Mitra 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Dan dober Sem komentirala že v drugi temi, sam je Slo narod tako omejen, da bom tu šeenkrat. Včeraj je bila oddaja o istospolnih parih.Fotr (mislim da je bil pod gasom), bi raje na cesto postavil sina, kot da mu le ta pripelje svojega fanta v stanovanje Mislim??????? Raje se odpove svojemu otroku, kot da sprejme njegovo naklonjenost partnerju Ah Slovenclni Danes pa nebi bilo slabo peglat.Bom. Hi hi, sam pred tem meditacija, gobe............. če kaj časa ostane pa likanje Imejte lep dan :onfire: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Dan dober Sem komentirala že v drugi temi, sam je Slo narod tako omejen, da bom tu šeenkrat. Včeraj je bila oddaja o istospolnih parih.Fotr (mislim da je bil pod gasom), bi raje na cesto postavil sina, kot da mu le ta pripelje svojega fanta v stanovanje Mislim??????? Raje se odpove svojemu otroku, kot da sprejme njegovo naklonjenost partnerju Ah SlovenclniNič presenetljivega, tako mislečih je še ogromno. Lahko je sin alkoholik, lahko je narkoman, kriminalec, pa ga bo še vedno sprejel... nikakor pa ne če je peder. So pa tudi druge skrajnosti, ko se mati odpove svoji hčerki samo zato ker ta ljubi osebo istega spola. Poznam primer ko je ni hotela mati niti pokopati, in jo je morala teta. Vseeno pa je pobrala vse premoženje ki je ostalo po njeni smrti, kljub temu da več let z njo ni hotela imeti niti telefonskih stikov. Bolano. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Haha, Mitra, nisem se ga nacuzala mi je ful zabavno, ker imam zdaj mir pred sorodniki, kar se tiče - daj no mal jej, a boš mal pršutka, a bi en kozarček vinčka.. ker se vsi na bogega I. spravljajo njegova mama me vsakič, ampak vsakič znova, ko naju povabi na kosilo pokliče in vpraša, če res ne bo mesa jedel.. pa če škampe naredi, če je to v redu.. kaj pa lignji? a tud ne ja kaj... a pol mu res samo zelenjavo dam na krožnik? ampak se je včeraj potrudila in smo imeli 5 vrste zelenjavnih prilog, I. neke pečene sejtane, pa seveda ribice za ostale pri nas pa vodo in kozarček vinčka pa 3 vrste sira..ja, končalo se je pa še na žurki za diplomantko sem prišla domov čist tečna in izmozgana.. ful preveč druženja z različnimi ljudmi za en dan.. saj so vsi prijatelji in vse, samo.. me izmuči.. nisem za take.. no saj, danes bom pa cel dan v pisarni preživela.. malo miru pa fuuul dela... aja, včeraj.. samo tri punčke so bile, ena je zbolela, ful manj smo predelale, kot sem mislila, tako da naslednjič nadaljujemo.. bom morala malo prilagodit priprave.. pa fajn, najprej so bile čist tihe in nič upale rečt, na koncu ure smo se pa že pogovarjale... mislim, da bo fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 daj no mal jej, a boš mal pršutka, a bi en aja, včeraj.. samo tri punčke so bile, ena je zbolela, ful manj smo predelale, kot sem mislila, tako da naslednjič nadaljujemo.. bom morala malo prilagodit priprave.. pa fajn, najprej so bile čist tihe in nič upale rečt, na koncu ure smo se pa že pogovarjale... mislim, da bo fajn No pa daj malo pršutka no. Zakaj si tko fina??????? Po vrhu vsega pa še zbirčna :vragec: Oh te mame in tašče in vsi ostali Fino za šolo, da si zaštartala.Saj boš videla, koliko jih bo na koncu šolskega leta. Še 10 tečajev. RBD delajo čudeže pri otrocih in vsi hočejo znati španjole šprahe Nič presenetljivega, tako mislečih je še ogromno. Lahko je sin alkoholik, lahko je narkoman, kriminalec, pa ga bo še vedno sprejel... nikakor pa ne če je peder. :palec: :palec: So pa tudi druge skrajnosti, ko se mati odpove svoji hčerki samo zato ker ta ljubi osebo istega spola. Poznam primer ko je ni hotela mati niti pokopati, in jo je morala teta. Vseeno pa je pobrala vse premoženje ki je ostalo po njeni smrti, kljub temu da več let z njo ni hotela imeti niti telefonskih stikov. Bolano. Tuki se pa tako strinjam, da se bolj ne morem Bolje da se fiksaš in boš več vreden. Zapravi celo hišo (stanovanje), pa boš še vedno dobrodošel pri meni, ti moj srček :xx!: :xx!: :xx!: Spodnje vrstice pa raje ne komentiram. Bljak od babe, ki jo je negdo klical mami Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Sem komentirala že v drugi temi, sam je Slo narod tako omejen, da bom tu šeenkrat. O omejenosti ni vredno zgubljati besed, ne v tej ne v kateri drugi temi, ampak včasih ko prebereš kakšen "biser" enostavno ne moreš bit tiho.Saj je brez efekta, vedno, se odbije kot kamen od kamna, je tisto kar komentiraš bolj za svojo dušo.Nihče ne dvigne glasu proti nasilju, tolerira se alkoholizem med mladimi - PREBERITEBolje pijanec kot peder, ja žal res večina tako razmišlja... Ne bi dalje, in tudi raje napišem tukaj, vsaj kakšen prebere in razume. Lepo se imejte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Hej! Aliana, a si začela delat v vrtcu? Tako površno berem, da niti ne vem. Kako je? Je po pričakovanjih, pod, nad? Mitra, si ti tudi začela s šolo? Ko bo matematični problem, veš kam kliknit Good luck tudi vsem, ki se pripravljajo na zagovor oz. pišejo diplomo!Alef ale, kdaj se bosta skupaj vselili? Jaz sem pa ravno nehala delat in zdaj je čas za malce sprostitve. House! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Mich, ne, sam prevzela sem ene par ur tečajev španščine... osnovna šola. Je bilo mišljeno še vrtec (kar bi še ful raje), sam ni bilo dovolj prijav.. Prijateljica začela s s.p., verjetno letos ne bo niti za pozitivno ničlo, ampak dober glas... in bo drugo leto že vse zasedeno Hmm.. ne vem, težko rečem po eni uri.. zaenkrat luštno.. bom povedala čez par tednov, ko dobim še skupino ta starejših (7-9. razred) pa bomo potem videli Mitra, saj štekam mame.. da se sine začne vegetarijansko prehranjevat pri 37ih.. je mal težko za prebavit.. sploh če so doma navajeni na vse mogoče zrezke in so nasploh vsi navdušeni nad čimbolj krvavimi zame že vedo, da morske stvari in piščanca, pol se pa neha.. se je tašča ful hitro navadla in vedno, ko prideva na obisk je nekaj morskega, ker ve, da bom pol z veseljem jedla moji sorodniki so bili pa vsi navdušeni nad I, ker je vedno, kamor je prišel, z veseljem pojedel, kar so naštimali (midva z bratom sam zavijava z očmi in je najin stalni stavek: sva prišla na obisk, ne pa jest )... no, zdaj je pa še I. nehal totalno razočaranje OK... zgrešila.. a so naše punce že diplomirale? danes delala z očitom do 6h zvečer, jutri nadaljujeva, ker ni šlo več.. počasi bova naredila red ful uživala danes v firmi.. brat, oči, jaz.. vsi skupaj v pisarni, tišina, vsak svoje dela.. ampak filing pa enkraten pa še mami je mal oživela zadnje čase.. kar je tud fajn videt Ja, Alef, res.. fajn je priti nekam povedat, brez da vsi padejo po tebi.. čeprav je čist fajn včasih tud mal 'izmenjavat mnenja'.. Pogledala zdajle eno risanko, Dragon Hunters.. me je razočarala.. bolj dolgčas.. grem spat zdaj, jutri bom probala mal seminarsko pisat, pa eno kofetkanje imam zmenjeno, pol pa nazaj v pisarno.. Jaaaa, Housa treba dat naprej snemat.. nehala gledat nekje na sredi 2. serije, ker je izginil en CD.. pa bi ga ful naprej.. pa Galactico.. saj se bodo začeli zdaj, dolgi zimski večeri in nadaljevanke Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 ale, kdaj se bosta skupaj vselili? Oj Mich! Konec novembra, če bo vse po planih (pač zaradi njene službe, ker mora uvajat drugo). Že komaj čakava!Itak je že zdaj med nama odnos kot da že živiva skupaj, hudo je le poslavljanje vsaki konec vikenda in dolgi dnevi čez teden ko sva narazen. Še dobro da je tehnologija tolko napredovala... za mobitele se imamo za zahvalit kot zgleda temu možakarju: Martin Cooper, za internet pa temu: Sir Tim Berners-Lee Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Ja, Alef, res.. fajn je priti nekam povedat, brez da vsi padejo po tebi.. čeprav je čist fajn včasih tud mal 'izmenjavat mnenja'.. Jaaaa, Housa treba dat naprej snemat Izmenjava mnenj in "izmenjava mnenj" sta v redu če sogovornik vsaj približno razume o čem je govora.Žal je nekaj takih pri katerih dobiš občutek kot bi se pogovarjala v dveh različnih jezikih... House - za zainteresirane - v kratkem bom imel na razpolago 5 sezon s podnapisi... Pa ko smo ravno pri filmih - imam risanko TerraČe koga zanima... Imam jo namreč zato ker sem zaj*** pri torrentu - drugi naslov je Battle for Terra in torrent je bil pod tem naslovom, enako kot nek drug film(SF)... Risanka je v DVD formatu s SLO podnapisi, brez menijev, reklam, napovednikov, podnapisov v drugih jezikih in podobne šare. Lep dan želim vsem... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 po kakšni pošti pa to pošiljaš, Alef bom probala poiskat CDje s Housom, da vidim kaj mi manjka.. čeprav.. so vsi brez podnapisov pa na trenutke res ne bi škodili..risanka se na imdb sliši fajn... aja, grrrrr včasih je čist kriza imet doma računalničarja.. se je odločil, da mi bo torrente naštimal, da posnameva Galactico, vmes nekaj preštelal povezave na net in danes dela vse čist po polžje al pa še počasnej :vragec: sem se šla na kabel priklopit, da sploh kam pridem.. kako ne maram, da se šari po mojem računalniku! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 po kakšni pošti pa to pošiljaš, Alef bom probala poiskat CDje s Housom, da vidim kaj mi manjka.. čeprav.. so vsi brez podnapisov pa na trenutke res ne bi škodili..risanka se na imdb sliši fajn... Po želji in izbiri.Lahko priporočeno na naslov, če mi ga zaupaš seveda, lahko tudi osebno če bom ob primernem času kaj bluzil po Ljubljani.Podnapise za House prvih pet sezon že imam, na ostalo bo treba še malo počakat, je zelo malo seederjev.Risanko Terra lahko dobiš takoj, če te zanima.Jutri dopoldne po 10. uri bova z Robido v Lj. Mojstri računalničarji... Torrent client, ko je vklopljen in dela na full, res lahko zelo upočasni internetne povezave.Predvidevam da imaš optiko, tam se sicer ne bi smelo toliko poznat ker je večja pasovna širina, samo torrent običajno vzame zase maksimalno.Sicer pa - kar je zakomplicirano se da tudi odkomplicirat, če veš kaj... Srečno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 x:Dx ti pošljem cifro na ZS.. načeloma sem jaz tudi v LJ, razen če frend iz Avstralije že tkao zgodaj pride v Trst, da ga bom morala it iskat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Oj Michell Lepo da prideš naokoli.Seveda te kliknem pri mati AlefZamudila sem risanko.Ne vem kdo je bolj mahnjen na risanke, jaz al otrok Rada jih pogledam, da se možgani spočijejo Drugače sem pa včeraj imela neverjetno srečo Golica TV in njene nagradne igre. Malo bo dražji telefon, pa nič zato.Za lep topa, sesalec in 4CDje se splača. Imejte lep dan :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 YES, YES, YES!!!! Končala seminarsko x:px Dodala še slikce, nardila kazalo, literaturo, vire fotk... Koneeeec :palec: (saj sem ful uživala, ampak vzelo mi je pa ravno 10 dni preveč...) jutri ali v ponedeljek barvno sprintam in odnesem ocenit ž potem se pa lahko lotim španske književnosti Mitra, a to vse si zadela hudo, srečkica, bravo!!! :palec: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 YES, YES, YES!!!! Končala seminarsko x:px Dodala še slikce, nardila kazalo, literaturo, vire fotk... Koneeeec :palec: (saj sem ful uživala, ampak vzelo mi je pa ravno 10 dni preveč...) jutri ali v ponedeljek barvno sprintam in odnesem ocenit ž Potem pa še objava za nas, da tudi mi preberemo... Mitra, ful fajn za nagrado! ***Pri nas se je naredil ful lep dan, se je spadalo ponoči, tko da je sonček že od zjutraj.Pa... PETEK JE!!! Še tri urce... Čakam da pride po album, potem pa še na tržnico in po tortice (danes bo kostanjeva ), pa še posesat, potem pa ... Prijeten vikend vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Konec novembra, če bo vse po planih (pač zaradi njene službe, ker mora uvajat drugo). Že komaj čakava!Itak je že zdaj med nama odnos kot da že živiva skupaj, hudo je le poslavljanje vsaki konec vikenda in dolgi dnevi čez teden ko sva narazen.x :onfire: Superca, saj novemeber bo 1,2,3 tukaj Prav fajn se mi zdi, da sta se tako ujeli! Je bilo vredno malce počakat a ne? Kaj pa mati?Vidim te kdaj zvečer na skypeu, ko govorim z youknowwho, pa nočem motit Razumem, kako s poslavljanjem... na žalost :xx!: Drugače sem pa včeraj imela neverjetno srečo Golica TV in njene nagradne igre. Malo bo dražji telefon, pa nič zato.Za lep topa, sesalec in 4CDje se splača. :onfire: Krasno! Me veseli, da kdo še kdaj kaj zadane. Jaz ne YES, YES, YES!!!! Končala seminarsko x:px :palec: :palec: Ti si pa res super pridna!!!! Jaz pa zdaj čakam na mojo oceno dela in sem prav živčna. Vse oddala, včeraj praktično nič nisem spala in sanjala o tem, kako sem vse zračunala narobe in ne vem kaj... ampak v resnici imam dober občutek.Te stvari me najbolj živcirajo... k sreči niso tako pogoste. Gledala sem Housa... jaz kar sproti gledam, kot je v ZDA, ker je to pač moja naj naj nanizanka Potem pa vikend! Jutri bom morala še malce delat...edino če ne bom šla v Ikeo.... V ponedeljek pa na Primorsko. Lepo se imejte! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Ale, če mi pošlješ mail, ti jo pošljem.. sem jo hotela že objavit, ampak vmes ugotovila, da bom najverjetneje kar še v diplomo podaljšala isto temo (ker je še precej za napisat, pa lahko bi veliko boljše napisala) tko da.. ne bi na javno, da ne bo potem kakih frk, kdo je od koga prepisoval in to.. ti pa z veseljem pošljem, če bi rada brala.. (tud za ostale velja) Mich, sem prepričana, da bo ocena dobra, tko da nič živčkat men je tud House super (ne vem zakaj padam na starejše, ne prav lepo zgledajoče, cinične tipe v filmih ), sam nisem hotela gledat naprrej, ker mije par delov zmanjkalo na CDjih.. tko da.. Alefa morala skenslat danes, ker je čist divje.. zdajle šele šibam na un konec LJ.. dobim pa celo zbirko, ko pač bo itak, dokler ni zares zima, nimam časa in veselja za TV... (včeraj zvečer sem si doooolg seznam stvari, ki jih moram naredit, napisala. danes črtam, kar sem že in sproti dopolnjujem. nič se ne krajša ) zvečer pa v Trst po Mata in potem na morje.. upam, da bo vreme, ker je v planu celo barka v soboto.. jao, še posteljnino moram dat oprat x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Daaan http://www.getsmileyface.com/sm/happy/1417.gif Petek je in lep, sončen vikend se nam obeta Se bomo spet potepali z motorjem Verjemi da bo vse ok, samo zaupaj vase.Vilinčica Ma dej bejbe, glavo gor pa bo šlo.Živce na pašo k Alefovim konjem in adijoGood luck tudi vsem, ki se pripravljajo na zagovor oz. pišejo diplomo! Hvala vsem za spodbudo Zaenkrat še popravljam, dodajam in oblikovno urejam, drug teden pa jo oddam v lektoriranje, potem me čaka še veliiiko dela - ne bo mi dolgčas ne In pozdravljena pri nas Michelle Mich, ne, sam prevzela sem ene par ur tečajev španščine... osnovna šola.Aliana tudi jaz tebi želim čim boljše tečaje no pa čim več udeležencev Pa ko smo ravno pri filmih - imam risankoHehe Alef je našel risanko luštno! Bomo pogledali če je dobra. Torrent client, ko je vklopljen in dela na full, res lahko zelo upočasni internetne povezave.Alef kaj ni tako da lahko naštimaš koliko od celotne povezave ti zavzamejo torrent-i. Pač omejiš količino prenosa podatkov? Drugače sem pa včeraj imela neverjetno srečo Golica TV in njene nagradne igre. Malo bo dražji telefon, pa nič zato.Za lep topa, sesalec in 4CDje se splača.Mitra - tole si pa super priklicala Je lepo ko se ti tako nasmehne sreča Pri nas se je naredil ful lep dan, se je spadalo ponoči, tko da je sonček že od zjutraj.Pa... PETEK JE!!! Še tri urce... Ale daj pošlji kaj sončka še sem k nam, bi bilo lepo ga videt že danes Želim vam lep vikend in da bi kar najbolj uživali v sončku http://www.smilies.4-user.de/include/Optimismus/smilie_op_047.gif Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Hehe Alef je našel risanko luštno! Bomo pogledali če je dobra. Alef kaj ni tako da lahko naštimaš koliko od celotne povezave ti zavzamejo torrent-i. Pač omejiš količino prenosa podatkov? Po "nesreči"... Naslov podoben nekemu filmu, pa na torrent portalu nič napisano da je to animacija... Ja, drži za torrente da jim lahko določiš koliko pasovne širine vzamejo za prenos gor in dol.Če jim daš preveč... Sicer samo ugibam, lahko pa da je Alianin mojster naredil ravno to, v želji da bo pospešil prenos... Ali pa je celo vklopil Force Start.Pasovna širina se določa glede na hitrost linije - ali je to optika, kabel ali navadna bakrena telefonska linija.S Force Start se pa povozi vse nastavitve in omogoči torrent clientu da oddaja in prejema z največjo možno hitrostjo, s tem pa seveda močno upočasni vse ostale procese na računalniku. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Mich, sem prepričana, da bo ocena dobra, tko da nič živčkat xyesx :onfire: Čisto sem happy! Zdaj pa ne vem, kaj sama s seboj. Itak sem dan stran vrgla z živciranjem. Malo uživat! Vilinčica, vem kako je ja... ampak je vredno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. oktober 2009 Prijavi Deli 3. oktober 2009 Dan dober Javljam se vam iz mojega najnovejšega računalnika Malo se pobijam, ker nnisem navajena tipkkovnice, pa zanalašč ne brišem napakic. To bo če veselica. Navajena 10 prstnega slepega tipkanja, sedaj pa tale šmorn z ravno tipkovnico Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2009 Prijavi Deli 3. oktober 2009 Dan dober Javljam se vam iz mojega najnovejšega računalnika Malo se pobijam, ker nnisem navajena tipkkovnice, pa zanalašč ne brišem napakic. To bo če veselica. Navajena 10 prstnega slepega tipkanja, sedaj pa tale šmorn z ravno tipkovnico Srečko... In kaj točno si dobila? :irs: Morgen luftarji... Vreme v našem koncu :xx!:http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_076.gifDanes moram posadit eno drevo, upam da bo dež počakal toliko časa... In ko ravno o nagradah - to drevo je od Bakkerja in za ta nakup je bil obljubljen paket presenečenja... Laptop, iPod, mobi Nokia(ne vem kateri) in štirje fotoaparati... Ja, res je bilo presenečenje... Dobil fotoaparat Kodak za enkratno uporabo s filmom za 27 posnetkov... Očitno so se hoteli znebit neke stare zaloge... Lepo se imejte... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_153.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. oktober 2009 Prijavi Deli 3. oktober 2009 Ma kaj pa vem točno kaj imam???????????Vem da je compac pa sploh ne tako švoh Pa kje na lahko pogledam koliko je to močno, pa ne vem.Ta ki mi ga je usposobil, je rekel da je neverjetno kaj se da dobiti takole Navadit se ga moram :onfire: Pa sedaj imam program da lahko filme snamem, pa tudi tukaj se še fajn lovim Joj čudo tehnike Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2009 Prijavi Deli 3. oktober 2009 Ma kaj pa vem točno kaj imam???????????Vem da je compac pa sploh ne tako švoh Pa kje na lahko pogledam koliko je to močno, pa ne vem.Ta ki mi ga je usposobil, je rekel da je neverjetno kaj se da dobiti takole Navadit se ga moram :onfire: Pa sedaj imam program da lahko filme snamem, pa tudi tukaj se še fajn lovim Joj čudo tehnike Pogledaš lahko tukaj Prenosni računalniki HP Compaq ali tukaj Compaq Laptops ali tukaj Compaq Laptops & Notebooks ali tukaj Compaq Laptops - Google Search Če nikjer na podanih linkih ne najdeš svojega vpiši v Google iskanje polno oznako tvojega laptopa in ga boš verjetno našla... Glede snemanja filmov - če rabiš nasvet veš kje ga lahko dobiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2009 Prijavi Deli 3. oktober 2009 Alef vidim da se vedno obvladuje vse okoli bajte in na PCu. Upam, da posadis drevo, samo imas zelo kontraverzne aktivnosti, vcasih sadis drevesa, da jih imas cez cas za drva ? Ojla! To drevo ni za drva ampak za senco.Neko japonsko čudo oz. nekje z vzhoda, menda odganja muhe x!x Vidim da si slovenijo preživela, škoda ker nisem mogel na piknik. Je pohod na Triglav uspel? Lep pozdrav Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.