alef 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Morgen luftarji... En čudovito lep in svinjsko mrzel dan se je naredil... Včeraj fasali celo nekaj snega... Upam da pri tem ostane čim dlje... Pogrejte se kakor veste in znate... Lahko tudi z rumovim loncem... x:px Vsi razen Mitre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Pogrejte se kakor veste in znate... Lahko tudi z rumovim loncem... x:px Vsi razen Mitre... Ja no prov, bom pa prišla k tebi sneg kidat. Pri nas ga še ni, tako da se lahko najavim na ogrevalane vaje. Popoldne moram po mah za jaslice, sedaj je še čas in ni preveč zmerznjeno. Vsem en lep mrzel, sončen, navihan pozdrav Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Ja no prov, bom pa prišla k tebi sneg kidat. Pri nas ga še ni, tako da se lahko najavim na ogrevalane vaje. Popoldne moram po mah za jaslice, sedaj je še čas in ni preveč zmerznjeno. Vsem en lep mrzel, sončen, navihan pozdrav OK, te držim za besedo... Dobiš čaj, brez ruma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 OK, te držim za besedo... Dobiš čaj, brez ruma... In brez sladkorja Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Dan dober Luftarji in ne luftarji xrosex Takšen imam danes dan, imejte ga še vi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Dan dober Luftarji in ne luftarji xrosex Takšen imam danes dan, imejte ga še vi. Uživaj v tem, karkoli že je... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Dober dan družba Kako lepo - v LJ je padel prvi letošnji sneg (Alef saj vem, da tebi ni ravno najljubši, ma jaz se ga vseeno veselim ) Pri vas pa držim pesti da ga bo čim manj za kidat! ... Sicer pa upam, da mi bo letos uspelo kaj iti s http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n014.gif uživat Jst sem že nazaj doma, sem šla na moje kolo pa nekaj časa sploh nisem imela občutka, se mi je zdelo tako majhno pa lahko proti tistemu v Radencah... Verjetno imajo podobna kolesa kot v Čateških - tam sem si tudi jaz vsak dan izposodila kolo, na katerem si se vozil kot na kakem Harley-u, s širokimi gumami in velikim sedežem Ja, rumov lonec sem naredil parkrat, ne da se mi ga pa vsako leto... Če hočeš da je dober traja od prvih češenj pa potem skozi leto vse do božiča.Takrat je šele "narejen"... x:px Res Jaz ga sama nisem še nikoli, sem pa pomagala mami pri pripravi, samo naš mislim da ni zdržal toliko časa (od češenj do božiča), ampak smo ga pokonzumirali že prej Še sem pripopam »Ni svetega trenutka. Vsak trenutek je svet. Ce to razumes, potem zivis v vecnosti«. Spet lepa zgodbica Mitra Sploh tale zadnji citat mi je všeč! Včeraj fasali celo nekaj snega... A kar tako? Hmmm ste nas prehiteli - mi smo šele danes uživali v prvih snežinkah Potem ga je danes že kar dosti pri vas? En lep pozdravček vsem - pa naj vam ponedeljek mine lepo, brez kakšnih zastojev v prometu Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Res Jaz ga sama nisem še nikoli, sem pa pomagala mami pri pripravi, samo naš mislim da ni zdržal toliko časa (od češenj do božiča), ampak smo ga pokonzumirali že prej Saj to je najhuje pri rumovem loncu, čakat do božiča... Ker pravilno se dela tako da začneš s prvim sadjem - običajno so to češnje in potem skozi vse leto dodajaš sadje ki je v tistem času na razpolago.Ko je zadnja runda dodana, naj bi vse skupaj stalo še kakšen mesec - dva, da je potem res tapravo.Ta neučakani pa lahko kaj tudi preskočijo... A kar tako? Hmmm ste nas prehiteli - mi smo šele danes uživali v prvih snežinkah Potem ga je danes že kar dosti pri vas? Tisto od včeraj je bilo samo toliko da se je od blizu videlo na travi... Danes je bila pa kar dobra pošiljka... Sicer za kidat še ni, je pa toliko da je na cesti že treba malo pazit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Dan dober Se mi malo nasmešek krade na usta. Alef je kidal. Nisem nevoščljiva, sem jaz tudi kidala in to zelo. Mi je pa v veselje pogledat skozi okno, če mi ni treba nikamor it, ker je vse belo. Rumov lonec vam je pa dal razprave.Kar uživajte v njem, jaz sem že. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Dan dober Se mi malo nasmešek krade na usta. Alef je kidal. Nisem nevoščljiva, sem jaz tudi kidala in to zelo. Mi je pa v veselje pogledat skozi okno, če mi ni treba nikamor it, ker je vse belo. Rumov lonec vam je pa dal razprave.Kar uživajte v njem, jaz sem že. Alef nič kidal, je bilo snega samo za par centimetrov.Samo cesta Ljubljana - Kočevje je bila pa mal zoprna za vozit, je bilo kar nekaj plundre gor... :xx!: Danes pa že pada odkar se je zdanilo, če bo šlo tako naprej bo res treba kidat... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Pri nas tudi ne pada, ne dež ne sneg, so pa vsi bližnji hribčki pobeljeni, celo Goriška Brda so danes bela... je pa videt da više v hribih fajn sneži... Ni preveč mrzlo, sem šla že eno urco kolesarit danes, pa niti rokavic še ne potrebujem. Nekaj se celo jasni, mogoče se bo tudi sonček pokazal... >>> Vilinčica bom dala fotko kolesa med "fotografije"... najbolj nerodna je bla balanca (krmilo, če kdo ne razume), ma nasploh celo kolo je bilo kar težko v primerjavi z mojim, pa čeprav je oboje montič Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Halo Zamedlo nas je. Verjetno skoraj 30 cm.Letos foter kida sam, ker jaz, uboga revc'a, kašljam in maltram svojo diplomo Moje družabno življenje je na psu :xx!: Tudi virtualno Če mi tole odrekanje kmalu ne bo poplačano, bom grrr besna! P.S.:Kmalu se bo začel veseeeeeliiii december, kuhan vinček ob Ljubljanici, Vsi zamotani v pisane šale in kape, z rdečimi nosovi … …(Spet nepovezane bedastoče kvasim, vem. Dokaj mogoče, da se mi je v času, ko se nismo brali, še bolj na slabš poboljšalo …Al pa je samo trenutna muha… ) Skratka – uživajte!!Se beremo! Papa, Aev. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Dan Danes sem že cel dan nekaj pridna, potem spet letim nazaj na faks delat za diplomo... Zunaj pa tako vreme da bi blo fajn za bit doma na toplem, pa se gret s kako fino pijačko, v dobri družbi se malo stiskat http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s070.gif Alef potem ste imeli srečo Do zdaj - sem pa slišala danes da je na ribniškem koncu danes kar pošteno zamedlo - nisi ti tam blizu? Sem že malo pozabla No - držim pesti da bo čim manj za kidat Pri nas je komaj kaj še belo - kar je bilo snega se je že stopilo Mitra ti pa uživaš v zimski idili Ni lepšega kot pogled iz toplega domka na zasneženo zimsko pokrajino Ale kolesarla??? ma kaj je res še tko toplo? Dobra si - mene zebe že če samo hodim Mi pa rata toplo vsak dan ko tečem na bus No saj tudi na kolesu bi se verjetno segrela. Samo gibati se moram pa sem OK. Kar nalepi fotko ja - bom šla pogledat če je podobno kolo. Aeval vidim da si tudi ti pridna z diplomo Vem, kako je to ko se zabubiš med knjige / v delo - če se k stvari resno spravim zraven se tudi jaz izoliram od sveta. Ker sicer po cele dneve čvekam po raznih kavah in ne naredim nič. Saj ravno iz istega razloga kot ti, sem tudi jaz bolj malo tu gor - ker preprosto ni časa za vse... Veliko volje in energije pri pisanju in čim prej se pozdravi! Janif kje si? Nič ne čivkneš En lep pozdrav vsem - naj vam dan lepo mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Ale kolesarla??? ma kaj je res še tko toplo? Dobra si - mene zebe že če samo hodim Mi pa rata toplo vsak dan ko tečem na bus No saj tudi na kolesu bi se verjetno segrela. Samo gibati se moram pa sem OK. Kar nalepi fotko ja - bom šla pogledat če je podobno kolo.Ma ni nekega hudega mraza ne, se še da... Zdaj popoldan je celo sonček posijal... Moram pa priznat da ko sem se vračala iz Radencev, da je bilo že v Mariboru hladneje kot tam, bolj kot smo se spuščali proti Primorski, hladneje je bilo. Sploh na Lomu. No ko sem prišla dol k nam je bilo pa spet topleje. Vsem ki ste pa pri diplomah, malo za več energije... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Alef potem ste imeli srečo Do zdaj - sem pa slišala danes da je na ribniškem koncu danes kar pošteno zamedlo - nisi ti tam blizu? Sem že malo pozabla No - držim pesti da bo čim manj za kidat Ja, sem blizu Ribnice.Zamedlo?Sneg je res padal ves dan, pa ga ni niti 10 cm... Da bi ga pa v našem koncu kje padlo kaj več pa ne vem... Pri nas je komaj kaj še belo - kar je bilo snega se je že stopilo Mitra ti pa uživaš v zimski idili Ni lepšega kot pogled iz toplega domka na zasneženo zimsko pokrajino Ale kolesarla??? ma kaj je res še tko toplo? Dobra si - mene zebe že če samo hodim Mi pa rata toplo vsak dan ko tečem na bus No saj tudi na kolesu bi se verjetno segrela. Samo gibati se moram pa sem OK. Kar nalepi fotko ja - bom šla pogledat če je podobno kolo. Ale je Eskim ali pa pingvin.Definitivno nekaj od tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Pri nas tudi ne pada, ne dež ne sneg, so pa vsi bližnji hribčki pobeljeni, celo Goriška Brda so danes bela... je pa videt da više v hribih fajn sneži... Ni preveč mrzlo, sem šla že eno urco kolesarit danes, pa niti rokavic še ne potrebujem. Nekaj se celo jasni, mogoče se bo tudi sonček pokazal... Pa ti boš zmrznu en dan.Komaj verjamem da ni mraz.Osem stopinj je danes čvekalo po radiju, da je najtopleje v sloveniji. Aleluja in svaka ti čast :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 "Alef":>>> Ale je Eskim ali pa pingvin.Definitivno nekaj od tega... <<< x:Dx Pa ti boš zmrznu en dan.Komaj verjamem da ni mraz.Osem stopinj je danes čvekalo po radiju, da je najtopleje v sloveniji. Aleluja in svaka ti čast :palec: Diši po snegu, ampak če ni okoli nule zame ni mraz... Danes pa lep sonček sije http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/11/soncek-06.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Dan dober Ale,Danes tudi sonček, malo vetrčka... idealno za tebe in tvojega koleščka. Skoraj ne morem vrjet, da je šekar sneg na vejah dreves.To pomeni samo eno - svinjsko je mraz. Ampak nimam pritožb. Nekako v tem tudi uživam. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Dober dan Zima, zima , sej bi blo vse OK, sam jst mal sonček pogrešam , včeraj sem ga gledal čez okno,dons se ga je pa komaj videlo med meglenimi oblaki, to pa ravno ne obožujem Zjutraj je pa še tako temno, da bi šelnajraje kar naprej spat, no dons sem se prvič ta teden normalno vstal , prejšne dni se mi sploh ni dal To se mi bere kot neko jamranje , ma saj ni sile, sej drug teden napoveduje veter in to jugozahodni , Primorci me verjetno najbolj ne štekajo, jst mam pa rad veter , no za njih bi bil to vetrič Ale kolesarla??? ma kaj je res še tko toplo? Dobra si - mene zebe že če samo hodim Mi pa rata toplo vsak dan ko tečem na bus No saj tudi na kolesu bi se verjetno segrela. Samo gibati se moram pa sem OK. Kar nalepi fotko ja - bom šla pogledat če je podobno kolo. Janif kje si? Nič ne čivkneš En lep pozdrav vsem - naj vam dan lepo mine Takoj mal poskočit :hepko:, da se mal segrejem Zgleda, da res mal otrpnem v tem času in pol gre čas še hitreje naokoliin še prsti ne najdejo časa za tipkanje Pa čeprav jim to zelo laufa Dons mi pa ni blo jasno, kako je ratalo avtobusarjume prelisičit , oz. kako je bil tolk hiter, da ga sploh videl nisem , sem pol mal dalj čakal naslednjega, 5 minut bi lohkdlje spal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Halo Zamedlo nas je. Verjetno skoraj 30 cm.Letos foter kida sam, ker jaz, uboga revc'a, kašljam in maltram svojo diplomo Moje družabno življenje je na psu :xx!: Tudi virtualno Če mi tole odrekanje kmalu ne bo poplačano, bom grrr besna! P.S.:Kmalu se bo začel veseeeeeliiii december, kuhan vinček ob Ljubljanici, Vsi zamotani v pisane šale in kape, z rdečimi nosovi … …(Spet nepovezane bedastoče kvasim, vem. Dokaj mogoče, da se mi je v času, ko se nismo brali, še bolj na slabš poboljšalo …Al pa je samo trenutna muha… ) Skratka – uživajte!!Se beremo! Papa, Aev. Tebe pa moram še posebej pozdravit Izkoriščam svoje zveze, tako da bo vsak iz ustreznih ministrstev imel tvojo tiralico, in ko te bo zagledal, bomo že na tekočem, kje se nahajaš Pa pozdrav v zimski Tmin , kuhano vino je zame itak najboljše vino, dvakrat lohk ugibaš zakaj Pa bravo za diplomo , jst še zmeraj sanjam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 x:Dx Diši po snegu, ampak če ni okoli nule zame ni mraz... Danes pa lep sonček sije http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/11/soncek-06.gif Ja, toplo mate na Primorskem, tukaj je dons prišlo do nule , drugač pa kar minus Se pa vseeno najde kakšen pogumen kolesar, večina pa hodi kot eskimi, meni se še nizdi sile, sam za laufat bi raje malo prevetreno ozračje, pa kakšno stopinjo več Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Ale,Danes tudi sonček, malo vetrčka... idealno za tebe in tvojega koleščka.Pri nas nič vetrčka, samo sonček... ampak danes se me nekaj lenoba drži, tko da sem šla s kolesom samo do knjižnjice, pa še to čisto počasi, izletniška brzina, brez pospeškov... Ja, toplo mate na Primorskem, tukaj je dons prišlo do nule , drugač pa kar minus Se pa vseeno najde kakšen pogumen kolesar, večina pa hodi kot eskimi, meni se še nizdi sile, sam za laufat bi raje malo prevetreno ozračje, pa kakšno stopinjo več za veter v Ljubljani Pa lepo da si se javil... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Dan dober Mrazel, vetrček, oblaki... še leden dež manjka, in je slika popolna za pravo drsališče na cesti.Nič me ne mika kam it, je prenevarno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Luftarji... Pri nas bil sonček zjutraj... Samo je bilo mrzlo...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif...-7°... Zdajle pa neka otoplitev... Hotel prestavit avto na dvorišču, in ker je mal klanca in par centimetrov snega, je šel samo dol, nazaj gor nikakor... Jutri sem imel namen iti na Gorenjsko... Glede na vremenske napovedi ne bo nič... Bom pa doma na toplem sosedova dvakrat kuhana jabolka degustiral... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Daaan Vsem ki ste pa pri diplomah, malo za več energije...Hvala Ale pomaga malo + energije kadar lenoba ponagaja Čeprav ta teden sem bila cel pridna, pa še kar nekaj jih bom... Pa bravo za diplomo , jst še zmeraj sanjam Ccc Janif gremo, gremo - v akcijo, da bomo lahko čim prej dali to čez Bom pa doma na toplem sosedova dvakrat kuhana jabolka degustiral... x:px Kaj pa naj bi bilo to? Nekaj v tekočem agregatnem stanju? Bodte fajn družba in naj vam vikend čim lepše mine! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.