Aliana 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Dan dober Te formule svinjske, fuj fej, bljak......Saj bom pridna, grem na inštrukcije k enemu fejst super fajnmu fantu.Bova se učila korene vstavljat, pravi kot poiskat..... Samo na brzinco pozdravim, grem ozimnico preberat.Uf, koliko jo je. sploh nisem zaznala dvojnega pomena tlele not je pa dobra motivacija, ni kej... (hmm, kako bi se tole dal k mojim opicam skombinirat... korene in kote ) dragi prišel domov, sta preživela Albanijo in menjanje gume tam.. ful prijazen folk, baje.. bogi, je pa že moral šibat delat... jaz mam pa spet monkey družbo... še 15 minut zabušavanja in začnem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 ..jutri mahnemo iz Bohinja na Krn , tako da maham v primorski konec No upam da se imaš lepo... ***Bova se učila korene vstavljat, pravi kot poiskat..... sploh nisem zaznala dvojnega pomena tlele not je pa dobra motivacija, ni kej...Meni so tudi usta se razlezla ko sem tole zagledala, sm ratala kar boljše volje... x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Kakor jest vem, so opice izredno intiligentne.Enkrat pokažeš in znajo.Vsaj za logično postavljanje likov (kakor računalniške puzle, recimo). Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Hehehe... nedeljsko, nobenega "doma". Uživajte kjerkoli ste! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Morgen... Včeraj bil en... ...gnil dan... Nedelj sploh ne maram preveč, zato ker jim sledi ponedeljek... No ja... ...če mi rata tole s penzijo, bodo potem vsi dnevi nedelje... Ali pa ponedeljki, odvisni kako se gleda... Lep prvi šolski dan vam želim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Dan dober Tale "težko" pričakovan ponedeljek.Otroci v šolo in vrtce, mi pa možgane na off, do prve naloge. No, ali tudi ne.Vstavljanje korenov pod pravim kotom....... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Daan! Eni v šolo, eni pa po opravkih....tudi uradne osebe so se vrnile z dopustov, tko da sem lahko uredila vse papirje... Pri nas tko soparno, da me je spotilo kot da bi v Sočo skočila... eh, bo že... raje to, kot pa zima in mraz. Danes dobim končno tuš kabino, mi jo mama kupi za rojstni dan... ne bo treba več brisač prat vsaki dan. Lepo se imejte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 AleKako je fino, ko se lahko stuširaš tako kot se zagre in ne kr nekej, čeprav včasih tudi to prav pride, samo da je. Drugače pa zelo delaven dan. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 moj tudi delaven, kar se službe tiče.kar se pa učenja... pa niti ne tako zelo sem šla samo dvakrat čez tisto, kao 'že naučeno', da se vsede v možgane... rabim malo pavze, ker se mi bo drugače scufalo.. pa itak sem se zmenila za 2 dni študijskega dopusta, tako da bom čet, pet res pridna. danes pa dolg, dišeč tuš zdajle, potem pa pod dekco in par delov Housa pogledat pa posesala sem po enem mesecu, sesalec skoraj obupal zraven pomivanje bom pa za jutri pustila, za eno pavzico med učenjem... fajn za tuš kabino, Ale a ti si zdaj že komplet preseljena ali še opremljaš? malo ne sledim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 AleKako je fino, ko se lahko stuširaš tako kot se zagre in ne kr nekej, čeprav včasih tudi to prav pride, samo da je. Ja komaj čakam da mi jo uštimajo... fajn za tuš kabino, Ale a ti si zdaj že komplet preseljena ali še opremljaš? malo ne sledim... Preseljena sem, že dva meseca... glavne stvari imam, ostalo bom pa opremljala postopoma, odvisno kako bojo finance dovoljevale, pa tudi ko najdem stvari po mojem okusu, nočem kar nekaj nametat not... Drugače pa ni nič posebnega za povedat... nič se mi ne da danes. Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Samo pazi da te v jezeru ne bodo ribe pojedle... So ene čudne ribe noter, menda je to edino naše gorsko jezero ki ima ribe... Od 5-10 cm dolge, če daš noge v vodo ti začnejo glodat prste... Formula drži... Kotne funkcije so meni kot drugi jezik - rabim pri svojem poklicu(CNC programiranje, izračun koordinat, kotov itd...)Namesto iger sem imel en program ki je formule pretvarjal v grafe - so ratale zanimive slike... Žal v XP ne dela, novejše verzije pa ni... Lep dan vam želim, luftarji... Sej so res kot ene piranje , ene dva kosa kruha smo z veseljem žrtvovali, da je blo zabavno ,hitre pa so, še dobro da nimajo zob, ker pol bi pa res grizle Sem šel gledat spletni učbenik trigonometrije , me je spet zamikal, da bi mal računal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Računanje.Ti kr, jest morm tud. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Računanje.Ti kr, jest morm tud. A korene pa kote? Dobro jutro luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Korene in kote, pa še malo stopinje zraven. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Samo pozdravček pustim.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Korene in kote, pa še malo stopinje zraven. To je še v redu... Ko prideš pa enkrat do integralov in odvodov, je pa lahko štala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Morgen... Spet enkrat prvi tu noter... Očitno bližina penzije že deluje... Spanje čist v k***... Sem kot vampir... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Oj Alef Dolgo že nisi bil prvi, drži.Penzjon ja. Spanja se boš navadil. Malo traja, potem pa ugotoviš, da se spat odpraviš ko se ti oči pred tv zaprejo in vstaneš, ko se ti odprejo.Simpl ko pasul. Kakšno knjigo več boš prebral in to je to. Itergrali in odvodi?Tega še ne pričakujem, ko pa bo, bo pa res štala Drugače pa lepo napredujem v matematiki.Sem kr ponosna na sebe, upam da bom po izpitu tud lahko. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Spanje... Ne glede na to kdaj grem spat, zbudim se vedno nekje med četrto in peto uro... Ali pa še pred četrto... To je bil pri meni zmeraj problem - ko je bilo treba zjutraj na šiht sem se komaj spravil pokonci.Ko pa ni bilo treba in bi lahko spal, sem bil ba buden kot sova... Včasih sem pred TV zaspal redno, zdaj buljim v kišto tja do enih zjutraj.Sinoč gledal 6 epizod Stargate SG1 - 4. sezona naenkrat... Še dobro da imam veliko zalogo filmov... Bom kmalu tak kot Aliana - vse tri dele Gospodarja prstanov(okrog 9 ur) naenkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Bom kmalu tak kot Aliana - vse tri dele Gospodarja prstanov(okrog 9 ur) naenkrat... jaz sem zmanjšala dozo... na 2 - 3 House na večer po učenju.. edino kar me še drži, da ostajam normalna pa še mačkona prešvercam v posteljo, ker očitno res ne znam več sama spat.. evo, 'studijski dopust' mam danes... začenjam z jutranjo telovadbo (jahat) in pol se zabubim v ponavljanje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Wau, sm že mislila da sm falila temo. x:Dx (zaradi filmov ) Samo tolko da vas pozdravim še tukaj... meni se je dan začel s ful lepimi sms-ki po telefonu, potem sem srečala prijateljico čisto po naključju, sva šle na kafečke... pa potem še en par znanih obrazov ki jih nisem srečala že kar dolgo časa... Nabavila vse za zvečer, pridejo prijatelji k meni, tko da malo popijemo, pojemo in se poveselimo (upam da bodo sosedje zdržali x:Dx )... Uživajte! :hepko: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Lepo praznuj Ale.Sosede pa utišaj tako, da na oglasno desko nabiješ sporočilo, da se jim opravičuješ za morebitni kraval zvečer. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Lepo praznuj Ale.Sosede pa utišaj tako, da na oglasno desko nabiješ sporočilo, da se jim opravičuješ za morebitni kraval zvečer. zelo dobra ideja da si vnaprej prijazna in jim razložiš, da praznuješ pa da bo morda malo glasno... sem prepričana, da bo delovalo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Ko sem bil majhen, mi je oce veckrat ponovil, da ne smem nikomur zaupati ali pa verjeti nasvetom drugih ljudi. Zato sem potreboval vec let, preden sem si nasel prijatelje. Vedno sem imel v mislih, da me lahko prevarajo ali razocarajo.V najstniskih letih sem iz razlicnih virov spoznal, da je svet le iluzija, da je resnica skrita in jo je mogoce razlagati na mnogo nacinov, da je narava nevarna in je ni mogoce osvojiti ali posedovati , da bodo drugi ljudje vedno ostali tujci, ne glede kaj naredis in skepticno vedenje naj bi bilo edini nacin , da dozivis stara leta. Ko sem odrasel, je en telefonski klic spremenil moje zivljenje… Spoznala sva se po zaslugi Grahama Bella (izumitelja telefona)! Cudno! Nikoli si nisem mislil, da se lahko kdo zaljubi na tak nacin . Zven njenega glasu je naredil svoje: kristalno cist smeh, zivahen in prijeten glas … in besede so sle ubogljivo v globine mojega srca.Nisem kaj dosti zapravljal casa, po treh klicih sva se dogovorila za srecanje, brez zlih slutenj z moje strani. V duhu sem si ure in ure predstavljal kaksen obraz in se vse ostalo sodi k tako prijetnemu glasu . Brez oklevanja je rekla da in jaz nisem iz tega izvlekel nobenih negativnih zakljuckov. Vse je slo v redu in ocitno je bilo, da sva oba zelela nekaj vec. Njen zvonec je zazvonil in srcni utrip mi je v hipu narasel. Z vsako stopnico sem ji bil blizji.Kaj pa, ce ne ustreza mojim predstavam ? Ce je drugacna, kakor sem si jo zamisli glede na njen glas ? Ali me ne bo izkoristila, ce se zaljubim vanjo ? In ce, in ce, in ce …misli so mi napolnile glavo, nezaupanje vtisnjeno v spomin je spet prislo na plan in ravno sem se hotel obrniti , ko je odprla vrata…Dandanes se zbujam ob njeni strani in lahko jo objamem kadarkoli si zazelim. Njen vonj je postal moj, poznam okus njenih ustnic in znam si razlagati govorico njenih oci . Rada ima kitajsko kuhinjo, rdece vino, ne mara druzabnih iger. Vsaj enkrat letno stakne prehlad in, ce me kdo vprasa, lahko na pamet nastejem vsebino njene omare z oblekami.Ko mirno spi ob meni, vem, da sem imel vsaj enkrat v zivljenju prav, ko sem opustil obrambno drzo in pozabil na ocetove napotke. Zdaj vem, da se velike stvari ne morejo uresniciti brez minimalnega zaupanja , ne da bi odprl svoje srce in se prepustil toku brez slabih namenov. In ti, si si tudi postavil vprasanje: kaksno korist imam od nezaupanja in dvoma? Ali sem se naucil reci ''da'' brez zadrzkov?Tvegaj vsaj enkrat v zivljenju, zaupaj ljudem okoli sebe in ne postavi zidu med sabo in ostalim svetom. Nato opazuj in videl bos, da se odprtost in prijaznost splacata bolj kot umikanje in sumnicavost do drugih. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Dober dan luftarji... Danes bolj len dan... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Mitra, za zgodbo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.