alef 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Dobro jutro lenobe... Penzionistično navdušeni alef že dobri dve uri pokonci... Danes se grem še malo v vrt naslanjat na vile za štihanje... Komaj čakam... (da ne bi to slučajno vzeli resno... ) Uživajte...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_054.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Dan dober VavvvvvvvvvvvvKako luštna oblekca xyesx Super, ko negdo res zna narediti nekaj posbnega xrosex xrosex AlefDa ne boš podoben meni in polomil ročaj od vil Pol si res malo frej, ker štil moraš še kupit, montirat..... kakšno mastno besedo zraven..... Ampak je za en dan mogoče bolje takole Iemjte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Dober dan Petek je, jutri pa na svoje bo veliko dela, ma bo opravljeno z največjim veseljem Alef penzionistično delaven - preštihal okrog 10m^2 vrta... Pri meni gre to po obrokih... Malo po malo. Saj je bolje tako da se človek ne naveliča Pa da se malo pobaham Upravičeno ponosni ata! Zdaj je pa pestro sterilno . Vceraj sem imela kirursko masko na rilcku, pa lateks rokavice, ko sem imela 10 ucencev zvecer. Oni so si morali roke obvezno z gelom ocistiti... Je izgledalo kot da sem v bolnici in da jih bom pregledala . Pa se tista maska je zelooooooo vroca cez cas. No zunaj smo nehali povecini nosit maske, ce uporabljas pa metro ali pa mikrobusek se pa se vedno gremo zdravnike... Tole je pa verjetno kar nadležno - da moraš nenehno razmišljati, ali si se dovolj "zavaroval" pred virusi brrrr Danes bla spet na morju, tudi plavala sem spet. Voda sicer malček hladnejša kot zadnjič, ampak se je dalo. Sonce je pa fajn žgalo, mam spet malo barvice... še malo pa bom porjavela. Ale se spet gre pingvinčka Verjamem pa, da je prijetno se greti na sončku - komaj čakam da bo kaj časa da se malo uležem v travo in uživam - kot martinčki... Evo jo Lepa! Čisto moje barve Lep petek želim vsem skupaj in prijeten vikend! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Samo da ne bo dež!!!!! Ja to tudi jst čaram da bi jutri zdržalo brez dežja. Ale se spet gre pingvinčka Verjamem pa, da je prijetno se greti na sončku - komaj čakam da bo kaj časa da se malo uležem v travo in uživam - kot martinčki... x:Dx Sm bla bolj kot medo. Me je frendica fotkala pa sm zganjala neumnosti po vodi. En tipček je kr malo prestrašeno gledal kaj se dogaja ko je voda škropila na vse strani. Še tri urce... pa pride . Komaj čakam! Prijeten vikend vsem, čimveč lepega... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Vidim da je Janif na obisku... Tko da.... Janif... en leeep pozdravček (če prideš kaj sm pokukat). Lep vikend... Šibam še skuhat in posesat in pobrisat po tleh, pa posteljo pospravit, potem pa bo že ura ko pride . papa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Ja res je mojstrica. Sva z alefom ornk ponosna. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Ja res je mojstrica. Sva z alefom ornk ponosna.In prav je tako. Mi pa ponosni z vama Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Juhej , petek je in spet mi je ratalo prit na luno Dons me je nekaj prijel lenoritis, no že včerajso bli neki znaki , sam glede to, da sem delal v soboto na praznik dela , pa da sem do sredenaredil tri ure plusa na običajne ure, se mi to ne zdi nč čudnega V ponedeljek sem si pa vzel frej ,mal podaljšan vikend Od zadnjega javljanja, pišem kot poročevalec , sem bil še enkrat na Komni, oz. še naprej do vznožjaBogatinskega sedla, na velikonočni ponedeljek je blo to, ni blo več zimskega občutka, čeprav je blo gorše 2,5 m snega, toplo je blo, skor za kratke rokave, pa od spodaj sva šla pa kar nekaj časa po kopnem, samo kakšni ostanki snega kje, pol pa kr naenkrat, prideš iz ovinka in konec kopnega Na 1. maj pana Veliko planino iz Stahovice, ta je pa kr strma, bolj kot sem pričakoval , mimo Sv. Primožain Pasjih pečih , ta je bla pa že čist kopna, gor smo pol na Veliki planini mal po snežnih ostankihobujali spomine Drugač pa je Velika bolj turistična zadeva, to ni ravno planinska postojanka, večinaod tistih, ki smo jih tam srečali ne bi niti pomislila, da bi šla po naši poti Na sever bom šel spet malo , upam, da bo lepo vreme in da ne bo preveč pihalo , kako so ženapovedal konferenco, Stockholm v zgodnjem poletju, če bo vsaj tako kot pri nas zgodnja pomlad, Iwill be happy , moram mal angleščino trenirat, sorry, ..., I beg your pardon, kakšni Finci ali pa Danci imajo tko specialno angleščino Švedščina nam pa še zmeraj deluje, kot bi se sproti zmišljevalibesede, za jest majo pa prav specialno ata, sam ta prvi a je s pikcami Vidim, da je Alef že zaplul v penzionistične vode , en majčken sem fovš , uživaj, prinas sta šla dva, sploh ta prvi, ki ima cel rastlinjak in rad hodi, se je takoj navadil Pa seveda hčerkavidim, da je cela mojstrica Vilinči, veliko uživanja v novem domu :hepko: Ostali pa pridni bodite, Aev vidim, da je že cel plezalni mojster, tam neke 6-ke pišejo , v glavnemuživajte Jutr pa tek trojk, ne morem verjet ni preveč smeškotov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Vidim da je Janif na obisku... Tko da.... Janif... en leeep pozdravček (če prideš kaj sm pokukat). Lep vikend... Šibam še skuhat in posesat in pobrisat po tleh, pa posteljo pospravit, potem pa bo že ura ko pride . papa Pozdravček nazaj Mal so me motil vmes, drugač bi že prej kaj nastalo Pridna , no da se še jst malo pohvalim , ti boš že vedla zakaj, med prazniki, ko sem bil frej,sem uspel, prvič letos zalaufati sesalec , pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelovse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojnodelujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, dapomivalno korito ni prazno , pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Jutrcek , se pa dogaja tule na veliko . Ale vse zatreskana , uzivaj se naprej v vsem kar pocnes! Alef in Robida, vprasam za recept, ko bom razmisljala o kaksnem podmladku . Candle, das podobno oceno obema , kaj pa ces. Janif vse najboljse , sem prebrala, da si ze pohrustal 2 rezini tortic, lahko se en krog naredis . Vilincica, cestitam in uzivaj v urejanju svojega domka . Jaz pa imela vceraj en fajn dan. Imela Nemscino z mojim ucenckom. Je bil sokiran, da smo mu odpovedali poucevanje in to v recesiji. Revez ni vedel, kako naj si uredi svoj tecaj, bi moral spet iskat jezikovne sole, pa najti eno, ki bi bila pripravljena posilat prfoksa v pisarno in to ob doloceni uri. Se mu je nasmeh narisal, ko sem rekla, da lahko midva nadaljujeva, samo izven nase sole. Potem sem se pa se z bodoco sodelavko in najboljso prijateljico slisala in se dogovorila, da se vidiva prihodnji petek in se dogovoriva, kako bova delavnice ponudili. Ko pridem iz SLO, zamenjam solo za human urnik in za otroke . Rekla je, da se bo porocila prihodnje leto marca, tako da imamo kot kaze 3 poroke po vrsti, najboljsa prijateljica, tolk da vidim kako to gre, za nama pa se najboljsi prijatelj tule . Zjutraj ko sem sla v pisarno, so mariachiji igrali enemu paru , sem si mislila, da je rojstni dan, pa so pojasnili, da ni nujno, da je mogoce kaksen odnos tik pred razpadom, pa se je on angaziral. Kakorkoli, lusno jih je bilo slisat in videt v njihovih opravah. Fajn dan vsem po vrsti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Janif vse najboljse , sem prebrala, da si ze pohrustal 2 rezini tortic, lahko se en krog naredis . Fajn dan vsem po vrsti Hvala , bo jutr kr krog, 12 kilometrski in to z dvema puncama, ki bolj laufata kot jst, sem bomkr privezal zadaj Uživaj tudi ti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Koncno tudi pri nas konec delavnika , sicer pa moram rect, da mi je bil dan kar vsec , par lusnih zadev se je zgodilo. Koncno sem prisla do enega sestanka na Min. za turizem, da upam da kaksne uporabne ljudi tam spoznam, da bi se kaj boljs sodelovali, pa en moj osebni projekt zacela koncno ustvarjat . Zdajle pa jest, pod tus in Queretaro. Fajn vikend vsem penzionistom, plavalcem, studentom, plezalcem in slavljencem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Fajn vikend vsem penzionistom, plavalcem, studentom, plezalcem in slavljencemTudi vama. Pridi že končno v Slo......... da se srečamo in te obranimo zastrašujoče g...............e :palec : Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Dan dber En hiter pofočk.Mi malo zmankuje časa za vse skupaj. Javim kasneje kako je šlo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Dan dober Evo dve stvari, zaradi katerih je bilo včeraj na tesnem s časom http://www.shrani.si/f/J/XW/3Rgw4c5o/ara-100.jpg Komisija na gasilskem tekmovanju http://www.shrani.si/f/Y/f3/2RTWZwza/ara-113.jpg Otroška revija Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Pozdravček nazaj Mal so me motil vmes, drugač bi že prej kaj nastalo Pridna , no da se še jst malo pohvalim , ti boš že vedla zakaj, med prazniki, ko sem bil frej,sem uspel, prvič letos zalaufati sesalec , pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelovse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojnodelujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, dapomivalno korito ni prazno , pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov Vem vem zakaj. No priden če ti je končno uspelo se spravit zraven. Jst sm ratala bolj pridna odkar mam obiske čez vikend, tam proti koncu tedna se začne počasi vračat volja za kaj napravit, drugače pa še vedno ne. Ko je pri meni mam pa sploh voljo za kaj dobrega skuhat, za drugo pa ni časa. Me pa čaka ta teden šipe spucat pa balkon. :xx!: Oken nisem tikala od vselitve. Ale vse zatreskana , uzivaj se naprej v vsem kar pocnes! Hvala, uživam. Trenutno najbolj vikende. Tudi ti se imej maximalno lepo. ***Mitra, fajn slikce! -------Prijetno sončno nedeljo želim vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Me pa čaka ta teden šipe spucat pa balkon. :xx!: Oken nisem tikala od vselitve. Prijetno sončno nedeljo želim vsem... A se sploh še vidi skozi? Dober dan luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 A se sploh še vidi skozi? Dober dan luftarji... Malček še. Niti ne gledam, odprem kar balkonska vrata, pa rolete dvignem. Sicer je pa boljše da se ne vidi preveč, še vedno nimam zaves gor pa nočem bit preveč na razstavi. So malo zajebali gradnjo ko so gradili tako blizu sosednjega bloka, da se mi včasih zdi da imam sosede pri meni. Da ne govorim o zvočni izolaciji. :OO!: Samo je že grdo videt ko grem na čik na balkon pa mi pogled zaide na okenske okvire in šipe. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Helouuuuuuuuuuuu , prisla s Queretara. Danes so tule praznovali materinski dan in to je zelo pomemben praznik tule. V Queretaru bilo nad 30 . V soboto smo imeli family zajtrk v enem lusnem lokalcku, tak tipicen, s pan dulce (sladek kruh - muffin ene vrste), francoscko strucko z maslom, sadjem, sok iz sveze stisnjenih pomaranc, korencka ali grejpfruta, kavo in glavno jedjo . Bolj kot hrana , ki je bila odlicna, je bila fajn druzba . Mitra gasilka , saj bo kmalu julij . Ale, kaj si naspicila cez vikend Alef, ce si ta pravi skor penzionistek, bos pa cez kaksni dve urci ze migal Fajn zacetek tedna vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Alef, ce si ta pravi skor penzionistek, bos pa cez kaksni dve urci ze migal To je pri meni redno - pokonci sem okrog 5. ure... Pa nima to nobene veze s penzionizmom, tak imam bioritem... Migat pa začnem malo pozneje... Danes spet na sporedu http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_016.gif Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Blagor tebi , jaz bi pa morala okoli 5h vstat, da vse zadeve zjutraj opravim, pa prestavljam budilko za se 15, pa se 10, pa se 5 minut, konca se pa tako,da imam vsega skupaj nic casa . Zdajle kofetkam, da se polknca odprejo. Zjutraj pride Boza na obisk v sluzbo, popoldan imava pa spet telovadnico v planu, zdaj ko se je svinjska gripa umirila, bom po mojem spet vso anatomijo ponovila , glih smo te zacetniske musklfibre dal skoz, bo pa spet z nule treba . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Daaan! Uff, vročeee!!! Že kar poletno zunaj. Sem spila eno Laško zdaj pa vse teče od mene. Jutri grem spet do morja, v Grado, malo se zmočit. Ale, kaj si naspicila cez vikend Ma kr doma sva bli, se je blo fajn crtat pa razvajat. Že tako grejo ure tko hitro mimo... Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Blagor tebi , jaz bi pa morala okoli 5h vstat, da vse zadeve zjutraj opravim, pa prestavljam budilko za se 15, pa se 10, pa se 5 minut, konca se pa tako,da imam vsega skupaj nic casa . Zdajle kofetkam, da se polknca odprejo. Zjutraj pride Boza na obisk v sluzbo, popoldan imava pa spet telovadnico v planu, zdaj ko se je svinjska gripa umirila, bom po mojem spet vso anatomijo ponovila , glih smo te zacetniske musklfibre dal skoz, bo pa spet z nule treba . Glede vstajanja - meni je bilo to tudi problem takrat ko sem moral vstat za v službo... Tiste dni ko sem bil fraj, pa zbujen pred 5. uro ali tam nekje... Muskelfiber... Mene danes matra, včeraj rinil kosilnico po vrtu - 2000 m^2... Danes hodim kot Robocop... Lep dan, luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Ale pazi, da ne bos plavalne kozice dobila, ko se tako namakas . Alef kotr kaze potem ni upanja za bolj na izi vstajanje v delovnem obdobju . Nic z musklfibrom, sva sla vceraj v telovadnico, se hocem preobleci, moje kljucavnice nikjer, torej tudi mojih stvari nikjer . Isto se je zgodilo s Fernandovimi stvarmi . In so nama pojasnili, da je v enem izmed prospektom z mikro crkami pisalo, da ne smes uporabljati kljucavnice za cez noc, da samo v casu ko si tam in jasno nama tega v zivo niso povedali . Jaz pridem tam iz sluzbe in potem grem od tam tudi ucit in logicno, da ne vlacim superg, brisac, majic .... s seboj. Povedala sva jim, da so driske in bila zadnjic tam . To je za tukajsnje razmere sokantno ravnanje, ker se vsi tako svinjsko bojijo zamerit, da so vljudni tudi, ce jih davis. Zvecer sem pa spet z lateks rokavicami in masko ucila :xx!: , vroce k strela, sam kaj ces, taka so uradna pravila zdaj, dokler ne preklicejo se bom sla zdravnike tam. Zdajle pa v Burger King, na en sestanek pa zviz v pisarno. Pa Nemscina se danes. Pestro. Navihan dan vsem vodnarckom in fanom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Dan dober Spet med ljudmi Sem bila brez internetne povezave demet Važno da dela. AlefMuskelfiber? Kako močno te razumem cca 3 ure intenzivnega rinjenja kosilnice gori doli, naokoli..... Imam dovolj za enotedensko telovadbo, pa čeprav je bil musklefiber samo dvakrat letos, sedaj sem ulavfana PujsitaZgrešila poklic Med dohtarje bi morala it, da sedaj nebi bilo tako neprijetno nosit oklepa čez nos in usta :madpro: AleMalo čofat v morje in nam skomine delat? Me kar ima da bi šla malo pogledat slanost morja, pa bo še prehitro dopust (delavni) in morje in slanost in opečenost... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.