Pujsita 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Jutrcek, ze 3. dan dajem odpoved , se pogajamo, ce bi se pri poucevanju pomagala, moram reci, da sem ze sita teh bednih pregovarjanj :xx!: , upam, da se danes dokoncno resim zoprnih debat. Poln dan vsega pred menoj. Alef, ti bos pa prikosil do semle, ce bos takole nadaljeval . Mitra s fensi nohtki na njivi, a imas take z dekoracijo, ki so tule popularni ? Ale uziva v soncku in morju, blagorcek Pozdravcke vsem, Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Alef, ti bos pa prikosil do semle, ce bos takole nadaljeval Od napovedane košnje uresničen samo prvi dan.Drugi dan(včeraj) zlomil ročaj kosilnice... Košnja do daljnega odpovedana... Danes hardware problemi, compu zakuhalo... http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_048.gifProblem rešen, bo pa treba počasi razmišljat o novem...http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_076.gif Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Dan dober Včeraj je bilo pa močno pestro.Najprej dopoldan skoraj mrtvilo in ogledi stolčenih pol in njiv,popoldan pa akcija na fuuuuuuuuuulllll Komaj prišla v šolo, kmalu sms da so vaje za igro, kasneje še sestanek, ker peljemo 70 otrok na morje.......... zaključek ob 2h zjutraj ob kozarčku (flaški) piva En kup letanja, veliko narejenega............ Sedaj pa k zobozdravniku Ga ne maram, bojim se ga pa ne. Bom preživela Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Čaw ...a lahko že kar na začetku?? => jebemu ku**eva recesija! :vragec: :xx!: Na mojem preljubem mestu, kjer sem 4,5 let delala, kjer so mi šli vedno totalno na roke (prilagajala urnik kakor sama hotela, delala tiste dneve kakor mi je pasalo, si vzela tisti mesec, ki sem ga hotela fraj, ko sem bila v Napoliju so me 7 mescev čakali, da izvolim prit nazaj ...) ni več za delat Oziroma dela je full (še sama pustila nekaj na pol narejenega), samo dnarja ni, da bi me plačal.Jao meni, pa sem si tok želela it nazaj delat, ker preprosto ne zmorem samo diplome delat! Rabila bi še nekaj zraven, da bi se mi možgani začeli v drugo smer sukat ... Ma ja... sicer je verjetno sama božja previdnost tole zakuhala - ker dejansko ni pametno, da sem hotela it zej po vsej sili delat, ampak x!x x!x Rabim spremembo ...A sem vse zjamrala?Verjetno. Razen tega kakšen vikend sem imela Pa pustmo - ok, 3 dni plezanja - super, še danes se nisem spravila k sebi pa to, da sem šla na super športno prireditev, gledat kako "ta veliki" furajo mtb/kajak/padalo in kako se zares plezaampak ... folk in moja preljuba psiha = bilo pestro :xx!: ... me zanima, kako šele bo v nadaljevanju...Upam, da končno Ok!Sem rit, ampak bom vseeno napisala, da počasi si pa že zaslužim malo manj sranja, štren, blefov ipd navlake! .......Alef, vso možno uživancijo v penziji ti želim!!!Ostalim pa vsega po malem, pa še lep dan za povrh papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Evo mene oped. Preživela zobozdravniške posege. Me je prašal kakšne so težave, pa mu razložim da mi pač malo zoba manjka. Ja prov ane, bova pogledala. Nakar zazija krater namesto luknjice. Čudo božje, ko mene to ni nič bolelo. xyesx Vrtanje je pač standart, samo se da kamotno preživet. Sedaj bogatejša za eno ogromno plombo AevalBo sonček tudi na tvoji strani.......... Tačas pa plezaj in uživaj xrosex AlefKo pokosiš pri sebi, lahko prideš še k meni. Se noče samo pospravit, demet Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Daaan! Končno spet sonček, pa nekaj stopinj hladneje, da se da spet dihat! Včeraj blo kar mrzlo v primerjavi z vročino ki je bila prejšnje dneve, burja pihala, sicer pa blo malo sončka pa malo dežja, malo kombinacije... Danes nabavila nove kopalke (13 evrov - v Mani), in losjon 20 za sončenje (od Sun Mix) - 12 evrov... keš kar gre čim greš malo v trgovino. Samo to bo prišlo v poštev za kar nekaj časa. Ale uziva v soncku in morju, blagorcek Če bo vreme pustilo greva v soboto spet preverit slanost in temperaturo morja... ---Naj se vam poštima vse pa čimveč pozitivnih vibracij želim vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Dan Se malo oglašam in vidim da ste bili seveda spet pridni s pisanjem - sem mogla kar dosti prebrat da sem spet na tekočem Kako selitev? :party: Prijetno bivanje Selitev je šla OK, ravno včeraj sva spet malo premikala pohištvo in malo kombinirala na novo da si prostore urediva tako, kot nama najbolj ustreza. Sicer je super - prostori vedno bolj dobivajo najino energijo, ob pomoči kristalčkov pa je v njih ful lepa atmosfera - sploh v spalnici. Odkar sva tu spiva kot angelčka (kar za tam, kjer sva bila prej ne bi mogla reči) tako da se je še to pošlihtalo Seveda pa počasi odkrivava tudi še vse ostale "ne tako rožnate" stvari - npr. da je bilo prebeljeno zaradi vlage in plesni in ne zaradi estetike (kot je skušal prikazati lastnik), sva si sposodila merilec vlažnosti in ugotovila, da živiva v tropih v sobi, kjer sva merila včeraj imava namreč 75 %-no vlažnost tako da ne vem, kako bo tole šlo naprej. In tako - veliko "drobnih" presenečenj in še ena velika lekcija zame da sem preveč zaupljiva do ljudi Sta se mi zdela res prijazna in iskrena - no ma ko se pride do denarja se očitno vse konča => jebemu ku**eva recesija! :vragec: :xx!: Oziroma dela je full (še sama pustila nekaj na pol narejenega), samo dnarja ni, da bi me plačal.Se strinjam! :xx!: Upam da bo tole čudno obdobje kaj kmalu minilo ker si že reeees želim nove službe da se bom lahko počutila kot človek in ne kot neka zguba ker že toliko časa ne dobim službe. Tam, kjer sem delala še preko študenta (v trgovini) imajo tudi ful dela, samo (spet zaradi recesije) šparajo tudi na kadrih in so odslovili vse študentke, rednih pa nočejo več jemati, tiste punce, ki so tam za redno ostale pa "gagajo". Upam na boljše čase Če bo vreme pustilo greva v soboto spet preverit slanost in temperaturo morja... ---Naj se vam poštima vse pa čimveč pozitivnih vibracij želim vsem... Ale držim pesti za lepo vreme čez vikend - ga bomo tudi mi rabli ker imamo piknik z žlahto dol na Primorskem in prav komaj čakam da jih spet vse vidim In hvala - tudi tebi vse dobro! Vsem skupaj en lep pozdrav na vse konce Slovenije in tja v Mehiko in naredite si dneve lepe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Seveda pa počasi odkrivava tudi še vse ostale "ne tako rožnate" stvari - npr. da je bilo prebeljeno zaradi vlage in plesni in ne zaradi estetike (kot je skušal prikazati lastnik), sva si sposodila merilec vlažnosti in ugotovila, da živiva v tropih v sobi, kjer sva merila včeraj imava namreč 75 %-no vlažnost tako da ne vem, kako bo tole šlo naprej. In tako - veliko "drobnih" presenečenj in še ena velika lekcija zame da sem preveč zaupljiva do ljudi Sta se mi zdela res prijazna in iskrena - no ma ko se pride do denarja se očitno vse konča Vprašaj noskota al pa klarus kako lahko zaščitiš tole... ni najbolj zdravo v takem živet... samo če spita v redu pa je mogoče vseeno pozitivno not v prostoru. Upam da bo tole čudno obdobje kaj kmalu minilo ker si že reeees želim nove službe da se bom lahko počutila kot človek in ne kot neka zguba ker že toliko časa ne dobim službe Upam na boljše čase Naj te (nas) angelčki (u)slišijo... Ale držim pesti za lepo vreme čez vikend - ga bomo tudi mi rabli ker imamo piknik z žlahto dol na Primorskem in prav komaj čakam da jih spet vse vidim Ja, jst tudi čaram da bi blo sončke, vsaj v soboto. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Sem rit, ampak bom vseeno napisala, da počasi si pa že zaslužim malo manj sranja, štren, blefov ipd navlake! Alef, vso možno uživancijo v penziji ti želim!!!Ostalim pa vsega po malem, pa še lep dan za povrh Hvala, čeprav je do "taprave" penzije še cca 16 mesecev... Tebi pa veliko sreče pri iskanju službe, sprememb, pa mirne noge, trdne roke in dober oprijem pri plezanju... Malo jamranja včasih pa nič ne škodi... AlefKo pokosiš pri sebi, lahko prideš še k meni. Se noče samo pospravit, demet Kar sanjaj, še svojega imam preveč... Za zobarja pa Mene tudi išče, pa se mu uspešno izogibam... Kaj čem, sem pač http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c020.gif za zobarja... Vsem pa lep preostanek dneva in uspešno pri preganjanju(pa tudi pridobivanju... ) vlage... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Za odstranjevanje vlage obstaja stroj (si ga sposodiš pri kakem zidarju ali takem ki opravlja manjša gradbena dela), postaviš v prostor, pustiš delovat en dan............. vlage ni (pretirane) eno leto (vsaj). Kar se tratice tiče, sem po petih urah za silo zmagala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Cer , Aeval, super, da takole aktivno plezas, mora biti adrenalisnko Vilincica se adaptira na novo stanovanje Alef na intenzivnih penzionisticnih pripravah, pokosil 26% slovenskega ozemlja Ale dezurna biologinja, ki zazna vsako mikro spremembo slanosti ali temperature morja Mitra pa v scenah na vse teme Jaz koncno dala konzularno odpoved, zdaj se ubadam z eticnimi razlagami zakaj. Shecali so me, da ucim do Slovenije, kar je O.K., ker bom nekaj zasluzila, pa imam precej vec prostega casa za vse kar moram postoriti do takrat . Boza odfrcala v Slovenijo danes, sem vesela zanjo, pa manj zame, jo bom pogresala. Jutri pa na obisk v Queretaro, zalosten obisk, ker lovimo zadnje trenutke.... Pozdravcek na vse konce Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Dan dober PujsitaNič ne misli da bo žalosten obisk, saj se samo pol leta ne boste videli. Tako ali tako se vračaš v tiste konce prav kmalu. Vmes boš malo v Sloveniji, malo uživancije...... potem pa ponovi vajo Sineta imam na bolniškem dopustu in to prav sedaj, ko se zaklučujeo ocene . .... demet Angina takle čas??????????? :huk: Dobro da ne vem kako je imeti angino, je še v življenju nisem imela :onfire: Ker bo dežek, sem danes na dopustu, samo za šolo se moram malo potrudit. Vsem svinske, sončne, lepe........... fensi pozdravčke xrosex xrosex xrosex Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Thx Mitra , problem je v tem, da lovimo zadnje trenutke, ko se je sploh se mozno videti, zato so zalostni obiski.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Thx Mitra , problem je v tem, da lovimo zadnje trenutke, ko se je sploh se mozno videti, zato so zalostni obiski.... poslovila se boš... tudi to šteje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Daan! Še en prelep sončen dan. Album danes oddala, tko da imam prost vikend za uživanje z . Ale dezurna biologinja, ki zazna vsako mikro spremembo slanosti ali temperature morja x:Dx Menda bo jutri EDINO na Primorskem sončno! Morje kliče... Jaz koncno dala konzularno odpoved, zdaj se ubadam z eticnimi razlagami zakaj. Shecali so me, da ucim do Slovenije, kar je O.K., ker bom nekaj zasluzila, pa imam precej vec prostega casa za vse kar moram postoriti do takrat .Je že prav tako. Ko se vrneš pa začneš z novimi močmi. Jutri pa na obisk v Queretaro, zalosten obisk, ker lovimo zadnje trenutke.... ...problem je v tem, da lovimo zadnje trenutke, ko se je sploh se mozno videti, zato so zalostni obiski.... Kot ti je že Ksenia rekla... poslovi se in pusti svobodno pot... Prijeten vikend vsem.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 O, lej, tlele so vse moje babe Ale, ti se nisem uspela cestitat za uživajta vreme pa tud mene muči, naj bi šla jutri z motorjem do Rovinja dopoldne, sam se bojim, da bom zmrznila do tja pa čakam, da me bejba iz vrtca pokliče in pove kako so se odločili.. mam občutek, da me ne bo danes.. pa skenslala sem pot na morje že danes in motozbor v Poreču, ker sem sama in imam mir in mi ful paše pospravit mal stanovanje, ker je tako, kot bi bomba padla.. pa mali tristančki po vseh kotih, ker se nihče ni lotil sesanja in pospravljanja odkar sem prišla iz Peruja.. preveč leteči zanč sem si posnela vseh 10 CDjev ojega naj španskega kantavtorja in zdaj tlele počasi pospravljčkam in užiiiivaaam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Dan dober Se močno poznajo tele ohladitve. Najprej sine angino, kasneje očka, bratec............. Vsi jamrajo da jih grlo boli, vročina....... ajčkajo in se sami sebi smilijo Jaz sebe moram kar pohvalit.Se držim na površju. Alijana je pridna in pospravlja, Pujsita toči solze slovesa Ale čofota in predaja ljubezen svoji boljši polovici xsrcx Alef verjetno popravlja kosilnico Aveal pa po vsej verjetnosti pleza??????????? Kje za boga pa je Janif Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Dan dober Ponedeljek. Če bo šel tako naprej, ga ne maram. Mogoče bi se morala v črno lukno zlajat, samo so moji problemi v primerjavi z Nataly plunk v morje.Tako da sem super, dobre volje..............Zdrava, živa........... zoprna (bo minilo) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Alef verjetno popravlja kosilnico Alef se je čez vikend boril z računalnikom... Najprej mu je zakuhalo, ko je bilo to zrihtano se je sesul sistem... Zgubil zato en mail od Pujsite... Potem še sam naredil eno p****jo, pa zato včeraj še enkrat nalagal sistem... Vse se je končalo po pravilu - pametnejši(PC... ) odneha... Kot vedno... Kosilnica je na vrsti danes, še prej pa vratno tesnilo na pralnem stroju... Lep dan vsem, menda bo danes malo topleje... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gifČez viken sem bil v volnenih štumfih, temperatura je bila čez dan tam okrog 15°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 O, lej, tlele so vse moje babe Ale, ti se nisem uspela cestitat za uživajta vreme pa tud mene muči, naj bi šla jutri z motorjem do Rovinja dopoldne, sam se bojim, da bom zmrznila do tja pa čakam, da me bejba iz vrtca pokliče in pove kako so se odločili.. mam občutek, da me ne bo danes.. pa skenslala sem pot na morje že danes in motozbor v Poreču, ker sem sama in imam mir in mi ful paše pospravit mal stanovanje, ker je tako, kot bi bomba padla.. pa mali tristančki po vseh kotih, ker se nihče ni lotil sesanja in pospravljanja odkar sem prišla iz Peruja.. preveč leteči zanč sem si posnela vseh 10 CDjev ojega naj španskega kantavtorja in zdaj tlele počasi pospravljčkam in užiiiivaaam Hvala Aliana!A bi prilimala še sem tvoj link od Peruja? Se mi je zgubil pa nisem še vsega prebrala do konca... kolkor sem uspela prebrat pa sem vidla da si kar fajn uživala. Pa na otoku Sonca si bla... tja si ful želim it... Je pa blo mraz čez vikend, sem morala spet odejo privlečt iz omare (sem spala že samo z rjuho pokrita, ali pa še to ne). Tko da ni blo nič s čofotanjem v morju, menda so tudi temperature morja spet padle na ful nizke številke... sva pa z malo pohajali po bližnji okolici, oblaki so nekaj težili, samo nad nama je sijal sonček. V nedeljo so pa ble ful temperaturne spremembe - dopoldan 12°C, popoldan 36°C (na balkonu). Tko da sva se kar doma sončili... Ale čofota in predaja ljubezen svoji boljši polovici xsrcx No čofotanja ni blo... glede predajanja ljubezni si zadela... katera je boljša polovica pa ne vem, zame sva si enakovredni. Prijeten teden želim vsem... pri nas spet sonček prav fajn greje... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 No čofotanja ni blo... glede predajanja ljubezni si zadela... katera je boljša polovica pa ne vem, zame sva si enakovredni.Ups.Sem ga malo v kamen butnila.Navajena od (nevem koga že), da se partnerju/ki, reče boljša polovica. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Ups.Sem ga malo v kamen butnila.Navajena od (nevem koga že), da se partnerju/ki, reče boljša polovica.Nič hudega. Samo raje povem takoj če mi kaj skoči v oči. Menda se reče fantu za njegovo punco - da je njegova boljša polovica. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Tristan blogevo, Ale, posebi zate gor na vrhu mas en rdec link na naslednji dan in pol naprej in naprej... zdaj so se vse fotke gor in vse urejeno saj se bos znasla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Tristan blogevo, Ale, posebi zate gor na vrhu mas en rdec link na naslednji dan in pol naprej in naprej... zdaj so se vse fotke gor in vse urejeno saj se bos znasla WOW! Thanks!!! Zdej samo na hitrco "prelistala", jutri pa preberem, pogledam fotke in potem še kaj pokomentiram.... ful dobro si uredila, kolkor sem uspela videt. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Dobro jutro luftarji... Končno spet temperature času primerne... PC tudi zrihtan, kosilnica še bo... Tako da bo lep dan... Kar se pa "polovic" tiče - boljših, slabših, kakršnih koli... Boljša polovica je vedno ljubljena oseba, kdorkoli to že je... Ker izvabi iz tebe tisto najboljše kar premoreš... Pri nama z Robido sem pa jaz več kot polovica... Če se meri po kilah... Imejte se maksimalno fajn, s polovicami ali brez... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.