Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dober dan x:)x Nekaj sem pozabil včeraj povedat, kaj sem si privoščil :inocent:

Odločil sem se za koriščenje ur na malo drugačen način x:px, beri v službo sem prišel ob 11:15.

Zato mi je blo še tolk bolj fajn na koncertu, če preskočim da me je zjutraj zbudil tak lep sonček :2src:

Pa še ena meditativna s koncerta: Zdaj bom zaprl oči in se spustil v svet Freuda in Junga, spustil se bom

v globino svoje duše in kaj vidim, hudiča :vragec: x:Dx Ja, tut to je Iggy x;)x

V soboto sem bil pa malo v hribih, neki plani so bili sicer Grintovec :inocent:, samo se mi zdi, da smo

se že vsi prej odločili, da gremo samo do Kokrškega sedla x;)x Za začetek smo se spodaj spogajali,

da ne gremo od Koče v Kamniški Bistrici, ampak se zapeljemo do tovorne žičnice, jst sem bil pripravljen

gor it tut peš, nazaj grede pa ... No, v končni fazi smo se zapeljali, pol pa klasika Kamniških Alp, gor, pa

še gor, pa še gor, ker mi ni bilo sile, sem se osredotočil na pot in ugotovil, da obstaja celo eno mesto, ker

greš malenkost dol, ravnice pa nisem uspel najdet xnckrivx Vmes sem ujel dva starejša gospoda in ta prvi

je bil precej zgovoren, tako da sva obdelala vse mogoče, ta drugi je pa bolj sopihal, pa je bil rajši tiho. Aja,

edino eno pripombo je dal enkrat: Zakaj pa mi ne gremo po poti ? :inocent: Pa opaziva, da smo šli kar naravnost

gor, pa še vsi za nami x;)x Ampak smer je bla ta prava, sam enkrat sem se moral potrudit, da nisem šel v rikverc x;)x

Moje moram tut pohvalit, je bil bolj mraz, pa jim ni blo do pavz :inocent:

Smo bili pa pol ene tri ure v koči, smo prišli do palačink, mal smo se še ob peči greli, niso ravno pretiravali z gretjem xcivx,

pa ker je bila očitno ravno taka luna (v devici), ki je zbudila mojega plutona v devici v 8. bajti (tudi hiši smrti) sem v zborniku

vmes pregledoval vse mrtve v Kamniških hribovjih v zadnjih 200 letih xnckrivx

En tragični dogodek me je spravil celo v smeh :inocent:, v koči na Veliki planini je 19-letno (ime in priimek) ustrelil njen "oboževatelj",

to je blo še v 30 letih prejšnega stoletja, nasploh sem opazil, da je bilo kar nekaj strelskih obračunov med lovci in divjimi lovci, pa nekaj

streljanja kar tako xnckrivx, ampak to vse še v času Avstroogrske in tja do konca 2. svetovne vojne. Drugač pa plezarija x:o)x in

zimske razmere, pa kakšne trapaste, vinjen je odšel proti koči in jo v temi zgrešil za 5 metrov ...

Dons je luna v škorpijonu, pa očitno moram to mal delit naokoli xnckrivx

Pa to moram še povedat, tolk mal smo hodil, jst sem vseeno čutil zgornje stegenske mišice xcivx, ja, tut spust je lepo strm x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx :vragec:

Ker je tu noter kar nekaj dobrih matematikov, starih pa tudi novih, naj mi nekdo objasni tole.

Ne vem sicer točno koliko stane minuta klica na Srečno linijo, mislim da naj bi bila nekaj manj kot 1€

Pisal sem pa že kako sem jaz hotel zaslužit 500€... :vio:

Klical sem dvanajstkrat, skupen čas klicev je bil 15 min.

Na računu je bilo pa za to linijo nekaj centov manj kot 80€.

Na okroglo torej 5,33€ na minuto. :eek:

Vsaj moja matematika pravi tako... :vio:

Tole pa Google pravi o tem... :vragec: x?x

Srečna linija

Sem šel prav preverit :inocent: in rezultat je tak, da je cena 0,99 €/klic. Se pravi vsak klic se plača x:)x, ampak vsak poskus, ne samo

uspešen x:)x, se pravi nisi klical 12 krat, ampak 80 krat.

Zdej pa še nekaj o teh igrah, v bistvu gre za neke vrste tombolo (firma, ki ima licence za take oddaje, ima sedež na Cipru).

Se pravi, če se obračunava na klic, imajo lepo naštiman števec klicev in po določeni cifri klicev, spustijo, prvega naslednjega naprej,

seveda mora to voditeljica/voditelj dinamično prikrit, kličite, kličite, a mamo že kakšen klic, ne še in tako naprej.

Če je pa obračun na minuto, pol se gleda na čas in spet voditeljica/voditelj v akciji x;)x

Tega seveda ne priznavajo, kako že, kriv je Telekom :o|o:, nekateri številke so tudi od Tuš Telekoma, ampak še zmeraj je kriv Telekom xcivx,

to je pa uradna njihova razlaga xnckrivx

Vem vem da je ceneje, ne vem pa kako bomo časovno... zato raje ne kaj preveč planiram v naprej. Itak da če bo čas da grem obvezno.

Zadnje čase se na sploh vse nekaj vrti okrog pogovorov o razvajanju in plavanju. :D xsrcx

S prijateljico bova v oktobru šle kakšen dan v Atlantis (pa se bova lahko kaj vidla takrat, ona se je vpisala v dramski krožek, jst bom pa imela kakšni dve určki časa za klepet in pijačko x;)x xDDx ).... aja čaki, ti greš na Švedsko oktobra!!! Ma ja, bom že skombinirala... x8Dx Če ne se bom pa s kom drugim dobila, pa s tabo kdaj drugič... x:)x

Danes pa še zvedla, da grem okrog 14. novembra na en seminar V Radence za 6 dni, vse gratis. x:px :hepko: :hepko:

Moram jutri Valdoltro poklicat da malo premaknem termin. x:)x Še imam dobre ljudi okrog sebe. xsrcx

Se ti kar dogaja x:px, super za Radence, boljš mal menjala normalni bazen in termalni bazen x:)x , fajn zadevca, sem si enkrat po laufanju privoščil x;)x

No, jst sem na Švedskem od 12. do 15., drugače pa lepo tukaj x:)x

Svašta!!! A namesto da bi napredovali s preseganjem predsodkov, nekateri še nazadujejo?!! :eek: :vragec: :o|o:

Aja, pa Neisha mi je fajn punca, lušna. Pa fajn komade ma. xDDx xsrcx

Kaj bi blo šele če bi jo s punco vidli se poljubljat v javnosti!!! x:Dx x:px x:o)x

Ajd, lep dan še naprej.... ciao! x:Xx

.

Ja, če pa povem, da tam delajo sam mladi w:Iw, se mi zdi pa še tolk bolj trapast x:o)x Očitno so nekateri mladi bolj stari

kot "stari" x;)x

Tist bi bil pa škandal, še v Delo bi prišla x:Dx

uspešen x:)x, se pravi nisi klical 12 krat, ampak 80 krat.

:eek:

Svašta... :vragec: :vragec: http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober.

Malo oblačno, nič sončka..... dan za odmaranje. w:Iw

Sem prejšni dan izvajala vratolomne podvige.

S polno samokolnico dru in obilico (ne)spretnosti mi je spodrsnilo.

Nisem vedela da špago naredim. x:Ox No, naredila sem jo, ne da bi vedela kako, zato pa danes vem kje imam mišice v nogah in komaj prekladam svojo rit iz enega na drugi konec. x:o)x

Drugi auuuuuuč pri spravilu grelne ozimnice. :cry: :wOOt:

Danes se bom barvala.

Kana iz Indije al Azije (nisem ziher).

Alijana (sonček, prehlajeni) jo je zrihtala preko kolegice.

Kako bom lepa, si bom še všeč :onfire: xwizardx :8):

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Tunizije, se pravi Afrike x;)x

saj pravim, moraš dat fotko pre/potem, da vidimo razliko x;)x

sem že ful boljše.. samo še na kašelj me sili malo in bolj 'švohotna' sem.. (tkole bi Obelix rekel x:o)x ) ampak važno, da ni več grlobola in zabasanega nosu in glave, tisto je najbolj zoprno...

danes sem imela malo bolj zgodnje vstajanje.. mami peljala na pregled, pol pa na shoping, gre v bolnico za nekaj časa in je blo treba kako trenirko kupit.. sva našli dve ful lepi :)

evo, zdaj me pa čaka 5 centimetrski kup računov...

bratca pa poslala na faks, prepisat moj urnik, da lahko drug teden začnem kaj na faks hodit...

Mitra, bi ti z veseljem kakega maserja poslala.. če bi ga imela na zalogi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Se ti kar dogaja x:px, super za Radence, boljš mal menjala normalni bazen in termalni bazen x:)x , fajn zadevca, sem si enkrat po laufanju privoščil x;)x

No, jst sem na Švedskem od 12. do 15., drugače pa lepo tukaj x:)x

A nisi neki omenjal da mi zdej bikec fura (po tarotu)? :inocent:

Potem ni čudno da se je začelo obdobje uživancije. x:px x;)x

V Radencih sem že bla, samo nisem se še kopala v bazenu, tko da bo nekaj novega. xDDx

Mitra, za mišice pomaga tuš s toplo vodo, pa kakšna masažca (noge si lahko sama zmasiraš) z ognjičevo mastjo. Pa na reiki ne pozabit. xDDx x;)x

Uživajte... x:Xx

p.s. Indija je tudi v Aziji. x:o)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

A nisi neki omenjal da mi zdej bikec fura (po tarotu)? :inocent:

Potem ni čudno da se je začelo obdobje uživancije. x:px x;)x

V Radencih sem že bla, samo nisem se še kopala v bazenu, tko da bo nekaj novega. xDDx

x:px dobro si si to zapomnila, tako da do naslednjega septembra mora bit uživancija v prvem planu x;)x

V Radencih pa le izkoristi oboje, plavanje, pa masažce v termalni ...

Sem pa ravno dobro s kosila, gobova juha in file morskega list s prilogo x:px, se je prileglo, sem bil

že nekam švoh xnckrivx, kakšna ura spanja več bi bla dobrodošla x;)x

'Čer! x;)x

Mater sem crk! Ampak vseeno totalno happy! x^x

Stvari se kar lepo postavljajo na svoje mesto (ok, zej samo upam, da se nisem slučajno kaj zarekla in da bo res vse tako, kot kaže!!)

Sicer spet človek naleti na to, da od ljudi, od katerih si največ pričakoval niti pod razno ni tistega, kar bi si človek želel ...

...pa se pa drugje kažejo boljše variante.

Sem pa totalno odrenalinsko happy, ker bom lahko začela zopet in tokrat samo za diplomo delati! In ravno danes se mi zdi, da sem le ulovila tisto najmanjše vlakno s končiča gordionskega vozla ... Tko da se bo počasi počasi le začelo vse odmotavati, koščki postavljati na mesto ....

Upam!!!

... Jutri še navsezgodaj na faks, pa zagovor sošolke it poslušat, po pa ključe oddat in via domov.

Doma pa menda požrtija, ker sem opravila diplomski izpit.

Kaj bo šele, če (ko) diplomiram?! x:Dx

Fajn se mejte! :flowerface: x;)x

Trojna požrtija x:px, lepš rečeno požrtija v treh delih, ki se lahko dogaja tri dni ali pa cel teden za manj utrjene x:Dx

Blagor tebi, ki si v desetki x;)x

Dober dan vsem :D me že spet dolgo ni bilo naokrog x:Ix čudno - kljub temu, da nisem več v službi, dnevi kar bežijo. Vsak dan je nekaj za uredit pa gre dan tako prehitro naokrog...

Mmmm :yumy: bo kaj pokušine Ale? x;)x Grem stavit da bi se tudi Janif javil x:Dx

:inocent: Pa kje vedno mene najdete x:Dx A je kakšen prostovoljec ? xyesx :yumy: En, ki ravno sedi mizo in nekaj tipka x;)x

No in tudi tebi Aeval čestitke xokkx ! Pa čim več volje za pisanje diplome xupx - se lahko tu gor med sabo malo spodbujamo - tisto, ki smo v istem šmornu x8Dx ane Janif :inocent: :fiju: Meni je celo uspelo dat čez praktični del, zdaj sledi še nekaj analiz, potem pa pisanje.

Uživajte v sončku xsrcx

Pridna :palec:, jst pa x:Ix x:Ix, ta zadnje mi je blo pred sosedo nerodno, ker se še nisem preselil, upam, da je to dober znak x:px Pa samo cajt za pisanje moram najt, to je za faks tako nova tema x;)x

x:px dobro si si to zapomnila, tako da do naslednjega septembra mora bit uživancija v prvem planu x;)x

V Radencih pa le izkoristi oboje, plavanje, pa masažce v termalni ...

Jeee, še se bo dogajalo!!!! :hepko: :hepko: x:px

Kaj bo šele ko si avtkota nabavim! x:px x:Dx

Sem pa ravno dobro s kosila, gobova juha in file morskega list s prilogo x:px, se je prileglo, sem bil

že nekam švoh xnckrivx, kakšna ura spanja več bi bla dobrodošla x;)x

Ooo, fajn ideja kaj naj skuham. :palec:

Pa solatko (domačo) zraven, pa bo. :yumy:

:inocent: Pa kje vedno mene najdete x:Dx A je kakšen prostovoljec ? xyesx :yumy: En, ki ravno sedi mizo in nekaj tipka x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Dan dober.

Malo oblačno, nič sončka..... dan za odmaranje. w:Iw

Sem prejšni dan izvajala vratolomne podvige.

S polno samokolnico drv in obilico (ne)spretnosti mi je spodrsnilo.

Nisem vedela da špago naredim. x:Ox No, naredila sem jo, ne da bi vedela kako, zato pa danes vem kje imam mišice v nogah in komaj prekladam svojo rit iz enega na drugi konec. x:o)x

Drugi auuuuuuč pri spravilu grelne ozimnice. :cry: :wOOt:

Danes se bom barvala.

Kana iz Indije al Azije (nisem ziher).

Alijana (sonček, prehlajeni) jo je zrihtala preko kolegice.

Kako bom lepa, si bom še všeč :onfire: xwizardx :8):

To si pa morš bit x;)x

xwizardx Za tvoje mišice, sicer pa tako kot je Ale napisala x;)x

Mitra, za mišice pomaga tuš s toplo vodo, pa kakšna masažca (noge si lahko sama zmasiraš) z ognjičevo mastjo. Pa na reiki ne pozabit. xDDx x;)x

Uživajte... x:Xx

p.s. Indija je tudi v Aziji. x:o)x

Bo nekaj potrebno naredit, je preveč auči.

Kje je kakšna država, sem pa ven padla odkar nimam zemljepisa.

Drugo leto bo že bolje, imam jovo na novo spoznavanje sveta.

Verjetno že slišana zgodba, ampak je lepa.

Zena je prisla iz hise in videla tri stare moze z dolgimi sivimi bradami sedeti na njenem dvoriscu. Ni jih prepoznala. Rekla je: "Mislim, da vas ne poznam, vendar morate biti lacni. Vstopite prosim in kaj pojejte."

"Je moz doma?", so vprasali. :sori:

"Ne", je odgovorila. "Je zunaj."

"Potem ne moremo vstopiti", so odgovorili. x;)x

Zvecer, ko je moz prisel domov, mu je povedala, kaj se je zgodilo.

"Pojdi, povej jim, da sem doma in jih povabi noter!" x!x

Zena je res sla in moze povabila, naj vstopijo. :8):

"Ne moremo vstopiti v hiso skupaj," so odgovorili.

"Zakaj pa to?" x?x je vprasala.

Eden od starih moz ji pojasni: :o|o: "Njegovo ime je Zdravje," je rekel in pokazal na enega prijatelja, kazoc na drugega je rekel: "On je Uspeh, in jaz sem Ljubezen." Potem je dodal: "Zdaj pojdi in se dogovori z mozem katerega od nas zelite imeti v vasem domu."

Zena je stopila v hiso in povedala mozu, kaj je rekel. x^x Moz je bil navdusen.

"Krasno!!", je rekel. "Ce je tako, povabimo Zdravje. Naj vstopi in napolni nas dom x;)x z zdravjem!"

Zena se ni strinjala. "Dragi moj, x:px zakaj ne bi povabili Uspeh?"

Njegova pastorka je poslušala v drugem kotu hise. Priskočila je s svojim predlogom: "Ne bi bilo bolje povabiti Ljubezen x?x ? Naš dom bi bil potem napolnjen z ljubeznijo!" :2src:

"Upostevajmo njen nasvet," je rekel moz zeni.

"Pojdi in povabi Ljubezen xsrcx , naj bo nas gost."

Zena je odsla ven in vprasala moze: "Kateri izmed vas je Ljubezen? Prosim vstopi in bodi nas gost."

Ljubezen je vstal in zacel hoditi proti hisi xcivx . Ostala dva sta prav tako vstala in mu sledila.

Presenecena, gospa vprasa Zdravje in Uspeh: "Povabila sem le Ljubezen, zakaj vidva vstopata?"

Stari mozje odgovorijo skupaj: x:Ix "Ce bi povabila Zdravje ali Uspeh, bi druga dva ostala zunaj. Povabila pa si Ljubezen in kamorkoli gre on, greva midva z njim. Kjerkoli je ljubezen sta tudi zdravje in uspeh!!!!!!"

x;)x x:)x x:Ix

Dobro jutro družba xsrcx

Danes je peteeek :hepko: in še cel vikend je pred nami x:Dx x^x

Aaa... hm.... nisi več v službi? No upam da ti uspe kmalu kaj zanimivega najt!

Ne - sem se odločla da grem iz tam ker ni blo nobenih sprememb na bolje. Včasih je treba malo tudi tvegati, če veš da lahko s tem narediš nekaj dobrega zase in za svoje zdravje. Bom spisala diplomo, potem pa iskala službo z diplomo v žepu.

Še vedno mi niso uspele. :( Če bo šlo tko naprej jih boš morala kar ti spečt... x:Dx x:Dx (pri meni seveda xDDx x;)x )... pa jaa, Janifa itak da zraven povabimo...

Hmmm xscratchx saj meni tudi ne uspejo vedno enako dobre. Najboljše so mi vedno ratale kadar sem jih pekla dol na Primorskem - ne vem kako to x?x :D mogoče dobra družba pripomore k boljšemu rezultatu xideax xokkx

hojla, že en teden nč od mene kakor vidim :inocent:, s temle cajtom se bo treba res nekaj spogajat

Spet izčrpno poročilo od našega Janifa xokx super - tako dobro opišeš da je skoraj kot bi sama bila tam.

No, evo spet nekaj kratkega ...

Khmmm?? :wOOt: xppx x:Dx

Ja tako ker vedno v svojih opisih planinskih podvigov opišeš tudi kaj vse dobrega ste tam zobali x;)x pač vemo da rad dobro ješ x:)x

Verjetno že slišana zgodba, ampak je lepa.

Hvala Mitra lepa zgodbica ja xsrcx - jaz je še nisem poznala

Naredite si lep petek x:Xx :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Mitra, za zgodico... x:Xx :palec: :palec:

Drži to, res, kar pravi... xsrcx

Aja, kje so slike nove in stare frizure oz. barve? x:Dx :inocent:

Lep vikend vsem... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Bodo, upam. Imam zoped malo potežkoče to uredit in nekam spravit.

Imam na telefonu staro in novo izvedbo, samo jo še moram prenest.

Dopoldan še ne. Ni časa.

Popoldan

Slikice so objavljene.

Barvanje las.

Lahko si ogledte, kako izgledam včeraj, kako danes.

Zelo lepa barva.

Daaan!!! Sonček je.... xsrcx

Ne - sem se odločla da grem iz tam ker ni blo nobenih sprememb na bolje. Včasih je treba malo tudi tvegati, če veš da lahko s tem narediš nekaj dobrega zase in za svoje zdravje. Bom spisala diplomo, potem pa iskala službo z diplomo v žepu.

Imaš prav. :palec: Sej sm vedla da boš šla stran od tam, samo sm mislila da boš šla na uno drugo delovno mesto. x;)x

Je pa ta odločitev tudi fajn. Včasih je potrebno napravit tudi korak nazaj, in it potem v novo smer. x;)x xDDx x:px

Hmmm xscratchx saj meni tudi ne uspejo vedno enako dobre. Najboljše so mi vedno ratale kadar sem jih pekla dol na Primorskem - ne vem kako to x?x :D mogoče dobra družba pripomore k boljšemu rezultatu xideax xokkx

Potem pa sploh ni panike. xDDx x:px

Slikice so objavljene.

Barvanje las.

Zelo lepa barva.

Mitra, super! :palec:

Uživajte! xDDx x:Xx

Slikice so objavljene.

Barvanje las.

Zelo lepa barva.

Videl... :palec:

DAn dober

Dež. Mraz. Sneg....... :vragec:

Do lune bomo že zdržali, potem bo pa bolje. x:)x

Najbolj mi je lušno, ko se lahko zakuri in je prijetno topčkano. xDDx

Dan dober.

Kje ste?

Pojdite malo pogledat dnevnik (na LNF), ker nekaj potrebujem, pa da ne popam enake zadeve povsod, prosim če se malo potrudite.

Hvala, sončki ste.

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Na en :vragec: xsrcbumx od mene xzobkox x:)x

:eek: x?x xnckrivx

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g065.gif Tole pa od mene... x:Dx :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...