Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dan dober

Nisem slabe voje, zoprna nisem............ kaj sem že? :vragec:

Lenoritis, to je tisto pravo :sleeping:

Pa nekaj kritenov se moram znebit okoli mene. :sick:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Ale pazi, da ne bos plavalne kozice dobila, ko se tako namakas x:o)x x;)x .

x:Dx x:px Se ni za bat. Je pa bla ful nizka voda, največ do trebuha, pa še to cc. 500 m od obale. Tam pa so bli valovi pa sem se z njimi malo igrala. Pa rakec me je dvakrat opozoril da je tudi on v morju. Sej ni močno uščipnu, samo tko malo.... da se zaveš da nisi sam.

Ale

Malo čofat xcivx v morje in nam skomine delat? xg:Dx

Me kar ima da bi šla malo pogledat slanost morja, pa bo še prehitro dopust (delavni) :2src: in morje in slanost in opečenost... :hepko: :flower:

Ja veš, to je pa prednost da živim tko blizu morja, da gremo lahko samo za nekaj urc, in počasi dobivamo na barvi. Slanost, voda in sonce so pa meni ena najljubših kombinacij.

Pa voda je bla že fajn topla. Mislim da grem še enkrat ta teden. xsrcx

Prijeten sončen dan želim vsem v gnezdecu... :flowerface:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Lenoritis, to je tisto pravo :sleeping:

Pa nekaj kretenov se moram znebit okoli mene. :sick:

Lenoritis lepo zignoriraj in uzivaj x;)x , znebit se kretenov pa nima nakega smisla, ker se potem novi pojavijo., ignore x;)x .

x:Dx x:px Se ni za bat. Je pa bla ful nizka voda, največ do trebuha, pa še to cc. 500 m od obale. Tam pa so bli valovi pa sem se z njimi malo igrala. Pa rakec me je dvakrat opozoril da je tudi on v morju. Sej ni močno uščipnu, samo tko malo.... da se zaveš da nisi sam.

Ja veš, to je pa prednost da živim tko blizu morja, da gremo lahko samo za nekaj urc, in počasi dobivamo na barvi. Slanost, voda in sonce so pa meni ena najljubših kombinacij.

Pa voda je bla že fajn topla. Mislim da grem še enkrat ta teden. xsrcx

x:Dx :palec: . Ja, prav fajn se imas v temle cofotanju.

Alef je pa sigurno spet v akciji kje zunaj na vrtu x:px

Vceraj dopoldan sla na visitmexico, kjer promovirajo Mehiko. Mi je grozno vsec njihova domaca spletna stran, se najde vse. Ko sem bila kaksnih 5 minut tam, so peli mañanite, ker je imela ena od njih rojstni dan. Povabili so me zraven na cokoladno torto x:px .

Zvecer sla k Bozi na palacinke, sva naredili mase za nahranit vse lacne po celi Mehiki xrolleyesx x:Dx , najina sta po 2 omagala, medve sva jih vsaka kulturnih 5 po stari dobri slovenski segi, potem je pa se cca. 2 litra mase ostalo x:o)x .

Danes pa Irena pride na obisk na cvek, se bo avgusta s svojim dragim v Sloveniji porocila, pa jo malo daje predporocna nervoza x:Dx , morava malo vse skupaj predebetarirat.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Lenoritis lepo zignoriraj in uzivaj x;)x , znebit se kretenov pa nima nakega smisla, ker se potem novi pojavijo., ignore x;)x .

Alef je pa sigurno spet v akciji kje zunaj na vrtu x:px

x:Dx

Nič akcije danes, bil dopoldne v prestolnici in prišel domov bolj zmatran kot po košnji... :xx!: :vragec: :vio:

Se bom pa jutri in pojutrišnjem še mal naslanjal na štihalne vile, kakšno uro, dve... x^x

Potem je pa mojih aktivnosti v vrtu konec do jeseni, ostane samo še košnja na dva - tri tedne... :onfire:

Lenoritis je čist v redu zadeva, jaz ga nič ne ignoriram... :inocent: x:px

Kar se pa kretenov vseh sort tiče - ja, se strinjam, bolje obdržat tiste ki jih poznaš in jih imet pod kontrolo.

Ignoriranje pri takih ne funkcionira ker ga ne prepoznajo... :vio: :o|o:

Lep preostanek dneva vsem našim luftarjem, v Mehiko pa dober dan, ko tole pišem je tam ura nekaj čez 11 dopoldne... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Kriteni w:Iw

Zaščitni oklep pred negativno energijo x:Ix , prepih skozi ušesa x:Ox , kakšno pametno besedo........... :8):

Saj bo. Pa res se moram naučit, da me taki "izmečki" svoje vrste enostavno ne motijo.

Lenoritis je odšel :cry: Ga že pogrešam x:px x:Dx (hi hi)

Drugače pa ene pozdrave v Mehiko, tja proti primorski k Ale, nekaj v medvedovo deželo................ xwizardx :fiju: pa še vsem zraven.

Daaaaaaaaaan,

pozdravcek ozdravelim od lenoritisa in penzionisticno ter cofotajoce usmerjenim xsrcx .

Po mojem pokasirala vnetje ledvic ali mehurja, pa se menim za randi z zdravnikom. Nema, razen ce kdo skensla za soboto :vragec: . Se bom pridno nalivala z vodo do takrat pa skenslala Coca cole, alkohol in ostalo nesnago...Dons pa zobarja :o|o: , odkar so nas posiljevali z lateks rokavicami in kirursko masko sem nekak prevec v zdravniskih krogih xrolleyesx . No ja , saj zobar je redni servis, ampak ta drugo zadevo bi pa komot preskocila.

Zdajle pocvekala z Bozo, ki mi je prinesla ponev za palacinke nazaj x:Dx , najavljen imam pa obisk Mehicanke, ki poleti potuje v Slovenijo, da kaksno receva.

Večerni pozdravčič x:)x

... počasna sem kot polž! xcivx

Komaj sem nekako popravila četrtino dela!! svoje diplome :o|o:

Za silo popravila.

Ko bo dobila mentor'ca v roke bo itak vse rdeče in xrolleyesx posluš deklič, a ti znaš pisat?!

Joooj xrolleyesx

Za premlatit se :vragec:

...

Sem se pa danes kar nekako podvizala, ker mi je kolega omenil, da bi me mogoče pa kmalu za par mesecev lahko zaposlil ...

Našpičla uhca ko zajec! x:px

seveda moram prej diplomirat.

Pa ...

...če prav pomislim ...

tudi ta septembrski rok ni več tako daleč, kot se mi je najprej zdel ...

... sej pravim - če bi mi le nucalo - direkt za premlatit :vragec:

Uživajte soluftarčki x;)x

papa

... Say what you mean

And mean what you say ...

... sej pravim - če bi mi le nucalo - direkt za premlatit :vragec:

ah no...

mam pa eno idejo, kwa pa sigurn ne bi škodwalo x:px

samo sem puzabu, kuko se reče. nekej medwedowga za pit je noo... x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ah no...

mam pa eno idejo, kwa pa sigurn ne bi škodwalo x:px

samo sem puzabu, kuko se reče. nekej medwedowga za pit je noo... x:Dx

A misleš? x:Dx x:Dx

...zamudila.

Mk so naši ziher nesli na Rožnik, jst pa ...

kera študentka?!! Rožnik (=tradic. štud. žur na Rožniku, del Majskih iger) po nevednosti izpustila?! :wOOt:

Sramota za študentsko raso. :o|o:

... mogoče se pa staram? :inocent:

...

Fajn se (s)mejte! x;)x

Danes še knjižnica, potem za par ur v avto - via domov, in mogoče, če se moja soplezalka odloči, da se ji da migat, me danes še plezanje čaka x:px

papa :flowerface:

... Say what you mean

Dan dober

Aveal

Saj ni tako hudo. :ermm:

Prebutat te tut ni potrebno, to boli x:Ox

Raje eno plezarijo daj skozi, ti bo bolj koristilo x:Dx

V Mehiki vidim da se tudi dogaja. :kiss:

Malo se ponve za palačinke menjajo x:px , malo se po obiskih leta :fiju: .............

Še malo, pa je potovanje v Slovenijo :hepko: :hepko: :hepko:

V medvedovi deželi je izgleda lopata dan :madpro:

Se štiha in dela na vrtu x?x x?x

Ali pa se je dobil antibiotik xcheersx xcheersx (hi hi).

Ale verjetno čofota xlove2x

Jaz pa še premišlujem, kako metlo prepričat, da se sama loti hišnih opravil :mex:

Mejte se max fajn

xrainbowx xyesx xrosex

V medvedovi deželi je izgleda lopata dan :madpro:

Se štiha in dela na vrtu x?x x?x

Ali pa se je dobil antibiotik xcheersx xcheersx (hi hi).

V medvedji deželi zaenkrat kmečka dela končana... :switz: x:px

Preštihano vse, kosit pa upam da ne bo treba kakšne dva tedna... :vio: :inocent:

Antibiotik trenutno ni aktualen, tja do jeseni komot brez njega... x^x

No ja... x:Dx :inocent: branim se ga pa tudi ne... x;)x

Lep dan vsem luftarjem in neluftarjem... xwizardx :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Daaan! xDDx

Fajn je blo včeraj... sem že kar dobila lepo rjavo barvico... morje pa tako nizko še 1 km od obale, da sem se na koncu dala na kolena v vodi, zaprla oči, in se sproščala... v harmoniji z morjem in soncem... nikjer okoli mene žive duše, edino en par bližnjih spoznavanj z rakci x:Dx ...

Ale verjetno čofota xlove2x

Hehe... danes ne... uradni opravki... zavod za zaposlovanje, album dobim za delat, pa z odvetnikom se dobim da napiševa pisni zagovor (kreteni policajski :vragec: ), zdaj pa še malo v knjižnjici da koristno porabim čas, da se še vam oglasim... pa v nabavo moram potem it... jutri pa pride xsrcx :2src: . Komaj čakam... xDDx Tko da zdaj tri dni nič čofotanja. x8Dx

Lep pozdravček v Mexico, na Gorenjsko, k medvedom in na Dolenjsko, pa v prestolnico in v Tmin... ma v glavnem, v vse smeri... x:Xx

Uživajte maximalno! :flowerface:

V Mehiki vidim da se tudi dogaja. :kiss:

Malo se ponve za palačinke menjajo x:px , malo se po obiskih leta :fiju: .............

Še malo, pa je potovanje v Slovenijo :hepko: :hepko: :hepko:

x:Dx . Jp, vceraj razlagala o Sloveniji 2 uri eni Mehicanki, kaj se da videt, kam naj gre,... Ponev v soli x:Dx , jo danes domov odnesem x;)x .

Preštihano vse,

Boljs prestihat kot koga stihnit x:Dx x;)x

Hehe... danes ne... uradni opravki... zavod za zaposlovanje, album dobim za delat, pa z odvetnikom se dobim da napiševa pisni zagovor (kreteni policajski :vragec: ), zdaj pa še malo v knjižnjici da koristno porabim čas, da se še vam oglasim... pa v nabavo moram potem it... jutri pa pride xsrcx :2src: . Komaj čakam... xDDx Tko da zdaj tri dni nič čofotanja. x8Dx

Ale uziva 200 na h :2src: , super, vse postoris, kar se da, :2src: , morje, knjiznica, odvetniki, se mi zdi, da imas fajn zbalansirano vse skup.

Zjutraj sla v laboratorij oddat vodo in kri. Vzames listek, te popisejo, placas, potem te pocaka laborant, odpelje v laboratorij, vzame kri, zraven imas WC in kar v ordinaciji ostanes in se to uredis x;)x . De ze je svinjsko ulil :O: , tukaj se v pol ure nalije po pol metra vode, taksiji najboljs da bi se kar v colne spremenili takrat x;)x .

Zdaj pa malo delat, popoldan pa k zdravniku, da vidim, kaj me ledvice spet hecajo.

En fajn petek vsem :2src: xsrcx x:Xx

Boljs prestihat kot koga stihnit x:Dx x;)x

Oboje je pa bolje kot biti zaštihan... :vio: x8Dx

Pa tudi kakšen za zaštihat bi se našel, če bi že imel take namene... :inocent:

Pa raje štiham vrt... x^x

Lep vikend vsem... xwizardx

Luftarji... :eek:

Pametno, očitno vsi zunaj namesto visenja pred računalnikom... :palec:

Alef tudi že oddelal svoje za danes... x^x

Lep dan še naprej vsem ki pridete kaj pogledat tu noter... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_013.gif

Jutrcek :2src: ,

spala kot ubita 10 ur :eek: , ta teden sem namrec na pol mrtva vstajala.

Vceraj pobrala analize krvi in vode, odpujsala k zdravniku, ki pravi, da je vse v najlepsem redu, da so spremembe posledica tega, da premalo pijem x^x , no bolje se ne bi mogolo koncati :palec: .

Fajn vikendek vsem x:px

Jutro Alef, vidim, da ze kofetkas in v mislih kurblas dobre vile x:Dx x;)x

Vile, kakršnekoli, so oddelale svoje do jeseni... x:Dx

Dobro jutro po naše tudi tebi, oz. lahko noč po vaše... xwizardx

Pa lepo nedeljo vsem ostalim... xflowx

Dan dober

Me ni w:Iw

Nadgrajujem svoje znanje na področju zdravljenja. :kiss:

mamo eno ful dobro metodo, je ful učinkovita xwizardx Pa ful vaje zahteva, da so lahko uspešen.

Še en dan seminarja, pol pa akcija doma :onfire: :onfire: :onfire:

Ale uziva 200 na h :2src: , super, vse postoris, kar se da, :2src: , morje, knjiznica, odvetniki, se mi zdi, da imas fajn zbalansirano vse skup.

Meni se pa zdi da ne napravim niti 10% kolkor bi lahko. x8Dx Samo najnujnejše, so misli ves čas pri xsrcx. Bo zdej ta teden bolj aktiven... imam album za skončat, pa upam da grem še kaj do morja, z odvetnikom še nisem rešla tko da ga moram jutri spet poklicat, malo po stanovanju pospravit in počistit, pa bo petek ko spet pride xsrcx .

...da vidim, kaj me ledvice spet hecajo.

...premalo pijem x^x , no bolje se ne bi mogolo koncati :palec: .

Super če je samo premalo tekočine krivo. :palec:

Kaj to? :inocent: xDDx

Lep sončen in topel pozdrav s Primorske :flowerface:

prvič letos zalaufati sesalec x;)x, pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelo

vse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojno

delujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, da

pomivalno korito ni prazno :inocent: , pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov x:Dx

x:Dx x:Dx

Sem nekaj brskal po spletnih trgovinah in čisto slučajno naletel na tole

Robot sesalec

Pa sem se spomnil na tale Janifov post... x8Dx

Upam da kaj pride pogledat sem noter... :inocent: x:Dx

mamo eno ful dobro metodo, je ful učinkovita xwizardx Pa ful vaje zahteva, da so lahko uspešen.

Odlicno Mitra, in za kaj se to uporablja? x?x :inocent:

Te zaslisim, ko prideva.

Meni se pa zdi da ne napravim niti 10% kolkor bi lahko.

Znani sindom, se ravno zdaj ubadam s tem, ker se ne znam vedno ustavit, uzivat, ampak me skrbi tistih 90%, iskreno povedano je to, kar bi rada jaz 390%, torej mojih 10% ni tako slabih. Po mojem bolje, da delas na tem, da uzivas v tvojih ´10%´

x:Dx x:Dx

Sem nekaj brskal po spletnih trgovinah in čisto slučajno naletel na tole

Robot sesalec

Pa sem se spomnil na tale Janifov post... x8Dx

Upam da kaj pride pogledat sem noter... :inocent: x:Dx

Sesalca ne uporabljam tule, je topli pod po tleh, prahu pa imam za izvoz.

Vceraj brala malo o kristalih, malo pisala, malo lenoritila naokoli, pa je ze danes xrolleyesx . Vikendi neverjetno hitro minejo, bi z lahkoto spremenila delovne dneve v vikende in vikende v delovne dneve.

Svinjski pozdravcek na vse konce x:Xx

Plezanje in čvekanje do 2h zjutraj.

Malo plezanja. Več diplome.

Plezanje od jutra do popoldneva,

pica za s sabo,

z njo na soški prod, noge v vodo, kljun v sončke

...si človek lahko zamisli lepši vikend? :flowerface: x;)x

...Lajbah calling :o|o:

Next weekend pa upam, da ponovi vajo x:px

Mejte se! x;)x

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...