Mitra 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Dan dober Vsem se lepo dogaja, tudi jaz nisem izjema Dela s krompirčkom nikoli ne izmanjka Pospravljanje????????? Kaj je že to? xnckrivx Se bi bilo dobro včasih malo spomnit in sproabt Tačas, dokler me ne prime pospravljalna mrzlica, pa lahko bulim v komp ali knjigo.Izpiti so pred vrati imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Helou Bohmenima rad, še eno buklo, ki se tiče moje diplome sem staknila :xx!: Včeraj zvečer dobila prvo polovico diplome z lektoriranja - ma ne morem verjet, kok malo napak! Danes spacam še zaključek na novo - prejšnji namreč mentorici ni bil ravno povšeči. No, saj če bi malo bolj glavo uporabljala, meni tudi ne bi smel biti Grem popravljat še tabelice, še par fotkic naredit ... nekaj citatov preverit.Na izvleček sem jebela cesta skoraj pozabila?! Na srečo mi ga vsaj ni treba še v angleščini pisati! In ja, avtomatsko kazalo naštimat in eno tiskalnico/kopirnico staknit, kjer mi bodo v redu in ne predrago spravli skupaj.Ehhhh... In vsaj malo pa le moram it vmes tudi plezat, ker se že tresem kot kak đanki! Lep vikend Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Kriza sem vedla, da pospravljanje škodi spiva že tri dni z eno volneno deko, namesto kovtra, ker imava enga ful tankega in enga ful debelega, kar zdajle ne pride v poštev.. in se mi je zdelo, da se nekaj z zamašenim nosom in kihajoča zbujam.. sem se odločila, da vržem v stroj, pa kar bo, bo.. in sem jo samo prenesla do kopalnice in mal pretresla in v stroj tlačla.. in zdaj komaj diham definitivno gre dol iz postelje... kakor je fajn in super imet naravne materiale.. očitno bo treba plastično deko kupit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 kakor je fajn in super imet naravne materiale.. očitno bo treba plastično deko kupit Nisem ravno pristaš "plasike", sam kaj ko je bolj hvaležna za pranje, čiščenje............. prijaznejša(neprijazna) do pršic..........Pa tista statika ki se nabira na tkanini.............. Kaj pa dekica iz Mehike? Saj ti je Pujsita prinesla nekaj??????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Nisem ravno pristaš "plasike", sam kaj ko je bolj hvaležna za pranje, čiščenje............. prijaznejša(neprijazna) do pršic..........Pa tista statika ki se nabira na tkanini.............. Kaj pa dekica iz Mehike? Saj ti je Pujsita prinesla nekaj??????????? Z dekico iz Mehike sva oba s Tristanom fuuuul zadovoljna jaz pod njo, on na njo, zvečer pred TV ta volneno sem pa dvakrat izpirala in odnesla ven sušit in me je skoraj kap, ker je kar letelo od nje.. očitno se volna, ko je stara, začne lomit al kaj... v glavnem, zdaj jo sušim zunaj, sam ful dvomim, da bo šla nazaj na posteljo.. bi morala najti eno poceni jesensko varianto, mogoče mal do Leclerca pogledat... Jao, če grem s taščo na 'hitro' kosilo, to pomeni, da pridem domov po 3-4 urah Pa zmenili sva se, da greva v torek na Bled, pogledat razstavo od Dalija zdaj pa res it še kaj naredit, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 ta volneno sem pa dvakrat izpirala in odnesla ven sušit in me je skoraj kap, ker je kar letelo od nje.. očitno se volna, ko je stara, začne lomit al kaj... v glavnem, zdaj jo sušim zunaj, sam ful dvomim, da bo šla nazaj na posteljo.. bi morala najti eno poceni jesensko varianto, mogoče mal do Leclerca pogledat... En namig za "poceni varianto" - Hofer - Prešita odeja 4 letni časiVolna(prava ovčja) pa naj bi kar nekaj zdržala, če je pravilno vzdrževana(prana)... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 En namig za "poceni varianto" - Hofer - Prešita odeja 4 letni časiVolna(prava ovčja) pa naj bi kar nekaj zdržala, če je pravilno vzdrževana(prana)... sva s Hoferjem ful prijatla, sam imava 200x200 posteljo in kolikor sem letos spremljala, še niso imeli tako velike variante (200x220 - mam tud vse prevleke te velikosti, tko da mora bit..) ja, sam tale volna je firme Tekstilana KOčevje (made in yogoslavia), tko da ima minimum 20 let Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 sva s Hoferjem ful prijatla, sam imava 200x200 posteljo in kolikor sem letos spremljala, še niso imeli tako velike variante (200x220 - mam tud vse prevleke te velikosti, tko da mora bit..) Kupi dve... ja, sam tale volna je firme Tekstilana KOčevje (made in yogoslavia), tko da ima minimum 20 let 20 let je pa tudi za volno že veliko, sploh če je to odeja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 20 let je pa tudi za volno že veliko, sploh če je to odeja... kupim dve pa skup sešijem v bistvu niti ni švoh ideja.. jaz sem v svojem stanovanju imela dve, za vsakega svoj kovtr in preobleko, meni blo fajn, I. se pa pritoževal, da se pol zavijem v svoj kovter in se ne more stisnit k meni ponoč jp jaz temu pravim sindrom hrčka (vse še lahko uporabimo, nič se ne sme stran metat)... jutri se zmenim še z I. mamo, ker je pač njeno in ne bi stran metala brez dovoljenja, ampak jo dobi, če ima kaj počet z njo, drugače bo pa končala v smeteh al pa mogoče v kontejnerju od Humane.. sam mi je kar mal brezveze tako stvar dajat v Humano, čeprav po drugi strani, če človek ni alergičen, je deka čist fajn... pa sveže oprana, pa fajn sem jo pretepla, tko da skoraj nič več ne leti od nje.. I. prišel predčasno domov. Mačka pa itak ni, tko da ta del plana propade nočko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Dan dober Prehlajena Bemo, včer sem šla v hribe in me je dobila megla in mraz, očitno je bilo dovolj Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Dan dober Prehlajena Bemo, včer sem šla v hribe in me je dobila megla in mraz, očitno je bilo dovolj A nimate nič antibiotikov doma... Morgen luftarji... Trenutno nič pametnega za počet... V sredo naj bi dobil drva, pa nekam slabo kaže za vreme... Vsaj kakšno uro ali dve naj bo brez dežja, upam... Naj vam bo dan lep, tudi brez sonca...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_052.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/012.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Daan! Dež... :xx!: Pa vedno ko grem po nakupih... Vikend bil kot vedno (in prekratek)... včeraj bli na Mostu na Soči, na sprehodu ob jezeru, tam kjer so ene (kao) energetske točke, pa ni blo gužve in tak spokojen mir je bil, pa sonček prijetno grel... še prej pa šli prižgat svečki na Sveto Goro za njeno bivšo, ki je v petek umrla. Jao, naši dohtarji... Lahko bi jo rešili če bi se prej pobrigali, ne pa da so jo pošiljali domov kao da ji nič ni... :xx!: V soboto sva pa šli spet malo plavat... ful se je že spraznilo, folka skoraj da ni blo nič, par posameznikov na plaži, še manj v morju. Pa ful je blo fajn... Prijeten dan vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Aliana - če se še nisi odločila, lahko to malo pregledaš KLIKNI Jst tudi malo iščem za kakšno primerno odejo, pa mi ta nov sistem odej nekako ne diši. Kje bi lahko našla kakšno kosmato odejo, pa da ni una volna ki pika, je pa dovolj topla? Postelja je 140x200, rabla bi 160x200. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 OK, nekaj primernega sem našla KLIK Če kdo najde še kaj pa naj predlaga... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Halo ... nimam pojma o dekah. Mi je pa uspelo nardit avtomatsko kazalo v diplomi!! In to tako, ki ima z rimskimi ciframi posebej označene une strani pred uvodom, ostalo pa z arabskimi! Ponosna Še vedno par popravkov, pa na izvleček ne smem pozabit slikice popedenat, pa ojej - priloge :xx!: ... Drugega skoraj nič ne dogaja. Verjetno sem ena redkih, ki imam trenutno raje dež - lažje čepet not in delat diplomo Šla po dolgem času na plastiko viset (indoor plezat) awwwaaa moje ročice!!! ki so kot kaže trenutno preveč razvajene za tako torturo Fajn se mejte Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 Rana ura, zlata ura! No ja, kakorkol... x:Dx Malo bo treba začet klicarit po kopirnicah ... ... jst pa moje priloge, ki se jih ne da v word napopat Oziroma da že, ampak potem ne bo več popolno Nič več ne dežuje...Mogoče bo še za na bajk skočit! Lep dan Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 Dobro jutro! Zadnje cajte vsaki dan vstajam okrog sedmih, zaspim pa tam nekje med polnočjo in enoinpol. Berem knjigo od Ajle in Žondalarja, Pot domov, pa ne morem nehat brat dokler me ne že skoraj odreže... potem pa samo luč ugasnem in že so celi filmi v sanjah... škoda da jih ne znam spravit na platno... ali v knjigo... Nič več ne dežuje...Mogoče bo še za na bajk skočit! Ja, ful je lep sonček danes. Pravo nasprotje včerajšnjemu celodnevnemu deževju. Se tudi sama odpravljam na zrak. Je treba izkoristit dokler je še... Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 ... in že so celi filmi v sanjah... škoda da jih ne znam spravit na platno... ali v knjigo... Meni zadnje časa tudi dogaja - diploma kriva ... Sem pa ponoči sanjala, da smo šli plezat, jst pa svoje plezalke pozabila. Uh, ker filing :xx!: (neee, saj nisem obsedena s plezanjem ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Dan dober Prehlajena sem in zoprna Večerja z mentorji ki smo bili na morčitu, jaz pa v glavo ko kufer, tako lepo menjam barve Bemo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Prehlajena sem in zoprna Antibiotiki... Samo ne tisti iz lekarne... Morgen luftarji... Mene se zaenkrat virusi izogibajo... "Pametne" glave okrog mene trdijo da je tako zaradi večletne terapije z povsem določeno vrsto antibiotika... Kakorkoli že, samo da funkcionira in da bi držalo še naprej... Naredite si lep dan...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_250.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Naredite si lep dan... Hvala alef Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Antibiotiki... Samo ne tisti iz lekarne... Take antibiotike ne konzumiram več. Ali zelo težko Je bilo enkrat preveč preveč preveč x:Dx in se mi že sam vonj upira, kaj šele okus :xx!: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Tečno-živčen dolgcajt in totalna nezbranost :xx!: :xx!: Imejte se bolje x!x Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. september 2009 Prijavi Deli 17. september 2009 Dan dober za vse diplomante in tiste ki jim je to že nočna mora Imejte lep dan :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2009 Prijavi Deli 17. september 2009 Evo, še jaz prišla mal jamr, jamr v bistvu sem v vsem tem času uspela napisat približno uvod seminarske.. in sedim pred računalnikom in zalivam rožce na FB, namest da bi pisala.. sam računalnika pa ne morem ugasnit, ker imam vso literaturo po netu v glavnem, smotana sem drugač sem pa 2 gajbi sliv uspela posušit, nekje vmes sem sicer obupala nad razkoščičevanjem tko da bodo eko, bio brez žvepla in podobnega sranja sam še pogruntat moram kam in kako jih shranit, da ne bodo splesnile.. pa ful pridno pijem vodo, ker sem si kupila en tak fajn nastavek za mojo sigg flaško (pa še termovrečko, da bom lahko na faks si čaj nosila pozimi) in sem ko mali otrok, čist navdušena in pridno pijem zdaj grem pa RES pisat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.