alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dan! Kaj se derete... Delal danes... Služil tolarčke... 3 ure - zaslužil za gajbo pira. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dan! Kaj se derete... Delal danes... Služil tolarčke... 3 ure - zaslužil za gajbo pira. a povabiš SAMO na enega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 a povabiš SAMO na enega Nema eden!Gajba - pol na pol al pa nič! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dan! Kaj se derete... Delal danes... Služil tolarčke... 3 ure - zaslužil za gajbo pira. js se pač nč ne derem a te povabim na kosilo dans pa dobijo:kurjo župo, gresove knedlesvinsko pečenkokrompirjeve svaljke(včeri pač niso pojedl vsega prieja, pa sem pač še svalke naredla )zeleno solatikompot iz breskev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 js se pač nč ne derem a te povabim na kosilo dans pa dobijo:kurjo župo, gresove knedlesvinsko pečenkokrompirjeve svaljke(včeri pač niso pojedl vsega prieja, pa sem pač še svalke naredla )zeleno solatikompot iz breskev Ena levinja se dere... Ostalo pa ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ena levinja se dere... Ostalo pa ... to je še od včeri ko je Jan tko lepo pel MOja ljubica in me gledu direkt Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 to je še od včeri ko je Jan tko lepo pel MOja ljubica in me gledu direkt Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ena levinja se dere... prej skorpijonke, zdej levinje s pridihom od vceri... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ne bo vam uspelo, da se nas znebite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 klarus... grrr ne me zalit po nepotrebnem....to niti ni moj/nas cilj :xx!: pa se kolk vas mam(o) radi... posebej tvoje "dretje"... kao budnica Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kak smo hitr užaljeni budnice bote pa še naprej dobival Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kaj češ..to je v naši naravi..sicer so pa doze skor homeopatse..glih tolk da potem brez našeega strupa sploh ne morete več živet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ne bo vam uspelo, da se nas znebite Niti ne poskušamo... Vsaj mal zmigate tole temo... Saj sva tako tule samo dva vodnarja(ena vodnarka... ) živa... kaj češ..to je v naši naravi..sicer so pa doze skor homeopatse..glih tolk da potem brez našeega strupa sploh ne morete več živet Ne pali kod mene... Imam ravno tolk sco da se je razvil protistrup... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 never say never..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 never say never..... Nikol ne veš, ja... Samo mene se težko kaj prime... So že mnogi obupali in odnehali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 alef, js nč ne rečem.... ...mene so sam učili, da ni previdnost nikol odveč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 alef, js nč ne rečem.... ...mene so sam učili, da ni previdnost nikol odveč..... Ja menda... Sem iz tiste generacije ko so na veliko šopal akcije NNNP(Nič Nas Ne sme Presenetiti)... :xx!: Sicer sem se uspešno vsem izognil ampak idejo sem pa pobral... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ma ja...ene ideje so še zmer aktualne...ne glede na cajte.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ja... Čez sto let vse prav pride... Al nekaj podobnega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Čez sto let vse prav pride... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kaj češ..to je v naši naravi..sicer so pa doze skor homeopatse..glih tolk da potem brez našeega strupa sploh ne morete več živet to pa ne pomen to... kvecjemu to, da lahko s tem strupckom po pameti delate v minimalnih kolicinah razredecega v nevem cim (to morte vi vedet)... Saj sva tako tule samo dva vodnarja(ena vodnarka... ) živa... Ne pali kod mene... Imam ravno tolk sco da se je razvil protistrup... ziva... si preprican? nice za protistrup... Samo mene se težko kaj prime... vodnarska... prej se s tabo "spoji/rata del tebe" kot nate "prime/prisesa" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 to pa ne pomen to... kvecjemu to, da lahko s tem strupckom po pameti delate v minimalnih kolicinah razredecega v nevem cim (to morte vi vedet)... ziva... si preprican? nice za protistrup... vodnarska... prej se s tabo "spoji/rata del tebe" kot nate "prime/prisesa" Če sva živa? Hja... To je relativno... Ono zadnje... Asimilacija... Kot Borgi v Star Trek... Dvakrat ga ustreliš potem pa mu ne škoduje več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jutrooo, vodnarčki in vsi ostali! Sem si naredila lep vikend, zdaj pa delat.... Mejte se M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Morgen............da vas ne bo zeblo.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 tud če nardim rompompom jih ne bo vrglo pokonc mogoč bo treba probat z uspavanke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.