Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Včeraj sva v eni urci in pol nabrali za štiri košare orjaških dežnikov, večinoma še majhnih.

:vragec:

Vodnarji oz. vodnarke gobarijo, Alef pa še v gmajno ne upa... :wOOt: :vio:

Pa prav v tistem koncu kjer naj bi se zdrževala medvedka je bilo vedno precej marel, pa sirovk... x:px x:px

No ja... :o|o: ...bom preživel tudi brez gob... x:Dx

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Danes že malo bolj aktivna kot včeraj.

Se grem borbat da zamenjam šolo in sem polna adrenalina x:px x:px

Upam da bodo pokazali kaj zanimanja xwizardx xwizardx

:eek: xscratchx :irs:

Jebemu ja, sej včasih je ok da me folk malo prizemlji, samo vseeno mi pa še dvigne pritisk ko začnem brat kakšno mayito :xx!: in njej podobne primitivce... gre se neko duhovnost, pa sama nima počiščeno pri sebi... :xx!: Še Alan me ne tolk razpizdi... :o|o:

Drugaće pa... do treh in pol ponoči se ubadala z novim telefončkom, kupila xsrcx ker mi stari ne dela več, v garanciji pa tudi ni več.

Pa... kowter iz mikrovlaken in bombaža (160x200) sem našla na tržnici za 35 €!! Nežno marelične barve. :2src: Prevleke sva pa tudi naročili in nama zašijejo po meri. 28 € ena. Ful lepe. Sem gledala po internetu, pa so kowtri (prešite odeje) vse od 100 € naprej. Ne dam tolko.

Sonček je, bo treba kaj na zrak it... pa album ustvarjat...

Uživajte... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:vragec:

Vodnarji oz. vodnarke gobarijo, Alef pa še v gmajno ne upa... :wOOt: :vio:

Pa prav v tistem koncu kjer naj bi se zdrževala medvedka je bilo vedno precej marel, pa sirovk... x:px x:px

No ja... :o|o: ...bom preživel tudi brez gob... x:Dx

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Sej če bi bil bliže bi ti jih z veseljem nekaj odstopila... x:px x:)x

Sirovke so že x?x :inocent: Mmm, ful so dobre. Samo bom jih morala le par komadov nabrat (kar bo težko, ker tam kjer vem da rastejo, jih je za celo vrtačo)... se ne mislim spet cel dan se z njimi ubadat.

Sicer pa nisem ravno čistokrvna Vodnarka, imam pa Uran v 1. hiši, pa Tigrica (po zahodnem odgovarja Vodnarju) sem po kitajskem, pa 4-ega (število Vodnarja) sem rojena.

Po karakterju, obnašanju in navadah, in po duši, sem veliko bolj Vodnarka kot pa Devica... čeprav imam Sonce, Merkur in Mars v Devici. :)

O, Ale, fajn za kovtr :palec: midva sva zdaj kar enega malo manjšega za prehodno obdobje uporabla, iz druge postelje.. sam v bistvu.. konec tedna dobimo obiske (frendica pride domov iz Krete po pol leta pa še en frend iz Avstralije se je odločil, da pride našo triperesno deteljico (babe x:px) mal obiskat xsrcx Tko da bosta najverjetneje oba pri naju spala in bo en kovtr premalo.. (hmmm.. razen, če ju prepričam, da bo treba v isti postli spat x:o)x )

bom se verjetno jutri po tečaju sprehodila po Leclercu..

(joooj, tečaji se začnejo.. čist grozno tremo mam x:o)x x:Dx )

vikend bil na morju, samo se nisem opogumila za it v vodo dlje kot do kolen.. sem se pa sončila, kolesarla, sprehajala psa.. :palec:

danes poslovilc od prijateljice, ki gre za eno leto v Španijo xsrcx

nadaljevat s seminarsko...

Aja... Ale.. bi ti rekla, da se ne sekirat zarad mayit, takih in drugacnih.. sam verjamem, da ni lahko.. pride do živega. ampak saj veš, da govori iz njih strah pred drugačnim, nerazgledanost, domača vzgoja.. dokler ne bomo začeli pri ta malih, bo takih velik procent. meni se ne da več pregovarjat, prepričevat ljudi, ki imajo tako zabetonirano svoje mnenje, skoraj nima smisla. malo jim želim, da bi bili enkrat postavljeni v situacijo, ko ne bi bilo samo na papirju ali samo 'poznam nekoga'.. potem se začne mal drugače razmišljat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Daaan x:Dx

Da se spet malo oglasim po 14 dnevih :inocent:

Je bila pospešena akcija z diplomo ker spet (kot vedno x:Ix ) lovim roke in mentor, ki je že pogruntal da me mora držati bolj "na trdo" se ni dal in ni pustil da bi mu popravke poslala v dveh delih, kot sem želela jaz. Že ve kako se ukroti lenoritis x;)x No ma rezultat je super - 14 dni sedenja (uboga ta zadnja :P ) in popravljena in dopolnjena cela diploma in narejena glavna zadeva (glavno poglavje) v celi diplomi ter spisan zaključek x^x Sem mu poslala v branje in zdaj čakam na replike - upam da bo čim manj popravkov xwizardx da lahko naredim prvo sklepno dejanje (predstavitev) in če bo vse po sreči potem čez 2 meseca še uradni zagovor.

Aeval kako je s tvojo diplomo - imaš že kmalu zagovor ali moraš še kaj popraviti? Držim pesti da ti uspe čim prej xcrossfingx

Ni, ni duh, sem kr ta pravi, pozdravček nazaj

Še za tvojo diplomco xwizardx, mojo še vedno iščem xcivx

Janif xDDx lepo da si se oglasil! Hvala za dobre želje in tudi tebi želim veliko energije - da se čim prej spraviš v akcijo. Prej bo za tabo, bolje bo (jaz že vem, ko toliko časa že čaram to skupaj :frog: xangx )

Alef lepe obiskovalce imaš na vrtu! xsrcx Vsekakor je verjetno bolj prijeten pogled na njih kot na medote x;)x

Včeraj sva v eni urci in pol nabrali za štiri košare orjaških dežnikov, večinoma še majhnih. Sva potem panirali celih pet ur. En lonec sem kar sosedom podarila, ker nisva zmogli več, so že bolele vse mišice. Samo danes je že boljše...

Uuu Ale sta bili pa pridni :palec: x:)x si dala v skrinjo potem al kako? Naša dva še nista šla v akcijo, ma ko bosta, sem prepričana da bo spet dobra bera (imasta svoje rajone tam okrog hiše na Primorskem) in vsako leto naredita dobro zalogo jurčkov, sirovk, štorovk, maslenk,... - zmrznjene za razne omakice, pa v kisu :yumy: pa domače gobove juhice so na sporedu,... komaj čakam x:Dx Škoda edino ker moj dragi ne mara gob, včasih sem jih tudi sama nabirala, zdaj mi prav manjka tisto veselje ko jih na enem mestu najdeš za celo košaro :D Sem pa včeraj ko smo se vozili z motorjem vidla eno mamco s polno košaro jurčkov :wOOt: V Logarski dolini in gor čez do Avstrije so bili pa povsod sami gobarji s košarami - je bila očitno prava nedeljska akcija.

Danes že malo bolj aktivna kot včeraj.

Se grem borbat da zamenjam šolo in sem polna adrenalina

Upam da bodo pokazali kaj zanimanja

Mitra Menjaš šolo zase ali za otroka? No kakorkoli - vso srečo pri pogajanjih :detelca:

Imejte se lepo - dan je čudovit, sončen, jesenski xsrcx :flower: x^x

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Za kowter lahko pokličeš na 041/637-931, podjetje Baronas d.o.o., pa ti lahko pošljejo po hitri pošti. So pa iz Rakeka. x:)x

Aja... Ale.. bi ti rekla, da se ne sekirat zarad mayit, takih in drugacnih.. sam verjamem, da ni lahko.. pride do živega. ampak saj veš, da govori iz njih strah pred drugačnim, nerazgledanost, domača vzgoja.. dokler ne bomo začeli pri ta malih, bo takih velik procent. meni se ne da več pregovarjat, prepričevat ljudi, ki imajo tako zabetonirano svoje mnenje, skoraj nima smisla. malo jim želim, da bi bili enkrat postavljeni v situacijo, ko ne bi bilo samo na papirju ali samo 'poznam nekoga'.. potem se začne mal drugače razmišljat..

Vem, samo razjezi me ko tako prepričano trdi nekaj kar ni res. In če bom tiho in ne komentirala nazaj na njene idiotizme, se ne bo nikoli nič spremenilo na boljše. Želim da se malo zamisli nad svojimi komentarji, žalitvami in prodajanjem nestrpnosti. Itak da je vsaka zgodba zase, vsaka zveza svoj svet, ampak se mi zdi prav da se o tem govori, da se preraste tabuje, predsodke in stereotipe. Vendar se mi tudi zdi prav, da se govori iz svojih izkušenj, da se ne posplošuje in ustvarja neke statistike, da se ne daje vse ljudi v isti koš samo na podlagi neke oznake, ker vsak posameznik živi svoje življenje in vsak posameznik je dal drugačne izkušnje skozi v svojem lajfu.

Nikomur ne želim nič slabega, vedno poskušam najt vsaj delček dobrega v njem... tudi pri mayiti so mi bili nekateri njeni komenarji všeč (ne v tej temi), mislim da ni slaba kot oseba, samo če se gre neko duhovnost in ima določen vpliv na ljudi (menda se ukvarja z indijanskimi potilnicami), mora sprejemat vse ljudi ne glede na njihov način življenja, še manj pa jih obsojat glede na njihovo spolno usmerjenost, ter žalit ljudi s psihološkimi bolniki. Ker če ne bo tega razčistila pri sebi, se ji kmalu zna zgodit, da bo sama potrebovala pomoč psihologov/psihiatrov.

Fajn za morje, midve sva tudi hotele it včeraj, potem sva pa zaspali in je ratalo pozno... sva bli ful utrujeni od paniranja... Sej bo še prilika, eno leto sem se še 20-ega oktobra kopala v morju...

Kateri tečaji? Za španščino? xwizardx za sproščenost... x:)x

...rezultat je super - 14 dni sedenja (uboga ta zadnja :P ) in popravljena in dopolnjena cela diploma in narejena glavna zadeva (glavno poglavje) v celi diplomi ter spisan zaključek x^x Sem mu poslala v branje in zdaj čakam na replike - upam da bo čim manj popravkov xwizardx da lahko naredim prvo sklepno dejanje (predstavitev) in če bo vse po sreči potem čez 2 meseca še uradni zagovor.

Wau, čestitam! :palec: Končno, ane? :)

Uuu Ale sta bili pa pridni :palec: x:)x si dala v skrinjo potem al kako? Naša dva še nista šla v akcijo, ma ko bosta, sem prepričana da bo spet dobra bera (imasta svoje rajone tam okrog hiše na Primorskem) in vsako leto naredita dobro zalogo jurčkov, sirovk, štorovk, maslenk,... - zmrznjene za razne omakice, pa v kisu :yumy: pa domače gobove juhice so na sporedu,... komaj čakam x:Dx Škoda edino ker moj dragi ne mara gob, včasih sem jih tudi sama nabirala, zdaj mi prav manjka tisto veselje ko jih na enem mestu najdeš za celo košaro :D Sem pa včeraj ko smo se vozili z motorjem vidla eno mamco s polno košaro jurčkov :wOOt: V Logarski dolini in gor čez do Avstrije so bili pa povsod sami gobarji s košarami - je bila očitno prava nedeljska akcija.

Ja, sem dala v skrinjo. Nekaj sva jih pa že pojedli. :) Sirovke in štorovke pa še čakajo. Pa kostanj tudi. x:)x Mogoče bova še kaj nešpricanih jabolk nabrali... pa še kaj se bo našlo. Aja, šipek bo tudi kmalu. Eni ga že nabirajo, jst bom pa še malo počakala da bo bolj sladek.

Ja, zgleda da so bli pravi dnevi za gobarjenje, midve sva še ful gob pustile ker je že tako bilo preveč. :)

Ja, se strinjam. Popolnoma.

Že v katoliški gimnaziji sem se pregovarjala s folkom a imajo HS pravice al jih nimajo.. pol se je nadaljevalo na faksu, kjer nas je blo nekako 5/40, ki smo zagovarjale da, ko je prfoks vprašal kaj menimo.. tako sem bila besna na babe, ki bodo enkrat vzgajale MOJE otroke in ki so govorile, da fuj, bljak, nespodobno, nenaravno, psihično mučenje.. da sem rekla, da sem morda jaz tud lezbijka, pa kaj menijo zdaj, ko se že 2 leti družijo z mano.. no, od tistega dne sem imela nekaj manj družbe in 'prijateljic'.. ravno zadnjič smo na faksu imeli predavanje o mladinski književnosti in se je razvila debata.. kje točno se naredi prelom, od tam, ko te na faksu učijo sprejemat različnost in učit otroke, da je različnost fajn in brat vse mogoče otroške knjige na tematiko 'dva očka, dve mami, invalidi, tujci... do tega, da narediš anketo po vrtcih in vzgojiteljice rečejo: ja, saj ta knjiga je čist fajn... sam ne moremo tega otrokom v vrtcu brat.. zakaj? ja... ni najbolj primerno...

po drugi strani se pa družim z geji, lezbijkami, tujci, hodim s 25 let starejšimi moškimi, vozim motor, se zaljubljam v ženske in moške... in vedno so okol mene ljudje, ki štekajo. ki me zarad tega ne gledajo, kot da sem psihični bolnik in da moram nekaj pošlihtat v glavi, ki ne bodo rekli, da je moj prijatelj čist fajn, sam da.. je pač gej pa da to ni ravno najbolj zdravo..

in potem ugotavljam, da se nima smisla pretirano ukvarjat s tistimi iz prve skupine.. ker se ponavljam že zadnjih 15 let.. ker dokler ne bodo postavljeni v situacijo, da bo njihov otrok/vnuk prišel do njih in rekel: meni se zdi, da sem zaljubljen v tega fanta.. se jim njihov lep, popolni svet, kjer so vsi enaki, ne enakopravni, ne bo sesul in jim ne bo treba razmišljat o tem in sestavljat lajfa nazaj iz koščkov.. zato bom jaz začela na začetku. s svojimi otroki, z otroki v vrtcu, šoli (in ja, mi je čist jasno, da mi bodo metali polena pod noge, da se zna zgodit, da bom kar veselo menjala službe zarad tega..) in čist lahko mi kdo reče, da že vnaprej planiram kako bom otroke izkoristila za propagando in kako je to grozno in neetično.. ampak.. se sploh ne gre za propagando, ampak za to, da jim že od začetka daš možnost izbire, jim pokažeš še drugo stran (v drugo smer imajo ponavadi dovolj zgledov v družbi), jim daš vedet, da obstaja še kaj drugega.. in jim s tem mogoče olajšaš odločitev enkrat.. da se ne bodo spraševali a so bolni, a je kaj narobe z njimi, ampak da se bodo ukvarjali s pomembnejšimi vprašanji...

ah ja... mal zabluzila..

ja, španščino.. tamalčke iz osnovne šole.. imam priprave za prvih 5 ur, sam nimam pojma kako hitro se bodo učili, ker imam ful mešano starostno skupino.. tko da zna bit, da bom že jutri vse priprave spreminjala na lažje/težje... saj vem, da bo fajn, sam prvo uro moram dat skoz, da se spomnim, da ni tako grozno x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Aeval kako je s tvojo diplomo - imaš že kmalu zagovor ali moraš še kaj popraviti? Držim pesti da ti uspe čim prej xcrossfingx

Jutri :xx!: :xx!: :xx!:

Pa ne bom nič več napisala, ker sem prav res :xx!: :xx!: in to ne samo zaradi zagovora.

Komaj čakam,

da se nekatere stvari spremenijo, postavijo magari na glavo,

pa da grem nekam...

Klapa, uživajte še naprej x!x

Jst se pridružim, ko bom spet bolj gobčna pa bolj +

:flowerface:

P. S. : Zlezla še 3 nove 6a+.

Komaj :o|o:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ja, se strinjam. Popolnoma.

Že v katoliški gimnaziji sem se pregovarjala s folkom a imajo HS pravice al jih nimajo.. pol se je nadaljevalo na faksu, kjer nas je blo nekako 5/40, ki smo zagovarjale da, ko je prfoks vprašal kaj menimo.. tako sem bila besna na babe, ki bodo enkrat vzgajale MOJE otroke in ki so govorile, da fuj, bljak, nespodobno, nenaravno, psihično mučenje.. da sem rekla, da sem morda jaz tud lezbijka, pa kaj menijo zdaj, ko se že 2 leti družijo z mano.. no, od tistega dne sem imela nekaj manj družbe in 'prijateljic'.. ravno zadnjič smo na faksu imeli predavanje o mladinski književnosti in se je razvila debata.. kje točno se naredi prelom, od tam, ko te na faksu učijo sprejemat različnost in učit otroke, da je različnost fajn in brat vse mogoče otroške knjige na tematiko 'dva očka, dve mami, invalidi, tujci... do tega, da narediš anketo po vrtcih in vzgojiteljice rečejo: ja, saj ta knjiga je čist fajn... sam ne moremo tega otrokom v vrtcu brat.. zakaj? ja... ni najbolj primerno...

po drugi strani se pa družim z geji, lezbijkami, tujci, hodim s 25 let starejšimi moškimi, vozim motor, se zaljubljam v ženske in moške... in vedno so okol mene ljudje, ki štekajo. ki me zarad tega ne gledajo, kot da sem psihični bolnik in da moram nekaj pošlihtat v glavi, ki ne bodo rekli, da je moj prijatelj čist fajn, sam da.. je pač gej pa da to ni ravno najbolj zdravo..

in potem ugotavljam, da se nima smisla pretirano ukvarjat s tistimi iz prve skupine.. ker se ponavljam že zadnjih 15 let.. ker dokler ne bodo postavljeni v situacijo, da bo njihov otrok/vnuk prišel do njih in rekel: meni se zdi, da sem zaljubljen v tega fanta.. se jim njihov lep, popolni svet, kjer so vsi enaki, ne enakopravni, ne bo sesul in jim ne bo treba razmišljat o tem in sestavljat lajfa nazaj iz koščkov.. zato bom jaz začela na začetku. s svojimi otroki, z otroki v vrtcu, šoli (in ja, mi je čist jasno, da mi bodo metali polena pod noge, da se zna zgodit, da bom kar veselo menjala službe zarad tega..) in čist lahko mi kdo reče, da že vnaprej planiram kako bom otroke izkoristila za propagando in kako je to grozno in neetično.. ampak.. se sploh ne gre za propagando, ampak za to, da jim že od začetka daš možnost izbire, jim pokažeš še drugo stran (v drugo smer imajo ponavadi dovolj zgledov v družbi), jim daš vedet, da obstaja še kaj drugega.. in jim s tem mogoče olajšaš odločitev enkrat.. da se ne bodo spraševali a so bolni, a je kaj narobe z njimi, ampak da se bodo ukvarjali s pomembnejšimi vprašanji...

:palec: Hvala za ta komentar. :palec: x:)x

Tudi če je pot težka, je vredno it naprej. x:)x

Jebemu ja, sej včasih je ok da me folk malo prizemlji, samo vseeno mi pa še dvigne pritisk ko začnem brat kakšno mayito :xx!: in njej podobne primitivce... gre se neko duhovnost, pa sama nima počiščeno pri sebi... :xx!: Še Alan me ne tolk razpizdi... :o|o:

Vedno bolj sem prepričan glede na mnenja, izjave, podane poglede in razmišljanja od določenih posameznikov v Duhovnosti, da je edini pravi "duhovni" podforum Čvekarije. x:o)x xnckrivx

Alef lepe obiskovalce imaš na vrtu! xsrcx Vsekakor je verjetno bolj prijeten pogled na njih kot na medote x;)x

x:Dx

Pogled na konjeje je če že ne lepši pa vsekakor varnejši kot pogled na medote, sploh iz take bližine... :inocent:

Čeprav tudi konja ki je ušel iz ograde in me ne pozna ne bi rad videl prav od blizu... :vio:

Sicer pa niso bili na mojem ampak na sosedovem vrtu, čez mojega so se le sprehodili... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vedno bolj sem prepričan glede na mnenja, izjave, podane poglede in razmišljanja od določenih posameznikov v Duhovnosti, da je edini pravi "duhovni" podforum Čvekarije. x:o)x xnckrivx

hehe alef x:Dx :palec:

Še posebej pa pri Vodnarjih... x:px Se spomnim že ko sem odprla novo temo "Seksologija", kakšni komentarji so začeli tam letet, tu je pa čisto normalno tekla debata. xDDx

Mitra Menjaš šolo zase ali za otroka? No kakorkoli - vso srečo pri pogajanjih :detelca:

Menjam svojo šolo, ali bolje rečeno, se borbam za dve šoli. x:px x^x

Eno imam tako ali tako plačano, za drugo ni keša. :C:

Zdej pa skozi vse procese, kje dobit 2000€ :o|o: :o|o: :o|o:

Zna biti (beri je zelo) zabavno, ker te vsak gleda kot tele v nova vrata xrolleyesx

Nikomur ne želim nič slabega, vedno poskušam najt vsaj delček dobrega v njem... tudi pri mayiti so mi bili nekateri njeni komenarji všeč (ne v tej temi), mislim da ni slaba kot oseba, samo če se gre neko duhovnost in ima določen vpliv na ljudi (menda se ukvarja z indijanskimi potilnicami), mora sprejemat vse ljudi ne glede na njihov način življenja, še manj pa jih obsojat glede na njihovo spolno usmerjenost, ter žalit ljudi s psihološkimi bolniki. Ker če ne bo tega razčistila pri sebi, se ji kmalu zna zgodit, da bo sama potrebovala pomoč psihologov/psihiatrov.

Vem da je težko brati komentarje, ki se tičejo tebe (kogarkoli dotičnega), samo daj jih ignoriraj. Tudi če je umes kaj pozitivnega, preskoči, ker je za vsemi besedami samo zloba.

Vsakemu se vse povrne. Tako kot je Aliana napisala, se bo pa pri njenih otrocih.

Po pravici povedano, komaj čakam da se sprejme zakon o istospolnih družinah. :palec:

Meni si ti čist kul oseba in se ne obremenjuj, če te negdo ocenjuje po barvi kože, velikem nosu........ ostani toliko pozitivna kot si do sedaj. Veliko si že pretrpela, komaj preživela, shodila............ zato naj te šarlatani ne motijo in se raje posveti xsrcx .

Tko.

Jutri :2src: x:Dx :2src:

Smeške sem ti spremenila

:palec:

Tako se dela x:Dx

ja, španščino.. tamalčke iz osnovne šole.. imam priprave za prvih 5 ur, sam nimam pojma kako hitro se bodo učili, ker imam ful mešano starostno skupino.. tko da zna bit, da bom že jutri vse priprave spreminjala na lažje/težje... saj vem, da bo fajn, sam prvo uro moram dat skoz, da se spomnim, da ni tako grozno x:o)x

Saj so otroci zelo dojemljiva bitja.

Boš uživala, te kar vidim :palec: :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Menjam svojo šolo, ali bolje rečeno, se borbam za dve šoli. x:px x^x

Eno imam tako ali tako plačano, za drugo ni keša. :C:

Zdej pa skozi vse procese, kje dobit 2000€ :o|o: :o|o: :o|o:

Zna biti (beri je zelo) zabavno, ker te vsak gleda kot tele v nova vrata xrolleyesx

Kredit? :inocent: xnckrivx

xwizardx naj ti uspe...

Vem da je težko brati komentarje, ki se tičejo tebe (kogarkoli dotičnega), samo daj jih ignoriraj. Tudi če je umes kaj pozitivnega, preskoči, ker je za vsemi besedami samo zloba.

Vsakemu se vse povrne. Tako kot je Aliana napisala, se bo pa pri njenih otrocih.

Po pravici povedano, komaj čakam da se sprejme zakon o istospolnih družinah. :palec:

Meni si ti čist kul oseba in se ne obremenjuj, če te negdo ocenjuje po barvi kože, velikem nosu........ ostani toliko pozitivna kot si do sedaj. Veliko si že pretrpela, komaj preživela, shodila............ zato naj te šarlatani ne motijo in se raje posveti xsrcx .

Tko.

xsrcx

Hvala. :palec:

A veš, težko ignoriram ko berem take komentarje, pa ne samo tu na LNF, tudi na Facebooku se je ustvarila skupina "Proti novemu družinskemu zakoniku". In ko berem take komentarje, se sprašujem v kakšnem svetu živimo. Zavedam se da smo ljudje na različnih razvojnih stopnjah, samo da je tak primitivizem v ljudeh ne morem (in nočem) razumet. Sama sem šla skozi "očiščevanje" zaradi okolice v kateri sem bila rojena, sama sem iskala odgovore, tudi na internetu, k sreči sem naletela na ljudi ki so me razumeli (včasih še bolj kot sem se sama), še največ ravno tu na LNF, in mi pomagali na moji poti.

In se potem sprašujem, kaj se dogaja v nekom, ki še ni popolnoma razčistil pri sebi, ki se še ni osvobodil, ko bere take negativne komentarje. Se bo uspel kljub temu izvleči iz miselnih vzorcev okolice, ki ne sprejema? Veliko ljudi na žalost obupa, in ostanejo raje sami, v svetu lastne bolečine. Tudi sama sem večkrat bila na tem da pustim vse svoje iskanje, in ostanem sama. K sreči je neka sila v meni ki me vleče naprej, dokler ne dosežem svojih ciljev na poti Življenja.

xsrcx posvečam pa čisto vsak trenutek... x:)x

Tudi sama sem večkrat bila na tem da pustim vse svoje iskanje, in ostanem sama. K sreči je neka sila v meni ki me vleče naprej, dokler ne dosežem svojih ciljev na poti Življenja.

xsrcx posvečam pa čisto vsak trenutek... x:)x

Končno si našla smisev življenja, pa močno verjamem da ni bilo lahko. :palec:

V vsakem so predsodki in blokade. Če sebe postavim v vlogo, da bi stopila pred starše in rekla to je pa moja punca, se imava radi........... Mislim da bi dva dni pred tem dobila drisko, slabost......... Pa nič narobe s tem, samo ni po načelih ali pričakovanjih nekoga, ki komaj čaka na vnuke, enga fejst deca (ali za fantičke fejs joškasto, suho......babo).......... Da pa ne govorim o kolegih. Kmečka pamet jim nebi dala treznega razmišljanja in da je to lepo ali nekaj čisto naravnega.

Če pa imaš kaj človeškega v sebi, te pa podli komentariji nevede ali vede prizadanejo nekje, nekako.

Vem da ni lahko, ampak ignor..............

Imej lep dan

Končno si našla smisev življenja, pa močno verjamem da ni bilo lahko. :palec:

V vsakem so predsodki in blokade. Če sebe postavim v vlogo, da bi stopila pred starše in rekla to je pa moja punca, se imava radi........... Mislim da bi dva dni pred tem dobila drisko, slabost......... Pa nič narobe s tem, samo ni po načelih ali pričakovanjih nekoga, ki komaj čaka na vnuke, enga fejst deca (ali za fantičke fejs joškasto, suho......babo).......... Da pa ne govorim o kolegih. Kmečka pamet jim nebi dala treznega razmišljanja in da je to lepo ali nekaj čisto naravnega.

Če pa imaš kaj človeškega v sebi, te pa podli komentarji nevede ali vede prizadanejo nekje, nekako.

Vem da ni lahko, ampak ignor..............

Imej lep dan

Ja vem.

Mama že ve, samo nisem ju še osebno predstavila. Je kar lepo sprejela. Nad mojimi prčakovanji. :palec:

Za ostale člane razpadle družine me pa ne briga.

Smešno mi je gledat obraze znancev ko greva v center... nekaterim postane nerodno, nekateri so ful presnečeni, nekateri veseli, hitro se opazi kaj se dogaja v človeku... x:)x

Zaenkrat še nimam slabe izkušnje (odkar sva skupaj), zato me tolko bolj preseneča ko berem komentarje na internetu.

Tudi tebi lep dan... :flowers:

Dan dober

Grem v gobe x:)x

Popoldan pa peljem psičko k novemu ženinu, starega ne mara w:Iw Še kuži vejo, kdo je fejst in kdo je luzer. x:Dx

Imejte lep dan

xwizardx xwizardx

Dan xsrcx

Ste bili spet zelo pridni s pisanjem x:)x :palec:

Wau, čestitam! Končno, ane?

Ja, sem dala v skrinjo. Nekaj sva jih pa že pojedli. Sirovke in štorovke pa še čakajo. Pa kostanj tudi. Mogoče bova še kaj nešpricanih jabolk nabrali... pa še kaj se bo našlo. Aja, šipek bo tudi kmalu. Eni ga že nabirajo, jst bom pa še malo počakala da bo bolj sladek.

Hvala! Ja - končno! x:Dx Čeprav zdaj me pa že grabi mešanica strahu, panike, zadovoljstva, treme, veselja,... vsega po malo. Ampak v večini predvsem olajšanje in zadovoljstvo da bo to poglavje že končno za mano x^x Zdaj je treba le še preživeti predstavitev in zagovor pa bo :wOOt: Živčki mi že zdaj delajo viharje, ne samo metuljčke v trebuhu in prebava mi zato že dela na polno, malo se tresem ko pomislim na zagovor (kot kak odvisnik kot je pisala Aeval ) ma bo že - smo preživeli že marsikaj hujšega, bomo tudi to xcrossfingx xwizardx Včeraj mi je mentor odpisal in dal še nekaj popravkov, tako da zdaj zrihtam še vse te popravke, potem dam v lektoriranje in upam, da mi na faksu čim prej odobrijo prošnjo za nadaljevanje študija (ker je že tolko minilo od izgube statusa) da se potem lahko prijavim na zagovor v novembru.

Mmm :yumy: domača jabolka - jaz jih že veselo zobam. Smo 14 dni nazaj imeli akcijo obiranja jabolk, hrušk, našijev, sliv. Nekaj je šlo za sok, ostalo je za ozimnico, oz. za pojest sproti x:Dx ali za predelat v razne marmelade, peciva,... je super ko veš da je vse domače, "bio"

Jutri

Pa ne bom nič več napisala, ker sem prav res in to ne samo zaradi zagovora.

Komaj čakam,

da se nekatere stvari spremenijo, postavijo magari na glavo,

pa da grem nekam...

Uuu no potem pa držim xcrossfingx da ti bo šlo najbolje kot lahko!

In da spremeniš stvari, ki si jih želiš spremeniti xupx

Pogled na konjeje je če že ne lepši pa vsekakor varnejši kot pogled na medote, sploh iz take bližine...

Čeprav tudi konja ki je ušel iz ograde in me ne pozna ne bi rad videl prav od blizu...

Sicer pa niso bili na mojem ampak na sosedovem vrtu, čez mojega so se le sprehodili..

x:Dx Tebi res nikoli ni dolgčas toliko se dogaja v vaših koncih x;)x :palec:

Hvala za ta komentar.

Tudi če je pot težka, je vredno it naprej.

hehe alef

Še posebej pa pri Vodnarjih... Se spomnim že ko sem odprla novo temo "Seksologija", kakšni komentarji so začeli tam letet, tu je pa čisto normalno tekla debata.

A veš, težko ignoriram ko berem take komentarje, pa ne samo tu na LNF, tudi na Facebooku se je ustvarila skupina "Proti novemu družinskemu zakoniku". In ko berem take komentarje, se sprašujem v kakšnem svetu živimo. Zavedam se da smo ljudje na različnih razvojnih stopnjah, samo da je tak primitivizem v ljudeh ne morem (in nočem) razumet. Sama sem šla skozi "očiščevanje" zaradi okolice v kateri sem bila rojena, sama sem iskala odgovore, tudi na internetu, k sreči sem naletela na ljudi ki so me razumeli (včasih še bolj kot sem se sama), še največ ravno tu na LNF, in mi pomagali na moji poti.

In se potem sprašujem, kaj se dogaja v nekom, ki še ni popolnoma razčistil pri sebi, ki se še ni osvobodil, ko bere take negativne komentarje. Se bo uspel kljub temu izvleči iz miselnih vzorcev okolice, ki ne sprejema? Veliko ljudi na žalost obupa, in ostanejo raje sami, v svetu lastne bolečine. Tudi sama sem večkrat bila na tem da pustim vse svoje iskanje, in ostanem sama. K sreči je neka sila v meni ki me vleče naprej, dokler ne dosežem svojih ciljev na poti Življenja.

Veš da je vredno iti naprej, tudi kadar je težko - glej, kje si danes v primerjavi s prej - kaj vse se ti je z veliko truda, ljubezni do sebe in zaupanjem vase obrnilo na bolje, glej kaj vse dobrega si priklicala v svoje življenje. Že delaš prav če se stvari tako odvijajo xyesx

Hmja vodnarji smo itak take čveke da lahko govorimo in govorimo - tudi kadar ni ravno primerno :inocent: in tudi o temah, ki so drugim tuje, neprijetne. x:Dx

Komentarjev od drugih bo vedno dovolj (preveč) xrolleyesx , ne glede na to iz katerega razloga se jim zdiš drugačen/a. Verjamem, da je težko (predstavljam malo si težje) če si zaradi tega kdor si v svojem bistvu vedno na tapeti. Mene že odkar se spomnim marsikdo gleda postrani kadar zagovarjam svoja stališča (ki so za marsikoga čudna), sledim sebi in ne avtoritetam in zaradi tega imam že od vedno dosti problemov (v šoli, doma,...), vedno so bili komentarji v stilu "zakaj ne moreš biti kot ta in ta,..." a na koncu spoznaš da si vedno in povsod na prvem mestu ti. Ti si tista, ki mora živeti s svojimi odločitvami, ti si tista, ki moraš stati za tem kdor si, za svojimi odločitvami, če se drugi z njimi ne strinjajo - pač njihov problem. Če obsojajo - naj. Čez eno uho noter, čez drugo ven.

Vedno se vprašam kaj vse v sebi skriva tak človek, ki tako besno udriha s palico "pravičnosti" po drugače mislečih, oz. čutečih. Čisto nič bolj "čist" ni kot kdorkoi drug. Vsak od nas "greši", vsak od nas se moti, dela napake, jih popravlja,... Vsak od nas odgovarja zase, za svoja dejanja. Za svoja čustva pa nisi dolžna odgovarjati nikomer. So tvoja in lahko jih daš/podariš komurkoli želiš, če jih ta oseba sprejme, še toliko lepše. Še dobro da si (za razliko od marsikoga) sposobna stati za tem, kdor si. Dosti je takih ki se grejo "idilično družinsko življenje" ker so podlegli pritiskom okolice, svojega bistva pa ne morejo spremeniti in zato trpijo - verjetno bolj kot ti, ki se "boriš" za sebe, za svojo ljubezen.

Zanimivo da se noben od teh, ki so tako čistunski ne vtika raje v razpadle družine (zaradi alkoholizma, nasilja, varanja,...) razmere, ki za otroka vsekakor niso zdrave in se gre aktivista v smislu da bi se preprečile take nesrečne zgodbe. Prijatelj ima očeta pijanca, vem, kako hudo je bilo in ponižujoče ko je moral zvečer ko smo bili skupaj zunaj, iti domov po tem ko ga je klicala mama naj pride domov pomiriti očeta ki pijan spet razgraja po stanovanju. Prijateljica, ki je živela v "pravljici", "idilični družini" je pri 25-ih izvedela da njen oče vara mamo s punco, ki je le eno leto starejša od nje - se pravi bi ji lahko bila sestra.

Takih zgodb je še nešteto. Kdo lahko "zaščiti" te otroke pred bolečino, poniževanjem okolice, zgražanjem in obsojanjem ki ga poslušajo zaradi svojih staršev. In kdo od njih ne trpi ob "vsevednih" sosedih, ki se vtikajo v vse kar se jih ne tiče. Ahhh ampak tega nihče ne omenja, to ni aktualno, saj če sosed pretepa ženo pred otrokom je to "normalno, tipično slovensko" če pa sosedov sin drži za roko drugega fanta, ja ježeš, to pa ni normalno xrolleyesx Če sosedova hči hodi s punco je to greh. Še dobro da v Sloveniji ni greh iti zvečer v gostilno, se ga napiti do onemoglosti, priti domov in potem v pričo otrok pretepsti ženo dokler ne obleži. Če je še kaj moči pa se spraviti še na otroke :xx!: :sick: Tega se nihče od radovednih sosedov ne upa obsojati :xx!: :blink:

Ale vedno bodo hinavci, ki bodo namesto da bi se ukvarjali s svojimi problemi in grehi, s prstom raje kazali na druge - ker je to lažje. Tako kot pravi Mitra - ostani pozitivna, zaupaj vase, poskušaj ignorirati razne osebke in razumeti da se čistijo na drugih ker ne znajo "počistiti" sebe. Vse dobro ti želim! xsrcx

Menjam svojo šolo, ali bolje rečeno, se borbam za dve šoli.

Eno imam tako ali tako plačano, za drugo ni keša.

Zdej pa skozi vse procese, kje dobit 2000€

Zna biti (beri je zelo) zabavno, ker te vsak gleda kot tele v nova vrata

Ooo super! Si pa pridna s tole šolo. No xgoldfishx da ti uspe se zment in dogovorit glede denarja.

Mama že ve, samo nisem ju še osebno predstavila. Je kar lepo sprejela. Nad mojimi prčakovanji.

Super - se povsod premika na bolje xcrossfingx

Grem v gobe

Uspešno nabiranje gob x:Dx

Lep dan vam želim xrosex xrainbowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hvala! Ja - končno! x:Dx Čeprav zdaj me pa že grabi mešanica strahu, panike, zadovoljstva, treme, veselja,... vsega po malo. Ampak v večini predvsem olajšanje in zadovoljstvo da bo to poglavje že končno za mano x^x Zdaj je treba le še preživeti predstavitev in zagovor pa bo :wOOt: Živčki mi že zdaj delajo viharje, ne samo metuljčke v trebuhu in prebava mi zato že dela na polno, malo se tresem ko pomislim na zagovor (kot kak odvisnik kot je pisala Aeval ) ma bo že - smo preživeli že marsikaj hujšega, bomo tudi to xcrossfingx xwizardx Včeraj mi je mentor odpisal in dal še nekaj popravkov, tako da zdaj zrihtam še vse te popravke, potem dam v lektoriranje in upam, da mi na faksu čim prej odobrijo prošnjo za nadaljevanje študija (ker je že tolko minilo od izgube statusa) da se potem lahko prijavim na zagovor v novembru.

xrainbowx xupx :detelca: Verjemi da bo vse ok, samo zaupaj vase. x;)x

Veš da je vredno iti naprej, tudi kadar je težko - glej, kje si danes v primerjavi s prej - kaj vse se ti je z veliko truda, ljubezni do sebe in zaupanjem vase obrnilo na bolje, glej kaj vse dobrega si priklicala v svoje življenje. Že delaš prav če se stvari tako odvijajo xyesx

Ale vedno bodo hinavci, ki bodo namesto da bi se ukvarjali s svojimi problemi in grehi, s prstom raje kazali na druge - ker je to lažje. Tako kot pravi Mitra - ostani pozitivna, zaupaj vase, poskušaj ignorirati razne osebke in razumeti da se čistijo na drugih ker ne znajo "počistiti" sebe. Vse dobro ti želim! xsrcx

xsrcx

Hvala! x:Xx

Vilinčica :palec:

Aeval.. good luck! xwizardx

Jaz se pa tud počutim, kot da bi šla diplomo zagovarjat x:o)x sam mi je prav smešno, da mam pred parimi osnovnošolci tako tremo... ma saj, ko bom v razred prišla, bo v redu. se verjetno sploh ne bo opazilo.. ampak sem pa živčna, živčna, živčna....

sem šla kar enkrat na suho čez, da mam približno idejo kako bo zgledalo... saj bo fajn. pa pol naprej vsakič lažje.. sam da tole prvo uro dam skoz... :vio:

no... če se pa dolgo ne oglasim.. pol pa očitno nisem preživela x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

Ma dej bejbe, glavo gor pa bo šlo.

Živce na pašo k Alefovim konjem in adijo

(kdo je pameten, tisti ki se trese za navaden izpit, če nekaj ne zna dobro)

Da vas ne bo skrbelo x:o)x sam sporočam, da sem preživela..

vsa prešvicana :inocent: x:o)x

pod tuš pol pa na en rojstni dan (tast) pa na drugega (oči).. isti dan pa totalno različna karakterja....

povem pol zvečer kaj več..

loesje

Spet nazaj -

Da vas ne bo skrbelo x:o)x sam sporočam, da sem preživela..

vsa prešvicana :inocent: x:o)x

pod tuš pol pa na en rojstni dan (tast) pa na drugega (oči).. isti dan pa totalno različna karakterja....

povem pol zvečer kaj več..

Se ti pa dogaja, ni kaj :palec:

Ne se ga nacuzat (preveč) od same sreče x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...