Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Daan!;)

Podaljšan vikend. xlove2x

V soboto sva si napravili piknik na plaži - peko kostanja ob morju. :2src: Zvečer smo pa sestavili vse omarice in montirali električni varčni radiator. Tko imava zdaj na izbiro ali se bova grele na zemeljski plin ali pa na elektriko. Odvisno kaj bo ceneje. xDDx

Se javljam da sem še med živimi - več kot preživela sem tisto predstavitev...

Čestitam!!! :hepko: :palec:

xupx je hitro minilo xDDx še malo pa bo november tu - sem vesela zate!

Ja november je tu, ampak morava čakat do konec novembra. Še pet tednov... :sori:

x:Dx se je tudi meni že zadnjič zdelo da tu nekaj ne štima x;)x da ti Ale naj ne bi več kadila, oz. da si vsaj zelo zmanjšala, no ma saj mogoče bo prišel dan ko ti preprosto ne bodo več pasali xokx

Ma tko kot vse, enostavno en dan ne bom več rabila. Pri meni je pač tko, da ko nekaj razčistim v sebi, se to pozna tudi na raznih "razvadah". :)

xyesx včasih je težko ko ne veš, kako se lotit sprememb, kaj dejansko narediti da bo nekaj drugače, a dokler poskušaš, dokler se trudiš, si na pravi poti. Ma saj verjetno je celo življenje tako - da se spreminjamo, da opuščamo stare navade, vzorce in se učimo novih, bolj primernih tistemu življenjskemu obdobju. Spremembe so dobre, ker pomenijo razvoj - tako to vidim jaz xsrcx

:palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Si kar sem zabeležim da ne bom iskala:

5.12.09 / 13.12.09 - Fiera di Sant'Andrea (Andrejev sejem-Karočke-Ringlšpil-Autoškontro... ali kakorkoli že rečete xDDx ) v Gorici (Italija)

Helou! x:px

Uf, kje naj začnem x:o)x

kupla sem si ponaredke Crocsov, ker me je v stanovanju zeblo v noge in sem popustila prepričevanju tašče.. ne, ne, niso mi všeč, ne smejo mi bit všeč, bljak x:o)x x:o)x (v bistvu hocem povedat, da sem precej navdusena... x;)x sam še zmeraj ne bi dala za original 60€.. teli so bili 12, s podlogo vred)

pa ko smo že pri kupovanju - nabavila nekaj, kar me ful v dobro voljo spravlja že 3 dni xsrcx

http://www.heritage-gifts.co.uk/images/dexam/14461800.jpg

uro za čaj kuhat iskala že ful dolgo, potem pa tegale srečala :2src: :2src: :2src: tako ljubko grdo gleda x:Dx x:Dx

prvi je bil pokvarjen, tako da sem nesla nazaj, zdaj pa dela ko urca x:o)x

Pa moram povedat, da ne vem a je sam žalostno al tud čist neumno, da dejansko nisem sposobna komunicirat v hrvaščini.. Ena I. frendica iz Rovinja me je dodala na FB in sem se ji spravla pisat navodila za eno igrico in ugotovila, da se google translator bolje prevede, kot jaz.. (sem v RV na kavicah vedno bolj tiho, ko se družimo in se samo smejčkam in uporabljam kratke enozložnice :sori: čeprav so mi ful face vsi, sam se ne morem pripravit, da bi odprla usta, ker bom zihr kako čist neumno bleknila :o|o: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana, kako je srčkana ura x:Dx x:Dx

Včeraj sem prekinila bolniško za en dan. Jutri bom pa prekinila dokončno. Upam. Še vedno me zafrkava. Bomo preživeli.

Rezervirala letalsko karto za otoček. Ne tako poceni kot ponavadi. Bomo preživeli. Komaj čakam, da grem spet v moje knjigarne, vidim vse prijatelje tam in grem pub-at x:Dx Pa delam. x:o)x

Zdej pa papat brusnice!

Lep torek!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dan dober

Neki se mi ne ljubi pisati

Prebrala sem, da se vam ful dogaja.

Ale samo še 5 tednov, jupiiiiiii

Aveal se fajn zakladaš, pa naj ti bo v tolažbo da imaš več kondicije kot jaz

Michelle želim ti čimprejšnje okrevanje

Aliana ima pa fletno urco (mjav)

Tako

Malo pisanja, pa sem vsem odgovorila

Imejte lep dan še naprej in pozdrav še v medvedovo deželo

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Ale samo še 5 tednov, jupiiiiiii

:inocent:

Sm malo prehitela čas... še 6 tednov... :sori:

Rezervirala letalsko karto za otoček. Ne tako poceni kot ponavadi. Bomo preživeli. Komaj čakam, da grem spet v moje knjigarne, vidim vse prijatelje tam in grem pub-at x:Dx Pa delam. x:o)x

A ne prideta onadva v Slovenijo? :inocent:

Ne, samo ponavadi je smiselno prej rezevirati letalske karte. Sploh pa vedno težim k temu, da grem iz Brnika.

Ne da se mi furjakat okol...

Če bom imela namen potovat v Anglijo, bom morala kar tebe vprašat za nasvet kako, kje, kam,... xDDx

Dan dober

Včeraj se mi je šola začela

Kok je to zoprno, ko je bilo pa tako luštno ko je ni bilo :vragec:

Pa prov enga zateženga so nam dal za italjanščino :zoro:

Že tako nisem ekspert za jezike, tu pa mislim da bom sploh nula :!!: Prov jezna sem, ker prfoks se mora najprej znati približat, šele nato se lahko kaj naučimo, ne pa kot da je vse nekako samoumevno in kristalno jasno (italjanščina je kao naš drugi materni jezik) :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Ja res da bruhneš v loku :!!:

Ker pa mi drugega ne preostane, bom pljunila v roke (al bi bilo bolje v zvezek) in se bom pridkano učila xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx

Imejte lep dan, s soncem obsijan

xokx xrosex xrosex xrosex xrosex xokx

Dobro jutro!¨ x:)x

Še kavo spijem pa grem na banko, pa plačat položnice... če bo kaj ostalo, pa grem v Hervisa pogledat obutev, so neka znižanja. Aja, v BTC nisva šle, ni blo nič primernega za naju. Zdaj rabiva vsak evro da pripraviva za vselitev. Potem bo lažje ko bo xsrcx tu. Gre zdaj samo za gorivo tolko kot bi dali za vse položnice. Pa, omara, ki sva jo nameravale kupit, tudi ni počakala. Je v Ljubljani en prodajal za 15 € tako kot jo dobiš v trgovini za cc. 80 €. Žal nisem imela avta čez teden da bi šla po njo.

Pa prov enga zateženga so nam dal za italjanščino :zoro:

Že tako nisem ekspert za jezike, tu pa mislim da bom sploh nula :!!:

Kaj to trgovsko delaš?

Zanimivo da so pri nas na trgovski šoli (izredno) ukinili italijanščino in dali nemščino kot drugi jezik, poleg angleščine. In to pri nas, ki živimo tik ob meji z Italijo, in se vsakodnevno srečujemo z italijanskimi kupci.

Če bi se sama morala začet učit nemščino iz nule, ne vem če bi naredila izpit. Italjanščina mi je pa ful blizu kot jezik.

Ča kaj rabiš, vprašaj. xDDx

Poslušam jamr,jamr navsezgodaj in se sprašujem kako človeku dopovedat, da si sam privlači probleme... :sori: nekaj programira že eno leto, zdaj je mel par mesecev pavze, ker se niso mogli zmenit a plačajo al ne, zdaj se je pa spet lotil.. ne prav rad.. in se mu je vse sesulo.. in mi govori prejle, da je že od začetka imel čuden filing, da ne bo šlo vse v redu..

aaaaa :vragec: kako ne vidi, no...

pa saj v bistvu vidi, kadar ni v situaciji, saj so mu kar jasne te fore z vzorci.. samo očitno ne ve kako spremenit.. pa mislim, da se mu najbolj patetično in glupo zdi, da bi sam sebe prepričeval, da bo vse ok.. (če, po njegovo, itak že vnaprej ve, da ne bo..)

mah... škoda ga je, no... ful bi mel lažji lajf... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sm zračunala zdej položnice, in vidim da mi ne ostane NIČ. Niti za hrano, niti za... nič. Če ne bi delala še albumov zraven, ne bi mogla preživet.

Na Stanovanjskem skladu te pa ne vprašajo če imaš al ne... če ne moreš plačat, se moraš izselit... jih je dovolj odzadaj ki čakajo, da pridejo na vrsto.

Dobro jutro luftarji in ostali... x:Xx xsrcx

En megleno oblačen dan se je naredil, ravno pravi za sedet na toplem in metat polena v šporhet... x:px :onfire:

Pa PC mal zrihtat - Nero se nekaj ne zastopi z W7... :eek: x?x :vio:

Pa Housa uredit pa pripravit za peko... :inocent: x:Dx

Za vse ki vas karkoli teži ena misel

Kdor se boji nesreče, tudi sreče ne bo videl.

Lep dan vam želim... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_052.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ale, ja ti kar vprašaj x;)x

Čisto bedno, da ti ni nič ostalo.. :sori: :sori: A pa ti iščeš kaj rednega?

Itak da ne vprašajo. A kdo kdaj kaj vpraša? A pri Mobitelu mene vprašajo? Ne, ampak vem, da moram, ker koristim njihovo storitev... in elektriko in nafto in vse ostalo...

Sicer pa upam, da bo vse skupaj potekalo gladko.

Aliana, ojej :o|o:

Tud jaz tega ne razumem...

Mitra, italijanščina :wOOt: Ni tako grozno, kot se sliši. Pač se boš morala usesti.

To res niso neki jaki problemi... x;)x You can do it.

Pri nas je bila italijanščina 4. jezik. x:o)x Nimam pojma, nikoli uzela...

Veselim se naslednjega tedna in novembra... November bo itak čas učenja novih stvari... tečaj in konferenca.. končno delat na tistemu, kar si želim.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mitra, italijanščina :wOOt: Ni tako grozno, kot se sliši. Pač se boš morala usesti.

To res niso neki jaki problemi... x;)x You can do it.

Pri nas je bila italijanščina 4. jezik. x:o)x Nimam pojma, nikoli uzela...

Veselim se naslednjega tedna in novembra... November bo itak čas učenja novih stvari... tečaj in konferenca.. končno delat na tistemu, kar si želim.

Lepo za tebe

Paše delati nekaj, kar ti je pisano na kožo :palec: :palec:

Ja saj mi drugega ne ostane, kot se pa naučiti :xx!:

Kaj to trgovsko delaš?

Zanimivo da so pri nas na trgovski šoli (izredno) ukinili italijanščino in dali nemščino kot drugi jezik, poleg angleščine. In to pri nas, ki živimo tik ob meji z Italijo, in se vsakodnevno srečujemo z italijanskimi kupci.

Če bi se sama morala začet učit nemščino iz nule, ne vem če bi naredila izpit. Italjanščina mi je pa ful blizu kot jezik.

Ča kaj rabiš, vprašaj. xDDx

Delam pa turistični tehnik xrolleyesx

Umes sem klofala še ekonomski tehni, tako da ko spacam to šolo, naredim samo del zaključnih izpitov za trgovca, pa bom imela 3 poklice :palec:

Nemščina od začetka??????' :xx!: :xx!:

Pa mi je vseeno lansko leto uspelo :palec:

Io sono Mitra............... bom pa tudi nekako spacala.

Bom pa povedala, kje potrebujem pomoč, sigurno x:px

Glagoli in njihova pravilna oz nepravilna oblika je "sranje", ko pa še ne vem kako to uporabljat. Mislim vem, ampak kilometrina vaj je potrebna x:px xsrcx xsrcx

En megleno oblačen dan se je naredil, ravno pravi za sedet na toplem in metat polena v šporhet... x:px :onfire:

Kdor se boji nesreče, tudi sreče ne bo videl.

Se strinjam s temi poleni in šporgetom :palec: :palec: :palec:

Paše ko je res fajn toplo

Misev je pa tudi zelo na mestu :2src: :palec:

ale, ja ti kar vprašaj x;)x

Čisto bedno, da ti ni nič ostalo.. :sori: :sori: A pa ti iščeš kaj rednega?

Itak da ne vprašajo. A kdo kdaj kaj vpraša? A pri Mobitelu mene vprašajo? Ne, ampak vem, da moram, ker koristim njihovo storitev... in elektriko in nafto in vse ostalo...

Sicer pa upam, da bo vse skupaj potekalo gladko.

x:)x

Še dobro da mi xsrcx tolk pomaga, da greva nekako skozi. x:)x

Sem ji povedala kako je s položnicami, pa je rekla da naj kar grem po čevlje (sem jih že kupila, so ful lepi in udobni - Kilimanjaro :2src: ).

Ja, veš da iščem kaj rednega, zaenkrat pa nisem še nič našla. Nekaterih poklicev ki bi jih lahko delala s svojo izobrazbo (ekonomski tehnik), ne zmorem zaradi zdravstvenih omejitev, ne pridem skozi na zdravniškem pregledu. V administraciji pa ne dobim. Iščem, pošiljam prošnje, hodim na razgovore, sprašujem znance, in upam da se bo našlo kaj. xcrossfingx

Sem vesela zate. :palec:

Delam pa turistični tehnik xrolleyesx

Umes sem klofala še ekonomski tehnik, tako da ko spacam to šolo, naredim samo del zaključnih izpitov za trgovca, pa bom imela 3 poklice :palec:

Fajn. :palec:

Zakaj pa rabiš še za trgovca, če boš imela ekonomsko? Sej z ekonomsko lahko delaš tudi kot trgovec. x:)x

Pa še to Mitra - s končano ekonomsko šolo bi lahko šla kar na Visoko šolo za turizem, ne rabiš delat še za turističnega tehnika. xnckrivx

Malo zakomplicirano.

Ekonomca sem upustila, ker se mi finančno nekako nekaj ne izide.

Turista delam kot prekvalifikacijo.

Trgovca ne potrebujem delat, ker sem z ekonomsko že toliko izpitov naredila, da rabim samo še zaključnega iz gospodarca.

Kar se pa naprej tiče, pa mislim da s šolanjem nisva na ti ampak na velik VI.

Mogoče pa je vse.

Malo zakomplicirano.

Ekonomca sem upustila, ker se mi finančno nekako nekaj ne izide.

Turista delam kot prekvalifikacijo.

Trgovca ne potrebujem delat, ker sem z ekonomsko že toliko izpitov naredila, da rabim samo še zaključnega iz gospodarca.

Kar se pa naprej tiče, pa mislim da s šolanjem nisva na ti ampak na velik VI.

Mogoče pa je vse.

Ok, zdaj bolj razumem. :)

Za turističnega tehnika sem se tudi sama hotela šolat, samo mi je blo malo daleč do Obale. Zato sem se vpisala kar za ekonomskega tehnika, itak se mi je šlo samo za stopnjo izobrazbe, ker sem hotela napravit licenco za turističnega vodiča. Leta nazaj se je dalo delat kot vodič brez da si rabil licenco. Potem se je pač zgodila prometna in je ostalo pri zaključeni šoli, licenco pa še nisem šla delat. Itak se mi je totalka obrnil lajf od takrat. Zdaj razmišljam v dvojini, prej sem v ednini in me ni zanimalo če sem bla cele dneve stran.

Dan dober

Kakšen sonček????????? Nekaj ena megla in kaj vem kaj še zraven :ermm:

Danes nekaj učenja in branja, potem pa "priprave" na pogreb. :sad:

x:Dx x:px

Pri nas je sonček, in še čisto jasno... :onfire:

Morgen luftarji & co. x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:px

Pri nas je sonček, in še čisto jasno... :onfire:

xyesx xDDx Pa fuuul toplo je.... xsrcx

>> še dve urci in pol... :inlove: Jutri pa kostanjev piknik spet nekje v naravi... x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...