Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Jutro xDDx

Kako lepo da je petek x^x še cel vikend pred nami...

:o|o:

A si se ti to od Ale nalezla... xrolleyesx

Pingvin... x:Dx

Bolj toplo, ja... :vragec:

Tu pri meni termometer kaže v bajti 21°, zunaj kakšno stopinjo več, pa še en zoprn veter piha... :xx!:

No ja, vsaj vlage ni... :palec: x:px

Hehe x:Dx Alef glede na to, da imava tak mraz da sem sredi poletja v stanovanju v jopici in da sva ponoči pokrita z dvemi dekami, je tudi 20° v stanovanju že napredek :P Zebe pa me tako ali tako še vedno samo če odprem vsa okna na stežaj in spustim notri topel zrak od zunaj je že boljše. Edino vlaga nikakor noče pasti - kljub celodnevnemu zračenju xnckrivx

Pa s "starimi" ljudmi je tudi potrebno počistit, da greš lahko naprej... jst vidim pri sebi da ko se osvobajam se spreminjajo tudi odnosi z dolgoletnimi prijatelji, pa tudi z mamo. Kdor pa me ne sprejema takšno kot sem se pa itak umakne. Pa takih itak ne rabim.

xyesx aha se popolnoma strinjam! Saj tudi pri meni jih je nekaj odpadlo zdaj, ko nisem več v LJ in prav zanimivo je videti kako nekateri ne znajo razumeti da jim nisem več na razpolago 24h na dan. Prej ko sem jim bila niso klicali, zdaj pa poslušam očitke ker "nimam časa za njih" xscratchx Na zanimive načine skozi leta odkrivam kdo so moji prav prijatelji in ti se me držijo in vztrajajo z mano skozi vsa moja obdobja xsrcx ne glede na to, kje sem in s kom sem - ni izgovorov ali očitkov, le pristna želja po druženju in vzajemna prijateljska ljubezen...

Včer sva s sinetom šla po gozdne jagode. x:px x:px

Posledice so vidne (bile)

Izredno dober sladoled in dva krvosesa :!!: :!!: ki se jim reče klop. :huk:

:yumy: gozdne jagode njam, njam! Midva imava zraven hiše kjer sva zdaj maline - na "uporabo" seveda x:px in zdaj vsak dan ko prideva domov pomalicava kako malino ali dve ki dozori x^x imava pa veliiiko konkurence - srake in razne druge ptičke, ki jih je tam polno, tako da ne vem, če jih bo kdaj naenkrat več kot zgolj za majhen prigrizek x;)x

Pri nas (na Dolenjskem) tudi ni bilo neurja včeraj, je pa dosti padalo in potem, ko je vmes malo manj, se je prikazal sonček in ustvaril takooo lepo mavrico xrainbowx - čez celo nebo :2src: (je bil viden cel lok)

Bodite lepo in naredite si zanimiv vikend xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Alef

A te je že odpihnilo? x:Dx

Kaj pa toča? Kaj oklestila pri vas? :?: :?:

x:Dx

Nič toče še letos, vsaj tukaj ne kjer sem jaz.

Naj tako ostane... xwizardx

Smo imeli pa veter, mraz, dež... :xx!:

Gozdne jagode pa pri meni kar okrog bajte in skednja rasejo... x:px x:px :palec:

Hehe x:Dx Alef glede na to, da imava tak mraz da sem sredi poletja v stanovanju v jopici in da sva ponoči pokrita z dvemi dekami, je tudi 20° v stanovanju že napredek :P Zebe pa me tako ali tako še vedno samo če odprem vsa okna na stežaj in spustim notri topel zrak od zunaj je že boljše. Edino vlaga nikakor noče pasti - kljub celodnevnemu zračenju xnckrivx

Potem imaš nekaj podobnega kot jaz... x8Dx

Se tudi hodim ven pred bajto gret... :vio:

Noter tam okrog 20°, tudi manj je bilo tele dni pa sem bil tudi v volnenih štumfih in brezrokavniku... :o|o:

Pri nas je vedno par stopinj manj kot v Ljubljani, še Kočevje ima vedno kakšno stopinjo-dve več.

Lep dan luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Daaan! :)

Kaj berem?! Gozdne jagode! maline! A so že??? Kaj ni to šele julija? Mmm, zdej pa ne vem, al bi šla na morje čez vikend, al gozdne sadeže nabirat... xscratchx :fiju: xnckrivx

Aliana čestitke za izpit :palec:

Včeraj sem zadnji trenutek utekla da me ni zalil dež... pa malo sodre je blo vmes... potem pa sonček, ponoči še ena nevihta, zjutraj pa brez oblačka in očiščen zrak. :2src:

Prijeten vikend vsem, izkoristite sončka... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Helou :2src,

se malo pofockam, potem pa ucit x:)x .

Piknik bo po mojem kar okoli Rakeka kje, sem pozabila kako se ze rece tistim koncem, mogoce Rakov Skocjan x:Ix .

Aliana, sem vedela, da bos x8Dx :palec:

Ale, karkoli bos pocela, sem prepricana, da bos uzivala :2src: :palec:

Alef je pa hobby zamenjal, kosilnico v kot in gozdne jagode v akcijo x:px

Vilincica, se popolnoma strinjam, distanca je fajn zadeva vcasih, x:px , moji prijatelji so se tudi malo pomenjali, ta najbljizji so malo bolj daljni ali nikakrsni, pa cel kup novih, ampak pravih :palec: prijateljev sem dobila. Fajn mal feng shuia delat tud po prijateljstvih. Drzim pesti, da najdeta nov domek xsrcx

Mitra fajn za sprehod, mal manj za krvosese :sori: , midva imava pa bitke s komarji zadnje dni, mater so zoprni :xx!:

Pozdravcke vsem pa en navihan vikend :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hvala, punce :palec: (sem že v naslednjem, tokrat tema gejevske in lezbične študije :) ful zanimivo :palec: )

Danes bila pa po dolgem času v petkah in ful zrihtana.. Imeli v firmi uradno otvoritev in predstavitev, sem skrbela za dobro počutje gostov x:o)x

Pa fajn se mam :) Obnovila stike s hčerko od mojega bivšega, sva bili ful frendici prej, potem so se pa poti malo ločile.. Facebook je včasih prav fajn :) <Pa pri babici in dedku se končno oglasila, nisem bla že par mesecev.. pa Marso vidla :) Jutri pa pavza med učenjem, da skočim v Žiri moje xsrcx bajkerje pozdravit :)

dogaja :2src: poletje je definitivno moj čas :) (ja, vem, ni še čist...)

uživajte lubi moji x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Niste MC, MK ?

To ste MD **** ******? Moto Družba.

Prijetna družba ... [nihče ni support, propery od nikogar]. -)

jaz sem Solo Rider. MD. vsi samo znanci in prijatelji, nič property :)

Gremo pa na motozbor od telih: MK Sairach

loesje

Spet nazaj -

Aliana, malo se šalim. -)

Hvala za odgovor. Have A Good Time. -)

Vem :)

Saj sem bila en čas.. kao 'property of' sam bolj za šalo, kot zares, ker sem bila proti takim foram. Sem nosila našitek v žepu jakne, da mela varovanje, če bi kdo težil x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Dan dober

O Aliana gre pa uživat x;)x

Nikoli nisem bila preveč ljubitelj moto zborov.

Ponavadi smo mi gledalci imeli največ od predstav, ko so motoristi izvajali vragolije x:o)x

Pa še to je bilo vsako leto deževno :wOOt: (za naš konec govorim) x:Dx

Da ne govorim, koliko je bilo treznih in seveda totalno nenastrojenih za kakšen pretep :sick:

Iz takega "žura" nikoli nisem prišla zjutraj :blackeye: , ampak pred polnočjo, kot bi imela policijsko uro x:Dx

Vendar pa ne morem vseh metati v isti koš

Verjetno je tam, kjer je večja udeležba malo drugače in še marsikaj za videti in je tudi sprejemljiv program :88:

Pa da se še pohvalim, sem že eno tortico spacala skupaj, sedaj pa še razbijanje možgančkov. kako naj osrečim nečaka, ki jutri praznujeta rojstna dneva. :mezik:

Tetica kot tetica, bom spekla tortice, ampak sta zbirčna, kako bo z okusi. :sniky: xrolleyesx

Se pravi da bo najbolje eno torto in ene kremšnite????????????? :fiju:

Da vam malo skomine naredim :flower: :fool: :flower:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

x:)x ne morem verjet, da sem se ob 8h iz postelje spravla.. nič, plan učenja je treba izpolnit, da bom lahko pol mirno žurala :)

ja, Mitra, saj je večinoma res tko.. tud tlele nič boljš. men je fajn it na motozbor sam zato, da srečam vse punce in fante, ki jih ponavad po pol leta ne vidim, ker ne hodim kaj dosti po telih stvareh... za danes se jih je ful najavilo, tko da bo večinoma samo lupčkanje in objemanje in veselje :) pol se imamo pa itak namen do 7h, 8h pospravit, ker bi še po svetlem rada domov vozila pa še eno poglavje predelala, ko pridem nazaj :)

včasih sem mal več hodila, sam sem imela sistem, da sem se čez dan družila, ko so bli še vsi kolkor tolk trezni, zvečer pa precej zgodaj čepke v ušesa in spat v šotor :)

ampak res komaj čakam danes! še celo D. pride, ga nisem vidla na motozborih že celo večnost...

pa vse tako kaže, da bo sonček danes xsrcx

uživajte x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Jutrcek :2src: .

sporocam, da sem zelo eminentna od vceraj naprej, sem namrec okronana, prosim, da se me samo onika in rdece tepihe pogrinja, kamor bo blagovolil moj svinjski parkeljcek stopiti x:Dx :. Koncno zrihtala 2 zoba namrec, en me je ze leta zezal, pa so vsi zobarji rekli, da ni nic narobe - japajade, en se je pa tukaj pokazal navihanega. Skratka po par mesecih del, projekt zakljucen x8Dx :palec: .

Potem sva nabavila nekaj hlac za Fernanda, so imeli eno fajn akcijo, potem sva pa odpujsala na eno pijaco v lokal, kjer vedno hodiva mimo samo. Imela zanimiv pogovor - no saj jih imava vedno, ampak ta je bil pa o druzinskih vezeh, pa primerjavah tu in pri nas, zelo zanimiv cvek :palec: . Doma sem bila mrtvo utrujena, tako da sem zgodaj zvecer zaspala in se cez par ur v posteljo preselila, kot posledica sem se pa danes ob 6h zbudila x:Dx .

Danes malo pospravljanja, malo ucenja, pisanja, zvecer pa na norveski vecer k prijatelju, me prav zanima, kaj bomo jedli, same globoko zmrznjene jedi x:o)x ?

Mitra, jaz bi naredila cokoladno torto in kremsnite, ne mores zgresit x;)x

Aliana, imas pa zdajle izpit za izpitom :eek: , samo ti gre odlicno :palec: , kaj pa , levja tehtnica, ni druge x:)x x8Dx . Pri tebi obcudujem usklajenost med partnerstvom, prijatelji, sluzbo in studijem, prav profesionalno zongliras z vsemi podrocji :palec: .

Za Alefa nisem prepricana, ce upgrada kosilnico, jo testira kje na KOroskem, ali pa kje isce jagode x:Dx

Ale pa zagotovo uziva :2src:

Grem v akcijo, pozdravcke ke ceS :2src: x:Xx

Vaše blagorodje Pujsa x:Dx x:o)x ...haha, globoko zmrznjene jedi

ja, men se zdi, da prijatelje preveč zanemarjam.. itak sem že v osnovi taka, da je prej treba mene poklicat, kot da bom jaz koga klicala (ful malokrat res pogrešam družbo, mi ni problem bit sama s sabo in potem pozabljam, da bi blo fajn se mal družit). Ko pa pridejo taki časi, da je kup drugih stvari, so pa prijatelji res bolj na koncu čakalne vrste... da ne omenjam družine x:o)x rabila skor dva meseca, da sem prišla do starih staršev po Peruju x:o)x

ampak ja, se trudim zadnje čase.. vsaj vsake toliko se mal spomnit na koga.. pa internet in facebook je kar se tega tiče krasna stvar. še vedno bolje mail napisat, kot pa sploh nič... xnckrivx

aja, še 15ič... kdaj vidva prideta? se mi zdi, da se približuje datum...

Šibam zdajle z izpiti, kolikor se da.. septembra, ko začnem s službo, bo bolj kriza..še 10 strani enga zakompliciranega članka... pa kosilo.. in gremo :)

loesje

Spet nazaj -

Jutrcek :2src: .

sporocam, da sem zelo eminentna od vceraj naprej, sem namrec okronana, prosim, da se me samo onika in rdece tepihe pogrinja, kamor bo blagovolil moj svinjski parkeljcek stopiti x:Dx :. Koncno zrihtala 2 zoba namrec, en me je ze leta zezal, pa so vsi zobarji rekli, da ni nic narobe - japajade, en se je pa tukaj pokazal navihanega. Skratka po par mesecih del, projekt zakljucen x8Dx :palec: .

http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g040.gif

Za Alefa nisem prepricana, ce upgrada kosilnico, jo testira kje na KOroskem, ali pa kje isce jagode x:Dx

Modifikacija in nadgradnja kosilnice ustavljena zaradi recesije... :vio: x:)x

Treba zadevo mal reprogramirat in dokapitalizirat... :inocent: x:Dx

Jagod pa zaenkrat še ni zmanjkalo... x:px x:px

Luftarji... x:Xx xsrcx

Končno spet temperature času primerne... :onfire:

Uživajte v in na soncu kjerkoli že ste... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_054.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, Alef, temperature končno normalne! :palec:

Danes se zbujam in koncentriram s kokinim čajom :) mal ga je še ostalo... za posebne priložnosti :)

Seveda nam včeraj ni uspelo priti domov ob 8h, kot je bilo planirano, ampak šele ob 12h x:px ampak je blo fino, srečala en kup folka, ki ga nisem že celo leto videla.. spet smo mel ena smešna srečanja in ugotavljali kako je majhna ta Slovenija x:Dx sam nobene od mojih punc motoristk ni bilo.. :( se bo treba bolj natančno zmenit z njimi, očitno :)

evo, sem na eni četrtini zapiskov.. za kosilo samo zelenjava, da ne bom še bolj zaspana, en čikec si grem še privoščit, pol se pa zakopljem do večera...

lep dan želim, izkoristite sončka še zame xsrcx

loesje

Spet nazaj -

aja, še 15ič... kdaj vidva prideta? se mi zdi, da se približuje datum...

x:o)x Konec julija - 22. greva od tule x;)x

Modifikacija in nadgradnja kosilnice ustavljena zaradi recesije... :vio: x:)x

Treba zadevo mal reprogramirat in dokapitalizirat... :inocent: x:Dx

Jagod pa zaenkrat še ni zmanjkalo... x:px x:px

Najbolje potem, da Alef kosilnicne delnice izdas, da dobis svezi kapital, potem pa dividende izplacujes v cm pokosene trave? Kaksno varovalbo klavzulo si omisli, ker te bo postnina svinjkso stala, ce bos dividende posiljal v Mehiko npr. x;)x

Uzivate v jagodah, vidim, mami poslala mail, da je sla po borovnice, tole bova ocitno zamudila x:Ix . kostanja se ne bo, upam, da kaksne gobe uhapsiva avgusta, ali pa da nama Alef kosilnico posodi za krog ali dva x:px

Seveda nam včeraj ni uspelo priti domov ob 8h, kot je bilo planirano, ampak šele ob 12h x:px ampak je blo fino, srečala en kup folka, ki ga nisem že celo leto videla.. spet smo mel ena smešna srečanja in ugotavljali kako je majhna ta Slovenija x:Dx sam nobene od mojih punc motoristk ni bilo.. :( se bo treba bolj natančno zmenit z njimi, očitno :)

evo, sem na eni četrtini zapiskov.. za kosilo samo zelenjava, da ne bom še bolj zaspana, en čikec si grem še privoščit, pol se pa zakopljem do večera...

lep dan želim, izkoristite sončka še zame xsrcx

Ups, si si pa zadala za danes, drzim pesti :palec: .

Midva sva se potepala po Xochimilcu xsrcx :2src: , del mesta, kjer so vodni kanali in imajo pisane ladje, sonce x:px x8Dx , pa pisani colniski. Bila sva na Clariti x:o)x , mimo naju so svigali colnicki, ki so prodajali spomnike, kuhano in peceno koruzo, pijaco, quesadille, tacose, sopke roz, nakit,.... Po kanalu so se vozili tudi glasbeniki - musica norteña, marimba in Mariachiji :2src: . Mariachiji me fascinirajo in vedno, ko je prilika, jih zelim videti. Vsec mi je njihova energija, instrumenti, obleke in tudi ta vesela glasba. Vceraj je Fernando eno skupino placal, da so mi odigrali nekaj pesmi :2src: xsrcx , sem se kar topila, najvec zaradi Maraichijev na colnih, malo pa tudi zaradi strasne vrocine x:o)x .

Zvecer sva sla na Norveski vecer k prijatelju, tocno tako je bilo, kot se slisi, dolgcas :O: :inocent: . Hrana cudna - pac norveska, ribe, ribe, ribe, ribe, ribe, sir, ribe ribe ribe ribe, pa druzba nenavadna, sva se kar precej kmalu spokala domov.

Zdajle pa zajtrk, kava, da se odprejo polkna, pa novim zmagam naproti.

Pozdravcek jagodicarjem in studentom, pa vsem ostalim luftarckom x:Xx

Pujsa, evo, tlele je slikca dekice.. tale sicer ni moja (mam eno bolj rdečo), sam sem hitreje tole našla, kot da bi šla fotkat :)

http://img.bolha.com/images/image/21126/22126/_49e0813e11cdc.jpg

loesje

Spet nazaj -

Dan dober

Takeke dekice pa res ne najdeš v Slo :OoO:

So podobne, samo so taka sintetika, da se ji še približat ne smeš in te že strese elektrika :huk:

Potem je motozbor po večini uspel :?: :?:

Nam pa včeraj piknik, praznovanje pravzaprav.

Ker sem bila močno aktivna, nimam nič slikic, demet x:(x

Predno so sploh vsi prišli, mi je najmlajši že zaspančkal v naročju.

Ko sva se vsedla na dvorišču, in čakala kdaj mislijo končno priti, sva se zvalila v travo in spanček zaspanček je prišel na obisk. xsrcx

Tortica je bila super (ledena) , da ne govorim o kremmšnitah xsuperx

Seveda tudi roštiljada ni izostala :switz:

Posledice so bile jasne: prenažrtost in prenajedenost.................. :shsh: :O:

Vsaj vreme je bilo čudovito :2src:

Pozdravčke v svinski konec, medvedovo deželo, na morčita in dugod po svetu

xrainbowx xsrcbumx xrosex xyesx xrosex

Mitra, fajn za piknik :palec:

za dekico pa.. nisem čist prepričana, če niso tud tele sintetične, glede na to, da jo mirno vržeš v stroj inopereš na 40 in se ji nič ne zgodi... pa barve so tud skoraj predivje, da bi blo natur... ampak meni je ravno zaradi barv všeč, pa ker je tko fajn uporabna za okrog nosit...

evo, čist nenormalna ura zame... x:o)x ampak treba začet.. še 3 članke sem v zaostanku za planom.. se moram danes ujet :)

uživajte!

loesje

Spet nazaj -

Lepa dekica! xsrcx

Me veseli, da ste imeli lepe vikende! xrosex

Tudi jaz, na ležalničku (sicer v senčki), z lapotom in fascikl.

Sem pa začela brat eno zelo cheesy in lahkotno knjigico, Just a family Affair. Paše nekaj za možgane na off.

Višek včerajšnega dneva je bil pa sprehod, kjer sem uspela stopiti na zrjavel, star žebelj. Hipohonder kakršen pač sem, sem poklicala dohterja, je rekel, da ni prepozno, če grem danes, ampak da moram iti. :xx!: :xx!: :xx!: Sej imam bubo, ne zgleda nič posebnega, je pa po moje globoka pa boli.

Tako, da zdaj čakam, pa preverjam vso pošto in vse napotke za danes in večino tedna. Vidim, da bom spet potegnila čez vikend...

Lepo je brati o tortah in kremšnitah, ampak upam, da se mi bo uspelo vsaj zadnji mesec pred morjem malce zadržati x:o)x

Lep dan!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Višek včerajšnega dneva je bil pa sprehod, kjer sem uspela stopiti na zrjavel, star žebelj. Hipohonder kakršen pač sem, sem poklicala dohterja, je rekel, da ni prepozno, če grem danes, ampak da moram iti. :xx!: :xx!: :xx!: Sej imam bubo, ne zgleda nič posebnega, je pa po moje globoka pa boli.

Lepo je brati o tortah in kremšnitah, ampak upam, da se mi bo uspelo vsaj zadnji mesec pred morjem malce zadržati x:o)x

Tetanus je lahko od žeblja.

Ni panike, samo enekcijo dobiš, malo razkužijo in spet boš kot nova.

Tortice in kremšnite pa kar veselo papcaj, samo v zmernih količinah x:Dx

Potem tudi kilogrami ne gredo v nebo x:px

Ja sej, zato grem, ker se bojim tetanusa. Sem že toliko prebrala o tem, da bi lahko diplomirala x:o)x To stalno delam. Naprimer... me boli glava in grem raziskat vse možne razloge zakaj me boli. x:o)x Sej sestra mi je rekla, da dobim obnovitveni odmerek pa je!

Pravzaprav ne bi bilo slabo it ene 4kg dol do morja x:Ix

Kremšnite me sicer ne ganejo... me pa ledena torta in čokolada. :2src:

*** ker sem včeraj prebrala toliko o tetanusu, je že začela bolet čeljust in tako dalje x:o)x x:o)x V bistvu sem s tem psihosomatskimi sama sebi komedija. xrolleyesx x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...