Ale' 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Daaan! Vikend preživela spet pri Nadiži, itak je blo prekrasno... spotoma sva nabrali še nekaj jabolk, grozdje (belo in črno), lešnike, fige, pa nekaj domačih paradižnikov... vodo sva si natočili pri vaškem koritu, fajn mrzlo... kavo in mali plinski gorilnik sem imela s sabo, tko da sva imele za zjutraj, pa pohano meso in kruh... aja, pa z robidnicami sva se lahko posladkali... spanje v šotoru, kupli sva si blazino, tko da je občutek kot na vodni postelji ... zvečer namesto ognja kar tri čajne svečke, čisto dovolj za svetlobo, pa ne smrdiš ves po dimu (sva pa imeli ognjišče in nabrana drva in suhljad, za vsak slučaj, če bi nama zapašalo bit malo ob ognju). Pa brzice za relax... Ma ... sva se potepala po Posočju in tam okrog super bilo..Fajn izlet... Glede padca pa... dobro da se je vse končalo brez večjih posledic... Lep pozdravček vsem stalnim in občasnim obiskovalcem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Dan dober AleKako se fajn znajdeta za svetlobo :palec: Res potem ne smrdiš po dimu, vidi se pa ravno tolikol, da je prav Danes se pa pričnejo aktivne priprave na veselico.Saj opletamo naokoli že kar nekaj dni, ampak sedaj so pa navrsti še postavitve odra, balinišča, srečolova.......... Nas lahko na prste preštejem, koliko nas je tako aktivnih, ampak bomo že speljali. xDDx Važno da ne bo dežje, da jo sploh lahko speljemo., da nas ne zafrkne tako kot lansko leto.Odpovedali smo jo, potem pa je nehalo grmeti, deževati.......... Imejte lep dan :frog: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Morgen luftarji... Mitra, če bo veselica v soboto ali nedeljo, boste imeli lepo in vroče vreme, vsaj tako pravijo vremenarji... Kolikor jim je za verjet... Za danes so napovedali sončno za naš konec, pa je čisto zabasano z oblaki že navsezgodaj... Pa kakšna kaplja dežja je že priletela... Kakorkoli že bo, naredite si lep dan, ne glede na vreme... http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_181.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_175.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Samo da vas pozdravim... nisem preveč pri volji danes, čakam petek da greva spet k vodi, tokrat k Soči in okoliškim slapovom. Danes so mi priklopili brezžični modem (imam optiko), zdaj pa moram čakat še na brezžično mrežno kartico za v PC. Lahko bi mi takoj povedali da rabim tudi to. Pa še računalnik imam na popravilu (reklamacija), je že prvi dan šla matična plošča, tko da ga dobim te dni enkrat. Po eni strani še dobro da je šla že zdaj takoj na začetku, ko nisem še nič nalagala gor. Vroče je, pa nič se mi ne da... se bom morala kar malo prisilit da grem v album ustvarjat... Mejte se... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 Dan dober Dežek ohladitve Raje imam sonček Vsaj jutri ga še potrebujemo, da končno speljemo veselico Imamo en cev kup predpriprav in bi bilo super, da se nam lepo izpelje, da ne bo spet polomija xwizardx Še kakšen dan je za počakat, potem pa srčno upam da bo kaj več gob Trenutno se najde edino le kakšna lisička, o jurčkih ni ne duha in sluha.Vse je bilo presuho Sedaj pa malo tratico pogledat kako kaže.Nekam je že zrasla.Še posušiti se mora, potem pa akcija Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 Sedaj pa malo tratico pogledat kako kaže.Nekam je že zrasla.Še posušiti se mora, potem pa akcija Meni je uspelo včeraj pokosit vse... x^x Je bila že kar visoka... Če bi preložil pol za danes... Kakor je padalo ponoči in zjutraj - pomeni pri meni par dni predno je spet toliko suho da lahko kosim... Zdaj bo za en mesec mir... http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_008.gif Lep preostanek dneva in vikend vsem luftarjem in neluftarjem... http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_017.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. avgust 2009 Prijavi Deli 15. avgust 2009 Dan dober Pravijo, da sem zoprna in nenaspana???????????????? x?x x?x A sem res? Mah, briga me Grem raje nadaljevat s pripravami za veselico, tam bom vsaj dobrodošla Drugače sem pa res skurjena, se nam je včeraj zategnilo pozno v noč, pa še ni vse po planu.Zato pa danes nadaljujemo Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Dan dober Veselica uspela Včeraj je bil dan namenjen poležavanju, branju in še čemu, kar se ne reče delo Ponoči sem imela zoped prikrajšano spanje, ker se mački "gonijo". Če sem mu že rešila rit in ga prinesla k hiši, naj ne sede na mojo okensko polico in poje ženitno pesem.Pri meni ne bo dosegel nič, razen naslednjo noč brco v rit Spat ne more, izgeda da po mačji logiki ne semem niti jaz. Iemjet lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Daaan! Vroooče!! Ne da se dihat, vroče že od 7h zjutraj. Vikend preživele z kar doma, ni blo neke volje kam hodit. Bo že še prilika...Drugače pa nič posebno novega... živim za vikende, vmes postorim najnujnejše... jutri končno dobim računalnik, tko da bom končno lahko začela doma ustvarjat z njim. Bo še pestro, sploh s Photoshopom... Uživajte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 Dan dober Kdo za boga bo men tratico pokosil? Nimam cajta bemo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Daaan! Nikjer nobenega? Najbrž je prevroče sedet za računalnikom... V glavnem, danes se prvič javljam od doma, končno uspelo vse zrihtat, tko da... kooončnooo!!! Če ne pa nič posebno novega, še vedno vroče, menda bo še cel teden, bo treba it kam plavat čez vikend, rabim eno konkretno razgibavanje v vodi. Uživajte, kjerkoli že ste... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Prevroče... Trenutno pri meni v bajti precej hladneje kot zunaj... Tudi mene kosilnica spet kliče, tisto okoli bajte bo treba spet kresnit... Enkrat konec tedna, če bo vreme za to... Ale, za comp in internet... xwizardx Pa lep dan vsem... http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_002.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Aja, potem pa tko fajn. Pri meni zaenkrat še tudi hladnje kot odzunaj, bo pa že čez kakšno urco za ne vzdržat... shladi se pa šele pod večer, no na balkonu že gre tam okoli 8h, znotraj pa okoli 10h zvečer. Samo ne uparabljam ne ventilatorja in ne klime, rolete dam dol ko je direktno sonce na balkon, pa se da vzdržat, zvečer pa prezračim. Je pa zdaj že tri dni ful vroče, ne da se dihat že zjutraj, boli glava kljub ogromnim količinam popite vode, piva boljše da se niti ne dotaknem ker potem kar teče po meni od potu...pa menda bo naslednje dni par stopinj manj... upam vsaj. Ale, za comp in internet... xwizardx Hvala Alef , pa za vse nasvete tudi... ob priliki pa častim pivo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Daaan Malo "podaljšan" vikend je za mano - v petek celodnevni izlet na Gorenjsko, v višje nadmorske kjer je bolj hladno in še vedno rastejo borovnice in gozdne jagode Sobota preživeta na motorju - čez Gorenjsko na Vršič in potem na Primorsko in dol čez Nedelja pa je bila bolj ležerna - še par stvari za postorit doma in malo druženja,... skratka fajn VilinčicaPospravljanje je vedno in vedno in ........ na sporedu.Potem pa ne uspemo v začrtanem roku, so pa misli vse kaj drugega kot to, da imamo pospravljeno. Aha na žalost je tako da se nikoli ne neha, ma dobro - je vsaj nekaj časa lepo Vikend preživele z kar doma, ni blo neke volje kam hodit. Bo že še prilika...Drugače pa nič posebno novega... živim za vikende, vmes postorim najnujnejše... jutri končno dobim računalnik, tko da bom končno lahko začela doma ustvarjat z njim. Bo še pestro, sploh s Photoshopom... Uživaš kot vedno. Nikjer nobenega? Najbrž je prevroče sedet za računalnikom... V glavnem, danes se prvič javljam od doma, končno uspelo vse zrihtat, tko da... kooončnooo!!! Če ne pa nič posebno novega, še vedno vroče, menda bo še cel teden, bo treba it kam plavat čez vikend, rabim eno konkretno razgibavanje v vodi. Evo nas mene je tudi nekaj hecal računalnik, pravzaprav internet in zato nisem mogla kaj dosti na netu delat. Imava tukaj (zaenkrat še) brezžičnega pa je ful slab signal in je težko karkoli delat.Super da je tebi uspelo zrihtat plavanje - bi pasalo ja! sploh v tej vročini!Tudi ti uživaj! Prevroče... Trenutno pri meni v bajti precej hladneje kot zunaj... Tudi mene kosilnica spet kliče, tisto okoli bajte bo treba spet kresnit... Ufff Alef ti prav nič ne privoščim kosilnice v tej vročini - ma saj vzameš s seboj kako hladno pa je verjetno takoj lažje Lepo se imejte vsi skupaj! xrosex Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2009 Prijavi Deli 20. avgust 2009 Morgen... Spet enkrat prvi tu noter... Danes verjetno http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_016.gif na sporedu... Hlajenje bo, kakršnokoli že... Mudi se mi pa tud ne... Lep dan vsem...http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_018.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 no, luftarji? cel dan biti črke od vashttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/ermm.gif pa dobro jutro in lepo preživite dan peeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeek jeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Dan dober Sem na dopustu (kao) in si ne vzamem časa za klofanje po tipkah Po nekaj več kot enem letu, smo mladi sami doma Tazadn cajt Paše en teden zamenjat ritem življenja v domači hišici Dela sicer dovolj, samo nobenega priganjanja ali pa slabe volje zakaj še kaj ni narejeno.............. Čez dan je itak za popizdit vroče, tako da je na sporedu knjiga Grof Monte Cristo :palec: Počasi nekaj za kosilo spacat, pa se mi še na daleč ne bliska kaj bi to lahko bilo (je res vse v izzzzzziiiiiii) Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 Dan dober Sosedje ne vejo, da je bila včeraj veselica (na kateri sem pomagala) in da potrebujem spanje Nakar se navsezgodaj privleče negdo klepetat Ma stari spel se mi, jaz še nič ne vidim Drugače nas je pa dež pregnal v dvorano in smo lahko zadovolni da je bilo sploh kaj folka.Plesali so bolj malo, pili pa fejst fajn Uspela šeena veselica ali bolje rečeno projekt Danes pa prvič vaje za dramsko igro Grajska gospoda Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 Morgen... Sinoči me je nevihta prekinila med gledanjem filma Angeli in Demoni... Ker je daljinec od playerja v k****, na aparatu so pa samo knofi za start, stop in pavzo, bom moral gledat še enkrat od začetka... No problem, bom vsaj lahko dremal med prvo polovico filma... Včeraj na srečo obral robide... x:px Če bi jih pustil čez noč bi bilo po njih, kaor je padalo... Letos jih vsak drugi-tretji dan naberem okrog pol kile... x:px Lep dan vsem...http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_014.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 Dan dober AlefSaj si mojster za vse, pa popravi dalinec. Ali pa kupiš univerzalca xscratchx Robide pa kar pridno oberaj, meni jih ni potrebno, jih ne obožujem. :xx!: Danes likanje (ljubša mi je beseda peglanje) Pa po enem tednu kraljevanja v hiši se pravljica zaključuje Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 AlefSaj si mojster za vse, pa popravi dalinec. Ali pa kupiš univerzalca xscratchx Popravilo nemogoče, daljinec šel na prafaktorje... Univerzalnega kupil, ne deluje na mojem aparatu... Ne kupim nobenega več... Bom počakal da bo moj financminister odobril nakup hišnega kina... Luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 Daan! Včeraj spet plavala v morju, bli fajn visoki valovi da sva se z malček igrali z njimi... zunaj pa svinjsko pihalo, tko da sva se kar kmalu pobrali domov, pa potem na pizzo... Morje fuuuul toplo, slano pa tudi bolj kot ponavadi... je pa pašalo se spet malo razmigat, po tolmunih ne morem tolko plavat, čeprav mi temperature bolj odgovarjajo... se lahko vsaj shladim kot je treba ... Sinoči me je nevihta prekinila med gledanjem filma Angeli in Demoni... Js tudi gledala včeraj! Me zajebava računalnik, jutri ga moram spet poslat v reklamacijo. Menda je matična plošča... Ko hočem zagnat računalnik, se najprej zažene, po par sekundah prekine, potem se spet hoče zagnat, pa vrti v prazno, noče naložit Windowse... pa lučka na miški tudi ne gori, na monitorju pa začne utripat lučka. Alef Kakšna ideja kaj naj bi blo? Mi ful teži, par dni dela, potem pa spet crkne. Sploh ne morem nič začet delat na tak način. Sem danes klicala, da pridejo jutri iskat škatlo, pa upam da porihtajo to čimprej . Bom počakal da bo moj financminister odobril nakup hišnega kina... Bodi previden pri nakupu. ga je kupla, pa DivX sploh noče predvajat. Je boljši tastar predvajalnik ki ga je kupla za ful poceni, tu lahko vse gledaš. Pri nas ni blo skoraj nič dežja, en nalivček par minut v soboto zvečer, to je pa tudi vse... Je pa bil danes zjutraj fajn zrak, končno se je dalo malo zadihat... Lep začetek tedna vsem.... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 Čau, dragi moji učit se bi bilo treeeba... pa nekak.. še ni volje.. še mal v filmu od prejšnjega tedna tale teden v Žički vsako leto mi res ful pomeni.. saj ni nič posebnega, pač mal laufam okol in pomagam in kuham in... sam filing je enkraten.. spat v kašči skupaj še s 30 ljudmi, v temi se ponoč plazit vanjo, vstat ob 10h, it lupit krompir/kumare/čebulo za 45 ljudi, pomagat kuhat, brat knjigo al pa letat okrog za 'šefa' do zvečer, pol pa taborni ogenj, kitara, petje, sprehodi v temi po kartuziji do 4h zjutraj... danes pa sestanek za jezikovne tečaje.. frendica odprla s.p. pa si bova najbrž razdelile, jaz prevzamem španščino.. za tamalčke pa res bi blo fajn se začet učit... aja, včeraj gledala na you-tubu film... po koščkih.. nek italijanski (primero dame un bacio - ok, tole je čist po špansko napisan, ampak v tem stilu, ne da se mi hodit gledat kako se prav napiše..) I. brskal cel večer po U-tube in vrtel raznorazne it. komade, pol sva pa nekak pri tem filmu pristala.. polgedala prvi posnetek in čist not padla.. in gledala vseh 8 kosov, čist zanič kvaliteta, ampak blo prav zabavno lep dan vsem skupaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 aja, včeraj gledala na you-tubu film... po koščkih.. nek italijanski (primero dame un bacio - ok, tole je čist po špansko napisan, ampak v tem stilu, ne da se mi hodit gledat kako se prav napiše..)italijansko - Dammi un bacio špansko - dame un beso Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 dammi, ja :)sploh dober štos je bil, da je bil film v ita, podnapisi pa v šp, tko da sva bila oba zadovoljna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.