! x:Ix

Jeeeej, jaz pa ne za brez veze afn guncam! :hepko:

x;)x

:wOOt: Fuuul dobro si napisala!!! :palec: :palec:

Ponavadi se v receptih ne znajdem najbolje, pa potem improviziram...

Tega si bom pa kar sprintala, pa MORA ratat! x:px

NAJLEPŠA HVALA!!! x:Xx xsrcx

p.s. Pa kakšno diplomo to delaš? Iz česa?

Tnx še za tole!

Sem namreč tudi sama taka, da pri receptih (oz.stvareh, ki jih ne poznam/delam prvič) rabim zelooo na široko in pestro razlago, ker če ne, si vse nekaj po svoje (ponavadi narobe) razlagam.

Saj bi še kakšen receptek dodala, ampak se bojim, da za peko nisem ravno nek štručko...

Če pa kaj uspem spacat - dobite na znanje! x;)x

Pa itak, da ti bo ta štrudljus ratal!

Jaz si vedno rečem - če dam same dobre stvari not pa ja mora kaj užitnega nastati ven!

Pa itak nimaš sploh kaj za pomutit! No, malo je od skute odvisno, pa kako ga pečeš - zna ratat suh, ampak to še zdaleč ni katastrofa!

Boš pa itak po prvem poskusu potem za naslednjič vedela kako in kaj spremenit, če kaj slučajno ne bo Ok (pre/malo sladko, preveč rozin ...)

Za diplomo pa imam nek neobjavljen material in še kar zapleteno situacijo.

Full povedal s tem, ne :inocent:

Si bom naslednjič malo več časa vzela, pa kaj razložila, čeprav nisem prav ziher, da te bo zanimalo ...

...letim zej ... pride mati s šihta, pa bom kaj za večerjo uštimala.

papa x;)x

... Say what you mean

Sej bi bilo vse vredu, če nebi bila poklicni slaščičar. (trenutno z napako)

Problem nastane takoj, ko se kaj lotim pacat.

Vse recpte znam napamet in nič ne tehtam, tako da se meni zdi da ima vsaka stvar enak okus.

Kakšen takle recept mi je zelo dobrodošel, da se monotonost zamenja.

Kdaj bi jest dala stepeno smetano v zavitek ne vem.

Sigurno spremeni izgled in okus.

Če ima kdo željo po kašni drugi sladici, pa kar prašajte.

Naprej se bomo zmenili na Prehranskem linku.

Tnx! x:Ix

Jeeeej, jaz pa ne za brez veze afn guncam! :hepko:

x;)x

xDDx x:Dx x;)x

Bom poročala ko ga naredim... edino una ostra moka me moti, ker je ne uporabljam sploh in se mi zdi kr neki kupovat za 2x potrest, pa da bo potem v omari črve hranla... a lahko z navadno moko? x?x :inocent:

Za diplomo pa imam nek neobjavljen material in še kar zapleteno situacijo.

Full povedal s tem, ne :inocent:

Si bom naslednjič malo več časa vzela, pa kaj razložila, čeprav nisem prav ziher, da te bo zanimalo ...

...letim zej ... pride mati s šihta, pa bom kaj za večerjo uštimala.

papa x;)x

Me BO zanimalo. xyesx :flowerface: Sej lahko tudi v OS če ni za sem...

Sm radovedna kaj tolko raziskuješ, da rabiš celo sobo samo za diplomsko... x8Dx

Sm pa za mojo seminarsko raziskovala od Antona Laščaka (ti je kaj znano)? Pa zelo težko prišla do podatkov. Denacionalizacija. x;)x xrolleyesx Pa je bil eden najboljših slovenskih arhitektov!!! Ampak "naši" so ga zatajili, Italijani pa "posvojili", ker je Gorica postala italijanska. xrolleyesx Rojen v Ročinju, potem je živel v Gorici, največ je pa deloval v Egiptu, kjer je bil glavni dvorni arhitekt.

Že kaj bolj znano?

No za park Rafut si pa verjetno že slišala... x:)x Pa za vilo v njem, zgrajeno v neoislamskem slogu... x;)x

Zdaj je že več podatkov na internetu, takrat sm pa imela celo akcijo z vodilnimi na področjih, ki so kakorkoli imeli povezavo s tem... smo se borili da je ne bi župan prodal na licitaciji... :vragec: :sori: Na srečo nam je uspelo. xDDx

Sem se malo zaje....

Zdej pa imam.

Žav.

Ime, nick... x?x

Vprašaj se kaj ti pomeni.

Zakaj si ga izbrala, ni pomembno kaj to ime pomeni v resnici, kaj predstavlja, pomebno je edino to kaj pomeni tebi.

Zamenjaj ga, če hočeš, ampak zamenjak ga edino če TI čutiš da ni pravo.

Vsi drugi razlogi za menjavo so nepomembni.

Sem se malo zaje....

Zdej pa imam.

Žav.

Ime, nick... x?x

Zakaj si ga izbrala, ni pomembno kaj to ime pomeni v resnici, kaj predstavlja, pomebno je edino to kaj pomeni tebi.

Zamenjaj ga, če hočeš, ampak zamenjak ga edino če TI čutiš da ni pravo.

Vsi drugi razlogi za menjavo so nepomembni.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

xDDx x:Dx x;)x

Bom poročala ko ga naredim... edino una ostra moka me moti, ker je ne uporabljam sploh in se mi zdi kr neki kupovat za 2x potrest, pa da bo potem v omari črve hranla... a lahko z navadno moko? x?x :inocent:

Me BO zanimalo. xyesx :flowerface: Sej lahko tudi v OS če ni za sem...

Sm radovedna kaj tolko raziskuješ, da rabiš celo sobo samo za diplomsko... x8Dx

Sm pa za mojo seminarsko raziskovala od Antona Laščaka (ti je kaj znano)? Pa zelo težko prišla do podatkov. Denacionalizacija. x;)x xrolleyesx Pa je bil eden najboljših slovenskih arhitektov!!! Ampak "naši" so ga zatajili, Italijani pa "posvojili", ker je Gorica postala italijanska. xrolleyesx Rojen v Ročinju, potem je živel v Gorici, največ je pa deloval v Egiptu, kjer je bil glavni dvorni arhitekt.

Že kaj bolj znano?

No za park Rafut si pa verjetno že slišala... x:)x Pa za vilo v njem, zgrajeno v neoislamskem slogu... x;)x

Zdaj je že več podatkov na internetu, takrat sm pa imela celo akcijo z vodilnimi na področjih, ki so kakorkoli imeli povezavo s tem... smo se borili da je ne bi župan prodal na licitaciji... :vragec: :sori: Na srečo nam je uspelo. xDDx

Ooj, spet jst.

Ma ... ne da se mi it nazaj učit, pa bom malo tu visela.

Moke ti SPLOH ni treba rabit, če je nimaš! Jaz jo pač malo posipam po pekaču, ker ga zelo malo namažem z maslom (mi sploh ni do tega, da bi mi spodnji del štrudlja miceno masten postal) ker če potem malo mokce posipaš čez, se ziher ne sprime.

Tko da če imaš dober pekač/namažeš pekač kot normalni ljudje x:Dx moke ne rabiš. Je pač samo en teh kuharsko-spretniških trikcev, nikakor pa nujno potrebno! x;)x

Park Rafut un una speeecjalna vila - itak poznam! :D

Za Laščaka tudi slišala v povezavi s tem, nikakor pa nisem vedela, da je iz Ročinja!! Al pa da je delal v Egiptu. Super za tale poduk!

Pa taljani ...

Za moje pojme sta stara Gorica, pa Trst in ostale vasice/kraji ki so danes sicer na drugi strani meje, še vedno lepo slovenske!!

In kako si nekoga, ki je slovencev sin za taljana narediš mi pa tudi ni preveč ... simpatično.

Ok, ti bom opisala mojo diplomco!

Mogoče še danes, če ne pa čimprej x;)x

Trenutno imam misli namreč čisto drugje ...

Full se mi ustvarja nekaj ...

(vedno, ko ne delam nečesa, kar bi dejansko morala - v tem primeru študirala, si moram nekaj vsaj za silo "koristnega" izmislit, da me potem pretirano vest ne peče, da mečem dragocen čas proč )

Par dni nazaj sem si tako iz istega filinga ogrlico naredila. Kroglasto sploščene kroglice predvsem iz bolj pastelno turkizne fimo mase, vmes pa redke kroglice iste oblike iz (mislim da) belih školjkic, lesa in pa temno modre fimo mase.

Ni švoh. Samo spravit se še moram, da jo bom dejansko nosila.

Navadno okrog roke lahko svašta natlačim, pri uhanih in ogrlicah se pa zatakne. Ne maram glomaznosti. Ne znam nosit izrazitega nakita. Težko že kaj več kot srebrno verižico z mini obeskom in mini uhani.

Bwo xnckrivx

Alef ooj! :D x;)x

... Say what you mean

No super če ne rabim moke, ker se mi zdi res brezveze 1 kg kupovat samo za to... sej ne da je zdej ne vem kako draga, samo pri hrani sm taka da ne maram razmetavat z njo. Raje nimam če ne nujno rabim. Pa gledam na to da nimam zelenjave in sadja po vrečkah v hladilniku, ampak lepo zloženo v škatli, da takoj najdem kaj je not... pri kuhanju sm pa res stroga, se pozna da sem delala v gostinstvu (tudi), ker je bila pomembna vsaka sekunda, je bilo pač vse tko zloženo, da si imel takoj pri roki, pa da si vedel kaj imaš in kaj moraš nabavit. Hladilnik mora bit zložen, pa ostala hrana tudi...

Sej da se ne bo zdej slišalo kot tipično devičje, te lahko potolažim da postelja in kopalnica nista pa skoraj nikoli pospravljeni... se mi je zdelo prav smešno ko je prišla prijateljica z njeno 6-letno hčerko na obisk, ki je btw Oven z Asc v Devici (tamala), in mi je začela govorit kako bi morala pospravit, kako bi to pašalo tja, kako ono.... mislim... sej jo mam rada, mi je kot hčerka, samo z njo bi težko funkcionirale če bi živela pri meni (al pa bi skoz ona pospravljala, jst pa razmetavala x:Dx x:o)x ).

Za moje pojme sta stara Gorica, pa Trst in ostale vasice/kraji ki so danes sicer na drugi strani meje, še vedno lepo slovenske!!

In kako si nekoga, ki je slovencev sin za taljana narediš mi pa tudi ni preveč ... simpatično.

Imam popolnoma enako mnenje... nisem nacionalist, imam rada Italijo (sej veš x;)x ), samo na to sem pa še vedno občutljiva.

Una ogrlica je pa točno taka kot je meni všeč! :2src: Sploh kombinacija barv!

In turkizna je itak moj zaščitni znak! xDDx Moja najbolj pogosta barva majc. Me frendi že od daleč vidijo. x:Dx

Sicer pa glede nakita - prstanov ne prenesem, dosedaj sm še vse zgrizla... zapestnic niti (celo v bolnici uno plastično sm utrgala ker me je delala živčno), verižice pa edino belo zlato (obesek na sončka pa še vedno iščem takega kot bi želela imet... so celo frendice iskale po drugih državah, pa se mi še vedno skriva).

Ime, nick...

Ime pomeni.

Ne vem kaj.

Čutim ga lepo, z odporom.

Če mene kdo zna razložit, svaka mu čast.

Zgubljena? Ne. Neodločna.

Spremembe bodo, samo uprašanje časa. xsrcx xsrcx :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...