Ale' 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Samo pozdravček pustim... učim telo kako naj se bori z vročino in nepovabljenimi gosti, pa zgleda da kr uspešno.... blo 3 dni 39, pila čajčke, jedla pomarančke in mineštrce, brez nobenih tablet... danes uspela da je padla nazaj na cc. 37, malo me še praska po grlu, pa še malo kašljam, ampak najhuje mislim da je za mano... za vsak slučaj imam Lekadol, ampak res za najnujnejše primere... Aja, pa ne kadim že 4 dni!!! Sploh me ne povleče. Fajn prilika da neham. Bomo vidli. Ful mam spet cajt raziskovat po sami sebi, pa je kr nekaj novih infotov prišlo... ne vem zakaj me mora ravno neka bolezen sesut, da se postavim v novo točko gledanja... ma, vse je za nekaj prav. Uživajte maximalno, oz. kolkor se vam da... če pa slučajno ne bom vsaki dan tu... ...veselo praznovanje vam želim, čimveč lepih daril in sladkih poljubčkov, pa prijetnih trenutkov, in ne prehudih glavobolov zaradi prevelikih količin alkoholnih hlapov... http://www.shrani.si/f/2H/9D/2s88Tida/orchidea.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 dan dober Umoran. To pa pride od premalo spanja in ene noči žuranja.Pol naj se pa grem, ko ne zdržim ene neprespane noči. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Halo! Prišla zadnjič sem na lnf, potem pa samo jamrala, nekaj "zelo pomembnega" pa pozabila povedati! Torej uspelo mi je speči prvo "gbanco" (=orehovo potico) v življenju!! Kok je pa lepa!Pa kok šele dobra! Vedno me namreč razjezi, ker kakšni skopuhi dajo not file samo tok, da je rjava sled v rumenem testu ... No, moja potica ni taka! Sicer je to verjetno le to, da prvič ti itak rata, drugič pa ... bomo videli Tko no. Poafnat sem se prišla pa zaželet zeloooo lep dan! papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Ale' pocajtaj se!Pa vso srečo in voljo, da rata nehat al pa vsaj zmanjšat s kajenjem!..saj čez čas ko gre kriza mimo (sploh če ne hodiš preveč na kofetke al pa žure) se počasi navadiš da si brez, pozabiš sicer bolj težko ...Sej bo tud to, ti samo vztrajaj! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Ale' pocajtaj se!Pa vso srečo in voljo, da rata nehat al pa vsaj zmanjšat s kajenjem!..saj čez čas ko gre kriza mimo (sploh če ne hodiš preveč na kofetke al pa žure) se počasi navadiš da si brez, pozabiš sicer bolj težko ...Sej bo tud to, ti samo vztrajaj! Hvala Aev! Trenutno me niti ne mika it več na kakšne žure, niti več na una vsakodnevna kafetkanja kot so bila včasih... Ratavam stara? Mah, ne vem kaj se dogaja, enostavno sem začutila željo v sebi da bi se spet začela aktivno ukvarjat s športom, to pa je težko če si zagiftan od čikov. Še težje če imaš mačka od bire. Pa, a veš, niti me ne vleče... in tudi sem pogruntala eno varianto kako preusmerit misel... ko postanem nemirna, se dam v filing za meditacijo, in želja da bi s čikom pregnala nemir, gre mimo... da bi vsaj ostalo pri tem... En dan sem razmišljala, da ko že tolko sanjarim od Amazonije, da zakaj ne grem na Kekca pa naprej po gozdu proti Sveti Gori in naprej proti Kanalu, po Soški, peš, po gozdu, več dni, s sabo samo najnujnejša oprema, pa prespat v gozdu... sej zakaj bi morala it ravno v Amazonijo če pa lahko to doma naredim? Pa manj nevarnih zveri in insektov je pri nas kot pa tam, in znane rastline, pa težje izgubim tu orientacijo kot tam... resno razmišljam o tem... no, potem ko bom šla enparkrat tko tu pri nas v Sloveniji, potem se pa lahko odpravim še džunglo raziskovat. Že res da tu ne bom srečala Indijancev, samo si pa lahko pridobim ful izkušenj za naprej. Ej, čestitke za potico! Jst še zdej nism probala tvojega recepta. Ampak bom, obljubim. Pri nas je sonček, tko da pošiljam sončne žarke v vse smeri.... http://www.shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/13/soncek-06.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 damn ale, jst glih tuhtam o potepuhanju, potem pa še ti s takimi drugač pa glih obratno, ratavam mlada očitno me kar neki vleče, da bi začela na kake žure hodit, pa pit in kadit po drugi strani pa vem, da me to ne bi zadovoljilo A ti tudi! Je že nekaj v zraku... Čas sprememb? Ja če veš da te ne bo zadovoljilo, potem pa reees nima smisla... Treba najt to kar te zadovoljuje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Trenutno me niti ne mika it več na kakšne žure, niti več na una vsakodnevna kafetkanja kot so bila včasih... Ratavam stara? Mah, ne vem kaj se dogaja, enostavno sem začutila željo v sebi da bi se spet začela aktivno ukvarjat s športom, to pa je težko če si zagiftan od čikov. Še težje če imaš mačka od bire. Pa, a veš, niti me ne vleče... in tudi sem pogruntala eno varianto kako preusmerit misel... ko postanem nemirna, se dam v filing za meditacijo, in želja da bi s čikom pregnala nemir, gre mimo... da bi vsaj ostalo pri tem... En dan sem razmišljala, da ko že tolko sanjarim od Amazonije, da zakaj ne grem na Kekca pa naprej po gozdu proti Sveti Gori in naprej proti Kanalu, po Soški, peš, po gozdu, več dni, s sabo samo najnujnejša oprema, pa prespat v gozdu... sej zakaj bi morala it ravno v Amazonijo če pa lahko to doma naredim? Pa manj nevarnih zveri in insektov je pri nas kot pa tam, in znane rastline, pa težje izgubim tu orientacijo kot tam... resno razmišljam o tem... no, potem ko bom šla enparkrat tko tu pri nas v Sloveniji, potem se pa lahko odpravim še džunglo raziskovat. Že res da tu ne bom srečala Indijancev, samo si pa lahko pridobim ful izkušenj za naprej. Ej, čestitke za potico! Jst še zdej nism probala tvojega recepta. Ampak bom, obljubim. Pri nas je sonček, tko da pošiljam sončne žarke v vse smeri.... http://www.shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/13/soncek-06.gifSamo če je tole indikator za starost– če ne paše več kofetkanje + žuri – sem ga tud jst naj**! Že tko mi zadnje cajte nikamor ne paša it, za NL bila verjetno prvič po ne vem kolkih letih povsem trezna, ta vikend šla po doooolgem cajtu ven na rd žur – spila 1 tavelk bambus in to je bilo to. (In ne, to sploh ne pomeni, da je bil žur slab! )Upam, da tole trenutno ni samo zatišje pred neurjem, ker dvomim, da je moje žurerske kariere tko na hitro konec! x:Dx Po naših gozdovih pičit pustolovščino?Hm … po moje more bit človek samo na eno stvar zlo zlo previdn!Da ne pristaneš v Slovenskih Novicah al pa boh ne daj Primorskih (=tole bi bilo že resno)! »Ničhudega slutečši gobar srečal gozdno ženo.Močno pretresen.Nadaljevanje naslednjič« …Se mi kar zdi, da so naše gošče polne rekreativcev, gozdarjev, gobarjev, al pa lokalnih posebnežev. Pa pazi na privat parcele, da te kakšne tetka ne bo lovila! Drgač pa ni švoh ideja! Vidiš kaj res rabiš, na kaj bit pozoren … … samo meni bi res zatežilo, če bi koga psrečala, ko že misliš, da si lepo sam .. :xx!: damn ale, jst glih tuhtam o potepuhanju, potem pa še ti s takimi drugač pa glih obratno, ratavam mlada očitno me kar neki vleče, da bi začela na kake žure hodit, pa pit in kadit po drugi strani pa vem, da me to ne bi zadovoljilo Da ne bosta dve v cajtngih x!x Potem bi se že lahko afnala, da slavne ljudi poznam. Mah žuranje … sej ti da za neki cajta pavzo, hočeš/nočeš odplakne kaj iz buče … Za neki cajta itak da fajn paše! Po se pa človk naveliča glavobolov, pa "kaj je meni tega treba" in obrnjenga bioritma ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Srečati človeka v gozdu,,,,,, zakaj pa ne.Medveda........... to je panika.Bo več perešček povedal. Sama osebno sem zalotila modela, ki je posekal smerčico v naši gmajni.Pa sva jo lepo strpala v moj avto in ne v nejgov.Meni je bil prihranjen čas, pa še (demet) rekreacija. Kaj pa vse folk (vede ali nevede) počne v gozdu????????' to je druga poja.Pa ta storžek bom odtrgal, pa tole bom domov nesel...... škoda in škoda...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ha, bolj se je za bat, da te kak lovec ne zamenja za medveda khm, srno in te ustreli. Ti se imaš lahko za srno, pri naših jagrih ti to nič ne koristi... Predlani al tam nekje je eden zamenjal medveda za divjega prasca... Pa je razlika kar precejšnja, tako v teži kot v obliki... Srečati človeka v gozdu,,,,,, zakaj pa ne.Medveda........... to je panika.Bo več perešček povedal. Statistika pravi da je bilo v zadnjih dvajsetih letih v naših gozdovih DESETKRAT več medsebojno ustreljenih, zastreljenih ipd. jagrov kot je bilo od medveda poškodovanih ljudi.Vsekakor bi jaz osebno raje kot medveda srečal v gozdu človeka, razen če ni oblečen v zeleno... Torej, pogumno v gozd in ne bojte se medvedov, bolj se je za bati tistih ki naj bi nas varovali pred njimi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Viš, na naše nedobudne lovce pa prav pozabila!Mnja, sem slišala, da znajo bit prave cvetke, ja ... sem pa tok vesela, ker se za spremembo za roj.d. nisem kisala (no, saj se tudi lani na Malti nisem) ...pa da sem se kot kaže dovolj "zluftala", da že lažje sedim pred nepreglednimi kupi papirja za diplomo! Samo kaj, ko je sedaj kar naenkrat tok planov padlo, da bi mogli vsaj vsi vikendi it za takšno ali drugačno ne/kulturnost ... Mater, mam jst ene probleme! x:Dx Fajn se mejte, pa se Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Dan dober Ker sem v takem okolju, da je lovcev kar nekaj, sem svojega mišlenja. Gredo oni "jagat".Obvezna oprema je seveda udeležbe, litr šnope ali česa podobnega, puša, netki in ne branit se pitja. Da ne bom dajala vse v isti koš, samo daleš od tega ni. Poznam pa tudi gozdarja, ki je naredil izpit za lovca, da je lahko sredi Jelovice oborožen za svaki sliučaj medveda, prašiča......V eni roki motorko, zraven pa puška.To je za mene lovstvo.Brani se, ne pa športat. Kaj ko bi uvdle živali lov na človeka?????????????' Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Ojla! Hehe Aev, sm se narežala zdej ko sm brala tvoj post... x:Dx Glede na to da že imam enomesečno izkušnjo bivanja v gozdu, mislim da ne bom imela težav če se odločim za to pustolovščino... z ljudmi nimam težav, takrat so me malo motili edino ker so mi hoteli nosit stvari od doma (so se bali da ne umrem od lakote in žeje), jaz pa sem hotela bit sama. Ljudje so prestrašeni kadar ne vejo za kaj se gre, ko pa jim lepo razložiš, na prijazen način, zakaj si se za neko stvar odločil, radi sprejmejo. Vem da bi tudi prenočišče dobila marsikje, vendar to ni point če hočem priprave na igro s pragozdom. Tudi lovcev me ni strah... poznam dva, smo prijatelji, nobeden od njiju ne pije alkohola. Žival se pa umakne če te pravočasno sliši, tudi medved. V Sloveniji nimamo nevarnih zveri, kot je naprimer tiger ali pa črni panter. Ali pa strupenih insektov, katerih pik te lahko ubije, ali pa lahko močno zboliš. Še najbolj moram pazit na kakšne jame, ki so skrite pod listjem, ker je kraški svet. Ampak v gozdu moraš itak bit ves čas pozoren, pa imet vklopljen instinkt. … samo meni bi res zatežilo, če bi koga srečala, ko že misliš, da si lepo sam .. :xx!:Nikoli nisi čisto sam. ...no sej tko malo po sloveniji bi bilo fajn, za začetek, me pa mika kaj več we`ll see... ker nimam glih kakih izkušenj, pa mal cvikam Naberi si čimveč izkušenj pa informacij, praktičnega znanja, preden greš... če te je strah potem ne hodi, v take adventures greš pri polni zavesti in brez strahu, strah samo vleče nase neprijetnosti. Kam pa bi rada šla? A tudi ti Amazonija? Kaj pa vse folk (vede ali nevede) počne v gozdu????????' to je druga poja.Pa ta storžek bom odtrgal, pa tole bom domov nesel...... škoda in škoda......Vem da eni nimajo kulture v naravi. Če bi bil samo storžek... kje so vsi kupi smeti ki jih odlagajo na divja smetišča! Pa zjanje in uničevanje... potem se pa vprašaš kdo je pravzaprav divjak... Samo če je tole indikator za starost– če ne paše več kofetkanje + žuri – sem ga tud jst naj**! Aja a potem nisem še stara?! Ok, sm se kr potolažla. Mah žuranje … sej ti da za neki cajta pavzo, hočeš/nočeš odplakne kaj iz buče … Za neki cajta itak da fajn paše! Po se pa človk naveliča glavobolov, pa "kaj je meni tega treba" in obrnjenga bioritma ... Ja, samo veš kolkokrat sem se že naveličala, samo potem pa spet... ej Ale, gremo malo vn? Sej samo na en drink... in pole rata 10 drinkov. Ma ne ne, neki se je posvetlo v meni, pa mam čisto druge filinge kot prej... kr naj ostane pri tem. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Dan dober AleTe je bolezen spreobrnila?Brez cigaret (kapo dol), se veselim s teboj in zbiram tisto nekaj, da se ti pridružim.Pa en mesec v gozdu??????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Daaan Da malo pokukam izza knjig... http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/g025.gif sem kar pridna te dni - mi je končno zalaufalo tko, kot bi moglo in zdaj pridno pišem v upanju da še ulovim rok za diplomo (še pred poletjem)... Vilinčica --- tebi pa veliko idej pri diplomi, pa čimveč energije :hepko: , da jo čimprej dokončaš Hvala Ale očitno je pomagalo da me je tolko ljudi spodbujalo - so se zadeve uspešno premaknile dosti naprej Upam, da si se ti že pozdravila in da si še vedno brez cigaret! Nč slabe vesti!Na enih oddelekih so se pač lotil pretiravat in potem,če hočeš bit vsaj malo konkurenčen, moraš še sam celo goro spravit skupaj Na trenutke nezabavno!Pa srečno tudi tebi!! Sem ziher, da boš še pred mano fertik Hmja - saj vem, kako je to - tudi pri nas smo tam okrog 100 str. saj ko enkrat začneš kar gre - samo lotit se je treba zadeve prav in gre... In - če bo vse posreči - bova obe zagovarjali kar v aprilu, jaz prej niti nima roka, tako da lovim aprilskega... Naj ti gre čim bolje En dan sem razmišljala, da ko že tolko sanjarim od Amazonije, da zakaj ne grem na Kekca pa naprej po gozdu proti Sveti Gori in naprej proti Kanalu, po Soški, peš, po gozdu, več dni, s sabo samo najnujnejša oprema, pa prespat v gozdu...Vidim da imamo kar podobne ideje tule gor jaz že od začetka zime sanjam o temu da bi se preselila v kako kočo v hribih, v sneg in tišino za kak teden in se šla fizično in mentalno čiščenje, ma na žalost do sedaj ni bilo še priložnosti (predvsem pomanjkanje financ :xx!: in tudi časa...) Bi blo pa lepo bit skozi cel dan v stiku z naravo Predlani al tam nekje je eden zamenjal medveda za divjega prasca... Pa je razlika kar precejšnja, tako v teži kot v obliki... Statistika pravi da je bilo v zadnjih dvajsetih letih v naših gozdovih DESETKRAT več medsebojno ustreljenih, zastreljenih ipd. jagrov kot je bilo od medveda poškodovanih ljudi.??? Ojoj tale "podobnost" je pa res več kot očitna mogoče po kakem litru šnopca že... Tako - dovolj pavze za danes grem nazaj za knjige in računalnik. Lepo preživite tale zaspan dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Hvala Ale očitno je pomagalo da me je tolko ljudi spodbujalo - so se zadeve uspešno premaknile dosti naprej Še malo :hepko: da te ne slučajno zdej mine, ko si tko lepo zalaufala... Upam, da si se ti že pozdravila in da si še vedno brez cigaret! Še malo kašljam, je pa dosti boljše. Danes sem šla eno urco kolesarit, je ful lep sonček pri nas, pa sem morala it Sočo pozdravit (samo od daleč, z mosta)... Cigareti mi pa še vedno ne dišijo. Mitra ne rabiš se neki silit, če ti paše kadit, potem kadi... pri meni je prišlo samo od sebe, očitno sem pri sebi določene stvari razčistila in je to rezultat tega, nikoli se nisem odvajala, ker ne maram nič na silo delat. Vidim da imamo kar podobne ideje tule gor jaz že od začetka zime sanjam o temu da bi se preselila v kako kočo v hribih, v sneg in tišino za kak teden in se šla fizično in mentalno čiščenje, ma na žalost do sedaj ni bilo še priložnosti (predvsem pomanjkanje financ :xx!: in tudi časa...) Bi blo pa lepo bit skozi cel dan v stiku z naravo Ja sej smo pri Vodnarjih a ne. Za tole avanturco ki sm si jo jst zamislila ne potrebuješ nič denarja, samo dobro kondicijo in voljo. Pa strahu ne smeš imet. Sej pred majem tko ne bom šla, do takrat bom pa kondicijo nabirala. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 morgen... sneg.... x:)x alef... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 morgen... sneg.... x:)x alef... x:Dx zlomk....tralala :vragec: Da bi te s plundro pošprical VSAK avto ki pelje mimo tebe... Luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 :vragec: Da bi te s plundro pošprical VSAK avto ki pelje mimo tebe... Luftarji... sej vem kaj so tvoje skrite zheljene z lopato....Z ZAJEMALKO bi ti rad kidal.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 sej vem kaj so tvoje skrite zheljene z lopato....Z ZAJEMALKO bi ti rad kidal.... x:Dx zlomk.....tralala Ja, ampak ne sneg... x:px http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_022.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_049.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Dan dober Tale "kidanje" s smeškoti bi se pa kmal končal??????? Vsaj enkrat, da mi ni potrebno lopatati po dvorišču :wOOt: Danes je pa že malo topeje zjutraj, vsaj nad nulo je. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Daaan! Še en čudovit sončen dan bil danes... prav toplo se mi zdi proti prejšnjim dnevom. Še en dan brez cigareta. Zanimivo da je prišel danes moj "šefe" k meni, pa me žica za cigaret (ponavadi sploh ne kadi, ne vem kaj ga fleša)... ko pa je videl da sem jaz brez, je prišlo še njemu proti. Sej ne rabi... malček se poglobit vase in poiskat vzrok zakaj si zakrivaš to kar nočeš videt, namesto da s spoprimeš s tem... Sej ne rečem, najbrž me bo še prijelo da bi prižgala, samo če bom takrat ostala trdno pri svoji odločitvi, potem sem zmagala. Glavo imam pa danes ful čudno, mi zvoni v ušesih že od jutra. Pa nimam nič zamašen nos al pa kaj... ma ja, bo že minilo... Lep pozdravček Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 dan dober Ale: Sonček :onfire: Pri nas je bil samo proti večeru, se pravi ko je že skoraj zašlo.Toplo je sicer bilo, samo brez sončka.Še malo, pa bodo zvončki in žafrani zacveteli. No ja. Za nedeljo nekaj spet trobezljajo o snegu :?: :?: Za cigaretke, pa svaka ti čast.Kar nadaljuj. :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 dan dober Ale: Sonček :onfire: Pri nas je bil samo proti večeru, se pravi ko je že skoraj zašlo.Toplo je sicer bilo, samo brez sončka.Še malo, pa bodo zvončki in žafrani zacveteli. No ja. Za nedeljo nekaj spet trobezljajo o snegu :?: :?: Za cigaretke, pa svaka ti čast.Kar nadaljuj. :palec: Daaan! Danes spet sonček... samo malo pihlja... Hvala. Včeraj me je že nekaj prijemalo da bi šla ven prižgat, samo ko sem pomislila na okus cigareta, me je kar minilo. :xx!: Zgleda da mi bo res uspelo. Še vedno mi zvoni v ušesih... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Dan dober Nisem se naspala Sveže je zunaj, nisem prave volje.................. Tudi dan kot je ta, bo minil x:px Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Dan dober Včerajšnji dan je minil, čeprav je bila kriza navsezgodaj zjutraj. xrosex Danes pa spet čudeži narave ali drugače povedano sneg. Lepo ga je gledati, če lepše nekidati xyesx še najbolj pa se ne voziti naokoli v takih razmerah. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.