Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Prezivela fantasticen mesec z ocetom in njegovo zeno x:Xx in nekaj carobnih trenutkov z mami in njenim mozem, pa z mojo Sis in Bratom :2src: , madonca, jih bo treba na novo spoznavat...

Mitra pobrala vse nagrade x:o)x , pa ta glavna na vasi, kot vedno, nic ne ostane nenarejeno, dopolnjeno z racunalnistvom in solo.

Zmanjkalo časa še za kakšen opravek.

:8):

Saj imaš sedaj dva doma in boš v Slo prišla samo še na dopust in ne na toliko delavni dopust. :palec:

Ja, jaz pa res kar po nagradah. :palec:

Zadovolna še pa še. Sedaj se dela ne vidi, se učim na novo uporabljati tipkovnico. x:Dx

Se bodo že navadili,kje me dobijo.

:2src:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Jutrcek se z nasih koncev po Luninem postu x:Dx .

1 mesec S LOVE nije za nama, moram reci, da je bilo adrenalinsko do konca, zbujala sem se utrujena vsak dan s seznamom do kaksnih 5 postavk dnevno, tako da je bilo tezko nazaj, ker nekaj ljudi sploh nisem videla, za druge sem pa vedela, da jih zdaj lep cas ne bom, po drugi strani pa sem pogresala dom xsrcx in bila utrujena od intenzivnega druzenja - rabim svoj spejs tudi, tako da je bil tale mesec cisto odstekan.

Prezivela fantasticen mesec z ocetom in njegovo zeno x:Xx in nekaj carobnih trenutkov z mami in njenim mozem, pa z mojo Sis in Bratom :2src: , madonca, jih bo treba na novo spoznavat...

Prisla nazaj, zamenjala sluzbo, ucim navihane 7-letnike, prva dva tedna stresna, zdaj pa uzivam na max, delam manj, zasluzim vec, kaj se cem :inocent: . V cetrtek greva na plesne vaje, bomo videli, kako bo to izpadlo, ples je namrec moja travma, tule pa priplesejo salso na svet... Sicer pa uzivava v pripravah na poroko in potepih po mestu.

No, welcome back na LNF! :palec:

Sem že malo spremljala fotke na FB, sem vidla da sta imela kar pester program. Žal ni ratalo prit na piknik, upam da ste se imeli vseeno fajn.

Lepo da se ti dogaja, pa da sta srečna s F. Ples boš pa tudi zaštekala, prepusti se ritmu, ne tolko razmišljat o tehniki. x:)x

:onfire: :onfire: :onfire:

Superca, saj novemeber bo 1,2,3 tukaj x;)x

Prav fajn se mi zdi, da sta se tako ujeli! Je bilo vredno malce počakat a ne? x;)x

Kaj pa mati?

Vidim te kdaj zvečer na skypeu, ko govorim z youknowwho, pa nočem motit x:)x

Razumem, kako s poslavljanjem... na žalost :xx!:

Ojla! xsrcx

Bo ja... sej ko gledava za nazaj, gre kar hitro, samo ko nekaj čakaš in pričakuješ se pa itak vleče.... Ja, je blo vredno. :)

Ej, če me vidiš na skajpu med tednom, nič ne motiš. Vikende sem pa zasedena. x;)x

Kaj te zanima glede mame?

Ale :2src: xsrcx zatreskana in se seli skupaj s svojo drago xsrcx , odlicno, Ale se malo, vem da se vleeeeeeeeeeeeeeeeece, ampak si dosti dosti blizje kot takrat, ko si se razmisljala s kom sploh bos. Cestitam za vse carobne vikende in za skupno opremljanje domka, pa za bero gob :palec: .

xDDx xsrcx

Hvala!

Ale, če mi pošlješ mail, ti jo pošljem.. sem jo hotela že objavit, ampak vmes ugotovila, da bom najverjetneje kar še v diplomo podaljšala isto temo (ker je še precej za napisat, pa lahko bi veliko boljše napisala) tko da.. ne bi na javno, da ne bo potem kakih frk, kdo je od koga prepisoval in to.. ti pa z veseljem pošljem, če bi rada brala.. (tud za ostale velja)

Ja, veš da ti pošljem... xDDx :palec: SUPER!!! Thanks!

Včeraj bli na sprehodu ob reki Timav tja do Villaggio del Pescatore (kar bi po slovensko pomenilo "Ribiško naselje"). Po poti spet srečali kačo (eno sva takrat ko sva šli na izvir potoka Lijak), odkrila sem kje raste divji hmelj, opazovali sva race ko se potopijo po alge in jim riti molijo ven, in ko pri tem ful smešno migajo z nogami... potem sva pa še našli enega sivega oslička, se je pustil malo počohat po gobčku (ful je mehek).

Danes sva pa šli po nekaj kostanja in orehov... pa še malo grozdov je blo za se posladkat... še malo pa bo kaki... xsrcx se je ful čudla ko je vidla drevesa kakijev, in tako velike kostanje... :) Tu pri nas pozabljam da ne raste povsod kar se meni zdi kot samoumevno. x:)x

Lep začetek tedna želim vsem... xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dan dober

Nov začetek tedna x^x

Vedno bolj ugotavljam, da potrebujem brezžično miško in skrajšat nohte da bom lahko upravljala z računalnikom x:Ix

Sedaj je to kar muka nekaj napisati ali pa smeškote limati, ker sem la navajena stare tipkovnice in slepega tipkanja. Tu pa kar nekaj drugače inbolj anfoh............. pa se pobijam. x:px

Drugače pa sedaj malo na sprehod, potem bi bilo dobro malo likat (misja se mi ne ljubi), pa ful dobro knjigo imam, pa šola bo kamlu............ Ful je velik vsega, pa še vseeno grem sedaj na sprehod s psičko. Da se malo zjagava.

Ale

Ful dobre izlete imata xwizardx

Jaz bi kakšno kačo spustila, mislim srečanje z njo :fiju:

Morje je pa verjetno že mrzlo za kopanje?

Imejte lep dan

xwizardx xwizardx xwizardx

Dobro jutro! :)

Uh, danes sem se pa res naspala... zgleda da bo drugo vreme...

Ale

Ful dobre izlete imata xwizardx

Jaz bi kakšno kačo spustila, mislim srečanje z njo :fiju:

Morje je pa verjetno že mrzlo za kopanje?

Kače se ne bojim dokler gre pridno svojo pot. x:)x Žival se umakne če ji dovoliš in ji daš čas. Sem tudi že imela srečanje z njo, ko sem kmalu zagrabila za njo namesto za skalo, ko sem še plezala pred nesrečo. Pa se je vseeno umaknila. Ko greš v naravo, moraš bit pozoren na okolico. Da se videt marsikaj. Narava je najboljša učiteljica, in učilnica obenem. Če znaš videt (in ne samo gledat) in poslušat (z odprtim srcem).

Morje se je že kar ohladilo ja, pa tudi zunaj ni več tako vroče, čeprav se na soncu nekje od 11-16h še vedno kar fajn segreje.

Lahko bi še šla plavat, vendar intenzivno plavanje brez ustavljanja, da se telo fajn segreje... potem paše bolj hladna voda... je pa fajn it na morski zrak, pa malo se nastavit žarkom kje ob obali... opazovat ribe v morju, čaplje z njihovim smešnim plesom po vodi, poslušat krike galebov in glasove morja... se čudit domačinom ko kopljejo po plitvinah, kaj zaboga iščejo z vilami in mrežo po pesku :inocent: ... ali pa opazovat potapljače ko grejo raziskovat globine in morsko dno... pa jadrnice, ribiški čolni, sem pa tja kakšen kanu... pa redki sprehajalci, družinice, parčki, posamezniki z njihovimi pasjimi ljubljenčki... zdaj ta čas je že vse tako umirjeno, ni več poletne norišnice, ko ne veš kam bi se usedel, ker je brisača pri brisači, ko otroci kričijo v svoji razposajenosti in ko te cvrejo sončni žarki, da moraš vsakih pet minut hodit v morje se ohladit... Ma, lepo je. xsrcx Sej, vsak letni čas ima svoje čare... x:)x

x:Dx

Po "nesreči"... :vio: :inocent:

Naslov podoben nekemu filmu, pa na torrent portalu nič napisano da je to animacija... xrolleyesx :o|o:

Ja, drži za torrente da jim lahko določiš koliko pasovne širine vzamejo za prenos gor in dol.

Če jim daš preveč... :vio:

Sicer samo ugibam, lahko pa da je Alianin mojster naredil ravno to, v želji da bo pospešil prenos... x?x

Ali pa je celo vklopil Force Start.

Pasovna širina se določa glede na hitrost linije - ali je to optika, kabel ali navadna bakrena telefonska linija.

S Force Start se pa povozi vse nastavitve in omogoči torrent clientu da oddaja in prejema z največjo možno hitrostjo, s tem pa seveda močno upočasni vse ostale procese na računalniku.

v bistvu je bilo treba samo modem resetirat :inocent: x:o)x x:Dx

jutro vsem!

super fajn vikend je bil :) (kljub temu, da bili na barki x:px ) Prav fajn je videt Mata in se družit z njim, vsaj par dni.. 4 leta se nismo videli, pa je kot bi bilo včeraj.. in res je eden tistih ljudi, ki bi jih imel ob sebi ves čas, ne pa samo enkrat na par let :vio: ful dobro so se ujeli tud s fanti našimi, tko da smo v soboto na barki res uživali.. v glavnem, super je bilo :) samo končat se je moralo bolj žalostno in je I. ostal brez komplet dokumentov in mobitela.. ne vemo čist, menda so v restavraciji padli iz ta velike torbe in seveda jih naslednji dan, ko smo opazili, ni bilo nikjer več.. na srečo policaji bili ful prijazni in sprejeli denar namesto kolekov, tako da sva lahko šla domov čez mejo s potrdilom, da je on on.. zdaj bo pa stroškov in letanja za urejanje novih... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sprehod obrodiv sadove.

Mislim jih še bo.

Namesto bernskih planšrčkov, bomo imeli labradorske planšarje.

Od kje se je pes vzel ne vem, samo videla sem jih še, kako pes nemočno visi na psički, ker sta se zlepila po parjenju.

Dan dober

Še vedno se noče samo zlikati w:Iw

Ko mi bo vsega zmanjkalo, bom že x:Dx x:Dx

Sej kej družga počet............. ma preveč je vsega :fiju:

Grem malo v krompirčka. Tam dela ne zmanjka

Imejte lep dan

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Piz*a ja, sami problemi s tem računalnikom. xrolleyesx

Zdej je še pekač šel falit. :o|o: Uničla 6 DVD-jev, ker je Nero javil napako, sem pa mislila da so filmi slabi. Zapeče samo še do 1 GB. Tko da - reklamacija - in spet čakanje... :o|o: xrolleyesx

Kar se tiče povezave z internetom, mi 24ur.com, shrani.si in še nekatere druge strani še vedno ne delajo. Sem nesla k frendu, ki ima tudi Siol internet, in pri njemu dela. :eek: Sem klicala včeraj na Siol, če lahko preverijo, naletela na eno prfukjeno babo, je rekla da vse kar lahko naredi je da mi resetira povezavo. Ja, samo meni še vedno ne dela!! :vragec: Če mi oni ne morejo tega zrihtat, ker je skoraj očitno da je problem pri njih (oz. z njimi), kdo mi lahko?? Mogoče je pa modem kriv? Ma, bom še enkrat poklicala danes, upam da bo kdo drug na liniji... :o|o:

Ma ja, nč, mejte se fajn... xsrcx

Piz*a ja, sami problemi s tem računalnikom. xrolleyesx

Zdej je še pekač šel falit. :o|o: Uničla 6 DVD-jev, ker je Nero javil napako, sem pa mislila da so filmi slabi. Zapeče samo še do 1 GB. Tko da - reklamacija - in spet čakanje... :o|o: xrolleyesx

Kar se tiče povezave z internetom, mi 24ur.com, shrani.si in še nekatere druge strani še vedno ne delajo. Sem nesla k frendu, ki ima tudi Siol internet, in pri njemu dela. :eek: Sem klicala včeraj na Siol, če lahko preverijo, naletela na eno prfukjeno babo, je rekla da vse kar lahko naredi je da mi resetira povezavo. Ja, samo meni še vedno ne dela!! :vragec: Če mi oni ne morejo tega zrihtat, ker je skoraj očitno da je problem pri njih (oz. z njimi), kdo mi lahko?? Mogoče je pa modem kriv? Ma, bom še enkrat poklicala danes, upam da bo kdo drug na liniji... :o|o:

Ma ja, nč, mejte se fajn... xsrcx

:vio: x:Dx

Si prepričana da je pekač, da ni Nero ali pa slabi DVD-ji?

Za peko filmov v DVD formatu je DVDFab boljši od Nerota.

Ima še precej drugih funkcij razen peke DVD-jev

Ta je sicer 30-dnevni trial, verjetno te pa ni treba učit kje dobit takega ki bo delal brez omejitev... :inocent:

SiOL tehnično pomoč je brez veze klicat, razen če uživaš ob poslušanju glasbe ko čakaš na prostega operaterja.

Pošlji jim mail, pa daj jim težit čimveč.

Če jih čakaš ne bo nič... :o|o:

Lep dan vam želim, luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:vio: x:Dx

Si prepričana da je pekač, da ni Nero ali pa slabi DVD-ji?

Ja, je pregledal M. x:)x

SiOL tehnično pomoč je brez veze klicat, razen če uživaš ob poslušanju glasbe ko čakaš na prostega operaterja.

Pošlji jim mail, pa daj jim težit čimveč.

Če jih čakaš ne bo nič... :o|o:

Sej linijo dobim vedno takoj... :) Bom še poklicala, itak... xDDx

OK, sm klicala... k sreči dobila na vezo enga ki se je dalo z njim normalno pogovarjat. x:)x Sva preverila v "run", in javlja napako. Zdej bova probala z M. še z njegovim računalnikom pri meni.

Če njemu dela, potem je napaka pri mojem pc, in bo potrebno resetirat operacijski sistem. Če pa tudi njemu ne bo delalo, potem bodo prišli zamenjat modem. :)

Čiu čiu,

še sem žiu x:)x

Diplomirat je ratalo.

Zagovor je bil ... kr neki! :o|o:

Sicer sem totalno presrečna, ker se mi ni nič zataknilo, ker nisem zablokirala ampak jasno in glasno v pol ure odpredavala svoje.

Po nasvetu izkušenejših se nisem dotaknila problematičnih stvari, ker sem si mislila, da se bo že v diskusiji čas za to.

Res je bil.

Sicer sem bila pa tudi sama malo smotana - ker sem prosto govorila, sem pozabila bolj povdarit par stvari.

In potem je seveda bila mentorca na koncu vsa pametna z vprašanji. :o|o:

Se je pa moja samozavest pokazala šele, ko sem morala odgovarjat na trapasta vprašanja. x:px x:Dx

Ma ja...

Sej sama sem bila kar zadovoljna, samo nekatere stvari s strani komisije so se mi zdele malo za malo. xrolleyesx

Dobila pa 10 za diplomo in 9 za zagovor.

...

se pa nisem nič prej oglasila tule, ker sem bila totalno blesave volje.

Prav nič vesela.

In večina, ki me ni štekala, je seveda samo debelo gledala in si verjetno mislila Kakšna budala, diplomira, pa še ni srečna.

Ne vem kako naj skačem od veselja,

če nisem za spremembe.

Pa ne vem, kaj je tok +, da se moraš pri 26 nazaj k tastarim preselit.

Pa čakat, kdej greš lahko spet na napotnico delat.

In da boš vse, kar ti je ratalo v tem lajfu pršparat, zapravu za podiplomca.

Me zanima tudi, kako se bomo lotili projekta objavit diplomo - moj del + še 2 osebi s svojima temama zraven. V sklopu institucije, kjer se vedno vse komplicira in zavleče do onemoglosti :o|o:

Ehhh...

Lahko pa mi držite xcrossfingx da dobim štipendijo - tko bo šolnina pokrita in bom vsaj na pozitivni ničli.

Pa da začnem čimprej delat in da bo za dalj časa kot le do novega leta!

(sej bi pisala vse to fiši, samo mam filing, da me ne mara lih... xnckrivx )

Vilinčica srečno pri diplomi!

Full dobro in natančno se pripravi na predstavitev!!

Jst nisem vedela, da je to dejansko večji del diplomskega dela.

Kr neki.

Za diplomo garaš leto in pol in potem ker si je nekdo nekoliko drugače zamislil tvoj zagovor... xrolleyesx

Ma ja ... saj konec koncev ni važno.

Ni važno, da sem se cel študij zajeb**** za dobre ocene,

ni važno, da sem se tekom študija naučila tekoče angl., taljansko in pa še štekat hrv/srb. in brat cirilico ...

zej za podiplomca samo plačaš pa je.

In če hočeš bit mr

se sploh ne ocenjuje kandidata, ampak mentorja xrolleyesx

Ne bi več o tem.

(In ja, sej vem, da je bilo to dobro zame, da se ne učiš za ocene, ampak, da imaš nekaj v glavi in da se mi bo že enkrat izplačalo. Tko da ne mi zej pameti solit! x;)x )

Drugače pa plezanje + bajk še vedno aktualno.

V hribe šla letos zelo malo :(

....

Pa lep pozdrav in srečno še vsem ostalim x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

OK, sm klicala... k sreči dobila na vezo enga ki se je dalo z njim normalno pogovarjat. x:)x Sva preverila v "run", in javlja napako. Zdej bova probala z M. še z njegovim računalnikom pri meni.

Če njemu dela, potem je napaka pri mojem pc, in bo potrebno resetirat operacijski sistem. Če pa tudi njemu ne bo delalo, potem bodo prišli zamenjat modem. :)

:eek: x?x

Pusti windowse pri miru, niso nič krivi za tvoje težave... x:Dx

Sicer mi ni čisto jasno kaj naj bi s tem naredila - "resetirat op. sistem"?

Lahko sicer še enkrat naložiš windowse, clean install, ne čez stare, samo če ti vse ostalo dela... xnckrivx

24ur ima neko napako na strani - njihova krivda, tudi meni ne dela v redu, javlja napako v zvezi z Adobe Flash Player.

Shrani.si še nikoli nobenih težav... x?x

Predno se lotiš kakšnih večjih posegov v op. sistem in instalirane programe si naloži zadnjo verzijo

Adobe Flash Player 10

Izberi verzijo glede na to ali uporabljaš Internet Explorer ali Firefox, Opero, Safari - poglej navodila na strani.

Pogosto je prav Flash Player krivec za nedelovanje ali nepravilno odpiranje in prikazovanje strani.

Poskusi tudi z odpiranjem 24ur in shrani.si v Firefoxu, Operi... x?x

Vista - imaš licenčno ali... x?x :inocent:

Glede na težave s komponentami tvojega računalnika ti priporočam da si čimprej nabaviš še en disk, za varnostne kopije, da ne ostaneš enkrat brez vseh podatkov... :vio:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Čiu čiu,

še sem žiu x:)x

Diplomirat je ratalo.

Dobila pa 10 za diplomo in 9 za zagovor.

x:Dx :palec: :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c010.gif

Pa xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx :detelca: xwizardx za štipendijo.

:eek: x?x

Pusti windowse pri miru, niso nič krivi za tvoje težave... x:Dx

Sicer mi ni čisto jasno kaj naj bi s tem naredila - "resetirat op. sistem"?

Lahko sicer še enkrat naložiš windowse, clean install, ne čez stare, samo če ti vse ostalo dela... xnckrivx

24ur ima neko napako na strani - njihova krivda, tudi meni ne dela v redu, javlja napako v zvezi z Adobe Flash Player.

Shrani.si še nikoli nobenih težav... x?x

Predno se lotiš kakšnih večjih posegov v op. sistem in instalirane programe si naloži zadnjo verzijo

Adobe Flash Player 10

Izberi verzijo glede na to ali uporabljaš Internet Explorer ali Firefox, Opero, Safari - poglej navodila na strani.

Pogosto je prav Flash Player krivec za nedelovanje ali nepravilno odpiranje in prikazovanje strani.

Poskusi tudi z odpiranjem 24ur in shrani.si v Firefoxu, Operi... x?x

Vista - imaš licenčno ali... x?x :inocent:

Glede na težave s komponentami tvojega računalnika ti priporočam da si čimprej nabaviš še en disk, za varnostne kopije, da ne ostaneš enkrat brez vseh podatkov... :vio:

xnckrivx

Sej bomo vidli, enkrat bomo že odkrili napako... x8Dx Jst sama tko ne bom nič tikala ker se ne spoznam tolko. Če M.ne bo znal, je še en as v rokavu čez vikend... :) Eden bo že znal. :inocent:

Zaenkrat nimam še nič tko pomembnega na pc, niti ne mislim imet dokler se ga ne zrihta.

Adobe Flash Player sem naložila, še vedno ne dela. Ne gre samo za 24ur.com, ampak za kar nekaj strani ki jih ne odpira. Čeprav mi večino strani odpre brez težav.

Uni program namesto Nerota sem tudi, pa mi je javilo da je trojanc, in mi ga je antivirusni program zablokiral. :vio: Sem zbrisala.

V Firefoxu sem že zdavnaj probala, ne dela.

---

Aev ČESTITKE :palec:

Dan dober

Išče se nekaj x^x

Volja in energija za likanje :zoro:

Nekam se je vse izgubilo, pa še nisem našla :cry: :cry: :cry: :cry:

Če kdo najde, naj mi pošlje po elektronski pošti x:px

Tačas se grem pa s psičko jagat in nabirat kostan (ali je kostanj?????????) x:Dx x:Dx

Včeraj sem pokosila tratico, upam da zadnjič letos. Pri tej "vročini" ki je, močno dvomim xrolleyesx

Ale

Kaj si ugotovila s kompom? Bo delal? :?: :?: :?: :?:

Imejte lep dan

:inlove: :inlove: :inlove:

nabirat kostan (ali je kostanj?????????) x:Dx x:Dx

Včeraj sem pokosila tratico, upam da zadnjič letos. Pri tej "vročini" ki je, močno dvomim xrolleyesx

x:Dx

Tisto rdeče je pravo... x;)x

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Te dni sem se malo igral mizarja(tišlarja po slovensko... :inocent: ) pri eni sosedi... x^x

Košnjo definitivno odložil do prihodnje pomladi... :o|o:

Se mi ne da še enkrat letos, čeprav bi bilo priporočljivo... :vio:

Zdaj ko prihajajo mrzli dnevi bom tišlaril še malo doma, od tistih obreznin kupljenih za kurjavo je ostalo še kup uporabnega lesa... x:px :onfire:

Pa bomo malo čarali in ustvarjali... x^x http://www.smilies.4-user.de/include/Berufe/smilie_be_029.gif

Pa PC bo spet na vrsti, enkrat te dni bom dal "taprave" Windows 7 gor... x^x

Lep dan vam želim... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_024.gif

POzdravček!

Ne vem, če sem že... mislim, da ne... Aeval, ČESTITKE!!! :palec: :palec: :palec: (drugač pa ja, mislim da mi je približno jasno kaj te muči... en velik prehod je tole.. iniciacija v ta pravo odraslost, nekak.. še dobr, da nam ni treba hodit v džunglo in lovit tigrov za to, da bi dokazali, da smo ready.. čerpav.. včasih si mislim, da bi bilo lažje.. x;)x

Tristan se je tepel med vikendom in se mu je zdaj tačka zagnojila.. spi že cel dan, noter, skrit pod posteljo, kar mu niti malo ni podobno.. Jaz moram pa čez pol ure v Izolo in pridem šele v nedeljo nazaj :o|o: :sori: No, je pa vsaj jedel in pil prejle, tko da upam, da gre na bolje.. Kriza, kako ga ne maram puščat :C:

Saj bo I. poskrbel zanj, itak, sam vseeno... not happy... :V:

Nič, če bo panika, se bom pač pripeljala nazaj, kaj pa čem..

Lepo se imejte, lep vikend :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Da dober

x8Dx

Za dobro jutro, ko sem mogla otroka peljati na avtobus za izlet, se mi namesto otroka zbaše v avto kužika.

Vse ok in prav, sam kaj ko je pasja marcina od 50kg, mokra od rose, slinasta........ parkirala na zanji sedeš, se zraven malo otresla............ lepo za pogledat, še lepše za vonjat....... potem pa še noče ven in maha s tistim repkom (beri rep od repa)............ Saj ni sama kriva, če se pa rada vozi (na kratke razdalje). Smo uredili. Peljal se je otrok.

x:Xx x:)x

Zdej pa nabašem mrcino v avto in en krog za gratis. Sam do konca vasi, potem pa pešaka. xsmx

Imejte lep dan

xloveyx xinnox xflirtx xchatx

Dan dober

Sem ravno iz gasilskih vaj in moram rači, da se fajn švicne v tisti gasilski obleki.

Važno da lahko rečemo, da nam je uspelo.

Nekaj rekreacije pa tudi mora biti, pa da grem malo med ljudi.

Sedaj pa v savno. Jupiiiiiiiiiii

Dan dober

Spet ravno iz rekreacije. x8Dx

Naša kuža ima novega ženina. :wOOt:

Ko sem jo vozila k njemu, ga je namahala in renčala na njega, sedaj ga imamo pa lahko že za svojega x;)x

Da pa jima nebi bilo preveč lepo, ga je potrebno vrniti lastniku.

Malo je bregu (beri ogromno), tako da je fajn vroče, sploh če imaš dve mrcini na štriku :wOOt: :wOOt:

Popoldan pa pečenje kostanja.

Fajn da cajt preženem x:Dx x:Dx

Imejte lep dan

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Dan dober

Pa kaj je z vami????????? Kje pa ste******* x:Ox x:Ox

Mal v zaton pada tale tema nekaj dni, sam jaz še čvekam w:Iw w:Iw

Pa zdej za spremembo ne bom :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Imejte lep dan

xwizardx xwizardx xwizardx

Daaan! :)

Očitno je konec poletja.... še včeraj je blo na balkonu 31° C, ko je sonce direkt grelo... danes pa že moram bit v trenirki.

V soboto sva imeli spet en lušen izletek... sva nabavili domači med (lipov in cvetlični), nabrali kostanj in ga potem spekli pri Soči na majhnem ognjišču (4 tlakovci) v ponvi z luknjami. Ko sem šla še po suh les za ogenj, sem naletela še na štorovke, tko da jih bo za trikrat. x:px Potem so se začeli zbirat črni oblaki... tik preden sva pa prišle do avta, se je ulila ploha, tko da sva ble sicer malo mokre, ampak ta hudemu sva utekle. x:)x Doma pa sva si potem privoščili kozarec domačega Caberneta.

Danes bo pa spet opremljanje stanovanja (še rumene zavese moram dat gor, mi pride dat nosilec na strop), pa police v kuhinjo, da bo več placa za razne strojčke, začimbe, kamniti možnar in podobne stvari. xDDx

Klet moram še malo pospravit, pregledat še nekaj škatel, razmislit al naj obdržim sobno kolo al naj ga prodam, napravit plac za skladiščni regal... potem pa bo kmalu treba še kaki nabrat, pa mogoče bo še kaj malih šotrovk za vlaganje... ma ja, malo ozimnice bo pašalo imet. :) Pa album mam spet za ustvarjat, tko da bo kar pester teden.

Prijeten teden želim kljub hladnejšim temperaturam... xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...