Ale' 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Lepo praznuj Ale.Sosede pa utišaj tako, da na oglasno desko nabiješ sporočilo, da se jim opravičuješ za morebitni kraval zvečer. zelo dobra ideja da si vnaprej prijazna in jim razložiš, da praznuješ pa da bo morda malo glasno... sem prepričana, da bo delovalo Jah, šele danes vidla tole... Sosed je prišel povedat ja, da ne more spat pa da ima zjutraj zgodaj za it delat, ampak drugih pritožb pa ni bilo. Pa tudi on je bil ful prijazen, mi je še voščil za rd, ampak, saj ga razumem... je težko spat pri takem kravalu. Mi smo se imeli pa super, je bil eden od mojih najlepših rojstnih dnevov. xsrcx Pa nisem pretirano slabčkana danes. P.S. Mitra, hvala za zgodbico. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Jah, šele danes vidla tole... Sosed je prišel povedat ja, da ne more spat pa da ima zjutraj zgodaj za it delat, ampak drugih pritožb pa ni bilo. Pa tudi on je bil ful prijazen, mi je še voščil za rd, ampak, saj ga razumem... je težko spat pri takem kravalu. Mi smo se imeli pa super, je bil eden od mojih najlepših rojstnih dnevov. xsrcx Pa nisem pretirano slabčkana danes. P.S. Mitra, hvala za zgodbico. Nekaj spregledal očitno... http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h010.gif A bajta(ali karkoli že) še stoji Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Ok, recimo da precej znam... in upam, da se bom precej tega tudi spomnila na izpitu.. (pa moram priznat.. 5x5cm plonkec sem si vseeno naredila, ni šans da spravim ene stvari v glavo do ponedeljka..) jutri žurka in popoldne še ponavljanje, pa še v nedeljo cel dan... jooooj, če tole ne uspe zdaj grem pa lubija zbrcat izza računalnika in nekam drugam spravit.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Dan dober Za soboto sem kr zgodnja.Imamo jutri tradicionalni piknik, pa bodo kremšnite.njami, sam nočjo se skuhat tko kot jest želim. Nima veze, dobe bodo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 jutri žurka in popoldne še ponavljanje, pa še v nedeljo cel dan... jooooj, če tole ne uspe Pa... ...upam da je brcanje tudi uspelo... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Pa... ...upam da je brcanje tudi uspelo... Morgen luftarji... ja, mi je ušel na pir ravno v trenutku, ko sem jaz tole pisala, se je on zmenil, da bom očitno se še par ur učila in da gre na pivo..pol sem pa sama pogledala še zadnji del 2. sezone Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Nekaj spregledal očitno... http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h010.gif A bajta(ali karkoli že) še stoji Hvala Alef! Ja, bajta še stoji. Sej smo bli kar pridni, pa tudi vsi naenkrat niso bili pri meni, tko da je blo dogajanje ves čas, pa brez pretirane gužve. Ampak razumem sosede, ki so morali it zjutraj v službo, da jim je kar malo rahljalo živčke. Dobro so prenesli. Podrobnejši opis je pa v LN Dnevniku. ***Aliana --- a v ponedeljek imaš izpit? Vso srečo!!! Mitra --- fajn praznovanje ti želim! :palec: Pa sonček naj sije! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Daaan! Samo pozdravim, novičke bodo pa kar v LN Dnevniku.... Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 lepo... she vedno prepih.... luftarski... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 lepo... she vedno prepih.... luftarski... zlomk....tralala Aleluja... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Zlomk je še živ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Dan Pisat se mi nevem kaj ne da. Samo pozdrav Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Hellow, nekaj me je lenobnost napadla , še pisanje mi gre bolj tako Včeraj bil rekordno hitro na Grmadi, tako da sem dol prišel glih pred mrakom ,fajn, ker se mi ni blo treba na kamnih, pa koreninah lovit Bo res treba eno lučkonabavit V petek srečal Silki, v trgovini, med mojo podaljšano malco Poročilo o Batognici, Krnu in Krnskih jezerih od prejšnega vikenda še čaka na objavo, ob pravem dnevu bo zihr kaj ratal, za začetek lohk povem, da je blo precej megleno, samo vseeno sem dobil mal barve , tako da očitno ni bla sam megla No, tolminski konec smo si pa žal lohk sam predstavljali , bo treba ponovit Pa koga vidim, Zlomk je zgleda prišel iz Kanade , ehhh, počas bo zgleda konc poletja Daaan! Samo pozdravim, novičke bodo pa kar v LN Dnevniku.... Uživajte! Pa za Ale mal navijat :hepko:, da preveč ne skačem po dnevniku, tukaj lohk Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Hellow, nekaj me je lenobnost napadla , še pisanje mi gre bolj tako Očitno nas je kar vseh... Pa koga vidim, Zlomk je zgleda prišel iz Kanade , ehhh, počas bo zgleda konc poletja Pa za Ale mal navijat :hepko:, da preveč ne skačem po dnevniku, tukaj lohk Thanks!!! ***No ja, meni se tudi ne da pisat, tko da samo pozdravim... uživajte kjerkoli ste! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Morgen luftarji... Spet enkrat malo bolj zgoden... In prvi... Lep dan želim vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Ja vodnarske lenčine. Vsi smo isti.Bi ali nebi pisala? Ne vem, ali sem lena, zaljubljena, zasanjana.... x!x Bo jutri bolje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Daaan družba Se javljam nazaj z dopusta - mi je končno uspelo priti do računalnika... Najprej ti za nazaj Ale voščim vse NAJ, NAJLEPŠE in NAJBOLJŠE, še veliko dih jemajočih trenutkov in smeha polnih dnevov ti želim! Pa ostani tak sonček kot si http://farm2.static.flickr.com/1043/1427159214_748c0197be.jpg Pa tudi drugim seveda en lep počitniški pozdrav! Vidim da ste bili pridni tako in drugače - upam, da so izpiti šli dobro, da matematika ni delala problemov in da bo pisanje diplome teklo kar najlažje Sem pospravila svojo staro sobo - ne vem, če je sploh kdaj že bila tako lepa tako da zdaj je vse lepo pripravljeno za prihodnjo akcijo za diplomo Zdaj je treba samo še pisat in pisat pa bo Morje je seveda minilo prehitro - kot vedno, je bilo pa čudovito - sem se dodobra pregrela in dala možgane na pašo, doživela sva veliko lepih in nepozabnih trenutkov, bilo je nekaj akcije in iznajdljivosti, predvsem pa sva uživala v brezdelju in zvokih vetra in morja Je kar težko it domov in se privadit na vsakodnevno rutino... Naredite si lep dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Daaan družba Se javljam nazaj z dopusta - mi je končno uspelo priti do računalnika... Najprej ti za nazaj Ale voščim vse NAJ, NAJLEPŠE in NAJBOLJŠE, še veliko dih jemajočih trenutkov in smeha polnih dnevov ti želim! Pa ostani tak sonček kot si http://farm2.static.flickr.com/1043/1427159214_748c0197be.jpg Pa tudi drugim seveda en lep počitniški pozdrav! Vidim da ste bili pridni tako in drugače - upam, da so izpiti šli dobro, da matematika ni delala problemov in da bo pisanje diplome teklo kar najlažje Sem pospravila svojo staro sobo - ne vem, če je sploh kdaj že bila tako lepa tako da zdaj je vse lepo pripravljeno za prihodnjo akcijo za diplomo Zdaj je treba samo še pisat in pisat pa bo Morje je seveda minilo prehitro - kot vedno, je bilo pa čudovito - sem se dodobra pregrela in dala možgane na pašo, doživela sva veliko lepih in nepozabnih trenutkov, bilo je nekaj akcije in iznajdljivosti, predvsem pa sva uživala v brezdelju in zvokih vetra in morja Je kar težko it domov in se privadit na vsakodnevno rutino... Naredite si lep dan Ooo, lej jo, dopustnico , kolk je lepo, če kdo uživa za nas No, ko gledam tole sladico, opažam, da je že skrajni cajt, da grem na malco , da ne bo treba spet tipkovnice brisat .kakšen slinček bi prav prišel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Ooo, lej jo, dopustnico , kolk je lepo, če kdo uživa za nas No, ko gledam tole sladico, opažam, da je že skrajni cajt, da grem na malco , da ne bo treba spet tipkovnice brisat .kakšen slinček bi prav prišel Slinčkov mam še dost od otroka, se lahko kej zmenva.Imam pa tudi sladico.Me je spet zagrabila pekovska varianta in je sladkiša v izobilju. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Ja vodnarske lenčine. Vsi smo isti.Bi ali nebi pisala? Ne vem, ali sem lena, zaljubljena, zasanjana.... x!x Bo jutri bolje. Bo , luna gre v vodnarja, pa nas bo mal predramila Slinčkov mam še dost od otroka, se lahko kej zmenva.Imam pa tudi sladico.Me je spet zagrabila pekovska varianta in je sladkiša v izobilju. zdej sem ravno iz malce, pa še orehovo palačinko oblito s čokolado sem si privoščilza dodatek , tako da zdej mal težje razmišljam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ko ste morali zadnji mesec skoz poslušat moje jamranje glede opic... evo, ga je konc zdaj 8 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ko ste morali zadnji mesec skoz poslušat moje jamranje glede opic... evo, ga je konc zdaj 8 :onfire: raztur, bravo , zdej nam pa lohk še kakšne opice opišeš, da bomoše mi kej vedli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 in očitno vse ok, tko da se lahk vpišem v 4.letnik (sem glihkar vse štemplje po tajništvih zbrala) bravo jaz! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ko ste morali zadnji mesec skoz poslušat moje jamranje glede opic... evo, ga je konc zdaj 8 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Daaan družba Se javljam nazaj z dopusta - mi je končno uspelo priti do računalnika... Najprej ti za nazaj Ale voščim vse NAJ, NAJLEPŠE in NAJBOLJŠE, še veliko dih jemajočih trenutkov in smeha polnih dnevov ti želim! Pa ostani tak sonček kot si http://farm2.static.flickr.com/1043/1427159214_748c0197be.jpgOOOOOOOOOOOO VILINČI!!!!!!!!!!!!!!!!! Najprej hvala za čestitko! Aja, si že bila na dopustu? Jst sm mislila pa da greš drugo polovico septembra! No super da si se imela lepo... Kje sta bila to? V Grčiji, kot si nameravala? Staro sobo? Torej si se preselila nazaj? No, ko gledam tole sladico, opažam, da je že skrajni cajt, da grem na malco , da ne bo treba spet tipkovnice brisat .kakšen slinček bi prav prišel Si te prav predstavljam kako jezik moliš do tipkovnice... ko ste morali zadnji mesec skoz poslušat moje jamranje glede opic... evo, ga je konc zdaj 8 in očitno vse ok, tko da se lahk vpišem v 4.letnik (sem glihkar vse štemplje po tajništvih zbrala) bravo jaz! ČESTITAM!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.