Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Vilinčica

Naj ti uspe popravljanej in dodajanje. xwizardx

Jaz bemtim že nad seminarskimi nalogami, ker sem skregana s tipkanjem in slovnično pravilnostjo, kaj šele diplomska????????????

Ale

:palec: :palec: :palec:

Da boš potem lahko :onfire: :onfire: :onfire:

Alef

Vstajanje zaradi navadnega dreka, je res drek. :fiju:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Alef

Vstajanje zaradi navadnega dreka, je res drek. :fiju:

xsmx :palec:

Sicer sem vstal že prej, ampak sem bil ob prvi kofe.

Sem ga ravno nalil v šalco ko je oni priropotal s cisterno na dvorišče... :vragec: xrolleyesx x:o)x

Saj sem potem še enega skuhal, ampak to ni bilo tisto ta pravo... :vio:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest VilaSonca
Jaz bemtim že nad seminarskimi nalogami, ker sem skregana s tipkanjem in slovnično pravilnostjo, kaj šele diplomska????????????

jaz tudi oddala popravljeno seminarsko (glavno letos) in upam, da bo sprejeta. ne sme pa biti nobene slovnične napake, vse mora biti pravilno citirano, v arialu, blabla ... samo prof. še vedno misli, da je ariEL in ne ariAl .. no ja. danes je eno punco, ki naj bi imela predstavitev seminarske, nadrla. :O:

tako da sem šla za vsako besedo gledat v slovar, kakšen člen ima, ponovila sem sklanjatve sam., prid., členov, vezave členov s predlogi ... OK ... x:Dx hitro izpuhti ta slovnica, če ne delaš redno. :inocent:

Pridni, pridni! :palec:

Moja diplomska je pa trenutno na čakanju :(

Mentorca mi je sicer že prejšnji teden vrnila popravljeni del. Pravi, da je zadovoljna in da sem v redu naredila. TENKS GAD!!!! Ogromna skala se mi je odvalila!!

Se pa sedaj nekako ne morem spravit, da bi pošlihtala napake, malenkostne popravke ...

Zadne cajte mi gre samo plezarija po glavi :o|o:

Če pa že ne plezam, me pa vse boli in nič ne morem.

Al pa delam.

Ma ... sej bo!

Itak imam rok, kdaj naj mentorici prinesem drugi del diplome. In do takrat moram scincat.

In potem bo treba naredit še tretji, upam da zadnji del.

Tako da bo še kar trajalo...

Fajn se mejte! x;)x

Se grem probat brcnit čimbliže diplomi!

... Say what you mean

And mean what you say ...

Guest VilaSonca

xDDx

popravki so še najmanj ... me prsti srbijo, ko to pišeš oz. jaz berem ... no, če maš slovnične in pravopisne napakice ... x:Dx

pa pojdi malo plezat, da sprostiš energijo, pol pa popravljat, pa plezat, pa popravljat ... čeprav pol tudi za prilagoditve v druga stanja rabiš nekaj časa ... bo že. :vio:

good luck, veliko volje in idej! xwizardx

o, študijska tema x:)x

še jaz, še jaz x:px

v zadnjem mesecu uspela nardit en ustni izpit (muka od muke zame), enga pisnega dobim rezultate ta teden, bi moralo bit, danes pa oddelala še govorno vajo pri španščini :)

sem vlekla s sabo na faks ta najbolj ogromno torbo, so me vsi čudno gledali x:o)x pol pa začela prezentacijo s powerpointom Elvisa, Marlona Branda, Brada in Angeline, Toma in Katie, Sylvestra, Švarcija, Keanuja, Dr. Housa... na motorjih.. in nadaljevala z predstavitvijo vse opreme, ki jo nataknem nase, ko se spravim na motor :) in zaključla s fotkami s potovanj :) kar fajn izpadlo :palec:

prakso v šoli bo treba še stlačit nekam v marec :inocent:

pol pa mal pavze, kar se faksa tiče, grem vadit španščino med indijance x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dan dober

Kar super pridni ste z učenjem, predstavitvami, pisanjem, plezanjem, ................. xyesx xyesx xyesx xyesx

Še malo tukaj posrfam, pol pa spet tista moja ljubica -nemščina. xppx

Jo obožujem, samo ne še sedaj.

Ko bo za menoj zadnji izpit in to narejen. xwizardx

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Nekateri so pridni, vidim... :palec:

Danes bolj miren začetek dneva... x:px :palec:

Vreme pa... xrolleyesx :o|o:

Nekje se kaže jasno nebo, pa še vseeno snežinke naletavajo... :vio:

Bomo vidli kaj bo iz tega, naj bi bilo jasno, pravijo vremenarji... x?x

Dan bo pa pač tak kakršnega si bomo naredili... xwizardx

Pa še malo reklame - poglejte v temo Piknik... x8Dx x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Spet lep sončen dan x8Dx jaz pa notri xrolleyesx komaj čakam da bo dovolj toplo da se bom lahko s sobnega kolesa preselila na tistega pravega x:Dx

Samo da vas pozdravim... nekaj se premika, končno... če bo vse po načrtih gremo drugi teden na Obalo... delat.

Super x:)x :palec:

Naj ti uspe popravljanej in dodajanje.

Hvala xsrcx ma saj kar gre veš - kot vsaka stvar v življenju s katero sem odlašala, je tudi ta postala lažja tisti trenutek, ko sem se je lotila x;)x

Sicer sem vstal že prej, ampak sem bil ob prvi kofe.

:wOOt: Uuuu tole pa pri meni ne bi dobro šlo skozi - tuš in kava oz. čaj sta obvezni del jutranjega repertoarja, ki prežene sitnost in nerganje zaradi premalo spanja :P (tega mi je skoraj vedno premalo :inocent: )

jaz tudi oddala popravljeno seminarsko (glavno letos) in upam, da bo sprejeta.

xcrossfingx da bo vse OK xDDx

hitro izpuhti ta slovnica, če ne delaš redno.

Tole pa drži x:Ix včasih sem obvladala pisanje, zdaj pa vedno bolj pogosto vzamem v roke pravopis da preverim če je tisto, kar želim napisati pravilno xscratchx predvsem pešam pri kakih besedah (recimo kadar koli) za katere nikoli nisem povsem prepričana ali je prav da se piše skupaj, ali narazen, ali je pravilno oboje. In ker mi ne da miru, grem preverjat. Pa seveda potem že zelo kmalu spet pozabim :rolleyes:

Moja diplomska je pa trenutno na čakanju

Mentorca mi je sicer že prejšnji teden vrnila popravljeni del. Pravi, da je zadovoljna in da sem v redu naredila.

Super :palec: saj bo kmalu zaključeno! Poznam pa to, da je vse drugo bolj zanimivo kot sedenje za računalnikom in buljenje v knjige in ekran x8Dx zunaj pa je takooo lep sonček, ki vabi na potepe w:Iw

v zadnjem mesecu uspela nardit en ustni izpit (muka od muke zame), enga pisnega dobim rezultate ta teden, bi moralo bit, danes pa oddelala še govorno vajo pri španščini :)

sem vlekla s sabo na faks ta najbolj ogromno torbo, so me vsi čudno gledali x:o)x pol pa začela prezentacijo s powerpointom Elvisa, Marlona Branda, Brada in Angeline, Toma in Katie, Sylvestra, Švarcija, Keanuja, Dr. Housa... na motorjih.. in nadaljevala z predstavitvijo vse opreme, ki jo nataknem nase, ko se spravim na motor :) in zaključla s fotkami s potovanj

Bravo tudi zate xDDx in super ideja za govorno vajo x:Dx verjamem da so malo čukasto gledali če si imela s sabo vso opremo xokkx

Si bila slučajno v petek v Litiji na predstavitvi knjige? Se mi je zdelo da je bila ena punca čisto tebi podobna - kolikor se spomnim tvojih fotk od tu :irs:

Še malo tukaj posrfam, pol pa spet tista moja ljubica -nemščina.

Mitra xwizardx za nemščino - da bo lažje šla v glavo in uho

Nekje se kaže jasno nebo, pa še vseeno snežinke naletavajo...

:eek: Res? Pri nas pa je tako lep sonček xnckrivx

Bodite fajn družba :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Dober dan x:)x Sem že skoraj pozabil kako je tukaj :inocent: , pestro, pestro vidim x:px

Zamudil vse, ampak seveda Alef xcheersx, pa vnukcu seveda tudi :fool:, Mitra :party:,

Vilinči xcakex No, tut Zlomk je zaslužil kakšno pivo xcheersx, čeprav zdej že kupuje karto

za Zahodno Kanado, ker mu postaja tukaj pretoplo xnckrivx

Sama pridnost tukaj w:Iw, mogoče se zaradi tega sploh zraven več ne upam :inocent:, tako

da dons mal lenobnost tukaj raztresam, neki se mi ne dela ravno, sam sem v pisarni, pa mi

nč službeno ne deluje vse skupaj, pa še vpliv šolskih počitnic se pozna x;)x

Zimo bomo počas prebrodli, s soncem je vsaj v Lj zelo šparali, smo pa pridni lovili sončne žarke in kondicijo zraven na zimskih pohodih na Komno in naprej, 6 takih dni je že bilo x:px, tukaj je še par bratovih slik, pod Spartac Komna, na eni sem od daleč tudi jst :inocent: V petek in soboto sva si pa privoščila dvodevno, v petek popoldne na Komno, pol pa prespat, pa zjutraj naprej, zakon, končno sva uspela priti do Bogatinskega sedla, počutila sva se kot v Andih, tisti pred nama so zginili naprej, nikjer žive duše, daš ruzak na tla, pa se usedeš na njega in nastaviš soncu, sicer se je celo dopoldne komaj kazalo, ampak okoli poldneva je pa zasvetilo, da sem še nekaj barve dobil :inocent: Drugače pa od 3 in pol do 4 metre snega, samo zelo spreminjajoča podlaga, nekje trdo, da se komaj pozna odtis derez, nekje se ravno malo vdre, več je blo pa udiranja do kolena, to pa pobira energijo :switz:, tako da sva opustila misel na Krnska jezera, že samo do Bogatinskega sedla sva rabila skoraj dve uri in pol, poleti prideš pod uro in pol, tako za primerjavo x;)x

V službi še naprej tako zmedeno vzdušje w:Iw, nekak se mu probam izogibat x;)x

Diploma pa še vedno stoji pri miru in čaka ta pravo energijo :inocent:

Za vse ta pridne pa seveda xwizardx :hepko: :hepko:, skačem še vedno x:Dx, letos sem imel celo dvomesečno tekaško pavzo, sem imel prvič, po samo 6 km čist zategnjene mišice, sem pol naslednji dan čist počas šel še 3 km, pol sem šel pa še trikrat x;)x, ni še čist ta prav ritem x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Vilinčica, bila ja xyesx x:)x zakaj me pa nisi prišla pocukat? :inocent: (sicer bi verjetn mal čudn gledala, preden bi pogruntala kam te dat x:o)x x;)x )

včeraj bila v maškarah, sej blo konc koncev čist fino.. 7 zajčic in 2 korenčka.. še moj dragi se je spravil zraven :) sam čist nisem jaz za tole.. pitje in tuljenje čez glasno muzko :o|o:

komaj živim danes pa še račune moram pisat zraven..

loesje

Spet nazaj -

Peru xsrcx

Fooooovvvvšššš!!!

Totalno!!

Uživaj maksimalno pa fotkaj, da bomo še mi imeli kaj od tega x;)x

...pismu, komaj čakam, da bo več cajta za okrog hodit pa vikendi fraj... No,sej zej so tudi, če si jih vzamemem, samo potem pač študij trpi :xx!:

Dober dan x:)x Sem že skoraj pozabil kako je tukaj :inocent: , pestro, pestro vidim x:px

...

Zimo bomo počas prebrodli, s soncem je vsaj v Lj zelo šparali, smo pa pridni lovili sončne žarke in kondicijo zraven na zimskih pohodih na Komno in naprej, 6 takih dni je že bilo x:px, tukaj je še par bratovih slik, pod Spartac Komna, na eni sem od daleč tudi jst :inocent: V petek in soboto sva si pa privoščila dvodevno, v petek popoldne na Komno, pol pa prespat, pa zjutraj naprej, zakon, končno sva uspela priti do Bogatinskega sedla, počutila sva se kot v Andih, tisti pred nama so zginili naprej, nikjer žive duše, daš ruzak na tla, pa se usedeš na njega in nastaviš soncu, sicer se je celo dopoldne komaj kazalo, ampak okoli poldneva je pa zasvetilo, da sem še nekaj barve dobil :inocent: Drugače pa od 3 in pol do 4 metre snega, samo zelo spreminjajoča podlaga, nekje trdo, da se komaj pozna odtis derez, nekje se ravno malo vdre, več je blo pa udiranja do kolena, to pa pobira energijo :switz:, tako da sva opustila misel na Krnska jezera, že samo do Bogatinskega sedla sva rabila skoraj dve uri in pol, poleti prideš pod uro in pol, tako za primerjavo x;)x

V službi še naprej tako zmedeno vzdušje w:Iw, nekak se mu probam izogibat x;)x

Diploma pa še vedno stoji pri miru in čaka ta pravo energijo :inocent:

Za vse ta pridne pa seveda xwizardx :hepko: :hepko:, skačem še vedno x:Dx, letos sem imel celo dvomesečno tekaško pavzo, sem imel prvič, po samo 6 km čist zategnjene mišice, sem pol naslednji dan čist počas šel še 3 km, pol sem šel pa še trikrat x;)x, ni še čist ta prav ritem x:)x

Ohoj! xDDx

Tudi tebi fovš za vse hribe!! x;)x

Jaz nisem šla nikamor konkretno to zimo, razen enkrat na Ratitovec.

Še laufam ne več, ker nisem več v Rožni. Doma je bilo vedno nekaj, al pomrznjeno/premraz/brez taprave zagnanosti ... al pa diploma.

...

danes pri plezanju nekako staknila še na mezincu žulj :o|o:

Jutri, pojutrišnjme šiht od jutra do večera :o|o:

Potem spet plezarija

...

danes pa taaaak lep sonček, jaz pa napake v diplomi iščem xcivx :icon17:

... Say what you mean

Dan dober

Janif

Pozdravljen. Se zalagaš na ful..........

Priden.

Aliana

Uživaj na potovanju

Vsi ostali uživajte po svoje, naj vam ne bo dolgcajt

Čavči x;)x

Komaj poldan, jaz pa že crk na šihtu.

Danes bo do večera tole trajalo, jutri nekoliko manj.

...

pozabila, da sem naslednji teden zmenjena, da bom nek material za diplomo pregledala :o|o:

Pa bo šla plezarija/hribi po gobe, ker bom mogla rit na zicu pred compjutrom met prilepljeno :(

ehhhh, mam jst ene probleme x;)x

...sonček se kaže...

...najraje bi imela dež nazaj, da potem ne cvilim, kaj vse zamujam :inocent:

Uživajte!! :flowerface:

... Say what you mean

Dan dober

Smrad sosedove silaže, ali vonj pomladi? x:px

Za katero stvar naj se odločim? :cry:

Težka bo, smrad je fuj in bljak. x^x

Sonček dela svojo službo, jaz pa tudi.

Naj vam bo lep dan.

Dan dober

Za katero stvar naj se odločim? :cry:

Težka bo, smrad je fuj in bljak. x^x

Sonček dela svojo službo, jaz pa tudi.

Naj vam bo lep dan.

:o|o: x:Dx

Jaz k sreči voham samo sosedov svinjak, pa še to samo kadar veter od njega k meni potegne... :vio:

Pa tudi to odtehta sveži zrak iz gozda... x:px :palec:

Luftarji... x:Xx xsrcx

KO sem še doma živela (predmestje LJ), se je sosed odločil piščance gojit... mislim, da bolj nagravžnega smradu od tega ne poznam... se ti zaleze v nos, da se ga nikakor ne moreš znebit...

ni se še treba poslavljat od mene, še ne grem nikamor x;)x bom se potrudla pisat dnevnik na roko in pol prepisat enkrat (hmm,, lahko se tud kdo javi, ker kolikor se poznam, bom odlašala v nedogled) in fotkat fajn, da pol en blogec spet naredim...

sam najprej še en mesec in pol faksiranja in dela...

loesje

Spet nazaj -

Petek je in sonček ter še cel vikend pred nami xsmx

:wOOt: Janif ja ne morem verjet x;)x lepo da si se končno malo spet javil! Hvala za torto in lepo je bilo spet prebrat kaj počneš x:)x :palec:

Vilinčica, bila ja xyesx x:)x zakaj me pa nisi prišla pocukat? :inocent: (sicer bi verjetn mal čudn gledala, preden bi pogruntala kam te dat x:o)x x;)x )

Ker nisem bila ziher ali si ti xnckrivx če se spomniš une čveke x:Ix , ki je med dvema fantoma sedela za tabo - no to sem jaz x:Dx

Peru xsrcx

:2src: Uuu jaz bi tudi xDDx saj za poletje so plani - samo šiht je treba prej dobit xscratchx kar je zdaj že loterija

Jaz sem kar za vonj pomladi x^x uni smrad poskušaš odmislit (čeprav je dostikrat reees težko :xx!: ) in uživaš v pomladi xsrcx

Lep pozdrav vsem, uživajte v vikendu x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

...samo meni je še vedno najhujša perutnina na Ptuju :xx!:

Sploh, ko je nizek pritisk :xx!: :xx!:

....he, he kera smrdljiva tema na tak lep dan x:Dx

Aliana, si nam že zaupala za kok časa greš na potep?

... Say what you mean

KO sem še doma živela (predmestje LJ), se je sosed odločil piščance gojit... mislim, da bolj nagravžnega smradu od tega ne poznam... se ti zaleze v nos, da se ga nikakor ne moreš znebit...

:eek: :wOOt: :cry: :sick:

Menda je vonj najmočnejši spomin, ostane za vedno... :o|o:

Tam kjer sem jaz doma(okolica Kranja) smo tudi imeli soseda ki se je šel kurjo farmo.

Očitno je bil mnenja da je treba iz kurnikov samo jajca pobirat, ostalega kar še producirajo kure pa ne... :vio:

Sploh poleti so bile vonjave "božanske"... :xx!:

Od tega je že... x?x ...več kot 30 let pa pa mi je tisti smrad še ostal v spominu... :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...