Mitra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Dan dober Mrazek leze do kosti.Joj kok ga ne maram. Pa bo že. Na toplem in skodelica vročega čaja.Če sedaj malo potrpimo in še kakšno poleno več na ogenj, se bomo vsaj rešili komarjevske nadlege. Pa prav fino je korackat po snegu, ko škriplje pod nogami.Rusije in ZDA pa še kamalu ne bomo ujeli. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Morgen... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif :xx!: Glede na to kakšen efekt ima kurjenje predvidevam da je zunaj okrog -10°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gifBom videl kmalu v avtu... No ja... ...se bomo že segreli, tole še ni tako hudo... Tukajšnji rekord je -26°... ...v zimi 2005/2006 Ostanite lepo na toplem, luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Daaan Vse dobro v novem letu, naj bo čim bolj zanimivo, polno prijetnih trenutkov, razburljivo, čarobno in lunatično http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d038.gif Prav lepo so minili še zadnji dnevi starega leta, predvsem v naravi, na snegu in sončku Super oddih, zdaj pa spet v akcijo Bodte lepo, pa naj vas ne zebe preveč http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u060.gif Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 morgen.... x:Dx no.... ...vsej naspal sm se.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Hello! Včeraj prvič vklopila radiator, pa še to za dve určki, je takoj segrelo. Moram rečt da kar se ogrevanja tiče, je garsonjerca super, stalna temperatura v prostoru je cc. 20°C, brez da zakurim. Drugače pa - prehlad sem zrihtala, brez tablet in brez nobenih ceramonij, sem pustila telesu da se ojača. Vreme je bilo do danes sončno, zdaj pa se je začelo nekaj oblačit... očitno se spet pripravlja deževje. Uživajte kjerkoli ste, ciao Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Dan dober Mraz še kar dela. Mene pa zanima, kako kaj dijete in hujšanje pri vodnarjih?????????? Kaj uspeha? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Mene pa zanima, kako kaj dijete in hujšanje pri vodnarjih?????????? Obseg pasu se je zmanjšal za 1 cm... Pa ko čevlje zavezujem mi oči malo manj ven stopijo... Sklenil da do Velike noči ne jem mesa, jajc in sira.Pa ugotovil da se bo mal težko tega držat, ker je šele 12. aprila... Morgen luftarji... Prijetno hladno zunaj... Včeraj je bilo -14° ob 9 zjutraj.Danes je še kakšna stopinja manj... Peč samo žre brikete, od sebe pa ne da kaj prida... Ostanite na toplem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Dobro jutro Naj vam najprej zaželim srečno in polno ljubezni v letu 2009 Zdej pa novice V Ljubljani smo imeli, ni za verjet, tri dni, ja tri dni, sonceee ,sem ugotovil, da še nisem pozabil, kako zgleda Mal je sicer mraz, ampak dam tut5 stopinj, če je sonce namest megle Če pa koga zebe, mam en recept , če imate čas seveda, rokavice so obvezne, za tiste, kiimate radi topla ušesa, priporočam tut kapo (jst jo zanemarjam ), pa seveda se je trebatoplo obleči in na zrak Hitrost naj bo vam prilagojena, s časom pa ne pretiravat, meni je sicerenkrat ratal pri -10 hodit 2 uri, sam to ne priporočam, ker na so bli na koncu kljub rokavicah mal drveni prsti , ampak vsaj pol ure do največ ure Če je več kot -15, moj recept ni preizkušen , ampak to je zato, ker pri nas ni bilo bolj mrzlo že več kot 20 let, takrat se mipa še ni dalo hodit , sem bil glih v ta pravih letih Pa da vam bo mal bolj toplo, še ena kanadska vest, sam to je bolj zlomkov konec , tetaje zadnjič klicala, pa je rekla, da majo kar mraz, citiram "dons se je že segrelo, imamo samo -24,včeraj je bilo -35" Za take temperature pa nisem testiran Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Hello! Včeraj prvič vklopila radiator, pa še to za dve určki, je takoj segrelo. Moram rečt da kar se ogrevanja tiče, je garsonjerca super, stalna temperatura v prostoru je cc. 20°C, brez da zakurim. Drugače pa - prehlad sem zrihtala, brez tablet in brez nobenih ceramonij, sem pustila telesu da se ojača. Vreme je bilo do danes sončno, zdaj pa se je začelo nekaj oblačit... očitno se spet pripravlja deževje. Uživajte kjerkoli ste, ciao kako je fajn v vaših koncih, pri nas je tut dobra toplotna izolacija, samo kljub vsemu je blo treba vklopit peč v drugi polovici novembra, če zdej ne bi kuril , bi bil lahko zadovoljen s kakšnih 15°C Tako pa ma imam naštimano 21,5°C za določene ure, pa 19°C najnižja temperatura, ponoči, pa čez dan, ko sem itak v službi Moram priznat, da paše zjutraj, ko začne peč delat, malo predno se vstanem, kakor sem ugotavljal pade temperatura ponoči za 1,5° do 2°C, zdaj ko je bolj mraz. Tut mene se je hotel prehlad lotit, ravno dan pred silvestrovim, pa limonca, revita, pa mal naravne soli in razen tri dni slabšega počutja, je šlo mimo, četrti dan je bila že nazaj energija, pol pa še en dan in sem bil že ta prav To je vse zato, ker nisem bil dva tedna frej , no ja, mal je bilo treba kaj ščistit, sam očitno ni bilo ne vem kaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Ja, paše sonce spet, po dolgem času... Nekje sem prebral da je bilo do predvčerajšnjim(do 20. 12.)v decembru v Ljubljani samo 6 ur x!x sonca... Mal zgodovine , pa še res je bilo , no 21. december je mal popravil sliko, pa še silvestrovo potem, sempa uspel zbrskati sliko na hidrometeorološkem zavodu in preštel sončne ure za december za Lj, bilo jih je malenkost več kot 20 ur , samo za primerjavo Portorož približno 100 ur Samo so bila še slabša leta 1996 npr., se spomnim, da je bilo tritedne nepretrgane megle ali nizke oblačnosti , padavin v Lj je bilo za približno 120 % nad povprečjem. Januar se je začel precej boljše, po soncu mislim, da smo že blizu decembrske vsote, pa je danes oblačno in smo šele 6. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Pa da vam bo mal bolj toplo, še ena kanadska vest, sam to je bolj zlomkov konec , tetaje zadnjič klicala, pa je rekla, da majo kar mraz, citiram "dons se je že segrelo, imamo samo -24,včeraj je bilo -35" Za take temperature pa nisem testiran Tole me je spomnilo na pripoved enega Slovenca ki je par let živel in dela v Sibiriji(ne spomnim se kdo je to bil, objvljeno je bilo v Nedeljcu tam v osemdesetih letih).Zapisal je med drugim tudi da tam velja pravilo da je mraz šele pod -40° C in da vse kar ima manj kot 60% alkohola ni vodka ampak voda... Moj "temperaturni rekord" je, kot sem že napisal, -26,5° C - zima 2005/2006, bilo je pa to začetek februarja 2006.Bilo je to zjutraj malo čez 5. uro, na poti v službo, na eni ravnini med Ribnico in Kočevjem.Avto(dizel) se je do cilja(24 km) komaj začel ogrevati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Mene pa zanima, kako kaj dijete in hujšanje pri vodnarjih?????????? Kaj uspeha?Ma če odkrito priznam se še nisem resno lotila, mi pa telo samo zahteva drugačno hrano da se malo prečisti po praznikih. Jst verjamem da je največ v glavi, ko bom tam naštelala pravilen način prehranjevanja, potem bo šlo samo od sebe. S telovadbo pa še nisem začela, čakam da me pokliče fizioterapevtka... no sej doma telovadim, pa s kolesom grem tudi vsaki dan, čeprav zdej po tem mrazu bolj na kratke turce, me kar nos boli pa solze začnejo tečt, samo sem sama kriva ko si ne dam šala in kape. Obseg pasu se je zmanjšal za 1 cm... Pa ko čevlje zavezujem mi oči malo manj ven stopijo... Sklenil da do Velike noči ne jem mesa, jajc in sira.Pa ugotovil da se bo mal težko tega držat, ker je šele 12. aprila... x:Dx Ma jst se ne mislim zaenkrat ničemur odpovedovat, čakam kaj bo rekla "strokovnjakinja". Sej itak ne jem dosti. kako je fajn v vaših koncih, pri nas je tut dobra toplotna izolacija, samo kljub vsemu je blo treba vklopit peč v drugi polovici novembra, če zdej ne bi kuril , bi bil lahko zadovoljen s kakšnih 15°C Tako pa ma imam naštimano 21,5°C za določene ure, pa 19°C najnižja temperatura, ponoči, pa čez dan, ko sem itak v službi Moram priznat, da paše zjutraj, ko začne peč delat, malo predno se vstanem, kakor sem ugotavljal pade temperatura ponoči za 1,5° do 2°C, zdaj ko je bolj mraz.Ja kar se temperatur tiče se res ne smem pritoževat. Pa glede sončka tudi ne. Danes sem bila v kratkih rokavih v mojem stanovanju, pri odprtem oknu na V. Ko grem ven oblečem kanotjerco pa eno tanko majčko, pa jakno čez, trenerko in adidaske, in rokavice. Tam nekje pri 12°C zunaj pa kanotjerco, eno tanko adidas majčko, zgornji in spodnji del adidas trenirke (meni najljubša znamka, zaradi materiala), adidaske in grem na daljšo turco s kolesom. Če je dež pa sprehod. Tut mene se je hotel prehlad lotit, ravno dan pred silvestrovim, pa limonca, revita, pa mal naravne soli in razen tri dni slabšega počutja, je šlo mimo, četrti dan je bila že nazaj energija, pol pa še en dan in sem bil že ta prav To je vse zato, ker nisem bil dva tedna frej , no ja, mal je bilo treba kaj ščistit, sam očitno ni bilo ne vem kaj Jst to rundo zanalašč nisem nič ne revite ne limonc pa nič, ker sem hotela da telo samo poišče obrambne mehanizme v sebi, brez zunanje pomoči. Zaradi izgube imunskega sistema se me je še zob nekaj lotil bolet, manjše vnetje, ampak sem vztrajala, edino s prstom sem fajn pritiskala nanj, pa je nekaj preskočlo (ne v zobu ampak na enem čisto drugem mestu na glavi) in zob me je nehal bolet. V takih trenutkih se zavem kako je pomembna telovadba in masaža, ker ti lahko že čisto majhna blokadica ali nepravilno delovanje določenega dela telesa, čisto mičkenega, tako zelo vpliva na samo zdravje... in fora je v tem ker misliš da je blokada recimo v zobu, na koncu je pa lahko v ličnici, vratu, nosu ali kje drugje... ful mi je dobro spoznavat svoje telo, vedno bolj. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 juhuspet napovedujejo sneg... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 juhuspet napovedujejo sneg... x:Dx zlomk....tralalahehe x:Dx Aja, danes je BEFANA (razlaga je pri škorpijončkih ). http://www.shrani.si/f/3Z/BM/4cMFYYlJ/befana.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Obseg pasu se je zmanjšal za 1 cm... Pa ko čevlje zavezujem mi oči malo manj ven stopijo... Sklenil da do Velike noči ne jem mesa, jajc in sira.Pa ugotovil da se bo mal težko tega držat, ker je šele 12. aprila... Toje bi tudi jaz piizkusila, oz ne tako povedano.Nimam jajc, da se nekaj časa prehranjujem s presno hrano oz s kuhano zelenjavo in kilami sadja dnevno.Rabim se prečistit.Kile mi kar kopnijo s tole mojo dijeto, pa še lačna nisem.Sam prepucat se je treba. Meso mi je trenutno vodilna hrana, ker tako sem se odločila.Mleko, sadje, meso in litri čaja ali vode. Ma če odkrito priznam se še nisem resno lotila, mi pa telo samo zahteva drugačno hrano da se malo prečisti po praznikih. Jst verjamem da je največ v glavi, ko bom tam naštelala pravilen način prehranjevanja, potem bo šlo samo od sebe. S telovadbo pa še nisem začela, čakam da me pokliče fizioterapevtka... no sej doma telovadim, pa s kolesom grem tudi vsaki dan, čeprav zdej po tem mrazu bolj na kratke turce, me kar nos boli pa solze začnejo tečt, samo sem sama kriva ko si ne dam šala in kape. Saj je že to pohvalno, da vsak dan prijateljuješ s kolesom.Svaka ti čast.Takle čas mi to še na kraj pameti ne pade. Kar se hrane tiče, smo (so) se res prenažirali med prazniki.Vsi jamrajo, da jim sedaj ustreza lažji kaliber hrane. Če pa koga zebe, mam en recept , če imate čas seveda, rokavice so obvezne, za tiste, kiimate radi topla ušesa, priporočam tut kapo (jst jo zanemarjam ), pa seveda se je trebatoplo obleči in na zrak Hitrost naj bo vam prilagojena, s časom pa ne pretiravat, meni je sicerenkrat ratal pri -10 hodit 2 uri, sam to ne priporočam, ker na so bli na koncu kljub rokavicah mal drveni prsti , ampak vsaj pol ure do največ ure Če je več kot -15, moj recept ni preizkušen , ampak to je zato, ker pri nas ni bilo bolj mrzlo že več kot 20 let, takrat se mipa še ni dalo hodit , sem bil glih v ta pravih letih Pa gremo v galop in hodit in se nič pritoževat. Ravno včeraj sem gledala oddajo, ko so angleži zoped imeli shujševalne in prečiščevalne zadeve.Kar se hrane tiče so res bili močno prikrajšani in še klistir so dobil..... Bistvo vse prečiščevalne zadeve je bila joga.Pred tem pa ogrevanje s HOJO. Če bi se zavedali koliko dobrega bi naredili samo z pol ure "sprehoda", bi cela Slovenija korackala in to vsak dan pred službo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 še tle puščam lupčke z dobrimi željami za 2009 Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 še tle puščam lupčke z dobrimi željami za 2009 Oj.Poglej jo.Te že celo večnost ni bilo tukaj Sem vsa ocmokana od lubčkov, poljubčkov... hi hi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Kile mi kar kopnijo s tole mojo dijeto, pa še lačna nisem. A bom moral takrat ko se srečamo(ko se bomo, če se bomo, itd... ) imet s sabo povečevalno lupo da te vidim? Morgen, luftarji... Z mojo penzijo zaenkrat ne bo nič... Sem se pa tudi naveličel skakat okrog dohtarjev, bom raje počakal na redo penzijo, drugo leto oktobra.Za križ pa poskrbel po svoje... Kile dol pa več migat pa bo... Uživajte v soncu... še tle puščam lupčke z dobrimi željami za 2009 x:Xx x:Xx x:Xx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Dober dan Danes je bilo zjutraj v LJ (na Barju) "samo" -4 stopinje - včeraj jih je bilo -11, tako da je to že napredek Manjka pa sonček. Tudi mene sam mraz sicer ne moti, če ni sončka pa zna biti kar malo turobno... In najboljši recept za boljšo voljo in proti mrazu je - kot je predlagal Janif - miganje. Med prazniki je kar šlo - sva vsak dan šla hodit nekam v hribe, ali na sankanje, ali kar tako. Zdaj ko sem med tednom spet doma grem zjutraj na kolo, se fino segrejem, a kaj ko to prekmalu mine in me začne spet zebsti. Bi blo najboljše če bi lahko cel dan letala naokoli, pa na žalost ne gre je treba delat, pisat, brat... Dieta? Khmmm zaenkrat še nobene - ni volje. Mitra čestitke za uspehe in še tako naprej Jaz sem samo malo bolj pazljiva kaj in kdaj, jem verjetno pa me bo kmalu prijelo da se lotim kake diete, če samo z rekreacijo kile ne bodo šle dosti dol. Problem je v tem da sem še vedno največ shujšala ravno takrat, ko sem se najmanj trudila - ma saj tako je baje pri večini, tako da se bom poskusila čim manj obremenjevat, pa bo že Janif vidim da si imel spet dan za pisanje napisal veliko zanimivih stvari! Jaz se prehladov (do sedaj še kar uspešno) lotim z domačim izvlečkom iz ameriškega slamnika. Do sedaj je delovalo, ne vem pa koliko je to zdravo . Sem že od majhnega taka da si ne dam miru in ne znam ostati v postelji dokler se čisto ne pozdravim, ampak vedno letam naokrog že prej ker ne morem biti na miru Verjetno ni najboljše za organizem, ma nekako ne znam drugače. Saj potem me pa vsaj enkrat na leto čisto sesuje in me telo samo prisili da dejansko ležim ker ne morem čisto nič. Se pa vsak dan tudi jaz bašem s sadjem, tako da že zjutraj telo napolnim z vitamini Ale še vedno pridna s kolesom komaj čakam na pomlad da bo tudi tukaj dovolj toplo za se vozit! Da pa imaš tako toplo stanovanje? Blagor tebi! Jaz povsod zmrzujem če sem na miru, tudi kadar se kuri, se redko zgodi da bi mi bilo pozimi dovolj toplo v stanovanju. Je pa seveda toliko boljše takoj ko se spravim ven, na rekreacijo. Pozdrav vsem, naredite si čim lepši dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 A bom moral takrat ko se srečamo(ko se bomo, če se bomo, itd... ) imet s sabo povečevalno lupo da te vidim? Tolk hudo ni.Samo se ne trudim preveč, pa mi vseeno uspeva. Nisem lačna (bistvo vse dijete), dobro se počutim, bolezni ni, kil ni na pretek...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 no....she mal....pa pridemo na vrsto zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Daaaan! Danes blo spet nekaj sončka, čeprav večino dneva oblačno, zimsko. Joj si ne predstavljam kako preživite v tisti megli in mrazu, jst bi kmalu utekla nazaj na Primorsko. Čeprav me Ljubljana po svoje mika, zaradi službe pa zaradi pestrega dogajanja, pa raznolikega folka... pa Obala tudi. Hehe, komaj sem se na novo vselila, še niti ne vsega razpakirala in opremila, že razmišljam o novem premiku... Že dva dni razmišljam zakaj se ne morem nikjer ustalit... lep dan vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Dan dober Res da je hladneje kot na Primorskem, ampak se ne pritožujem.Najraje sem tukaj, med hribi, včasih malo megle, ker jaz pa burje ne maram. V Ljubljani se res dogaja, vse imaš pred nosom, samo bolj kot megla bi me motila gužva. Mislim da bi se le s težavo navadila na mestno življenje.Raje sem med hribi. AleSaj se boš ustalila.Kot sama praviš, se vse obrne tako kot je prav. Lep dan vsem skupaj Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Morgen... Sem ratal tak kot aakhut, morgen sredi dneva... Bil že na rekreaciji danes, odkidal tistih par centimetrov snega... Zdaj pa tajam prste na nogah ob radiatorju... Uživajte v zimski idili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Morgen... Sem ratal tak kot aakhut, morgen sredi dneva... morgenmorgen.....je vedno shele po dvanajsti zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.