aakhut 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 morgen... en odfuk od tedna se spet obeta... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Svobodna semmmmmmmm Ničveč kanta za smeti in nič več suženj puhloglavca. Čau Ale Ja - sva šla prej ker sva dobila eno super ugodno ponudbo, ki jo je blo treba izkoristit ker je bil najin budget bolj majhen pa se je izkazalo, da je bla odločitev ta prava ker sva ujela še vedno prav lepe poletne dni Sva šla v Grčijo ja. Je blo tako fino se pregret - zdaj bi prav pasalo malo tistega prijetnega sončka da bi me segrelo Sem tudi že doma ja - sicer sem bolj malo tu, ma vseeno, sem uradno spet v svoji sobi... Čudno je ker se mi na momente zdi, kot da sploh nisem bila nikoli na svojem ker je vse tko hitro minilo. Se veliko stvari dogaja zadnje čase, saj zato sem tudi bolj malo tu gor. Kmalu mogoče ostanem brez službe - ker tam, kjer sem bila nočem biti več, vmes sem že bila ne enem razgovoru, pa še čakam če bo kaj iz tega - občutek je bil kar dober, ma je bilo pa veliko prijavljenih, tko da bomo vidli. Sicer pa bom do nadaljnega doma oz. bom pač iskala nekaj novega - ful hecno mi je ker se dejansko (vsaj zanekrat) sploh ne sekiram, ampak imam konstantno en pozitiven občutek da se bo vse skupaj kar nekako uredilo in da naj ne skrbim. Naredim pač vse, kar je v moji moči, potem pa bom vidla, kaj bo Kako pa pri tebi kaže s službo? Mmm jaz bi tudi! Upam da bo kmalu tolko sončka da ne bo premrzlo za take užitke Pa super za kondicijo Je dobro opazovat svoje telo kako napreduje če lepo skrbiš za njega.Heey! Fajn da sta izkoristila. Ja ti verjamem da bi pasalo še sončke, tudi meni. Upam da ti uspe s službo. Kako z mojo službo? --- Ne vem, najbrž ne bom sprejela tega, se mi odpira nekaj drugega... Grem zdej v kratkem še malo v Srbijo pohajat, malo se sprostit in odklopit možgane, mogoče si bom privoščila tudi malček užitkarstva dol v banjah, pa kakšno masažco... potem imam pa 19-ega novembra šele pregled v Valdoltri.... pojma nimam kako sem imela v glavi da imam 18-ega septembra. Okoli novega leta se mi pa ponujajo tri varijante glede službe, ki so boljše kot pa tale. Bom vidla sproti... Glede telesa pa ja, ko se malček ozreš nazaj za mesec, dva, pol leta, leto, štiri leta.... potem vidiš kolko si napredoval v tem času. Aliana, kaj pa Maya Maya? Sicer osebnih izkušenj nimam, ampak oni so kar znani po kvaliteti. Uživajte.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 »Povej mi Gospodar, za kaj so gospodarji?« je vprašal mlad menih v vsej svoji mladi nevednosti.Oče D'Evry se je nasmehnil in odgovoril : »Pravzaprav nimajo pomena. Učijo te, kar že veš in pokažejo te, kar si že videl.«Te besede so mladega meniha zmedle. Namrščenih obrvi je močno razmišljal in nato vprašal: »Toda kako mi to pomaga Gospodar? Kako naj se nekaj naučim iz tega, kar že vem ? Ali mar trdiš, da je gospodar brez koristi za svojega učenca in da naj bom sam svoj vodnik?« »Ni popolnoma tako,« je odgovoril oče D'Evry . »Razmisli o tem primeru: ali te je kdaj prevzela kakšna slika?«»Da,« je odvrnil mladi menih. »Spominjam se slike, ki je visela nad oltarjem v moji domači cerkvi. Na njej je bil prečudovit sončni zahod, ki ga je naslikal slavni italijanski umetnik, njegovo ime sem pozabil… «»In kaj se ti je zdelo tako zanimivega na tej sliki?« je vprašal oče.»Pravzaprav ne vem…detajli, barve, celoten vtis. Bilo je kakor bi imel celoten sončni zahod pred seboj.«»Ali nisi še nikoli videl sončnega zahoda?« »Seveda sem, a nikoli ni bil tako resničen.« Pogosto ne znamo ceniti pomena svojega vodnika ali mojstra, ne sprejmemo dejstva, da nekso ve več kot mi sami . A kljub temu so vodniki in gospodarji bolj inteligentni in nadarjeni kakor mi. So bolj popolni in njihov namen je, da nas prebudijo. V tej zgodbi umetnik preko slike nauči mladega meniha, kako resnično videti sončni zahod, njegovo pozornost privabi s tem, kar je res pomembno. Slika je seveda le posnetek, a mlademu menihu je bila bolj resnična kakor realnost, bolj kot to, kar je videl z lastnimi očmi. Mojster je tisti, ne njegovo učenje, ki osvetli to, kar sami že vemo. Če imaš znanje, pusti drugim, da ga uporabijo in z njim prižgejo svojo luč. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Mitra , treba je svetit Včeraj bil spet na masaži z aromatičnimi olji , dons kr težko na miru sedim Sam, Vi zgoraaaaaaaaaj, kaj je zdej to Lani sem bil do srede oktobra v kratkih rokavih, običajno pa tja do oktobra , letos pa , 14. septembra grem na kosilu k staršem in po preverjanjuzraka na balkonu se odločim za dolge rokave, kar se izkaže za pametno odločitev, pol se odločim, da bomše dva dni v službi mel dolge rokave, tolk da se spet mal segreje, dons je pa že petek in sem še zmerv dolgih, da ne omenjam, da sem si včeraj že čez dan jakno zapenjal, ko sem šel iz masaže domov, se mi jezdelo pa že prav mrzlo In še nč ne kaže na kakšno izboljšanje, dons gledam Stockholm in prej kakšnastopinja več kot tukaj, mislim, halo, tuki ni Skandinavija, niti Sibirija, niti Kanada, Slovenija, Slo-ve-ni-ja Pa še nekaj september je, sep-tem-ber, ne oktober Ja, nč zdej vsak dan treniram odštevanje, 20, 19, 18, 17 ..., 1 ... 25 stopiiiinj Dons sem dobil letalsko karto za Stockholm , služben "izlet", no sej sem že nekaj časa vedel, sam dokler jstne dobim stvari v roke, sem raje tiho V nedeljo 12. gor, 15. pa nazaj, vmes pa v ponedeljek in torek, srečanjeuporabnikov in to na ladji , edino kar si še mal razlagam je, "bring a warm jacket", hmm, če to Švedi napišejo,je treba kar resno vzet, ko sem lani videl vroče najstnice, sem bil jst kot zdajle, v jakni in še zapet povrh, 13 stopinjje blo, sred julija zvečer Mal še gruntam, kaj obleč, ker tele dva jaknici ki jih imam sta komi za tole zdej, noja, mogoče bom pa vzel zimsko, sam brez flisa, pa kakšen tanjši flis, ker za popolno zimsko opremo se mi zdi pa šemal prezgodaj, tut v Skandiviji No, če bi blo tuki zdej 25 stopinj, sploh ne bi dost razmišljal, ker bi bil še pregret Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Včeraj bil spet na masaži z aromatičnimi olji , dons kr težko na miru sedim Dons sem dobil letalsko karto za Stockholm , služben "izlet", Waauuu Janif, se ti godi tebi zadnje cajte.... fajn, vesela zate!!! Uživaj max gor! Pa vsem ostalim tudi lep sončen pozdravček.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Kako z mojo službo? --- Ne vem, najbrž ne bom sprejela tega, se mi odpira nekaj drugega... Grem zdej v kratkem še malo v Srbijo pohajat, malo se sprostit in odklopit možgane, mogoče si bom privoščila tudi malček užitkarstva dol v banjah, pa kakšno masažco... potem imam pa 19-ega novembra šele pregled v Valdoltri.... pojma nimam kako sem imela v glavi da imam 18-ega septembra. Okoli novega leta se mi pa ponujajo tri varijante glede službe, ki so boljše kot pa tale. Bom vidla sproti... Aliana, kaj pa Maya Maya? Sicer osebnih izkušenj nimam, ampak oni so kar znani po kvaliteti. Uživajte.... Nič mogoče , užitki, užitki , ti si morš privoščit Maya Maya kakor gledam nima gojzarjev, imajo bolj za obleč, mal se nam je zgubila zadnje čase, brat je bil enkrat že nekaj cajta nazaj v BTC, pa je rekel, da so bli zelo slabo založeni, sam kot vidim spletno stran, pa imajo kar nekaj za obleč, drugač pa kvalitetni, to pa Waauuu Janif, se ti godi tebi zadnje cajte.... fajn, vesela zate!!! Uživaj max gor! Hvala , bom Pa bom le prišel do morja letos , pa še res je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Šele danes opazil da smo presegli 6000 objav... Goflje luftarske... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Čist tko, sam da povem....Mislim, ful sem vesela.....Pa odleglo mi je...... A nej kr povem? MATEMATIKO SEM NAREDILA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8): :8): :8): :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Čist tko, sam da povem....Mislim, ful sem vesela.....Pa odleglo mi je...... A nej kr povem? MATEMATIKO SEM NAREDILA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8): :8): :8): :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Bravo... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Nič mogoče , užitki, užitki , ti si morš privoščit Ja sej veš da če bojo minimalni pogoji izpolnjeni, da si bom privoščila. Ne grem sama, tko da se popolnoma prepuščam vetru, v katere smeri me bo ponesel... no čisto malček bom pazila da me ne zanese kam, kjer mi ne bi bilo všeč. Več v naprej ne bi govorila, bom raje povedala ko pridem nazaj... Hvala , bom Pa bom le prišel do morja letos , pa še res je Ja, ampak ledenega... Šele danes opazil da smo presegli 6000 objav... Goflje luftarske... Pa res!!!! Mitra je bla 6000. Čist tko, sam da povem....Mislim, ful sem vesela.....Pa odleglo mi je...... A nej kr povem? MATEMATIKO SEM NAREDILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!WAU, ČESTITKE!!!! Vidiš pa je tudi tebi uspelo!!! ***Obisk, ki bi moral prit ta vikend, zadnji trenutek odpovedan, tko da si bom kar kolesarjenje po sončku danes privoščila... Prijetno soboto vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 V nedeljo 12. gor, 15. pa nazaj, vmes pa v ponedeljek in torekAja, ma to greš oktobra šele! Jst sm pa najprej mislila da tiste številke pomenijo uro, pa mi ni bilo nič kaj dosti jasno. Sm šla potem na koledar čekirat, kako padejo datumi v oktobru. Ma ful sm neki zmedena zadnje cajte, mogoče pomanjkanje toplote vpliva (al pa crtanja ).... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 bohdej... she mal pa bomo smuchal.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 bohdej... she mal pa bomo smuchal.... zlomk....tralala Še mal pa bomo kidal... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 MATEMATIKO SEM NAREDILA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8): :8): :8): :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: YESSSS!!! BRAVO BEJBA ajd luftni, ostanite v cvetju Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Hvala vsem za čestitke, tako veselje skupaj z menoj. Prav pogrelo me je pri srčku, ko sem videla komentar Ale.Jaz 6000. Tisti dan se prišla v življenju do nekega spoznanja.Nekaj se je na novo odprlo. Prav posebaj prijetno mi je, ko vidim 6000. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Morgen luftarji... Nedelja... :xx!: Pa ne zato ker je oblačno pa mraz, nedelj ne maram sploh... :xx!: Zato ker nedelji sledi ponedeljek... Drugače pa :onfire: Uživajte... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Dan dober Alef, a ti ne moreš spati? Danes nimam navadne nedelje, ampak zelo delavno.Koruza je zrela, silosi prazni in je stvar za uredit, da bo prav narejeno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Dan dober Alef, a ti ne moreš spati? Danes nimam navadne nedelje, ampak zelo delavno.Koruza je zrela, silosi prazni in je stvar za uredit, da bo prav narejeno. Spim toliko kolikor rabim... Spat grem tam okrog polnoči, včasih prej, še bolj pogosto pozneje.Vstajam nekje pred peto uro, potem pa kofe pa cigaret, pa na internet pogledat če je že kakšen film dol, pa še en cigaret, potem pa na forum... Nočem strašit po forumu takoj ko vstanem, bo še kdo mislil da sem vampir... http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e035.gif Ali duh... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g025.gif Vidim da boš pridna danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Hvala vsem za čestitke, tako veselje skupaj z menoj. Prav pogrelo me je pri srčku, ko sem videla komentar Ale.Jaz 6000. Tisti dan se prišla v življenju do nekega spoznanja.Nekaj se je na novo odprlo. Prav posebaj prijetno mi je, ko vidim 6000. Sej veš --- lajf je lep! Dan dober Danes nimam navadne nedelje, ampak zelo delavno.Koruza je zrela, silosi prazni in je stvar za uredit, da bo prav narejeno. Pridna. ***Nič posebnega nimam za povedat... na volitve sm šla, če ne pa nič novega. Razvajam se. Prijetno nedeljo vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Čist tko, sam da povem....Mislim, ful sem vesela.....Pa odleglo mi je...... A nej kr povem? MATEMATIKO SEM NAREDILA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8): :8): :8): :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:Yes! Bravo, bejba! Sam da se vam javim.. preživela Hvar, me ni zeblo cele tri dni ampak sam 2,5.. bilo pa.. nepozabno tako in drugače...bom jutri več, zdajle grem še nekaj za jest zbrskat pa pod dekco.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Dan dober Brrrrrrrrr. Mrzli Hvar. :cry: To pa nebi bilo za mene. Že tako sem zmrznjena, potem bi pa pričakovala da bo vsaj topleje kot tu. Pri meni po starem, prehlada sem se znebila tako rekoč čez noč.Sem ga skurila z reikijem in meditacijo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Morgen... No ja... ...mal pozno za to sicer... Bil pa že na bivšem(skoraj... ) delovnem mestu... Ugotovil da me še vedno ne pogrešajo... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif Zdaj se pa doma ukvarjam z ogrevalno tehniko - mečem brikete v šporhet... Lep dan še naprej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 ...prehlada sem se znebila tako rekoč čez noč.Sem ga skurila z reikijem in meditacijo. Nič posebnega... mrzlo dopoldne, še bolj jutro, nebo prekrivajo vatasti oblaki, tko da se niti sončni žarki ne prebijejo skozi... me spominja bolj na konec oktobra ali november... pa še takrat je kakšen dan topleje, vsaj tu pri nas... upam da se bo kmalu spet ogrelo za nekaj stopinj.... Uživajte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Mitra, Hvar je bil v bistvu presenetljivo topel.. eni so se celo kopali (jaz mam pa mal barve po hrbtu ).. ampak samo, dokler je bilo sonce... proti večeru se je kar shladilo..sam v bistvu je bilo najbolj mraz na poti gor in dol, smo šli čez celino, Knin, in bilo verjetno kar pod 10*... ampak OK, smo preživeli bilo je pa super fajn, luštna družba, morje, žur... aja, pa v petek dopoldne sem si šla kupit x-socks, treking varianto, ker so še najtopleje zgledali, tko da mam zdaj že tud prvi korak do novih čevljev narejen sem imela pa pod njimi obute še tanke volnene nadkolenke in me nič ni zeblo v noge Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 aja, pa v petek dopoldne sem si šla kupit x-socks, treking varianto, ker so še najtopleje zgledali, tko da mam zdaj že tud prvi korak do novih čevljev narejen sem imela pa pod njimi obute še tanke volnene nadkolenke in me nič ni zeblo v noge A nogavice to? Kolko je pa kaj cena? ***Fajn da si uživala na zboru. Kolko pa je melo morje tko cc., °C? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.