Mitra 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Dan dober Aeval, saj bo.Enostavno reči, težje biti v tvoji koži Danes pa končno košenje tratice (upam) Je zrasla že skoraj do neba, ima da se fino fajn namučim Nato pa nemščina.Drug teden izpit, jaz pa kot po ustaljenih tirnicah, blage veze nimam Pa bo že nekako nekaj skup pasalo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Lep pozdrav Ufff kako čas vedno (pre)hitro beži ko je treba lovit kake roke se še vedno trudim z diplomo, a ker ni odvisno samo od mene ( ) je vprašanje, kako bo z junijskim rokom, tako da Aeval mogoče se ti pridružim jeseni Madona - to bo cel žur ko bo diploma za mano Vilinčica, veliko sreče pri iskanju zaposlitve...Hvala Alef prav pride vsaka pozitivna misel v zvezi s tem! Bemo delodajalce :sick: Mitra ja - je kar težko, sploh če si - tako, kot jaz trenutno - nekje vmes kar se izobrazbe tiče. Če iščem za V. stopnjo in slišijo da sem pred diplomo, mi rečejo da sem za delovno mesto prekvalificirana in imajo pomisleke kaj bo, ko bom diplomirala - kadar iščejo nekoga za daljši čas tako avtomatično odpadem Če bi se rada prijavila na delovno mesto za VII. stopnjo pa ne gre ker še nimam diplome Ne morem pa ravno zamolčat svoje izobrazbe da bi dobila šiht s V. stopnjo ker bi tako ali tako kmalu zvedeli da delam faks - če ne prej ob zagovoru diplome... Tako da iščem tako službo, kjer bodo to "vmesno stanje" nekako sprejeli Preživela prečudovit sobotni večer in nedeljo z . Komaj čakam spet vikend. lepo uživaš v pomladi Ne, oni meni ne ustrezajo... ne zdijo se mi vredni mojega zaupanja... sej veš da čas pokaže pravo sliko, če le znaš opazovat in poslušat... tko da iščem naprej... Najbolje je poslušati svojo intuicijo pri teh zadevah - ponavadi dobro začutimo kaj je dobro in kaj "čudno". Držim pesti zate da najdeš nekaj zanimivega čim prej knjig mi itak verjetno ne bodo posodili (čitalniška uporaba) še vedno ne vidim smisla čitalniške uporabe knjig! Pač še vedno nimamo vsi prenosnikov da bi z njimi hodili naokrog po knjižnicah in prepisovali iz takih knjig. Kakšna zguba časa je prepisovanje na papir in potem doma ponovno prepisovanje oz. tipkanje da se spravi v uporabno obliko Ne razumem, zakaj se ne da takih knjig vsaj skenirati da bi bilo prihranjeno izpisovanje na roke Citiranje je tako ali tako obvezno v vsakem primeru Nato pa nemščina.Drug teden izpit, jaz pa kot po ustaljenih tirnicah, blage veze nimam Pa bo že nekako nekaj skup pasalo Mitra želim ti veliko volje za učenje! Uživajte v sončku Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Zbolela Nos in sinusi štrajkajo Vilinčica, A potem bova skupaj imeli žur jeseni?? (pravkar sem si sprintala en del diplome, da pregledam vse in ga nekako v berljivo obliko spravim)Kaj glede dela se pa ne moreš zmenit, da bi te plačali (vsaj za začetek) za nižjo stopnjo, potem boš pa pač videla, kako bo? Pač poveš jim, da boš imela višjo stopnjo, ampak če je tebi (vsaj na začetku) ok, da te za nižjo plačujejo ...Ali ti sploh ni do tega ...Ker jaz vem, da bi vzela karkoli, samo da bi mi nekdo dal šiht In ja :xx!: ko pomislim, kako bom jaz povsod izvisela pri iskanju službe Za to, kar jaz furam, ni mest, kaj šele povpraševanja......in še tako malo nas je in se vsi poznamo ... Bolje, da niti ne razmišljam ...Še malo študijskega "dopusta", pa grem nazaj delat.Vsaj za par dni/teden......kera beda, da dokler lahko delaš na napotnice ti gredo povsem na roke, te prosijo, če prideš nazaj delat, čakajo ...potem, ko diplomiraš, se te pa vsi otepajo :xx!: Btw sej ne jamram x!x Ker vem, da nekaj bom že stuhtala x!x Samo vsake toliko se moram malo "izpovedat" Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Dan dober Saj se bo tudi to nehalo, da bodo samo študente prosili.Če se izkaže da si dober delavec, bo moralo slej ko prej priti do tega, da zaposlijo kvaliteto in ne kvantiteto. V današnjem dnevu pa relaksacija. Ne učenjaška, nemščina mi še kar dela preglavice. :sniky: Uživam in sproščam se (danes seveda) ob pogledu na sveže pokošeno tratico. Tako se mi fino zdi, da sem jo uspela vso spravit na nekaj milimetrov. :hepko: Mogoče se čudno sliši, samo komplet površine je za eno fuzbalsko igrišče. Slalom med jabolčki, peskovnikom.... okoli zidu........... Dela je kar za nekaj ur. Danes pa dež in spet bi zvisela, če se nebi včeraj potrudila Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Dan dober Muci mi je mrčkov Je mačka jih zapustila, pol sem se pa z enim trudila in ga hranila, pa mi ni spelo.Božec majhen shiran. Drugače pa vse v tirnicah. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 lepo uživaš v pomladi Aha. Pa se mi zdi da bo to kaj več kot samo pomladno... Najbolje je poslušati svojo intuicijo pri teh zadevah - ponavadi dobro začutimo kaj je dobro in kaj "čudno". Držim pesti zate da najdeš nekaj zanimivega čim prej Hvala, tudi tebi želim da ti uspe... Muci mi je mrčkov Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Še dve určki... ***Lepe praznike vsem... menda bo sonček danes in jutri, tko da uživajte maximalno... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Dan dober Praznično razpoložena.Malo prem cunje , jih zlagam , z metlo se jagava po stanovanju ...............Drugega se mi tako ali tako ne ljubi in to bo tudi vse kar sem danes naredila. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 menda bo sonček danes in jutri, tko da uživajte maximalno... xrosex Napovedan bil sonček za danes, ja... Pa slabo kaže, vsaj pri nas... Zjutraj je bilo še nekaj modrega neba videt, zdaj pa oblaki povsod... Morgen luftarji... Včeraj zmontiral kosilnico, zdaj pa čakam lepo vreme da pokosim... Upam da do jutri popoldne ne bo nobenega dežja, da se zemlja malo osuši... Če ne bo bolj oranje kot košnja... Lep dan vsem, s soncem ali brez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Mortos crepos totales sum!=plezanje+diploma+pomanjkanje spanja=bil je res čudovit dan! še jutri dokaj libero, potem spet Lajbah ... Še dve určki... ***Lepe praznike vsem... menda bo sonček danes in jutri, tko da uživajte maximalno... xrosexDo česa? Nič jst ne vem, pa mogoče me še firbec daje In Mitra, res škoda za ubogege mucka papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Dan dober Mucke dobim nove, samo da zrastejo. Malo veselja za male otroke , z malimi mucki. :wOOt: Lenoritis se me prijemlje Nemščina, nemščina......................A ste me že kaj siti s tole nemščino? Jaz sama sebe namreč sem. :!!: Bo kmalu bolje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Daaan! Ja Alef, pri nas je zdržalo do pozno popoldan... ma ni blo vreme za kakšne piknike al daljše sprehode.... Do česa? Nič jst ne vem, pa mogoče me še firbec daje Sej piše par postov bolj gor... spet na obisku pri meni... Zakaj gre tko hitro čas ko se imaš lepo?!! lep pozdravček vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Sej piše par postov bolj gor... spet na obisku pri meni... Zakaj gre tko hitro čas ko se imaš lepo?!! lep pozdravček vsem Ajaa!Ja, zej pa vidim, ja! Maaa ku lepo! ... nimam pojma zakaj čas tako leti, kadar ni treba ...danes kot povožena crkovinanaredila nič pametnegazvečer bo plezarijamislim, da grem le ležat na blazine in gledat grife na stopu ... ... nočem še it v Lj, vsi "moji" bodo ta teden fraj Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Dan dober Nič sončka?????????????????? x8Dx Ni ravno depresiven dan no, je pa temen (oblaki) :!: Pa gremo po ustaljenih tirnicahNemščina, nato nemščina , nato nem.............A jo že znate napamet?Ne še. OK Nemščina, nemščina :cry: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Dan dober Nikogar ni.Nos imam do podna, užaljena, nihče se noče zgovarjat..............Hecam se.Nemščino sem naredila.Tra la la la Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Dan dober Nikogar ni.Nos imam do podna, užaljena, nihče se noče zgovarjat..............Hecam se.Nemščino sem naredila.Tra la la la Pazi da ga ne pohodiš... Čestitam za nemščino... :palec: Alefa zgleda daje penzionistično pomanjkanje časa... Bolj pravilno - nič se mi ne da... Vreme pa tudi tako da se ne da nič počet zunaj... :xx!: Kako bo s košnjo nimam pojma, en del vrta bo že nekako, za drugi del kjer je višja trava bo pa treba soseda nažicat da jo potolče z BCS-ko... Namesto ptičev okoli bajte žabe in močeradi.Pa sosedu je antibiotika zmanjkalo, in to ravno zdaj ko prihaja prašičja gripa... Treba se bo drugače znajti... Lep dan vsem... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Nemščino sem naredila.Tra la la laČestitam. Če ne pa... meni se tudi nič ne da... bo kar lenoritis danes... do jutri... ko pride spet k meni... Uživajte... jst sm naročila sončka za vikend, pa upam da bo kaj ubogalo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Ne morem verjet! SONCE!!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Ne morem verjet! SONCE!!!! Te bom še za čaravnico proglasila. Kako bo s košnjo nimam pojma, en del vrta bo že nekako, za drugi del kjer je višja trava bo pa treba soseda nažicat da jo potolče z BCS-ko... Namesto ptičev okoli bajte žabe in močeradi.Pa sosedu je antibiotika zmanjkalo, in to ravno zdaj ko prihaja prašičja gripa... Treba se bo drugače znajti... Tratica ja. Bo že nekako šla v poden, ni blema. Močerade in žabe obdrži , so mi zelo neluštne živalce žav Antibiotik se pa ne sme poslati po pošti???????????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Te bom še za čarovnico proglasila. To sm itak že. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 Samo en hiter civ še k vam Pičim! Na lepše.K morju.Plezat.3 dni. ...sicer me moj prehlad ni še povsem zapustil :xx!: pa še nekaj malega sem nazaj pridelala, saj sem vikend preplezala ... Bo že. Uživajte max,se beremo po praznikih! čaaaawwww Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Dan dober Preživela včerajšnji većer Doma spacala kres , nabavila roštiljado , Pokosila tratico (skoraj misija nemogoče, ..............Prav lušno je bilo. Edina težava, ker je bil letos prvič rošti zadeva , sem se preveč napapcala. Temo primerno je zgodnje vstajanje, čeprav bi lahko še spala Danes sem mislila malo v hribe it, pa se mi prvič ne ljubi, potem še en dober izgovor da piha preveč,............... Nič ne bo narobe če se učim in knjigo preberem Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Doma spacala kres , nabavila roštiljado , Pokosila tratico (skoraj misija nemogoče, Bog ti požegnaj... Pri meni trava danes na vrsti, k*** gleda praznik, edini dan ko bo zgleda dovolj suho za košnjo... Za roštilj pa še ni vreme, vsaj za moj okus ne... Lepe praznike, luftarji...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_052.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 Dan dober Nedelja, gospodov dan , za nekatere. Pri nas pa že pojejo traktorji okoli hiše.Koruza je za vsadit Še dobro da smo iz vasi in okoli nezateženi sosedje (beri smo vsi na istem) in nihče ne teži ko traktor ropota Ko se bo kosilo popapcalo xyesx , pa še krobpir usut (malo zemlje se že doda na vrste, da ima več vlage) Pa Enja je bila včeraj z možem pri meni. xrosex Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 Morgen luftarji... Včeraj pa predvčerajšnjim padla trava, vseh 20 arov... http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif :switz: Danes muskelfiber... :xx!: Zgleda malo... ...čudno, je bila že kar visoka za kosilnico, bo treba čez kakšen teden mal popravit... Lep dan vsem... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.