Aeval 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Ojla, samo za malo sem vas prišla pozdravit! Večinoma visim doma, se mučim z učenjem za diplomca, pa mi skorajda ne gre več, ker že predelgo visim za papirji in me je minila volja do vsega skupaj. Imam praktično samo še dan in pol za ponavljanje (potem začnem delat in ne bo cajta za učenje), pa vem, da sem stvari samo prebrala in da bi se sedaj mogla vse, kar je v izpiskih še naučit, pa ... ne gre več. Na bruhanje mi gre, že ko samo pomislim, kaj vse bi še mogla ... Seveda sem vmes še enkrat od enega sošolca slišala da kok grozen je ta diplomski in kaj vse sprašuje ... pa me vseeno ne gane več.Grem torej na srečo, zdravo kmečko pamet pa upanje, da ko bo treba, da se bom kar nekako čudežno spomnila stvari, ki sem jih samo 1x prebrala ... Optimistka! Med tem časom smo imeli še žlahto iz Avstralije na obisku! He he, prav moram napisat, da sem bila v gimnaziji vedno tahujši podn za angleščino, pa vse sestrične so mele bujš ocene ... ampak ko je blo pa zej treba gobcat in pokazat nekaj od tega kao naučenega, sem bila pa le jaz tista, ki ji je šlo vse gladko. Afna V tem času sem še (spet ) izselila vse stvari iz študenta, tako da me tam v hladilniku čaka samo še malo marmelade pa 1 piksna laškega (wat a kombinejšn?! ) ... konec meseca pa upam, da bom imela sploh čas ključe oddat in rečt papa ljuba študentska leta! Potem – vpisala sem se na – opa miki! - informatiko, da bom imela še eno leto statusa ...... Prav dobrega plana za naprej še ni ... Oktobra bom verjetno še doma čepela, pa probala čimveč za diplomo naredit ... Obvezno moram začet nazaj migat, ker sem trenutno od vsega sedenja kot krof ...Potem bo pa že počasi treba sobo v Lj poiskat&tam začet nazaj delat pa diplomo pisarit... ... pa zej si tud skorajda bolj tiščim pesti, da bi dobila nekje kaj na črno v študentu al pa full poceni sobo, kot pa da bi se sekirala za izpit, ki me čaka... Sej vem, malo čudna sem ... premlevam in se sekiram za brez veze za tok vnaprej, medtem ko so drugi v isti situaciji 3x bolj calma ... Ne morem iz svoje kože. Pa bedno mi je, ko slišim kakšne so cene za sobo v Lj, ki si jo deliš, pa imaš v souporabi kopalnico in kuhinjo! Če bi bilo vsaj vredno, ne bi nič rekla, ampak kaj ko večkrat ni! :xx!: Včasih imam prav občutek, da včasih folk ala špajzo izprazni, nameta nekaj krame not in ti potem hoče to za 250e oddat :xx!: :xx!: No, ni mi ravno do tega, da bi staršem nakopala ne vem kaj še na grbo, samo zato, ker nisem bila sposobna spackat faksa dokler sem imela vsaj še sobo v študentu... Torej ... molim svoj lonček če slučajno kdo ve za koga, ki ne rabi sobe v študentu, bi jo za nekaj časa odstopil, gre npr. na izmenjavo in ne bi zamrznil pogodbe, al pa za koga, ki sicer ne oddaja stanovanja, bi si pa rad znižal stroške tko, da bi še enga na črno vzel not ... tle sem oz. verjetno bom po oktobru (Pa pardon ker še tle smetim s tem! Te dni sem prav programirana na Oj, a poznaš koga ki ... ) No, sej zej sem končala z Jaz, Jaz Super reportaža Janif!! In veš, da kakor sem na hitro preletela post, sem si mislila, Waw, tokrat se bo dalo pa še kaj citirat, ker ni tok smeškotov! Pa super tura! Si kar predstavljam, kok ste užival! Kok ste pa kaj cajta porabli za to? Ok ja, 2 dni ampak če se ti mogoče lušta napisat kok ur je pribl. do pl. Razor, al pa predvsem s planine R. do Krna ... Če mi do kdaj dano it, da si bom lahko bolj predstavljala, kaj me čaka! Aliana čestitam za izpit!! Full dobro ti je uspelo, bravo! Ale’ vse najboljše za nazaj!! Kar sem prebrala, se mi zdi, da si se prav fajn imela za roj dan! Pa čestitke še za službo!!! Ostalim pa lepe pozdravčke! P.S.: Nekaj časa me verjetno ne bo nič na lnf, ker bom šla delat, pa ... dokler se ne navadim hodit v knjižnico na net bom tudi bolj malo tu ker ... doma lahko visim le na tel.liniji, pa mi itak ni do tega, da bi mogla moja mati še te moje neumnosti plačevat. Slaba vest. Imejte se fajn,papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Ojla, samo za malo sem vas prišla pozdravit! Torej ... molim svoj lonček če slučajno kdo ve za koga, ki ne rabi sobe v študentu, bi jo za nekaj časa odstopil, gre npr. na izmenjavo in ne bi zamrznil pogodbe, al pa za koga, ki sicer ne oddaja stanovanja, bi si pa rad znižal stroške tko, da bi še enga na črno vzel not ... tle sem oz. verjetno bom po oktobru (Pa pardon ker še tle smetim s tem! Te dni sem prav programirana na Oj, a poznaš koga ki ... )Dej copy/paste tega še v LN Dnevnik, mogoče se ti bo kakšen Ljubljančan/Ljubljančanka javil/a, ki ima kaj placa. Ale’ [/b]vse najboljše za nazaj!! Kar sem prebrala, se mi zdi, da si se prav fajn imela za roj dan! Pa čestitke še za službo!!!Thanks! Je blo fajn ja (edino sosed je moral malo potrpet, pa sva se že pogovorila o tem ) Candle --- hvala tudi tebi! Lep dan vsem (pa čeprav je dež napovedan ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Tako izčrpno poročilo o hribovskih podvigih :palec: Janif, če bi jaz šla na takšno turo, bi se verjetno vlekla kot megla, ampk hitreje kot tvoji kolegi, ki so "zamujali" 40min.super :palec: Za Komno ti čist verjamem, sam po ravnem, da ne govorim navzdol, pa pičijo ,tam pa ne vem, če bi brez dopinga zdržala, no jst sem mel samo revito, ostali pa takein drugačne power gele Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Za Komno ti čist verjamem, sam po ravnem, da ne govorim navzdol, pa pičijo ,tam pa ne vem, če bi brez dopinga zdržala, no jst sem mel samo revito, ostali pa takein drugačne power gele Pot na Komno od Savice je bila meni všeč za gor... Ne vem kako je zdaj, takrat ko sem jaz hodil tam okoli se je dal za par pirov podkupit tiste na tovorni žičnici da so nam nahrgtnike potegnili gor... Za dol pa... Ne vem če si štel - ima 100+še nekaj ovinkov... Če za dol ne ubiraš bližnjic, potem še nekaj časa hodiš v cik-cak... Morgen luftarji... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_032.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Dobro jutro! Zjutraj bil sonček, zdaj se pa nekaj oblači... z neurjem nam je tokrat prizaneslo. Prijetno soboto... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Pot na Komno od Savice je bila meni všeč za gor... Ne vem kako je zdaj, takrat ko sem jaz hodil tam okoli se je dal za par pirov podkupit tiste na tovorni žičnici da so nam nahrgtnike potegnili gor... Za dol pa... Ne vem če si štel - ima 100+še nekaj ovinkov... Če za dol ne ubiraš bližnjic, potem še nekaj časa hodiš v cik-cak... Morgen luftarji... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_032.gifsm bla sam enkrat - za dolpa ne bi šla še enkrat, če ne bi blo res mus, ker je prou :xx!: nkol konca Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 morgensej bi kej napisu, pa se mi ne da zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Dan dober Ohladitve, dež.... megla...Prava jesen. Ne bit preveč žalostni, saj bo še vroče. Ker pa imam danes en neprijeten, smotan dan in sem ob enem čisto vredu, je verjetno lahko krivo vreme? Ne ne. Kriten, ki ne ve, kaj je zasebnost in poštenje in ne bluzenje kar v tri dni. :devil: Angelčki, delo imamo! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Morgen luftarji...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gifPoletja definitivno konec... Alef že v volnenih štumfih in brezrokavniku... Mitra... Da bi se ti ta "neprijeten dan" končal in razpletel kar najbolje...http://www.smilies.4-user.de/include/Engel/smilie_engel_007.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 hvala Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Angelčki, delo imamo! Mitra, naj se ti polepša dan... xrosex pa da dejanja drugih ne bi preveč vplivala na tvoje razpoloženje. Ne dovoli da ti kdorkoli krade energijo, preusmeri pozornost in poišči svetle stvari, ki te razveseljujejo.... umakni se od negativcev, ali pa jim vsaj ne dovoli da te prizadenejo. Vem, da je težko, ampak vaja dela mojstra. Nekoč boš to počela z lahkoto, samo vztrajaj. Pa zavedaj se, da nisi sama, mogoče ti bo to dalo moč da boš lažje šla čez preizkušnje. Ko je bilo meni hudo, sem pomislila da je vsaki dan najmanj 10 ljudi, ki so tisti dan pomislili name, in ki me imajo radi. In mi je bilo takoj lažje pri srcu. In ja, tudi angelčki pazijo nate. Naj ti sonček ogreje srčka in posuši solze. http://shrani.si/f/1U/nC/2EsOJGq3/2/angelcek-05.gifhttp://shrani.si/f/1i/S0/3Dj2fnyJ/2/angelcek-01.gif Pri nas pa burja, dopoldan blo nekaj sončka, dežja še nič zaenkrat.... se je pa fajn ohladilo. Ampak še vedno vztrajam v kratkih rokavih. Spala sem včeraj cel popoldan, pa celo noč do jutra... očitno sem rabla spanec. Lepo nedeljo vsem.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Sej sploh ni tko "hudo" ampak enemu izpirjencu se nekaj ne da dopovedat.Ja pa saj nisem kanta za odpadke in igračkanje.Pej k mamici nazaj!!!! IDIOT kako sem kruta Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Sej sploh ni tko "hudo" ampak enemu izpirjencu se nekaj ne da dopovedat.Ja pa saj nisem kanta za odpadke in igračkanje.Pej k mamici nazaj!!!! IDIOT kako sem kruta se mi zdi, da si si morala sam dat mal duška kanta za odpadke gotovo nisi, noben od nas ni. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Sej sploh ni tko "hudo" ampak enemu izpirjencu se nekaj ne da dopovedat.Ja pa saj nisem kanta za odpadke in igračkanje.Pej k mamici nazaj!!!! IDIOT kako sem kruta :palec: Ni krutost če nekomu poveš naj svoje smeti stresa drugam... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Morgen luftarji... Bodite na toplem in uživajte... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Sej sploh ni tko "hudo" ampak enemu izpirjencu se nekaj ne da dopovedat.Ja pa saj nisem kanta za odpadke in igračkanje.Pej k mamici nazaj!!!! IDIOT kako sem kruta Nisi kruta! Če se mu ne da dopovedat ga pač odjebi. Lep pozdravček vsem.... pri nas je soončeeek!!! :hepko: http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/9/soncek-06.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Lep pozdravček vsem.... pri nas je soončeeek!!! http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/9/soncek-06.gifsrečnicapr nas se sam sm pa ke sramežljivo pokaže (zjutraj je bil pa kar dež)pa mal vlečein v pisarni je mraz - ker pač seveda na riti skoz sedim Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 srečnicapr nas se sam sm pa ke sramežljivo pokaže (zjutraj je bil pa kar dež)pa mal vlečein v pisarni je mraz - ker pač seveda na riti skoz sedim Zdej je tudi pri nas začela spet burja... ampak najlepše mi je dopoldan da je sonček, me napolni z energy. A si poskusila s kakšnimi vajami ki jih lahko opravljaš tudi v pisarni? Že 5 minut je lahko dosti da pretegneš mišice pa da se segreješ... Al pa greš na wc če ti je nerodno v pisarni.... ampak te lahko razumem, sem delala v pisarni in vem kako pade telesna temperatura. Lahko pa tudi s kakšnimi vajami joge poskusiš, se da marsikaj tudi sede delat, pa s pravilnim dihanjem se tudi lahko segreješ. So razne finte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Pofočk Duška sem si dala, odleglo je, sedaj še najtežja naloga.Kako nekomu na obziren način povedat (miselnost razvita za najstnika v puberteti), da enostavno ne gre in to ni to in da sem prekaljena z vsem foram ki me ponižujajo in adijo...... Težka bo, pa bo tudi to uspelo, saj se ne dam.Povrhu vsega sem bila pri Lunci, ki mi je povedala veliko zanimivega in da sem bolj škropjon (škorpion), kot vodnar in se ne dam zlahaka.Zjeza me pa, (da se potem lahko prašam zakaj mi je bilo namenjeno in kaj se imam še za naučit) katera naloga še bo na tem području, še kar rinem z glavo skozi zid. Sam sem se ustavila takoj in ne korak prepozno.Zrasla sem v učenosti. Vse ostalo OK.Dež me je naprav kot mačka in sem se malo prehladila, to se bo pa pozdravilo preko noči. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Pofočk Duška sem si dala, odleglo je, sedaj še najtežja naloga.Kako nekomu na obziren način povedat (miselnost razvita za najstnika v puberteti), da enostavno ne gre in to ni to in da sem prekaljena z vsem foram ki me ponižujajo in adijo...... Težka bo, pa bo tudi to uspelo, saj se ne dam.Povrhu vsega sem bila pri Lunci, ki mi je povedala veliko zanimivega in da sem bolj škropjon (škorpion), kot vodnar in se ne dam zlahaka.Zjeza me pa, (da se potem lahko prašam zakaj mi je bilo namenjeno in kaj se imam še za naučit) katera naloga še bo na tem području, še kar rinem z glavo skozi zid. Sam sem se ustavila takoj in ne korak prepozno.Zrasla sem v učenosti. Vse ostalo OK.Dež me je naprav kot mačka in sem se malo prehladila, to se bo pa pozdravilo preko noči.skoz se učimo, a ne tole je velik korak, ja, da v odnosih stopiš do praga in ne čez prag pri stvareh, ki ti niso kul bravo ..sem ravnokar iz joge, blo fajn.. pa urejam še zadnje papirje za faks..pa prejle dobila mail, da me Harry čaka v knjižnici, tko da me čakata dva dni branja life is good Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Zdej je tudi pri nas začela spet burja... ampak najlepše mi je dopoldan da je sonček, me napolni z energy. A si poskusila s kakšnimi vajami ki jih lahko opravljaš tudi v pisarni? Že 5 minut je lahko dosti da pretegneš mišice pa da se segreješ... Al pa greš na wc če ti je nerodno v pisarni.... ampak te lahko razumem, sem delala v pisarni in vem kako pade telesna temperatura. Lahko pa tudi s kakšnimi vajami joge poskusiš, se da marsikaj tudi sede delat, pa s pravilnim dihanjem se tudi lahko segreješ. So razne finte... brez skrbi. poznam kar nekaj načinov, kako se segret sam eni niso primerni za pisarno drgač pa, da bom resno komentirala: zaenkrat nimam težav s kakšnimi izvedbami v pisarni, ker sem sama. maš prou. morm naslednič premagat lenobo. hvala Pofočk Duška sem si dala, odleglo je, sedaj še najtežja naloga.Kako nekomu na obziren način povedat (miselnost razvita za najstnika v puberteti), da enostavno ne gre in to ni to in da sem prekaljena z vsem foram ki me ponižujajo in adijo...... Težka bo, pa bo tudi to uspelo, saj se ne dam.Povrhu vsega sem bila pri Lunci, ki mi je povedala veliko zanimivega in da sem bolj škropjon (škorpion), kot vodnar in se ne dam zlahaka.Zjeza me pa, (da se potem lahko prašam zakaj mi je bilo namenjeno in kaj se imam še za naučit) katera naloga še bo na tem području, še kar rinem z glavo skozi zid. Sam sem se ustavila takoj in ne korak prepozno.Zrasla sem v učenosti. Vse ostalo OK.Dež me je naprav kot mačka in sem se malo prehladila, to se bo pa pozdravilo preko noči. sem vesela zate, da se ti lepo odvija, pa čeprav marsikdaj boleče in s težavami. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Dan dober Delavno, pa še dobro se ogrela nisemDirjam dalje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 brez skrbi. poznam kar nekaj načinov, kako se segret sam eni niso primerni za pisarno drgač pa, da bom resno komentirala: zaenkrat nimam težav s kakšnimi izvedbami v pisarni, ker sem sama. maš prou. morm naslednič premagat lenobo. hvala Verjamem. Aja, lenoba zna bit zajebana... Pri nas spet sonček greje, bom potem šla malo po gozdu... --- Ne vem kako sem imela v glavi da imam 18-ega kontrolo v Valdoltri, prav prepričana sem bila v ta datum. Še dobro da sem danes poklicala dol... in imam šele 19-ega novembra. Najbrž mi ni namenjeno to delo za blagajnika. Me še nekaj boljšega čaka prej. Lep dan vsem.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Dober dan , hitro letijo dnevi Poletja je na žalost konec , kako mam rad 25 stopinj V nedeljo zvečer sem šel laufat, pa ni dost manjkal, da bi dal ta debelo jakno gor, sam se mi je zdel še prezgodaj. Mraz in preveč energije sta povzročili, da sem tolk hitro začel laufat, da sem pol komi prelaufal 6 km , to se mi običajno ne dogaja, sam prvi 3 km so bli prav leteči, no tut četrti je bil še zelo v redu, zadnji je šel pa bolj počas , no 29:08 je še zmer soliden cajt za 6 km Sam raztegovat sem šel pa šele, ko sem se šel domov preobleč Ojla, samo za malo sem vas prišla pozdravit! Med tem časom smo imeli še žlahto iz Avstralije na obisku! He he, prav moram napisat, da sem bila v gimnaziji vedno tahujši podn za angleščino, pa vse sestrične so mele bujš ocene ... ampak ko je blo pa zej treba gobcat in pokazat nekaj od tega kao naučenega, sem bila pa le jaz tista, ki ji je šlo vse gladko. Afna V tem času sem še (spet) izselila vse stvari iz študenta, tako da me tam v hladilniku čaka samo še malo marmelade pa 1 piksna laškega (wat a kombinejšn?! ) ... konec meseca pa upam, da bom imela sploh čas ključe oddat in rečt papa ljuba študentska leta! Potem – vpisala sem se na – opa miki! - informatiko, da bom imela še eno leto statusa ...... Prav dobrega plana za naprej še ni ... Oktobra bom verjetno še doma čepela, pa probala čimveč za diplomo naredit ... Obvezno moram začet nazaj migat, ker sem trenutno od vsega sedenja kot krof ...Potem bo pa že počasi treba sobo v Lj poiskat&tam začet nazaj delat pa diplomo pisarit... ... pa zej si tud skorajda bolj tiščim pesti, da bi dobila nekje kaj na črno v študentu al pa full poceni sobo, kot pa da bi se sekirala za izpit, ki me čaka... No, sej zej sem končala z Jaz, Jaz Super reportaža Janif!! In veš, da kakor sem na hitro preletela post, sem si mislila, Waw, tokrat se bo dalo pa še kaj citirat, ker ni tok smeškotov! Pa super tura! Si kar predstavljam, kok ste užival! Kok ste pa kaj cajta porabli za to? Ok ja, 2 dni ampak če se ti mogoče lušta napisat kok ur je pribl. do pl. Razor, al pa predvsem s planine R. do Krna ... Če mi do kdaj dano it, da si bom lahko bolj predstavljala, kaj me čaka! Imejte se fajn,papa Mal sem priredil post , smeškoti loves me No, najprej planinske informacije, kva je mraz gor v teh dneh, pol pa še veter :OO!: Na planini Razor nismo bli, ni blo čist jasno napisano , sam kakšno informacijo pa mam. Od tam sta proti Krnskim (ali Krnu) dve poti, za eno mam ustne informacije (od tistih bejb na Mahavščku), torej one so ble do treh popoldne pri Krnskih, štartale so pa zjutraj s planine, tko na uč, bi rekel, da niso pretiravale s tempom, so se še hecale, pa fotkale, sam drugač pa utrjene punce, kakorkol sem omenil, vse so vedle in tko detaljno, to pa ni iz knjig So pa šle pa po težji poti, čez vse vrhove, Zeleni vrh, Vrh nad Škrbino, Tolminski Kuk, Planjo, Mahavšček, Bogatin, pa to je bil že njihov drug dan (v prvem so iz Boh. Bistrice šle na Črno Prst in pol po grebenu čez Vogel do pl. Razor), se pravi če zaokrožim 8 ur do Krnskih, spodnja je po moje mal hitrejša, sam za en dan iz tvojega konca delat krog čez planino Razor, pa mimo Krna, je preveč, za dva dni, da se spi na Krnskih je pa še zmeraj kr orng tura (ne vem kolk rabte do planine Razor, ne vem do kje se da po cesti pridet), ampak to bi se dal. Pol pa drug dan lepo na Krn, Batognico, jezero v Lužnici, pošteno Mi smo se bolj vlekli, od Komne, mal smo se še pri Koči pri Bogatinu ustavili, do Krna slabih 7 ur, pol pa še slabe dve urci do jezera dol , pol so se pa čudli, ker je bilo planirano da bomo do petih dol, mi smo bili pa komaj pred osmo , ja, če me ne nočejo poslušat, da je od Komne do Krne dolga pot, pa je treba bolj resno zastavit Brat mi je pa postavil izziv, to turo naredit v enem dnevu, sam to je pa hard varianta 15 ur z vsemi počitki in hrano , letos odpade, za drug let bo treba najprej mal potrenirat, ker edini kar mi pri tej hard varianti ni všeč, sta spusta s Krna dol, sploh pa s Komno dol, moji podplati se pritožujejo.press Za tebe xwizardx, sicer pa sem že rekel, desetka, desetka Za stanovanja v Lj sem pa raje tiho, pri nas v novem naselju je blo veliko špekulantov, ki zdejle lepo služijo na najemnikih, nč vam ne zavidam, res Ooo, informatika, boš še računalničarka , ja sej, vodnarka Pa fajn za obisk žlahte iz Avstralije , se moraš kaj najavit za obisk, sej ti jezik laufa Še zmer smeškoti loves me, sam zdejle smo pa že prijatlji ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Pot na Komno od Savice je bila meni všeč za gor... Ne vem kako je zdaj, takrat ko sem jaz hodil tam okoli se je dal za par pirov podkupit tiste na tovorni žičnici da so nam nahrgtnike potegnili gor... Za dol pa... Ne vem če si štel - ima 100+še nekaj ovinkov... Če za dol ne ubiraš bližnjic, potem še nekaj časa hodiš v cik-cak... Morgen luftarji... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_032.gif Zdej majo celo cenik gor na Komni, za prevoz ruzakov , res A tebi je bla všeč, no, ja, sej gor še gre, mal bližnjice sekaš, pa je hitr konec 50. serpentine Dol pa , gledam tiste številke, pa še podplati so me tam dostkrat pekli, ker so ble kakšne daljše ture, zmer se mi pa vleče, ker tolkbližnjic pa ne moreš ubirat kot gor, te še bolj utrudijo Najraje bi šel kr z žičnico sm bla sam enkrat - za dolpa ne bi šla še enkrat, če ne bi blo res mus, ker je prou :xx!: nkol konca pa še res, sam zadnjih deset serpentin je pa že dobr filing, kako si pa gor prišla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 brez skrbi. poznam kar nekaj načinov, kako se segret sam eni niso primerni za pisarno drgač pa, da bom resno komentirala: zaenkrat nimam težav s kakšnimi izvedbami v pisarni, ker sem sama. maš prou. morm naslednič premagat lenobo. hvala zakaj pa ne, če si sama , sej se lohk zakleneš S temi pisarnami je tako, sem dal že skoz od 18 do 33 stopinj, zdej se na srečo z 18 že več let ne srečujem,ker kakorkoli obrneš, se moreš skoz segrevat, 18 ni ravno temperatura za sedenje , 33 pa rajene komentiram, suffering , no tut od tega je že 4 leta plus Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.