Ale' 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Še en prekrasen dan... danes je blo pa celo toplo Pa v Gorico (IT) sm šla danes malo kolesarit, čisto druge energije... tko da sem se nafilala z novimi močmi... Lepo se mejte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Dan dober Ni lepšega, kot če se lahko zakuri v "šporget" na drva in si skuhaš mleko za zajtrk.Nakar pozabim zapreti vhodne vrata in glej ga zlomka, kužika (beri skoraj tele) in vsi štirje mački sredi kuhinje.Ja zelo lepo, če se nebi šli lovilca okoli stolov. x:Ox Pa se je stvar uredila, z nekaj spretnosti in dobre volje. Jaslice in vstalo kramo ki je namenjena tem časom, že imate?Sem slikala jaslice s telefonom, pa imam spet probleme sliko spravit na komp.Demet, pa tako so velike in lpe. Smo s traktorjem morali po korenino, ker sem se zapičla da hočem votlino iz lesa.Našla korenino (dve pravzaprav) in 100kilogramska akcija je stekla. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Dan dober Ni lepšega, kot če se lahko zakuri v "šporget" na drva in si skuhaš mleko za zajtrk.Nakar pozabim zapreti vhodne vrata in glej ga zlomka, kužika (beri skoraj tele) in vsi štirje mački sredi kuhinje.Ja zelo lepo, če se nebi šli lovilca okoli stolov. x:Ox Pa se je stvar uredila, z nekaj spretnosti in dobre volje. Jaslice in vstalo kramo ki je namenjena tem časom, že imate?Sem slikala jaslice s telefonom, pa imam spet probleme sliko spravit na komp.Demet, pa tako so velike in lpe. Smo s traktorjem morali po korenino, ker sem se zapičla da hočem votlino iz lesa.Našla korenino (dve pravzaprav) in 100kilogramska akcija je stekla. Pri meni jaslic in smrekce ne bo zaradi tehničnih težav(beri mačkov).Se mi ne da vsega postavljat na novo vsak dan... Okrašeno imam pa že, malo drugače in izven mačjega dosega, upam... Slikco jaslic pa obvezno zrihtaj... mora biti nekaj posebnega če je 100kilska korenina zraven... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Dan Sonce v LJ spet štrajka bo treba čim prej ven iz te luknje... Vikend je bil prav lep - preživet v hribih, v snegu Včeraj polno dela z doma narejenimi čestitkami za prav posebne ljudi in rezultat je bil več kot odličen imam še vedno dovolj otroške ustvarjalnosti v sebi. Drevešček bo na vrsti jutri. Sicer pa nenormalna gneča kamorkoli se gre te dni v LJ in mi ni prav nič všeč da še nimam daril - kot ponavadi vse zadnji trenutek Bodte fajn, pa naj vas pogreje čajček, kuhano vino, ali vam ljuba oseba Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Daaan! Še en super sončen dan za mano... spet šla kolesarit pa fotkat, spet na drugo relacijo, in seveda spet k vodi... mi je prav fajn ko raziskujem nove place kjer še nisem bila... kolko sem zamujala!!! Fotkice naložim v "fotografije". Nakupovalna mrzlica se me ne prime, raje uživam tople sončne dneve... nekaj sem včeraj nakupila, nekaj že tudi poslala, nekaj še bom... ma tko, na izi... jaslic pa ne delam nobeno leto, mi jih je lepo videt če so kakšne res izvirne, zgolj s stališča umetnosti, drugače pa ne... mi je dovolj božična zvezda (pa ni nujno), kakšna lepa čestitka od prijatelja ali prijateljice, kakšen prijeten obisk, mogoče tudi kakšno darilce, drevesce bom pa dala kar eno mini, lih malček za vzdušje .... za silvestrovo bom pa šla malo v družbo, ta dan pa ne bi mogla bit sama doma, preveč evforičnih vibracij v zraku... Mejte se lepo, ciao Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Dan dober Doktorirala bom s slikami.Lepe so, pa se nikakor ne znajdejo na LF. Počasi mi bo upam da uspelo, sem se že posvetovala s strokovnjakom Alefom. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 huh....she mal zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 uživajte kjerkoli boste... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Dan dober Doktorirala bom s slikami.Lepe so, pa se nikakor ne znajdejo na LF. Počasi mi bo upam da uspelo, sem se že posvetovala s strokovnjakom Alefom. "Strokovnjak" bil na šihtu pa malo zamuja... Upam da Mitra bere OS ob tem času pa da slikce jaslic vidimo še danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Luftarčki dragi, lep božični večer vam želim... mi gremo na sneg Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 http://www.shrani.si/f/1k/cT/VjdRH9s/3/mini-bild0008.jpg Upam da sedaj kaj bo uspelo. Ma ne morm varjamat. Je ratal.Ni glih taprava slika, sam je pa vsaj slika. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Upam da sedaj kaj bo uspelo. Ma ne morm varjamat. Je ratal.Ni glih taprava slika, sam je pa vsaj slika. Srečen Božič vsem, in naj va spremljata mir in ljubezen, luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 Dan dober Sneg je.Jaslice so namesto zelene, totalno prekrite s snegom.Se vsaj skladajo z angelčkom. Še dobro da sem jih vsaj slikala, sedaj jih ne morem, oz so zasnežene. Da se pohvalim. Peš sem šla k polnočnici.Sama po gmajni, srnice, lisice.... malo strahu, malo hitrejši utrip srca... pa sem prišla.Srečna, ker je vsaj nekaj narejeno v strem stilu.Če ni kočije, se gre lahko tistih 10km peš.Dvakrat skoraj stirila, se ni videlo nič, bakle pa nisem imela. Preživela, vsa srečna... super je bilo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Dober večer Se malo javljam po krajšem zatišju uaaa, Mitra, kakšne jaslice , lepo to videt zunaj na prostem Saj tistih 10 km, si verjetno mislila, 2 x 5 km, sicer je pa že to kar dosti, bravo za pogum, jst bi mel tut mal hitrejši utrip sigurno, ker sklepam, da si šla čez gozd Jst nisem bil pri polnočnici, sem pa prišel domov kot s polnočnice, tako da priden sem bil , za darilo sem pa zdej čist opremljen za snežne pohode, dobre rokavice in gamaše, dereze sem si pa sam kupil, tako da ... Aja, pa to moram napisati, Ljubljana, nedelja 21. december 2008, zbudilo me je Sonce ,pišem kar z veliko začetnico, ker je bilo to edinkrat ta mesec Sicer še tist dan nizdržalo cel dan, je pa bil to najbolj sončen dan ta mesec Samo tolk, če se bo kdo čudil, dasi počasi že želim pomladi Sva si pa z bratom privoščila malo več sončka in se v pon. 22. spet odpravila na Komno, kakšenobčutek je bil, ko sva pri Naklu prišla ven iz megle , kar do Podnarta se je še malo vlekla, potem pa lepa gorska panorama Na Komni pri koči tokrat 2,3 m snega, prav toplo je bilo,sva šla še naprej do koče pod Bogatinom in pol še malo gazit Fino je bilo, prijetno toplo, maloje sicer pihalo, ampak se je dalo sončit Naslednji večer sem bil na koncertu Anje Bukovec Kar pestri praznike, ura tut lepo gre, jst bom pa še malo na mrzel luft skočil, pa rad bi šel malo prejspat , tako da kej več, kakšen drug dan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Dobro jutro luftarji... En snežen pozdrav iz medvedje dežele... Sneg nas razveseljuje že od Božiča, vsak dan... Pa ni hudega, če tako ostane še kidat ne bo treba... Je pa lepo pogledat, lepo belo vse, snega ravno toliko da se trava ne vidi... Vesele praznike vsem luftarjem in ostalim ki pokukajo sem noter... http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/smilie_new_043.gif http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/smilie_new_041.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 morgen....zrakci... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Dan dober Danes je kao najdaljša noč v letu, pa tako se mi spančka.Nič se mi prav posebaj ne ljubi delat, pa še nobenih konkretnih planov za to noč nimam. Najraje bi vzela baklo, gojzarje in dereze... pa piči ko raketa na Roblek. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 http://www.shrani.si/f/1Y/yd/4hYtuOWJ/happy-new-year.jpg 2009 http://www.shrani.si/f/2O/V1/3ozBu35R/1/happynewyear-2000.jpg x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 htjah... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 hehe Alef x:Dx Lepo preživite ta silvesterski večer, pa se beremo v naslednjem letu... http://www.shrani.si/f/2s/NA/26IwaOEW/hny.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Dan dober Pa smo tam!Jupi!!!!!!!! Kakšna sprememba?Ne ni, samo nekaj časa se bom motila pri pisanju 9ke. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Morgen... Preživeli... Tokrat sem v novo leto zdrsnil v stanju zmanjšane psihične in fizične aktivnosti... Ali po domače povedano - zaspal sem... :sleeping: No ja... ...se zgodi... Gledal sem en film pa sem videl samo začetek pa odjavno špico in pa par prebliskov vmes... Upam da ste se ostali lepo imeli... Torej, začeli smo ga, leto 2009.Kakšno bo, lahko, težko, srečno, žalostno, uspešno, neuspešno?Nas bo tepla recesija ali se nam bo izognila?Bo kdo zadel sedmico na lotu, se bo kdo zaljubil na frišno?Bo kdo izgubil službo, bo kdo našel novo boljšo? Ne o tem preveč razmišljat, raje dajmo živet to leto, vsak dan posebej, vseh tristopetinšestdeset.In naredimo si jih najlepše kar je možno. Srečno luftarji... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif Otresi se omejitev ki so ti jih s tvojim privoljenjem postavili drugi.Si brez meja.Dosežeš lahko karkoli.V življenju ni žalosti ki se ne bi dala odpraviti. Clearwater Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Dan dober Sem se končno naspala.Ni problem zdržat do polnoči, vsak dan posebaj.Problem nastane, ko je kakšen dober film tam do ene treh ponči.Bog ne daj ga nehat gledat pred koncem. No danes mi je pa le uspelo pravi čas odnehat. Zunaj je nekaj ene poledice.Je bolj pametno kar doma ostat. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Pozdravljeni! Še smo živi. Novo leto pričakala v centru, bil lep ognjemet, potem so pa Šank Rock priklicali snežinke, kar je že mali čudež za naše konce.... fajn premraženi in premočeni smo šli potem še k meni, itak je bil poln hladilnik hrane in pijače, pa šele okrog 9h zjutraj zaspali... Včeraj itak počitek, pa sej je blo deževno pa oblačno in je pasalo... danes je sicer sonček, ampak preveč mrzlo za daljše kolesarjenje, pa sem šla samo po mestu... Upam da ste lepo preživeli silvestersko noč... pa čimveč osvojenih ciljev vam želim v novem letu 2oo9... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 bohdej banda zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.