Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dober dan :hepko:

Ste bili spet zelooo pridni s pisanjem vidim :wOOt: x:Dx sem imela dosti za nadoknadit.

Jeeeeee, prijetno (v)selitev
Vilinči, veliko uživanja v novem domu
Vilincica, cestitam in uzivaj v urejanju svojega domka

Hvala vsem trem! xsrcx

Že vseljena - že skoraj vse pospravljeno in razpakirano. Včeraj so bili na vrsti moji kristalčki - čiščenje, polnjenje na sončku in potem iskanje prostorčkov, kamor bi najbolje pasali, seveda z malo pomoči (Nosorogove knjige) - tako lepša atmosfera postane z njimi v prostorih :2src: En poseben (heliodor xsrcx ), ki mi ga je priporočil Nosorog je še posebej pomagal pri tej selitvi oz., bolje rečeno pri samem procesu do tega "sklepnega" dejanja x^x

pa vmes sem še nekaj pomival, v glavnem tri ure mi je vzelo

vse skupaj, pol naj mi pa kdo razlaga, da je dobro met veliko stanovanje, ja, ko bojo izumili, samostojno

delujoči sesalec, metle, ki grejo same v akcijo, ko je treba, pipe, ki se v kuhinjo odpirajo, ko začutijo, da

pomivalno korito ni prazno, pol ne bi blo panike, tut 100 kvadratov

Janif je bil priden vidim x:Dx :palec: Si se šel gospodinjo xppx al gospodinjca (ne vem, kak je sploh izraz za moškega - če kdo ve I am all :irs: )

Hvala, bo jutr kr krog, 12 kilometrski in to z dvema puncama, ki bolj laufata kot jst, sem bom

kr privezal zadaj

Kako je šel tek trojk?

Evo dve stvari, zaradi katerih je bilo včeraj na tesnem s časom

Uuu Mitra si bila tudi pridna x:)x :palec:

Muskelfiber...

Mene danes matra, včeraj rinil kosilnico po vrtu - 2000 m^2...

Danes hodim kot Robocop...

Khmm Alef zadnjič sva šla z dragim malo na ogled v en vrtni center in sva ravno opazovala in komentirala, kako lepo pokošeno travo imajo ko je spodaj prišibala mimo naju avtomatska kosilnica x:Dx nekaj takega kot tisti okrogli avtomatski sesalec. In veš kako lepo pokošeno so imeli! Mogoče bi si moral omisliti kaj takega x;)x za manj boleče mišice. Bi lahko na vrtu v senčki pil pivo in samo opazoval in nadzoroval če je dobro pokošeno :P

Mk so naši ziher nesli na Rožnik, jst pa ...

kera študentka?!! Rožnik (=tradic. štud. žur na Rožniku, del Majskih iger) po nevednosti izpustila?!

Sramota za študentsko raso. :o|o:

... mogoče se pa staram? :inocent:

x:Ix Ahkmmm :inocent: Aeval če verjameš - jaz niti enkrat nisem šla gor na Rožnik ko so pekli vola. Ne vem zakaj, ampak vse drugo mi je bilo bolj aktualno - otvoritev Majskih, kak koncert na Gerbičevi, pa za Bežigradom, le na Rožnik nismo nikdar šli - niti me ni nevemkoliko mikalo xnckrivx

Malo plezanja. Več diplome.

Khmm x:Ix no ja - pri meni je bilo zadnji teden bolj "veliko vsega drugega, manj diplome" :fiju: se bom izboljšala xyesx xcrossfingx

En lep ponedeljkov pozdrav na vse konce Slovenije in tudi v Mehiko :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Vilincica, cestitke za ugnezdenje :2src: :palec: , rabimo cas, da se nekje pocutimo doma in tudi kristalcki definitivno pripomorejo k pospeskom x;)x .

Mitra, prebrala link, izgleda zenimivo x:px , samo nic pa ne pise, kako ta zadeva poteka, treba malo na ugoden veter pocakat in posurfat x;)x .

Alef se je verjetno prijavil na kaksno udarnisko pri sosedih, bodisi za kosnjo, bodisi za slonenje na vilah x:Dx .

Aeval uziva v plezanju :palec: , no jaz sem raje na trdnih tleh.

V soboto Fernando nasel na ulici film Od groba do groba :eek: :eek: :eek: , jasno, da sva ga morala nabavit. Lusno je bilo gledat, ker sem videla meni znano pokrajino in stvari, ampak je pa morec film in sem bila kar vesela, da ga je bilo konec. :inocent:

Ponedeljek, spet en natrpan teden pred menoj, eno novo skupino dobila, doma me caka Himalaja perila za zlikat pa se kaj drugega za narest, ampak bo, vse se bo poslihtalo, ce pa ne, bo pa pocakalo.

Pozdravcek v vase konce :2src: x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Daaan! :)

Začel se je poletni teden kot zgleda, temperature okrog 30°C... bo treba it kaj do morja... danes pa urejanje uradnih zadev, da lahko napravim prostor v glavi za nove dogodivščine in izkušnje...

V knjižnjici sem našla po dolgem času dve knjigi ki mi bosta zanimivi za brat, Digitalna trdnjava in Zadnji templjar. Naprej pa moram rezervirat eno, vidim da je stalno zasedena. Zadnja dva meseca nisem prebrala niti ene knjige, enostavno nisem našla nobene v knjižnjici ki bi me pritegnila, vse dobre sem že prebrala. No skoraj vse, ampak večinoma tiste ki jih še nisem so al zasedene al še niso prevedene al pa še niso napisane.

Znani sindom, se ravno zdaj ubadam s tem, ker se ne znam vedno ustavit, uzivat, ampak me skrbi tistih 90%, iskreno povedano je to, kar bi rada jaz 390%, torej mojih 10% ni tako slabih. Po mojem bolje, da delas na tem, da uzivas v tvojih ´10%´

Ja bom morala to razčistit pri sebi... imam skoraj občutek krivde ko uživam proste dneve in še vedno nimam redne službe... sej počistim, pospravim, uredim vse potrebno, poskrbim za račune, ampak vseeno čivka glasek da naj si raje iščem službo namesto da uživam na zraku... po drugi strani pa vem da ne gre samo za uživanje, ampak za krepitev mišic in nabiranje kondicije da bo telo preneslo več naporov, da se postavim kolkor tolko spet normalno na noge... še vedno se hitro utrudim in me začne bolet kolk če več hodim, več kot 5 kg ne morem nosit, čeprav ko je kaj na hitro za dvignit dvignem kar veliko težo. Mišice na rokah so, vendar je telo kot celota še vedno šibko. Tko da zdaj imam priliko ko so lepi dnevi, da poskrbim za telo. Če pa vmes najdem še zaposlitev, pa še tolko boljše. Sej iščem (tudi v Italiji), pišem prošnje in hodim na razgovore, nekaj se bo že našlo primernega zame.

Vikendi neverjetno hitro minejo...

Ja, prehitro. :(

Aev, super uživancija! :palec:

A reiki 2 ni dovolj?

Že vseljena...

Super, prijetno bivanje v novem domeku vama želim... :flowers:

Lep pozdravček vsem, tudi tja čez lužo.... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

A reiki 2 ni dovolj?

Da ne bom sedaj enostranska in zagovarjala theta tehniko.

Imeli smo eno reiki mojstrico.

Pravi, da od druge stopnje do mojsterskega izpita ni bistvene razlike.

Nekaj je zelo podobnega, vendar je theta skupek reikija, meditacije, zdravistva "kar tako".................

Nadgradnja vsega.

Nekaj drugače.

Ne moreš reči reiki, Domančič tehnika, kiropraktika, .....................

Je Theta reding.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Da ne bom sedaj enostranska in zagovarjala theta tehniko.

Imeli smo eno reiki mojstrico.

Pravi, da od druge stopnje do mojsterskega izpita ni bistvene razlike.

Nekaj je zelo podobnega, vendar je theta skupek reikija, meditacije, zdravistva "kar tako".................

Nadgradnja vsega.

Nekaj drugače.

Ne moreš reči reiki, Domančič tehnika, kiropraktika, .....................

Je Theta reding.

Ok, hvala za tole razlago. Sej sm si prebrala, samo vseeno rada slišim še od nekoga ki gre sam skozi to. Zate vem da imaš reiki pa me je zanimala razlika, ker ko sem brala članek se mi je zazdelo da si vse to kar tam opisuje lahko pomagaš tudi z reiki 2, ki prav tako deluje na vzroku in odpravlja/čisti blokade, tako na fizičnem kot na ostalih "telesih" (upam da razumeš kaj imam v mislih x;)x ). In prav tako lahko odpravljaš blokade, frustracije na čustvenem področju. Je sicer bolj dolgotrajno delo, ni od danes na jutri, vendar rezultati so pozitivni. Vsaj pri meni lahko rečem da deluje, pa čeprav se zelo poredko spomnim da bi se reikija aktivno posluževala, nanj se spomnim ko je že kriza, pa mi potem posveti lučka v glavi, da sej si pa lahko z reikijem pomagam. Vidim pa tudi da dokler ene "stvari" ne razčistim, da se mi podobni dogodki ponavljajo. Pa tudi opažam da se mi realizirajo moje želje, ko so dovolj dovršene in ko sem sama pripravljena da jih lahko živim v polnosti.

Kaj je pa mišljeno pod zdravilstvo "kar tako"?

Pa super da se nadgrajuješ, ful dobro. :palec:

Lep pozdravček vsem iz vroče Primorske... tu je že prav poletno... x8Dx

z reikijem pomagam

Kaj je pa mišljeno pod zdravilstvo "kar tako"?

Pa super da se nadgrajuješ, ful dobro. :palec:

Lep pozdravček vsem iz vroče Primorske... tu je že prav poletno... x8Dx

Me veseli, da si lahko pomagaš z rikijem. :palec: :palec: (sam ne samo takrat, ko je že alarm. Vem da je težko v tem podivjanem tempu vsak dan najti čas za sebe, ampak se splača) :palec:

Zelo je učinkovit in deluje ravno tako kot theta, samo da je nekje dolgotrajnejše, nekje pa lahko v trenutku, če seveda imaš posortirane vzorce, misli, želje............

Tako kot si že sama omenila. :palec:

Zavedanje samega sebe. Vse temelji na čistih, jasnih, pravilno zastavljenih mislih, vzorcih..........

xDDx

Zdravilstvo kar tako, je pa ????????????????' svašta. x;)x

Pod to kategorijo uletijo vse metode zdravljenja, katerih imena pa ne poznam ali se jih ne spomnim. xsrcx

Jih je toliko, da mi ne zamerit, če jih dam v kategorijo kar tako. :8):

Me veseli, da si lahko pomagaš z reikijem. :palec: :palec: (sam ne samo takrat, ko je že alarm. Vem da je težko v tem podivjanem tempu vsak dan najti čas za sebe, ampak se splača) :palec:

Zelo je učinkovit in deluje ravno tako kot theta, samo da je nekje dolgotrajnejše, nekje pa lahko v trenutku, če seveda imaš posortirane vzorce, misli, želje............

Tako kot si že sama omenila. :palec:

Zavedanje samega sebe. Vse temelji na čistih, jasnih, pravilno zastavljenih mislih, vzorcih..........

xDDx

:palec:

Sej časa imam dovolj... samo enostavno ne spomnim se, ali pa ne čutim potrebe po tem... kaj pa vem, mogoče pa rabim včasih malo bolj adrenalinske preizkušnje, da me malo zbudi pa da pospešim ritem delovanja. Ker včasih se mi zdi da bom zaspala če ni akcije. Pa čeprav potem tudi "najebam" zaradi tega. Sej potem rešim nastalo situacijo, ampak tega mi sploh ne bi bilo treba.

Rada raziskujem, odkrivam nove stvari in poglede z različnih zornih kotov... in če hočem to videt je najlažje če to osebno doživim... zaradi tega hodim večkrat "po robu prepada", samo če bi bila ves čas v "varni hišici" vsega tega ne bi poznala. Hočem spoznavat različne ljudi iz vseh mogočih okolij, "od klošarja do kralja", videt in slišat različne zgodbe, in včasih tudi na sebi doživet kako izgleda nihov način lajfa. Včasih sem kot nekakšen kameleon. Me pa te izkušnje nadgrajujejo, marsikaj potem bolj in lažje razumem. In se tako otresem še kakšnega predsodka več. Ker vem da jih imam tudi sama, pa bi se jih rada rešila, ker bom potem bolj svobodno dihala.

Zdravilstvo kar tako, je pa ????????????????' svašta. x;)x

Pod to kategorijo uletijo vse metode zdravljenja, katerih imena pa ne poznam ali se jih ne spomnim. xsrcx

Jih je toliko, da mi ne zamerit, če jih dam v kategorijo kar tako. :8):

Ma če boš zvedla bi bla vesela če boš napisala. Sej tudi zate je dobro da veš, če si se že odločila za Theta reading.

Dan dober

Danes se ne bom preveč ukvarjala na področju zdravilstva x;)x

Imam alternativo x:px

Grable v roke in gremo žulje nabirat x:Dx

Izgleda nedolžno malo, ko pa se lotiš, pa ni konca in kraja :sniky:

To imam za jutranjo telovadbo, popoldan pa v šolo xrolleyesx

Malo mi gre že nekam to učenje, pa se moram še malo pomatrati x?x

Imejte max fajn dan, pa ni važno kje, v Mehiki, v medvedovi deželi, v Primorskih koncih........... povsod :onfire: :onfire: :onfire:

Dan dober

Danes se ne bom preveč ukvarjala na področju zdravilstva x;)x

Imam alternativo x:px

Grable v roke in gremo žulje nabirat x:Dx

x:Dx :palec:

Pregovor pravi - delo krepi človeka... :vio:

Moja varianta - človek krepa od dela... :inocent: x:Dx

Če je po pameti je pa boljše od vsakega zdravilstva... :palec:

Kar se pa raznoraznih zdravilnih tehnik in podobnega tiče - ena primerjava, razumite jo kakor vam drago.

Če hočeš zabit žebelj rabiš kladivo.

Ampak kakršnokoli že imaš, nobeno ne zabije žeblja samo, moraš ga prijeti v roke.

Če si spreten in ga pravilno primeš, zabiješ žebelj.

Če si neroden si razbiješ prst.

Tako... x^x

Lep medvedji pozdrav vsem luftarjem in neluftarjem in pujskom v Mehiko... xwizardx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jutrcek,

Mitra in Ale, blagorcek, ce si najdeta cas zase :palec: , jaz imam pa ta moment tako guzvo, da ne vem, kje se me rilc drzi. 2 meseca sta se do Slovenije, do takrat moram pripravit prezentacijo, ki se jo bom sla tam, kar pomeni, da brskam kot nora po FB, nazaj downloadam fotke , potem se moram usposobit za uporabo PP, razmislit, kaj bom ob prezentaciji govorila. Druga zadeva, ki jo moram zrihtat je koncno postavit spletno stran konzulata - jaz samo za podatke poskrbim. Zdaj ko smo uradno potrjeni, je pa se klicev veliko, ki pozrejo casa. Samo malo vec casa bi :inocent: . Vse te zadeve so mi cisto vsec, samo casovna stiska me zeza. Potem pa se ucim zjutraj in zvecer, vmes imam 4 ali 5 ur za prit domov, pojest in it v pisarne, kjer ucim, pa pisat poskusam x:Ix . Za pospravljanje bore malo casa ostane. Zdaj sem prava pujsa, ker je tole resnicno bolj svinjaku podobno :vragec: . Danes so mi skenslali zjutraj ANG, tako da sem si vzela cas in pomila po tleh, cakajo me MT Everesti perila za zlikat... Po SLO bo definitivno lazje, kulturen tempo x8Dx :palec: .

Vceraj imela s sefkom pogovorcek, sva bila bolj na kratko, kaj se pa tako smotano obnasa :vragec: xrolleyesx . Sem nastela, kaj pocnem, mimgrede omenila, da grem za 1 mesec v SLO poleti je samo takele oci naredil :eek: , A ZA CEL MESEC????? Sem povedala, da sem mu omenila ze decembra in da ja, za cel mesec. Ga niti vprasat nisem hotla za dovoljenje, pa ne ker bi bila ignorantska, ampak tule delajo tujci in pogosto frcijo domov, niti pravi cas ne povedo in glede na to, da je karta v SLO draga, se za manj ne splaca. Mimgrede sem se povedala, da je povabljen na poroko x:Dx , je bil cist sokiran, saj po mojem so mu povedali, ampak da sem ga po taksnem med nama povabila, ga je sokiralo x:o)x .

Skratka, gurat do julija, pol pa dopust in normalen lajf xsrcx :palec: , sreca je to, da me vse zadeve, ki jih zdajle imam veselijo x;)x .

Mitra, si pokasirala Alefov sindrom, jutranje knetovanje - blagorcek, bi se z veseljem bosa sprehodila zjutraj z grabljami v roki po travniku, samo romantika se konca, ko se zacnejo nabirat zulji x;)x .

Pozdravcek vsem grabljarjem, zabijalcem zebljev in kameleonckom x:Xx

Mitra, si pokasirala Alefov sindrom, jutranje knetovanje - blagorcek, bi se z veseljem bosa sprehodila zjutraj z grabljami v roki po travniku, samo romantika se konca, ko se zacnejo nabirat zulji x;)x .

Pozdravcek vsem grabljarjem, zabijalcem zebljev in kameleonckom x:Xx

Romantika je skoz. xsrcx

Samo, ko ti poči filmček, je treba malo pojamrati :vragec: , kakšnega nekam poslati x:o)x , pol so pa spet barterije polne za nekaj dni. x:Dx

Je prišla Enja na obisk, je bila fascionirana do amena, na kako lepem koncu zemlje živim. xsrcx :8):

Saj boš malo časa v Slo, pa te kamot povabim na en odklop delavni dan.

x:px

Raje grable v roke in vile, kot pa knjige ali pa bog ne daj nemščino xDDx x:Dx

Max fajn dan x:o)x , ne prevroč (baje jih bo 30 stopin)

x:Dx

Alefov sindrom... :vio: x:px

Če bi se kmeteje ravnali po tem sindromu ne vem koliko bi kaj pridelovali... :vio: :inocent:

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Danes prvi dan uradne brezposelnosti... :onfire:

No ja... x:Dx ...na šiht že tako ne hodim več kot en mesec... x:px

Lep dan vsem... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jutrcek :2src: ,

zgazena totalka, mi je zmanjkalo baterij za bit 14-16 ur od doma zaradi sluzbe :vragec: in ze odstevam dneve do SLO in do cloveskega urnika za tem x:px .

Danes nobenih spesl planov, ucila zjutraj, ucim zvecer, vmes poskusim imet ANGlo zase, da bom lazje certifikat junija naredila, pa kaj pojest, likanje zvecer so po mojem samo pobozne zelje :vragec: . Verjetno bo zmeckani trend pri nas doma x:Dx .

Jutri pa samo do 2h, potem pa s prijateljico na kavo, pa v soboto rojstnodnevna zabava. Hvala bogu za take nevtralizatorje x;)x .

Alef na borzi in vesel x:Dx x;)x .

Ale se verjetno strastno pripravlja na randi.

Za Mitro pa nisem cist ziher, al je na Nemscini al na grabljah x;)x .

Pozdravcek cez luzo po luftu x:Dx na vse konce x;)x

Dan dober

Lep sonček, še lepši razgled na vse pospravljene travnike xyesx xyesx xyesx

Danes pa odkrivanje tople vode :mex:

Hecam se. xangx Krompir bo potrebno odkriti. xppx Je kuvertan čez potegnjen, pa je za odkriti, dol za potegnit, da se škoda ne bo delala. xrosex xrosex

Pred tem pa še sineta peljati k zobozdravniku, xzobkox xzobkox da se mu končno zobe odpulijo, da ne bo ves zatečen (utečen) kaj jes vem kako se prav napiše, xrolleyesgx sam ves je zabuhel, xzobkox ker mlečne zobe ne gredo ven, spodaj pa so že stalne xgoldfishx

Dan dober

Sobota, sonce............

Lenoba je pričla na obisk :madpro:

Je glih prov ne maram, podim pa je tudi ne :switz:

Plan dela je še v teku, pa ga je prevzela lenoba in bolj slabo kaže na kaj rodovitnega :U:

Kužiko je za počesat, toliko se pa bom potrudila, upam xokx

Rožice je za zalit, to bom tudi :att:

Kosilo za skuhat, tudi to bo, sam da se spomnim kaj :yumy:

Potem moramnečaka osrečit s tortico :hapyb: Kar ne bo težav

xrosex xrosex xsrcbumx

Zvećer pa na eno pijačko, tu pa je že lahko problem, če se mi sploh da premaknit od hiše :mex:

Grem se z metlo jagat po hiši, da bo vsaj malo pospravljeno xyesx xyesx

Pujsita

Nemščina je pod streho.

Naredila sem jo, znam pa itak nič.

Važno da je potrjeno da nekaj znam. Papir je važen, ne s koliko je narejeno. xbookx

Daaan!

Ni blo časa prit do interneta... danes pa xsrcx dela pa lahko izkoristim malček... jutri pa greva na morje x8Dx plavat, voda se je že fajn otoplila... upam samo da ne bo preveč gužve...

Ale se verjetno strastno pripravlja na randi.

xDDx Bolj neučakano je blo... strastno je potem ko pride xsrcx x;)x .

Lep pozdravček iz vroče Primorske... x:Xx

Jutrcek :2src: ,

vceraj imeli nadaljevanje sranja v sluzbi, tako da zdaj pa smo na tocki T :vragec: . Ko pridem iz Slovenije imam itak ze eno drugo zadevo v planu, do takrat bom pa pocitnikovala, dosti jih im :vragec: am :xx!: . V ponedeljek zjutraj se ucim, spakiram svoje zadeve iz pisarne in ciao!

Prezivela nadvse druzabno popoldne najprej z Bozo, malo kasneje z Larisso , precvekale vse zivo, so se malo ventilcki spustili x:px , zvecer s Fernandom predebatirala situacijo in pravi, naj ostanem doma x;)x . Tako da, Alef, kot kaze grablje cakajo, samo ne vem, kaj naj z njimi tule x:o)x .

Fajn vikendek vsem :2src:

Tako da, Alef, kot kaze grablje cakajo, samo ne vem, kaj naj z njimi tule x:o)x .

x:Dx

Grablje niso uporabne samo na travniku... x8Dx

Glede na stanje bivalnih prostorov jih lahko uporabiš namesto metle, oz. pred metlo(sem že videl take... :vio: ) :inocent: x:Dx

Lahko so tudi orožje... :eek: :wOOt:

Itd... x:px

Opažam da imam zadnje cajte problem s koledarjem, oz. z dnevi v tednu... x8Dx :o|o:

Ne vem več kaj je vikend, kdaj je nedelja, itd... :vio: x:px

Standardne težave penzionistov, čeprav mi do tam še malo manjka... :onfire:

Obeta se en prijetno topel dan... :wOOt: :switz:

Včeraj bilo 28°, danes naj bi šlo čez 30°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_006.gif

Se bo treba priklopit na hlajenje http://www.shrani.si/f/2P/ny/15WbE3wV/lasko.jpg

Lep dan vsem in držte se sence... xwizardx

Dan dober

Alef

To hlajenje je odlično, se kar povabim in pridružim, :yumy:

Problem je edino kasneje, ko človek postane zaspan in nezmožen za volan xcheersx

Pujsita

Tako kot je Alef povedal. :mex:

Grablje nesi v ponedeljek s seboj v službo, pokaži jih šefu in demonstriraj za kakšne namene se uporabljajo, če te negdo ne uboga xppx xyesx xscratchx

Ale

Poročaj o toplini morja xzobkox

Sem včeraj napolnila bazenček z vodo, je brata skoraj kap. xzzzx xupx

Vilinčica

Kako selitev? :party: :party:

Prijetno bivanje xflowx

Kaj se grem, saj je komaj sneg odlezel, kljub 30 stoppinjam

Ojla,

prezivela cuden vikend, neplaniran, pogruntali, da pa vseeno imam vnetje ledvic :xx!: , dobila homeopatska zdravila in se ene analize grem delat. V soboto bila na rojstnodnevni zabavi s karaokami x:px :palec: .

Danes pa bila po zalostnih opravkih, ki ti dajo misliti, kako nepomembne so malenkosti v zivljenju, kako je treba poceti zadeve, ki te veselijo in osrecujejo,.....

Pozdravcke vsem na Lasko in Union Conditionu in Diplomantom Nemscine in vsem ostalim x:Xx

Dan dober

Povedat nimam nič posebnega x8Dx

Včeraj preživela en prav čudovit dan w:Iw

Prvič v življenju sem šla gledat 3d film v kino xokx

To je pa bilo zanimivo

Kasneje še na en hamburger, nato pa malo na kolo. xcivx

Za zaključek pa ena konkretna ploha, hvla bogu brez toče.

Dans pa (komaj čakam) frizer. Po 4 mesecih se bo prav prileglo.

Imejte se max fajn.

V Mehiki dajte na stranski tir vde težave, union laško........ naj bo brez posledic...... na morju pa upam da je bilo super

xloveyx xyesx xsrcbumx xrosex

Dan dober

Imam novo frizurco. x:px

Pa prov fensi šmensi nohtke. :wOOt: x;)x

To je iztočnica, da grem lahko sedaj na njivo.

Po nohtih sodeč, sem dama iz mesta xredx , kar pa se ne sekiram xDDx , saj naredim vse kar je potrebno :madpro: , in na koncu samo podrzam svinjarijo izza nohtov. :mezik:

Še en vroč dan , jutri bo že malo hladneje :o|o:

Morgen... x:Xx xsrcx

Včeraj

Danes http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_016.gif

Jutri

Se mi ne da vseh 20 arov naenkrat... :inocent: :switz:

Ker potem imam muskelfiber par dni... :vio: x:Dx

Lep dan vsem pa ohladite se kakor vam paše... x:px http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_011.gif

Pozdravljeni!

Končno prišla spet malo do interneta... vročeee... včeraj namerili 35°C, danes mora bit tudi tam nekje. Zdaj bi pa res že moral dež padat, celo noč, da se vsaj malo ohladi... se sprašujem kaj bo poleti če je že zdaj tko...

Od petka pa do včeraj sem se počutila kot da lebdim na puhastih oblačkih... sanjsko... eh kaj dela zaljubljenost x:)x :2src:

Ale

Poročaj o toplini morja xzobkox

V nedeljo bli s xsrcx med Sistiano in Trstom, ful je blo za hodit, potem pa še fuuuul stopnic... ampak sem zdržala.... edino en žulj sm staknila na mezinčku, pa boli za popizdit... vročina bla ubijalska, in to še ob treh popoldan... na plaži me je presenetla gužva, sm mislila da tam pa le ne bo ko ni tako dostopno pa je ful strmo in ful za hodit... samo brisača pri brisači :xx!: ... morje - do globine cc. meter in pol že fajn topla, okrog 24°C, če se potopiš pod to globino je pa malček hladnejša, ampak fajn da se ohladiš... na soncu sem lahko zdržala pol určke pa nazaj v vodo... zvečer okrog 18:30 so pa se začeli zbirat eni črni oblaki, plaža se je v trenutku spraznila za 90%, pa je blo potem vsega skupaj par kapljic, samo je pa mogla bit nekje ena fajn nevihta ker je blo videt strele... Doma pa melona iz hladilnika, tuš in hladno pivo. Ob desetih naju že ni blo več, zaspali ko ubiti.

Danes pa bila po zalostnih opravkih, ki ti dajo misliti, kako nepomembne so malenkosti v zivljenju, kako je treba poceti zadeve, ki te veselijo in osrecujejo,.....

Ja itak da je pomembno uživat v drobnih trenutkih ki te osrečujejo in veselijo... samo meni SO POMEMBNE malenkosti v življenju, ki mi dajejo upanje in ki me peljejo naprej... je pa ful odvisno da che punto guardi il mondo x;)x

espańol... mogoče si se pa samo nerodno izrazila x;)x ...

Upam da se ti poštimajo stvari, fajn izkoristi počitnice pa uživaj maximalno...

Lep pozdravček vsem ki zaidejo v to gnezdece... x:Xx

Dan dober

Toča in nalivi in veter......... mi ni dalo spati :vragec:

Ob 5ih je pričelo ropotat kot na fronti, demet x:Ox

Nekaj nam je stolklo, nismo pa ob ves pridelek.

Sedaj pa juriš na seminarsko nalogo.

Odlašam do zadnjega trenutka x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...