aakhut 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Uprosta te lohk ze kr uradn imenujm budoci TAST, al kuko?Ves d u nas familij nimamo nubenga vudnarja, ti bos prvi, jasn po TEDIJEVI zaslugi! zlomk...nein danke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Uprosta te lohk ze kr uradn imenujm budoci TAST, al kuko?Ves d u nas familij nimamo nubenga vudnarja, ti bos prvi, jasn po TEDIJEVI zaslugi! Hehe, može... Pa kje si ti, ljubavi... Tedi še jest ne more od žalosti... oh..nee... samo...rad sem delezhen svojega kosa torte.. zlomk...tralala ...in samo takrat prilezeš sem not ko se torta, oz. talajo... zlomk...nein danke Nič bat, ni bilo tebi namenjen... Tedi je moj pes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hehe, može... Pa kje si ti, ljubavi... Tedi še jest ne more od žalosti... ...in samo takrat prilezeš sem not ko se torta, oz. talajo... Nič bat, ni bilo tebi namenjen... Tedi je moj pes... za v okvir!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ......... in tedi je Tedi pojedel neko corbo k mu ni pasala pa je fasu drisku. Nato je Tedi sel k veterinarju ampk veterinar je Tedija poslal na slikanje crevesja in so tedi ugotovil, da bo vse ok, ceprav se Tediju tedi to ni zdel se je na konc koncev pokazal, da je mel veterinar prav, kljub temu, da tedi on ni nic ukrepal le Tedi je mogu enostavn "prebolet" oz. prebavt... ne zamert nakladam... nc novga Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja, ja... Je bil enkrat en volk ki je pojedel Kapico... A je bila Rdeča ali ne sploh ni pomembno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 za v okvir!!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 vodnarčki pa kr pančkate dejmooooooooooooooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 moja lubica vodnarka se je pozdravila in je šla že v službo 30.8.06 pa potuje v Avstralijo za cel mesec carica je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ja, ja... Je bil enkrat en volk ki je pojedel Kapico... A je bila Rdeča ali ne sploh ni pomembno... milo za zajfo je pomembno!!!! rdeco je volk pojedel! ne zelene, al pa bele, modre... RDECO!!!!pa se ludeki, od cca. 2 do 6 let ne vedo, kaj je za ludeke nad cca.5 let rdece se iz knjige naucijo! k drugac ne vejo... tko, kt lahko nesejo 80 kilogramsko stvar, ker itk ne vedo kaj je tezk kaj ne, samo zagrabjo, dvignejo pa gredo... vodnarčki pa kr pančkate dejmooooooooooooooo kaj se dereeeeeeeeeees tko na vsezgodiiiiiiiiiiiiiii Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 morgen... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ojla, vodnarčki in vsi ostali! Konec dopusta....še danes jutri pa služba. Sem se malo v trikotniku mrd Zg, Lj in Mb potepala....stare prijatelje srečala in nekaj novin spoznala. Prejšnji teden že malo po službi hodila (malenkost za navajene 24 ur skupaj tam biti in še delati povrhu), pol pa vidla, da si lahko podaljšan vikend ubodem.....šla malo vnukico (levinjo) popestvat......življenje je lepo.... kako že gre tista pesem .... Ste pa natipkali....si pol vzamem malo časa da vas preberem.... Mejte se mavrično Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kaj se dereeeeeeeeeees tko na vsezgodiiiiiiiiiiiiiii jano škorpije smo že navse zgodaj aktivne pa je treba še druge budit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 vodnarčki pa kr pančkate dejmooooooooooooooo Delamo! Pa ne bom zjutraj ob štirih predno grem na šiht še tukaj visel... Če pa NI TREBA na šiht... Takrat pa... milo za zajfo je pomembno!!!! rdeco je volk pojedel! ne zelene, al pa bele, modre... RDECO!!!! MOJ volk je bil barvno slep!!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Da naredim malo reklame za moj domači kraj. Če rabite kuhalnice, lesene žlice, grablje, metle, zobotrebce, valjarje... Če uživate v premikanju s hitrostjo pet metrov na uro...Če ste radi pohojeni... Ribniški sejem, 3. 9. cel dan... Navali narode... Zame dan ko raje ne grem od hiše... Ker je cesta od mene do Ribnice en sam parkirplac... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Vodnarji ste zaspanci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Vodnarji ste zaspanci. Aja? Dvojčki - na drugi strani ste, pa zadnji post je moj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kaj je zdej VODNARJI dejmo mal akcije :onfire: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Evo me... Danes bo bolj mal akcije... :xx!: Kakšen čajček...fuj... :xx!: Ampak živ sem pa še! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Vodnarčki alef, hitr čajček skuhat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Vodnarčki alef, hitr čajček skuhat Pa ne bo samo čajček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Vodnarji ste zaspanci. tole je pa chista insinuacija... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Kakšni zaspanci? Samo bioritem imamo bolj čuden... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Da naredim malo reklame za moj domači kraj. Če rabite kuhalnice, lesene žlice, grablje, metle, zobotrebce, valjarje... Če uživate v premikanju s hitrostjo pet metrov na uro...Če ste radi pohojeni... Ribniški sejem, 3. 9. cel dan... Navali narode... Zame dan ko raje ne grem od hiše... Ker je cesta od mene do Ribnice en sam parkirplac... :xx!: jao kolk sem se presmejala ce se radi premikate s hitrostjo pet metrov na uro, pa ce ste radi pohojeni... ful dobr! evo, taksni oglasi bi mogl bit povecini... sam verjetn neb heca razumel folk... kaj je zdej VODNARJI dejmo mal akcije :onfire: klarus brrrrrrrr, a spet se deres??? opazam, jeap, da imate skorpijoni zbrane ogromne zaloge aktivnosti Kakšni zaspanci? Samo bioritem imamo bolj čuden... fejst cuden.... najprej mi ni blo jasno, zakaj po cem imam(o) cudn bioritem, pa pomislim na moje vecerje oz. zajtrke pa cist drzi! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Evo me... Danes bo bolj mal akcije... :xx!: Kakšen čajček...fuj... :xx!: Ampak živ sem pa še! he he, pa kaj se dogaja vodnarjem moja vodnarka se komi pozdravla zdej ma pa že potovalno mrzlico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 moja lubica vodnarka se je pozdravila in je šla že v službo 30.8.06 pa potuje v Avstralijo za cel mesec carica je moram še navijat , ful vesel, ker gre, bo mami kej poročala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.