Aliana 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 joooj, kaj bi jaz dala za 33* v pisarni včeraj grem poštarju odpret.. pa me neki gleda... pol pa le izdavi.. a tko mraz je že, al kaj? sem bla v debelo volneno jopo oblečena in šal okrog vratu pa razmišljam, da moram nekje ubost eno dolgo volneno krilo, da ga bom sam čez hlače dala, ko bom tlele se za računalnik vsedla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Pofočk Duška sem si dala, odleglo je, sedaj še najtežja naloga.Kako nekomu na obziren način povedat (miselnost razvita za najstnika v puberteti), da enostavno ne gre in to ni to in da sem prekaljena z vsem foram ki me ponižujajo in adijo...... Težka bo, pa bo tudi to uspelo, saj se ne dam.Povrhu vsega sem bila pri Lunci, ki mi je povedala veliko zanimivega in da sem bolj škropjon (škorpion), kot vodnar in se ne dam zlahaka.Zjeza me pa, (da se potem lahko prašam zakaj mi je bilo namenjeno in kaj se imam še za naučit) katera naloga še bo na tem području, še kar rinem z glavo skozi zid. Sam sem se ustavila takoj in ne korak prepozno.Zrasla sem v učenosti. Vse ostalo OK.Dež me je naprav kot mačka in sem se malo prehladila, to se bo pa pozdravilo preko noči. Ti pa le zrihti , da bo tako kot je treba , pa ne se dat xwizardx, ma če maš dost škorpijona, pol ni panike Ooo, pa Lunco si spoznala , no, sej jst jo še nisem, pa sem delal z njenim sedanjim partnerjem kr nekaj let joooj, kaj bi jaz dala za 33* v pisarni včeraj grem poštarju odpret.. pa me neki gleda... pol pa le izdavi.. a tko mraz je že, al kaj? sem bla v debelo volneno jopo oblečena in šal okrog vratu pa razmišljam, da moram nekje ubost eno dolgo volneno krilo, da ga bom sam čez hlače dala, ko bom tlele se za računalnik vsedla... Ne, bi , ker v kopalkah ne morš bit, pol pa sam švicaš A tako mraz mata, a sta v pritličju ? Zdej sem lohk pameten, ko mam svojo peč, pa če mi ne bo prav, bom zakuril , sam semv tretjem štuku, pa še ni panike. Prej, ko sem bil v pritličju, je bil prov šmorn, če je blo tkole, smo prav vsak dan sprobavali radiatorje, če mogoče že kurijo. Pol pa pečko v štedilniku užgat (seveda brez hrane ) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Ti pa le zrihti , da bo tako kot je treba , pa ne se dat xwizardx, ma če maš dost škorpijona, pol ni panike Ooo, pa Lunco si spoznala , no, sej jst jo še nisem, pa sem delal z njenim sedanjim partnerjem kr nekaj let Ne, bi , ker v kopalkah ne morš bit, pol pa sam švicaš A tako mraz mata, a sta v pritličju ? Zdej sem lohk pameten, ko mam svojo peč, pa če mi ne bo prav, bom zakuril , sam semv tretjem štuku, pa še ni panike. Prej, ko sem bil v pritličju, je bil prov šmorn, če je blo tkole, smo prav vsak dan sprobavali radiatorje, če mogoče že kurijo. Pol pa pečko v štedilniku užgat (seveda brez hrane )neee, to tlele v službi, v pisarni, pri starših doma..po celi hiši je toplo, tale soba ima pa okno na zahod al tko nekak in trta raste pred oknom.. tko da nič sonca not ne pride in je par stopinj hladneje, kot drugje..pa ne kurimo še.. ma ne, saj pozimi bo ok, sam zdajle si bom pa morala kalorifer nazaj prinest, če bo tole vreme vztrajalo.. (ma ni še tko panike, sam mal pretiravam ) drugač sva pa tud na Viču v pritličju, ja.. sam je I. že ugotovil, da se splača par evrov več investirat v moje ogrevanje in posledično dobro voljo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Zdej sem lohk pameten, ko mam svojo peč, pa če mi ne bo prav, bom zakuril , sam sem v tretjem štuku, pa še ni panike. Prej, ko sem bil v pritličju, je bil prov šmorn, če je blo tkole, smo prav vsak dan sprobavali radiatorje, če mogoče že kurijo. Pol pa pečko v štedilniku užgat (seveda brez hrane )A mi lahko nekaj poveš pliiiisss? Jst ka mam ogrevanje na zemeljski plin ane, a lahko zakurim (mislim preklopim tam gumbek sejveškje) kadar hočem, al moram čakat? Bjondasti pramenčki ne pustijo da to zaštekam. Pa topla voda mi noče tečt v kuhinji, medtem ko v kopalnici pride takoj topla. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 A mi lahko nekaj poveš pliiiisss? Jst ka mam ogrevanje na zemeljski plin ane, a lahko zakurim (mislim preklopim tam gumbek sejveškje) kadar hočem, al moram čakat? Bjondasti pramenčki ne pustijo da to zaštekam. Pa topla voda mi noče tečt v kuhinji, medtem ko v kopalnici pride takoj topla. Seveda , za to pa so gumbki To s toplo vodo je pa čudno, ker je bil serviser peči že dvakrat pri meni, prvič, ko mi je priklopil štedilnik, pa sem ga mel pol še nekaj vprašanj o peči, pa je prijazno vse razložil, drugič pa ko je bil redni servis. Zdej peč se da tako naštimat, da priteče topla voda šele po par sekundah, ampak ta varianta mi je pa čudna, sam tvoja peč je druga, da bi mela drugač nastavljen za kopalnico in kuhinjo, ma ne verjamem, drugač pa pokliči serviserja, sej bi morala bit kakšna številka gor, peč mora bit še v garanciji, tako da ni panike neee, to tlele v službi, v pisarni, pri starših doma..po celi hiši je toplo, tale soba ima pa okno na zahod al tko nekak in trta raste pred oknom.. tko da nič sonca not ne pride in je par stopinj hladneje, kot drugje..pa ne kurimo še.. ma ne, saj pozimi bo ok, sam zdajle si bom pa morala kalorifer nazaj prinest, če bo tole vreme vztrajalo.. (ma ni še tko panike, sam mal pretiravam ) drugač sva pa tud na Viču v pritličju, ja.. sam je I. že ugotovil, da se splača par evrov več investirat v moje ogrevanje in posledično dobro voljo aja, v bajtah zna bit kar mraz, ti nč ne zavidam , blokovskičlovek.press To smo pa vsi isti , če nas zebe, smo bolj sitni , jst tut ne maram, da me zebe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Seveda , za to pa so gumbki To s toplo vodo je pa čudno, ker je bil serviser peči že dvakrat pri meni, prvič, ko mi je priklopil štedilnik, pa sem ga mel pol še nekaj vprašanj o peči, pa je prijazno vse razložil, drugič pa ko je bil redni servis. Zdej peč se da tako naštimat, da priteče topla voda šele po par sekundah, ampak ta varianta mi je pa čudna, sam tvoja peč je druga, da bi mela drugač nastavljen za kopalnico in kuhinjo, ma ne verjamem, drugač pa pokliči serviserja, sej bi morala bit kakšna številka gor, peč mora bit še v garanciji, tako da ni panike Ok, super! Sej zaenkrat še ni kriza, je dekca zadosti... Bom poklicala ja, mi je ful čudno, ker tko daleč pa kuhinja spet ni, da bi bilo to krivo. Ma dvomim da je posebej za naštelat. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 AAAaaaaaaaa....morgen.....pchiiiiiih zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Morgen luftarji... Zlomk na zdravje... http://shrani.si/f/l/Rl/2Spfuazv/robpnat02.jpg Pa kakšne domače arcnije si nabavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Dan dober Jest sem pa kar zakurila včeraj.Kako je pasalo zvečer pod deko in na kavč v topli dnevni.Prov uživam v tem.Sej ko bo treba drva spravljat, ne bom tako, se pa toliko bolj prileže ko se lahko privalim v topel prostor. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Daaaan! Pri nas spet prijeten sonček.... Včeraj je pa pasalo se it s kolesom zdivjat po gozdu, pol určke uživat popoln mir na jasi med drevesi in ptičjemu ščebetanju, me je kar napolnilo z energijo, pa ko zadihaš s polnimi pljuči.... danes grem spet.... Pa opažam da imam že ful več kondicije kot sem imela.... Uživajte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 morgen... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Tlele se mi zdi, da vas je nekaj hribolazcev... a mi lahk priporočate kje naj kupim dobre pohodniške čevlje, katera znamka se vam zdi najboljš pa koliko denarja približno se za to plača? bi pa verjetn vsaj mal višji čevelj imela, da gleženj zavaruje... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 na pa linkcou:... http://www.gore-ljudje.net/novosti/http://www.intersport.si/pohodnistvo/ zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Hojla, sonček je Zadnjič mi je padel oči tek bejb v petkah , pa ene bejbe so čist nore, če mal zaokrožim, po moje prve tri ne prehitim v popolnomi športni opremi, prvo zihr ne, mi je cajt vse povedal , seveda je tukaj zraven moja "pregovorno odlična šprinterska hitrost" Da ne bom komu skomine delal, ampak tale Italijanski duh se pa kar širi , v soboto zvem, da se je brat odpravil proti Sardiniji (za Dolomite je bilo očitno mal premrzlo), zvečer me pa kliče iz Pise , zdej pa uživata na Sardiniji, sem že tih Tlele se mi zdi, da vas je nekaj hribolazcev... a mi lahk priporočate kje naj kupim dobre pohodniške čevlje, katera znamka se vam zdi najboljš pa koliko denarja približno se za to plača? bi pa verjetn vsaj mal višji čevelj imela, da gleženj zavaruje... Neki je že Zlomk dal Jst sicer dajem specializiranim trgovinam prednost, Iglu sport, Promontana, pa še kaj bi se našlo. Znamk je kar dost, odvisno kako nogo imaš (jst mam recimo bolj ozko), ne bi jst dajal kakšne prednosti, Millet (aja, nč ne preferiram, svojih , kolega je ene kupil letos), La Sportiva, Scarpa, Garmont, Aev je recimo kupla Asolo. To je treba nujno probat, jst sem šel svoje dvakrat, pa sem imel že prvič dober filing v njih, nikol nisem kakšnih težav z žulji. Važno je (vsaj meni), da niso pretežki in pretrdi (to je suffering) , sam s trdoto je šlo na slabš, kolega se moral prav potrudit, da je dobil solidno mehke. Nekak te vidim v kakšnem mrazu in snegu v hribih (saj sebe tut ne ), tam pridejo prav te trdi za avtomatske dereze. S cenami te glih ne morem navdušit, to je šlo je vse kar gor, odkar sem jst to nabavljal (2004), takrat se mi je zdel 39.900 SIT ful drago, ma zdej moraš pa kar gledat, da prideš pod 200 EUR. Samo meni je blo važno, da mi sedejo, ker recimo Garmont so bolj široki in tam je men noga not plavala, tko da Aja, to pišem vse za višje čevlje Moji gojzar ima 670g, čist dost zame , Vibram podplat je fajn da je, pa čimveč usnja, če je pa kakšna Goretex membrana, je tut zelo v redu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 na pa linkcou:... http://www.gore-ljudje.net/novosti/http://www.intersport.si/pohodnistvo/ zlomk....tralala Janif... ok, cene so mi dost jasne po ogledu telih linkov, pa očitno nimam kaj dost spraševat, ampak si moram vzet par dni in it sprobat vse mogoče in najdt najboljš.. mah saj se ne mudi, sam načeloma bi verjetno blo fajn, da jih vsaj par mesecev pred uporabo kupim, da ne bom pol na sred poti ugotovila, da me žulijo.. (če pa kej ne prenesem so pa to čevlji, ki ožulijo.. in NE, moja noga se ne bo navadla sčasoma )goretex bi blo verjetn zlo fajn, ja.. pa ozko in nizko nogo mam... always a problem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Tlele se mi zdi, da vas je nekaj hribolazcev... a mi lahk priporočate kje naj kupim dobre pohodniške čevlje, katera znamka se vam zdi najboljš pa koliko denarja približno se za to plača? bi pa verjetn vsaj mal višji čevelj imela, da gleženj zavaruje... Ti je že Janif veliko napisal o čevljih.Znamke ki jih je naštel so OK, probaj pa še našo Alpino.Je malo ceneje, bo pa dober čevelj vseeno krepko prek 100€Trdi ali mehki... Odvisno kje misliš hodit.Razlikovat je treba tudi med planinskimi in pohodniškimi čevlji.Za lažje ture v hribe so dobri tudi pohodniški, ki so lahko mehki, za težje ture, npr. v visokogorje, kjer je večina poti po skalah pa je primernejši malo trši čevelj, tako da nudi stopalu oporo tudi tam kjer ne moreš stopiti s celim podplatom.Da te čevelj ne ožuli je priporočljivo obuti malo debelejše nogavice, po možnosti volnene.Čeprav se čudno sliši, tudi poleti.In tiste nogavice je pametno imeti s sabo ko greš pomerjat čevelj. Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Dan dober Jaz osebno (za hribe) imam Alpina čevlje. Vsi so nekaj proti tej znamki, češ da se ne obnesejo.Nisem tako malo po hribih, da bi lahko rekla da jih obujem nekajkret na leto, sem skoraj vsak teden nekje v povprečju.Furam jih že osmo leto in so še vedno v enem kosu, razen da ne izgledajo lepo (oguljeni).Fino jih je vzdrževat. Opereš, posušiš, namažeš in že so redy stady go. Včeraj sem "dobila krila".Ker nisem bila sigurna v svoje mišlenje, se mi je ponudil komentar, da pravilno razmišljam.Svobodna semmmmmmmm Ničveč kanta za smeti in nič več suženj puhloglavca. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Dobro jutro , nekam zgoden sem zame , verjetno posledice lune v biku Janif... ok, cene so mi dost jasne po ogledu telih linkov, pa očitno nimam kaj dost spraševat, ampak si moram vzet par dni in it sprobat vse mogoče in najdt najboljš.. mah saj se ne mudi, sam načeloma bi verjetno blo fajn, da jih vsaj par mesecev pred uporabo kupim, da ne bom pol na sred poti ugotovila, da me žulijo.. (če pa kej ne prenesem so pa to čevlji, ki ožulijo.. in NE, moja noga se ne bo navadla sčasoma )goretex bi blo verjetn zlo fajn, ja.. pa ozko in nizko nogo mam... always a problem Sej se mi je zdel, da sva enkrat nekaj o tem, da sva na istem pri nogah , pol sem kr dobro začel, Millet, Scarpa mata bolj modele za ozko nogo, sicer pa kar povej prodajalcu kakšno je stanje, saj tam delajo v glavnem taki, ki so zlezli že velik hribov. Kolega ma bolj širšo nogo, pa mu je plavala v La Sportivi, tako da je na koncu še on pristal pri Milletu, mel je pa prej Alpino, sam kakor vem so Alpinini čevlji kar težki Aja, sem opazil pri Alefu, nogavice, nogavice, to si moreš kupit, une podložene (ojačani prsti, nart, podplat), saj veš vsaka dodatna mehkoba po par urah prav pride Pa s takimi tut pomerjaj, saj jih imajo tut za sposodit Dan dober Jaz osebno (za hribe) imam Alpina čevlje. Vsi so nekaj proti tej znamki, češ da se ne obnesejo.Nisem tako malo po hribih, da bi lahko rekla da jih obujem nekajkret na leto, sem skoraj vsak teden nekje v povprečju.Furam jih že osmo leto in so še vedno v enem kosu, razen da ne izgledajo lepo (oguljeni).Fino jih je vzdrževat. Opereš, posušiš, namažeš in že so redy stady go. Včeraj sem "dobila krila".Ker nisem bila sigurna v svoje mišlenje, se mi je ponudil komentar, da pravilno razmišljam.Svobodna semmmmmmmm Ničveč kanta za smeti in nič več suženj puhloglavca. odlično , kr tako naprej Ti si pa pridna pri vzdrževanju , jst sem jih pa letos prvič pošprical po štirih letih , pa lepšizgledajo Ja, če jih pa vedno po turi dam na balkon in tam pol čakajo, da se očistijo in ker se sami neznajo, pol navadno pride že naslednja tura prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Juuutro luftarji Vazdušna kontrola pa lep dan še naprej Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Dober dan Brrr poletja je definitivno konec ja in vidim da bo treba začet več migat ker me že konstantno zebe v noge, tega pa ne maram ko ste morali zadnji mesec skoz poslušat moje jamranje glede opic... evo, ga je konc zdaj Aliana čestitke za opravljen izpit! Aja, si že bila na dopustu? Jst sm mislila pa da greš drugo polovico septembra! No super da si se imela lepo... Kje sta bila to? V Grčiji, kot si nameravala? Staro sobo? Torej si se preselila nazaj? Čau Ale Ja - sva šla prej ker sva dobila eno super ugodno ponudbo, ki jo je blo treba izkoristit ker je bil najin budget bolj majhen pa se je izkazalo, da je bla odločitev ta prava ker sva ujela še vedno prav lepe poletne dni Sva šla v Grčijo ja. Je blo tako fino se pregret - zdaj bi prav pasalo malo tistega prijetnega sončka da bi me segrelo Sem tudi že doma ja - sicer sem bolj malo tu, ma vseeno, sem uradno spet v svoji sobi... Čudno je ker se mi na momente zdi, kot da sploh nisem bila nikoli na svojem ker je vse tko hitro minilo. Se veliko stvari dogaja zadnje čase, saj zato sem tudi bolj malo tu gor. Kmalu mogoče ostanem brez službe - ker tam, kjer sem bila nočem biti več, vmes sem že bila ne enem razgovoru, pa še čakam če bo kaj iz tega - občutek je bil kar dober, ma je bilo pa veliko prijavljenih, tko da bomo vidli. Sicer pa bom do nadaljnega doma oz. bom pač iskala nekaj novega - ful hecno mi je ker se dejansko (vsaj zanekrat) sploh ne sekiram, ampak imam konstantno en pozitiven občutek da se bo vse skupaj kar nekako uredilo in da naj ne skrbim. Naredim pač vse, kar je v moji moči, potem pa bom vidla, kaj bo Kako pa pri tebi kaže s službo? Matematika po novem očitno laufa Super Mitra na koncu jo boš mogoče še celo vzljubila Gledali ste 24 ur, sledi POP In ...Vau Janif ma ti bi bil verjetno super športni novinar si že pomislil kdaj na menjavo poklica? Uživaš vidim - in vsakič, ko berem o tvojih podvigih, imam kar malo slabo vest ker sem sama bolj lenobna zadnje čase Se bo treba zmigat kaj na kolo ko bo spet sonček. Kako kaj napreduje diploma? moram malo pobezat Včeraj je pa pasalo se it s kolesom zdivjat po gozdu, pol určke uživat popoln mir na jasi med drevesi in ptičjemu ščebetanju, me je kar napolnilo z energijo, pa ko zadihaš s polnimi pljuči.... danes grem spet.... Pa opažam da imam že ful več kondicije kot sem imela....Mmm jaz bi tudi! Upam da bo kmalu tolko sončka da ne bo premrzlo za take užitke Pa super za kondicijo Je dobro opazovat svoje telo kako napreduje če lepo skrbiš za njega. Vsem ostalim pošiljam en lep pozdrav, imejte lep dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 hvala vsem za nasvete vceraj sprobavala asolo, razen tega da dost obupno zgledajo, je bil filing fajn.. sam problem, ko itak ne vem kak bi moral bit filing, ker nikol tega nosila.. mah, bom si vzela cas, pa frendica rekla naj grem v anapurno al tja zraven pogledat, pa mal tezit prodajalcem..se pravi stumfe najprej.. ja, pametno, to pa lahko drugač pa.... zmrz.... :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 hvala vsem za nasvete vceraj sprobavala asolo, razen tega da dost obupno zgledajo, je bil filing fajn.. sam problem, ko itak ne vem kak bi moral bit filing, ker nikol tega nosila.. mah, bom si vzela cas, pa frendica rekla naj grem v anapurno al tja zraven pogledat, pa mal tezit prodajalcem..se pravi stumfe najprej.. ja, pametno, to pa lahko drugač pa.... zmrz.... :xx!: če ti kaj pomaga, pri nas v službi že kurijo Doma še nisem zakuril, ker imam itak še nad temperaturo, ki sem si jo zamislil za dnevno (22 stopinj) Če kaj pomaga, lohk še omenim, da sem dva dni nazaj videl, tri bejbe, pa enga tipa v natikačih, enga pa celo v kratkih rokavih in hlačah, pa tut dons sem videl eno bejbo v poletnih sandalcih Pogumni, ni kej reč, jst sicer ne veljam za zmrznjenega tipa, sam sem kr lepo v dolgih rokavih, pa jakno mam tut čez Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ja, jaz sem jih tud vidla, ene par norcev...ne pomaga, pa če še tolk buljim vanje.. ne pogreje sem se šla najest kuhanih ovsenih kosmičev z nutello.. se mal segrela.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Dober dan Brrr poletja je definitivno konec ja in vidim da bo treba začet več migat ker me že konstantno zebe v noge, tega pa ne maram Čau Ale Ja - sva šla prej ker sva dobila eno super ugodno ponudbo, ki jo je blo treba izkoristit ker je bil najin budget bolj majhen pa se je izkazalo, da je bla odločitev ta prava ker sva ujela še vedno prav lepe poletne dni Sva šla v Grčijo ja. Je blo tako fino se pregret - zdaj bi prav pasalo malo tistega prijetnega sončka da bi me segrelo Sem tudi že doma ja - sicer sem bolj malo tu, ma vseeno, sem uradno spet v svoji sobi... Čudno je ker se mi na momente zdi, kot da sploh nisem bila nikoli na svojem ker je vse tko hitro minilo. Se veliko stvari dogaja zadnje čase, saj zato sem tudi bolj malo tu gor. Kmalu mogoče ostanem brez službe - ker tam, kjer sem bila nočem biti več, vmes sem že bila ne enem razgovoru, pa še čakam če bo kaj iz tega - občutek je bil kar dober, ma je bilo pa veliko prijavljenih, tko da bomo vidli. Sicer pa bom do nadaljnega doma oz. bom pač iskala nekaj novega - ful hecno mi je ker se dejansko (vsaj zaenkrat) sploh ne sekiram, ampak imam konstantno en pozitiven občutek da se bo vse skupaj kar nekako uredilo in da naj ne skrbim. Naredim pač vse, kar je v moji moči, potem pa bom vidla, kaj bo Ooo, Vilinči , lepo te je brat, kar pogumno, pri taki pozitivni naravnosti in energiji itak lohk sam razturaš Jst nisem zmrznjen tip, ampak če me že zebe, so to noge, roke in tega tut jst ne maram, mi je pa šport precej pomagal, da sem to izboljšal, samokljub vsemu imam najraje 25 stopinj, sonček in pomladno-poletni čas, v jeseni si želim, da bi bla čim lepša (čimmanj ljubljanske megle), da je potem občutek zime krajši, ker "moja mašina" bolj dela pri višjih temperaturah Vau Janif ma ti bi bil verjetno super športni novinar si že pomislil kdaj na menjavo poklica? Uživaš vidim - in vsakič, ko berem o tvojih podvigih, imam kar malo slabo vest ker sem sama bolj lenobna zadnje čase Se bo treba zmigat kaj na kolo ko bo spet sonček. Kako kaj napreduje diploma? moram malo pobezat Ja, pisanje mi kar laufa, sem le športni fanatik, pa čist not padem Za govorit tut ni problem, če me le šport zanima, sam tam je kar konkurenca, mamo zelo dobre športne reporterje Ma, kaj pa vem, vse je možno v življenju, sam mora se pa mal vzdušje v novinarskih bajtah obrnit, lohk rečem tako iz prve roke, da zaenkrat ta pravega vzdušja ni, odnosi , je zgleda preveč nabit ego po hodnikih Pol pa če ni ta pravega entuziazma, ni to to Pa še nekaj je pri men, če je kaj pod moram, pol tako hitro izgubim tisto veselje, žar, očitno mam res zelo izraženo upornost (to gre tako, bolj se me pusti pri miru, boljš delam, bolj se mi najeda, slabš je ...). Ne vem, če si ti lenobna, pridno delaš in študiraš, pol je pa dan prekratek Pa pravilno, da mal pobezaš, še vedno se nisem zbrcal, pa tolk se brcam , viš to je pa lenobnost in dnevi zmeraj prehitro minijo, tako da ti kr bezaj, večkrat, boljš je Če verjameš, kakšne stvari že zarad upornosti naredim ..., sej ti ne bo ratal, a ni škoda, kaj mi ne bo ratal Nenavadne so te moje poti , za tiste, ki grejo točno po pravilih Vsem ostalim pošiljam en lep pozdrav, imejte lep dan Tudi ti, predvsem pa fajn se (s)mej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ja, jaz sem jih tud vidla, ene par norcev...ne pomaga, pa če še tolk buljim vanje.. ne pogreje sem se šla najest kuhanih ovsenih kosmičev z nutello.. se mal segrela.. mal zateži, da se zakuri, ker tole res ni za nikamor, mislim 17. septembra topli radiatorji v službi,kje je še pomlad Aja, jst zgleda opazim zraven še kakšno v kratkem krilcu in najlonkah, pol pa testosteron mal pomaga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.