Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dobro jutro lenobe... x:Dx

Penzionistično navdušeni alef že dobri dve uri pokonci... :eek:

Danes se grem še malo v vrt naslanjat na vile za štihanje... x:Dx

Komaj čakam... :o|o: xrolleyesx :vio: x8Dx (da ne bi to slučajno vzeli resno... :vragec: x;)x )

Uživajte...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_054.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Vavvvvvvvvvvvv

Kako luštna oblekca

xyesx xyesx xyesx

Super, ko negdo res zna narediti nekaj posbnega xrosex xrosex

Alef

Da ne boš podoben meni in polomil ročaj od vil :mex:

Pol si res malo frej, ker štil moraš še kupit, montirat..... :mad2: kakšno mastno besedo zraven..... xsmokex

Ampak je za en dan mogoče bolje takole xcheersx

Iemjte lep dan xokx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dober dan xsrcx

Petek je, jutri pa na svoje xsmx bo veliko dela, ma bo opravljeno z največjim veseljem x:Dx

Alef penzionistično delaven - preštihal okrog 10m^2 vrta... x^x

Pri meni gre to po obrokih... :inocent: x:Dx

x:)x Malo po malo. Saj je bolje tako da se človek ne naveliča x;)x

Pa da se malo pobaham

x:)x :palec: Upravičeno ponosni ata! xyesx

Zdaj je pa pestro sterilno x:Dx :vragec: . Vceraj sem imela kirursko masko na rilcku, pa lateks rokavice, ko sem imela 10 ucencev zvecer. Oni so si morali roke obvezno z gelom ocistiti... Je izgledalo kot da sem v bolnici in da jih bom pregledala :o|o: . Pa se tista maska je zelooooooo vroca cez cas. No zunaj smo nehali povecini nosit maske, ce uporabljas pa metro ali pa mikrobusek se pa se vedno gremo zdravnike...

:eek: Tole je pa verjetno kar nadležno - da moraš nenehno razmišljati, ali si se dovolj "zavaroval" pred virusi brrrr :OO:

Danes bla spet na morju, tudi plavala sem spet. x^x Voda sicer malček hladnejša kot zadnjič, ampak se je dalo. Sonce je pa fajn žgalo, mam spet malo barvice... še malo pa bom porjavela. x:)x

:wOOt: x:Dx Ale se spet gre pingvinčka :frog: Verjamem pa, da je prijetno se greti na sončku - komaj čakam da bo kaj časa da se malo uležem v travo in uživam - kot martinčki... :2src: xangx

Evo jo x:)x

Lepa! :2src: Čisto moje barve xrainbowx

Lep petek želim vsem skupaj in prijeten vikend! :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Samo xcrossfingx da ne bo dež!!!!! :detelca:

Ja to tudi jst čaram da bi jutri zdržalo brez dežja. xcrossfingx

:wOOt: x:Dx Ale se spet gre pingvinčka :frog: Verjamem pa, da je prijetno se greti na sončku - komaj čakam da bo kaj časa da se malo uležem v travo in uživam - kot martinčki... :2src: xangx

x:Dx x:Dx Sm bla bolj kot medo. Me je frendica fotkala pa sm zganjala neumnosti po vodi. En tipček je kr malo prestrašeno gledal kaj se dogaja ko je voda škropila na vse strani. x:Dx

Še tri urce... pa pride xsrcx . Komaj čakam! :hepko:

Prijeten vikend vsem, čimveč lepega... xrosex

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Vidim da je Janif na obisku... x:px

Tko da.... Janif... en leeep pozdravček (če prideš kaj sm pokukat). x:Xx xsrcx

Lep vikend... x:)x

Šibam še skuhat in posesat in pobrisat po tleh, pa posteljo pospravit, potem pa bo že ura ko pride xsrcx .

papa xDDx

x:)x Ja res je mojstrica. Sva z alefom ornk ponosna.

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

x:)x Ja res je mojstrica. Sva z alefom ornk ponosna.

In prav je tako. :palec: :palec: :palec:

Mi pa ponosni z vama x:Dx :palec:

Juhej x:px, petek je in spet mi je ratalo prit na luno x:Dx Dons me je nekaj prijel lenoritis, no že včeraj

so bli neki znaki :inocent:, sam glede to, da sem delal v soboto na praznik dela x:o)x, pa da sem do srede

naredil tri ure plusa na običajne ure, se mi to ne zdi nč čudnega x;)x V ponedeljek sem si pa vzel frej :hepko:,

mal podaljšan vikend x:)x

Od zadnjega javljanja, pišem kot poročevalec x:Dx, sem bil še enkrat na Komni, oz. še naprej do vznožja

Bogatinskega sedla, na velikonočni ponedeljek je blo to, ni blo več zimskega občutka, čeprav je blo gor

še 2,5 m snega, toplo je blo, skor za kratke rokave, pa od spodaj sva šla pa kar nekaj časa po kopnem,

samo kakšni ostanki snega kje, pol pa kr naenkrat, prideš iz ovinka in konec kopnega x;)x Na 1. maj pa

na Veliko planino iz Stahovice, ta je pa kr strma, bolj kot sem pričakoval :inocent:, mimo Sv. Primoža

in Pasjih pečih xnckrivx, ta je bla pa že čist kopna, gor smo pol na Veliki planini mal po snežnih ostankih

obujali spomine x:Dx Drugač pa je Velika bolj turistična zadeva, to ni ravno planinska postojanka, večina

od tistih, ki smo jih tam srečali ne bi niti pomislila, da bi šla po naši poti xnckrivx

Na sever bom šel spet malo x:px, upam, da bo lepo vreme in da ne bo preveč pihalo x;)x, kako so že

napovedal konferenco, Stockholm v zgodnjem poletju, če bo vsaj tako kot pri nas zgodnja pomlad, I

will be happy x:px, moram mal angleščino trenirat, sorry, ..., I beg your pardon, kakšni Finci ali pa Danci

imajo tko specialno angleščino xnckrivx Švedščina nam pa še zmeraj deluje, kot bi se sproti zmišljevali

besede, za jest majo pa prav specialno ata, sam ta prvi a je s pikcami x;)x

Vidim, da je Alef že zaplul v penzionistične vode :palec:, en majčken sem fovš xnckrivx, uživaj, pri

nas sta šla dva, sploh ta prvi, ki ima cel rastlinjak in rad hodi, se je takoj navadil x;)x Pa seveda hčerka

vidim, da je cela mojstrica :palec:

Vilinči, veliko uživanja v novem domu :hepko: :hepko:

Ostali pa pridni bodite, Aev vidim, da je že cel plezalni mojster, tam neke 6-ke pišejo x;)x, v glavnem

uživajte :flower:

Jutr pa tek trojk, ne morem verjet ni preveč smeškotov :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Vidim da je Janif na obisku... x:px

Tko da.... Janif... en leeep pozdravček (če prideš kaj sm pokukat). x:Xx xsrcx

Lep vikend... x:)x

Šibam še skuhat in posesat in pobrisat po tleh, pa posteljo pospravit, potem pa bo že ura ko pride xsrcx .

papa xDDx

Pozdravček nazaj x:Xx

Mal so me motil vmes, drugač bi že prej kaj nastalo :inocent:

Pridna :palec:, no da se še jst malo pohvalim x:Dx, ti boš že vedla zakaj, med prazniki, ko sem bil frej,

sem uspel, prvič letos zalaufati sesalec x;)x, pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelo

vse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojno

delujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, da

pomivalno korito ni prazno :inocent: , pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov x:Dx

Jutrcek :2src: ,

se pa dogaja tule na veliko x:px :palec: .

Ale vse zatreskana xsrcx :2src: , uzivaj se naprej v vsem kar pocnes!

Alef in Robida, vprasam za recept, ko bom razmisljala o kaksnem podmladku x;)x .

Candle, das podobno oceno obema :vragec: x:Dx , kaj pa ces.

Janif vse najboljse x:Xx , sem prebrala, da si ze pohrustal 2 rezini tortic, lahko se en krog naredis x;)x .

Vilincica, cestitam in uzivaj v urejanju svojega domka x8Dx :palec: .

Jaz pa imela vceraj en fajn dan. Imela Nemscino z mojim ucenckom. Je bil sokiran, da smo mu odpovedali poucevanje in to v recesiji. Revez ni vedel, kako naj si uredi svoj tecaj, bi moral spet iskat jezikovne sole, pa najti eno, ki bi bila pripravljena posilat prfoksa v pisarno in to ob doloceni uri. Se mu je nasmeh narisal, ko sem rekla, da lahko midva nadaljujeva, samo izven nase sole. Potem sem se pa se z bodoco sodelavko in najboljso prijateljico slisala in se dogovorila, da se vidiva prihodnji petek in se dogovoriva, kako bova delavnice ponudili. Ko pridem iz SLO, zamenjam solo za human urnik in za otroke x:px :palec: . Rekla je, da se bo porocila prihodnje leto marca, tako da imamo kot kaze 3 poroke po vrsti, najboljsa prijateljica, tolk da vidim kako to gre, za nama pa se najboljsi prijatelj tule xsrcx .

Zjutraj ko sem sla v pisarno, so mariachiji igrali enemu paru :2src: , sem si mislila, da je rojstni dan, pa so pojasnili, da ni nujno, da je mogoce kaksen odnos tik pred razpadom, pa se je on angaziral. Kakorkoli, lusno jih je bilo slisat in videt v njihovih opravah.

Fajn dan vsem po vrsti xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janif vse najboljse x:Xx , sem prebrala, da si ze pohrustal 2 rezini tortic, lahko se en krog naredis x;)x .

Fajn dan vsem po vrsti xsrcx

Hvala x:Xx, bo jutr kr krog, 12 kilometrski x;)x in to z dvema puncama, ki bolj laufata kot jst, sem bom

kr privezal zadaj x:Dx

Uživaj tudi ti x:px

Koncno tudi pri nas konec delavnika x:px , sicer pa moram rect, da mi je bil dan kar vsec :2src: , par lusnih zadev se je zgodilo. Koncno sem prisla do enega sestanka na Min. za turizem, da upam da kaksne uporabne ljudi tam spoznam, da bi se kaj boljs sodelovali, pa en moj osebni projekt zacela koncno ustvarjat x:px .

Zdajle pa jest, pod tus in Queretaro.

Fajn vikend vsem penzionistom, plavalcem, studentom, plezalcem x;)x in slavljencem

Fajn vikend vsem penzionistom, plavalcem, studentom, plezalcem x;)x in slavljencem

Tudi vama.

Pridi že končno v Slo......... da se srečamo in te obranimo zastrašujoče g...............e

:palec xDDx :

Dan dber

En hiter pofočk.

Mi malo zmankuje časa za vse skupaj.

Javim kasneje kako je šlo

Dan dober

Evo dve stvari, zaradi katerih je bilo včeraj na tesnem s časom

http://www.shrani.si/f/J/XW/3Rgw4c5o/ara-100.jpg

Komisija na gasilskem tekmovanju

http://www.shrani.si/f/Y/f3/2RTWZwza/ara-113.jpg

Otroška revija

Pozdravček nazaj x:Xx

Mal so me motil vmes, drugač bi že prej kaj nastalo :inocent:

Pridna :palec:, no da se še jst malo pohvalim x:Dx, ti boš že vedla zakaj, med prazniki, ko sem bil frej,

sem uspel, prvič letos zalaufati sesalec x;)x, pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelo

vse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojno

delujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, da

pomivalno korito ni prazno :inocent: , pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov x:Dx

xDDx x:Dx

Vem vem zakaj. xDDx x;)x No priden če ti je končno uspelo se spravit zraven. Jst sm ratala bolj pridna odkar mam obiske čez vikend, tam proti koncu tedna se začne počasi vračat volja za kaj napravit, drugače pa še vedno ne. Ko je xsrcx pri meni mam pa sploh voljo za kaj dobrega skuhat, za drugo pa ni časa. xDDx

Me pa čaka ta teden šipe spucat pa balkon. :xx!: Oken nisem tikala od vselitve. x:Ix

Ale vse zatreskana xsrcx :2src: , uzivaj se naprej v vsem kar pocnes!

xDDx

Hvala, uživam. Trenutno najbolj vikende. x;)x

Tudi ti se imej maximalno lepo. xsrcx

Mitra, fajn slikce! :palec:

-------

Prijetno sončno nedeljo želim vsem... :flowerface:

Me pa čaka ta teden šipe spucat pa balkon. :xx!: Oken nisem tikala od vselitve. x:Ix

Prijetno sončno nedeljo želim vsem... :flowerface:

x:Dx

A se sploh še vidi skozi? :vio: :inocent:

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

A se sploh še vidi skozi? :vio: :inocent:

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

x:Dx Malček še. xDDx Niti ne gledam, odprem kar balkonska vrata, pa rolete dvignem. Sicer je pa boljše da se ne vidi preveč, še vedno nimam zaves gor pa nočem bit preveč na razstavi. x;)x So malo zajebali gradnjo ko so gradili tako blizu sosednjega bloka, da se mi včasih zdi da imam sosede pri meni. xrolleyesx Da ne govorim o zvočni izolaciji. :OO!: Samo je že grdo videt ko grem na čik na balkon pa mi pogled zaide na okenske okvire in šipe. x:o)x

Helouuuuuuuuuuuu :2src: ,

prisla s Queretara. Danes so tule praznovali materinski dan in to je zelo pomemben praznik tule. V Queretaru bilo nad 30 x:px . V soboto smo imeli family zajtrk v enem lusnem lokalcku, tak tipicen, s pan dulce (sladek kruh - muffin ene vrste), francoscko strucko z maslom, sadjem, sok iz sveze stisnjenih pomaranc, korencka ali grejpfruta, kavo in glavno jedjo x:px . Bolj kot hrana , ki je bila odlicna, je bila fajn druzba xsrcx .

Mitra gasilka :eek: , saj bo kmalu julij x;)x .

Ale, kaj si naspicila cez vikend :2src: x?x

Alef, ce si ta pravi skor penzionistek, bos pa cez kaksni dve urci ze migal x;)x

Fajn zacetek tedna vsem x:Xx

Alef, ce si ta pravi skor penzionistek, bos pa cez kaksni dve urci ze migal x;)x

To je pri meni redno - pokonci sem okrog 5. ure... :vio:

Pa nima to nobene veze s penzionizmom, tak imam bioritem... x:Dx

Migat pa začnem malo pozneje... :inocent: x:px

Danes spet na sporedu http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_016.gif :vio: :switz:

Lep dan vsem... xwizardx

Blagor tebi :palec: , jaz bi pa morala okoli 5h vstat, da vse zadeve zjutraj opravim, pa prestavljam budilko za se 15, pa se 10, pa se 5 minut, konca se pa tako,da imam vsega skupaj nic casa :o|o: . Zdajle kofetkam, da se polknca odprejo.

Zjutraj pride Boza na obisk v sluzbo, popoldan imava pa spet telovadnico v planu, zdaj ko se je svinjska gripa umirila, bom po mojem spet vso anatomijo ponovila :sori: , glih smo te zacetniske musklfibre dal skoz, bo pa spet z nule treba :o|o: .

Daaan!

Uff, vročeee!!! Že kar poletno zunaj. Sem spila eno Laško zdaj pa vse teče od mene. Jutri grem spet do morja, v Grado, malo se zmočit. x:px

Ale, kaj si naspicila cez vikend :2src: x?x

Ma kr doma sva bli, se je blo fajn crtat pa razvajat. xsrcx :2src: Že tako grejo ure tko hitro mimo... :sori:

Uživajte! :flowerface:

Blagor tebi :palec: , jaz bi pa morala okoli 5h vstat, da vse zadeve zjutraj opravim, pa prestavljam budilko za se 15, pa se 10, pa se 5 minut, konca se pa tako,da imam vsega skupaj nic casa :o|o: . Zdajle kofetkam, da se polknca odprejo.

Zjutraj pride Boza na obisk v sluzbo, popoldan imava pa spet telovadnico v planu, zdaj ko se je svinjska gripa umirila, bom po mojem spet vso anatomijo ponovila :sori: , glih smo te zacetniske musklfibre dal skoz, bo pa spet z nule treba :o|o: .

Glede vstajanja - meni je bilo to tudi problem takrat ko sem moral vstat za v službo... xrolleyesx

Tiste dni ko sem bil fraj, pa zbujen pred 5. uro ali tam nekje... :vio:

Muskelfiber... :o|o:

Mene danes matra, včeraj rinil kosilnico po vrtu - 2000 m^2... :switz:

Danes hodim kot Robocop... :vio:

Lep dan, luftarji... x:Xx xsrcx

Ale pazi, da ne bos plavalne kozice dobila, ko se tako namakas x:o)x x;)x .

Alef kotr kaze potem ni upanja za bolj na izi vstajanje v delovnem obdobju :sori: .

Nic z musklfibrom, sva sla vceraj v telovadnico, se hocem preobleci, moje kljucavnice nikjer, torej tudi mojih stvari nikjer :O: . Isto se je zgodilo s Fernandovimi stvarmi :o|o: . In so nama pojasnili, da je v enem izmed prospektom z mikro crkami pisalo, da ne smes uporabljati kljucavnice za cez noc, da samo v casu ko si tam in jasno nama tega v zivo niso povedali x^x xrolleyesx . Jaz pridem tam iz sluzbe in potem grem od tam tudi ucit in logicno, da ne vlacim superg, brisac, majic .... s seboj. Povedala sva jim, da so driske in bila zadnjic tam :vragec: . To je za tukajsnje razmere sokantno ravnanje, ker se vsi tako svinjsko bojijo zamerit, da so vljudni tudi, ce jih davis.

Zvecer sem pa spet z lateks rokavicami in masko ucila :xx!: , vroce k strela, sam kaj ces, taka so uradna pravila zdaj, dokler ne preklicejo se bom sla zdravnike tam.

Zdajle pa v Burger King, na en sestanek pa zviz v pisarno. Pa Nemscina se danes. Pestro.

Navihan dan vsem vodnarckom in fanom x:px

Dan dober

Spet med ljudmi :wOOt:

Sem bila brez internetne povezave w:Iw demet

Važno da dela.

Alef

Muskelfiber? :OoO:

Kako močno te razumem x:o)x

cca 3 ure intenzivnega rinjenja kosilnice gori doli, naokoli..... x:Dx

Imam dovolj za enotedensko telovadbo, pa čeprav je bil musklefiber :devil: samo dvakrat letos, sedaj sem ulavfana xOOx

Pujsita

Zgrešila poklic xDDx

Med dohtarje bi morala it, da sedaj nebi bilo tako neprijetno nosit oklepa čez nos in usta :madpro: :madpro:

Ale

Malo čofat xcivx v morje in nam skomine delat? xg:Dx

Me kar ima da bi šla malo pogledat slanost morja, pa bo še prehitro dopust (delavni) :2src: in morje in slanost in opečenost... :hepko: :flower:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...