Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

V bistvu sem s tem psihosomatskimi sama sebi komedija. xrolleyesx x:Dx

x:Dx x8Dx

Ti kar, ampak tetanus ni komedija.

Dobra stran vsega pa je da ti ni treba dobit injekcije proti tetanusu prav za vsak zarjavel žebelj ki ga pohodiš.

Če je od zadnje minilo manj kot pet let, nove ne rabiš... :palec:

Lep dan luftarji, pa čim manj pohojenih žebljev in podobnega... xwizardx

Mitra http://www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_144.gif x:px x:px :palec:

Bi bilo fajn spet enkran en LNF piknik organizirat... :inocent:

Upam da nam uspe še v tem stoletju... :vio: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Sem že!

Ob 10.50 naročena, točno, pogledala bubo, dala injekcijo in voila! Je fajn če imaš tako blizu zdravstveni dom (sem bila prvič), vseeno pa ne bi moje domače zdravnice zamenjala za nič na svetu! :2src: :2src:

Minutko z avtom nazaj (ja vem, lahko bi šla peš, ampak če bi imela reakcijo, o katerih sem tudi brala, bi lahko hitr zavila nazaj x:Dx x:Dx x:Dx ).

Je bilo več kot 5 let.

DELAT!!!! x:o)x

Bi bilo fajn spet enkran en LNF piknik organizirat... :inocent:

Upam da nam uspe še v tem stoletju... :vio: x:o)x

Čofotarski, v Bohinju naprimer x;)x

:2src: :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle

Pol preveč bereš, potm pa imaš bujno fantazijo.

Sam da je sedaj vse OK.

Piknika pa se ne lotim orgarnizirat, preveč za seboj potegne.

Pa uskladit kaj bo kdo pripravil.......... prinesel..............

Štala.

Pijačka v Kratohvilu mi je čist super.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Čofotarski, v Bohinju naprimer x;)x

:2src: :2src:

x:Dx :palec:

Bi bilo zanimivo, meni sicer lokacija ni toliko pomembna... x8Dx

Bolj razdalja, Gorenjska je še sprejemljivo daleč... :vio: :inocent: x:Dx

Piknika pa se ne lotim orgarnizirat, preveč za seboj potegne.

Pa uskladit kaj bo kdo pripravil.......... prinesel..............

Štala.

Pijačka v Kratohvilu mi je čist super.

Mi je všeč ideja od Pujsite - objavi se datum in lokacija, potem pa kdor ima čas in željo pride, pijačo pa hrano prinese vsak zase, kolikor pač misli da bo pojedel in popil... :palec: x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Potem se je pa najbolje preselit v temo pikni, okvirno določit datum.........

Pujsita uleti konec julija.

Torej 2. avgust.?????????????

Kdo tukaj je za stvar?

Daaan!

Včeraj sva bili na izlivu Soče, v naravnem rezervatu, potem pa ko se je gužva na plaži malo spraznila sva šli še plavat v morje. Fajn je blo. Fotke bom dala gor ko bom malo pregledala, mogoče jutri.

Prekratki so tile vikendi... na srečo bo kmalu dopust.

Jagode in ostali gozdni sadeži bodo še malo počakali, do takrat bodo dobre pa sladke briške češnje.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dan dober

Aleeeeeeeee ......... x:px x:px x:px x:px kopali sta se :wOOt:

Jaz grem naslednji teden na morčita, pa me je bilo kar malo strah, da ne bo dovolj toplo morje, pa očitno ni te bojazni.

Na os ti pa kmalu pošljem, obljubim

Tetanus izpuhtel x:Dx

Fajn xwizardx

Hektari nastile za medvede še rastejo :sniky:

Počas se bo teba k sosed na kofe spokat.

Tja nisem hodila na leta dolgo, sedaj ko so otroci, se je pa ta stvar lepo pošlihtala in se prav lepo zastopimo :flower: :flower:

Kaj je pa kaj v Mehiki?

Verjetno angleščina in drugačne inštrukcije.

Aja, pa dekica za Alianco se išće xsrcx

Dan dober

Aleeeeeeeee ......... x:px x:px x:px x:px kopali sta se :wOOt:

Jaz grem naslednji teden na morčita, pa me je bilo kar malo strah, da ne bo dovolj toplo morje, pa očitno ni te bojazni.

Na os ti pa kmalu pošljem, obljubim

x:Dx x:Dx x:px

Ma do drugega tedna se mi zdi da ni panike da se ne bi ogrelo. Odvisno pa kam greste.

Tam kjer sva bili se je morje ogrelo do približno 1,60 m, spodaj niže je pa še fajn mrzla.

Za OS ni panike, ko bo bo. :)

Lep sončen pozdrav vsem... x:Xx

Heloooooooooooooooou,

imela izpit danes, 9-14h. Se dobro da sem zjutraj se enkrat scekirala, ker sem mislila, da ga imam ob 10h in bi lepo zadevo za 1 uro zamudila :eek: .

Nekak se ze cel dan ne morem zbudit, tako da grem eno odsiestat, potem pa ucit x;)x .

Pozdravcke cez luzo, projekt dekica na spisku x:o)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Heloooooooooooooooou,

imela izpit danes, 9-14h. Se dobro da sem zjutraj se enkrat scekirala, ker sem mislila, da ga imam ob 10h in bi lepo zadevo za 1 uro zamudila :eek: .

Nekak se ze cel dan ne morem zbudit, tako da grem eno odsiestat, potem pa ucit x;)x .

Pozdravcke cez luzo, projekt dekica na spisku x:o)x

xsrcx

danes me je pa dragi prehitel v vstajanju za spremembo.. jaz sem se pa komaj ob 9h spravla iz postelje. zdajle imam zajtrk in bluz se 5 minut, pol pa zacnem s ponavljanjem.. fajn, saj sem si kar ok zracunala. do včeraj vse zapiske in članke predelala, zdaj imam pa danes in jutri dopoldne še čas za ponavljat. to je v bistvu men najtežji del učenja :o|o: do takrat ko greš čez snov, je še zanimivo, ker je 'novo'. Tole ponavljanje pol je pa piflarija nekak.. in ponavadi ta del kar spustim.. sam tokrat ne morem, ker je ful imen in teorij, ki jih verjetno rabim vedet, pa še ustni je...

spet je sonček zunaj :2src: uživajte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dan dober

Prav nenavadno dopoldne.

Za dobro jutro, sine z zatečenim licem.

Halo zobozdravnik in akcija.

Kot da nebi bila pri zobarju ravnokar (nekaj dni nazaj).

Puljenje mlečnega zoba in naročit za drug datum, ker je na stalnem že luknica. ##"&%$##&%%

Pa kako se to ni videlo nekaj dni nazaj?????????????????'

Potem pa še dobiva račun (ki ga plača zzzs) in nanese 17€.

Navadno puljenje zoba?????'' Drago. Kaj šele operacija????????????

Sedaj pa novim zmagam naproti.

Drago je ja. :o|o:

Jaz sem imela mlečne tako grde, da so bili vsi zaskrbljeni. Črne. x:o)x Stalnih se pa una grda bzzzzzzzzzzzzzzz napravica še ni dotaknila. Pa tudi zob me še nikoli ni bolel. Zaenkrat mam zobozdravnike rada, ker jih vidim enkrat na leto na 3 minutnem pregledu... Ko sem bila pa "mlečna", pa.... :xx!: :xx!: :xx!: Pa še zobarca je vprašala, če si jih ne umivam, jaz sem bila pa prav obseden otrok. xrolleyesx

Ali ste kaj dognali glede piknika? x:Ix

Pujsi! Upam, da ti je dobro šlo! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Glede piknika še nič, čakam uno tam, uno iz svinjske Mehike, da vsaj okvirno pove, kdaj ji paše, če ji sploh kaj paše..........

Tako da Pujsita, daj malo namigni, če je datum ok, pol pa akcija dalje.

Da napademo v piknik temi.

zdaj imam pa danes in jutri dopoldne še čas za ponavljat. to je v bistvu men najtežji del učenja :o|o: do takrat ko greš čez snov, je še zanimivo, ker je 'novo'. Tole ponavljanje pol je pa piflarija nekak.. in ponavadi ta del kar spustim.. sam tokrat ne morem, ker je ful imen in teorij, ki jih verjetno rabim vedet, pa še ustni je...

Meni tudi tale del najbolj zoprn, degustiranje nove teme, pa razmisljanje je fajn, ponavljanje pa malo manj fajn, samo sem ziher, da bos zrihtala kot prejsnjega :palec:

Stalnih se pa una grda bzzzzzzzzzzzzzzz napravica še ni dotaknila. Pa tudi zob me še nikoli ni bolel. Zaenkrat mam zobozdravnike rada, ker jih vidim enkrat na leto na 3 minutnem pregledu... Ko sem bila pa "mlečna", pa.... :xx!: :xx!: :xx!: Pa še zobarca je vprašala, če si jih ne umivam, jaz sem bila pa prav obseden otrok. xrolleyesx

Glede zob imas pa svinjsko sreco Michelle :palec:

Izpit imela 5 ur skupaj, s krajsimi premori. Po mojem bi moralo bit x:)x , uradno pa lahko na netu scekiramo 31.07.

Danes zacnem s Spanscino xsrcx spet x:px

Glede piknika še nič, čakam uno tam, uno iz svinjske Mehike, da vsaj okvirno pove, kdaj ji paše, če ji sploh kaj paše..........

Tako da Pujsita, daj malo namigni, če je datum ok, pol pa akcija dalje.

Da napademo v piknik temi.

He he he, bo Fernando mislil, da samo piknike prirejamo v Sloveniji x:Dx , imamo ze 3 ugledane, tale je cetrti x:px .

Zdajle sibam z Matejem na eno kavico, obljubim, da jutri scekiram plane in povem, kdaj nisem zbukirana x;)x

Dan dober

Še ne vem.

Al bom zoprna, al bom tečna al bom pa kar nekaj umes xsmx

Sita sem teh dolgih frisov navsezgodaj :mex:

Pa da še na mene potem krivdo valijo, da je to zaradi mene?????????????

:listen: :ill: xsmokex :mad2:

Ja pa dej kurci zoprni, sebe poglejte :farb:

Tako.

Odleglo, čeprav ne v temi črna luknja, ker tam je drugačna tema sedaj in nebi ravno pasalo kaj takega zraven :vio:

Kaj se danes dela?

Trenutno grem na enega cigaretka, da v miru razmislim :OoO:

Luftarji... x:Xx xsrcx

Dolgim frisom je treba pokazat en takle fris

http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_145.gif

Da postanejo še bolj dolgi... :vio: x:px

Lep dan vsem, uživajte v soncu... xwizardx

Po potrebi lahko tudi http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_191.gif x:px x:px

Haha, Alef, ja, jaz sem danes že http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_191.gif

po izpitu (10 x^x ) šla na kavo in naročila deci refoška.. glede na to, da sem šla na prazen želodec na izpit (da bom lahko mislila), sem se zdajle celo pot do doma (peš, ker so mi kolo ukradli zadnjič :vragec: ) fajn zabavala x:o)x

zdaj se pa bašem z joto in se trudim streznit, ker moram na motor...

yes, yes, še en izpit narejen :palec: zdaj pa mal pavze kak teden.. se moram lotit prevajanja...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Haha, Alef, ja, jaz sem danes že http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_191.gif

po izpitu (10 x^x ) šla na kavo in naročila deci refoška.. glede na to, da sem šla na prazen želodec na izpit (da bom lahko mislila), sem se zdajle celo pot do doma (peš, ker so mi kolo ukradli zadnjič :vragec: ) fajn zabavala x:o)x

zdaj se pa bašem z joto in se trudim streznit, ker moram na motor...

yes, yes, še en izpit narejen :palec: zdaj pa mal pavze kak teden.. se moram lotit prevajanja...

x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:px

Za izpit :palec: :palec:

Dan dober

Prva runda že za menoj. xyesx xyesx x^x

Pobrali 20 gajb krompirja, sedaj pa kratka pavza pri košnji tratice w:Iw

Ponoči bo dež in nema trte mrte :mex: . Je treba delat xrosex

Enkrat moram še moje (sinove) mucike majckene slikat, da vam pokažem kako luštni so. xokx

Obljubjam že lep čas, pa nić od mene. :N:

Včeraj imeli predstavo v šoli, so se otrroci malo potrudili za nas. xbendx

Seveda je bilo čudovito. xyiyax

Alijana super za izpit.

Alef, sem prebrala, da je tvoja žena kriva za sive lase, da si sedaj na vrsti, da ti izpadejo. xsurprisex

Da ne bo izgledalo kot pokožena tratica :irs:

Dober dan x:Dx A sem prav :inocent: Ja, vodnar piše, bo že prav :inocent:

Petek je in končno sem našel mal cajta za luno x:px, par petkov sem spustil :inocent:

Cajt hitro teče, vmes sem se par dni v Skandinaviji hladil, tam očitno ni nikol vroče, tist

njihov veter je prav mrzel, brrr, pa to je blo konc maja, da ne bo pomote :inocent:, sploh

si ne predstavljam zime gor xcivx

Na snegu sem bil tut še maja, 19., glih prav južen za drsat x:)x, sam men to ne gre tolk

dobr, pol gre pa bolj počas x;)x

Pa še en koncert je padel, zastonjski, nič posebnega, baje neke zvezde, ime majo sicer

fajn the Killers, ampak to je pa tut vse, kitara ni za okras, ampak za špilat :frog:

Lepo se mejte, za ledvice, če še rabte xwizardx, za diplome in izpite xwizardx, pa kr

tako xwizardx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx

Sem nekaj brskal po spletnih trgovinah in čisto slučajno naletel na tole

Robot sesalec

Pa sem se spomnil na tale Janifov post... x8Dx

Upam da kaj pride pogledat sem noter... :inocent: x:Dx

Si nisem mogel kaj, da ne bi komentiral :inocent: Se le premika v pravo smer :hepko: :hepko:,

se pravi bo treba spremljati novosti x:px

Pol bom pa sam odtipkal na zaslonu balkon, odprl vrata in akcija, jst sem bom pa lahko posvetil

samemu sebi x:Dx

Janif je bil priden vidim x:Dx :palec: Si se šel gospodinjo xppx al gospodinjca (ne vem, kak je sploh izraz za moškega - če kdo ve I am all :irs: )

Kako je šel tek trojk?

Še mal zgodovine x;)x Od zadnjih večjih gospodinjskih opravil je minilo že skoraj dva meseca :inocent:, kdaj bo spet kakšen tak moment, še ne vem xnckrivx

Ravno ta teden smo se nekaj razgovorili in poslušal hvalo, da je sam likanje srajc problem, da v istem času počisti stanovanje 100 kvadratov :icon17:, no pol smo

pa prišli od pet srajc na uro do sedem, in od ene ure čiščenje do dveh, kar se mi zdi za 100 kvadratov v nulo, velik, velik premal, ampak poznam jst njega x:Dx

Aja debata je bla v smeri, likanje proti pospravljanju, pa kdo meni lika srajce ... Sicer priznam, da zmeraj lovim zaostanke, trenutno so 4 nezlikane srajce, ampak

čez vikend bo menda dež, idealno :inocent:, pri čiščenju pa ni zaostankov, malo manj po tleh gledaš, pa je :inocent:

Trojke x:px, mogla bi videt dve sliki x:Dx, v zadnjem km, na prvi, ubran korak mojih sotekačič, na drugi zadaj nekaj 10 metrov pa jst sopihajoč in komentar, vidim, da sta te kr zgonili x:Dx No, sej je bilo fino, na začetku ful gužva, smo bili mal preveč zadaj, pol smo bili pa kr ubrani, tut v klanec nisem mel problemov, se očitno poznajo hribi x:px, samo ko smo prišli iz Golovca je do cilja še 2 km in tam se je pokazala tista razlika med mano in njima, ful sta pospešili, men je bil pa prehud tempo, tko da sta me kakšnih 500m pred ciljem počakali, no sej smo si bli skoz na očeh x;)x

Sem bil pa pol še naslednji vikend v Radencih, 10 km, tolk vroče mi še ni blo pri laufanju :inocent:, 22 stopinj in sonce ni ravno idealno, pol je šlo pa mal počasneje, ampak boljš par minut več, kot kakšen prevoz :sori:, tega je blo kr nekaj, sploh pri daljših razdaljah x:o)x

Uživaj :flowerface:

Daaan! :)

Vroooče! :switz: Ampak že jutri naj bi se spet ohladilo... :( Tko da odpade morje.

Moram se pohvalit, da sem včeraj končno spucala okna in cel balkon, pa posesala... danes me čaka še prah in pobrisat po tleh, pa spanirat meso, posoda je že pomita, nakupljeno je tudi že vse, tko da...

Odštevam ure da pride xsrcx . Še malo... :hepko: Potem pa xlove2x

Lepo preživite vikend, pa-pa x:Xx

P.S. Še lep pozdravček Janifu x:Xx

Zanimiv dan za menoj x:o)x ,

zjutraj sla ucit Jesusa x:)x , to je namrec ime mojega studenta. Se v ponedeljek se vidiva, z julijem pa zamenjajo urnike, tako da dobi drugega prfokska.

Za tem sem se pa odpravila v solo, kjer bom ucila po Sloveniji. Lusna, manjsa s 180 otroci, kolektiv simpaticen in majhen. Takoj dobila toro in povabilo na krst dojencka ene zaposlenih, se preden bom sploh zacela delat. Zaposlili me bodo s 1.8. in mi placali kar cel mesec, ceprav bom delala samo 1 teden in so rekli, naj se nic ne sekiram :eek: x:px . Pregledala vse razrede, tudi vrtec :2src: xsrcx , fajn izgleda, pa Larissa tudi dela tam, tako da vem, da je zadeva res taka, ne samo za obiske x:px .Popoldne je bilo adrenalinsko, urejanje financ, kot kaze bo se pestro :inocent: . Odisestala 3 ure in sem malo pred polnocjo budna kot zajklja :eek: . Koncno malo zastaranih zadev poslihtala.

Nobenih posebnih vikend planov, razen, da bomo jutri z Ireno najbrz pekli palacinke in upam, da bom malo pospravila koncno, so tla ze par cm visja od umazanije :vragec: . (malo pretiravam, samo treba pomit).

Ale pridna, vse pospravila, oken jaz tule sploh ne pomivam, ker jih kot prvo ne dosezem in pride Picasso umazan zmazek ven, plus takoj se nazaj nasvinja, tako da imava vseskozi prijetno meglen pogled.

Janif, si pa blazno dejaven, malo manj tule, pa zato toliko bolj na ostalih podrocjih :palec: .

Alef sigurno uziva na vilah, upgradanju kosilnice ali smehcev, ali pa mogoce stika za gozdnimi sadezi x?x

Mitro je grozno tezko pogruntat, ko ima tako nenavadno kombinacijo aktivnosti, nikoli ne ves, ali je pri zobozdravniku z otroci, na njivi pobira krompir, se uci Nemscino ali pa kaksne nove tehnike zdravljenja :palec:

Aliana zasluzeno uziva po izpitu, cestitke :palec:

Grem naprej maltretirat laptop.

x:Xx vsem!

Dan dober

Si me nasmejala Pujsita.

Tu je sedaj ura pol devet, ampak sem že fajn zbujena.

Da ti bo še težje mene opredelit kaj ga sviram, lahko dodam da sem že dve torti spacala skupaj in je sedaj odmor pred pospravljanjem. xbookx

Šolo sem uspešno zaključila do septembra, z zobarjem pa do naslednjega meseca. xyesx :horro-cb:

Aja, s krompirjem pa za nekaj dni, je trenutno preveč mokro in mraz x8Dx

Tehnika zdravjenja pa lepo napreduje, sem se rešila luskavice. xupx

Ponosna sama na sebe, da sem kar malo zrasla xflirtx

Sedaj pa metla in akcija.

Dobro da ima dovolj močen štil, da se lahko tudi brez skrbi naslonim na njo :party:

Pa pa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...