ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 moram še navijat , ful vesel, ker gre, bo mami kej poročala itak za to se pa splača navijat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 jao kolk sem se presmejala ce se radi premikate s hitrostjo pet metrov na uro, pa ce ste radi pohojeni... ful dobr! evo, taksni oglasi bi mogl bit povecini... sam verjetn neb heca razumel folk... Pa kaj... Glavno da je hec... Če ga pa kdo ne razume...bog mu pomagaj... he he, pa kaj se dogaja vodnarjem Meni nič dogaja... Sem zaradi tistega k*** nohta žrl antibiotike štiri dni... :xx!: :xx!: Moj organizem ni vajen take svinjarije, pa je nekje ven udarlo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 moram še navijat , ful vesel, ker gre, bo mami kej poročala itak za to se pa splača navijat vidva sam navijajta mene pa vse bolj zvija Pa kaj... Glavno da je hec... Če ga pa kdo ne razume...bog mu pomagaj... Meni nič dogaja... Sem zaradi tistega k*** nohta žrl antibiotike štiri dni... :xx!: :xx!: Moj organizem ni vajen take svinjarije, pa je nekje ven udarlo... sem mislila da si bruhal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 sem mislila da si bruhal :xx!: Bilo je svašta... Jutri bom kot nov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kaj pa zdej... se kr uletavajo kamor niso zazelene... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kaj pa zdej... se kr uletavajo kamor niso zazelene... Saj smo mi zaželeni... Zato pa uletavajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Dobro jutro luftarji Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jutro.........jz nisem luftar...že fest delam ni lepo da vse "obdelaš" levčkov pa nič ne prideš pozdravt a se bojiš zveri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jutro.........jz nisem luftar...že fest delam ni lepo da vse "obdelaš" levčkov pa nič ne prideš pozdravt a se bojiš zveri A jaz da se bojim!? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 js sm pa luftar ....tak brez priimere Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 js sm pa luftar ....tak brez priimere Se vidi pri dvojčkih... Da ste hujši luftarji od vodnarjev.Še ujel vas bomo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 no vej man Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Tudi čudeži se dogajajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kako no vej, če s pa ta pru k njim pršla. Joj, baba. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kva pa čem doma delat.....popizdit od dohcajta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kako no vej, če s pa ta pru k njim pršla. Joj, baba. :xx!: kva pa čem doma delat.....popizdit od dohcajta Kar tako naprej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kva pa čem doma delat.....popizdit od dohcajta Sej lohk čvekaš,sam v dvojčke pejt! Porka flek!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Sej lohk čvekaš,sam v dvojčke pejt! Porka flek!!!! ja pa se sama s sabo menim al ka.....iscer je res da sama seb tabolš družba in kot sm že povedla mam rada inteligentne sogovornike, sam včasih paše spremembe tud.....čprov na slabš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sam včasih paše spremembe tud.....čprov na slabš Kam pa greš če hočeš na slabš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kam pa greš če hočeš na slabš? Med vodnarje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Jaz pa med dvojčke... Pa ne pomaga dost, sem jih že navajen... Imun... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Imun... Jst bi pa recept za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 vodnarčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Jst bi pa recept za to. Težka bo... Imun na dvojčke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Težka bo... Imun na dvojčke... Jst bi unga, za imunost na vodnarje...pa sej je ista finta...vodnar, dvojček...vsi smo zajebani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.