Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

ja, nogavice... cena.. :inocent: 20€... rajši nisem preveč razmišljala...

morje.. nimam pojma x:Ix sem samo na plaži ležala, niti nog nisem not namočila.. fantje, ki so se kopali, so rekli, da je mrzla.. sam je tud pihalo zunaj, tko da že zarad tega bilo bolj mraz..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

No ja, sej na plaži je tudi lepo ležat, pa dihat morski zrak... :)

Se pravi da se je že ohladila, ne bo nič več s kopanjem v morju letos.... xrolleyesx ponavadi sem se še v oktobru lahko kopala.

Ja, če je veter je pa še huje, te premrazi ko prideš iz vode. Je fajn takoj trenirko z dolgimi rokavi oblečt, da se nazaj segreješ. x:)x

20 evrčkov je kar dosti ja... ma včasih je fajn si kupit kaj kvalitetnega, pa ne gledaš tolko na ceno. x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

ma kolikr sem zdajle na netu videla, ima voda še okol 20 stopinj.. kar ni tko grozno, najbrž..

sam, saj si lahko misliš.. če ni 25 stopinj, mene ne vidi od blizu x;)x

ja, saj, dragi štumfki.. zato pa še tolk bolj zadovoljna, da niso razočarali :palec:

loesje

Spet nazaj -

ma kolikr sem zdajle na netu videla, ima voda še okol 20 stopinj.. kar ni tko grozno, najbrž..

sam, saj si lahko misliš.. če ni 25 stopinj, mene ne vidi od blizu x;)x

Sm si mislila da mora bit tam nekje 19-20°C... če pomislim da se kopam v Soči pri 18-20°C, bi bla verjetno tudi sama v skupini tistih "pogumnih" fantov, samo ko prideš iz vode pa res ni fajn če piha veter.... mam rada da me potem sončni žarki fajn nazaj segrejejo...

Sem se zdej spomnila na eno oddajo o kači kobranki [Natrix. tessellata] (ki živi tudi v Soči)... ta ko se fajn segreje na sončku, je ful dobra plavalka in potapljačka, lovi ribe pod vodo.... sem jo že večkrat vidla, je kar velika (dolga), mladička sem pa celo v roki že imela :) . No, in ni strupena. :) Na, pa sm našla še eno žival s katero sva si podobne. x:Dx

:vragec:

morgen... x:)x

she mal pa bomo smuchal.... x:)x

ALEF BO PA| KIDAL.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:o|o: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Jutro kot vsi drugi. x:o)x

Hladno, megle hvala Bogu ni, razvajeni mucki okoli nog...... :wOOt:

Grem xOOx (tako kot je šel Alef) na bivši šiht. :sniky:

Pobrati moram ša zadnja oblačila, ker se s prvim obrat zapre.

Še ena dobra stran mojega penzjona. :palec:

Preskrbljena sem. :hepko: :hepko:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dan dober

Jutro kot vsi drugi. x:o)x

Hladno, megle hvala Bogu ni, razvajeni mucki okoli nog...... :wOOt:

Grem xOOx (tako kot je šel Alef) na bivši šiht. :sniky:

Pobrati moram ša zadnja oblačila, ker se s prvim obrat zapre.

Še ena dobra stran mojega penzjona. :palec:

Preskrbljena sem. :hepko: :hepko:

x:Dx

Upam da se ti kmalu pridružim... xwizardx x:px x:px

Jutro pri nas mokro, ne preveč mrzlo, dež se ne more odločit ali bi padal ali ne... :o|o: xrolleyesx

Dan za lenarjenje... x:px x:Dx

Jutri me čaka ena dolga vožnja v štajersko prestolnico... :o|o: x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dobro jutro x:px, je tolk sivo, da je zame še kar jutro xnckrivx

Mitra, bravo :palec:, za matematko :hepko:, tuki razturamo, a ne x:px

Sem se zadnjič ukvarjal s tvojim avtobusom, dekleti in mačkami, sam pol je

neki net zaštekal, pa ni blo prilike za odgovor x;)x O teh "090 oddajah" sem

raje tih, preveč detajlov vem xnckrivx Nimam nič pri teh oddajah, da ne bo

pomote, sam obračun mi je domač :inocent:

V soboto se mi je že zdelo, da moje odštevanje pomaga, na sončku je blo kar

fajn, sam zvečer se mi je zdelo pa tako hladno x:o)x, da sem pol kar strašil

s Craft puloverjem x:px

Sem pa v petek laufal zraven policijske zabave, prav zanimivo x:px, so šli intervali

precej lažje x;)x

V soboto sem se pa mal uštel pri laufanju x:Ix, vzel sem mal dopinga (eno tabletko Revite)

in akcija na star teren, eno dolgo turo, prvo letos, plan je bil laufat do 1h in pol. Pa začnem, pa

mi gre ful dobro, prav leteče, pa laufam, laufam, pa mim tiste točke, ko sem se mislil obrnit,

pa mim tiste točke, do katere sem šel najdlje doslej, po 1 uri se mi zdi že cajt, da obrnem,

si mislim, da to bo moj najdaljši tek, pol pa že po petnajstih minutah ugotavljam, da bi kakšen

nov doping prav prišel, sam jasno ni pri roki w:Iw Ko gledam štoparico vidim, da mi gre vsak kilometer

počasneje, dokler ne po 40 minutah raje neham laufat, 4 km pred končno točko, pol pa peš, sam po

bližnjicah :inocent: Se je pa že potem kr shladilo, tako da me je pri raztegovanju krč v stegnu, pol sem

šel pa sam direkt po doping x:px Zanimivo mi je blo pa to, da ko sem se "napil", pa še nekaj v usta dal,

sploh nisem bil nč zmatran :inocent:

Mal bo treba glavo naštelat x:px

V nedelja pa pol v izi, mal spidveja, pa čveka x;)x

Včeraj k našim prišli obiski iz Kanade, pa sem šel direkt iz službe in sem bil tam do večera, je blo treba mal počvekat x:Dx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ja sej veš da če bojo minimalni pogoji izpolnjeni, da si bom privoščila. :) Ne grem sama, tko da se popolnoma prepuščam vetru, v katere smeri me bo ponesel... no čisto malček bom pazila da me ne zanese kam, kjer mi ne bi bilo všeč. x:px Več v naprej ne bi govorila, bom raje povedala ko pridem nazaj... x:)x x;)x

Še vedno vztrajam, privošči si x:px Kar reč, jst ti povem, da te bojo peljal x;)x Tam je dost poceni za naše razmere, vem

ker so bli eni dol x:)x

Ja, ampak ledenega... x8Dx

Verjetno bo takrat tako kot Soča poleti pri Bovcu, bom pa samo globoko dihal, morski zrak pa to, sicer sem bil tam že poleti,

pa ni blo videt kopalcev xnckrivx, sam tist teden je bil bolj mrzel x;)x

Mi je všeč, ker bomo skoz na vodi, sicer zasidrani, le med večerjo bomo šli eno turco po morju, sem si jo že lani privoščil, pa

je fajn x:px

Aja, ma to greš oktobra šele! x:o)x Jst sm pa najprej mislila da tiste številke pomenijo uro, pa mi ni bilo nič kaj dosti jasno. :vio: Sm šla potem na koledar čekirat, kako padejo datumi v oktobru. x:Dx Ma ful sm neki zmedena zadnje cajte, mogoče pomanjkanje toplote vpliva (al pa crtanja :inocent: ).... x8Dx x:px

Ja, oktobra x:px, karte že prej dobiš x;)x Toplote pa res primanjkuje zadnje cajte x;)x, za manj zmedenosti pa baje pomaga xwizardx

Aja, to sem še pozabil napisat, včeraj bil dan brez avtomobila x:)x, jasno totalen kaos okol centra v Lj x:o)x, pešci :icon17:

Sam ena stvar mi ni nikol jasna, kako lahko človek, ki sigurno petkrat bolj spremlja medije kot jst, ve, kolk bomb je padlo v Iraku

...., kaj se dogaja s Sašo Lendero, ne ve pa, da obstaja dan brez avta in se tam vsako leto z redarjem in policistom pogaja in

seveda stoji na cesti x:o)x

Jst pa ugotovljam, da vse zvem, no mogoče s Saško nisem čist na tekočem, čeprav mi je zadnjič padel v oči en butast komentar

o Neishi, ki se vroče poljublja v javnosti in nasploh izkazuje pohoto, da se to ne spodobi za njena leta :sick: Bi šel tistemu/tisti

najraje kaj povedat, saj vem, kje so. Če že nima kaj pisat, pol naj bo raje tiho, pa da bloge na prvo stran, tam je pač prosto po

Prešernu x;)x

No, neki novega sem pa zvedel, če nisi najstnik, se je nespodobno poljubljat v javnosti x:Dx Če je bla bejba, bi jo prav povabil

na poljubljanje v javnosti, če je pa tip, bi mu kakšno poslal, sam tolk, da bi se pol zaradi sebe sekiral x:)x

Upam, da bo Internet kmalu tolk napredoval, da si bo lohk vsak štimal svoje novice, jst bom čist zadovoljen s športom in vremenom,

no, pa kakšna vroča bejba kje v kotu x:Dx

Dan dober

Pofočk.

Nič novega, razen nekaj stopinj topleje.

Aja. Sem šla na bivši šiht pogledat.

Kok sem vesela da me ni več tam.

Še vedno vztrajam, privošči si x:px Kar reč, jst ti povem, da te bojo peljal x;)x Tam je dost poceni za naše razmere, vem

ker so bli eni dol x:)x

Vem vem da je ceneje, ne vem pa kako bomo časovno... zato raje ne kaj preveč planiram v naprej. Itak da če bo čas da grem obvezno.

Zadnje čase se na sploh vse nekaj vrti okrog pogovorov o razvajanju in plavanju. :D xsrcx

S prijateljico bova v oktobru šle kakšen dan v Atlantis (pa se bova lahko kaj vidla takrat, ona se je vpisala v dramski krožek, jst bom pa imela kakšni dve určki časa za klepet in pijačko x;)x xDDx ).... aja čaki, ti greš na Švedsko oktobra!!! Ma ja, bom že skombinirala... x8Dx Če ne se bom pa s kom drugim dobila, pa s tabo kdaj drugič... x:)x

Danes pa še zvedla, da grem okrog 14. novembra na en seminar V Radence za 6 dni, vse gratis. x:px :hepko: :hepko:

Moram jutri Valdoltro poklicat da malo premaknem termin. x:)x Še imam dobre ljudi okrog sebe. xsrcx

Mi je všeč, ker bomo skoz na vodi, sicer zasidrani, le med večerjo bomo šli eno turco po morju, sem si jo že lani privoščil, pa

je fajn x:px

:palec:

Jst pa ugotovljam, da vse zvem, no mogoče s Saško nisem čist na tekočem, čeprav mi je zadnjič padel v oči en butast komentar

o Neishi, ki se vroče poljublja v javnosti in nasploh izkazuje pohoto, da se to ne spodobi za njena leta :sick: Bi šel tistemu/tisti

najraje kaj povedat, saj vem, kje so. Če že nima kaj pisat, pol naj bo raje tiho, pa da bloge na prvo stran, tam je pač prosto po

Prešernu x;)x

No, neki novega sem pa zvedel, če nisi najstnik, se je nespodobno poljubljat v javnosti x:Dx Če je bla bejba, bi jo prav povabil

na poljubljanje v javnosti, če je pa tip, bi mu kakšno poslal, sam tolk, da bi se pol zaradi sebe sekiral x:)x

Svašta!!! A namesto da bi napredovali s preseganjem predsodkov, nekateri še nazadujejo?!! :eek: :vragec: :o|o:

Aja, pa Neisha mi je fajn punca, lušna. Pa fajn komade ma. xDDx xsrcx

Kaj bi blo šele če bi jo s punco vidli se poljubljat v javnosti!!! x:Dx x:px x:o)x

Ajd, lep dan še naprej.... ciao! x:Xx

.

.

.

.

Pa vsem ostalim tudi pozdravčke!!! xsrcx

O teh "090 oddajah" sem

raje tih, preveč detajlov vem xnckrivx Nimam nič pri teh oddajah, da ne bo

pomote, sam obračun mi je domač :inocent:

x:Dx :vragec:

Ker je tu noter kar nekaj dobrih matematikov, starih pa tudi novih, naj mi nekdo objasni tole.

Ne vem sicer točno koliko stane minuta klica na Srečno linijo, mislim da naj bi bila nekaj manj kot 1€

Pisal sem pa že kako sem jaz hotel zaslužit 500€... :vio:

Klical sem dvanajstkrat, skupen čas klicev je bil 15 min.

Na računu je bilo pa za to linijo nekaj centov manj kot 80€.

Na okroglo torej 5,33€ na minuto. :eek:

Vsaj moja matematika pravi tako... :vio:

Tole pa Google pravi o tem... :vragec: x?x

Srečna linija

Prav čakal sem te dons Alef.

moja "jasnovidnost" , občutki.......

Ne omenjaj mi več Srečne linije, prosim.

Mal se hecam, ampak so me tako razkurl, ker toliko poberejo poštenim državljanom, da sem kar penasta lahko.

Če so ti pobral samo po dobrih 5 evrov, si na konju.

Kolegici sploh niso izklopil povezave in je naklepala okroglih 600 evrčkov.

Dokazat ne more, poraba je zabeležena.....

Na guglu je model dobro opisal svoje in tuje izkušnje,

dajmo se nekaj naučit iz tega.

Kar se pa matematike tiče, mi ne gre samo ko je treba v šoli kaj pokazat,

ko se gre za mene in Srečno linijo - RAZSTURAM (po novem)

Prav čakal sem te dons Alef.

moja "jasnovidnost" , občutki.......

Ne omenjaj mi več Srečne linije, prosim.

Mal se hecam, ampak so me tako razkurl, ker toliko poberejo poštenim državljanom, da sem kar penasta lahko.

Če so ti pobral samo po dobrih 5 evrov, si na konju.

Kolegici sploh niso izklopil povezave in je naklepala okroglih 600 evrčkov.

Dokazat ne more, poraba je zabeležena.....

Na guglu je model dobro opisal svoje in tuje izkušnje,

dajmo se nekaj naučit iz tega.

Kar se pa matematike tiče, mi ne gre samo ko je treba v šoli kaj pokazat,

ko se gre za mene in Srečno linijo - RAZSTURAM (po novem)

xsrcx x:Xx x:Dx

Alef včeraj bil v štajerski prestolnici, v UKC pri ortopedu... :o|o:

Ugotovil da moja rit in kosti niso več za takšne fure, trenutno... :vio:

Doma prilezel iz avta tak kot kljukast križ... xrolleyesx x:Dx

Kar se pa Srečne linije tiče - jaz se držim tistega - osel gre enkrat na led... :vragec:

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Dan dober

Alef, imaš že kar nekaj križev na hrbtu in si upravičeno bil nalomljen

:cry: x:)x x8Dx

:o|o:

In to mi reče ena penzionistka... x:Dx x:Dx x:Xx x;)x

Res je pa da zaradi težav ki jih imam s križem težko sedim dalj časa, oz. sem težko dalj časa v nekem položaju, naj bo to stanje, sedenje ali ležanje... xrolleyesx :vio:

Bomo naredili tako da bo bolje, samo bo nekaj časa trajalo, tako so mi povedali včeraj... :hepko: xwizardx

:o|o:

In to mi reče ena penzionistka... x:Dx x:Dx x:Xx x;)x

Res je pa da zaradi težav ki jih imam s križem težko sedim dalj časa, oz. sem težko dalj časa v nekem položaju, naj bo to stanje, sedenje ali ležanje... xrolleyesx :vio:

Bomo naredili tako da bo bolje, samo bo nekaj časa trajalo, tako so mi povedali včeraj... :hepko: xwizardx

joga...

resno, ne zezam.. moj dragi ma ful manj problemov s križem, odkar se je lani enkrat vdal v usodo in probal z mano na jogo hodit.. letos me je on zvlekel, da sva se šla vpisat v nov semester..

za začetek začni tibetančke delat 2x na dan... ampak zelo pazi, da greš do meje, ko nič ne boli.. ne nategovat, pretiravat, čeprav ful paše se do bolečine raztegnit včasih - NE! škodit ne more, lahko samo koristi..

loesje

Spet nazaj -

joga...

resno, ne zezam.. moj dragi ma ful manj problemov s križem, odkar se je lani enkrat vdal v usodo in probal z mano na jogo hodit.. letos me je on zvlekel, da sva se šla vpisat v nov semester..

za začetek začni tibetančke delat 2x na dan... ampak zelo pazi, da greš do meje, ko nič ne boli.. ne nategovat, pretiravat, čeprav ful paše se do bolečine raztegnit včasih - NE! škodit ne more, lahko samo koristi..

x:Dx :palec:

Hvala za nasvet.

Tibetance so mi že tako priporočil, s pripombo naj se - mislim da četrte vaje oz. mosta izogibam če se bodo pojavile kakšne bolečine.

Pa... x:Dx ...kakšno kilo moram dol dat, oz. razbremenit križ, to se mal lepše sliši kot shujšat.

Rečeno mi je bilo da se dva diska starata prehitro, torej hitreje kot ostalo.

To ni hernia, tam je potrebna operacija, pri meni bi bila nekoristna.

Obstaja pa ena nova metoda za to, nukleoplastika, in to me čaka če vse ostalo, vključno z jogo in tibetanci(in hujšanjem... :vio: ) ne prinese izboljšanja.

Alef... da bo čimprej boljše xcrossfingx xwizardx xrainbowx

Moram poročat da mi palačink še vedno ni uspelo spečt, pa ne zato ker ne bi prave mase napravila, ampak ker sem tisti dan srečala enga frenda ki ga nisem že dolgo časa videla, pa še frendica je potem prišla na obisk, pa smo kar pice naročili... :) Pa enga bacardija spraznili. :D

Bogi moj sosed.... x:Dx x:Dx No ja, tokrat vsaj ni prišel nič zvonit na vrata. x:Dx

Sem pa včeraj si nabavila ponev za palačinke. Mogoče jo bom pa danes sprobala. x:px

Pri nas sonček, edino burja se nekaj napravlja... diši pa prav jesensko zunaj. :)

Uživajte kjerkoli ste.... xflowx

Dan dober

Kaj se mi je včerej zgodilo?

Parkirni listek!!! Bemo xrolleyesx

Kako se jim da v dežju pilotirat naokoli in pisat kazni. :o|o:

Drugače pa nekam piha danes.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...