Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Alef hvala za detajlne informacije, pomaga veliko :palec: , po tvojih opisih cisto izvedljiva zadeva samo nimam pojma, ce na istem koncu prides nazaj dol, kot gres gor?

x:Dx

Ne, ne pride se na istem koncu dol kot se gre gor, je pa po moje opisano najboljša varianta če hočeš v enem šusu bit na Triglavu in videt Triglavska jezera.

Na izhodišče(Pokljuka) se pride prek Bleda, konec ture(Izvir Savice) je pa v Bohinju.

Vzpon na Triglav prek T. jezer ne priporočam ker se preveč vleče in pa tudi v tej smeri, zdaj ko je koča na Doliču porušena, od koče na Prehodavcih do vrha Triglava ni nobene planinske postojanke,

To pa pomeni skupaj s povratkom z vrha več kot štiri ure brez kakršnega koli zavetišča, in to prav na delu ture kjer bi bilo najbolj potrebno.

Pa tudi - to je sicer povsem moje osebno videnje - Triglavska jezera je mnogo prijetneje ogledovat ko veš da si že proti koncu ture kot pa če jo šele začenjaš... x;)x

Kakorkoli se že odločiš - srečno pot xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Toliko napotkov za hojo do Triglava, da če sedaj štartam, se ne morem zgubit w:Iw

Malo heca :wOOt:

Na Triglav (prav do vrha) me sploh ne vleče.

Do Kredarice se še upam it, ne maram pa klinov.

Obožujem pa proste dneve :kiss: (upam da mi sledi malo pavze). :kiss:

Včeraj sva s sinetom šla malo na en "vaški" bazen.

Si še nog nisem zmočila ker je bila tako hladna voda :cry:

Kar pa ne velja za vse ostale udeležence čofotanja.

Danes pa da mi traparije ne bodo hodile po glavi, sledi likanje.

Muziko na računalnik in akcija.

Malo za relaksacijo.

x:px :8): x:Dx x:px

Kar se pa učenja "vlečenja in snemanja" filmov in risank tiče,

pa še ni prišlo na vrsto.

Pride tudi ta dan.

Imejte se fajn

xwizardx xwizardx xwizardx

Danes pa Pujsita uleti :onfire: :onfire:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dan dober

Toliko napotkov za hojo do Triglava, da če sedaj štartam, se ne morem zgubit w:Iw

Malo heca :wOOt:

Na Triglav (prav do vrha) me sploh ne vleče.

Do Kredarice se še upam it, ne maram pa klinov.

x:Dx

Potem pa pojdi čez Plemenice(Bambergova pot)... x8Dx

Tam ni nič klinov, samo zajle... x;)x

Edina težava je v tem da je prvih 200 m povsem navpičnih... :inocent: x:px

Lep dan vsem luftarjem... x:Xx xsrcx

Ohlajajte se po lastni izbiri, od zunaj ali od znotraj... x:Dx x:px

Ali oboje... :palec: :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Daaan! :)

Samo pozdravim... grem raziskovat malo po Italiji, kjer še nisem bla... pa malo se namočit v morje, mogoče pa odkrijem tudi kakšen tolmunček x:px ... enodnevni izlet, sama, z avtom... mislim da bo kar zanimivo.

Uživajte... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dan dober

Kwa ga seka tm zgorej xrolleyesx

Ali z drugimi besedami povedano, je vroče da je kaj xsrcx

Se sploh ne pritožujem, ker se še vedno lahko umaknem v zavetrje hiše ali kakšne košate krošnje :palec: :palec:

Danes malo bolj umirjeno stanje, se mi nič ne ljubi kaj svinjat naokoli.

Kakšen bazen bo mogoče sedel čez kako uro, več pa ne potrebujem :2src:

Prav ekstra večerjo sem si umislila, bučke.

Sam ne vem še na kakšen način :sori:

Sam ne pohane, to zna vsak x^x

Prijeten, ne preveč topel dan vam želim

x^x x^x x:px x:Ix

Dan dober

Spet en fajn vroč dan w:Iw

Bazen je kar prava ohladitev :wOOt:

Včeraj so se našli sošolci od sineta in je bilo fajn zabavno.

Če sem se slučajno zatopila v knjigo, me sploh ni skrbelo, ker je bilo staršev kot toče in so pazili vsi na vse :kiss:

Še sladoled sem dobila x:Dx

Ko se mi ni nič več ljubilo, sva se z reševalcem iz vode zaklepetala,

da so vsi obiskovalci imeli nekaj od tega.

Ura je šla že čez obratovalni rok in so imeli podalšano kopanje xwizardx

Danes pa upam da se vaja ponovi ( z bazenom seveda, ne s prekomernim klepetanjem). :mezik:

Pred tem pa seveda še malo dela, ampak upam da ne na njivi.

Je preveč vroče xDDx

Imejte lep dan, najbolje nekje v senci s kakšnim hladnim pivom

xcheersx xcheersx xcheersx :flower: xsrcx

Ko se mi ni nič več ljubilo, sva se z reševalcem iz vode zaklepetala,

da so vsi obiskovalci imeli nekaj od tega.

Ura je šla že čez obratovalni rok in so imeli podalšano kopanje xwizardx

Danes pa upam da se vaja ponovi ( z bazenom seveda, ne s prekomernim klepetanjem). :mezik:

x:px x;)x x;)x x:Dx :palec: :palec:

Imejte lep dan, najbolje nekje v senci s kakšnim hladnim pivom

xcheersx xcheersx xcheersx :flower: xsrcx

x:Dx x:px

A je to s hlajenjem mišljeno toliko pirov kot je smajlijev? :inocent: x:px

Ne bo nič s pirom do popoldneva, dopolne moram v Lj., pri teh temperaturah je že en pir preveč za v avto... :vio:

Popldne pa... x:px x:px http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_110.gif

Pa v senco...http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_040.gif

Daan! :)

Včeraj sem se hladila v Nadiži... raziskala še na italijanski strani par dobrih placov, potem pa je prav pašalo se shladit... voda se je v desetih dnevih fuuuul segrela... na morje me ni preveč vleklo, je že skoraj pretopla voda zame... ok, se ne rečem, bom še šla plavat, samo včeraj in danes je malo prevroče odzunaj...

Pa, v Tolminu sem gledala stare fotografije od Tolmina, je blo zanimivo videt stari Tolmin. :)

Uživajte, jst čakam xsrcx da pride... sej vem, itak bo vikend minil prehitro...

xflowx

Dan dober

Malo se je shladilo x:o)x

Sem že napisala, da me vročina nič ne moti, zato ker sem danes prikrajšana za bazen :vragec:

Pa ravno danes, ko bi lahko celo vojsko brezplačno pripeljala na kopanje w:Iw

Tako da danes sledijo deževne ure, jutri pa na Roblek x:px (namen imam dober) x:Dx

Mogoče bi še Pujsito s seboj vzela??????????

Jo moram kontaktirat. :palec:

Imejte se max fajn.

Dan dober

Pisat se mi kaj na veliko ne ljubi, sem ravno po kosilu in malo utrujena.

Na Robleku se majo super, naroda neomejeno.............

Lepo je bilo.

Sedaj pa še malo pavze, potem pa na bazen s sinetom.

Jao meni jutri, ko se gre krompir poberat.

Imejte lep dan

Dan dober

Včerajšnji dan preživela x:Ox , bila izžeta kot cunja za po tleh pomivat x:Ix

Ampak sem zadovolna :wOOt:

Ugotovila, da ko sem mislila da imam nekaj kondicije in sem rinila na Roblek x:px sem porabila 15min več kot včeraj x:Dx

Neverjetno s kakšnim lahkim korakom sem prišla do vrha. xwizardx

Ko sem začela prehitevat folk, sem si mislila da bo kmalu obratno :sori: vendar je bil tempo enakomeren do vrha :palec: :palec:

Na bazenu sem skoraj zaspala, ker za kopanje mi pa res ni bilo :mezik:

Sine pa je užival za dva in pol :inlove:

To je bila včerajšnja kronika :mezik: sledi današnja xrolleyesx

Čompe in čompe in čompe xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Imejte se max fajn

:flower: :flower: :flower:

Daaan! :)

Sobota in nedelja - kopanje z xsrcx v Nadiži - odkrila ful lep tolmunček (plac naj raje ostane skrivnost).

Čas kot vedno prehitro "letel"...

Menda bo še cel teden vroče, tko da se bo treba kar malo skrivat pred vročino. Vikend pa spet k vodi... s šotorom. Tko da me ne bo na piknik... Pujsita, brez zamere (če bosta kje blizu se pa oglasi).

Lep dan vsem... uživajte... xflowx

Dobro jutro luftarji in ostali... xsrcx x:Xx

V soboto pri sosedu proslavljali njegovih 60 let... :palec:

Popil in pojedel toliko da sem šele danes prišel k sebi... :switz: :switz:

Je bilo super fajn, samo ni da bi take stvari ponavljal prav pogosto... :cry:

Lep dan vsem... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_039.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_041.gif

Dan dober

Alef

Saj žurke so super, samo sestavljanje je kruto. :zoro:

Glava še nekako dela, samo kaj ko se telo ne odziva mislim primerno.

Verjamem pa, da je bilo super.

x^x x8Dx x:o)x

Danes pri nas na Gorenjskem nič posebnega.

Čakam da bo dež xyesx , da lahko upravičim dan za kleklanje in druge ročne spretnosti xscratchx xscratchx xyesx xyesx

Za čuda božja, še muskelfiber me je to pot zgrešil.

Torej xwitchx sem v odlični formi xsmx

Imejte se max fajn

xcheersx xcheersx

Dan dober

Včeraj zvozili brez dežja :wOOt:

Naj bo še celi teden tako x:Ix

Neki jaki plani za čez vikend in rabimo suho zemljo x:Dx

Danes me pa ima, da grem malo gobe preštet po gmajni.

Ali kdo ve, ali marele že rastejo???????

:flower: :flower: xwizardx

Čauči, sam da vas na hitro pozdravim..

midva prišla včeraj zvečer iz Grčije.. zdajle ležala na postli in pregledovala zapravljanje denarja in ugotavljala, da sva šla ful čez budget.. mah ja, bomo že :) je blo pa super, sva v bistvu ful Grčije vidla.. šla najprej iz Igoumenitze, kjer te trajekt dol vrže do Ioanine, eno tako kjut mestece v hribih in okol narodni park, ful lepo pa dost hladno za Grčijo.. pol naprej do Meteore.. to so uni samostani na skalah, ful dobr zgleda. Pol sva se do Olimpa zapeljala, da sva vidla kje Zevs živi. pa dol ob morju do Aten in na Kreto za par dni.. Knosos pa družbo delala prijateljici. Pol šla v Atenah na Akropolo no, sem ga le prepričala in je na koncu celo rekel, da je blo čist ok :) pol še v Delfe.. in nazaj do trajekta.. ful se splača imet študentsko s sabo za po Grčiji, ker imaš vse tele muzeje in znamenitosti zastonj! So me čist presenetili, ponavad ti sam mal popusta dajo.. tukaj pa kar for free.. Sem ene 30€ prišparala na vstopninah... je pa drugač res vse skup bolj kup kamnov, če nimaš ene zgodbice zadaj... I. sem celo pot zgodbice iz grške mitologije razlagala, v vsakem kraju, kjer sva bla.. da je vsaj mal not padel, ker ful malo bere in nič ne pozna tega :)

Sva se v Tebah ustavla, ki so eno čist brezvezno, vroče mesto.. res, nič od nič.. sam... a veš.. Ojdip in cela njegova familija pa sfinga... ko vse to pomisliš, hočeš vseen stopit v Tebe, pa čeprav so danes čist bedno mesto..

(ok, tole sem kar kopirala iz enega maila, se mi ne da se enkrat pisat x:o)x se opravičujem za najstniško slovenščino x;)x )

Ale, prebrala na hitro, da sta uživali :palec:

Pujsita je že v SLO, dekica me čaka, sam še ujet se morava..

Alef kosilnica in pivo in filmčki... x;)x

Mitra pa uživa na bazenu... :palec:

bom blog skupaj spacala, sam bo malo trajalo, ker sem si samo opombe delala in nič pisala sproti.. pa ene 1000 fotk sva naškljocala, večinoma iz motorja dol in je treba pregledat kaj je sploh uporabnega in malo izrezat, uredit, izbrat... bo... danes me še ni, uradno ;)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ale, prebrala na hitro, da sta uživali :palec:

Slikce maš pa tudi za si pogledat... :)

bom blog skupaj spacala, sam bo malo trajalo, ker sem si samo opombe delala in nič pisala sproti.. pa ene 1000 fotk sva naškljocala, večinoma iz motorja dol in je treba pregledat kaj je sploh uporabnega in malo izrezat, uredit, izbrat... bo... danes me še ni, uradno ;)

:palec:

Sem te že hotela vprašat če bo blog... x:px xDDx

xsrcx pride že jutri, vzame dan dopusta, tko da bova že kar v petek šle k Nadiži, s šotorom. :2src: Komaj čakam!

Pa, obe sva za to da pride živet k meni, tko da je potrebno uredit glede menjave službe in psov. Ampak imam dober občutek, da bo uspelo, in to v kratkem. xwizardx xcrossfingx xrainbowx

Uživajte... x:Xx

Pa, obe sva za to da pride živet k meni, tko da je potrebno uredit glede menjave službe in psov. Ampak imam dober občutek, da bo uspelo, in to v kratkem. xwizardx xcrossfingx xrainbowx

To je pa lepo. xsrcx

Če le ne bo težav z zaposlitvijo.

A si se drugače že navadila na stanovanje?

Nekaj časa nazaj se še nisi počutila čisto domače v njem.

x;)x x:o)x Mislim da nekaj mesecev po vselitvi

Daaan x:Dx

Danes sem spet v Lj in je čudno biti tu - nisem več navajena in mi ni prav všeč xnckrivx sem se tako navadla na novi domek, da me čisto nič ne vleče sem. Samo za hodit v službo - upam, da bo že kmalu kaj... nekaj se kaže da bo mogoče bilo xcrossfingx

Lepo da si se spomnila name. Kaj to sta šla čez Idrijo, pa potem na Most na Soči in Tolmin?

xDDx ja veš da - ko pa vedno tako rada pišeš o Soči. Aha šla sva čez Idrijo, do Tolmina, potem pa do NG in čez Col nazaj. Zadnjič smo ubrali drugo varianto - do Bače pri Modreju, pa potem ob Bači, mimo Hudejužne xsmx hehe kako luštno ime x;)x preko Zgornje Sorice in nato do Bohinja, do Škofje Loke in nazaj. Ob Bači je tudi zelo lepa pokrajina, cesta malo manj (boli ta zadnja in križ zaradi lukenj na cesti, ma okolica odtehta vse).

Te prosim za pomoč če medoti slučajno postanejo preveč vsiljivi..

Za ustrezno nagrado seveda...

x:Dx Hehe prav - za eno dobro domačo gobovo juho bi se dalo kaj zmenit x^x bi mi posodil kako pokrovko ali dve (za dajat ritem xppx ) in bi zganjala kažin :fiju:

Vilincica, sem vesela tudi zate, da si nasla dom, ki ga pocasi spreminjas v domek, res je popolnoma drugace ziveti nekje, kjer se pocutis dobrodosel in doma, drugace je zaceti in koncati dan v takem okolju, poceti zadeve doma, namesto da isces aktivnosti zunaj, da pokompenziras zoprn obcutek

xsrcx Hvala! Je lepo ja - se nekje počutit doma, ker tu v LJ se ne več. Tam, kjer sva zdaj mi je postalo že prav domače :2src: sploh po temu vikendu, ko sva spraznila že skoraj vse škatle in ta teden, ko sem našla mesta še za kristalčke.

Sudoku so mi pojasnili kako gre, blazno simpl, jaz sem se sla neko Einsteinovo matematiko in preracunavala, kam in zakaj kaksna cifra pase, je pa treba samo pazit, da se ne ponavljajo. No saj mogoce je tezko vseeno, samo ni treba korenov pa potenc uporabljat

Vceraj koncno dobila pildek ta starega sefa, da ne delam vec tam, danes se se z odvetnico srecam, pa en stric me pride pomerit za uniforme za novo solo, pa pokat . Ma da sem max v 2 urcah za oba fertik

Sudoku je super x:)x :palec: in res ni (tako) težek, kot na prvi pogled deluje, sicer pa si tako ali tako lahko izbereš stopnjo težavnosti (vsaj pri tistih, ki se jih da sneti z neta - ne vem pa, kako je s temi, ki se jih kupi - če imajo več variant).

In super da si dobila tisti listek :palec: da imaš vse urejeno.

Prav ekstra večerjo sem si umislila, bučke.

Sam ne vem še na kakšen način

Mmm :yumy: ravno včeraj sem jih naredila. Predlagam tole: narežeš na tanke rezinice, popečeš v rebrasti ponvi (ali na žaru če ga imaš), naložiš eno plast pečenih bučk, posoliš in potreseš z nasesekljanim česnom in peteršiljem, čez daš drugo plast bučk, spet dodaš vse začimbe,... Na koncu pa popečeš še rezine tistega sira za na žar (Olimeljski ali kak drug) in jih postrežeš skupaj z bučkami - ful dobro paše skupaj xyesx

Včeraj sem se hladila v Nadiži...

:2src: jaz bi tudi xDDx letos dlje od namakanja nog v Pišnci še nisem prišla... upam, da bo že kmalu kakšna priložnost za takšno bolj konkretno namakanje in plavanje.

Saj žurke so super, samo sestavljanje je kruto.

Glava še nekako dela, samo kaj ko se telo ne odziva mislim primerno.

xyesx se strinjam! In vsako leto je hujše. Starejši ko smo, huje je xscratchx

Ali kdo ve, ali marele že rastejo???????

Vem da na Primorskem so že, za drugje pa nisem še nič slišala.

Slikce maš pa tudi za si pogledat... :)

Pa, obe sva za to da pride živet k meni, tko da je potrebno uredit glede menjave službe in psov. Ampak imam dober občutek, da bo uspelo, in to v kratkem.

Ale fotke so super! In xwizardx da vama uspe tole s selitvijo in novo službo. Verjamem, da vama bo uspelo xcrossfingx

En lep pozdrav vsem xflowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Od kdaj ime Hudajužna

Je bil lep pomladanski dan. Sonce je bilo že visoko na nebu, vaščani pa so pravkar prihajali s polja k južni. Kot navadno so žene tudi tokrat pripravile kislo zelje z žganci. Ker so bili žganci boljši od zelja, so jih pustili za nazadnje. Tedaj je pa priteklo po vasi nekaj otrok, ki so se drli: »Turki gredo! Turki gredo!« Ljudje, ki so pravkar pospravili kislo zelje, so v strahu morali zbežat v gozd, žgance pa, ki so jih imeli tako radi, so morali pustit Turkom. Ko so se vračali domov, so se ljudje čudili, ker ni bila nobena hiša v pepelu. Počasi so se bližali vasi; bali so se, če ni še kje skrit kak Turek. Nazadnje so se opogumili in stopili v hiše. Bili so presenečeni, ker so jim Turki pojedli vse žgance, in vse kaže, da so zaradi dobrih žgancev prizanesli njihovim domovom. »Danes je bila pa huda južna!« je vzkliknil eden od njih in odtlej se je vasi prijelo ime Hudajužna.

Hudajužna, 1961

vir: Zlati bogatin oz. Wikivir

x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Pa samo še en ooj vsem x;)x

Niti nisem prebrala vsega - lenuška - ampak kot kaže, vam kar dogaja. Enim lepš kot drugim x:)x

Moja malenkost je seveda spet na tem, da tečnari zaradi diplome - sedaj se mi pa RES NE DA VEČ! :xx!: Vrh glave vsega!! Sploh včeraj je bila moja draga mati deležna totalnega cmihajočega izbruha da Neeebomvečdelalategakerjeitakbrezvezeinitaksovsinamorjujazpaničodlajfainkokmijež

aldasemrednoštudiralamarbibluzilapauživaladoklerlahkoinajasejresvidvasfotrommever

jetnonebostalihdotridesetegapodpiralaenejuhubuhuhu itd

xnckrivx x:Dx

Drugače pa par tednov delala, zaslužila bolj malo glede na ves trud, ampak saj ni važno, važne so izkušnje, kaj ne x;)x

Posledično totalno padla iz diplmskega dogajanja

še bolj pa (padla ven) ker so mi knjižnico zaprli do sredine avgusta (saj je še kakšna, kjer se da dobit kaj pametnega, ampak mi gre na :xx!: ker je tam knjižnični sistem tak, da moraš knjigo naročit, jaz pa moram včasih (za brez veze) npr. celo zbirko pregledat. In kaj naj?? Prosim ali mi lahko prinesete te pa te monografije od le ta 1948 do danes al kaj?!)

Tko da ...

Tečnoba totalna!

Sploh v tej vročini sred betonske džungle :xx!:

Si pa vikende kjub zlivanju vode v grlo še kar zase vzemam:

plezarija, kanjoning (neorganiziran!), tu pa tam bajk, pa hribi - skoz eno okno, na vrh hriba, skoz drugo okno (10h na easy hoje), v kočo prespat, drug dan pa v dolino. Very natančn opis x:Dx

Tko nekako.

Tale vikend bo menda tud lep, tko da x:px

Potem pride pa frendica iz tujine s tipom za en teden na obisk v Slo in se bomo špilal turiste (pa bo spet diploma trpela!)

Septembra upam, da mi rata diplomirat in par dni it plezat k sosedom...

Uživajte max!! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ooo Aeval tebe pa res že dolgo ni bilo na obisk xDDx

Od kdaj ime Hudajužna

Hehe luštna zgodbica! x^x Mene je ime (ne vem zakaj :P ) asociiralo na tiste ne-pajke, suhe južine x:Dx in sem se prav pošteno nasmejala že ko smo se vozili tam

Moja malenkost je seveda spet na tem, da tečnari zaradi diplome - sedaj se mi pa RES NE DA VEČ!

In kot berem sva še vedno na istem kar se diplome tiče x;)x tudi jaz že prav sitna in imam vsega dovolj in si želim le da bi bilo vse skupaj že čim prej končano ker se mi ne da več :xx!: Saj bo - do jeseni še malo dela in bo xupx xcrossfingx

Tudi ti uživaj, pa naj bo dela z diplomo čim manj, plezarije in ostale uživancije pa veliiiiko xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ojla, tukaj pa kar dogaja, itak sem samo približno na tekočem xnckrivx

Sem si pa letos privoščil malo morja x:px, plavanje vsak dan dopoldne in proti večeru,

za spremembo brez pretiravanja, vsak dan malo več x:px No končni račun je zaliv je

bil spet preplavan in to je uspelo dvakrat, če koga zanima, to znese, vsaj 1,2 km v obe

smeri, raje kakšen meter več, ker nikol ne greš čist, čist naravnost :inocent:

V začetku je bilo kar pestro, mularija pri sosedih, ampak so dan zgodaj začeli :inocent: ,

tako da so tut zgodaj omagali, šparal pa niso, vodka, havana rum, tequila, pivo so meli sam

za zajtrk, no sej so tut kaj jedli x:)x Na mrk so dobili okrepitve, neki so novi hotli prosti pad

trenirat, ko so začeli po sosedovi platneni strehi skakat, pa sva jih umrila, da to ni njihovo,

pa da je spodaj dobre tri metre lufta, kar je sicer res. Po mrku so pa odpeketali novim

dogodivščinam naproti x:Dx

Zdej pa že garam :inocent:, osem dni stisnem, pol pa mal daljši dopust x;)x

Dons je dan povratnikov x:)x, tko da lepo pozdravljam Aev x;)x in seveda vse ostale

ta pridne x:px Zdej pa jest.

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Daan! :)

Dons je dan povratnikov...

Ja očitno res. xDDx Ti, pa Aev, pa še Vilinčica, ki vseeno malo bolj pogosto uleti...

Vidim da si imel pestro na morju, fajn da si užival... zdej pa upam da si zbral moči da še kaj napišeš (you know what x;)x )... me že fajn matra radovednost xDDx

Si pa vikende kjub zlivanju vode v grlo še kar zase vzemam:

plezarija, kanjoning (neorganiziran!), tu pa tam bajk, pa hribi - skoz eno okno, na vrh hriba, skoz drugo okno (10h na easy hoje), v kočo prespat, drug dan pa v dolino. Very natančn opis x:Dx

Tebi se tudi kar pestro dogaja... dobro nabiraš kondicijo... :palec: Diploma bo že, zdej je poletje pa je treba pripravit telo za zimo. x;)x xDDx

To je pa lepo. xsrcx

Če le ne bo težav z zaposlitvijo.

In xwizardx da vama uspe tole s selitvijo in novo službo. Verjamem, da vama bo uspelo xcrossfingx

Včeraj izvedela da je xsrcx uspela uredit glede zaposlitve, tko da bo kmalu selitev, če bo vse po sreči, v roku dveh mesecev, mogoče prej. :2src: :hepko:

A si se drugače že navadila na stanovanje?

Nekaj časa nazaj se še nisi počutila čisto domače v njem.

Mislim da nekaj mesecev po vselitvi

Ko sva skupaj z xsrcx mi je ful lepo, ko sem sama malo manj. Je pa bil prijeten občutek ko sem prišla nazaj domov po petih dnevih ob Soči, in se mi je zdelo ful prijetno in veliko. Ja, je moj dom, kmalu pa bo najin. :2src:

Bo pa še kar veliko urejanja in opremljanja, je treba razmislit kam bova spravili vse stvari... za zadaj je blo dovolj placa, ampak zdaj bo treba še zanjo nekaj zrihtat... ampak bova že... samo da sva skupaj...

Je lepo ja - se nekje počutit doma, ker tu v LJ se ne več. Tam, kjer sva zdaj mi je postalo že prav domače :2src: sploh po temu vikendu, ko sva spraznila že skoraj vse škatle in ta teden, ko sem našla mesta še za kristalčke.

:palec: Me veseli. Sicer pa, ko si z ljubljeno osebo, si lahko kjerkoli, pa ti bo lepo.

Ale fotke so super!

xDDx ja veš da - ko pa vedno tako rada pišeš o Soči. Aha šla sva čez Idrijo, do Tolmina, potem pa do NG in čez Col nazaj. Zadnjič smo ubrali drugo varianto - do Bače pri Modreju, pa potem ob Bači, mimo Hudejužne xsmx hehe kako luštno ime x;)x preko Zgornje Sorice in nato do Bohinja, do Škofje Loke in nazaj. Ob Bači je tudi zelo lepa pokrajina, cesta malo manj (boli ta zadnja in križ zaradi lukenj na cesti, ma okolica odtehta vse).

... letos dlje od namakanja nog v Pišnci še nisem prišla... upam, da bo že kmalu kakšna priložnost za takšno bolj konkretno namakanje in plavanje.

Hvala. xsrcx

Ja tudi ob Bači je lepa pokrajina, nasploh imamo v Sloveniji čudovite kotičke. Letos me vleče bolj na ta konec, Soča in Nadiža, imam pa v planu tudi ostale place obiskat in raziskat. xsrcx

Zakaj pa ne vzameš kopalk s sabo ko gresta kam z motorjem? :inocent: Sej pa ja imaš tolko časa da se greš ohladit v reko, potok, tolmun... xDDx

Prijeten vikend vsem... če boste le imeli priliko, kje ob vodi...

bye x:Xx

P.S. Če se bo kdo videl s Pujsito v soboto, naj ji pove da sva šli z xsrcx k Nadiži. In da ju s F. prav lepo pozdravljam. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...