Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dan dober

Danes pa sigurno nimate sončka x8Dx

Včeraj se je potem tudi pri nas pokazal, ampak ga je kmalu minilo njegovo poslanstvo w:Iw w:Iw

Spala sem neverjetno dolgo, celo do osmih :mezik: To se mi ni naredilo že nekal let xredx

Vsa spočita in naspana, grem za knjige in zvezek xsuperx

Imejte lep dan

:flower: :flower: :flower: :flower:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Včeraj se je potem tudi pri nas pokazal, ampak ga je kmalu minilo njegovo poslanstvo w:Iw w:Iw

Spala sem neverjetno dolgo, celo do osmih :mezik: To se mi ni naredilo že nekal let xredx

Vsa spočita in naspana, grem za knjige in zvezek xsuperx

Imejte lep dan

:flower: :flower: :flower: :flower:

lep dan za knjigami ti želim x:)x x:px x;)x

jaz pa na hitro še na shoping (pogledat, če imajo slučajno še himalajsko sol v Hoferju, da dokončam darilo za mami), pa po torto, potem pa na žurko.. Mami in oči praznujeta 50 let. Oči je že dobil darilo pred enim mesecem, mami dobi pa zgoraj pofotkanega mucka (samo bele barve) in mlinček za sol/poper..

Samo še prej pa čajček v miru :)

Alef :sori: vsi so že zbrisali Galaktiko.. sam zadnjo sezono imam, a to kaj koristi? :o|o:

* včeraj bila na drugem delu igralskega seminarja.. mal tečna prišla domov.. stvar ni tako lahka, jaz pa tako težko prenašam kritiko :sori: ampak zato je pa kul tale stvar, če ne drugega, bom morala 3 mesece poslušat kaj vse sem naredila narobe in to mirno prebavit in še plačat za to x:o)x zelo dobra šola :palec: pa v bistvu vem, da se bom ful naučila.. čeprav kar težko verjamem, da bom prišla do stopnje, ki jo šefe opisuje, da jo dosežeš po 3 mesecih, ker sem zdaj na nuli, kar se tiče vsega skupaj, ampak.. morda pa res... :inocent: samo bo treba tudi doma delat xyesx Drugač pa - ena boljših odločitev v zadnjem času, tale seminar :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Alef :sori: vsi so že zbrisali Galaktiko.. sam zadnjo sezono imam, a to kaj koristi? :o|o:

x:Dx x:px

Koristi... :onfire:

Ugotovil da imam prvi dve in del tretje doma... :eek: xnckrivx (ali sta prva in tretja pa del druge, vem samo da ena ni kompletna)

Čist pozabil... :inocent:

House urejen in prpravljen za snemanje, povej samo kako se tisti tvoj... x?x ...Xbox ali kaj je že razume s slo podnapisi?

Luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:px

Koristi... :onfire:

Ugotovil da imam prvi dve in del tretje doma... :eek: xnckrivx (ali sta prva in tretja pa del druge, vem samo da ena ni kompletna)

Čist pozabil... :inocent:

House urejen in prpravljen za snemanje, povej samo kako se tisti tvoj... x?x ...Xbox ali kaj je že razume s slo podnapisi?

Luftarji... x:Xx xsrcx

se razume s podnapisi, ja x:)x

:palec: :palec: :palec:

super, potem pa dobis zadnjo sezono, zmenjeno :palec:

loesje

Spet nazaj -

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Danes smo lahko eno uro dlje spali... x:px x:Dx

Zame to ni več aktualno, za tiste za katere je pa še, pa upam da jutri ne bodo šli eno uro prezgodaj v službo... :inocent: x8Dx

Lepo nedeljo vam želim, pa čim več sonca in čim manj megle... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dober večer! :)

Še en teden manj... x:px

O ja, je bil sonček... najprej sva šli po kostanje, potem pa na morje na sončka... bli kar v kratkih rokavih... :)

Danes smo lahko eno uro dlje spali... x:px x:Dx

Ja, pa eno uro dlje sva ble lahko skupaj... :onfire:

Danes je pa blo še bolj toplo na sončku... malo sva šli do konjev v bližino... ful jih je fajn božat po mehkih nozdrvih in po glavi...

Jutri pa spet novi opravki... :)

Lep večer še naprej... xrosex

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

DELA!!! :onfire: :onfire: Dela 24ur.com, dela Shrani.si, dela Bolha, VSE... x:Dx x:Dx

Zamenjali so mi povezavo... KONČNO!! x:)x

Bojo spet kakšne nove slikce... se jih je že ful nabralo. x:px

Ruzak iz e-baya prišel, sicer na napačen naslov (so ga domov poslali, čeprav sem posebej napisala, da bi ga rada sem, v Ljubljano), ampak vseeno :) Dobim v sredo v službi :palec:

Aja, potem sem pa not padla v e-bay in ugotovila, da lahko dobim srebrne prstane moje velikosti, kar je čist nemogoče tlele v LJ, razen, če bi dala delat.. En je že moj, še za 3 čakam, da vidim, če me kdo prehiti.. po 8€ za enega, se mi zdi čist ok cena :palec:

Drugač pa čuden dan.. vsi nekaj tečkasti.. jaz bi pa kofetkala pa nihče nima časa...

Ale, če boš kaj okol LJ se vozila, se mi javi.. ene 2 kozarca slivove marmelade (brez konzervansov, zelo, zelo malo sladkorja, celi kosi sliv, ne zmleto) ti odstopim, ker imam še od lani zalogo.. letos sploh nisem nič kuhala.

loesje

Spet nazaj -

Ruzak iz e-baya prišel...

:palec:

Jst sm tudi morala naročit v Anglijo ovitek za telefon, pri nas se ga sploh ne da dobit takega. Pa ful bolj ugodne cene so kot tu.

Ale, če boš kaj okol LJ se vozila, se mi javi.. ene 2 kozarca slivove marmelade (brez konzervansov, zelo, zelo malo sladkorja, celi kosi sliv, ne zmleto) ti odstopim, ker imam še od lani zalogo.. letos sploh nisem nič kuhala.

Ja, prišpari. xDDx Ful dobro, hvala, res! Itak da bova kaj po Ljubljani, samo ne vem še kdaj. Mi napišeš tvojo tel. na OS, da te kar pokličem ko bova imele namen prit?

Dan dober

Tale premik ure je pa čist brezveze.

Me bega, da celo po eno uro dlje spim.

Mah, se bom že navadila.

Danes pa (poleg šole seveda) na predstavitev knjige Ljubezen in žalost (Manca Košir)

Imejte lep dan

DELA!!! :onfire: :onfire: Dela 24ur.com, dela Shrani.si, dela Bolha, VSE... x:Dx x:Dx

Zamenjali so mi povezavo... KONČNO!! x:)x

Bojo spet kakšne nove slikce... se jih je že ful nabralo. x:px

:vio: http://www.cosgan.de/images/more/schilder/131.gif x:Dx :palec:

Včeraj uspešno prodal avto... :switz: x^x

Trenutno brez, iščem kaj mojemu žepu primernega... x?x

Lep dan vsem... :flower: xwizardx

Helou luftarji,

kako smo?

Na wild westu full lepo - sončke, jesenske barve ... direkt za v hribe jo pobrisat :2src:

Si kar sem zabeležim da ne bom iskala:

5.12.09 / 13.12.09 - Fiera di Sant'Andrea (Andrejev sejem-Karočke-Ringlšpil-Autoškontro... ali kakorkoli že rečete xDDx ) v Gorici (Italija)

Osvežujem, da ne bom pozabila x:)x

(če slučajno grem)

* včeraj bila na drugem delu igralskega seminarja.. mal tečna prišla domov.. stvar ni tako lahka, jaz pa tako težko prenašam kritiko :sori: ampak zato je pa kul tale stvar, če ne drugega, bom morala 3 mesece poslušat kaj vse sem naredila narobe in to mirno prebavit in še plačat za to x:o)x zelo dobra šola :palec: pa v bistvu vem, da se bom ful naučila.. čeprav kar težko verjamem, da bom prišla do stopnje, ki jo šefe opisuje, da jo dosežeš po 3 mesecih, ker sem zdaj na nuli, kar se tiče vsega skupaj, ampak.. morda pa res... :inocent: samo bo treba tudi doma delat xyesx Drugač pa - ena boljših odločitev v zadnjem času, tale seminar :palec:

Jst bi tudi rabila nekaj takega!

Sicer ni v zvezi z igranjem,

ampak s kritiko x:Dx

Me totalno zvije, ko -sicer za prav in dobronamerno, ampak vseeno- poslušam kaj vse ne naredim ok.

...danes npr. grem razlagat svoje znanje vrvne tehnike (plezarija),

seveda -pametno :o|o: - nisem bila nikoli v kakšni šoli, na tečaju, ampak me učijo kolegi+nabiram lastne izkušnje...

gremo pa za vikend daljše smeri lezt,

jaz naj bi peljala svojo soplezalko, ki daljših še ni lezla,

pa me bo prej en naš inštruktor ao-ja probal,

če sploh znam kaj...

:icon17: kar zvija ...

...nič... uživajte x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Aeval, upam, da je šlo :)

Ja, jaz mam mal probleme s kritiko x:o)x saj rečem, da sprejemam, sam pol se zalotim, da človeku na tisoč in en način poskušam razložit da ne, da to pa ni blo čist tko pa da nisem čist tko mislila al pa da to pa res nima prav...

Tlele pa nimam kaj dost bljuzit, ker pač nimam pojma, tip ga pa ima. In moram bit lepo tiho in vzet kritiko totalno dobronamerno in se kaj naučit iz tega.. :palec:

Luštkan dan bil, smo z babami kofetkale in pile portovec, kot prave angleške dame x:px

Mal bo treba se začet slovnico učit, če hočem do diplome prilezt... sam tolk, da si tole enkrat na glas povem..

Drugač pa.. tisto, kar sem zadnjič prevajala... moj prevod je 2nd best od vseh, ki so prispeli na natečaj.. Vsi okol mene ful navdušeni.. no, saj jaz tud nekako.. sam.. če citiram mojega bratca: ''yes, 2nd best is pretty impressive, sister :) aja, ja, razen če si levček... x:o)x ''

grem spat, ker bo jutri divje :2src: x8Dx x:px

loesje

Spet nazaj -

Helou, helou,

aaaAAaaAaaaa komaj še sedim na šihtu!!! xcivx

Končam prej, grem kupit še kakšen prusik pa gurtno ali dve po pa piiiiičiiiiim k sosedomv plezalski raj! :hepko: :hepko: :hepko:

...me pa nekaj mišica na taci boli. Sama od sebe. Kr neki!! :o|o: :o|o:

Upam, da bo ok za plezanje!

Včeraj je kar šlo. Tip obvlada v nulo, se vidi da je svašta že zlezel, ogromno doživel v alpinizmu ...

Mi je pa kar malo xrolleyesx kako vsak odsek svoje tečajnike drugače uči osnov. To, kar sem izvedela včeraj mi je bilo npr.totalno jasno ... medtem ko mi kar me je prej kdo drug učil, ni bilo vse ravno logično...

Aeval, upam, da je šlo :)

Ja, jaz mam mal probleme s kritiko x:o)x saj rečem, da sprejemam, sam pol se zalotim, da človeku na tisoč in en način poskušam razložit da ne, da to pa ni blo čist tko pa da nisem čist tko mislila al pa da to pa res nima prav... Tlele pa nimam kaj dost bljuzit, ker pač nimam pojma, tip ga pa ima. In moram bit lepo tiho in vzet kritiko totalno dobronamerno in se kaj naučit iz tega.. :palec:

Luštkan dan bil, smo z babami kofetkale in pile portovec, kot prave angleške dame x:px

Mal bo treba se začet slovnico učit, če hočem do diplome prilezt... sam tolk, da si tole enkrat na glas povem..

Drugač pa.. tisto, kar sem zadnjič prevajala... moj prevod je 2nd best od vseh, ki so prispeli na natečaj.. Vsi okol mene ful navdušeni.. no, saj jaz tud nekako.. sam.. če citiram mojega bratca: ''yes, 2nd best is pretty impressive, sister :) aja, ja, razen če si levček... x:o)x ''

grem spat, ker bo jutri divje :2src: x8Dx x:px

To, al pa me totalno zabedira in se potem sekiram kakšna budala sem xrolleyesx xnckrivx :D

Pa waaaaw čestitam za prevod!! :palec:

Lep vikend vsem!

... Say what you mean

And mean what you say ...

No, kako ste kaj? x:)x

Upam, da je za vami prijeten in uspešen teden.

Jaz sem sto na uro uživala, izletkanje, sproščanje, veliko smeha in vsega. :2src: :2src:

Vmes nisem mogla, da ne bi pogledala službenih emailov... tako da se mi približno sanja, kaj me čaka prihodnji teden.

Uživajte!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dan dober

Pozdravčke v gnezdo x:)x

Me nekaj dni ni bilo sem gor, pa vidim, da prav dosti nisem zamdila w:Iw , razen da ste nekateri maksimalno izkoristili vikend, pa da se ngdo na vso moč trudi prodati nekaj, kar jaz ne uporabljam. x:Dx

Kar imam nakita, ali je na meni ali pa v šatulji po nekaj let. Pa še tisto malo kar imam, ali je darilo, ali pa je enkrat bilo "preveč" denarja nekoč, pa sem si kupila lep prstanček, seveda zlat. :fiju:

Nisem staromodna (ali pač), ampak mi je zlato še vedno najljubša kovina za nakit. :mezik:

Teden pa je bil zanimiv, vikend pa nič bolj "prizanesljiv". xDDx xDDx

Med tednom sem v steklenice natočila nekaj čez 3000 litrov mošta, se mi je že kar bliskalo na koncu, čeprav je zanimivo priložnostno delo.

:flower: :flower: :flower: :hepko: :hepko:

Vikend pa v znamenju pospravljanja in obiska grobov.

Vsaj hiica se sija in prah se ne valja naokoli, svečke gorijo, rožice je slana vzela..............

:grin:

Sedaj pa na parlo italiano.................

Imejte lep dan

xrosex xsrcbumx xsrcbumx xrosex

Med tednom sem v steklenice natočila nekaj čez 3000 litrov mošta, se mi je že kar bliskalo na koncu, čeprav je zanimivo priložnostno delo.

:yumy: (kronik? neeee, samo kozarček mošta je pa fajn enkrat na jesen x:Ix ).

Sicer pa učke pasem na prijavnici za en "kurz", ki bi mi dal napredno znanje tistega, kar si resnično želim. :2src: Problem je v tem, da je v tujini skozi celo leto (torej bi manjkala kar nekaj časa) pa seveda tudi finance. Dobre 4 jurje je kurz, za poceni karte bi porabila okoli 1000 (če sem zelo optimistična), potem je pa še stvar stanovanja in prehrane (in še plačevanja stroškov v Slo). Sicer znam živeti za čisto majhne dinarčke, ampak vseeno... Ne gre za preseravanje, ampak nekaj, kar res hočem. Po drugi strani je pa toliko drugih stvari... Nekaj imam našparanega za potovanje, ki ga načrtujem že sto let in se bi mogoče temu odpovedala za to izobraževanje. Po drugi strani bi pa znala moja veza zelo trpeti...

BLAAAAAAAH. No, kaj naj naredim?

Slabe volje znotraj družine sigurno ne bo manjkalo...

Sicer je pa polna luna, jaz imam pa cel popoldne sestanke. Jupi. xrolleyesx Potem pa malce sproščanja s prijateljicami in poročanja o dopustu. xsrcx

Lep dan!

Michele

Tudi jaz imam potežkoče s šolo, ki je naprednega značaja.

Res je gora denarja (5500€), pa bi se pomujala in jih nekako dobila.

Tud familja umes pa posredi, pa še kaj zraven.

Na prelomnici. Kako speljati da bo vovk sit in koza cela.

Vse se bo uredil, samo obupat ne.

Vsaj jaz tako gledam.

Hej,

včeraj sem nekako do devetih delala, potem pa samo spat.

Mitra, sej denar ni največji problem. Bolj je naprimer čas in to, da ne vem, kako bi uskladila vse. Od družine si pa ne mislim sposojat. Boh ne dej x:Dx

En luškan snežni pozdravček!

Upam da vas ni sneg zamedel... :vio: x:Dx

Pri nas trenutno stanje takole

http://www.shrani.si/f/2c/C2/46Xjz1Sk/sneg.jpg

Kidat mislim da še ne bo treba... :inocent:

Lepo se imejte, grejte se kot vam paše in pazite se nove gripe... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_056.gif

Daan! :)

Kšn zaspan dan. Nič se mi ne da. Se bo treba lotit malo pospravljat, čez vikend sva uspeli zmontirat omarico za čevlje in skladiščni kovinski regal za v klet, tko da zdej bo dovolj prostora za obe. :)

V soboto sva šli na oba groba od mojih starih staršev, prižgali za vsakega eno svečo, potem pa si privoščili kostanj ob Soči, v Tolminu. V nedeljo pa piknik, sem spekla malo mesa na ognju, na mreži. Ful je blo lepo sončke, sva bili lahko kar v kratkih rokavih, potem je bilo pa prijtno posedet ob ognju in opazovat igro plamenov.

Kakiji so ful sladki, še bolj dobri so pa če dodam stepeno alpsko smetano in prelijem s tekočo čokolado... :yumy:

alef, ful dobra fotka! :palec:

O, kakiji so že.. bo treba jih it v Rovinj pobrat in posušit potem.. zdajle še par porcij jabolčnih krhljev, da bo za čez zimo, potem pa kakiji pridejo na vrsto :palec:

Alef :O: kar čist pravi sneg je že xcivx v LJ je samo malo začelo naletavat prejle, sem ravno ujela tistih par snežink, ko sem se z avtom peljala.. Uf, točno, moram it kake 10 minut prej od doma, da ne bom zamudila tečaja, ker je gotovo panika na cesti..

loesje

Spet nazaj -

O, kakiji so že.. bo treba jih posušit..

Posušit? Kako pa to napraviš? :inocent:

Kakiji so na menuju aktualni že en teden, pa še jih bova nabrali. Je fajn ker ne ratajo zreli vsi naenkrat, tko da imam vsaki dan par komadov za pojest.

Pa dve vrsti - tiste ki se jih medi (z jabolki) in križance z jabolkami, ki se jih lahko je kar trde.

Razmišljam da bi poskusila napravit kakijevo marmelado.

Ali pa po tem receptu... hmmm xscratchx ... ima kdo kakšen recept? :) x:px

posušiš v sušilcu al pa na peči, če imaš to srečo, da jo imaš x;)x

kakiji so edino sadje, ki ga lahko daš sušit nezrelo (se pravi narežeš na krhlje une, še čisto trde), ker v postopku sušenja dozori in postane fajn sladko.. tud jaz bila mal skeptična, zato ga lani samo dve porciji narezala, ampak ga je zmanjkalo v enem tednu.. vsak, ki je prišel na obisk, je začel glodat in ni mogel nehat x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...