Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Ale :palec:

Razložila da še največje b....e zastopijo.

Ja kriza, da ti muci takole prihiti in nekaj zakuha. Jaz sem se (žav) že navadila "povozit" muca ali ježa in takšne male zadeve, ki se znajdejo na cestišču. Mi je tudi že šlo pošteno za nohte, od takrat naprej (bila je totalka) vozim po cesti kljub divjim živalim.

Reševanje v takšnih primerih???? Tudi že.

Ni prijetno, ampak se moraš znajti.

Lepo še naprej

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Ale :palec:

Razložila da še največje b....e zastopijo.

x:Dx x:Dx x:px

Ja kriza, da ti muci takole prihiti in nekaj zakuha. Jaz sem se (žav) že navadila "povozit" muca ali ježa in takšne male zadeve, ki se znajdejo na cestišču. Mi je tudi že šlo pošteno za nohte, od takrat naprej (bila je totalka) vozim po cesti kljub divjim živalim.

Ja, ampak to se je zgodilo na ovinku. :sori: Se ustrašiš, trzneš, in to je dovolj. Tisti trenutek ne vidiš kaj je priletelo na cesto, lahko bi bil otrok al bilo kaj... Ne utegneš zaznat kaj je, samo reagiraš. Ker te preseneti.

Spomin pride šele kasneje za tabo...

A ti tudi imela totalko? A tudi tebi bilo kaj? Al samo razbita pločevina?

Reševanje v takšnih primerih????Tudi že.

Ni prijetno, ampak se moraš znajti.

:palec: :palec: :palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Meni na srečo nič, samo črnica od zategnjenega pasu.

Jaz sem srno srečala, reagirala, potem pa v drevo.

Lubčka sem dala šipi, malo sem se stresla, še bolj ustrašila.... nič tako zelo hudega, za tresoče noge pa dovolj.

Pleh se da pokrpati, ljudi težje.

Pa komu to govorim?????:ermm:

Ah te naše lepe živalice.

Kar se sestavljenej spomina tiče, tu bi lahko razpravljeli.

Sem bila pri zavesti skoz in skoz, samo povedati ali je bila srna ali srnjak pa nisem mogla takoj.

Nekaj velikega, brez rogov.

Čez en dan je bila slika poplna in spomin tudi.

Dan dober

Kako je danes lepo. Oprano nebo, prički.......

Malce se je shladilo, vsaj suparno ni (še).

Danes malo luftarski dan. Tudi to se bo prileglo.

jaz mam pa študijski vikend x:o)x x:)x

ma čist sem ven padla iz tegale ritma letos, ful težko se zraven spravim.. še vedno seminarsko packam.. pa ok, zdajle čez vikend jo nujno naredim, potem pa se resno vržem v učenjem za tist strašen septembrski izpit.. x:px

(včasih se resno vprašam kaj mi je blo tega treba, še en faks delat, sploh zdaj ko vidim kok je fajn it v službo in pridt domov in pozabit... xnckrivx sam ja.. smo, kjer smo.. x:)x )

pozdravček luftarčki x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Učenje človeka krepati :vio:

Saj se tudi jaz učim, kako priti do smeškotov. Ni hec.

Vse moram napist z dvopičji, pa imenom pa pa pa ..

Ful cajta vzame.

(pa še zmotim se)

Drugače se pa matematiko dudlam. To je pa hec. Tega pa ne zakapiram, da me ne vem kam postaviš. Tudi na glavo ne pali. :att:

Edini predmet, ki mi ne sede za boga ne. Res pa je, če bi toliko časa vstrajala za knjigam in pozno ponoči še kar poskušala tako kot sem za računalnik potrebovala vaje, bi se tudi tisto klin... matematiko naučila.

xsmx (a je lažji način tudi)

:wacko:

Mitra x:Dx x:Dx

lažji način za smeškote je, da pač klikneš na smeškota tlele ob levi strani v komentiranju... a ti ne deluje tole? :inocent:

evo, sčarala skupaj 20000 znakov seminarske, vmes mela konferenčno internetno zvezo z bratom, da sva ene par besed iz angleščine lepo prevedla, zdaj grem pa samo še enkrat čez, da vidim, če je približno logično, mal uredim, pol pa pošljem bratu v pregled... da skritizira, kar se skritizirat da x:Dx

matematika :xx!: :xx!: :xx!: če pa za kaj, sem pa za tole vesela, da mi ni treba več se it... sem rekla, ko sem šla na faks, da v življenju več ne povoham matematike in fizike, pa sem fiziko potem vseeno imela še na Pedagoški... in jo celo vzljubila.. po vseh tistih letih OŠ in srŠ, ko sem se mučila s popravci.. sam za matematiko sem pa še vedno prepričana, da ne bi in da ni zame.. tko da... good luck x;)x (za kaj se pa to učiš? :inocent: )

loesje

Spet nazaj -

Smeškoti ne primejo in mi je Ale povedala da lahko napišem ime in dvopičja... Tako da se sedaj "mučim" po domače.

Saj nebi bilo frke, samo sem zelo dovzetna za kritike in tako reagiram na vsako povedano izjavo, ampak mogoče sem pa le dolgočasna berz smeškotov in s svojimi zgodbicami v temi vodnar. x:)x

Ne obvladam računalnika in si mislim če je za mene dobro bo tudi za druge, se požvižgam na izgled in na pravopis, potem pa prileti kakšen (do sedaj še vedno vljuden) da bi bilo dobro, potem pa v akcijo in se prizadevam naučit. Jest že, računalnik pa ne. xsrcx

Matematiko se učim (ni za povedat, ker je sramota) za ekonomski tehnik in turistični tehnik. xrolleyesx

Je ne maram, ker sem bila v osnovni šoli.......... lahko na OS, je pregrdo.

Ne :vragec: maram je!!!!!!

Vse iz prve, še Italjanščino, informatiko.... samo ne matematike :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

Ko sem jaz morala napisti 2500 besed, sem izgubljala živce, sploh ko sem morala delati temo ki je ne obožujem (računalniški monitir) x:Ix sem na tej temi doktorirala.

Letošnje leto mi sladi posladek xrolleyesx in to slepo tipkanje.

Juhu. Se ga že veselim, samo če se lahko pretihotapim.

Nikoli nisem oboževala šole, nikoli nisem hotela narediti tehnične smeri, sedaj jo moram!!!!

Pa tako lep poklic sem imela.

Kaj naredijo živci iz človeka???? :o|o:

Vsak stvar za nekaj.

Dobro da so ljudje ki povejo kako zaživeti ponovno in ti (poplni tujci) dodajo svoje zgodbe, da spoznaš x:)x da nisi sam

in je še mnogo večjih sužnjev od tebe, mene, onega...

Zato pa veselo v seminarsko z 25000 besedami in več...

Smeškoti ne primejo in mi je Ale povedala da lahko napišem ime in dvopičja...

A želiš še kakšnega? x:)x Ti samo reci...

Saj nebi bilo frke, samo sem zelo dovzetna za kritike in tako reagiram na vsako povedano izjavo, ampak mogoče sem pa le dolgočasna berz smeškotov in s svojimi zgodbicami v temi vodnar. x:)x

Ej, če je komu dolgočasno pač ni treba da bere! Meni so tvoje zgodbice prava popestritev dneva! xsrcx

Pa smeškotov se boš tudi navadila... x;)x Pa računalnik sčasoma tudi.... x:)x

Ej, nobena sramota ni dokler delaš na sebi, ampak si lahko ponosna nase! xsrcx xDDx

Danes bla končno na morju, se naplavala, jutri zjutraj grem spet...

Tko da.... nekaj je odpadlo, prišlo drugo... in sem se imela super!!! xsrcx

Pa še za vseh vas sem odplavala en del (mi je Marsa povedala da je navada na LNF da tisti ki gre na morje, da odplava še za ostale en del, ker vsi si ne morejo privoščit it na morje, pa sem se na to spomnila xDDx ).

Lepe sanje vsem... x:Xx

Mitra, jaz komplimentov ravno ne dajem na vse strani, ampak ti moram povedat.. da si mi z vsakim dnem bolj simpatična xsrcx

mene osebno motijo pravopisne napake (pa dobr, nisem slavist, daleč od tega, sam nekatere stvari opazim in me kar v uč dregnejo), kar se pa smeškov tiče, mi je pa čist vseeno. jaz sem jih v bistvu tu začela zares uporabljat in zdaj tud navadnega pisma ne znam brez napisat.. nujno na koncu kak :-) dodam :)

tako hudo je že, da sem zadnjič enemu, ki me je zaparkiral, napisala post it listek 'kakšno super parkiranje' in zraven poskušala zadeti takega jeznega smeška :mad2:

x:Dx x:Dx

zakaj pa menjaš poklic? :inocent: meni pa v bistvu ful paše učit se in študirat, zato sem se tudi sama od sebe spravila na drugi faks (mam narejeno predšolsko vzgojo).. samo potem, ob takih zoprnih izpitih, kot me čaka septembra, me malo mine veselje.. pa itak da bom speljala do konca, če sem že začela.. tako kot ti matematiko, a ne? x;)x bomo se tlele mal spodbujali, pa bo šlo x:)x

loesje

Spet nazaj -

(Jebelacestaspetmijecompjuterzmrznukosemimelažepolpostanpisangagrrrr!!!)

Halo x;)x

Nekam bolj kisle volje sem bila te dni...

Določenemu folku namreč kar uspešno ratuje oz. zdi se mi, da gre že za posebno veselje, da se me v slabo voljo spravlja in za totaln brezveze skače po glavi. Ni fajn.

Gl. tatujčka. Meni tudi ni nekaj za po vsej sili iskat, brskat, ker … če najdem tapravega, ki mi bo uno res Waw za na rit past všeč, si ga bom verjetno dala delat, če ne, pa pač ne. Namreč ker če naj bi z nečem potem še cel lajf živela, mi ni, da si dam naredit »kar nekaj« samo zato, ker imam oz. še bolj – sem imela (trenutno je neko čudno zatišje)- pač res veeeeelikooo željo.

Tko da ja, nekaj sem tudi po netu gledala, pa ne grozno uspešno (sicer med keltskimi in tribal tatujčki je veliko lepih, ampak ni "mojega"). Nekako mi pa tudi ni do tega, da bi svoj tattoo izbrala na netu, ker … raje bi, da mi nekaj pomeni, me preseneti … Jap, tle sem bolj romantične sorte x;)x

Pa sej itak nimam neke sile. Če ga najdem – ok, če ne, me pa tudi ne bo konec.

mmmm, ti maš pa rada skuto (dost punc je na mara

Samo osvežujem

Ste pa pridni pri štrudlju, pri nas se ga lotimo že vročega, men se zdi takrat najboljši,

samo štrudlja je ponavadi toliko, da borba ni neizprosna, prevečzemljenakupu.press

A teb tut hitro roman rata, ja jst sem že slišal, da je kakšen mobi kar odpovedal zarad mojih SMS,

se mu je čist zmešalo, moj pa še podpira dolge SMS-je, sam kaj ko sesuvam pol tiste, ki jih ne

Ja, enkrat na teden so, sam jih lohk čutiš že malo prej, pa malo kasneje Sicer pa fajn izgovor, mati

dons ne bom naredila tega in tega, ker bo čez dva dni prvi krajec, komet bo padel na Zemljo na območju

Sibirije ..., tako da lahko delam samo to pa to, pa to

Hvala, ker ti je blo všeč, jutri bova pa našo mami razveselila z izletom na Sedmera, meni je pa všeč, da grem enkrat na Sedmera na izi in ne pridem mimo samo na kakšni 15urni turi ali pa drug dan popoldne po 6 urah hoje, pa še

v dolino mormo, tako da vzamem s sabo brisačo za ležat

A štrudejl?

Hi hi, danes je bil že drugi spečen! :D

Unga je kar hitro zmanjkalo, pa vsi so se prej branli »pa saj jaz ga ne bom nekaj«. Bull shit, same goflje!

x:Dx x;)x

Je pa meni tudi dober še mlačen, ampak kaj, to takrat nimaš filinga koliko ga poješ in to meni ni ravno ... za od veselja skakat x:Dx Mi je pa še skoraj boljši hladen in če ga kos za zajtrk zmažem, vsaj nimam slabe vesti, da se s sladkarijami bašem. Se mi pa zdi, da ne more bit neki full full redilen. Testa praktično skoraj ni, skuto ni treba da uno tanajbolj mastno kupiš, maščobe se ne dodaja, na dve rolci štrudlja (to je full) gre skupno 1 smetana in 4 žlice cukra pa 1 jajce, tko da na kos štrudlja po moje ne more bit ne vem kok grozno zlo, da bi se človek (babe x!x x:Dx ) sekiral.

Bi se pa jaz - če bi bila na Mitrinem mestu (na slaščičarstvo mislem)- ziher mogla nekako nalagat, da sladkarij sploh ne jem. Prenevarno! x:Dx

Sicer pa … Ok, da bom 100% poštena moram prej to napisat– ko mi grozno pade cuker in morem nujno nekaj sladkega dobit, nikakor nisem izbirčna. Pojem kakršno koli pecivo oz.sladkarijo, ki jo dobim, samo da sem kao happy. Drugače pa ko mi (v normalnih okoliščinah) zadiši, da bi kaj sladkega pojedla, sem bistveno bolj. Ne smetane, niti krem. Ne biskvitnega testa, rolad, suhih stvari, ocvrtih slaščic, marcipana … Za redko katere piškote lahko rečem, da so mi res dobri, isto čokolado. V bistvu so mi tako le redke sladice všeč - te z ogromno sadja (pite) in veeeeliko nadeva (štrudlji, prekmurska gibanica, domača potica idr.)

Samo da ni preveč testa. Pa da je sočno. Aja pa polnozrnate zadeve. x;)x

Sicer kot sem že napisala – ko pade cuker, padejo tudi ta moja »pravila«. Takoj! x:Dx x:Dx

A to resno, da pupe ne marajo skute?

(Se moram dat na un test (mislim da) od Candle – kok % imam ženskih oz. moških elementov v svoji astro karti x:Dx x:Dx

Meni je skuta namreč zelo dobra. Še posebej, če je sestavni del kakšne sladice! x:Dx

No … sicer so mi vsi mlečni izdelki: razno razni (a ne premočni) siri, različne skute in mladi siri, različni jogurti in kefir … Če imam to + sadje sem že totalno happy! x:Ix

Pa še nekaj, zakaj sem za odtenek boljše volje:

Jutri le greva z mamo za par urc hodit! x:)x Nič posebnega, samo na en bližnji hrib. Isti, kot sem že pred ?? mesecem ?? šla s stricem. Bolje kot nič.

Je blo treba pa skoraj ... na jok pa v drevo sem hotela napisati??? xrolleyesx x:Dx Pa saj veste, na kaj mislim, no

...da se me je torej le kdo usmilil.

Me pa totalno mikajo gore, skale pod gojzarji, svež luft brez vročine, sonček ... :2src:

Vsaj še na kakšna 2000 bi šla preden se vreme skisa, pa … en ma gleženj fentan, drugim se ne da, tretji so na morju … fotr - bolj da niti ne komentiram kaj si zadnje cajte misli o hribolazenju xrolleyesx Mati se mora strinjat z njim :o|o: No, ampak jutri bova pa vseeno vstali ob 6h, potem pa pot pod noge in dvign rit za … kok že ?? 1150 m više in aja, trebo bo čimprej nazaj, ker si fotr ne zna sam kosila naredit. Opa pardon, TV bo moral gledat, pa ne bo mel cajta, da bi si kaj pripravil.

Btw ja, na piki ga imam! :vragec:

Tko da še vedno velja - Janif fovš!

Pa ... če bi jaz zvedela, da je komu mobi zablokiral zaradi mojih predolgih sms-ov, bi najbrž crklna od smeha! x:Dx

Jah, sej vem, strašno fajn sem... :o|o:

Če ja pa smešno!

Pa jooooj no, sej jaz nimam takih izgovorov ala nekaj bo padlo na Sibirijo, pa se zej ne morem učit ipd x:Dx x;)x Sem mislila bolj v tem stilu, da me verjetno ni fajn prenašat, če sem (res tok) muhasta vsakič, ko se luna premakne x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

jaz mam pa študijski vikend x:o)x x:)x

ma čist sem ven padla iz tegale ritma letos, ful težko se zraven spravim.. še vedno seminarsko packam.. pa ok, zdajle čez vikend jo nujno naredim, potem pa se resno vržem v učenjem za tist strašen septembrski izpit.. x:px

(včasih se resno vprašam kaj mi je blo tega treba, še en faks delat, sploh zdaj ko vidim kok je fajn it v službo in pridt domov in pozabit... xnckrivx sam ja.. smo, kjer smo.. x:)x )

pozdravček luftarčki x:Xx

Joj, kako lahko pod tole samo kimam!

Je pa mene pred kratkim tudi neko mrtvilo napadlo in se bistveno težje spravim k stvarem, kot sem se še pred letom, dvema. Je pa še ta razlika, da si sedaj tudi več časa vzemam tudi za druge stavri, ki jih rada počnem. Od začetka faksa se mi zdi, da sem bolj kot ne (le) za študij dihala, lahko sem se drugim stvarem odpovedovala ... Sedaj se nočem /ne morem(?) več.

In ja, včasih me prav ima, da bi se zbrcala, zakaj sem si toliko študija nakopala, sem tok "pametna", da razmišljam še o podiplomcu in takih službi, kjer bo treba cel lajf študirat ... če je pa tok bolj na easy unih 8 ur oddelat, prit domov in v cajtu, ki ti ostane še kaj drugega počet kot le kljun spet v papirje tiščat ...

...potem pa itak spet ugotoviš, da v bistvu to si ti, ta študij ti je pisan na kožo, brez tega ne bi mogel ... počutil bi se totalno blesavo... in se nasmehneš, prebereš še kakšen članek več, odtipkaš še par strani x;)x

Še par izpitov, seminarskih in ja, če ni hujšega tudi matematiko, bomo pa v tem življenju tudi še zmogli! x;)x Če hujšega ne bo ...

Fajn se mejte, moram it počasi v mižule, če hočem, da bo jutri še kaj iz mene.

papa

... Say what you mean

x:Dx

Dobro jutro luftarji in gostje... x:Xx xsrcx

Lepo in zanimivo tole brat, o študiju, učenju, novih poklicih... :palec:

Jaz sem bil vedno bolj len za to, ubral že na začetku najlažjo in najhitrejšo pot do službe... :o|o:

Mi je bilo pozneje malo žal za to, pa... xrolleyesx x:Dx

Naredil pozneje ob delu srednjo tehnično, strojni tehnik, poskudil strojni faks, tudi ob delu in odnehal po prvem letniku, z narejenimi tremi izpiti... :o|o: x^x

Matematika, računalništvo in strojni elementi... x8Dx

Kakor vas berem, sem zgleda edini čudak tukaj, ki mu matematika paše... x:Dx x:o)x xnckrivx

V glavnem, bilo je obdobje, leta nazaj, ko sem zavidal tistim ki so študirali in doštudirali, karkoli že.

Zdaj že dolgo ne več.

Zdaj vem da sem poslušal srce in ne pameti ko sem se odločal po kateri poti grem, in ni mi žal.

Mi je pa zato življenje dalo dobro šolo... xsrcx

Kot je Aeval napisala - ko veš da si to ti ... :palec:

Uspešno vsem... :palec: xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Matematika :vragec:

Moram sama sebe prepričat, da je matematika vredu, da niso vse prfokse tako glupe da me bodo zmerjale s kmetom in da nisem sposobna, da zaradi matematike ne bom naredila šole.... Vedno znova se ponavlje matematika.

Saj matematika mogoče ni jič x:o)x kriva,, samo prfoksa.

Torej razčisti sama s seboj in odpiši prfokso, matematika je čist kullll :palec:

Dobro se sliši.

Kar se tiče kilogramov v slščičarstvu kot poklicu, sploh ni hudo.

Res me je malo več, takšna konštrukcija od negdaj, samo vsak dan sem lahko jedla tortice, keremšnite, piškote..... baklava, gibanica (a se že cedijo sline), sladoled, sacher tota, punč (kar iz posode)... x:Dx .....

Ko telo sprejme določeno količino sladkega, se na to navadi in ne absurbira več sladkorja. Potem ti grozno zadiši nekaj slanega in greš na malico, seveda dodatno soliš.

Nemalokrat sem jedla 5kret ali večkrat v enem šihtu.

To potem redi. Še kakšen kruh zraven in malo povečana doza svinine...

Potem je pa rez in konec. Sladko sem še vedno jedla, pardon basala, za malico pa solate. To je najboljša x;)x možna konbinacija. xsrcx

Sedaj me ne pripraviš jesti sladko. Še sladoled komaj. Mora biti Magnum z mandelni :palec:

Aliana

Poklic menjam zaradi alergije.

Zato tista trapasta matematika.

x:)x xDDx xsrcx

samo vsak dan sem lahko jedla tortice, keremšnite, piškote..... baklava, gibanica (a se že cedijo sline), sladoled, sacher tota, punč (kar iz posode)... x:Dx .....

x:)x xDDx xsrcx

:vragec:

Nehaj s takimi... :o|o:

Jaz sem dobil kilo gor že ko sem tole bral... :inocent: x:Dx

Pa ne piši da te je malo več... x:Dx x;)x

MENE je malo več, tebe je ravno prav... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ne morem reči da sem suha, nisem debela, me je malo več oz ravno prav.:fiju:

Zdrava sem!!!! :fiju:

Kakšna bi bila, če bi res držalo da sladko redi :sniky:

Vas vse povabim :onfire: na kremšnite, samo povejte kdo pride.

Ne morem reči da sem suha, nisem debela, me je malo več oz ravno prav.:fiju:

Zdrava sem!!!! :fiju:

Kakšna bi bila, če bi res držalo da sladko redi :sniky:

Vas vse povabim :onfire: na kremšnite, samo povejte kdo pride.

x:Dx x:px

A na Bled? x:px x:px

Z veseljem pridem, samo trenutno zame ni preveč zdravo da bluzim predaleč od doma... :o|o:

Bolniška... :vragec: :xx!: xrolleyesx

Ne da ne bi mogel... :inocent:

Kakšne nepotrebne oči se lahko najdejo kjerkoli... :o|o: x8Dx

jaz ne pridem na kremšnite. na baklavo, gibanico, sladoled.. pa že :)

aja, prej si v slaščičarstvu delala? alergija na cukr x:o)x x;)x trapasto :o|o: sam mi je dost poznano, če bi se jaz šla kako frizerko ali kaj podobnega, bi verjetno tud precej hitro se morala prešolat.. me tele alergije skoz po malem mučijo... strižt in prat las z rokavicami pa ravno ne moreš, na primer...

ja, Aev, tako nekako glede študija :) jaz danes nadaljujem z antropologijo in opicami :) tlele bom šele stokala x:px

loesje

Spet nazaj -

Na Bled ne gremo.:!:

Za dve kremšniti tam x:px imam doma cel pladen.

Pa še v naravi med srnicami, ptički, jazbeci, lisicami.. pa še dve kravici se paseta, tako bi bili.

Baklava? Njami. Tudi to se uredi.

Aja. Da ne pozabim. moje so boljše (kremne rezine).

Ojla! x:)x

Super je blo to današnje hribolazenje! Skoraj 3h gor v hrib, ene toliko tudi za nazaj, na vrhu seveda pavza, obvezno martinčkanje in polnozrnat sendviček s sirom. Sicer še bolj fajn bi bilo iti kam na višjo pozicijo, da je luft še bolj svež in ne toliko trave pod nogami, ampak kot sem že rekla – bolje to, kot nič x;)x

Sedaj se mi samo ne da več h knjigam usest :o|o: :xx!:

Dobro jutro luftarji in gostje...

Lepo in zanimivo tole brat, o študiju, učenju, novih poklicih...

Jaz sem bil vedno bolj len za to, ubral že na začetku najlažjo in najhitrejšo pot do službe...

Mi je bilo pozneje malo žal za to, pa...

Naredil pozneje ob delu srednjo tehnično, strojni tehnik, poskudil strojni faks, tudi ob delu in odnehal po prvem letniku, z narejenimi tremi izpiti...

Matematika, računalništvo in strojni elementi...

Kakor vas berem, sem zgleda edini čudak tukaj, ki mu matematika paše... ivx

V glavnem, bilo je obdobje, leta nazaj, ko sem zavidal tistim ki so študirali in doštudirali, karkoli že.

Zdaj že dolgo ne več.

Zdaj vem da sem poslušal srce in ne pameti ko sem se odločal po kateri poti grem, in ni mi žal.

Mi je pa zato življenje dalo dobro šolo...

Kot je Aeval napisala - ko veš da si to ti ...

Uspešno vsem...

Matematika?

Meni je sicer v OŠ šla zelo dobro, v gimnaziji bi mi verjetno tudi šla, če je le ne bi povsem zanemarila … Na koncu, v 4.l., ko se je na ta račun toliko nabralo, pa tudi meni ni bilo več luštno. In čeprav povprečje niti ni kazalo tako nizko, sem v zadnji konferenci neko železje na račun kombinatorike in statistike nabirala (tu mam jaz prav neko svojo logiko, ki je kot kaže, le meni logična :inocent: ) in ja, potem sem pa zadnji mesec samo matematiko gulila, da sem lahko varno do mature prišla. Spomini tako niso ravno za v okvir :o|o:

Mi je bila pa matematika kar … v redu. Poklopit jo pač moreš in potem se ti ne več tok upira. Znajo biti pa kakšne zanke tudi skorajda zabavne, ko jih le odpleteš. Je pa najhuje, če se skušaš matematiko na pamet učit!! Smrtna obsodba in potem pa verjamem, da se ti vse zagravža.

Se mi zdi, da je bilo pred leti, še za cajta stare juge in generacij moja mama&starejših na splošno bolj tako mišljenje, da je bilo čimprej do svojega kruha in zaposlitve prist. Razen če nisi bil že prav s kakšne šolane familije, da se te avtomatično poslali v svet&šole. Pa takrat se mi zdi, da se je tudi dosti bolj dalo z delom, izkušnjami kam do višje pozicije prit, danes pa mislim, da ni več tako...

Matematika :vragec:

Moram sama sebe prepričat, da je matematika vredu, da niso vse prfokse tako glupe da me bodo zmerjale s kmetom in da nisem sposobna, da zaradi matematike ne bom naredila šole.... Vedno znova se ponavlje matematika.

Saj matematika mogoče ni jič x:o)x kriva,, samo prfoksa.

Torej razčisti sama s seboj in odpiši prfokso, matematika je čist kullll :palec:

Ko telo sprejme določeno količino sladkega, se na to navadi in ne absurbira več sladkorja.

Sej bo! :palec: Najdi če ne koga, ki je v podobnem zosu, al pa naj ti kdo, ki jo bolj obvlada kaj razloži. V paru se vedno lažje uči, predebatiraš lahko in potem vsaj čez čas zaštekaš. In prav to je point - ko boš določene stvari - predvsem seveda najprej osnove - razumela, potem se začne samo navezovat, sestavljat kot kocke eno na drugo in taaadaaam, se ti že smeji, ko določeni matematični problemi niso več tok grozni! x;)x

Btw jaz bi tudi lahko kaj takega fasala- da ne bi več cukra absorbirala! :o|o:

x:Dx x:Dx

jaz danes nadaljujem z antropologijo in opicami :) tlele bom šele stokala x:px

Meni je antropologija – kar sem jo sicer imela – nekaj kulturne in nekaj fizične - kar fajn pritegnila. No, je pa predvsem res – dokler nekaj bereš, je zanimivo, ko je treba bolj natančno v bučo stlačit, se začnejo pa stvari zapletat …

Obilo uspeha!

... Say what you mean

Daaaan družba x:Dx

Ste bli spet pridni za pisat :palec: Tolko je dogajanja v naših koncih da si moram prav vzet čas da v miru preberem vse vaše vtise.

Mitra in Aeval obema želim čim več ustvarjalne energije in navdiha za učenje / pisanje xwizardx Jaz sem bila spet pridna čez vikend - malo migala za diplomo - počasi se stvari premikajo v pravo smer in zato mam občutek da mi bo tokrat uspelo narest do takrat ko sem si zastavla - do novembra želim imet diplomo v žepu.

Hmmm matematika - meni je bla pa od vedno všeč - v OŠ sem bla celo tako navdušena da sem hodila na dodatni pouk :inocent: V srednji sem potem malo zabluzila (moj dragi oče bi rekel da sem (bla) "lena ku fuks" :P x:Ix ) ma me je profesor zlo kmalu postavil na realna tla in me je "vzel pod svoje okrilje" - me dal sedet v prvo klop pred njega da me je mel na očeh, me vmes (vsakič ko je lahko) kaj oštel češ kako lena sem, pa je kar pomagalo - sem kar uspešno šla čez srednjo šolo vsemu lenoritisu navkljub x^x Pa tudi fizika mi je bila všeč - nasplošno vsi predmeti, kjer sem lahko uporablala logiko, ker učenje na pamet mi nikakor ni šlo. Tistega, kar si nisem znala logično razložit ali si predstavljat, se nisem mogla naučit. Tam smo plonkali :fiju:

Mitra :eek: kako se mi cedijo sline že navsezgodaj zjutraj - to ne velja x;)x že tako samo razmišljam o temu, kaj sladkega bi pozobala, potem pa pridem sem in berem o domačih kremšnitah, torticah, piškotih,... mmmm :yumy:

Prelep vikend je spet za mano - malo dela (za diplomo - se počutim odlično zaradi tega x^x ), včerajšnji dan cel dan uživancije na motorju z "vetrom v laseh" http://www.smilieportal.de/smilies/verschiedene/88.gif noro lepo xsrcx Pa danes je spet takooo lep dan, pa praznik je v petek :hepko: juhuuu bo kmalu spet vikend x8Dx je nakako lažje delat ker vem da so samo še trije dnevi do uživancije

Pozdrav vsem in naj vam dan čim lepše mine http://www.smilieportal.de/smilies/figuren/018.gif

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

Da vam še jaz naredim mal skomin... x:px

http://shrani.si/f/2m/Y9/3j9PPLvf/breskve.jpg

Najin letošnji pridelek breskev, 100% več kot lani... :inocent: x:Dx

x:Dx

Jaz bi tudi http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif

Pa domače kremšnite bi tudi... x:px x:px x:px

Daaan! :)

Včeraj je bil še en super dan, se naplavala, zrelaksirala... super je blo! xsrcx

Sej več sm pa že v LND (klikni) napisala, pa ne bi ponavljala. :)

Matematike pa tudi jst nisem nikoli imela rada, ko mi je pa voda tekla v grlo, sva se s prijateljico skupaj usedle, najraje kje v naravi, na travniku, pa mi je lepo razložila od začetka kako in zakaj... pa sem potem uspela opravit izpit.

Od vedno sem imela najraje geografijo, naravoslovje, biologijo, slovenščino, sociologijo, pa še kaj bi se verjetno našlo... tuje jezike pa šele kasneje (se mi je angleščina v OŠ totalno zamerila zaradi učiteljice v OŠ).

Sladkarij tudi jst ne jem dosti, včasih zapaše... rabim pa obvezno sol. :)

Prijeten dan vsem... x:Xx

Alef

:palec: :palec: :palec:

Ale

Super. Muskelfiber je samo pohvalno.

Pomeni- gibam se!!!

xDDx :palec:

Jaz pa spet umoran.

Bazen naredi svoje in še dva mulca zraven.

:o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...