klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kaj češ, poklicna deformacija enkrat sem mogla sam sedet pri mizi cel večer sem bla živčna..tak da pol niso tega nikol več sprobal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Še tle vas mal pozdravm ........se mi zdi, da meam neki v vodnatju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dobro jutro! Vidva pa zgodnji ptičici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Še tle vas mal pozdravm ........se mi zdi, da meam neki v vodnatju Saj imam jaz tudi Plutona v levu.Ampak to je precej pogosto... Dobro jutro! Vidva pa zgodnji ptičici... Rana ura zlata ura... Posebej če spat ne moreš... Moj večni problem... Ko ni treba na šiht sem buden že ob štirih, petih... Ko je pa treba delat pa bi še Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja, svobodna volja dela čudeže, tut pri vstajanju.Pri meni pa je delal danes zjutraj čudeže maček. Že na vsezgodaj je lovil kilometre po stanovanju, vadil skoke na mene in se za budnico drl na vso grlo! Preden sem ga pomirila, je že dosegel svoj plan. Tak več nisem mogla zaspat nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Saj imam jaz tudi Plutona v levu.Ampak to je precej pogosto... ha ha ha, dobr napisano men se še pr kkšnem znaku to pojavlja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dobro jutro! Vidva pa zgodnji ptičici...eh takrat sem bla že budna vstala sem pa okol 5h :xx!: kaj češ delat je treba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 eh takrat sem bla že budna vstala sem pa okol 5h :xx!: kaj češ delat je treba Delo osvobaja, je rekel en. Jaz sem danes tut svobodna. Pucanje....nujno zlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tak da nisi nič na bolšem kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 še mal luft pozdravit vodnarčki Ja, svobodna volja dela čudeže, tut pri vstajanju.Pri meni pa je delal danes zjutraj čudeže maček. Že na vsezgodaj je lovil kilometre po stanovanju, vadil skoke na mene in se za budnico drl na vso grlo! Preden sem ga pomirila, je že dosegel svoj plan. Tak več nisem mogla zaspat nazaj... tvoj tud to dela sem se pa bala, da je samo moja tolk nora ... se ji večkrat strga tko dere se sicer ne ... samo divja pa tolk, da ne moreš verjet pod posteljo, okoli, čez, seveda treba vmes men na glavo al pa kam skočit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 še en pofočk med vodnarčke eh takrat sem bla že budna vstala sem pa okol 5h :xx!: kaj češ delat je treba A skoraj eno uro rabiš da prideš k zavesti? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 neeee, sam vmes pač delam in ni cajta tu gor viset Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 mojo Pikico vodnarko je pa virus ujel in ma bogica vročino ene par da bo hitro boljš ALef, a je konc bolniške Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 virus al žalost in stres men to drugo bol verjetno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 nevem...........noče povedat....nič prid na msn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 mojo Pikico vodnarko je pa virus ujel in ma bogica vročino ene par da bo hitro boljš ALef, a je konc bolniške za tvojo vodnarko.Bolniške konec, jutri delat! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Lahko noč... Spat... Jutri delat, vstat ob petih... :xx!: Uživajte dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Evo mene! Pa kaj je z vodnarji tu gor? Nikjer nobenega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 en za vodnarčke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Tud vodnarčkom en pofočk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Fino...Tolk ...Pa vsi samo zame... Ker drugih luftarjev ni tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kr misl si.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Aha... Fovšija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Aha... Fovšija... oh..nee... samo...rad sem delezhen svojega kosa torte.. zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Aha... Fovšija... Uprosta te lohk ze kr uradn imenujm budoci TAST, al kuko?Ves d u nas familij nimamo nubenga vudnarja, ti bos prvi, jasn po TEDIJEVI zaslugi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.