alef 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 morgenmorgen.....je vedno shele po dvanajstizlomk....tralala Aja... Ja prav, se bom potrudil tud za to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Dan dober Danes samo pofočk, ker kaj pametnega se mi ne da napisat.Mogoče samo to:Kako pod kakšnim pogojem, vam uspe spati do 12ih x?x x?x Tudi če se slučajno zgodi da zjutraj uletim domov (se ni že leta),vstanem najkasneje ob 10ih ali prej. A vas nič ne boli potem od ležanja?Res da sem potem kot kakšna veha (vešča) amoak bolje kot če bi prespala celi dan, pardon dopoldan. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Kako pod kakšnim pogojem, vam uspe spati do 12ih x?x x?x Tudi če se slučajno zgodi da zjutraj uletim domov (se ni že leta),vstanem najkasneje ob 10ih ali prej. Jaz ne glede na to kdaj grem spat(občasno tudi po 2. uri zjutraj, vstanem nekje med 5. in 6. uro... Ko sem imel nočni šiht sem običajno zaspal šele popoldan... Samo na forum se mi ne da vedno takoj zjutraj... Z zlomkom(aakhut) je pa tako - on prihaja domov ko "normalni ljudje vstajajo... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Sončeeek je http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif in bo še nekaj dni pa vikend je pred nami, kar pomeni da bo čas za izlete v naravo pa še snegec je včeraj spet padal - bo spet lepo. morgen.....je vedno shele po dvanajstiHmmm blagor tebi! Zame je morgen med tednom že pred šesto zjutraj http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d045.gif vstanem najkasneje ob 10ih ali prej. Tole mi je pa znano - sem lahko prišla domov ob petih zjutraj pa sem komaj kaj spala tja do desetih, je moral biti že res hud žur in veliiiko plesa da sem bla tolko zmatrana da sem spala do poldneva ali čez. občasno tudi po 2. uri zjutraj, vstanem nekje med 5. in 6. uro... Ojoj in potem se meni zdi da malo spim ker grem spat "šele" tja do polnoči, vstanem pa pred šesto Luftarčki imejte se fajn in uživajte v sončnem vikendu Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Dobro jutro luftarji... Upam da ste na toplem... Tu pri meni je čisto jasno nebo in prijetno hladno pri -12°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gifNo ja... ...približno -12, nisem šel gledat, se pa običajno zelo malo zmotim... Uživajte kjerkoli že ste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Dobro jutro luftarji... Upam da ste na toplem... Tu pri meni je čisto jasno nebo in prijetno hladno pri -12°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gifNo ja... ...približno -12, nisem šel gledat, se pa običajno zelo malo zmotim... Uživajte kjerkoli že ste... Popravljam podatek... -17°... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Dan doberAlef, je pa mrazek. Vsaj v službo ni treba. Pri nas nič drugače. Mraz nabija, drva v peči pa kar konijo.saj bo minilo.-49 pa le ni Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Daaan! Sonček je... Pa mraza ni nekega hudega, vsaj čez dan ne, ponoči v garsonjerci pa tudi ne... zunaj pa zmrzuje ja, ampak če hitro hodiš kr gre. Ugotavljam da je moja hoja že fajn napredovala, sva šle s frendico "vojaški marš" kar se hitre hoje tiče, pa ji ni blo treba me čakat, sem lahko šla njen tempo. Še malo.... čez kakšen mesec pa peš na bližnji hrib.... Nabavila sem si taveliko žogo za telovadbo, bom začela pilates... na organizirano telovadbo me še vedno niso poklicali, jst pa ne morem bit pri miru... AleSaj se boš ustalila.Kot sama praviš, se vse obrne tako kot je prav.Ja sej vem da se bom, ne vem pa ne kje ne kdaj... Nemirna duša... Rabim stalno nekaj novega... Ajd, lepo se mejte, ciao Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2009 Prijavi Deli 11. januar 2009 Morgen...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gifJe pa sonce... Pa dve stopinji manj mraza kot včeraj... Uživajte kjerkoli že ste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. januar 2009 Prijavi Deli 12. januar 2009 Dan dober Je že zakurjeno v peči.Saj ni tako mraz, toplo pa tudi ni za prehvalit. Danes bi bil že čas, da pospravim lučke iz zunanje smerekice. Malo pozno, amapk bo že. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2009 Prijavi Deli 12. januar 2009 morgen... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Dan dober Nisem več ziher, če se po meni pretaka topla kri.Zebe me nonstop, samo da smček ven pomolim Rokavice, bunda, .... topla obleka, pa me zebe ko norca.Dost tega mraza, Komarji in ostala golazen je že pocrkala, dost mraza. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Dan dober Nisem več ziher, če se po meni pretaka topla kri.Zebe me nonstop, samo da smček ven pomolim Rokavice, bunda, .... topla obleka, pa me zebe ko norca.Dost tega mraza, Komarji in ostala golazen je že pocrkala, dost mraza. Saj bo jutri malo bolje, samo tam okrog nule... Bo pa konec tedna spet mrzel, sem že obnovil zalogo antifriza(šnopsa)... Luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Dan http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g070.gif Zima, mraz, brrr, je pa vsaj sonček Zebe pa seveda non-stop Moj antifriz so topli čajčki z medom, ma še to ne pomaga več dosti... Včeraj sem šla peš do faksa in nazaj in sem prišla čisto zmrznjena domov - niti vsa zimska oprema ne pomaga več Hmja bo pa vsaj kot pravi Mitra, razne golazni - sploh kakih nadležnih komarjev - letos kaj manj kot lani (vsaj upam no ) Alef ti tale tvoj antifriz konzumiraš v čisti obliki, ali ga dodajaš kakim bolj blagim tekočinam - recimo čaju? Ker čisti šnopc je kar izziv za pit - vsaj meni no Priznam pa da paše včasih kak čajček malo oplemenititi s kakšno bolj žlahtno kapljico Naj vam dan čim lepše mine! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 morgen.... mraz je....sam she sneg manjka zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Alef ti tale tvoj antifriz konzumiraš v čisti obliki, ali ga dodajaš kakim bolj blagim tekočinam - recimo čaju? Ker čisti šnopc je kar izziv za pit - vsaj meni no Priznam pa da paše včasih kak čajček malo oplemenititi s kakšno bolj žlahtno kapljico Naj vam dan čim lepše mine! Zna biti, ja... http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_020.gifČe nimaš prave mere... Treba je samo pazit na pravilno doziranje, pa naj bo čist ali razredčen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Dan dober Pa imamo antifiz. Lopato v roke in gremo.Pada ko pri norcih. Alef ima spet neprijetno delo (za njega)- KIDANJEZ domačim antifrizom gre čisto fino skupaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Dan Whohaaa zlomk je dobil sneg in to kolko snega danes sem že dvakrat čistila avto - za razliko od naših vrlih cestarjev ki jih je očitno sneženje spet "presenetilo" saj v Lj do malo prej ni bilo spluženo skoraj nikjer, da ne govorim o tem, da smo se po severni obvoznici vozili max 50km/h ker seveda ni bila splužena. Parkrat sem pošteno drsela s ceste, ma mi je uspelo se varno pripeljat nazaj Bi pa prav pasal kak antifriz danes med čiščenjem avta - prsti so mi čisto zmrznili ker sem doma pozabila rokavice Alef meni so še vedno bolj všeč razne izvedene zadeve - kako sadje, namočeno v šnopcu - npr. borovničke , ali kaj takega, sam šnopc mi preveč smrdi za pit. Pa v kak čajček tudi paše kdaj Kako je kaj v tvojih koncih - vas je že zamedlo? Naj ti kidanje čim hitreje mine Vikend bo zgleda spet kot nalašč za kakšno sankanje http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n014.gif Imejte lep dan, nekje na toplem, v dobri družbi http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/k010.gif Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 morgen.... hehe......snegalef uzhiva zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Alef ima spet neprijetno delo (za njega)- KIDANJEZ domačim antifrizom gre čisto fino skupaj. morgen.... hehe......snegalef uzhiva zlomk....tralala Nič kidanja, ni kaj kidat... Že cel dan pada dež, po malem... :xx!: Zjutraj do šihta rabil tričetrt ure, normalno dvajset minut.Brzina bila med 40-50 km/h, pa vsake par kilometrov je bilo treba ustavit pa sprednjo šipo spucat.Dež je sproti zmrzoval gor, kljub gretju... Nazaj podobno, brozga na cesti, brzina enaka.Imam pa že raje kidanje kot takole sranje... Luftarji... Aja... ...antifriz seveda v uporabi, okoliščinam primerno doziran... Vilinčica, saj ga tudi jaz uporabljam v raznih kombinacijah, čisti je samo za ekstremne razmere... Pa... ...dober šnops ne smrdi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Dan dober Toplo je. No ja, ni več takšnega minusa.Lažje se diha.Iz torka na sredo, pa nove padavine in novi zameti ali poledica. Vse do takrat, pa lahko uživam v skidanem dvorišču. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Halo, prišla malo pokukat sem, pogledat, kako se kaj imate … …mater ste nardil eno solato tle!Nisem ravno dosti prebrala...…Torej … kaj naj tipknem…Veselo hujšanje, učenje in kidanje snega!Pa srečnga pa zdrauga! Več se trenutno ne domislim … … še kar pretežno uravnovešeno z občasnimi melanholičnimi napadi - Jamr, jamr, študentski život gre, sončna uprava hir aj kom ..la la la ……ko mali froc vsak dan prištevam tele svoje strani diplomske … 110 x!x Nekaj še za nazaj za popravit …Žal šele baza – duhamorni del končan, ne pa še odkljukan s strani mentorice (to upam, da bodem konec januarja dala na vpogled. In samo aaaAAaaAAaaaaa!!! da mi ne reče, da naj vse na glavo obrnem – kot je njena ljuba navada – zapravim potem še 1 mesec, nesem drugič pokazat in mi potem reče, da ne, spravi kar v prvotno stanje …?!! Grr ja!!Ampak opa!! Če je to to, moram samo obe verziji shranit in sem na konju! Kva meni pamet leti zadnje cajte, ej! x:Dx (…jao meni i tebi ob takih žoltavih možganskih brainstormingih! ) …Sej nč bat, dragč ni nič pretirano narobe z mano! Pač diploma.Pa uuuu!!! Zej vidla! Krajc je x!x (Ne vem kaj je narobe z mano, tako so me pač nardil, ampak krajci me vedno butajo, ob polni luni ne spim, na mrk sm tečna … ) In ojoj, danes zvečer se grem še ne/kulturno udejstvovat. V gostilno. Ojo, ojojj!! x:Dx …Še dobro da nam študentom ni treba nikamor&niti zgodaj vstajat! Niti na nedeljo! …Aja, kaj še?!…torej duhamorni del diplome skoraj spedenan…Manjka pa še un del, ko je treba rit na zic v knjižnici prilimat, študirat, jamrat, cmihat in pihat in potem vse na papir v prebavljivi obliki spravit…In dobit žegn, da bo šlo skoz. …občasno še kar na črno v študentu ……počasi bo treba nazaj delat za par dni/teden……še kar me maltrajo hribi, miganje … Po ulala letih se tud na ški spravla…Ratalo preživet meni in ostalim sosmučarjem. Na vseh smučiščih prišla iz točke A v točko B, le za stil raje bit pametno tiho … Ampak zelo zadovoljna, da se moja napoved, da se z otroškega smučišča ne premaknem ni uresničila! …Nč, to je blo to od mene!Fajn se kepajte! Janif, iz česa si nam že enkrat šlogal??Tarot karte??Kaj drugega? Tretjega?Če je napoved za moje 2009 povsem kilava, me kar pusti, da živim v zmoti in nevednosti, ker če ne, bom še zaradi tega jamrala! Papa! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 morgen.... x:Dx shkoda k ni delavnik....bi se she boljsh pochutu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 dan dober Smučala sem.Sva s sinetom šala se malo zjagat po belih "strminah".Ful noro dobro je bilo.Ni veliko smučišče (Krpin v Begunjah), samo nas je bilo največ 10 komadov, tko da samo gor dol, in spet ponovi.Tri ure, pa mam dost.Vozovnice napov zaston. Dobro in še dobro. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.