Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Da se šeenkrat javim.

Igram se z novo igračko, ki se ji reče računalnik.

Res da ni moj, dela pa dober

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Še en (hvala bogu) sončen dan. :love:

Včeraj ni bilo nič s tratico, se bom mogla danes pomatrat x^x

Pred tem še malo pospravljanja cunj v omaro, kar se mi pa včeraj tudi ni izšlo xscratchx

Sem bila preveč zatopljena v krompirčka.

Počasi bom še kondicijo nabrala na njivi, predvsem obvladam počepe xyesx xyesx

Da ne govorim o mišicah na roki xangx

te se bodo šele razvile xcrossfingx

Iščem en pameten izgovor, zakaj je pametno skoz nekaj delat in ne malo počit xscratchx xscratchx xscratchx

Ne najdem ga, se pravi, gremo delat xrosex

Imejte se max fajn

xrosex xrosex xrainbowx xsrcbumx xrainbowx

Iščem en pameten izgovor, zakaj je pametno skoz nekaj delat in ne malo počit xscratchx xscratchx xscratchx

Ne najdem ga, se pravi, gremo delat xrosex

x:Dx

Če rabiš izgovor zakaj NE delat, ti jih lahko naštejem kolikor hočeš... x:px :inocent: x^x

Danes bil šraufcigermajster... x8Dx

Sestavil računalnik - vse novo razen škatle... x:px x^x

Šlo hitreje kot sem pričakoval - slabi dve uri... :palec:

Prišparal cca 200€... :onfire:

Upam da ste se danes uspešno hladili... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_013.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_028.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Dan de je prišel. :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Samo za ogrevanje. x:Ox

Pujsito sem že povabila na predčasen prihod iz Mehike (da se mi pridruži na njivici) x:o)x , pa pravi da nima časa. x:Xx

Raje drug teden x^x

Torej, odhod na njivo s kombajnom. x:px

Vse super, samo kaj ko se začne v najhujši vročini. :sick:

Ob 11ih. :sad:

Bomo preživel.

Alef

Imaš novo igračko?

Pri nas tud na to varianto (sestavi sam), ampak seveda ne čisto tako.

Je bratranec nekaj enega majstra za kompe in je ta čast pripadla njemu. :mezik:

Važno da sedaj dela in da se je fino prišparalo xwizardx

A tratica je pokošena?

Pri meni je (hi hi), zdej sem pa važna xredx (in opečena po vratu) x:(x

Daaan x:Dx

Končno spet v miru sedim za računalnikom in lahko preberem vse za nazaj kar sem zamudila x;)x Po vseh možnih mahinacijah s prejšnjim najemodajalcem in iskanju novega domka, sva končno uspešno preseljena x^x xDDx Kamen, če ne bolje rečeno-skala-se nama je odvalila z ramen x:Dx je lažje dihat zdaj. Upam da imava zdaj dovolj selitev za nekaj let, oz. do vselitve v najino hiško (kar bo hitro če bomo zadeli na loteriji :P sicer pa malo dlje) Zdaj sva na drugem koncu, bližje LJ, Notranjca. Super lokacija, kakor kaže da sta tudi lastnika OK. Sva v manjšem, a bolj prijaznem in "toplem" stanovanju.

Včeraj sva sestavljala eno ogromno garderobno omaro, na kateri je pisalo da jo morata sestavljati dva in da naj bi se jo sestavljalo 90 min. No midva sva bila fuuul pridna, sva hitela in se trudila po najboljših močeh, pa sva jo sestavila v 6 urah :huh: hehe ne vem kdo je pisal navodila in dobil idejo o 90 min :rolleyes: mogoče če bi imela eno leto vsakodnevne prakse in mišice fitnes mojstrov :D Vsak del omare, oz. paket je bil namreč težek od 40 do 60 kg. Danes sestaviva še eno in potem še malo pospravljanja in počasi bo x^x xsrcx Tako vesela sem, da se je tako uredilo! xyesx

Vilincica, upam, da cimprej najdeta stanovanje, da se doma ne pocutis doma, je res bedno. Drzim pesti
Vilinčica, upam da vama uspe čimprej najti kaj pametnega.

Hvala obema xDDx So dobre želje očitno pomagale x;)x

Hvala, veš da bova. Že to da bova lahko skupaj celih štirinajst dni je cel luksuz. Malo bova kombinirali morje in Sočo, pa moje tolmunčke, mogoče Nadiža kakšen dan, dva... ne planiram, par idej imam v glavi, potem pa bova sproti kombinirali po filingu, pa po vremenu. V načrtu je med drugim tudi rafting, pa kampiranje in kakšen dan (in noč) tudi kje v gozdu preživet na samem, ob ogenjčku z najnujnešimi pripomočki (brez noža ne grem!)... šotor imava, šotorsko krilo tudi, avto je... nekaj hrane, spalka in oblačila, pa ročna svetilka in sprej proti klopom in komarjem... kakšna svečka za filing... pa seveda midve... itak bo minilo preveč hitro.

Ale

Super si tole splanirala - sigurno uživata - saj boš kaj več verjetno napisala ko se vrneš(ta).

Ful smo se imeli dobro.

Ko je enkrat samkrat podnevi deževalo, smo šli iz plaže na igrišče, pred tem napolnili cca 350 vodnih balončkov in so nas otroci lahko obmetavali. Potem naj pa še kdo reče, da smo zateženi in zadrti mentorji.

Mitra je tudi uživala x:)x :palec:

Ja, imam jaz tudi podobne probleme...

Neke slabe materiale za obleke delajo v teh cajtih, se preveč skrčijo pri pranju...

No ja...meni vsaj na parade ni treba hodit...

Sem se pa spomnil da smo se pred cajtom nekaj pogovarjali o hujšanju...

Meni ne gre prav dobro, oz. mi ne gre sploh...

Kilogrami, hujšanje?????????????

Kaj je že to???????

Ufff pa smo spet pri hujšanju x:Ix khmm tudi meni še ni uspelo kar sem si zadala, a ker so vse te kile posledice čustvenih pretresov, bom mogla prej pošlihat še marsikaj drugega, potem pa bo tudi to lažje šlo dol, ker s samo dieto se nič kaj dosti ne premakne xnckrivx pa še migala sem zadnje čase premalo :inocent:

Preživela včerajšnjo parado

Res da sem šla na sistem znajdi se sam in sem morala biti izredno previdna pri objemanju, se je izšlo.

Krilo je bilo inprovizoriš speto in se je lahko odprta zadrga pokazala izpod jakne, ampak so bili zelo ovidevni kamerati in so me ne te kikse sproti opozarjali

Hehe treba se je znajt x:Dx x;)x :palec:

Zal prehod ni izi, ker se je stari sefek razp... na mrtvo vceraj. Zal je postopek tak tule, da mi mora dat pildek, da ne delam vec zanj, ni druge variante.

Pujsita xwizardx da se tole s šefom čim prej razreši.

Danes bil šraufcigermajster..

Sestavil računalnik - vse novo razen škatle... Šlo hitreje kot sem pričakoval - slabi dve uri...

Alef priden kot vedno in naredi-sam mojster x:Dx

Torej, odhod na njivo s kombajnom.

Vse super, samo kaj ko se začne v najhujši vročini. :sick:

Mitra :sorcerer: da bo delo čim hitreje opravljeno

Vsem en lep pozdrav xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Daaan! :)

Samo na hitro se vam javim... več v ponedeljek...

Z xsrcx se imava super, žal se dnevi iztekajo. Kje vse sva bili (in še bova) pa ko me čas ne bo lovil. Tudi kakšna fotka bo objavljena...

Nekaj sem na hitrco pregledala... ujela da se je Vilinčica preselila - čestitke...

Alef - bom pregledala in ti napisala na OS kako sem si zamislila približno... v ponedeljek.

Lep pozdravček tudi Pujsiti tja v Mexico, pa Aliani, Mitri, Janifu (če prideš kaj pokukat :) ), Michelle... pa vsem ostalim obiskovalcem...

Uživajte, pa se beremo... bye x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Kako me je tehnika zafrknila w:Iw

Vse sem že spisala, vse fino zrihtala......... nakar vseka strela in konec.

Piši ponovno

Pa se mi ne ljubi ponavljat vsega.

Vilinčici čestitke za vselitev

Privošćim vama šeeno selitev in to v lastno hišo

Alef

Novi računalnik in je verjetno prezaseden z igricami

Pujsita

Misija poberanja uspela

Namesto žurke je bilo hitenje in tekma s časom ali prehitimo dež ali ne

Zmaga na naši strani

Imejete lep dam

Aja, da ne pozabim

Ale

Veselim se poročila iz vajinega vandranja po deželi "Kranjski"

Alef

Novi računalnik in je verjetno prezaseden z igricami

:o|o: x:Dx

Če misliš mojega - edine igre ki so gor so tiste ki so v windovsih in mogoče še kakšne karte ali šah.

Računalniške igre, sploh te novejše ki so večinoma vse same streljačine ali kakšna druga vrsta nasilja me ne zanimajo sploh... :vio:

Moje "veselje" na compu so filmi, oz. podnaslavljanje filmov, ripanje DVD-jev in podobno.

Če si zaradi strele morala vse pisat na novo je to še najmanj kar se ti lahko zgodi.

Meni je pred leti strela skurila cel comp, edino kar je še ostalo uporabno je bil DVD pekač... :vragec: xrolleyesx

Zdaj če samo malo zaropota gor na nebu takoj vse izklopim... :wOOt: :switz:

Imam pa zdaj nove "domače živali"... :eek: :vio:

Par dni nazaj zvedel od soseda jagra da ima medvedka brlog s tremi mladiči 300-400 m od moje bajte... :wOOt: :wOOt:

Če nanese da jih vidim z varne razdalje objavim fotko, sicer mi pa bolj odgovarja da mi ne pridejo niti v domet zooma... :O: x:Dx

Upam da vas nevihte niso preveč namočile ali prepihale... x:Dx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_077.gif

Lep dan še naprej...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_076.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Par dni nazaj zvedel od soseda jagra da ima medvedka brlog s tremi mladiči 300-400 m od moje bajte... :wOOt: :wOOt:

Če nanese da jih vidim z varne razdalje objavim fotko, sicer mi pa bolj odgovarja da mi ne pridejo niti v domet zooma... :O: x:Dx

In koliko si lahko ogrožen?

Mislim kolikšna je varianta da dobiš nepovabljene goste v bližino tvojih vrat?

Če bi se to pri meni dogajalo, tudi nosu ne pomolim iz hiše, kaj šele da se odpravim na vrt.

Kar se pa igric tiče, sem pa res imela v mislih tiste strelske ali pa Mor bear in podobne.

Meni bi kar prav prišlo znanje pečenja filmov in risank.

Imam potrošnika teh zadev in to je sine.

Vse risanke bi rad imel, pa mat ne zna in nima pripomočkov (po eni strani je to super)

Za izklopit električne naprave v roku grmenja sem tudi med prvimi.

Problem lahko nastane, ko vseka dobesedno iz jasnega.

Tu pa odpove še tako velika brzina

In koliko si lahko ogrožen?

Mislim kolikšna je varianta da dobiš nepovabljene goste v bližino tvojih vrat?

Če bi se to pri meni dogajalo, tudi nosu ne pomolim iz hiše, kaj šele da se odpravim na vrt.

Kar se pa igric tiče, sem pa res imela v mislih tiste strelske ali pa Mor bear in podobne.

Meni bi kar prav prišlo znanje pečenja filmov in risank.

Imam potrošnika teh zadev in to je sine.

Vse risanke bi rad imel, pa mat ne zna in nima pripomočkov (po eni strani je to super)

Ni prav velike nevarnosti da bi medvedka sama ali z mladiči prišla v bližino hiš ali celo na dvorišče.

Medved se ljudem izogne če je le možno.

Le v bližino brloga ne smemo hodit pa ne bo nobene nesreče.

Snemanje filmov na CD-je ali DVD-je ni nobena znanost.

Pekač DVD-jev verjetno imaš na računalniku in tudi CD ali DVD verjetno znaš zapeči.

Priti do filmov pa pomeni znati delati z torrenti ali z eMule.

Tako eno kot drugo je zelo enostavno.

Če te zanima mi sporoči na OS, tu noter ne bom razlagal.

Alef, sem ujela, ja, da rad filmcke gledas in tako si enostavno ogledas prav tistega, ki te zanima. kako dober pa mora biti racunalnik, da se lahko gres te hece ?

Odgovorit na to ni tako enostavno, predvsem ker ne vem kaj se pri vas v Mehiki dobi.

Pa bom poskusil - seveda samo za PC in Windows, o ostalem(MAC, Linux... x?x ) pojma nimam.

Če hočeš gledat filme - DVD ali DivX - na računalniku naj bi bilo vsaj takole

Procesor - Intel ali AMD - min. 2Ghz, to ni problem, vsi novejši procesorji imajo toliko ali več.

Pri nas najcenejši ustrezen stane 38€.

Pomnilnik RAM - min 1 GB(gigabyte), priporočeno 2 GB

Cene pri nas so od 20€ naprej za čip

Grafična kartica z min. 256 MB spomina, priporočeno 512 MB - naše cene od 50€ dalje.

Pa seveda DVD pogon, po možnosti dual layer, ker je veliko filmov na dvoslojnih DVD-jih.

Pri nas sestavljen namizni računalnik te konfiguracije stane cca 400€, laptop malenkost več.

Dva primera

Laptop HP Compaq 615

Namizni Intel Dual Core E5200

Kot sem že napisal, cen pri vas ne poznam, sem pa malo brskal po spletnih trgovinah v ZDA in se mi zdi da je tam za malenkost dražje kot pri nas.

Če imaš pa TV je pa bolj praktično in udobno nabavit si(če še nimaš) DVD oz. DivX player.

Jaz računalnik uporabljam samo za obdelavo, to je sihroniziranje podnapisov, odstranjevanje odvečnih vsebin z DVD-ja(meniji, podnapisi v drugih jezikih, razne reklame, promocije filmov ipd...), potem zadevo zapečem na DVD in udobno gledam s kavča... x:px x:Dx

O viru filmov pa raje ne bi... :inocent: x;)x

Še nekaj ne znam.

Mislim, še nikoli nisem

Našla sem temo, ki jo je odprel moj učitel tehnike zdravljenja, da se ne bom trudila razlagat, kaj sem se naučila.

Najdete jo pod tem naslovom

> Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Nudim storitve

Reply to this topicStart new topic

> Theta Healing, integracija moderne znanosti in duhovnosti

Daaan! :)

Se vam javljam že kar danes...

Slovo je blo danes nadtežko, solze že ob petih zjutraj... sem dala divx risani film, da se malo potolaživa, pa potem hipec prizora in spet solze...

Drugače pa... skupni dnevi so bili pravljica :2src: :inlove: ... upam xcrossfingx da nama bo uspelo da zaživiva skupaj.

Zdaj pa k poročilu:

- 5 dni bivanja tik ob reki Soči v bližini Tolmina -

-- izleti: nekaj placev ob reki Soči; Sotočje Soče in Tolminke; Tolminska korita (in Medvedova glava, Skakalce, Hudičev most); Grofova voda (izvir -menda zdravilne- pitne vode); Napoleonov most v Kobaridu in kamp Lazar; reka Nadiža v Robiču in v kampu Podbela; slap Kozjak

Kopanje v reki Soči in v reki Nadiži (voda je bla kar mrzla), spanje v majhni leseni lopi s posteljo (na srečo ni blo treba v šotorju ker je bila vsaki dan kakšna ploha), možnost uporabe pokritega kamnitega žara, lesenih miz in klopi, korita za pomivanje posode in umivanje zob, obraza, las (mrzla voda, direkt speljana iz Soče) s kovinsko ročno črpalko, tko da je ena morala pompat vodo, druga se umivat.

Družbo nama je delal polh, ki je xsrcx vsaki dan z veseljem prestrašil. x:Dx Če ne pa sva spali ful dobro. Svež zrak in šumenje brzic... in midve v objemu...

Za zdaj sem se odločila da je ne bom še izpostavljala težjim preizkušnjam, kot je bilo mišljeno v začetku. Zato je večdnevno bivanje na samem v gozdu do nadaljnega odloženo. Ko bom začutila da je xsrcx pripravljena, potem lahko greva.

Bli pa sva tudi na morju, ne daleč... nekajkrat v Marini Julii, enkrat v Salineri (tu sva ful daleč plavali). Ta teden je kar fajn žgalo sonce, tko da sva se raje bolj v senci držali. Pa sva vseeno fajn zagoreli. :) Aja, morje je že kar fajn toplo. :)

En dan pa po naravoslovni poti ob Hublju (v Ajdovščini), skoraj celo pot po dežju in blatu, ampak vseeno je bilo lepo. Pa polno jurčkov je blo, ampak jih nisem nabrala ker jih nisem imela kam dat, pa tudi pojedle jih ne bi ker sva se odpravljale na pot. Niti za zamrznit jih nisem imela časa. Sem šla raje po breskve do jezera Vogršček. x:px

Malo sva bli po nakupih, malo crtanja doma... pa so šli dnevi mimo...

Tko, zdej grem pa brat za nazaj...

V nedeljo sva že v Benetkah na trajektu, do Igoumenitze in potem z motorjem malo bluzit po celini... pa za par dni na Kreto prijateljico obiskat. Trenutno sem tečna ker ne znam I. dopovedat, da je pomembno it pogledat Akropolis in Panteon, sploh če bova 20 km stran. Njemu je zoprno se it gužvat z motorjem po mestu pa itak ošpice dobi, ko mu omeniš kak bolj turističen kraj. Pravi, da je precenjeno pa še en cel dan bova zgubila in jih nimava na pretek.. Men pa to, da bom vidla tisti kup kamnov, pomeni, da bom vidla začetek evropske civilizacije, da bom vidla kje so nastajale in se dogajale vse tiste zgodbice in legende, ki jih že od svojega 5. leta ful rada berem, da bom še en košček likovne umetnosti, ki sem jo letos mal bolj študirala, vidla v živo...

ah ja... xrolleyesx

No upam da uživata. :palec:

Sem se pa spomnil da smo se pred cajtom nekaj pogovarjali o hujšanju... x?x :inocent:

Meni ne gre prav dobro, oz. mi ne gre sploh... :vio: x:px

Glede hujšanja - odkar sva skupaj z xsrcx , so mi vse hlače prevelike... njej pa tudi... :) Pa ne stradava.

...mi mora dat pildek, da ne delam vec zanj

In, je uspelo?

Mami me je totalno presenetila :2src: xsrcx , da resno razmislja o tem, da bi prisla sem na poroko drugo leto, kljub njeni paniki na letalu in temu, da se noce nikamor premaknit od doma in kar konkretna, zelo uporabna vprasanja poslala :2src: . No vsekakor se je odnos z obema starsema dramaticno spremenila na skoraj kic x:Xx .

:palec: :palec: Ful lepo.

Ni prav velike nevarnosti da bi medvedka sama ali z mladiči prišla v bližino hiš ali celo na dvorišče.

Medved se ljudem izogne če je le možno.

Le v bližino brloga ne smemo hodit pa ne bo nobene nesreče.

Čeprav si želim fotke ti ne privoščim bližnjega srečanja z medvedko. Naj se srečno izide za vseh, ljudi in medvedko z mladički. xwizardx xsrcx

Dan dober

Ne bom pisala, sem zoprna za brezveze

Včeraj se je kolesarski izlet (planiran 4km) razvlekel na 30km.

Svaka čast sinetu, da je zdržal tempo.

Tako je bilo luštno, da bi danes ponovila.

Ker pa imajo dnevi različne uplive na ljudi, bom pa danes zoprna in prstjena in mulo bom kuhala (upam da se je ne prenajem).

LP

Mislim, da je to res zanimiva tema in bi te utegnila zanimati.

Priporočam ogled: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=9631

Nekaj sem našla, da ne ovinkarim, katero "zdravilstvo" je pričelo mene zanimati.

Pusita

Namig je pomagal, tu je sedaj plod nekaj sekundnega dela.

Dober dan xsrcx

Lep vikend za nami x^x malo dela, malo uživanja - skratka super je bilo. Včeraj sva šla na motor ker je bilo takooo lepo vreme da je bil užitek se it malo peljat. Sva šla do Tolmina in potem do NG in čez Col nazaj. Vse je tako lepo zeleno, Soča pa kot vedno za si spočit oči :2src:

Vilincica, cestitke za nov domek xsrcx , ni ga cez pocutit se doma doma, da si lahko zadovoljen in srecen, zato je opravicilo za daljso odsotnost sprejeto x;)x . Upam, da bos kmalu zakljucila s postavljanjem stvari kamor spadajo, ciscenjem in ostalimi radostmi, da bos potem lahko res doma.
Nekaj sem na hitrco pregledala... ujela da se je Vilinčica preselila - čestitke...
Vilinčici čestitke za vselitev

Hvala vsem trem xsrcx Sva že proti koncu z urejanjem - upam, da se bova kmalu znebila vseh škatel in bo vse lepo pospravljeno in na svojem mestu. Ni lepšega kot prit domov v pospravljeno stanovanje (trenutno imava še vedno tako, kot bi šel tornado čez njega :P ) Ko bo vse lepo pošlihtano pa pridejo na vrsto še kristalčki da bodo imeli prostori dobro energijo.

Gledam pa Dnevnik motorista, poznas Alef? Gael Garcia igra, je pa o Che Guevari.

Ta film mi je pa zelooo všeč - predvsem zaradi posnetkov narave, ki so fenomenalni :2src: pa tudi sama zgodba je zanimiva.

Se vam javljam že kar danes...

Ale super xDDx :palec: kot berem sta uživali maksimalno. Sem se včeraj prav spomnila nate, ko sva se peljala ob Soči. Lepo si zastavila tale dopust! Zdaj se pa čim bolj zaposlit, da bo teden čim prej okrog in bo spet vikend tu ;)

Alef medvedjo družbo imaš? :wOOt: hmmm jaz ne vem, če bi se upala kaj dosti kolovratit okrog hiše :ermm: saj vem, da se načeloma bojijo ljudi, ma vseeno... Če pa že, bi zganjala kažin - če si glasen te baje ne morejo falit oz. jih ne moreš presenetit. Tako sem se znašla tudi jaz ko sem bila na terenu za faks (na tistem območju se je po pripovedovanju domačinov tisto leto gibalo 5(!) medvedov) malo petja, malo ploskanja in je x:Dx če srečaš kakšnega človeka si sicer misli da si za na Luno, ma raje to, kot kako presenečenje xnckrivx :lol:

Mitra xwizardx da bi slaba volja šla hitro stran! Dober kolesarski izlet sta naredila, 30 km je že prav lep podvig. Jaz sem trenutno še brez kolesa - ga moram dat na servis, potem pa spet v akcijo xDDx

Naredite si čim lepši dan xokkx xflowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Dober dan xsrcx

Lep vikend za nami x^x malo dela, malo uživanja - skratka super je bilo. Včeraj sva šla na motor ker je bilo takooo lepo vreme da je bil užitek se it malo peljat. Sva šla do Tolmina in potem do NG in čez Col nazaj. Vse je tako lepo zeleno, Soča pa kot vedno za si spočit oči :2src:

Ale super xDDx :palec: kot berem sta uživali maksimalno. Sem se včeraj prav spomnila nate, ko sva se peljala ob Soči. Lepo si zastavila tale dopust! Zdaj se pa čim bolj zaposlit, da bo teden čim prej okrog in bo spet vikend tu ;)

Ejla! :)

Lepo da si se spomnila name. x:)x Kaj to sta šla čez Idrijo, pa potem na Most na Soči in Tolmin? Ja, ful je lepa narava, sploh ob Soči. Jst sm se čudla sama sebi od kje pobiram tolko moči za vse te pohodniške izlete. Še xsrcx je bla kar utrujena. Najtežji mi je bil vzpon do Grofove vode (Aev bo že vedla kje je x;)x ), sam hrib pa kar strmo, potem po potki je šlo lažje. Sem malo spraševala domačine za pot, so rekli da je samo 20 minut :eek: (jst sm rabla več kot uro), pa da ni sam hrib... :inocent: Samo se mi zdi da so me hoteli samo potolažit da se ne bi obrnila in šla nazaj x:Dx . Sva si natočili 5 litrov vode za s sabo in je bla ful razlika proti ustekleničeni Zali. Do Skakalc sem pa prav uživala, kljub blatu in ful stopnicam, samo vidim da kar dobro napredujem s kondicijo in utrjevanjem mišic. Mogoče mi bo naslednje leto uspelo it na Krnska jezera.

Mislim da bo kar pestro ta teden, mam kar nekaj stvari za uredit. Danes urejam uradne zadeve, čaka me pa še čistilna akcija po stanovanju. Mogoče mi uspe kakšen dan it do morja...

Lep pozdravček x:Xx

Glede hujšanja - odkar sva skupaj z xsrcx , so mi vse hlače prevelike... njej pa tudi... :) Pa ne stradava.

Ko sem bil jaz v letih ko sem bil... x:px ...malo bolj aktiven v takih zadevah so tudi vse hlače plesale okrog mene... x;)x

Zdaj se pa pač malo bolj predajam drugim užitkom... x:px x:px xnckrivx

Alef medvedjo družbo imaš? :wOOt: hmmm jaz ne vem, če bi se upala kaj dosti kolovratit okrog hiše :ermm: saj vem, da se načeloma bojijo ljudi, ma vseeno... Če pa že, bi zganjala kažin - če si glasen te baje ne morejo falit oz. jih ne moreš presenetit. Tako sem se znašla tudi jaz ko sem bila na terenu za faks (na tistem območju se je po pripovedovanju domačinov tisto leto gibalo 5(!) medvedov) malo petja, malo ploskanja in je x:Dx če srečaš kakšnega človeka si sicer misli da si za na Luno, ma raje to, kot kako presenečenje xnckrivx :lol:

Te prosim za pomoč če medoti slučajno postanejo preveč vsiljivi... x:o)x

Za ustrezno nagrado seveda... x;)x :inocent:

Lep dan luftarčki... x:Xx xsrcx

Ko sem bil jaz v letih ko sem bil... x:px ...malo bolj aktiven v takih zadevah so tudi vse hlače plesale okrog mene... x;)x

Zdaj se pa pač malo bolj predajam drugim užitkom... x:px x:px xnckrivx

x:Dx :palec:

Važno da znaš uživat. x;)x

Tole sem našla o Grofovi vodi:

Izvir Grofova voda se nahaja v grapi potoka Sopotnice, imenovan V Zberi. Do njega pridemo navzgor skozi vas Dolje, nato po gozdni poti proti Sopotnici. V prvem ovinku (tik nad grapo) zavijemo z glavne poti na levo po stezici nad potokom Sopotnica. V grapi prečkamo potok. Izvir V Zberi je okrog 20 m nad potokom levo, če gledamo proti izviru potoka. Po pripovedovanju starejših ljudi so na željo tolminskega grofa nosili to vodo na grad v lesenih posodah "lempah". Tudi ta izvir je bil urejen v času 1. svetovne vojne za potrebe italijanskih vojakov, saj je prav tu blizu potekala frontna linija.

Voda je po radiestezijskih meritvah v vrhu tako po energiji kot prodornosti in po delovanju na vse čakre. Le še par vodnih izvirov v svetovnem merilu se lahko kosa z zdravilno močjo te vode.

Vrednost: * * * * *

Vir: Zdravilne vode

Ale prav z veseljem prebiram tvoje poste, popolnoma prerojena si, ogromno ljubezni :2src: xsrcx , srece in notranjega miru veje iz tebe. Sem vesela, da si tako srecna xsrcx x!x

Hvala! xsrcx

A si že dobila info za Triglavska jezera? Če ne se na Janifa obrni... za srčke pa ne bi vedla, ni tolko moje področje. Mogoče bi pa Mitra vedla, je bolj njen konec.

Lep pozdravček v Mexico x:Xx

Midva imava Acer laptop 4320, tako da ne vem, ce bi slo, imava pa drugo leto plan nabaviti enega mocnejsega, pa se takrat lotim studiranja. Tvoja opcija se slisi fajn, ja, udobno s kavca! xsrcx Ne moreva 2 v laptop v narocju enega buljit. Glede na to, da te miljonlrat sprasujemo o postopkih peke DVDja, sem prepricana, da imas kaksen file spisan, pa ga sam poforwardiras, sem te brala, ko si Marsi svetoval x:px xsrcx x;)x .

Za silo bi se dalo, samo ekran je bolj majhen, samo 14 inch... :inocent:

Seveda če imaš ustrezen program za ogled DVD ali DivX filmov.

Alef pa zagotovo testira novo pridobitev in nalaga in nalaga in nalaga. Zagotovo misice na rokah okrepljene xDDx . Si ze gledal Najtezja odlocitev? Pri nas je zdaj to v kinu, sva sla prejsnji teden s Fernandom in so mi solze drle v potokih :O: , fajn filmcek :palec: .

x8Dx

Meni moraš dat original oz. angleški naslov da ga potem najdem na IMDB.

In da ga potem naložim od... :inocent: ...no ja, o tem ne bi... xnckrivx

Trenutno pa ne nalagam nič, sortiram stare, oz. že naložene in obdelane... x:px

A si že dobila info za Triglavska jezera? Če ne se na Janifa obrni

Tole je bilo namenjeno Pujsiti - kaj okrog Triglavskih jezer jo zanima?

Zgrešil ta post... x?x

Mi je tudi kar dosti poznano tam okoli... x^x

Alef, vzeto na znanje, pocakamo na tehnicno okrepitev s filmcki. x:Dx :vragec: x:Dx imas prav, ja, najboljsa je original izvedba, ker ce ne rata kaj tazga, kot je meni ravnokar : prevedla iz Spanscine v Slovenscino, ki pa z originalom nima veze x:Dx . My Sister´s Keeper je original. Glede Triglava pa, bi rada podkrepila svoje drzavljanstvo, pa se nikoli nisem bila na Triglavu, tako da bi sla rada tja 28., 29. in 30.07. Najraje bi videla triglavska jezera, ce bi nama uspelo tudi Triglav, sicer ne bi bila nobena katastrofa. Po mojem bi bilo najbolje, da kosilnico parkiras za tiste 3 dni x:Dx in gres z nama in verjetno se eno lunatko (srcno upam), kaj pravis? Sicer pa bi me zanimalo, kje naj se sparkirava in kaksno traso predlagas..

Suduku, se vedno nimam pojma x:Dx

Če hočeš videt Triglavska jezera in biti na Triglavu, svetujem vzpon s Pokljuke, to je z Rudnega polja, tam kjer je vojašnica.

Od tam imaš do Kredarice ali do Planike cca 5 ur hoje, odvisno od kondicije, do vrha pa potem še dobro uro.

Potem spust proti Doliču, tudi dobra ura, samo glede Doliče ne vem kakšno je sedaj stanje ker je pozimi kočo odnesel snežni plaz.

Priporočam da nadaljuješ(nadaljujete) do Koče na Prehodavcih(dve uri), tam se Triglavska ali Sedmera jezera tudi začnejo - ali končajo, odvisno s katere strani gledaš.

Tam bi bilo pametno prenočiti, svetujem rezervacijo.

Od Prehodavcev do Koče pri Triglavskih jezerih, to je pri dvojnem(največjem) jezeru je hoje okrog dve uri.

Od tu naprej imaš dve možnosti.

Ena je preko Komne - dobri dve uri - in potem s Komne do izvira Savice - uro in pol.

Druga možnost je mimo Črnega jezera in potem spust čez Komarčo do Savice - slabe tri ure.

Ta druga varianta je malo zahtevnejša(Komarča) vendar je lepša.

Vzpon na Triglav preko Triglavskih jezer odsvetujem, ker je svinjsko dolg.

Še opozorilo - navedeni časi hoje so iz časov ko sem imel 30 let in 20 kil manj... :vio: :inocent: x:Dx

Za spremljevalca pa žal v sednjem stanju in obsegu nisem primeren... :o|o: xnckrivx

Ti pa vsekakor svetujem da si zrihtaš spremstvo nekoga ki je vajen hoje v visokogorju, zaradi varnosti.

Sudoku - tudi jaz nimam pojma.

Pomagaj si malo s tem

Wikipedia - Sudoku

My Sister's Keeper - ali je to tisti film?

Dan dober

Jaz bi se koj javila za na Triglav, pa ne morem obljubit, ker ne vem kako bom s časom.

Pa še tri dni ni primerno za mene, mi bo otrok dal odkaz.

Ko že mislim da sem malo prosta, se pojavi kombajn in se žanje pšenica in grah.

Trenutno še malo pavze, pol pa pretresanje žita v žakle, šivanje in ronanje v skladišče.

Pujsita pa jutri že potuje :zoro:

Jo bom vsaj imela pri roki, če mi bo zmanjkalo rok pri krompirju. :kiss: x:px :wOOt:

Joj kok je luštno, sploh če te folk ne jemlje resno. :xmas:

Ale

Zelo lepa tura je za vama xloveyx

Podobno vodo (ki si jo opisala) imamo tudi v našem koncu.

Imenuje se moška voda. Malo rdečkasto obarvana.

Res me ni bilo že nekaj časa na izviru, upam da še deluje.

Zdej moram pa dirjat, delo kliče.

Daan! :)

Ale hvala za namige x;)x

Ni problema. xDDx :palec:

Še dobro da se je Alef javil, Janif je na morju. xDDx

Ale

Zelo lepa tura je za vama xloveyx

Podobno vodo (ki si jo opisala) imamo tudi v našem koncu.

Imenuje se moška voda. Malo rdečkasto obarvana.

Res me ni bilo že nekaj časa na izviru, upam da še deluje.

Hvala. x:)x Bom dala fotke v "fotografije" za boljšo predstavo.

Sem šla na googla gledat o tej "moški vodi". Ne bi primerjala teh dveh vod. Grofova foda ni kiselkastega okusa in je brezbarvna, kristalno čista. Mogoče mehkejša kot recimo Zala, pa bolj ohrani svojo svežino, ne otopli se tako hitro kot recimo te vode iz plastenk.

Moška voda

jutri se frci, ja, saj ne morem verjet, po mojem se na letalu ne bom verjela x:Dx .

Prijeten let in potovanje želim obema! x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...