Klančica 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Tole je že skoraj epidemija lenobe... Treba mal tule noter preluftat pa prah obrisat... Pri men lenoba počasi popušča, ampak res zelo počasi... Bo zdaj bolje ko je tisti fiziodolgčas končan... men tut popušča lenobaprej mi je čas ostajal, zdej mi pa nič več čas ne ostaja..... dober dannnnn! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 ...forum je najbolj trpel zaradi pettedenske odsotnosti sodelavca, ki je dobil otroka, toje zelo lep dogodek, sam men je v končni fazi prinesel tak deloholizem V ponedeljekpride nazaj Ooo Janif!!! Pa sm se že spraševala kaj se ti tolko dogaja da nimaš nič časa... Evo, ponedeljek je.... prej mi je čas ostajal, zdej mi pa nič več čas ne ostaja.....To mi je pa znano zadnje cajte... Uživajte!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Ooo Janif!!! Pa sm se že spraševala kaj se ti tolko dogaja da nimaš nič časa... Evo, ponedeljek je.... Oj, ne moreš verjet, dons vse dela , kot da bi računalniki sami ugotovili, kdaj nimajo šans nagajat , sem mu povedal, da je bil pogrešan Sem pridno laufal čez vikend in sem bil zjutraj sicer mal zmatran, sam zdej sem pa že poskočen , pa kolega se je včeraj oglasil pri starših ravno predno sem prišel na kosilo, po več kot letu , smo se pol zaklepetal, tako da xwizardx xcrossfingx za njega, da začne živet svoje ovnsko sonce Pa seveda en lep pozdravček v verjetno bolj sončno Gorico , pri nas vztraja meglain dons se kar ne da Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Oj, ne moreš verjet, dons vse dela , kot da bi računalniki sami ugotovili, kdaj nimajo šans nagajat , sem mu povedal, da je bil pogrešan Sem pridno laufal čez vikend in sem bil zjutraj sicer mal zmatran, sam zdej sem pa že poskočen , pa kolega se je včeraj oglasil pri starših ravno predno sem prišel na kosilo, po več kot letu , smo se pol zaklepetal, tako da xwizardx xcrossfingx za njega, da začne živet svoje ovnsko sonce Pa seveda en lep pozdravček v verjetno bolj sončno Gorico , pri nas vztraja meglain dons se kar ne da Ooo hvala, vračam pozdravček Je je sonček, čeprav je kar nekaj oblakov ki malo strašijo ... včeraj je bilo lepše, sploh zjutraj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Sem opazil, da ste mel že debate o snegu, sredi oktobra , tukaj ješe en dodatni branitelj kopnih razmer in to iz čisto praktičnih razlogov,ki se jim reče temperaturna inverzija Že tako je dostikrat megla iz tehrazlogov, če je pa sneg, se pa pri tleh še za 5 stopinj spusti temperatura into je prava ojačitev temperaturne inverzije in seveda dodatna vlaga jeidealno za meglo Pomlad in poletje sta zakon, zima bi bila, če bi jo lahko preživel v Avstralijiali Novi Zelandiji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Ooo hvala, vračam pozdravček Je je sonček, čeprav je kar nekaj oblakov ki malo strašijo ... včeraj je bilo lepše, sploh zjutraj... Sem končno uspel prebrat tvoje poročilo , zanimivo, tole me je spomnilo na Vzhodno Rusijo, ker večinaod nas misli, kolk je tam zabačeno, pol ti pa kdo, ki zaide v tiste konce pove, da so bolj razviti kot evropski delRusije, Japonci in Korejci niso tolk daleč Pa v Niš ste zašli , tam sem bil v bolnici, sam kakor berem, pa tut drugje sem slišal, so ostali bolj ali manjna istem nivoju kot takrat, že skoraj 20 let nazaj, pa že takrat ni bilo tako kot pri nas Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Sem končno uspel prebrat tvoje poročilo , zanimivo, tole me je spomnilo na Vzhodno Rusijo, ker večinaod nas misli, kolk je tam zabačeno, pol ti pa kdo, ki zaide v tiste konce pove, da so bolj razviti kot evropski delRusije, Japonci in Korejci niso tolk daleč Pa v Niš ste zašli , tam sem bil v bolnici, sam kakor berem, pa tut drugje sem slišal, so ostali bolj ali manjna istem nivoju kot takrat, že skoraj 20 let nazaj, pa že takrat ni bilo tako kot pri nas Ja, večinoma imamo napačne predstave... Ne vem zakaj, mogoče vpliv medijev, nekaj pa tudi zastarele informacije, ki jih dobivamo z mislijo da so še vedno sveže... sem se te dni odkar sm se vrnila, dosti pogovarjala z ljudmi ki so bili že tam, pa so mi govorili kako oni poznajo tiste kraje, in kakšna mafija je dol, pa kakšen folk, pa beda .... potem jih pa vprašam kdaj so bili nazadnje, pa mi odgovorijo - 7 let nazaj, 30 let nazaj.... x!x x!x x!x Hallo, in ti mi potem govoriš kako je ZDAJ tam?!!! No, in so bli potem samo tiho. Sej ne rečem, povsod najdeš takšne in drugačne, jst sm pač spoznavala ok folk. Kar se tiče juga Srbije pa sm imela občutek kot da sm se vrnila v preteklost... ja, enih dvajset let nazaj, tudi kaj več, recimo v cajte Titota... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 morgen... x:Dx k bom jutranjo kavico do konca spil....se boste pochas iz sluzhb spravli.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Moram še kaj iz zgodovine potegnit, o dobri hrani ni nikol škoda besed Ja tako ker vedno v svojih opisih planinskih podvigov opišeš tudi kaj vse dobrega ste tam zobali pač vemo da rad dobro ješ Da ne pozabimo na palačinke Ravno tisti petek sem šel jest in naročil kosilo in kot sladico dobil ... palačinko in naslednjiponedeljek, se pravi 6.10. smo imeli tako imenovani "team building" na Primorskem, točneje Baredi nad Izolo in njihova specialitetaso palačinke , na žalost je vsak dobil samo eno , nas je blo malo preveč, nekaj čez 50 Tako, da letos sem prišel tut do morja, ker smo se šli še z Viharnikom mal jadrat po Piranskem zalivu, luštno je blo, toplo, sonček, si moram mal povrnit sliko, da pozabim, da je tukaj trenutno ... megla Pa zadnjič sem si naročil kot posladek palačinke s čokolado , če preskočim že to, da je mami pripravila skutno palačinke endan pred Lj maratonom, tako me sploh ni treba vabit na obisk, kar pridem Planinskih podvigov pa nič od takrat, je blo drugačno potepanje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Pomlad in poletje sta zakon, zima bi bila, če bi jo lahko preživel v Avstralijiali Novi Zelandiji se pridružim temule mnenju... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 Morgen... Kar se tiče zime imam nekako podobno mnenje kot aliana in Janif... Obljubljajo nekaj belega že za te dni... :xx!: Upam da se motijo... Zimski športi niso med mojimi priljubljenimi aktivnostmi... Sploh pa ne tole http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_085.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 Dan dober Se vam kar dogja vidim.Janif je nazaj med živimi, tudi Ale se je razpisala..... Men se pa dogaja pa se mi ne ljubi razlagat.Kr nekej, pa mi je tud lušno. Aja, snega se mo še ne da kidat, tko da naj malo počaka. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 Pomlad in poletje sta zakon, zima bi bila, če bi jo lahko preživel v Avstralijiali Novi Zelandiji Takoj podpišem. Tako, da letos sem prišel tut do morja, ker smo se šli še z Viharnikom mal jadrat po Piranskem zalivu, luštno je blo, toplo, sonček, si moram mal povrnit sliko, da pozabim, da je tukaj trenutno ... megla Wou, to bi pa tudi jst!!! Fajn da si tko užival. Obljubljajo nekaj belega že za te dni... :xx!: Upam da se motijo... Upam da se motijo... Če grem na Obalo, hočem SONCE!!! Men se pa dogaja pa se mi ne ljubi razlagat.Kr nekej, pa mi je tud lušno. Zadnje cajte se mi je ful pojavljala številka 11:11... no danes sm naredila zdravniški za vozniško, se šla ponovno fotkat ker je vozniško preteklo, no in zdaj je že varno spravljeno v moji torbi. Končno!!! Upam da bo danes še kaj veselega... Aja, pa Martinovo je... Bo treba kaj nazdravit danes... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Dann... Konec počitnic, forum zrihtan, spet bo treba čvekat... Lep dan vsem, z dežjem ali brez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Dann... Konec počitnic, forum zrihtan, spet bo treba čvekat... Lep dan vsem, z dežjem ali brez... Daaann!!! ja super, sem kar pogrešala.... zdej pa še pozdravčke pustim, jutri zjutraj šibam v Radence za en teden, tko da.. bodte pridni Avtkota mi še ni uspelo dobit, recesija kaže zobe tudi pri nas že ... upam da ko pridem nazaj, da bo kaj boljše... http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/10/soncek-06.gif Pusti soncu v srce Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Dan dober Lepo da se spet lahko tapkamo.Res sem pogrešala forum, če za drugega ne, da se malo naklepetamo in počvekamo.Pa je že tako, da je vsak stvar z namenom. Koliko je sedaj za napisat v vseh temah???????????Pa se ne bom trudila sedaj, je jutri tudi še čas. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Čeeer Se spet malo javljam po dolgem času... Me že tako dolgo ni bilo da je spisanih že kar nekaj novih strani - si bom mogla narediti en čajček in si vzeti čas za branje da malo nadoknadim Zadeve z diplomo se končno premikajo, pa še bom mogla pospešit, sem se pa končno spravla dejansko delat ta praktični del - zdaj sem nekako na 1/3, hkrati bom mogla se vržt nazaj v pisanje - to mi manj leži Sicer pa je vsak dan toliko enega letanja - zjutraj v LJ, domov, potem na faks, pa nazaj, pa spet v mesto, pa nazaj, pa spet naprej... Mi je prav hudo včasih ker nimam časa se vsest in malo prebrat kaj se dogaja v naših logih. Se mi zdi da odkar ne delam več, počnem še več stvari kot prej Včasih mine dan brez da bi se za 5 min lahko vsedla. A je že dobro tako - da se zadeve premikajo Sicer pa še dobro da bo jutri sonček - ga prav pogrešam v teh sivih, deževnih dneh. Bo treba narest kak izletek da se bo uživalo v lepem dnevu Upam da ste dobro Lep pozdravček prav vsem! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 morgen.... x:Dx zlomk tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 morgen.... x:Dx zlomk tralala Lejga zlomka... Dobro jutro, dober dan, dober večer, lahko noč... No ja... ...ono zadnje še ne, upam... Danes :sleeping: Saj vreme je ravno za spat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Zatišje danes tukaj... No ja, lep dan je bil... Samo malo premrzlo... Upam da ste se imeli lepo, kjerkoli že... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Lep pozdravček iz Radencev.... tu je fenomenalno!!! :hepko: Uživajte!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 Dan dober Sem včeraj samo preletela napisano, danes pa lahko komentiram. Res je bil mrazek včeraj. In dan za lenarjenje Ale, ti pa le uživaj.Paše malo oddiha. Novega nič, razen, da se močno trudim s slepim tipkanjem.Kakšno napako seveda naredim, in tudi zelo počasi mi gre,ampak vaja dela mojstra. xrosex Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 Morgen...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_125.gif Mrzlo, ja... :xx!: Zima se bliža, pa dokler še ni http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_120.gif je še v redu... Aja, ste obuli avte v zimske čevlje? Pa pogledali profil če ga je še dovolj?Pa ketne v prtljažniku če nimate zimskih gum... Meni bodo zdržale še to zimo... Uživajte v dnevu pa pogrejte se, kakor vam paše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 pozdravljeni luftarji ale, uživaj v toplicah mitra, pridna si kot mravljica perešček...ti me pa skor da u obup spravlaš...nehi že enkrat tega hudiča (sneg) klicat. mi je kr :xx!: , sam ko pomislim na kidanje, pa brozgo po cestah...iz praktičnih razlogov ta zgornjim predlagam, da ga začnejo delat v petek po enajsti zvečer (da lohk normalno pridem z joge ), v nedeljo zvečer klimo preklopjo s hlajenja na močno gretje..tko da je v ponedeljek zjutrej vse lepo odmrznjeno in suho...mislim...mam js dobre ideje ...SAM ČE BI TAM GOR KEJ POSLUŠALIhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon24.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 pozdravljeni luftarji ale, uživaj v toplicah mitra, pridna si kot mravljica perešček...ti me pa skor da u obup spravlaš...nehi že enkrat tega hudiča (sneg) klicat. mi je kr :xx!: , sam ko pomislim na kidanje, pa brozgo po cestah...iz praktičnih razlogov ta zgornjim predlagam, da ga začnejo delat v petek po enajsti zvečer (da lohk normalno pridem z joge ), v nedeljo zvečer klimo preklopjo s hlajenja na močno gretje..tko da je v ponedeljek zjutrej vse lepo odmrznjeno in suho...mislim...mam js dobre ideje ...SAM ČE BI TAM GOR KEJ POSLUŠALIhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon24.gif E to ti je moja letošnja nova taktika... Ker sem ugotovil da mi oni zgoraj ne uslišijo mojih želja oz. naredijo kontra ko si želim čim manj ali nič snega, sem letos zadevo obrnil... Zato toliko o snegu... Zdaj pa upam da me ne bodo začeli poslušat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.