janif 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Mrnjav, jaz pa malo prej počela nekaj, kar že leta nisem.... šla na svoj balkonček, se vlegla na ploščice, tople od sonca in gledala v nebo, kako so se počasi, ena za drugo, prižigale zvezdice ... ... sem se pa spomnila, da sem uspela zamuditi 10. avgust – San Lorenza dan (če smo že Lahe obirali), ko naj bi bilo največ zvezdnih utrinkov. Škoda. iiii, to je pa lepo Ble meni je bilo tudi smotano, ko nisem vedela kako naj se česa lotim, da bi čimlažje šlo v bučo. Trenutno sem na tem, da preberem npr. poglavje oz. en del in potem, ko se mi kao sanja za kaj gre, naredim za ta del izpiske. Pa prav mučim se, da izpisujem samo bistvo, ker se bojim, da mi kaj več itak ne bo uspelo naštudirati. Btw skoraj vse zapiske s predavanj od začetka faksa do k.abs sem že predelala sedaj sem nazaj pri unih 2 srbo-hrv. bukvačah, ki sem jih že začela&potem pustila. Na str. 233 prve. Samo še enih 700 pa še malček. Prve Drugače pa če se meni kaj ni nekaj pretirano dalo in je bilo snovi preveč, sem se ponavadi pozanimala pri višjih letnihik na kakšen način je izpit sestavljen/kaj prfoks zahteva/kakšna so vprašanja ... in se potem na tak način naučila. Si bolj ziher, da bo šlo skozi, če te snov pa bolj zanima, si pa že avtomatično več zapomniš in naštudiraš kot ta vel’k Ma zdej šele vidim, kolk si pridna Sicer pa dobre ste bejbe , moja najdebelejša knjiga v življenju je bila Zločin in kazen , 500 strani, pa še to se mi je vleklo Drugač pa sam po zapiskih, no , tut kakšno bejbo sem kdaj gnjavil, na srečo uspešno, da sem si lohk skopiral njene izpiske iz knjig ( vedno sem se trudil sam bistvene stvari prebrat, ker za več ni blo volje ) Ane Ja čestiiiitaaaaam!! (za stanovanje najbolj, za sedmera pa tud- superca)Zej boš pa lahko k sebi na palačinke povabu Malo te spet hecam! Uživaj max! Hvalaaaa , za vse Zakaj pa ne, sam se moraš prej najavit, da jst mal potreniram , da bo kej užitnega,drugače bo samo čaj Je pa en pogoj, v Ljubljani morš bit Waaaaaa, kaj sem ugotovila?!!! …pardon, lahko se nazaj usedete, nič revolucionarnega ni… Sem malo bolje pogledala svojo 1.buklo, ki jo žvekam in če odštejem literaturo, citate, bla bla flanc na koncu, ki mi ga ni treba brat, ima bukla samo 829 strani!! (in ne neki čez 900)Maaaa, kok se zej boljš počutm! Mi gre pa danes bolj tako tako … sem zjutraj celo raje po bajti pucala pa celo kozmetično kuro dala skoz, samo da nisem pri knjigah. Pred nevihto sem se šla pa še malo zluftat, naletela na robidnice in se jih totalno napokala. Skratka tale srbo-hrv. mi že skozi ušesa leze! Čimlepše se mejte! iiii, to je pa lepo , ma če bi mel jst tako buklo, bi na začetku naštudiral, kolk je strani za prebrat, vse slikce in ostale dodatke bi odštel in potem se smilil samemu sebi , tko da zdej mi je jasno, zakaj sem študiral tako kot sem, pri matematki je blo treba vaje delat, za ustne izpite pa zapiski , ma če ne bi bli tolk natančni, vse naokol mi govorite, sam bistva mi pa niste povedal :xx!:, če pa zdej indeks v roke vzamem, si mislim, kaj te tolk matrajo za teh par ocen , kranjski faks pa itak ni narejen, da bi se človek pretegnil, no ja par šestk je blo zarad tega pri ta "piflarskih" predmetih, pa enga izbirnega računalniški sistemi, tak smotan izpit, sem šel trikrat delat, ker prvič ni blo volje za učit, drugič sem znal sam tisto, kar je blo na prvem izpitu, ta tretjič , ja to je pa tak faks, je blo pa isto kot prvič in raztur, no osem Še dobr, ker ne vem, kako bi šlo naprej Še bi lohk kaj dodal, sploh za osnovno in srednjo šolo, večina mi še zdej ne bi verjela, glede na to, da mi je šlo zelo dobro, kolk mal sem se učil, sicer sem še dva šuta celo pri matematki pokasiral, ja en dan pred kontrolko sem si mal pogledal, sej mi je šlo hitro v glavo, sam dvakrat nisem mel dan, pa ni zalaufalo pri kontrolki, oz. sem ugotavljal, da mi sploh ni jasno, kako naj se tega lotim No v glavnem, to mi še zdej v službi prav pride, da mi grejo stvari hitro v glavo, ker gledam ene, kako so študiozni, ful berejo, jst mam pa zmeraj kakšna vprašanja na zalogi , ja z lepim se hvalim, tle mi bikec seka v uber Sam to mi zdej mal narobe hodi pri diplomi No, čaram zate xwizardx, pa , pa zraven še mal zame ! Eh, smeškoti, pa tko fajn ste ... Aja, kaj pomeni bwo, nekak nisem prišel na čisto ... Iii, s smeškoti je kul, no škoda ker ne smem še kakšnega pripopati ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Lepo pozdravljeni vodnarčki po dolgem času.....Lep dan vsem, želim! Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 ah občutljivi Sagem , Pri meni je še ta problem ker gre prek njega tudi stacionarni telefon... In ko crkne, crkne vse... :xx!: Mobi sicer imam, pa kaj ko je tukaj tako slab signal da lovi na dveh mestih v bajti, pa še tam moram stat pri miru kot kip... Običajen odgovor siol-a ko vse vrže ven - izklopite Sagem pa ga čez pet minut vklopite nazaj.Običajno to zadostuje, tokrat ni.In ko sem ga že xyž-krat izklopil in vklopil nazaj, se jim je šele posvetilo da je pa le mogoče kaj narobe s Sagemom... :xx!: Dobro jutro luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Daaan Se spet javljam po malo daljši pavzi... vidim da ste bli spet pridni s pisanjem Ne vem al hodijo k nam sami debili al kaj... ker tko hard v Italiji ne vidim. Hehe samo eni ljudje so pa res kot bi z Lune padli Včasih tudi jaz v kaki situaciji samo gledam in se čudim raznim pogruntavščinam Včeraj sva se končno spoznala z Janifom, moram rečt da je res prijeten fant... in preživela sva ful lep dan, nabit s pozitivno energijo... pa v Soči sva se kopala. Oooo lepo Škoda da me ni bilo zraven. Samo saj zdaj sem res bolj malo v LJ (če odštejem službo), tako da mam bolj malo časa za kake "samostojne" izletke - me že prijatelji krcajo ker mam premalo časa za njih Samo če me ni doma, tudi na kavico ne morem iti Vidim, da se že skoraj teden nisem javil , no v glavnem breaking news, tudi zadnji maratonci pridejo do cilja ali po domače, preselil sem se, finally , 10. avgust Pa moram priznat, da so občutki odlični V soboto smo šli na Sedmera,Uuuu Janif SUPER No - ti je le uspelo. Veš meni pa s tako bedno plačo, kot jo imam, ne uspeva ravno na svojem, poleg tega pa zdaj tako malokrat dejansko prespim v svojem stanovanju, da sem se odločla da grem nazaj domov. Najemnine v LJ so čisto prevelike - sploh če živiš sam, moraš imeti zelo dobro plačo če hočeš živeti normalno. Trenutno dajem namreč 2/3 svoje majhne plače za najemnino in stroške. Na takem minimumu, kot sem živela zdaj pa ne nočem več, ker me je vsak nepričakovan strošek spravil v slabo voljo in mi povzročal skrbi, zato mislim, da bo zaenkrat najbolje da sem še malo doma pa ko bodo pogoji boljši, najdem kaj bolj ugodnega . Sedmera ahhh tam je pa takooo lepo! »Modrost je imeti tako velike sanje, da jih ne zgubis z oci.« RabelaisMitra hvala za še eno prelepo zgodbico Pozdravček vsem, lep dan vam želim Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Halo sem vas prišla samo malček pogledat - imam trenutno net, ki celo funkcijonira , pa pavzico od študija ... mogoče se bom celo tok na compjutru zataknila, da bom še fotke od ulala cajta nazaj poslala v razvijanje (mami bi jih končno rada v roke prijela, jaz imam pa vsaj nekatere fotke tudi raje še fizično v rokah, ker moderni tehnologiji prav nič ne zaupam - sploh nočem, da če se compjutru kaj zgodi, da mi po možnosti gredo vse fotke nekam papa ) ...eh ta študij ...trenutno sem v fazi, ko vse mešam in mi je čisto sve ravnomenda je tako, preden se ti potem začne počasi jasnit in vse na svoje mesto postavljat......jah, itak mi nič drugega ne preostane, kot da upam, da je tole res ...sredi septembra pa jok - ruklna izpit Ma zdej šele vidim, kolk si pridna Sicer pa dobre ste bejbe , moja najdebelejša knjiga v življenju je bila Zločin in kazen, 500 strani, pa še to se mi je vleklo Drugač pa sam po zapiskih, no, tut kakšno bejbo sem kdaj gnjavil, na srečo uspešno, da sem si lohk skopiral njene izpiske iz knjig ( vedno sem se trudil sam bistvene stvari prebrat, ker za več ni blo voljeHi hi hi, veš da sem jo jaz enkrat prav res - za kazen - prebrala?! x:Dx Neke kozlarije sem poganjala pa ... sem se potem za kazen kaznovala Ja....sej ne rečem, da nisem včasih nekoliko "posebna" Zakaj pa ne, sam se moraš prej najavit, da jst mal potreniram , da bo kej užitnega,drugače bo samo čaj Je pa en pogoj, v Ljubljani morš bit Zej sem v Lj Ampak le za miceno malo, pa žal nimam nič časa.Čepim v zapiskih in knjižnjici, pa poslušat bom šla, kaj so drugi kaj za ta rok za izpit naštudirali, kaj sprašuje ... da bom potem lahko še večjo paniko "kok nič ne znam" delala Ali se lahko kdaj drugič, ko bom v Lj povabim? Pa hi hi, še en ki si "ne upa" za druge kuhat Jst non-stop nekaj pocam, ampak če se hoče kdo povabit, me je pa groza!! Sicer pa sej imajo menda tudi nekje v Lj super palačinke ... ma če bi mel jst tako buklo, bi na začetku naštudiral, kolk je strani za prebrat, vse slikce in ostale dodatke bi odštel in potem se smilil samemu sebi, tko da zdej mi je jasno, zakaj sem študiral tako kot sem, pri matematki je blo treba vaje delat, za ustne izpite pa zapiski, ma če ne bi bli tolk natančni, vse naokol mi govorite, sam bistva mi pa niste povedal, če pa zdej indeks v roke vzamem, si mislim, kaj te tolk matrajo za teh par ocen, kranjski faks pa itak ni narejen, da bi se človek pretegnil, no ja par šestk je blo zarad tega pri ta "piflarskih" predmetih, pa enga izbirnega računalniški sistemi, tak smotan izpit, sem šel trikrat delat, ker prvič ni blo volje za učit, drugič sem znal sam tisto, kar je blo na prvem izpitu, ta tretjič, ja to je pa tak faks, je blo pa isto kot prvič in raztur, no osem Še dobr, ker ne vem, kako bi šlo naprejSej jaz tudi. Vedno. Pa potem vedno sproti ko berem strani, ki so mi še ostale, štejem ...ampak tokrat sem se zmotila?! Aja, kaj pomeni bwo, nekak nisem prišel na čisto ...Ups, pardon!Ni pa nobena moje speštanka (kratica) Bwo je to, ko dvigneš ramena in skomigneš v smislu "ne vem" Bo?? Oz. v bolj po moje Bwo? Iii, s smeškoti je kul, no škoda ker ne smem še kakšnega pripopati ... Ajaaaa, da ne pozabim.Trenutno kot večina študentov, ki jim bo šel status, jamram, kako bom kmalu na sončni upravi, kako je itak brez veze - koliko let študija za nič ...študiram kam naj se vpišem, da bo še status in bom vsaj prek napotnice lahko delala in da mi bodo lahko po 26.letu še od tega ene 20posta trgalpa kje&kako naj na črno najdem sobo v štud.domu...moj cimer pa ves nesrečen - še preden je diplomiral je dobil službo v Lj - kot predavatelj na šoli, pa sploh nima nobenih pedagoških izpitov narejenih - brez da bi se tekom štud.let nekaj grozno pretegnilin sedaj se sekira ker mora it stanovanje iskat...mislem?!!!Če bi jst dobila služba bi bla zej ziher jst+še pol Lj mrtvo koma od veselja!!!Za un flet se pa sploh ne bi sekirala in bi magari pa celo prvo mesečno plačo zagonila, če prav drugače ne bi šlo in bi potem v miru kaj zrihtala al pa bla v šotoru sred rožne?!Mislem (še enkrat)??! Dobi đob in se tok kislo drži?!!Ma lej, de ne štekam no...(mi deluje, da smo vsi bolj happy kot on) Zej pa res:papa&fajn se mejte! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 No, to je pa že skoraj greh, da ne komentiram A štrudejl?Hi hi, danes je bil že drugi spečen! Unga je kar hitro zmanjkalo, pa vsi so se prej branli »pa saj jaz ga ne bom nekaj«. Bull shit, same goflje! Je pa meni tudi dober še mlačen, ampak kaj, to takrat nimaš filinga koliko ga poješ in to meni ni ravno ... za od veselja skakat Mi je pa še skoraj boljši hladen in če ga kos za zajtrk zmažem, vsaj nimam slabe vesti, da se s sladkarijami bašem. Se mi pa zdi, da ne more bit neki full full redilen. Testa praktično skoraj ni, skuto ni treba da uno tanajbolj mastno kupiš, maščobe se ne dodaja, na dve rolci štrudlja (to je full) gre skupno 1 smetana in 4 žlice cukra pa 1 jajce, tko da na kos štrudlja po moje ne more bit ne vem kok grozno zlo, da bi se človek (babe) sekiral. Ja, ja, poznam take , pol te pa en dan ni, pa raztur , nič od nič Aja, bejbe se res neki s tem obremenjujete, jst pa mal temne čokolade zvečer, sploh mi pa popoldne in kasneje bolj paše cukr , pa sej to se pokuri, sploh pa tebi res ni trebe met slabe vesti Sicer pa … Ok, da bom 100% poštena moram prej to napisat– ko mi grozno pade cuker in morem nujno nekaj sladkega dobit, nikakor nisem izbirčna. Pojem kakršno koli pecivo oz.sladkarijo, ki jo dobim, samo da sem kao happy. Drugače pa ko mi (v normalnih okoliščinah) zadiši, da bi kaj sladkega pojedla, sem bistveno bolj. Ne smetane, niti krem. Ne biskvitnega testa, rolad, suhih stvari, ocvrtih slaščic, marcipana … Za redko katere piškote lahko rečem, da so mi res dobri, isto čokolado. V bistvu so mi tako le redke sladice všeč - te z ogromno sadja (pite) in veeeeliko nadeva (štrudlji, prekmurska gibanica, domača potica idr.) Samo da ni preveč testa. Pa da je sočno. Aja pa polnozrnate zadeve.Sicer kot sem že napisala – ko pade cuker, padejo tudi ta moja »pravila«. Takoj! No, jst mam tut dost razdelana pravila, sam men testo paše , tortice takšne in drugačne, dobra varianta je domača torta z malinami, kakovova masa, pa oblita s čokolado, taka sočna in tako naprej, rolade itak , medtem ko se krofi, miške pa že bolj valjajo pri meni, edino krhki flancati so mi , pa seveda temne čokolade in pa piškoti obliti s čokolado, tut čokoladne napolitanke so zakon, ostale me sploh ne ganejo, torej povsod, kjer je zraven temna ali cenejša jedilna čokolada, računajte name, od čokolad je itak najboljša temna s celimi lešniki, aja, mal plonkam od tebe , testo pa sadje gor, slive, ribez in tako naprej, to je tut No, pa na palačinke tut ne smem pozabit. Če je pa skuta zraven, še tolk bolj No, če bom tako nadaljeval, bo kmalu cel roman o tem, kaj bi še, na radiu pa čefur Aja, če je slučajno kriza, sam to je redko, ker vestno skrbim za zalogo, pol tut kakšen piškot, ki ga drugače ne bi ... A to resno, da pupe ne marajo skute?(Se moram dat na un test (mislim da) od Candle – kok % imam ženskih oz. moških elementov v svoji astro karti Meni je skuta namreč zelo dobra. Še posebej, če je sestavni del kakšne sladice! No … sicer so mi vsi mlečni izdelki: razno razni (a ne premočni) siri, različne skute in mladi siri, različni jogurti in kefir … Če imam to + sadje sem že totalno happy! No, ni ravno pravilo, ampak dost se jih ob besedi skuta prav zmrduje, jst pa happy, recimo, maš cel protfan skutnih palačink, pa bi ble vse zame , sanje mladega Janifa Pa še nekaj, zakaj sem za odtenek boljše volje:Jutri le greva z mamo za par urc hodit! Nič posebnega, samo na en bližnji hrib. Isti, kot sem že pred ?? mesecem ?? šla s stricem. Bolje kot nič.Je blo treba pa skoraj ... na jok pa v drevo sem hotela napisati??? Pa saj veste, na kaj mislim, no ...da se me je torej le kdo usmilil. Me pa totalno mikajo gore, skale pod gojzarji, svež luft brez vročine, sonček ... Vsaj še na kakšna 2000 bi šla preden se vreme skisa, pa … en ma gleženj fentan, drugim se ne da, tretji so na morju … fotr - bolj da niti ne komentiram kaj si zadnje cajte misli o hribolazenju Mati se mora strinjat z njim No, ampak jutri bova pa vseeno vstali ob 6h, potem pa pot pod noge in dvign rit za … kok že ?? 1150 m više in aja, trebo bo čimprej nazaj, ker si fotr ne zna sam kosila naredit. Opa pardon, TV bo moral gledat, pa ne bo mel cajta, da bi si kaj pripravil.Btw ja, na piki ga imam! Tko da še vedno velja - Janif fovš! Pa ... če bi jaz zvedela, da je komu mobi zablokiral zaradi mojih predolgih sms-ov, bi najbrž crklna od smeha! Jah, sej vem, strašno fajn sem... Če ja pa smešno! Pa jooooj no, sej jaz nimam takih izgovorov ala nekaj bo padlo na Sibirijo, pa se zej ne morem učit ipd Sem mislila bolj v tem stilu, da me verjetno ni fajn prenašat, če sem (res tok) muhasta vsakič, ko se luna premakne No, vidiš, pa je le ratal Pri meni se je pa že zgodilo, da je kakšen zablokiral, sploh ko sem še šumnike uporabljal , men pa nč jasno, zakaj nč ne odpiše, enkrat sem celo po mail-u dobim sliko od mobitela, kako je zgledal po mojem SMS-ju, prazen ekran, tako da pozivam vse, ki želijo moje SMS-je, da nabavijo mobitele, ki podpirajo podaljšane SMS-je Ja, no, sej veš, vsak izgovor je dober In seveda, moji preljubi smeškoti, iii, dons kr pridni, sam tri poskusi, pa je šlo ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Halo, halo, lepo pozdravljeni! Samo na hitro vam moram vsaj tole sčvekat Danes bila lumpa – do sedaj se nisem še nič učila Sem pa šla čez Batognico na Krn in potem nazaj dol v Kuhinjo! Malo nam je megla nagajala, ampak vsake toliko se je vseeno razkadila in smo bili deležni božanskega razgleda – proti vasicam in na drugo stran proti Krnskemu jezeru. V koči tik pod vrhom je še jota padla, ker se nam je zdelo, da bodo le sendviči presuhi In pa ojoj x!x Oskrbnica v koči je ena starejša teta, malo oštra, ampak prav fajn in glej ga zlomka prideta 2 šmizota od taljanov not in na naš dober dan - Buongiorno. Ok. Miceno sem bila presenečena, ampak samo zato, ker smo po poti srečali še Nemce, Nizozemce, mislim da tudi 2 Talijana, ki pa so nam polomljen Dober dan ali pa skoraj originalen Živijo ozdravljali. In gresta lepo ta dva taljančka v koči do kuhinje in začneta nekaj po svoje naročat in spraševat. Tetka pa lepo –kaj bi radi? Mi morate kaj po slovensko povedati. A bi čaj al kaj? In potem še tea? reče. Una dva sicer nekaj ihtavo da ja, tea bi, ampak ker sta pa prav dobro razumela, da naj bi mogla kao po slovensko povedat sta – kljub naročilu – se vseeno na vrat na nos obrnila in šla.Mislem?? :xx!: In je tetka prav lepo potem rekla sicer ponavadi ni sama, ampak je v koči še kdo zraven, ki zna še kakšen jezik in da kaj se bo ona, na stara leta učila še 5 jezikov al kaj in še pomembneje – pa sej nismo nobenmu hlapci x!x x!x In sem ji dala popolnoma prav! Slovenci kamor gremo, mislim da si vsaj velika večina vsaj kakšne osnovne besede (magari vsaj kako se voda reče?!) države, ki jo obišče, nauči al pa ima npr. slovarček s sabo. Pa saj ni samo to, ampak tudi odnos. Če bi bila una 2 taljana (pa saj niti ni bistvena narodnost) kolkor tolk normalna in če bi kaj želela oz.bila lačna/žejna, bi še kako kaj spravila ven iz sebe! Če drugače ne, magari s pantomimo, prosila koga … Karkoli! Lačen in žejen (če še izbirčen nisi) mislim, da ne boš nikjer v tujini ostal, to osnovno te vsak človek razume! Tko da ja, prav blesavo se mi je zdelo tako obnašanje in še kako prav sem dala stari tetki! Ostali v koči pa tudi! ...Grem malce brat 1 od svojim bukvač za izpit (btw me že zvija, ker se rok kar nevarano približuje :xx!: In kar fajn cvikam, da mi ne bo uspelo vsega predelati, kaj šele v glavo stlačiti ) papa Iiii, Batognica in Krn , to upam, da kmalu rata, aja, sem mislil, da je čez Kuhinjo zahtevna, pa vidim, da ne, tist je iz Drežnice Pa, bravo za joto , pri meni že vejo, da sendviči nč ne štejejo Tetka pa ta prava , pa kaj je makarončka, joto imamo, pa čaj, pa kakšno pivo lohk dobita , oooo, Mamma Mia in sta šla ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Iiii, Batognica in Krn , to upam, da kmalu rata, aja, sem mislil, da je čez Kuhinjo zahtevna, pa vidim, da ne, tist je iz Drežnice Pa, bravo za joto , pri meni že vejo, da sendviči nč ne štejejo Tetka pa ta prava , pa kaj je makarončka, joto imamo, pa čaj, pa kakšno pivo lohk dobita , oooo, Mamma Mia in sta šla ... xsmx Točno! Drugače pa ja - Korenova pot je una ta težja, malo plezalna, gre pa iz Drežnice.Tole upam da bo za next time! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Dan dober Eno malo sem povožena. Sploh se ne morem zbudit. Smo včeraj gasilci šli pomagat strehe prekrinat na Ptuj Ne moreš verjet.Kar je novih hiš, imajo stovčene rolete, opeka na strehi je cela.Salonutke ali stare opeke, so pa kot cedilo. Boge stare mamce.Odvisne od usmiljenja prostovolcev in kar na cesti čakajo, da se kdo pripelje mimo, da povejo da imajo luknjasto streho.Saj imajo organizirano prijavo in potem po spisku popravilo, ampak se vsakemu mudi zaščititi pred prvim dežjem,ker kar teče po stenah ob manjšem nalivu Krovcem bo sedaj posev cvetev. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Ojla ... jaz tudi nekam čudne volje ... ne morem se na faks zbrcat piflaraj čaka... ....Pih ja, Ptuj jo je fajn skupil ... Sem malo govorila s frendi od tam in pri vsakemu je kaj šlo: avto, okna, streha ... Žalostno!Upam, da bodo vsi čimbolj srečno rešili! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Daaan! Uff, včeraj sm "prespala" cel dan pred TV... smo se ga malček s frendi napili in naklepetali, včeraj pa glavobol, mucek razsajal....Pa dobro, danes je že boljše.... Ma, tisti, ki se te ma za bat, naj se kr boji Sej ti si dobra čarovnica, pravljično bi rekla dobra vila , tako da Je bil že cajt, da so grmade ukinili , mal smo moral it naprej Ti je še jst nekaj povem, pridem v Lj, par kapljic, ko sem prišel pa domov, pa ne vem če je bilo petnajst minut, je začelo pa tko zlivati, pa pol je še nekaj grmelo, pa tko, vidiš kako si vse uštimala No super, samo da si prišel ok domov. Oooo lepo Škoda da me ni bilo zraven. Samo saj zdaj sem res bolj malo v LJ (če odštejem službo), tako da mam bolj malo časa za kake "samostojne" izletke - me že prijatelji krcajo ker mam premalo časa za njih Samo če me ni doma, tudi na kavico ne morem iti Ja pa naslednjič.... sva se tko na hitro zmenila da ni bilo časa še drugih obveščat... če boš imela namen prit mi pa sporoči... ja, teh se pa spomnim, sem šel prav ven na stadion, kjer je bilo bolj temno in jih opazoval, men se zdi, da je bilo tut prestopno leto, 2004 ali pa bolj nazaj Jst se spomnim da je blo 2005 ful, za ostala leta se pa ne spomnim več.... ...da sem se odločla da grem nazaj domov... Upam da bo vse ok. Tetka pa ta prava , pa kaj je makarončka, joto imamo, pa čaj, pa kakšno pivo lohk dobita , oooo, Mamma Mia in sta šla ... Smo včeraj gasilci šli pomagat strehe prekrinat na Ptuj Pridni! ***Ninca tudi tebi lep pozdravček! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 No, zej sem pa skoraj happy x!x Naštepala 750 objav (sem mogla kar nekaj časa v kaladontu viset ) ...hotela poslati fotke po netu v razvijanje - strežnik jim ne dela - pa je šel moj ljubi cajt&hecanje s štimanjem fotk po gobe ...še malo, pa se moram malo zbrcat tudi k zapiskom ... tu v Lj mi nekako ne gre ...še opravki me čakajo, jutri pa spet na faks ... ehhh ja Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 No, zej sem pa skoraj happy x!x Naštepala 750 objav (sem mogla kar nekaj časa v kaladontu viset ) Pa res!!! Tko malo objav maš?! Se mi je zdelo da si vseeno več tu gor... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Ma jst bolj malo kaj civknem. Vmes me tudi nekaj časa sploh ni bilo ... Sem pa na splošno tudi bolj malo na netu... Ampak tokrat me je pa prav zamikalo dobit še en znakec zraven - ko mali froc Nekaj me zanima, pa se mi ne da drugam - kamor naj bi kao mogla - pisat.Pa sej je trapasto, pa vseeno. Torej kako se uporablja ita glagol fregarsene??V smislu Kaj me/te briga seveda Me/te ne frega?? Nimam pojma (oz.pozabila) kako so te pogovorne fraze ...Ale' help? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Ma jst bolj malo kaj civknem. Vmes me tudi nekaj časa sploh ni bilo ... Sem pa na splošno tudi bolj malo na netu... Ampak tokrat me je pa prav zamikalo dobit še en znakec zraven - ko mali froc Nekaj me zanima, pa se mi ne da drugam - kamor naj bi kao mogla - pisat.Pa sej je trapasto, pa vseeno. Torej kako se uporablja ita glagol fregarsene??V smislu Kaj me/te briga seveda Me/te ne frega?? Nimam pojma (oz.pozabila) kako so te pogovorne fraze ...Ale' help? Štekam. ***Ej odvisno za kaj hočeš uporabit... recimo.... "ma chi se ne frega" (ma koga briga --- če ti kdo naklada nekaj, tebe pa ne zanima )al pa v tvojem primeru diplomske, ko se zavedaš da bi se morala učit, pa se ti ne da.... potem rečeš -- "ma chi se ne frega, bo kar bo" al pa če te ne briga za nekaj (kar naj bi se zgodilo) potem rečeš "Me ne frego!" Drugemu rečeš pa "Te ne frega!" (Kaj me briga!/Kaj te briga! oz. Me ne briga! Te ne briga!) TU imaš fajn slovarčke, kjer imaš večino razlag Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Kako bom jest to mogla še enkrat znat!!!!!!!!!!Jebela cesta. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Štekam. ***Ej odvisno za kaj hočeš uporabit... recimo.... "ma chi se ne frega" (ma koga briga --- če ti kdo naklada nekaj, tebe pa ne zanima )al pa v tvojem primeru diplomske, ko se zavedaš da bi se morala učit, pa se ti ne da.... potem rečeš -- "ma chi se ne frega, bo kar bo" al pa če te ne briga za nekaj (kar naj bi se zgodilo) potem rečeš "Me ne frego!" Drugemu rečeš pa "Te ne frega!" (Kaj me briga!/Kaj te briga! oz. Me ne briga! Te ne briga!) TU imaš fajn slovarčke, kjer imaš večino razlagHvaaaala! Predvsem tale: me ne frego! me je maltrala x:Dx Jaz namreč včasih kakšne končnice zabrkljam, še večkrat pozabim...Se mi pa zdi, da je pri ita dosti fraz, ki jih pač moraš vedeti, ne da se dobesedno prevajat ... No, sicer to ima tudi slo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Hvaaaala! Predvsem tale: me ne frego! me je maltrala x:Dx Jaz namreč včasih kakšne končnice zabrkljam, še večkrat pozabim...Se mi pa zdi, da je pri ita dosti fraz, ki jih pač moraš vedeti, ne da se dobesedno prevajat ... No, sicer to ima tudi slo Ja je res ja. Pa tudi odvisno kako kdaj uporabiš, ker ima lahko čisto drugačen pomen... Pri jezikih se ne moreš učit na pamet, ti mora prit v podzavest, da že razmišljaš v "tujem" jeziku, potem gre ful bolj enostavno... dokler pa razmišljaš kako sestavit stavek, potem še problem pri besednem zakladu...pa tu so še časi in vsa ostala slovnica.... potem se ti zdi učenje tujih jezikov zelo težko.... Jst vidim težavice z angleščino, ker jo ne uporabljam tko pogosto... če bi bila ene 4 dni in bi bila prisiljena govorit angleščino, bi prišla hitro nazaj not. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Halo sem vas prišla samo malček pogledat - imam trenutno net, ki celo funkcijonira , pa pavzico od študija ... mogoče se bom celo tok na compjutru zataknila, da bom še fotke od ulala cajta nazaj poslala v razvijanje (mami bi jih končno rada v roke prijela, jaz imam pa vsaj nekatere fotke tudi raje še fizično v rokah, ker moderni tehnologiji prav nič ne zaupam - sploh nočem, da če se compjutru kaj zgodi, da mi po možnosti gredo vse fotke nekam papa) ...eh ta študij ...trenutno sem v fazi, ko vse mešam in mi je čisto sve ravnomenda je tako, preden se ti potem začne počasi jasnit in vse na svoje mesto postavljat......jah, itak mi nič drugega ne preostane, kot da upam, da je tole res ...sredi septembra pa jok - ruklna izpit Ma nardila boš , jasno , sam to še ne pomeni, da daš lohk zdej vse štiri v luft, ker sem jst tko rekel Hi hi hi, veš da sem jo jaz enkrat prav res - za kazen - prebrala?! Neke kozlarije sem poganjala pa ... sem se potem za kazen kaznovala Ja....sej ne rečem, da nisem včasih nekoliko "posebna" ja, ti pa maš veselje, no sicer sem dons, ko smo po beljenju pospravljali bivšo sobo, ugotavljal, da sem v OŠ kar veliko knjig prebral, sem šel enkrat prav prečekirat mojo karto, kaj je blo takrat in sem ugotovil, no čez slabe tri leta bo ista situacija, tako da me prav zanima, kaj bo Zej sem v Lj Ampak le za miceno malo, pa žal nimam nič časa.Čepim v zapiskih in knjižnjici, pa poslušat bom šla, kaj so drugi kaj za ta rok za izpit naštudirali, kaj sprašuje ... da bom potem lahko še večjo paniko "kok nič ne znam" delala Ali se lahko kdaj drugič, ko bom v Lj povabim? Pa hi hi, še en ki si "ne upa" za druge kuhat Jst non-stop nekaj pocam, ampak če se hoče kdo povabit, me je pa groza!! Sicer pa sej imajo menda tudi nekje v Lj super palačinke ... Ja, itak, no upam, da boš kdaj našla čas, ker kakorkoli obračam si res pridna Sej jaz tudi. Vedno. Pa potem vedno sproti ko berem strani, ki so mi še ostale, štejem ...ampak tokrat sem se zmotila?! Ups, pardon!Ni pa nobena moje speštanka (kratica) Bwo je to, ko dvigneš ramena in skomigneš v smislu "ne vem" Bo?? Oz. v bolj po moje Bwo? Iii, to je pa lepa zmota , si kr predstavljam ta občutek Aha, thanks , maš rada w, Mahawščk al kako je že blo Ajaaaa, da ne pozabim.Trenutno kot večina študentov, ki jim bo šel status, jamram, kako bom kmalu na sončni upravi, kako je itak brez veze - koliko let študija za nič ...študiram kam naj se vpišem, da bo še status in bom vsaj prek napotnice lahko delala in da mi bodo lahko po 26.letu še od tega ene 20posta trgalpa kje&kako naj na črno najdem sobo v štud.domu...moj cimer pa ves nesrečen - še preden je diplomiral je dobil službo v Lj - kot predavatelj na šoli, pa sploh nima nobenih pedagoških izpitov narejenih - brez da bi se tekom štud.let nekaj grozno pretegnilin sedaj se sekira ker mora it stanovanje iskat...mislem?!!!Če bi jst dobila služba bi bla zej ziher jst+še pol Lj mrtvo koma od veselja!!!Za un flet se pa sploh ne bi sekirala in bi magari pa celo prvo mesečno plačo zagonila, če prav drugače ne bi šlo in bi potem v miru kaj zrihtala al pa bla v šotoru sred rožne?!Mislem (še enkrat)??! Dobi đob in se tok kislo drži?!!Ma lej, de ne štekam no...(mi deluje, da smo vsi bolj happy kot on) Zej pa res:papa&fajn se mejte! Razumem ga edino v tem smislu, da čuti, da je zdej konc študentskih let, pa nobene zajebancije več, pa tko, sam lohk mu namigneš, da to sploh ni res, se navadiš in pol ugotoviš, da maš še zmeraj frej cajt, pa dopust se tut najde, no včasih si pa lohk tut mal zombie v službi Ti pa kr zrihti status, pa tko naprej, sej lahko po moje , sej si bla pridna Iii, samo enkrat sem smeškote brisal, tako da takoj še enga prilepim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Daaan Se spet javljam po malo daljši pavzi... vidim da ste bli spet pridni s pisanjem Oooo lepo Škoda da me ni bilo zraven. Samo saj zdaj sem res bolj malo v LJ (če odštejem službo), tako da mam bolj malo časa za kake "samostojne" izletke - me že prijatelji krcajo ker mam premalo časa za njih Samo če me ni doma, tudi na kavico ne morem iti Uuuu Janif SUPER No - ti je le uspelo. Veš meni pa s tako bedno plačo, kot jo imam, ne uspeva ravno na svojem, poleg tega pa zdaj tako malokrat dejansko prespim v svojem stanovanju, da sem se odločla da grem nazaj domov. Najemnine v LJ so čisto prevelike - sploh če živiš sam, moraš imeti zelo dobro plačo če hočeš živeti normalno. Trenutno dajem namreč 2/3 svoje majhne plače za najemnino in stroške. Na takem minimumu, kot sem živela zdaj pa ne nočem več, ker me je vsak nepričakovan strošek spravil v slabo voljo in mi povzročal skrbi, zato mislim, da bo zaenkrat najbolje da sem še malo doma pa ko bodo pogoji boljši, najdem kaj bolj ugodnega . Sedmera ahhh tam je pa takooo lepo! Pozdravček vsem, lep dan vam želim Iii, hvala , ma tudi tebi želim , najprej dobro službico, da bo lepša plača, ker tkole ti verjamem, da ni glih Aja, še nekaj o hribih, sej jst sem več začel pet let nazaj, tko da maš še cajt , sem gledal slike iz Kamniškega sedla, pa se mi je zdelo lepo in sem rekel tuki bi rad šel, pa je bil še službeni cimr za stvar in tako se je začel, zdej pa vsak leto kaj pade, no letos je res dobro leto Pa uživaj na morju , letos ga gledam sam od daleč , ma dobr po enajstih letih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 xsmx Točno! Drugače pa ja - Korenova pot je una ta težja, malo plezalna, gre pa iz Drežnice.Tole upam da bo za next time! pa si vidla uno lojtro, ni zgledala preveč obetavno, za gor že, dol pa ni šans,sam kaj ko nam je Drežnica mal daleč Bravo tetka , tako se pokaže kdo je pri nas gospodar , če bom kdaj v Italijitut ne bo dost, če bom rekel, da bom joto, prego ? Ma, ne prego, jotooo No, zej sem pa skoraj happy x!x Naštepala 750 objav (sem mogla kar nekaj časa v kaladontu viset ) ...hotela poslati fotke po netu v razvijanje - strežnik jim ne dela - pa je šel moj ljubi cajt&hecanje s štimanjem fotk po gobe ...še malo, pa se moram malo zbrcat tudi k zapiskom ... tu v Lj mi nekako ne gre ...še opravki me čakajo, jutri pa spet na faks ... ehhh ja pesem počutja je tut dobra za take stvari , greš lepo po spominu, pa je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Me prav zanima, kaj je pa danes na nebu, da se mi tok zlooooo čveka ...me pa Lj te dni prav izčrpava ...Pa ne vem, a je nisem več navajena, al je samo čuden teden, ampak ... delam praktično nič ne, pa sem čisti crk ...grem pa verjetno že domov ...verjetno (kolikor se poznam ) pa si vidla uno lojtro, ni zgledala preveč obetavno, za gor že, dol pa ni šans,sam kaj ko nam je Drežnica mal daleč Bravo tetka , tako se pokaže kdo je pri nas gospodar , če bom kdaj v Italijitut ne bo dost, če bom rekel, da bom joto, prego ? Ma, ne prego, jotooo pesem počutja je tut dobra za take stvari , greš lepo po spominu, pa je Pa itak! - Korenova pot je za gor varianta! Za dol - če že moraš nazaj v Drežnico npr. zaradi avta prit - gre pa še druga, "normalna" pot! Tko da don't worry! Hi hi, tok sem si želela met tale vseprisotni&malo spremembe, da sem prav v zasedi za kaladont prežala Sej drugače pa nočem preveč smetit po forumu. Ko se mi čveka, al pa ko mi (spet) kakšna neumnost pade na bučo pa že Pesmice ... a da greš kar po spominu ... jaz bi počasi na kakšen koncert šla!!Kdo kaj ve - bo kmalu kaj pametnega/zanimivega?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Me prav zanima, kaj je pa danes na nebu, da se mi tok zlooooo čveka ...me pa Lj te dni prav izčrpava ...Pa ne vem, a je nisem več navajena, al je samo čuden teden, ampak ... delam praktično nič ne, pa sem čisti crk ...grem pa verjetno že domov ...verjetno (kolikor se poznam ) Merkur je v devici, že nekaj časa, drugač pa prihaja čas device in ker je merkur tut tukaj vladar, se pa že spodobi, da se čveka Ma, ne bi rekel, sam ta teden je res tako čudno soparno vreme in verjamem, da je v Tminu zrak boljši, predvsem pa bolj svež in manj soparen Pa itak! - Korenova pot je za gor varianta! Za dol - če že moraš nazaj v Drežnico npr. zaradi avta prit - gre pa še druga, "normalna" pot! Tko da don't worry! Hi hi, tok sem si želela met tale vseprisotni&malo spremembe, da sem prav v zasedi za kaladont prežala Sej drugače pa nočem preveč smetit po forumu. Ko se mi čveka, al pa ko mi (spet) kakšna neumnost pade na bučo pa že Pesmice ... a da greš kar po spominu ... jaz bi počasi na kakšen koncert šla!!Kdo kaj ve - bo kmalu kaj pametnega/zanimivega?? Sej ti plezaš, tko da zate me ne skrbi, sam jst sem se probal mal vživet, pa mi ni blo glih filinga Koncert , men so the Stooges (Iggy Pop) padli v oči, sam to je konec septembra, pa ne vem, če jetebi ta scena kaj znana Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Dan dober Sonček, toplo..... prijetno.Danes sta me zbudila mucka. Imam dva nova mucka. Majhna. Kepici fletni.Kako milo kličeta mamico. Bo potrebno narediti kakšno igračko, da malo oblažim domotožje Merkur v devici? Klepetavost, veselje do komuniciranja???A zato se nekateri radi zgovarjajo. Koliko časa jih bo pa držalo? A samo ta teden? Je kar super. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Merkur je v devici, že nekaj časa, drugač pa prihaja čas device in ker je merkur tut tukaj vladar, se pa že spodobi, da se čveka Sej ti plezaš, tko da zate me ne skrbi, sam jst sem se probal mal vživet, pa mi ni blo glih filinga Koncert , men so the Stooges (Iggy Pop) padli v oči, sam to je konec septembra, pa ne vem, če jetebi ta scena kaj znana Včeraj me je zmanjkalo ... zadnje čase hodim bolj kot ne s kurami spat in (zame) zgodaj vstajam No, če mi bo kdaj namenjeno zlest po tej poti na Krn - bom vse ščvekala tudaj Iggy Pop - veš, da poznam! Konec septembra??Delam Fajn bod'te!jaz pa pakirat stvari iz moje ljube sobice, še malo na faks in potem proti domu ... papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.