Mitra 9. september 2009 Prijavi Deli 9. september 2009 Ojla, ja, kdo pa je to En padalec, ki ga dostkrat prime, da bi kaj napisal, ampak očitno so nekateri znali poskrbet, da ne pridem do sem No, enega smo našli, oz se je našel sam. Akhut (al kako se že napiše), ta je pa čist zginu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Dan dober Od včeraj zvečer mislim, da je danes petek To pa nekaj ne štima Preživela jutranjo telovadbo brez joge paše pa malo razgibat krake navse zgodaj Trenutno se dela s krompirjem, da bo narod dobil ozimnico.Torej, dolgčas mi ni Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Jutrček. Ajaaaa ... skoraj da dober dan je že ...včeraj me je neka apatija napadla. Ni se mi dalo več diplome popravljat Danes, če ne sfiniširam vsaj popravkov zadnjega poglavja ... sem skregana sama s sabo x!x x!x Lep dan! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Dejmo, Aeval, dejmo x:px jaz pa vstala že ob osmiiiihhh :) telovadla, med zajtrkom mal igrc na FB , pol pa narezala zelenjavo za kosilo, šibala na faks oddat papirje za vpis, prišla nazaj skuhat do konca.. tle sem zdaj, plan je pa še it se kregat, da mi zamenjajo laptop od očita, ker ga je včeraj dobil in smo ugotovili, da je zvito ohišje.. ko tipkaš, se veselo gunca levo in desno pol pa še enkrat sprintat prevod in CV in sestavit tekst za zraven, ker so mi iz ambasade sporočili, da se mu je neka nesreča zgodila (se tolažim s tem, da je bil predober pa se ga je nekdo hotel znebit )aja, sem rekla da bom seminarsko začela danes pisat grem objavit recept za torto iz kvinoje.. (ja, pridno brskam in iščem podatke ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Dejmo, Aeval, dejmo x:px jaz pa vstala že ob osmiiiihhh :) telovadla, med zajtrkom mal igrc na FB , pol pa narezala zelenjavo za kosilo, šibala na faks oddat papirje za vpis, prišla nazaj skuhat do konca.. tle sem zdaj, plan je pa še it se kregat, da mi zamenjajo laptop od očita, ker ga je včeraj dobil in smo ugotovili, da je zvito ohišje.. ko tipkaš, se veselo gunca levo in desno pol pa še enkrat sprintat prevod in CV in sestavit tekst za zraven, ker so mi iz ambasade sporočili, da se mu je neka nesreča zgodila (se tolažim s tem, da je bil predober pa se ga je nekdo hotel znebit )aja, sem rekla da bom seminarsko začela danes pisat grem objavit recept za torto iz kvinoje.. (ja, pridno brskam in iščem podatke )Tole mi trenutno čist hiperaktivno zgleda (smajli s šobo do tal) ...... Ma ne, sej bo!! Še tole malenkost bom pa ja sposobna spacat skup! Glede na to, da eni delajo pa študirajo hkrati, jst imam pa trenutno na voljo le slednje ... me je lahko sram, kr tok jamram! ... se že brcam delat! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Ma ne, sej bo!! Še tole malenkost bom pa ja sposobna spacat skup! Glede na to, da eni delajo pa študirajo hkrati, jst imam pa trenutno na voljo le slednje ... me je lahko sram, kr tok jamram! ... se že brcam delat! Ti pošiljam enega smeškota. Ena velika noga z gojzarjem in te suva v zadnjo plat. (hi hi, prijetno delo) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Ti pošiljam enega smeškota. Ena velika noga z gojzarjem in te suva v zadnjo plat. (hi hi, prijetno delo) Ma kok si ti fajn! ....imela malo pavzice - prišla kolegica z 1,5 mesečno tamalo na obisk. Kolkr nisem ravno za tamale, je bila tale prav zlata ...zej pa nazaj veselo na delo! Ehhh, še eno vprašanje imam, pa se mi ne da (nimam cajta) v nedogled po netu ... brskat:zna kdo naredit v wordu avtomatsko kazalo in mi lahko to razloži na tak način, da bom še jst razumela? Frend, ki to obvlada, nima cajta, ene par folka sem že vprašala pa vsi bolj kot ne - ja, sej smo se učil, samo ne znam ...Tko da - kakršnakoli pomoč - toplo dobrodošla!(in ja, lahko si boste lastil zasluge za pomoč pri diplomskem delu ) Pa lep dan Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 res ne vem zakaj je to vprašanje v vodnarjih ...kazalo. če bi bil v računalništvu bi gotovo prej dobila odgovor... Ja napiši v zahvali na prvi list ....da ne boš pozabila... Zato, ker sem tam vedno imela filing, da se sama s sabo pogovarjam - na moja brihtna vprašanja 0 odgovorov ...Pa raje tu jamram. Kor kaže je veliko bolj produktivno, pa še manjša budala izpadem Hvala ti! Resnično mislim, da bo šlo!Pa itak - na prvi list, kako pa drugače! ... še miceno pa pošljem drugo polovico na lektoriranje oz. hiter prelet! Juhuhu juhaha Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Spet jst ... nikjer nobenga, ko rabiš koga za sprehod po Lj No ... saj ni ravno tako, bolj je to, da se mi ravno vseh ne da klicarit ...... tudi malo ležanja ne bo škodovalo.Recimo Za vse, ki spremljate moje čustvene izbruhe tule gor - drugi del diplome ravno poslala v branje (lektoriranje).Bravo jst! Zaključka se mi pa mislim da ne da zej lotit popravljat ... Bom raje poskusila, če znam kazalo po Strelkinem receptu naredit. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 (jaz sem pa glih hotla ti zatežit, da neha po forumu bluzit pa pejd delat sej smo vsi opazl, da se je tvoje pojavljanje tlele na forumu zvišalo za 500% ) evo, nardila, kar je blo v planu, zdej grem še mal lenobno brskat za religijo in živalmi in rastlinami.. (sem razmišljala, če bi še kake recepte not v seminarsko vtaknila, da bo mal več zgledal ) očitno ne gremo čez vikend sliv obirat, ker bo dež, kar je v bistvu čist fajn, ker bom lahko tole napisala.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Ma na zej, pa ravno me je prijelo, da bi kaj sodelovala tu gor (pa ni mi samo za v svoj bluz nos tiščat ) P. S.: Če smem pripomnit, se meni osebno ne zdi tok neumno, da vključiš še kakšen recept, če se ti bo seveda skladalo z zasnovo ... seminarske. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 men.... bli zmenjeni za badminton danes, dva para.. moj dragi šel neki na servis za motor.. in valda ni vzel telefona s sabo. in kukr ga poznam, mu je zdajle zadnja stvar, da bi se spomnil, da smo kaj zmenjeni.. serviser se tud ne javi, ker itak ne dviguje telefona ponavad, tko da... nič, sem poklicala ostala dva, da naj ne hodita pa da naj rajš sem prideta.. mamo na srečo pinkponk v kleti Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Dan dober AlianaTe kar vidim, kako si bila lahko "jezna" na dragega.Ne telefona, zakaj bi se servis oglasu, če pa ni potrebe................ :!: :!: :!: :!: Jao tistim, ki telefon nosijo za okras (vedno doma na nočni omarici) Še hujše je to, da ga ima s seboj, pa ne odgovori na sms ali se ne javi ko ga kličeš, potem pa 1000 in 1 izgovor, zakaj sploh vidim potrebo v tem, da ga kličem ali pošljem sms...................... x:Dx Ja DDDDDDDDDDDDD, zato ker imam čas? Ne teslo, ker je že kaj pomembno. :huk: Sicer pa, včasih se je vse dalo zmenit brez mobitelov, pa vse je štimalo, danes pa prenekateri prepir nastane zaradi minute nedosegljivosti. lol Malo zamenjala temo danes. Imejte lep dan :onfire: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Dobro jutro! PEEETEEEEK!!! Še kavo spijem pa začnem akcijo po bajti, posesat, pomit posodo, pospravit... sej bo hitro. .....aja, pa še pretegnit se moram malo... hehe... ma paše ... pa v trgovino, na Občino...ma ja, sej ni panike... ***Alef, spet eno DVD predvajalnik ne podpira xVid in HDTV. xVid sem konvertirala v DivX, v Alive Video Converter (trial), potem je sicer zagnalo film, vendar je bilo slišat samo zvok, slike pa ne. Za HDTV pa ne vem kje se da konvertirat. Pa, opažam da mi Internet Explorer 8 blokira nekatere strani (npr. 24.ur , Emka, recimo na Facebooku mi noče nekaterih stvari shranit v profil ali poslat naprej frendom, ene pa lahko). Nimam pa nobenih težav z odpiranjem forumov, youtube, SLOTV, raznoraznih časopisov, Netlogom, Partisom,..... Kaj moram nastavit v nastavitvah da mi ne bo več blokiralo? Cookije sem dala na nulo, Pop-up Blocer je izklopljen, ActiveX je na Medium, Protected Mode je na Off... Lep pozdravček vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Morgen luftarji... Jesen prihaja in pospravljamo vrtne in poljske pridelke... Pri meni se najdejo tudi taki http://www.shrani.si/f/W/26/FAZK3Cq/a2.jpghttp://www.shrani.si/f/2J/1P/2hppFjSc/a1.jpg Zdaj... ...ne vem ali tisto o neumnem kmetu velja samo za krompir ali tudi za jabolka... Žal niso vsi taki... Jih je pa precej ki so blizu temu... Imejte lep dan in lep vikend... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Pa, slik ki si jih zdaj naložil tudi ne prikaže, samo rdeč križec v kvadratu... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Alef, spet eno DVD predvajalnik ne podpira xVid in HDTV. xVid sem konvertirala v DivX, v Alive Video Converter (trial), potem je sicer zagnalo film, vendar je bilo slišat samo zvok, slike pa ne. Za HDTV pa ne vem kje se da konvertirat. Daj napiši kateri DVD predvajalnik imaš in prepiši ali skopiraj specifikacije - katere formate predvaja.To mora pisat v navodilih, pri nekaterih je to označeno že na embalaži.Konverzija iz Xvid v DivX ne pomaga, če ne predvaja enega ti tudi drugega ne bo.Ko boš poslala omenjene podatke ti lahko povem kaj več, zaenkrat le to da bo mogoče šlo z pretvorbo xvid ali divx filmov v DVD - to lahko storiš z Windows DVD Maker(vključen v Visto) ali z enim od teh Xilisoft DVD Authoring Programi niso free, se jih pa da dobit... ...da ne razlagam kje Za ripanje iz HDTV v DVD nimam izkušenj, bom pa pobrskal za programi, mislim da ima tudi Xilisoft nekaj za to.Pa na OS, prosim... Glede neodpiranja določenih strani poglej nastavitve antivirus in firewall - če se ne motim imaš BitDefender? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 DivX mi dela brez problemov. Podatki so na OS... Glede neodpiranja določenih strani poglej nastavitve antivirus in firewall - če se ne motim imaš BitDefender?Kaj pomeni "zaščita pred spletnim ribarjenjem?" Tu imam označeno - omogočeno - za Internet Explorer, za Mozillo, za Yahoo Mesenger in Live Mesenger. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Kaj pomeni "zaščita pred spletnim ribarjenjem?" x:Dx jao, slovenski prevodine, nimam pojma drugač... mogoče tole: phishing Ma, Mitra, saj nisem bila sploh jezna, ker mi je itak tale badminton mal narobe hodil.. Ampak je blo smešno saj ponavadi se mu ne dogaja, da bi hodil brez mobitela, razen takrat, ko bi ga res rabil smo se pol z drugim parom vse zmenili, da prestavimo in ni bilo panike.. bomo pa drugič.. Vpisana sem v absolventa v enem dnevu dobila pošto s potrdili nazaj iz faksa Zdaj pa zajtrk, pol se pa počas v pisarno odpravim, sem očitu obljubila, da bom mal več tam, da sem mu na voljo, ko ima čas, da kaj narediva; pa lepo bom v miru seminarsko pisala vmes... (po eni strani bi blo čist fajn, če ne bi imela neta tam, ker pol bluzim sam kaj, ko so pa vsi podatki, ki jih rabim, tud tam... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 x:Dx jao, slovenski prevodine, nimam pojma drugač... mogoče tole: phishing Vpisana sem v absolventa v enem dnevu dobila pošto s potrdili nazaj iz faksa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 x:Dx jao, slovenski prevodine, nimam pojma drugač... mogoče tole: phishing Glavni razlog da nimam slovenskih Windows... Ja, spletno ribarjenje je phising.Naj bo vključeno, samo potem je treba browserju(IE, Firefox ali karkoli že je) v nastavitvah dopovedati kaj naj spusti skozi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Naj bo vključeno, samo potem je treba browserju(IE, Firefox ali karkoli že je) v nastavitvah dopovedati kaj naj spusti skozi... In to je? ***Pa še to (če kdo ve): kakšna je razlika med PAL.DVDR in NTSC.DVDR? In kaj pomeni če piše RETAIL? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 In to je? Beri OS - nastavitve BitDefender - izjeme ***Pa še to (če kdo ve): kakšna je razlika med PAL.DVDR in NTSC.DVDR? In kaj pomeni če piše RETAIL? PAL in NTSC sta dva sistema TV signala.Obstaja še tretji SECAM. PAL NTSC SECAM Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Dober dan... Luftarjev nikjer, odnesel jih je veter... Danes že malo delovno, ne preveč, se razume... Malo pospravljanja stare krame oz. bolj prekladanja z enega kota v drugega... Po pravilu - čez sedem let vse prav pride... Če te krama prej ne zasuje... Lep vikend želim vsem luftarjem in neluftarjem... http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_018.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Jaz tud, mao pospravljanja stare krame :Ž) pri meni sicer bolj v stilu: če ni bilo uporabno zadnji dve leti, ne bo nikol = v smeti.Home alooooone moški šli jadrat plan za vikend: skoraj dokončat seminarsko, pobarvat se s kano (sem že zmešala in pustila zunaj na sončku, da se prepoca, jutri pa barvanje), mal pospravit (pa ne bomo pretiraval), mal se s taščo družit, mogoče kaka kavica v mestu, spat z mačkom (če se bo strinjal, seveda), ... lep vikendek vsem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.