Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Pujsa :2src: super, da si našla tako službo! Pridna, privoščim! Vsekakor upam, da se vidimo! x;)x A maš že načrt, kako bo šola potekala?

ale, želim ti prekrasen vikend s svojo! :2src:

Mitra, kakšni torti? x:px :yumy:

Vsi ste tako pridni s čiščenjem... jaz pa... :inocent: x:Ix Pravzaprav bi morala edino posesati spalnico in računalniško sobo, ostalo je dokaj normalno. No, če spregledaš, da je polno knjig, ki so zaenkrat še povsod... na mizi, omarah, kavču, policah, v spalnici (pa tudi pri starših, ki zaradi tega jamrata in me vsak vikend opozorita na to)... Resnično moram dati delat /kupiti knjižne police. Sem gledala ene bolj moderne in hkrati zelo super za to okolje, pa je za ene 30 knjig 1300 eurov. :eek: x:Dx Glede na to, da jih potrebujem toliko, da bi za ta denar kupila avto visokega razreda (ki ga mimogrede, ne morem), bom.... šla spet v Ikeo x:o)x

Depresiven in deževen dan.

Sploh nimam dela danes in že ne vem, kaj naj sama s seboj. Vozit se mi v tem ne ljubi, čvekat z ljudmi po lokalih tudi ne... po vsej verjetnosti bom brala in pisala. Potem pa dobim obisk, ki me bo naučil risat :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Mejte se! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Šolo sem uspešno zaključila do septembra, z zobarjem pa do naslednjega meseca. xyesx :horro-cb:

Odlicno za solo x!x , koliko ti pa potem se manjka oz. kaksne predmete imas v septebru?

Midva bova zobarja prestavila za po Sloveniji, finance xrolleyesx x;)x

Pujsa :2src: super, da si našla tako službo! Pridna, privoščim! Vsekakor upam, da se vidimo! x;)x A maš že načrt, kako bo šola potekala?

Vsi ste tako pridni s čiščenjem... jaz pa... :inocent: x:Ix Pravzaprav bi morala edino posesati spalnico in računalniško sobo, ostalo je dokaj normalno.

Sla sem pogledat v solo, kaksne je, mi je vsec, ker je manjsa, ker nisi stevilka 35, ki uci stevilko 856. Vsi se med seboj poznajo, kar je tule redkost. Ne vem se, kam me bodo dali in v bistvu tudi ni tako pomembno, bom s katerimkoli razredom zadovoljna, edino, kar sem prepricana je to, da ne bom ucila Spanscine x:Dx. So me pa ze takoj vceraj ponucali za ustni izpit enega od ucencev x:px , ni bil prav nic zivcen, ko je moral govorit s povsem neznano tujko x8Dx :palec: . Odlocili se bodo, kam me vtaknejo, Larissa mi bo pa povedala kako poteka tule v soli vse, pac vsaka sola ima svoj sistem dela, ocenjevanja, ucbenike,... in moram spoznat, kako poteka tule. Od delavnic pa Nemscina definitino pade in ce se le da se pravljice (ce to nima ze kdo drug), sicer imam pa casa za ideje se do septembra na to temo.

Pospravljanje xrolleyesx , zdajle res v svinjsku ziviva, moram vsaj po tleh pomit in zlikat, zdajle se pa koncno lotim vsaj zacet pripravljat prezentacijo!

Fajn sobotko vsem!

:2src:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Alef sigurno uziva na vilah, upgradanju kosilnice ali smehcev, ali pa mogoce stika za gozdnimi sadezi x?x

:vragec: x:Dx

Niso ne vile, ne kosilnica, grablje in podobno orodje... :o|o:

Me pa malo mika prijet v roke macolo... :devil:

Ali kašno podobno orodje...http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_076.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_048.gif

Modifikacija kosilnice odložena na začetek drugega tedna... :inocent: xnckrivx

Luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Ne macolo no........... :ermm:

to bo bubalo računalnik :cry: pa še nad nikomur se potem ne boš mogel upravičeno jezit :wOOt:

Mitra, kakšni torti? x:px :yumy:

Ena je bila takšna

http://www.shrani.si/f/3i/51/3qkT5Ymj/ara-300.jpg

Jagodna, polovica pa čololadna.

Odlicno za solo x!x , koliko ti pa potem se manjka oz. kaksne predmete imas v septebru?

Midva bova zobarja prestavila za po Sloveniji, finance xrolleyesx x;)x

Pospravljanje xrolleyesx , zdajle res v svinjsku ziviva, moram vsaj po tleh pomit in zlikat, zdajle se pa koncno lotim vsaj zacet pripravljat prezentacijo!

:2src:

Šole imam uradno še dve leti, samo sem bila močno pridna in mi ostaja še zelo malo izpitov. x:o)x

Predčasno podelala več kot polovico. :palec:

Vsi prestavljamo zobarja. Jaz sem ga prestavila za po morju x:Dx

Jaz sem pospravila, kaj pa ti? xsrcx

Speglano še nimam, soba pa tudi še čaka. :V:

Vsa ostala površina v hiši in okoli nje pa se šajna. xDDx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dan dober

Ne macolo no........... :ermm:

to bo bubalo računalnik :cry: pa še nad nikomur se potem ne boš mogel upravičeno jezit :wOOt:

:vragec:

Bolje njega kot mene... :vio:

Ena je bila takšna

Jagodna, polovica pa čololadna.

x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:Xx :palec:

Luftarji... x:Xx xsrcx

Hardware in software problemi začasno rešeni... x^x

Bo pa treba v bližnji prihodnosti dat PC-ju kakšno krepko €-injekcijo... :vio:

Jutri(upam... :inocent: ) pa nad kosilnico... http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u025.gif x:Dx

Lep prvi poletni dan vam želim... :o|o: :vio: x:Dx xwizardx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/014.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dan dober

Me že malo panika grabi, ker se gre v petek na morje in je tako slabo vreme x:Ox

Lansko leto smo imeli trikrat dež in to ponoči, tko da smo jo fajn zvozil. x8Dx

Letos pa upam da bo vsaj za kopat w:Iw

Pa še malo statistike.

Imela sem 6000 objavo, 7000 objavo (objavo pri vodnarjih)........ kmalu pa moji kvadratki postanejo modri :wOOt: x:px

Sem pred enim letom komaj čakala, sedaj bi pa imela še vedno rjave kvadratke in bila naprej Lunin odvisnik.

Pa kaj čmo, tehnika je tehnika.

Včer smo mel generalko za novo igro, pa nam je šolmajster zbolev. xzobkox

Posledice so zoprne za mene. xegox

Igram šolmajstra in imam dva dni časa, da padem v tekst in ga kolikor toliko normalno speljem xbookx xbookx

Tremo imam že sedaj, kaj bo šele na predstavi???????????? xrolleyesgx xpartyx

Z dobro voljo se vse da.

Pujsita,

da te še malo zmedem.

Ni samo krompir, zobar............ torte.........nemščina...........še v dramski skupini sem xyesx xyesx

Jutrcekkkkkkkkkkk,

evo, pa ze od enega meseca odstevamo :O: , en dva tri bova na avionu x;)x .

Vceraj koncno pomila po tleh, zlikala, se lotila prezentacije, ki jo moram pod nujno ta teden skoncat x:px , pa nekaj o Mexico Cityju spisat in krajse zadeve x:px , lusna kombinacija :palec: .

Mitra, z vsemi zavbami si namazana x8Dx :palec:

Alef, odlicno, da si pocajtal svoj PC, sam se eno cepivo dobi x;)x

Fajn zaccetek tedna vsem xsrcx

Daaan! :)

Pa je spet ponedeljek...

Vikend bil prekrasen, včeraj sva se celo kopali v morju. Sicer je pihala burja, ampak sonce je bilo dovolj toplo. Ko si se ulegel na brisačo te je veter nežno božal po telesu, sva našli fajn zaveten kotiček, sončni žarki so pa prijetno greli. Malček sva se igrali z valovi, voda cc. 21°C, tokrat fajn premešana da je bila povsod enaka temperatura. xDDx V soboto sva bli pa pri Soči, popoldan se je zjasnilo in sva lahko uživali mir v naravi. Še dobro da poznam prijetne kotičke. x:px

ale, želim ti prekrasen vikend s svojo! :2src:

Je bil, hvala. xsrcx

Me že malo panika grabi, ker se gre v petek na morje in je tako slabo vreme x:Ox

Ob morju bo menda sončno, tko da - mogoče bo pa lepo. Prosi angelčke da bo sonček. x;)x x:)x

uživajte... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ob morju bo menda sončno, tko da - mogoče bo pa lepo. Prosi angelčke da bo sonček. x;)x x:)x

uživajte... x:Xx

Ne vem več koga naj še prosim.

Smo imeli že fajn debato, pa pravijo da bo. :palec:

Stvarnik se tud strinja......... x:Dx

Jaz pa šekar nekaj paniko zganjam, očitno za brezveze. x:px

Saj bomo v nekakšnem zalivu. :o|o:

Del Istre (Pineja) xsrcx

Ne vem več koga naj še prosim.

Smo imeli že fajn debato, pa pravijo da bo. :palec:

Stvarnik se tud strinja......... x:Dx

Jaz pa še kar nekaj paniko zganjam, očitno za brezveze. x:px

Saj bomo v nekakšnem zalivu. :o|o:

Del Istre (Pineja) xsrcx

PINEA :)

Aja, isto kot lani. Sem vidla slikco od letos, lušni ste. :palec:

Think positive. x;)x Vizualiziraj sonce. x:)x

Sej bo, boš vidla. xsrcx

Dan dober

Ale

Ja isto kot lani, sam da smo jih še malo dodatno dobili v oskrbo.

Komaj čakam, ker je prav fletno tam doli.

Da vam nalimam našo internetno stran, kjer so fotke tudi od lanskega leta

http://sites.google.com/site/pinea2009/

Tu bo tudi vsak dan sveža galerija slik, sam da štartamo.

Četrti dan sem spet dežurna celin 24 ur, se bom malo javila kako nam gre.

Danes pa kranclanje nohtkov.

Bom pokazala potem, sam probleme imam, ker samo preko shrani.si znam namontirat slike tu gor, pol so pa tko glomazno velike.

Pa naj tako bo, saj forum prenese marsikaj.

Sedaj še ena theta meditacja, potem pa akcija.

Danes pa kranclanje nohtkov.

Bom pokazala potem, sam probleme imam, ker samo preko shrani.si znam namontirat slike tu gor, pol so pa tko glomazno velike.

Pa naj tako bo, saj forum prenese marsikaj.

x:Dx

Shrani.si ima tudi možnost pomanjšanja prevelikih slik pred objavo.

Pod iskalno vrstico(Browse) klikni na Dodatne možnosti

http://www.shrani.si/f/3K/ex/2OjrfVjE/246.png

Odpre se ti izbira velikosti slike

http://www.shrani.si/f/3F/Hc/1YdjqdiL/shrani.png

Klikni na puščico v okencu kjer je oznaka velikosti oz. širine slike in izberi velikost ki ti ustreza.

Za objavo na forumu je najprimernejša širina 640 pixlov, max 800.

Če pa želiš objavljat večje slike pa kopiraj samo link.

Primer:

Shrani.si

V tem primeru skopiraj v objavo zgornjo vrstico, tisto nad katero piše URL datoteke.

Lep dan vsem luftarjem in neluftarjem... x:Xx xsrcx

Madona sem ga krasila do sedaj. Jaz pa vedno na 80 pikslov, sem mislila (kmečka logika) da je to najmanjša možna verzija.

Hi hi, brez zamere, ampak počasi še kaj bo iz mene.

Zdej bom pa takole:

Bemo dohtarje in njihov sistem

Zob me boli, pa kar ne morem k zobarju, ker je tako zaseden............

Pa jutri praznik, v petek že na morje............ Bemo sunce, marš v tri krasne................

Zivjo,

sem se za(je)bavala s prezentacijo v power pointu, mi kar fotke utripajo v glavi x:o)x xrolleyesx , skoraj koncana, se par fotk naredim in dodam, pa upam, da dva kratka filmcka in glasbo uspem dodat in potem je to to x8Dx :palec: .

Potem pa samo se drobna mala veselja xsrcx x:px .

Danes ucila Fernandov razred, ima prevajanje, jaz pa zakljucila tecaj z mojim studentkom, tako da sem lahko uletela in isto se greva v petek :palec: , cist fajn bit tkole mal neodvisen x:px :palec: .

Svinjske pozdravcke vsem x:Xx

Daaan! :)

Na hitro se vam javljam, te dneve sem polno zasedena. xDDx V torek sem bla v Ljubljani, žal ni blo časa da bi se dobila s kom od vas. Pa niti nisem bla sama. Kljub dežju je šlo fajn za vozit.

Včeraj je spet prišla xsrcx , tko da bo pestro do konca tedna. :inlove:

Še pošto pregledam, potem pa grem pripravljat cvrte bučke. Zraven pa bo najbrž pire in paradižnikova omaka. Pa seveda zelena solata... in jagode, marelice, briške češnje in nektarine... potem pa na zrak. :)

Mitra - prijeten dopust s čimveč sonca, pa da se načofotaš v morju... :flower:

Vsem ostalim lepe pozdravčke in prijeten viked... xrosex

ale, ja naslednjič res prej pokliči, če načrtuješ ljubljanski podvig! :vragec:

Imej se super fantatično s svojo xsrcx Predlagam, da jo pelješ na kosilo v Tomaj enkrat x:px :yumy: mmm

Upam, da bo lepo vreme!

Jaz sem šla spat ob ene treh in sem spala do 11!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: Tuš, zobki, zdaj pa mejle, potem pa ven!

Ne morem verjet. To bo čist kratek dan. :o|o: Praznični. Si bom skuhala praznične špagete s praznično omako x:o)x

AJA pa sanjala sem, da so mi vsi zobje ven popadal in potem sem jih šla umivat tam ob ene 4 ali pa 5 zjutraj.

Psiho.

Lep dan! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dan dober

Včeraj uspela urediti zobka. :rolleyes:

Z največjo muko. Me je komaj sprejel, ker ima božček toliko dela. :nuke:

Vse super in prav, samo ko me je potem bolelo, pa nisem bila ravno vesela. :surprise2:

Sedaj je vredu :horro-cb:

Potem sem vam obljubila pokazat nohtke, sam je slaba fotka

http://www.shrani.si/f/3l/pK/1DrAJATZ/ara-309.jpg

Danes pakiranje za na morje. xribax

Izgleda kot bi se za vedno selila. xflowx

Mentorji imamo malo več krame (beri kovček ki je vorenh kufer in velika škatla rekvizitov) :huh:

Včeraj imeli kresni večer, in nam je ful dobro uspelo.

Fotke v temi kresna noč.

Toliko za sedaj, če uspem, vam še kasneje napišem, da se fajn mejte.

Jaz tud Michelle x:Dx do 2h se neki igrala s fotkami in urejanjem, zjutraj pa preslišala vse mogoče alarme x:o)x

sem home alone za praznik, moj dragi zanč v Dolomitih čist not padu v off road motoriranje in se je danes dobil nekje na Dolenjskem s folkom iz cele Evrope, s katerimi smo se med vikendom v Italiji družili in so zdaj še v SLO prišli, in se bodo cel dan po nekem ful težkem vojaškem poligonu preganjali x:o)x

jaz sem pa freeej :)

jogirala mal, zajtrk, en kup cunj me čaka za pospravit, pol pa koga povabim na kavico v mesto. Moram stestirat novo kolo (v bistvu staro, sem ga od doma pripeljala.. a sem omenila, da so mi prejšnjega ukradli izpod balkona? :vragec: )

POtem bi pa lahko še kaj za faks delala.. če ne bo zmanjkalo dneva x:o)x

lep dan vsem skupaj. Ale, uživajta čez vikend, Mitra, ti pa na morju pa upam, da zob pozabi na bolečine xwizardx

Pujsitita je pa že čist v pripravah x:px

(zanč je moja naj frendica ujela tvoje 'šolske' fotke na FB, ker sem nekaj komentirala in sem ji pol na hitro razložila tvojo zgodbo.. je komentirala, da imaš lajf kot v kaki mehiški telenoveli xsrcx :2src: pa to pozitivno mišljeno, seveda :) )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Končno spet en sončen dan, pa malo topleje... :vio: x:Dx

Je mal čudno na začetku poletja hodit okol v volnenih štumfih in brezrokavniku, pa kaj ko se moje kosti ne razumejo najbolje s temi... xrolleyesx ..."jesenskimi" temperaturami... :o|o:

Modifikacija kosilnice uspešno opravljena, včeraj prvi test... x^x http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_016.gif

Danes nadaljevanje... :switz:

Glede na vreme ki se obeta bo treba zrihtat ustrezno hlajenje... x:px http://www.shrani.si/f/1c/Ky/2gtHup0X/1/laskopivozlatoroglarge.jpg

PC tudi ukročen, zaenkrat... x?x

SiOL tudi... :o|o: :vragec: x:Dx

Uživajte, kjerkoli že ste... xwizardx :flower:

Jutrcek :2src: ,

pri nas je pa za petek x:Dx .

Vceraj sem ucila moja Burger King dekleta, pa dobim SMS, cestitam za 11 mesecev :eek: x:Ix , popolnoma pozabila na obmesecnico :sori: , ponavadi je to moska vloga, pozabljat na stvari... Zvecer, po mojem zadnjem poucevanju sva se spakirala v Italiannija cez cesto na gromozansko sirovo torto x:px .

Cez dan pa vse sorte naspicila, pomila po tleh :palec: , izgleda bolj dom in manj svinjakec x:px , koncala prezentacijo in poslala eno zadevo. Prispela tudi Gea, tako da se bom potopila vanjo, pa malo razmislila, kaj bi se dalo dodat x:px .

Klicaliso me iz sole, da nujno rabijo ene sezname prisotnosti in da moram dostavit v 4 urah. Ja seveda, ona na poziv sem, ki bo priskakljala, ko se bo nekomu nekaj dvignilo. Spisala mail, da zal nisem v blizini sole, da ucim od 6-8pm v drugemo koncu mesta, da zal ne bom prisla pravocasno in da dostavim danes x;)x .

Zdajle pa Fernandov razred ucit, je bilo hecno v sredo , ko so imena koncno dobila obraze, oni so pa tudi hoteli vedeti, kaksna sem, ko so tooooooooooliko slisali o meni x;)x , potem pa dostavim papircke in frej vikend.... En soracunalnicar, s katerim se telefonsko poznava nekaj let, pa se v zivo v SLO nisva nikoli srecala, je v Mexico Cityju in upam, da se vidiva v soboto x:o)x .

Aliana, tocno, ja, telenovela :2src: . Tukaj so telenovele dejstvo, po TV vidis samo bolj ali manj verodostojno predvajanje resnicnih dogodkov. So bolj emotivci, pretiravalci in teatralci in tudi ljubezen izrazajo teatralno. Moji zapleti, odpleti, razpleti in napleti so pa res bolj telenovelski x;)x .

Nic ne bo z Laskim, prej kaksna Corona, Alef xDDx .

Vprasanje, kaj ga Mitra lomi, s taksnilimi nohtki dvomim, da pobira krompir xDDx

Pozdravcek tja cez xsrcx :2src:

:sori: xrolleyesx :vragec:

sem hecna x;)x

Ucim jih pol leta, pa smo se navezale xsrcx , se en teden, pol pa urnike pomenjajo, tako da se ne bomo vec videvale na Anglescini, pa itak bom tudi jaz solo zamenjala x:px , upam pa, da se resnicno vsaj enkrat na mesec na kavi dobimo, kot smo se zmenile :2src: :palec:

Daan! xDDx

Konec crtanja. :( Dnevi so šli fuuul hitro mimo, preveč hitro.

V petek in soboto sva bli na morju, tudi plavali. Na srečo so oblaki strašili pa ni blo skoraj nič folka. Sploh včeraj, ko nas je blo samo nekaj posameznikov na plaži, v morju tam bolj na globokem pa sami. :2src: Vmes je malo porosilo, tko da sva se spravili pod sončnik za petnajst minut, potem pa spet na sončka. In v morje.

Danes pa sva dan preživeli kar doma, že tako se je blo ful težko ločit. Za kosilo sem napravila polnjne bučke z mletim mesom in šampinjoni, zraven pečen mlad krompir (oboje pečeno v pekaču v pečici, na folji), svež češnjevec (paradižnik) in mozarello (tamalo).

Zdaj pa zrihtat obveznosti do četrtka da bo čas hitreje minil. Potem pa dopust, 14 dni skupaj z xsrcx . :2src: :hepko:

ale, ja naslednjič res prej pokliči, če načrtuješ ljubljanski podvig! :vragec:

Ja bom. x:)x Res ni blo časa da bi se dobile, tko da... ob prvi priliki.

Imej se super fantatično s svojo xsrcx Predlagam, da jo pelješ na kosilo v Tomaj enkrat x:px :yumy: mmm

Upam, da bo lepo vreme!

Kam to v Tomaj? :inocent:

Hvala. xsrcx x:Xx

Ale, uživajta čez vikend...

Hvala tudi tebi. xsrcx

Uživajte vsi skupaj... Mitra najbrž že čofota v morju. :) Lep pozdravček tudi tja v Mexico. x:Xx

Dan dober

Pozdrave iz morčita.

Sam pofočk.

Mamo suparno, vroče.............

Uživamo 100 na uro.

Voda slana, mentorji super, otroc po svoje super..............

Več čez nekaj dni.

Slane pozdravčke na vse konce.

Hej, Mitra, pozdravi morje še zame!

Ale pa že nazaj :) Joooj, veš kako te je lepo brat :2src:

jaz pa uspela do konca naredit grob prevod celotnega teksta, zdaj pa začnemo s piljenjem :) težko težek, ampak uživam, mi čist dogaja.. se mi zdi, da je prevajanje ena od stvari, ki mi ful leži, ne smem tega pozabit... jutri služba, me čaka 200 računov za napisat, pa vmes moram na faks skočit po zapiske in se začet učit, vmes mam gledališko konferenco in dva dni gledališko-pedagoških delavnic... pestro.. malo organizacije bo potrebno.. :)

lep preostanek večera (pa Pujsi lep dan x:o)x ), jaz grem pa še do konca prepisat prevod, ker sem vse na roko pisala do zdaj. (ugotavljam, da se sploh ne morem spravit direkt na računalnik pisat.. mi veliko bolj ustreza zvezek in svinčnik in črtanje, barvanje, podčrtovanje... old fashioned x:o)x )

nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...