Mitra 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Eno tako taveliko brco, tisto z gojzarjem!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 predlagam, da si še ti narediš program (začneš s čim lažjim, kar ti je že približno jasno, pa ne po cel dan, pol pa vsak dan mal dodajaš in mal za nazaj ponoviš...) si dejansko narišeš koledar z vsemi dnevi, ko si lahk vzameš kaj časa za študirat (pa prečrtaš une, ko maš kaj drugega.. jaz mam npr. eno soboto celo frej, ker ima ata žurko za 70let) in not v koledarček napišeš kaj na kateri dan delaš... pol si pa tlele zvečer napiševa kako je šel dnevni plan in si razdeliva bonbončke šibam pisat račune, da bom lahk mal prej pobegnila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Bonbončki?Ne hvala, jih ne prenesem več, sem se sladkarije prenajedla na šihtu. Joj kako mi je odveč, kako mi je zoprno................Obrnit misli in kako mi je dobro, kako je prijetno... 16tega je popravec, bom postavila rekord kako se hitro naučim.Moram, ker odlagat za dve leti nima smisla.Vse kar potrebujem, je negdo, ki ima malo pojma o matematiki, da mi razloži, ker enostavno ne vem kako priti do prave formule. Bolj ko gledam, man znam. Vem za tiste primere ki so napisani, ko pride nov, sem teta.Inštrukcij si ne morem privoščit, so svinjsko drage. Potem sem si še jogo umislila od oktobra naprej in sem pečena. Ne bom jamrala, to mi je namenjeno.Slovenija in jihova plačna zakonodaja.Mamicu jim. Se grem igrico kako biti srečen,ko imaš zvezane roke. Bom malo pojamrala, se bom vsaj bolje počutila.Za popravca nimam, kaj šele šolnina. Kako to izpeljat, ne vem.Vse bom nekako, samo velko odrekanja. Potem pa še učenje.Aja, pa nekaj za dušo-joga.Otroka v šolo..... Jaz sem miljonar-V srečnih trenutkih vsak dan. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 hmmm... ne vem, sam predlog... mogoče odpri tlele temo 'matematika' in kar not vrži svoje probleme, sem skor prepričana, da se bo našel kak matematičar, ki ti bo znal razložit, kar ti ni jasno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Predlog Sam temo moram poiskat, ker je že odprta nekje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Daaan! Pa kaj ste vsi pri učenju? Je videt da se približuje september... Mitra --- upam da ti uspe dobit koga za pomoč, jst matematiko tudi nimam pojma, na srečo mi je frendica pomagala ko sem imela izpite... ko sem opravila sem pa tudi takoj izpraznila iz glave Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Potem je še kakšen, ki je "normalen", da ne mara matematike. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Potem je še kakšen, ki je "normalen", da ne mara matematike.uf, preveč nas je, sam v tem je (tvoj) problem (danes je že težje, včerajšnji del sem še od zadnjič znala, tole je pa čist novo... si delam smešne kratice, da bi si imena vseh opic zapomnila... mpmzm... in mučim se... in brcam v rit, vsakič ko me odnese od stola ''kaj pomembnega drugega počet''... še dve poglavji za danes, pa če bo do polnoči trajalo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Potem je še kakšen, ki je "normalen" , da ne mara matematike. Tukaj en abnormalen ki mu je matematika dobro šla... Včasih... Lahko me preizkusiš koliko še znam, mogoče se pa še kaj spomnim... Dobro jutro luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Kosinus, tanges, kotanges.....Izračun ploščine, če moraš najprej izračunat dva kota, da lahko uporabiš formulo ploščine.... Osnovne zadeve, ki ne potegnejo.matematika drugega letnika srednje šole.Nobena umetnost, za mene doktrina. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Kosinus, tanges, kotanges.....Izračun ploščine, če moraš najprej izračunat dva kota, da lahko uporabiš formulo ploščine.... Osnovne zadeve, ki ne potegnejo.matematika drugega letnika srednje šole.Nobena umetnost, za mene doktrina. Simple ko pasulj... Če hočeš razlago mi daj kakšen konkreten problem na OS... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Tukaj en abnormalen ki mu je matematika dobro šla... Simple ko pasulj... hi, hi...iii, pr mat škorpiji matematika ma da laufa.... eeee, sej že brišem vennn... cmok luftarji tanajbolj, da grem še dvojčkom en cmok pritisnit nak, pa ne bom,...še.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 hi, hi...iii, pr mat škorpiji matematika ma da laufa.... eeee, sej že brišem vennn... cmok luftarji tanajbolj, da grem še dvojčkom en cmok pritisnit nak, pa ne bom,...še.. Saj sem vedel... Kosinus, tanges, kotanges.....Izračun ploščine, če moraš najprej izračunat dva kota, da lahko uporabiš formulo ploščine.... Osnovne zadeve, ki ne potegnejo.matematika drugega letnika srednje šole.Nobena umetnost, za mene doktrina. Poglej malo tukaj Spletni učbenik trigonometrije Mogoče ti kaj prav pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Ojla, kako smo? Imam pavzo. (beri: uštopalo se mi je )Prežvečla prvo buklo. Čaka me še druga z 908 str. Sem na ?? str.50. Seveda je še cel kup knjig, ki naj bi jih vsaj v roke prijela in več člankov za prebrat... Mešam že vse, kar sem do sedaj prebrala. Imam še dobra 2 tedna cajta ... Mislim, da bo boljš, če si žile pregriznem, kot pa pojavim pred prfokso! (Ne vem pa, zakaj nisem še tok panična, kakor bi gl.na to, kok se poznam, "morala" že bit na tej stopnji?!) =Ja, sorči, jamram! Btw to je bila ena prvih besed, ki sem jo v Na naučila svojo cimro Čehinjo. "Jamram" Pa smejala se mi je, ker je bil menda moj najbolj tipičen stavek "I'm not in a mood for studying!" Eh, memories .... hej, folk! Evo, če pa tole ne bo delovalo...da vidim kolk sem karakter in kolk se lahk urnika držim...sem si naredila program učenja za 14 dni naprej, tolk na izi, da bi mi moralo v bistvu ful časa ostat vsak dan, pa se mi še lepo izide, da mam dva dni čist za ponavljanje... sam zdaj moram se ga pa RES držat, brez bluzenja x!x bi blo najboljš, če bi me en prišel vsaj večer prečekirat in prevprašat kaj znam in kaj ne, pa mi na koncu bombončke dajal za nagrado hehe, kila ne bi bla nič narobe, ja sem šla včeraj vsa v pričakovanju na vago, ker mam filing, da se že cel teden samo bašem - med vsakim poglavjem do hladilnika nekaj pogrickat pa pistacije so skoz na mizi... no, pa ni bilo ravno vidnega učinka.. škoda, ker mi čokolada ne paše, tist bi zihr blo kaj evo, prvi dan (včeraj) šlo vse po planu danes v službi mal ponavljam, med malico pa tko, pol pa pridem domov pa na naslednje poglavje... hehe, jaz se tud veselim dneva, ko bom znala pol bo pa izpit... pol bo pa minil ene par dni... in ne bom več.. zato mi je pa brezveze tole se piflat, ampak kaj čmo... kar se mora.... dej, dej, a te mal brcnem v rit zdaj sem ravno ta prave volje, da rabim še enga spodbujat, da se spravi k (m)učenju To s plani je pa najboljši in edini način, ki pri meni funkcionira! Napišeš si vse dneve, ki jih imaš na razpolago in potem imaš dobesedno vse jasno pred očmi Ne pa ti "abstraktni" ala 3 tedne in 4 dni dni. Pa tega si jaz, ko grem parkrat spat, delam še kaj vmes ... ne znam predstavljat! Ko pa črtaš dneve in lepo vidiš kok (malo) ti je še ostalo ... imaš da laufaš h knjigam! Hi, hi, pa kratice! Poznano.De best Aliana! Itak da bo ratalo! ...da o tem pohajanju do hladilnika niti ne bi Vedno ko se učim, sem kot krof Kosinus, tanges, kotanges.....Izračun ploščine, če moraš najprej izračunat dva kota, da lahko uporabiš formulo ploščine....Sorči, ma moram:geometrija je pa ja fajn!Verjetno edina stvar od matematike Pa ...ej, sej ni treba inštrukcij plačevat, si poskusila staknit kakšnega soseda, fotra od katerega sošolca od tvojih otrok, kakšnega najstnika tvojih kolegic, ki je sedaj maturiral in ki šteka matematiko ... zej so še počitnice, mogoče ima kdo čas ... al pa mogoče še med svojimi gasilcih koga našla ... in ni zlomk, da ti ne bi vsaj kdo kakšno malenkost pomagal! Brez veze, da sama gledaš v en in isti primer, če se ti nikamor ne premakne! Boš potem v zahvalo pa kakšne kremšnite spekla, pa če je teenager še kakšen euro "za sladoled" v roke stisnila, pa bo! Ajde, grem zej, ko sem cel post posvinjala z mukami o učenju! papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Ajde, grem zej, ko sem cel post posvinjala z mukami o učenju! papa si me prehitela... nimam kej napisat, grem kar nazaj.. (mah, ne morem, ne gre, ne znam, nimam koncentracije ah, ne no, sej bo, nehi jamrat... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 http://shrani.si/f/2K/C2/4UpKUdLS/rafaello.jpg http://shrani.si/f/3l/7N/4rNYV00y/chocolate-fountain.jpg Tko... malo da se posladkate, da se boste potem lažje učili... (aja... fontana je čokoladna ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Se že smejčkam, učim se še ne.Moram res gasilce na noge spravt, da pogasimo matematiko.Na računalnik pisat formule še ne zam, tako da Alef še čaka da se naučim. Upam da ne bo potrebe. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 si me prehitela... nimam kej napisat, grem kar nazaj.. (mah, ne morem, ne gre, ne znam, nimam koncentracije ah, ne no, sej bo, nehi jamrat... ) Uh, sem lumpa!Sooooriii No, si pa lahko jutri ti prva na vrsti za jamr jamr! Če ne pridem še danes do najmanj str.100 se zbrcam, da bom (vsaj tko) modra x!x Ale' tnx!(ko bi le zalegla le na fotki! Se tolažim, da je tole verjetno moj zadnji izpit za kar lep čas... Mogoče za vedno In da bodo posledično potem tudi romanja via Sv.Hadilnik, Omara s Piškoti ukinjena Ker kar je preveč je pa preveč, no) papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 bila na jahanju prejle, eno uro da se mal zgonim.. in sem od tete (sestrična istočasno bla tam) dobila zapoznelo darilo za rojstni dan... ta veliko vrečo pistacij..je rekla, da se ji je zdel, da bom rabla v glavnem, predelala po programu, sam v bistvu... štiri družine opic ful mešam.. in si nikakor, z vsemi asociacijami, ne uspem zapomnit imen.. vse na isto črko začne in konča dost mam za danes, grem kar spat.. mogoče se pa med spanjem popredalčka znanje... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Dan dober Znanje se predalčka, še malo in bom znala. Pa da ne bom še na forumu o učenju, raje povem, da sem danes mačka zahodila.Mali navihanec nima pošlihtano, da se z nogo stopi in če se znajde ob nepravem trenutku na nepravem mestu, potem boli.Bogi. Se že celi, samo pogleda me ne in pod nogami se mi ne valja več.Vsaka šola za nekaj. Tako ne navadne sanje sem imela, da sem se z nasmehom zbudila, kako je možno nekaj tako "trapastega" sanjat.Kje se nama bodo poti prepletle da ga srečam, in s kakšnim namenom, saj sanjamo ne za brez veze.Pomislila pa tudi nisem včeraj na njega. Ma kaj včeraj, mesece nazaj. Polepšal mi je jutro, na tako nedolžen način. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 ...štiri družine opic ful mešam.. in si nikakor, z vsemi asociacijami, ne uspem zapomnit imen.. vse na isto črko začne in konča...Katere pa? Mogoče pa pade kakšna ideja... Mene pa zgleda mlaj matra, sm taka meglena v glavi... Pa na operacijo modrostnega zoba sem imela danes za it, pa nisem mogla najt slike (sigurno so jo angelčki skrili ). Lep dan... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 hellow, ne vem, kako zadnje tri dni ura teče , sam sporočam, da jutri mahnemo iz Bohinja na Krn , tako da maham v primorski konec , pol pa na Krnskih prespat, v nedeljo pa na izi nazaj v dolino Matematika no problem , sam cajt mi nekam uhaja , v ponedeljek pa še služba sin ^2 x + cos^2 x = 1, to se mi zdi, da velja Zdej moram pa počas spat, jutr sem že ob 4:50 zmenjen , rana ura ..., slovenskih fantov grob Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 hellow, ne vem, kako zadnje tri dni ura teče , sam sporočam, da jutri mahnemo iz Bohinja na Krn , tako da maham v primorski konec , pol pa na Krnskih prespat, v nedeljo pa na izi nazaj v dolino Matematika no problem , sam cajt mi nekam uhaja , v ponedeljek pa še služba sin ^2 x + cos^2 x = 1, to se mi zdi, da velja Zdej moram pa počas spat, jutr sem že ob 4:50 zmenjen , rana ura ..., slovenskih fantov grob Samo pazi da te v jezeru ne bodo ribe pojedle... So ene čudne ribe noter, menda je to edino naše gorsko jezero ki ima ribe... Od 5-10 cm dolge, če daš noge v vodo ti začnejo glodat prste... Formula drži... Kotne funkcije so meni kot drugi jezik - rabim pri svojem poklicu(CNC programiranje, izračun koordinat, kotov itd...)Namesto iger sem imel en program ki je formule pretvarjal v grafe - so ratale zanimive slike... Žal v XP ne dela, novejše verzije pa ni... Lep dan vam želim, luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Dan dober Te formule svinjske, fuj fej, bljak......Saj bom pridna, grem na inštrukcije k enemu fejst super fajnmu fantu.Bova se učila korene vstavljat, pravi kot poiskat..... Samo na brzinco pozdravim, grem ozimnico preberat.Uf, koliko jo je. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Dan dober Te formule svinjske, fuj fej, bljak......Saj bom pridna, grem na inštrukcije k enemu fejst super fajnmu fantu.Bova se učila korene vstavljat, pravi kot poiskat..... Samo na brzinco pozdravim, grem ozimnico preberat.Uf, koliko jo je. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.