Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Samo je bil res fejst mrazek zjutraj. Jaz se pa veselim zime in tudi jesen mi je všeč. Dovolj je bilo vročine. :vragec:

Čez 10 minut moram iti na pot. Spet gledat strah v očeh :vragec:

ale, me veseli, da si našla rešitev za kolo x:Dx Tudi jaz upam, da bomo imeli lepo vreme... Spomnila sem se, da so takrat šolske počitnice, tako da ne bi bilo slabo rezervirat kaj dol..

Jah nič, se beremo jutri najbrž...

Lepo se imejte! :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Samo je bil res fejst mrazek zjutraj. Jaz se pa veselim zime in tudi jesen mi je všeč. Dovolj je bilo vročine. :vragec:

Čez 10 minut moram iti na pot. Spet gledat strah v očeh :vragec:

x?x A to maš še vedno isto službo x?x

Srečno pot! In čimveč pozitivnih vibracij! xsrcx

ale, me veseli, da si našla rešitev za kolo x:Dx Tudi jaz upam, da bomo imeli lepo vreme... Spomnila sem se, da so takrat šolske počitnice, tako da ne bi bilo slabo rezervirat kaj dol..

x:)x

Najbrž bo res boljše če kar rezerviraš ja. xyesx

Zanimivo kako imamo različne orientacije. Ti rečeš "dol", jst bi za isto področje rekla "gor". xDDx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dan dober

Malo je zahladilo :ermm:

Rožice bo treba pospravit, korita pomit............. :zoro: pa vendar še pred tem malo krompirčka premetavat.

Upam da nam uspe narediti v teh dveh dneh. Pol pa naj bi se šola začela :vragec:

Imejte lep dan

:OoO: :inlove: :onfire: :xmas:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Jutro :)

O mrazu raje ne bi :o|o:

je pa fajn, da je sonček, ja...

mene malo panika grabi glede faksa in ugotovitve, da gredo dnevi kar mimo.. prehitro.. danes sem doma do 5h, najprej si uredim stvari in naredim seznam kaj vse je treba naredit.. pol se pa lotim po korakih..

najprej pa čajček..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hej,

no, pa sem zbolela. Dobila en kup receptov in napotkov. Pa zabičali, da moram počivati in se ne živcirat. xrolleyesx No, danes še nisem, zdaj bom pa res. xrolleyesx Kaj bom pa počela cel dan? Kaj pomeni počivat? Da lahko delam za računalnikom ali kaj?

Kakorkoli že, službeno je bilo tudi zanimivo zame, bedno za ostale. Nimaš kaj.

ale, aja sej sem se res malce neumno izrazila x:Ix

Mah...grem...počitvat.. House?

Hej,

no, pa sem zbolela. Dobila en kup receptov in napotkov. Pa zabičali, da moram počivati in se ne živcirat. xrolleyesx No, danes še nisem, zdaj bom pa res. xrolleyesx Kaj bom pa počela cel dan? Kaj pomeni počivat? Da lahko delam za računalnikom ali kaj?

Kakorkoli že, službeno je bilo tudi zanimivo zame, bedno za ostale. Nimaš kaj.

ale, aja sej sem se res malce neumno izrazila x:Ix

Mah...grem...počitvat.. House?

Mich, čimprej ozdravi! xwizardx xrosex xupx

Čajček pij, pa na toplem se drži. Pa čimveč pozitivnih misli... preberi kakšno knjigo, skuhaj kaj dobrega pa kakšno svečko, dišečo palčko prižgi za filing... relax... ja, pa kakšen film tudi lahko pogledaš. Imaš čas zase.

:detelca:

Aloha x:)x

Tudi nam, tudi nam!

Mraz seveda :o|o:

Sončke sicer lepo,

po šihtu še vidno,

ampak ne dosti :C:

Jutri se spokam po šihtu vsaj 2h na skalo,

če ne me bo pobralo!!

Šla včeraj sicer laufat, ampak ni isto.

Ni tok fajn filinga x:px

Drugače pa rahlo lenuškasto.

Sicer na šihtu pridna - samostojna, pa še nekaj dodatnega so mi poturili :o|o:

ampak drugače mi pa še ni jasno, kako mi bo poleg dela uspelo še študirat in še kaj drugega delat - spravit kaj v objavo ... :o|o:

Nič, lep preostanek dneva! x;)x

P.S.: Pri nas te dni takoooooo prečudoviti sončni zahodi! x:px

... Say what you mean

And mean what you say ...

Dan dober

Malo se je polegel tale mrazek

Toliko naj še zdrži, da se lahko rože v miru posšravijo, da se mi ne bo zanohtalo.

Imam pa popovn lenoritis, ampak me mora miniti, delo kliče.

Imejwtw lep dan

Malo se je polegel tale mrazek

:eek: :inocent:

Pri nas je 0° C. Še bolj mrzlo kot včeraj.

Še dobro da imam dobro izolacijo, za zdaj še ni blo treba zakurit. Pa še vedno lahko spim z deko. Okno zaprem enkrat ob desetih zvečer, pa gre. Čez kakšno urco bom pa prezračila.

Sonček je. Pa album je treba dokončat do jutri... :)

Aja, včasih se splača pogledat kakšen katalog od Jysk, sva dobile dve manjši omarici za kopalnico pa eno visoko + predalnik na 6 predalov za predsobo, za isto ali še celo nižjo ceno kot bi kje drugje plačale eno omaro. 120 €. Jutri pa greva malo do Ljubljane če bo počakala ena omara za čevlje. Če ne, pa v soboto, menda bodo neka znižanja v BTC-ju.

Pa v Sparu je ena fajn akcija, DVD predvajalnik, ki podpira xVid format, za cc. 20 €. Je že rezerviran.

Zdaj še čakam ponudbo za skladiščni regal za v klet, da vidim kako se bova odločile. Potem pa lahko začnem spravljat in pripravljat plac za vselitev xsrcx . Komaj čakam!!! :onfire:

Nič, lepo se mejte, grem ustvarjat... :flowerface:

Mich, čimprej ozdravi! xwizardx xrosex xupx

Čajček pij, pa na toplem se drži. Pa čimveč pozitivnih misli... preberi kakšno knjigo, skuhaj kaj dobrega pa kakšno svečko, dišečo palčko prižgi za filing... relax... ja, pa kakšen film tudi lahko pogledaš. Imaš čas zase.

Tako zelo dolgočasno je. Ni za govorit. Zbudila sem se ob enakem času, kot vsak dan in se zavedala, da mi treba delat nič, ni treba nikamor... No, potem sem si naredila zajtrk, čaj, prebrala časopis... in potem nisem vedla kaj... šla na internet, gledala Bones pa še en Bones, pa poslušala Bubleja... Potem sem rekla, da mi sprehod ne bi škodil, me je pa po parih metrih čisto zvilo... pa še mraz je..

Ta zdravila so čist bedna... sem zaspana skos, pa ne morem spat..

No, dost jamranja. Sej vem, da je mariskomu hujše... :sori:

Mogoče bom pa vlagala al pa kej...

Aja, včasih se splača pogledat kakšen katalog od Jysk, sva dobile dve manjši omarici za kopalnico pa eno visoko + predalnik na 6 predalov za predsobo, za isto ali še celo nižjo ceno kot bi kje drugje plačale eno omaro. 120 €. Jutri pa greva malo do Ljubljane če bo počakala ena omara za čevlje. Če ne, pa v soboto, menda bodo neka znižanja v BTC-ju.

:palec: :palec:

Lepo, da fajn napreduješ...

Sicer pa jaz, kot veliko drugih ljudi, glede poceni nakupov prisegam na Ikeo. Imam ogledan en kavček, ki je samo 100 evrov in lih prav fajn velik za prazno sobo... Moram si fotrov avto sposodit in it ponj... jaz ga ne morem pripeljat...

Sicer pa ne vem, če mate tam kje bliz tu... no, sej nima veze, sej si našla fajn omarice! :palec:

Nehi kadit x:px

Tako zelo dolgočasno je. Ni za govorit. Zbudila sem se ob enakem času, kot vsak dan in se zavedala, da mi treba delat nič, ni treba nikamor... No, potem sem si naredila zajtrk, čaj, prebrala časopis... in potem nisem vedla kaj... šla na internet, gledala Bones pa še en Bones, pa poslušala Bubleja... Potem sem rekla, da mi sprehod ne bi škodil, me je pa po parih metrih čisto zvilo... pa še mraz je..

No, dost jamranja. Sej vem, da je mariskomu hujše... :sori:

Ja vem kako je, ko imaš kar naenkrat preveč časa... meni je pomagalo se zatopit v kakšno knjigo in je čas kar zletel... pa kakšna meditacija... al pa ustvarjanje z das maso, risanje, pisanje raznih pozitivnih misli, včasih pa kakšen klepet po telefonu ali OS-u, mejl-u... (tudi s tabo x;)x xsrcx )...

:palec: :palec:

Lepo, da fajn napreduješ...

Sicer pa jaz, kot veliko drugih ljudi, glede poceni nakupov prisegam na Ikeo. Imam ogledan en kavček, ki je samo 100 evrov in lih prav fajn velik za prazno sobo... Moram si fotrov avto sposodit in it ponj... jaz ga ne morem pripeljat...

Sicer pa ne vem, če mate tam kje bliz tu... no, sej nima veze, sej si našla fajn omarice! :palec:

Vem za Ikeo, vendar je bla vseeno ful ugodna ponudba. xDDx Pa v Ikei ni ravno vse poceni, je za pregledat več trgovin preden se za nekaj odločiš. Se da dobit fajn cene kdaj na ta način. :)

:eek: :inocent: x:px

Od kje pa to zdej?

Potem pa lahko začnem spravljat in pripravljat plac za vselitev xsrcx . Komaj čakam!!! :onfire:

To je pa super prebrat x:px x:px

Še nekaj tednov :palec: :palec: :palec:

:eek: :inocent: x:px

Od kje pa to zdej?

Kaj od kje?

Sej ti je že dobro šlo, zdaj pa berem, da spet kadiš. No, lepo nehi. :vragec:

Med bluzenjem in počivanjem sem se malce "splošno izobrazila"... naprimer... ta teden je čokoladni teden? Ste vedeli? No, jaz pa ne smem čokolade, ampak samo lahko hrano.

Dogaja se Melrose Place... se mi zdi, da sem to vedela, ampak zdaj se dejansko predvaja na TV in je še bolj butasto, kot je bilo pred desetimi leti...

Špansko govoreče nanizanke ponavljajo tudi zjutraj in še vedno sem alergična nanje..

Japonci so naredili "pasjo ančko", ki stane približno 400 evrov. Torej gumjasto igračo, ki jo lahko vaš ljubljenček naskakuje...

in tako dalje...

http://www.geekologie.com/2007/04/dog-sex-toy.jpg

Ura je pa šele 4.

Kaj od kje?

Med bluzenjem in počivanjem sem se malce "splošno izobrazila"... naprimer... ta teden je čokoladni teden? Ste vedeli? No, jaz pa ne smem čokolade, ampak samo lahko hrano.

Dogaja se Melrose Place... se mi zdi, da sem to vedela, ampak zdaj se dejansko predvaja na TV in je še bolj butasto, kot je bilo pred desetimi leti...

Špansko govoreče nanizanke ponavljajo tudi zjutraj in še vedno sem alergična nanje..

Japonci so naredili "pasjo ančko", ki stane približno 400 evrov. Torej gumjasto igračo, ki jo lahko vaš ljubljenček naskakuje...

in tako dalje...

http://www.geekologie.com/2007/04/dog-sex-toy.jpg

Ura je pa šele 4.

a si ti mal deloholik x:o)x čist kriza, ko ti rečejo, da mal nehaj migat x;)x

mogoče tud mene čaka.. nekaj me grlo srbi, pri meni ponavadi znak, da bom zbolela.. ampak ne bom, če mam kaj besede pri tem :)

še kar v pisarni, vsi šli in je mir.. sem se odločila, da bom do konca uredila papirje za skladišče, da se mi ne bo vleklo v naslednji mesec... I. itak dela do zvečer.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kaj od kje?

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja Mich, tudi to pride na vrsto. xDDx x:px Čaki da pride xsrcx živet k meni. Že zdaj sem se pri ful stvareh spremenila na boljše, enostavno ne rabim več prejšnjega načina lajfa. Je lepše tako. x;)x

....... Ura je pa šele 4.

A ne bi poklicala koga od frendov za čvek/obisk? Da hitreje mine... x:)x Sej bo dej, vem da je težko izklopit, ampak zdaj imaš lepo priliko da se malo razvajaš... x;)x

x:Xx xsrcx

Aliana, ne, jaz pa ne. x:Dx Držim pesti, da ne zboliš. xsrcx

ale, suprca. Zanimivo, kako te lahko ena zveza spremeni oz. prikaže drugačen pogled na life.

Drugače pa imam telefonske klice, k meni pa bolje, da noben ne pride... x;)x Bom že...

Zanimivo, kako te lahko ena zveza spremeni oz. prikaže drugačen pogled na life.

Ni nujno da te ena zveza, ni nujno da je to sploh partnerska veza. Že v nekem prijateljskem odnosu se lahko ogromno naučimo. V bistvu se v vsakem odnosu učimo en od drugega. xDDx

Z xsrcx sem imela (imam) res srečo da se tako razumeva, da si obe želiva tudi skupnega lajfa, da sva pripravljene se učit ena od druge, da živiva v ljubezni in ne v nenehnih prepirih, obsojanju. Niti se ne spreminjam ker bi ona tako zahtevala, ampak ker se sama hočem spremenit, izboljšat tisto za kar vem da bi lahko bilo boljše, da se bova imeli lepo. Za naju. x:)x

Dobro jutro luftarji... x:Xx xsrcx

Spreminjanje... x?x

Prvi korak k spreminjanju sebe je spoznanje da je treba nekaj spremenit.

In oseba s katero se družiš, s katero imaš tesen stik, pa naj bo to partnerstvo, ljubezenska zveza, prijateljstvo, ti je pri tem ogledalo.

Tako jaz to vidim... xsrcx

Želim vam lep dan, zbolelim čimprejšnjo ozdravitev, zaljubljenim pa da to traja večno... xsrcx xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_050.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Lep in mrzev dan w:Iw

Prav paše, ko je zakurjeno v "šporget" v kuhinji.

Še nekaj rožic je za pospravit, vrt za preštihat, potem pa je lahko že sneg hi hi x8Dx

Imejte lep dan

:onfire: :onfire: :onfire:

Daaan xsrcx

Ja kje pa ste vsi? :irs: x:Dx

Se javljam da sem še med živimi - več kot preživela sem tisto predstavitev x^x je očitno nekdo spet lepo pazil name ker glej ga zlomka - občinstvo, ki bi me naj poslušalo in nato ocenilo je imelo druge obveznosti in so zaradi tega zamudili na faks. Na koncu sem predstavljala pred mentorjem in še eno punco xnckrivx meni je bilo super, pa še kar zadovoljen je bil. Dal mi je nekaj popravkov, kaj moram še "spilit" za zagovor, sicer pa je diploma že stiskana, zvezana in oddana, zagovor pa me čaka v novembru - ha xsrcbumx :onfire: pa sem le skončala in bom kmalu dobro zaključila to poglavje xgoldfishx

Drevo za katerega sem napisal da je nekje z vzhoda...

No...ni z vzhoda, to je ameriška katalpa.

Kupljeno pri Bakkerju, cena je 12.49 €, sadika je pri dobavi visoka cca 80-90 cm.

Za v lonec pa na balkon pa mislim da ne bo, zraste do 6 m..

Škoda! Je pa lepo drevesce in zelo lepe cvetove ima :2src: no-ja ko bo enkrat hiška in vrt bo tudi veliiiiko rožic in dreves naokrog xsrcx za na balkon tole res ne bo :P

Kar se pa treme tiče:

don't worry (sej, vem, lahko rečt, ampak tokrat dejansko govorim iz svojih izkušenj ker tahuda trema, ko misliš, da se boš skozlal pred publiko od živčnosti, je samo na začetku, potem pa mine!!!! In mene je povsem minila šele takrat, ko sem začela odgovarjati na vprašanja. Tokrat se je pa res pokazala moja samozavest

Ker ne me j**** toliko časa sem marljivo delala in potem ti pride kdo s kakšnim levim vprašanjem xrolleyesx Itak, da zagovarjaš svoje delo!!!

x:)x :palec: na predstavitvi je šlo kar dobro - pred dvema nisem imela ne vem kakšne treme, verjetno pa bo potem, na zagovoru malo težje ker gre tam zares, ma tudi to bom preživela. In ja - tako kot si napisala - saj toliko časa pridno delaš nekaj da je edino logično da "stojiš za tem" kar daš od sebe.

Drugače pa rahlo lenuškasto.

Sicer na šihtu pridna - samostojna, pa še nekaj dodatnega so mi poturili

ampak drugače mi pa še ni jasno, kako mi bo poleg dela uspelo še študirat in še kaj drugega delat - spravit kaj v objavo ...

Saj bo xcrossfingx če se boš zavzela, sem prepričana da ti bo uspelo! Se mi zdi, da si človek, ki bolj je okupiran z vsem mogočim, boljše rezultate da od sebe x;)x :palec:

Potem pa lahko začnem spravljat in pripravljat plac za vselitev. Komaj čakam!!!

xupx je hitro minilo xDDx še malo pa bo november tu - sem vesela zate!

No, dost jamranja. Sej vem, da je mariskomu hujše...

Michelle xwizardx da čim prej ozdraviš!

x:Dx se je tudi meni že zadnjič zdelo da tu nekaj ne štima x;)x da ti Ale naj ne bi več kadila, oz. da si vsaj zelo zmanjšala, no ma saj mogoče bo prišel dan ko ti preprosto ne bodo več pasali xokx

Spreminjanje... x?x

Prvi korak k spreminjanju sebe je spoznanje da je treba nekaj spremenit.

In oseba s katero se družiš, s katero imaš tesen stik, pa naj bo to partnerstvo, ljubezenska zveza, prijateljstvo, ti je pri tem ogledalo.

Tako jaz to vidim...

xyesx včasih je težko ko ne veš, kako se lotit sprememb, kaj dejansko narediti da bo nekaj drugače, a dokler poskušaš, dokler se trudiš, si na pravi poti. Ma saj verjetno je celo življenje tako - da se spreminjamo, da opuščamo stare navade, vzorce in se učimo novih, bolj primernih tistemu življenjskemu obdobju. Spremembe so dobre, ker pomenijo razvoj - tako to vidim jaz xsrcx

Imejte lep dan in prijeten začetek tedna x:Xx :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Daaan xsrcx

Ja kje pa ste vsi? :irs: x:Dx

Se javljam da sem še med živimi - več kot preživela sem tisto predstavitev x^x je očitno nekdo spet lepo pazil name ker glej ga zlomka - občinstvo, ki bi me naj poslušalo in nato ocenilo je imelo druge obveznosti in so zaradi tega zamudili na faks. Na koncu sem predstavljala pred mentorjem in še eno punco xnckrivx meni je bilo super, pa še kar zadovoljen je bil. Dal mi je nekaj popravkov, kaj moram še "spilit" za zagovor, sicer pa je diploma že stiskana, zvezana in oddana, zagovor pa me čaka v novembru - ha xsrcbumx :onfire: pa sem le skončala in bom kmalu dobro zaključila to poglavje xgoldfishx

Ma braaaavooo! xDDx :palec:

:detelca: še za november, pa bo!!

Myself pa totaln crk!

Dva dni zelo švoh spala.

Vikend športne narave v naravi x:Dx

Plezanje,

pa na en kucelj v kolena grist,

pa še k izviru Boke kolena grist.

(ko grem kam sama hodit ali s kakšnim večjim svaljkom od sebe se mi še zdi, da imam nekaj kondicije; ko grem s kakšnim tipom, ki trenira, se počutim jaz kot svaljek z velikim S :o|o: x:Dx Enako s plezanjem - šla parkrat s tipom, ki pleza kar precej bolje kot jaz in ja, počutim se ... točno! Kot en svaljek! x:Dx )

Pri slapu pa zelo lepo-priporočam, samo vode trenutno nekam malo.

S šihta.

Crk.

Ampak bilo fajn.

Obvladam (afna) x:Dx

Jutri v Lajbah.

Na nek sestank stroke poslušat in se pomožnosti delat pametno.

Pa k mentorci zaradi podiplomca.

Jeeej :o|o:

....sploh mi ni všeč, da se konec meseca ura obrne, kaj je vtreba tok komplicirat :xx!:

...preveč crk, da bi se šla nekaj za šiht učit :o|o:

...premalo, da bi v Tv bulila...

a sem že omenila, da sem crknjena? x:Dx

pa še en problem imam!

A naj grem čez cca 2 meseca na potovanje in zapravim 1000 e al rajš ne?

Po eni strani bi full šla.

Cajt mam.

Po drugi mi je žal keša.

Ne vem, če bo moj študij sofinanciran. Ne vem, če bom dobila štipendijo. Na šihtu imam mezdo. Prihranki so, ampak so za hude cajte (mdr plačilo študija).

a?? :icon17:

Pa lp xzzzx x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...