Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Glede na to da imam sama ful vodnarskih lastnosti, lahko kle potrdim, da je nasploh Vodnarje zelo težko razložit, še manj razumet... ne vem zakaj ampak meni ste pa najljubši, najbližji, vsem posebnostim navkljub in včasih ravno zaradi njih. Ravno zato se tu počutim najbolj doma. Ne sekiraj se zaradi imena, prespi, prepusti se in mogoče boš začutila kaj ti je bližje... sprosti se, meni takrat največ idej pride samih od sebe... bolj kot se matram in študiram, manj idej imam.... Dovoli si da začutiš... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Pa nekaj me res močno zanima?!! S katerega konca Slovenije je "KLE"??? Pred leti sm se nalezla tega izraza, od ne vem koga in ne vem kje... iz zdej se mi frendica smeji, vsakokrat ko to zasliši.. ker niti približno ni z naših koncev... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 No super če ne rabim moke, ker se mi zdi res brezveze 1 kg kupovat samo za to... sej ne da je zdej ne vem kako draga, samo pri hrani sm taka da ne maram razmetavat z njo. Raje nimam če ne nujno rabim. Pa gledam na to da nimam zelenjave in sadja po vrečkah v hladilniku, ampak lepo zloženo v škatli, da takoj najdem kaj je not... pri kuhanju sm pa res stroga, se pozna da sem delala v gostinstvu (tudi), ker je bila pomembna vsaka sekunda, je bilo pač vse tko zloženo, da si imel takoj pri roki, pa da si vedel kaj imaš in kaj moraš nabavit. Hladilnik mora bit zložen, pa ostala hrana tudi... Sej da se ne bo zdej slišalo kot tipično devičje, te lahko potolažim da postelja in kopalnica nista pa skoraj nikoli pospravljeni... se mi je zdelo prav smešno ko je prišla prijateljica z njeno 6-letno hčerko na obisk, ki je btw Oven z Asc v Devici (tamala), in mi je začela govorit kako bi morala pospravit, kako bi to pašalo tja, kako ono.... mislim... sej jo mam rada, mi je kot hčerka, samo z njo bi težko funkcionirale če bi živela pri meni (al pa bi skoz ona pospravljala, jst pa razmetavala ).Čisto razumem - jaz tudi ne bi kupovala nekega živila, ki ga drugače sploh ne uporabljam zarad ene malenkosti v nekem receptu (btw kje folk stakne npr.arašidovo maslo?? Recept pa kao slovenski )Pri meni je pa hladilnik al full naložen (ampak vem, kje je kaj) al pa spovsem kontra - le par stvari, ki samevajo not.Odvisno v kateri fazi sem:ravno prišla v štud.sobo/ se moram kam spokat oz. so naši ravno šli na dopust/zadnj dan preden pridejo Imam pa kopalnico rada spedenano! Pa spolirano!Zato pa soba bolj trpi - kupi knjig, zapiskov, kulijev, foto, comp., osebna krama, cunje ...Ne bi preveč natančno Pa kolikor dolgo sem že po študentih, najemniških sobah - s folkom, ki nima redu oz. s packi ne zdržim dolgo. Popizditis.com Ampak če bi imela koga pretirano pedantnega zraven, bi se mi pa verjetno tud fencljalo ... Imam popolnoma enako mnenje... nisem nacionalist, imam rada Italijo (sej veš ), samo na to sem pa še vedno občutljiva. Una ogrlica je pa točno taka kot je meni všeč! Sploh kombinacija barv! In turkizna je itak moj zaščitni znak! Moja najbolj pogosta barva majc. Me frendi že od daleč vidijo. Sicer pa glede nakita - prstanov ne prenesem, dosedaj sm še vse zgrizla... zapestnic niti (celo v bolnici uno plastično sm utrgala ker me je delala živčno), verižice pa edino belo zlato (obesek na sončka pa še vedno iščem takega kot bi želela imet... so celo frendice iskale po drugih državah, pa se mi še vedno skriva).Fajn, da je še komu všeč!Sama sem sicer večinoma v temnih cunjah, ampak favourite mi je prav modra (čeprav mi folk, ker sem ponavadi vsaj z 1 kosom oblačila v črni, tega sploh ne verjame ), še posebej kakšne mešanice - ala turkizna, tudi petrolej (če ni preveč kovinska). Prav tale turkizna me zadnje čase še posebej nekaj meče. Ko sem bila mala mi je bila pa zelena zelo zelo všeč. Menda celo tako, da mi je mama pripovedovala pravljico o Zeleni Kapici, ker rdeče, roza ipd bolj punčkastih barv pa (že takrat)nisem marala Kako si že rekla?? Da je vodnarje težko razložit? Glede stvari, ki jih jaz dalj časa ne morem najti pa ...si jih skušam sama naredit oz. čimbolj podobno stvar, ki jo dobim popravim/prekrojim/prebarvam...Za obeske - jaz sicer nosim srebrne - in sem našla kaj npr. v plehu (na katerega sem pa večinoma -po novem - alergična), potem pa šla lepo k zlatarju, da mi je kalup naredil in izdelal identičen&unikaten obesek v srebru. Sem pa ziher, da ti lahko tudi kalup po želji naredi oz. sploh iz srebra po naročilu kaj izdela. Tako, da če imaš že izdelano idejo ... Nimam pa pojma, kako bi to šlo z zlatom. Kle??Mater ... zej mi pade na bučo, samo sem skoraj ziher, da bom zgruntala!Ni mogoče kje z Gorenjske?? Al dolenjske?? Se bo že kdo javil, ki mu je domače! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Pa kolikor dolgo sem že po študentih, najemniških sobah - s folkom, ki nima redu oz. s packi ne zdržim dolgo. Popizditis.com Ampak če bi imela koga pretirano pedantnega zraven, bi se mi pa verjetno tud fencljalo ...Naj te potolažim... pri meni če je, je samo razmetano... in če mam za dobit obiske, spravim v pol ure vse. Samo da ko sem sama, se mi pa ne da, me ne moti... pa sej, itak sem doma, ne rabim met kot v muzeju. Tega pa tudi ne prenesem... sej zadnjič frendu sem rekla kr direkt da ima sobo kot v muzeju, tko hladna mi je delovala... pa mi je drugi dan priznal da bi rad tudi on spremenil komplet... samo bi pa koštalo par sto tisoč evrov če bi hotel uresničit tisto idejo... razen če jst zvoham kake veze v Aziji in Afriki. Fajn, da je še komu všeč!Sama sem sicer večinoma v temnih cunjah, ampak favourite mi je prav modra (čeprav mi folk, ker sem ponavadi vsaj z 1 kosom oblačila v črni, tega sploh ne verjame ), še posebej kakšne mešanice - ala turkizna, tudi petrolej (če ni preveč kovinska). Prav tale turkizna me zadnje čase še posebej nekaj meče. Ko sem bila mala mi je bila pa zelena zelo zelo všeč. Menda celo tako, da mi je mama pripovedovala pravljico o Zeleni Kapici, ker rdeče, roza ipd bolj punčkastih barv pa (že takrat)nisem marala Kako si že rekla?? Da je vodnarje težko razložit? Sej jst tudi ful črno. Pa še metalka sm bla ful cajta, pa rokerca (sej sm še vedno, samo se ne več tko strogo oblačim v tem stilu).. Moje najljubše barve iz otroštva se pa ne spomnim... Zelena Kapica? Svašta! Glede stvari, ki jih jaz dalj časa ne morem najti pa ...si jih skušam sama naredit oz. čimbolj podobno stvar, ki jo dobim popravim/prekrojim/prebarvam...Za obeske - jaz sicer nosim srebrne - in sem našla kaj npr. v plehu (na katerega sem pa večinoma -po novem - alergična), potem pa šla lepo k zlatarju, da mi je kalup naredil in izdelal identičen&unikaten obesek v srebru. Sem pa ziher, da ti lahko tudi kalup po želji naredi oz. sploh iz srebra po naročilu kaj izdela. Tako, da če imaš že izdelano idejo ... Nimam pa pojma, kako bi to šlo z zlatom.Ja samo bi vrjetno ful prišlo stat, tko po naročilu.... ma veš, mam občutek da ga bom dobila ko bo čas za to... pri meni je vedno tako Kle??Mater ... zej mi pade na bučo, samo sem skoraj ziher, da bom zgruntala!Ni mogoče kje z Gorenjske?? Al dolenjske?? Se bo že kdo javil, ki mu je domače!Mislim da je bolj z Gorenjske, samo res mi ni jasno kako se je znašlo tako globoko v mojem besednjaku... nikoli nism gor živela. Niti noben bližji prijatelj ali prijateljica ni bila takrat s tistih koncev... kar en dan sem začela tako govorit. Ja, če ne bom pa Cookie pocukala če kaj ve... Kle ne vem če je kdo od nas z Gorenjske... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ja samo bi vrjetno ful prišlo stat, tko po naročilu.... ma veš, mam občutek da ga bom dobila ko bo čas za to... pri meni je vedno tako Mislim da je blj z Gorenjske, samo res mi ni jasno kako se je znašlo tako globoko v mojem besednjaku... nikoli nism gor živela. Niti noben bližji prijatelj ali prijateljica ni bila takrat s tistih koncev... kar en dan sem začela tako govorit. Ja, če ne bom pa Cookie pocukala če kaj ve... Kle ne vem če je kdo od nas z Gorenjske... Za srebro niti ni take sile. Itak si nakita (vsaj jst no) ne daš vsak dan tko delat.Imaš pa prav - bo taprav prišel do tebe, ko bo čas!...jst tko že tok časa čakam na svoj sanjski tattoo, da me je sedaj že mislim da minilo vse skupaj Mogoče bo pa za tale "Kle" Alef vedu, on mislim da je originalno z gorenjskega konca. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ja, samo jst hočem belo zlato. Kakšen tatoo? In kje? Mogoče bo vedel, samo Gorenjska je velika pa mislim da je prav specifično z enega konca, da ne govorijo povsod tko, po celi Gorenjski. Sej veš da Primorci tudi ne govorimo vsi enako. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ja, samo jst hočem belo zlato. Kakšen tatoo? In kje? Mogoče bo vedel, samo Gorenjska je velika pa mislim da je prav specifično z enega konca, da ne govorijo povsod tko, po celi Gorenjski. Sej veš da Primorci tudi ne govorimo vsi enako. Za tattoo sem leta iskala nekaj pravega, pa (še) nisem našla. Nek ornament bi, ampak obvezno nežnega. Kot so npr. prazgodovinski (ne srednjeveški!! ta mi je namreč pregrobo) keltski ornamenti - linije, rastlinske vitice ... Nekaj v tem stilu no. In nikakor ne simetričnega!!Imela bi ga pa takoj pod pasom. Kritično mesto, vem, ampak tam mi je pač všeč. Drugače pa hi hi hi, veš kaj sem se sedaj spomnila, ko si ravno omenila metal?!Kaj sem (med drugim) ponoči sanjala!! Namreč to, da smo bili tik pred tem, da bomo test pisali in to na temo metal?!! In kako sem imela 2 mapi razmetanih zapiskov – kot kaže s predavanj?! za izpit, jaz sem pa še vseeno neke svoje ekstra članke brala, pa se nekaj sekirala, kako naj spravim test skupaj. Folk okrog mene pa kao – to ti pa ja leži in bi mogla obvladat – jaz pa ne ravno tako prepričana in razmišljala, kako naj vse to gradivo pod klop stlačim, da bom lahko plonkala. …mislem?!Pa ne bi rekla, da bi ravno s kakšnega koncerta prišla! (btw komaj čakam, da grem kam!)…samo upam pa, da to niti pomotoma ne pomeni, da se napačne stvari za diplomski izpit učim, kr po bom pa huuudaa!! …nekako se moram spravit al še kaj pametnega prebrat la pa spat in jutri študirat dalje …Nič od naštega me pa ne mika...Mogoče bom pa samo malce brala v postelji, preden me zmanjka. S police sem pograbila Velikani prihajajo od H. G. Wells. Upam, da bo za silo. Če se danes slučajno ne javim več - jutri ziher kaj uletim! P.S.: Zej pa še mene resno maltra tale Kle! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 A si gledala po internetu kaj? Meni se zdi da je prav stran od keltskih tatoojev... lahko pa vprašam še frendico, ona je udarjena na tatooje pa na keltske še najbolj.... Bom malo pobrskala... Eh ne, po mojem te sanje nič hudega ne pomenijo... samo ti že tolko v reali "sanjaš" o koncertih pa o metalu, da potem v sanjah vse pomešaš.. boš vidla da bo vse OK! No prav, prijeten počitek... pa sladke sanje. P.S.: Zej pa še mene resno maltra tale Kle! x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Za tattoo sem leta iskala nekaj pravega, pa (še) nisem našla. Nek ornament bi, ampak obvezno nežnega. Kot so npr. prazgodovinski (ne srednjeveški!! ta mi je namreč pregrobo) keltski ornamenti - linije, rastlinske vitice ... Nekaj v tem stilu no. In nikakor ne simetričnega!!Imela bi ga pa takoj pod pasom. Kritično mesto, vem, ampak tam mi je pač všeč.Sm se zdej spomnila... A pod tribal tattoo-ji si že kaj gledala?Meni so mi všeč nekateri, samo mora tudi na teleščke pasat... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Kle je iz gorenjske.Pri naš si čuden če rečeš tukajle. Moraš uvrnh usekat kle ali tle.Prednjačijo predvsem domačini okoli in iz Krvavca, samo se je ta "špraha" uveljavila do Bohinja. Da ne bom s prstom kazala na koga, gorenci (ki se ne pazimo kako je slovnično pravilo) pravmo kle. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Kle je iz gorenjske.Pri naš si čuden če rečeš tukajle. Moraš uvrnh usekat kle ali tle.Prednjačijo predvsem domačini okoli in iz Krvavca, samo se je ta "špraha" uveljavila do Bohinja. Da ne bom s prstom kazala na koga, gorenci (ki se ne pazimo kako je slovnično pravilo) pravmo kle.Ampak Kle ali Tle je razlika... mislim da ne izvira oboje iz istega konca...Še ena različica je KLELE, ki tudi nimam pojma od kje sm jo pobrala... A vsi Gorenjci govorite KLE? Kje pa potem TLE? Lahko rečeš TU.. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Zdej jst sm kle iz LJ, tak da kako točno govorijo grvn na gorenjskem, res ne bi vedu.Delvn na dolenskem so baje hujši sm iz LJ pa tut uporabljam kle. mam pa pol gorenjskih pa neky štajerskih genov. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Hmm... tole postaja pa že uganka. A moram vedno dregnit nekam da nastane cela raziskovalna akcija?!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 če ti je kej v uteho, kle je jezik nižjega pogovornega reda in če hočeš izpast fina (narediti vtis) se ga izogibaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 če ti je kej v uteho, kle je jezik nižjega pogovornega reda in če hočeš izpast fina (narediti vtis) se ga izogibaj Eh, ne rabim izpast fina... me samo matra od kje se je naselil v moj besednjak, ker nisem kaj dosti hodila po unih koncih... Še bolj me pa zanima KLELE, za katerega mi je še manj jasno od kje... Potem se mi pa frendica reži ko me zasliši, ker to pač ni izraz na naših koncih. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Ha haKwa je lublančan. A se kwa greste, al kuga.Kle al tlekele oziroma tukile, tle, tlele....... Nihče nikoli ne reče da je oštja ali pa nono, nona... grdo slišat.Ni to nižji pogovorni red (sama se ga poskušam izognit), ampak stari ljudje iz bogu iza nogu še vedno govorijo kot nekoč.Narečje, ki zelo rezko zveni. Sem nekaj dni nazaj brala mejl (moram prav poiskat) kako govorijo tisti, ki želijo biti frajerji v šoli. Tam pa dol padeš. Ni narečno, ampak pravilna slovenčšinaz dodatki pomanševalnic. Tisto sem se pa morala nasmejat, kako se nekateri nizko spuščajo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 klele je iz istga konca kt kle. A:Kle je krompir, olupi ga in skuhaj.B: Kje?A: Klele, a si slep al kwa? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 jaz Ljubljančanka uporabljam tle in tuki...kle je pa tud po moje bolj gorenjsko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 klele je iz istga konca kt kle. A:Kle je krompir, olupi ga in skuhaj.B: Kje?A: Klele, a si slep al kwa?Thanks za tole! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 jaz Ljubljančanka uporabljam tle in tuki...kle je pa tud po moje bolj gorenjsko men je to tut najbolj domače , moram priznat, da mi je knjižni izrazdokaj tuj: tukajle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 jaz Ljubljančanka uporabljam tle in tuki...kle je pa tud po moje bolj gorenjsko Ja meni se tudi zdi da je tle bolj ljubljansko. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Usak se trudi po lublansku govort de te čim bl folk zastopi ane. čeprov jest lahku čist lpu zavijam Se ne strinjam s tem. Jst govorim kr lepo po primorsko, če me pa Gorenjc al Ljubljančan al Štajerc al Dolenjc al kdorkoli že ne razume, potem pa uporabim slovenski knjižni (sej se tko reče ane ) izraz. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Tolk se dogaja, da sploh ne sledim , raztur v vodnarskem gnezdu, tako da se grem najprej razgledat Točno to! Deluješ, pa niti sam ne opaziš kdaj napreduješ... potem pa te sreča nekdo na ulici, ki te ni videl kakšen mesec, pa samo gleda... a veš kolko ljudi me veselo pozdravlja ko grem ven, peš ali s kolesom... nekateri sploh ne morejo verjet!!! In še največji negativci v mestu gledajo zdaj name malček drugače kot so še pred kakšnim letom... čeprav še vedno vidim v nekaterih posameznikih sovraštvo do mene... samo se je za vprašat zakaj?!! Sami nočejo spremenit svojega lajfa na boljše, in sovražijo vseh okrog sebe, ki so bili sposobni to naredit. Lažje je slabo govorit o drugem. Ja, pri tebi so spremembe še bolj vidne za druge, ker se vidi tudi na fizičnem nivoju Glede negativcev pa, kot sem že pisal, večina deluje skozi projekcije, jst mam tko planetke, da se znam zataknit z njimi, pa sem jih mal naštudiral in pol je preprosto, lej uno, a zdej je že kr brez bergel, aaa, kozarc se mi je zdel razbil, to je ona kriva, ta je zihr čarovnica , recimo tak bolj trapast primer Aja, potem je moja Luna kriva... Le kaj je potem krivo za mojo zmedo pri čustvih? Bi ti meni malo pogledal v mojo karto? Ti napišem na OS? Pa ti razložim malo več kaj me zanima? Ja napiši, bom videl, če mi bo kaj ven padlo Luna, ja, lunaaa, v ovnu, uffff Najbrž imaš res dar za vživljanje v drugega, pa lahko potem začutiš kaj se dogaja z drugo osebo. Saj jaz imam tudi kar močno to. Včasih čutim prijatelja/prijateljico na razdaljo, brez telefona, brez nič da bi mi povedal/a kaj se dogaja z njo/njim... in me potem kliče čez kakšen dan, mesec, pol leta, ko pač začuti da rabi... in mi pove točno to kar sem jst v sebi že vedela. Ja, kr začutim, kakorkoli, enim se recimo zdi čudno, da začutiš energijo človeka že po pisanju ali pa tudi tako, kot si napisala, ti maš verjetno še močneje Men se zdi to celo lažje, kot ven iz sebe it, ker takrat moraš sebe pogledat Imaš prav, nepredvidljivost je res zanimiva, samo priližno je pa že fajn vedet v katero smer bi rad šel... ker če ne si kot pink-ponk žogica, ki jo odbiva z ene smeri v drugo... sicer se jst včasih počutim kot regratova lučka, ki jo premetava v vetru, ampak hkrati čutim da me nese v pravo smer... vmes pa odkrivam nove kraje, dogodivščine, spoznavam ljudi, živali, svet... pridobivam izkušnje, padam in znova vzletim.... No, imaš vizijo, ja, ti maš kar nekaj zemljskega v sebi in takim je lažje, tako da tisti, ki so brez, so pa lohk kot pink-ponk žoga, en teden tako, naslednji teden drugače, tretji teden spet drugač, četrti je pa tako prvi in tako naprej ... Verjetno sem že kdaj napisal, pa vseeno, meni je tista "čarovniška" maserka rekla, da sem kot belokranjska breza, brezo pa vetrovi sicer upogibajo, ampak zlomijo pa zelo težko, ima dobre korenine Pa to sem ti mislil še napisat, ti boš še v hribe hodila, komot Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 No, tle na netu je res težje. Pa sej jest tut kako besedo tako po dalensku zavijem sam de bi pa skos- to pač ne morem.. gvišnu V mislih sm imela debate v živo, v RL, ko se pogovarjaš... ne ko pišeš. Ko pišem je nekako že v podzavesti, še iz šole, da avtomatsko pišeš pravilno slovenščino. Šele odkar sem tu na forumu (BTW, danes je točno 1 leto ) sem začela pisat tudi v dialektu... ker včasih se mi zdi kot debata v živo tu gor. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ...raztur v vodnarskem gnezdu Ja, pri tebi so spremembe še bolj vidne za druge, ker se vidi tudi na fizičnem nivoju Glede negativcev pa, kot sem že pisal, večina deluje skozi projekcije, jst mam tko planetke, da se znam zataknit z njimi, pa sem jih mal naštudiral in pol je preprosto, lej uno, a zdej je že kr brez bergel, aaa, kozarc se mi je zdel razbil, to je ona kriva, ta je zihr čarovnica , recimo tak bolj trapast primer Ja, začarala bom vseh ki mi stojijo na moji poti... samo bejžte stran od mene! x:Dx Ma ne, uni k vegetirajo mi ne morejo povedat nič novega, ker meni gre lajf prehitro naprej...Pa se potem prebujajo v njih občutki kot je zavist, sovraštvo, jeza... ker oni ostajajo tm kjer so bili 10 let nazaj, gnijejo pri živem telesu. Pa je lepše potem na drugega kazat s prstom, da odvrnejo pozornost od sebe. Če grem kdaj vn spit kakšno pivo, je že takoj --- lejo lejo ka pije, a veš da je mela tko hudo prometno nesrečo, pa še vedno pije!!! Oni pa vsaki dan na pivi, če se da še pred kosilom, ampak to je ok. da bi kaj delali na sebi pa niti pod razno... porabijo preveč časa za opravljat druge. O sebi tko ne morejo nič novega povedat!!! Ja, kr začutim, kakorkoli, enim se recimo zdi čudno, da začutiš energijo človeka že po pisanju ali pa tudi tako, kot si napisala, ti maš verjetno še močneje Men se zdi to celo lažje, kot ven iz sebe it, ker takrat moraš sebe pogledat Meni je to nekaj normalnega, vem pa da me dosti folka ne šteka ko jim hočem to razložit...Ne morem se pa naprimer prisilit da bi to začutila, pride spontano. Skozi pisanje mi je pa itak izi. No, imaš vizijo, ja, ti maš kar nekaj zemljskega v sebi in takim je lažje, tako da tisti, ki so brez, so pa lohk kot pink-ponk žoga, en teden tako, naslednji teden drugače, tretji teden spet drugač, četrti je pa tako prvi in tako naprej ... Verjetno sem že kdaj napisal, pa vseeno, meni je tista "čarovniška" maserka rekla, da sem kot belokranjska breza, brezo pa vetrovi sicer upogibajo, ampak zlomijo pa zelo težko, ima dobre korenine Breza je meni eno od najlepših listnatih dreves... nežna in hkrati ful močna, pa ful zdravilna... Indijanci so jo imeli zelo radi... sploh za preživetje v naravi je zelo pomembna. Pa to sem ti mislil še napisat, ti boš še v hribe hodila, komot Itak da bom! ***Grem pisat OS... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.